Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazad van hazudi bûn és ölni is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom ki hogy játszotta végig de szerintem az elöstory az relative fix... szóval mit is tett ellenem Flemeth? vissza adta a Warden szerzõdéseket... aztán megmentett a toronyból.. aztán elküldi velem a nevelt lányát hogy segítsen ami ellene szól hogy boszorkány (engem gyíkká változtatott de már elmúlt 😄) szóval igen az de igen csak öreg kicsit talán a törvényeken felül érzi magát belenyúlkál sokmindenbe.. de azthiszem ez talán az õsöreg mágusok igy mûködnek.
Morrigan hmm kicsit olyan mint az "anyja" csak fiatalabb kiadásban és jobbak a mellei... ellenben elég önzõ és hát a halál számára csak ey apró dolog
mivel a Morigan gyerekébe száll a démon leke történet szál egy elég fix pont a játék végén mondjuk nem játszottam még csajt de azthiszem nõi karakterrel is elérhetõ ez a befejezés szóval a drága Morrigannek minek is az a gyerek? vagy démon? vagy õsi isten? s vajon Flemeth tényleg meg akarja szálni? vagy csak konkurenia? vagy csak esetleg a fent emlitett gyerek egy olyan döntés amit Flemeth helytelenítene ezért kell meghalnia? Megjegyzem maga Morrigen mondta a táborban hogy szerinte sem halt meg végleg.. max a teste. (monduk ha képes valahogy a halálból is reinkarnálodni akkor minek is neki Morrigan teste?) ezen el lehetne filozofálgatni egy darabig de szerintem értelmetlen.
Pld Loghain sem egyértelmüen gonosz ha kicsit utánna jár az ember kiderül miért tette amit tett és az õ szempontjából érthetõ.
Alistair a jó fiu de az ország gyülésen igen csak a bosszura hajt persze ez is érthetõ

Szóval nem azt akarom kihozni hogy Morrigan vagy Felmeth a jobb vagy hogy Morrigan hazudik vagy Flemeth mert azthiszem ez nem fog kiderülni max a 2. részbõl vagy egy kiegbõl
csak azt akarom mondani hogy itt és most nem olyan egyértelmü hogy ki a jó és a ki a rosz mint a legtöbb RPG ben

off Egyébként Morrigan stilusa és a szövege nagyon beött szóval nem személyes ellen szenv beszél belõlem 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Vagy csak éppen osztódással szaporodnak... 😊

Why so serious?

böröczk
sziámi ebek

<#idiota>

Kumiho #2179

Csakhogy nem tiszta miért is akarta Morrigan miért is akarta Morrigqan kiiktatni anyucit. Lehet azért amit mondott. Vagy azért mert rájött, hogy a mocskos kis tervük sokkal jobban festene ha õ egyedül kapná meg amit kiterveltek. Mivel egy dekányival sem jobb ember mint anyuci.

Why so serious?

1 boszorkányról van szó aki minden valószínûséggel megtette volna ezt,hogy fiatalabb testbe költözik fõleg azzal aki nem is a saját lánya.Mi több nem tagadja a vádakat és az lenne a jó cselekedet hogy hazudjak a társamnak mert Flemeth azt szeretné?Az se jó cselekedet ha nem iktatod ki a boszit.Hazudni bûn...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nebazz, hülye lennék nem kipróbálni natívban BG2-t 😄 1 próbát tuti megér, fõleg ha kicsit kompresszálja is a textúrákat, vagy ha pl. NHancerrel megoldható 😛

Amúgy Shale-nek vannak véleményei a játékban lévõ fontos döntésekkel kapcsolatban? Eddig csak a csapattársaimmal beszélgetett menet közben, bár még csak nemrég van nálam, jó így h 2. végigjátszást már összes DLC-vel kiegészítve + textúra moddal nyomom, így über élmény

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Jó jó nem azt vitatom hogy a te végig játszásodban helyessen cselekedtél, de azthiszem kijelenteni hogy Flemeth egyértelmü gonosz az kicsit tulzás.
Igazából Flemeth sose mondott el semmit magárol vagy a céljairól... legalábbis egyértelmüen nem. Moriganbõl pedeig simán kinézem hogy hazudjon a saját érdekében.. ugye ha a gyerekbe száll a lélek végét nézzük akkor abba is bele lehet magyarázni pár dolgot. Pld Felmethenk ez nem tetszene ezért kell halnia, persze az is lehet hogy Morrigan igazat mond 😊

Nah végül is csak arra akarok kilyukadni hogy a játékban álltalában nem Teréz anya és Sztálin között kell választani. Azt hogy mi a "jó" döntés szerintem nem kéne ennyire egyértelmüen kijelenteni.

Az is jó ha már ott vagy,hogy menj el Thaig-ba.Sz.tem nézd át a mellék küldiket Orzzamar-ba..

Az is jó, taktika, hogy a közelharcosokat megállítod a domb oldalában, a mágust, távharcászt meg mögéjük. Ha van gyógyítód, õ nyomja a healt a milícia tagjaira. Egy-egy jól elhelyezett taszító rúna is sokat tud segíteni. Sikerült úgy lenyomni a bandát, hogy a csapathoz tulajdonképpen két félig "halott" élõholt jutott el csak, a többit bedarálták a falusiak, csak távolról tápolni kellett õket...

cikasz
köszi

http://www.akciofigura.hu

Bhelen adta már a küldit mikor is meg kell ölnöd a kartell vezért?

Ha Bhelent tamogatom nem is tudok elindulni az araneban? Nem tudok a sajat nevemben indulni?
Mindent a csapattagok érdekében amúgy.Mit érdekel az a vénasszony.Ha a kedvenc mágusom ezt akarta hát segítettem neki.Ha gonosz a szándéka ha nem õ az elsõ.Ha így erõsíthetem kiírtom az összes rokonát is akár lol,csak hozzám hû legyen a kaland során!!

Most nem tudok tovabbmenni, tolthatam vissza a regi allast mielott ideertem egyaltalan.
Én is így jártam, vissza kellett töltenem egy régebbi állást.

NA de az, hogy mi celszer es mi nem az teljesen erdekelen, ilyen bugot nem szabadna egy jatekban hagyni...Nem is ertem, arra nem gondoltak, hogy valaki egyszerre kezdi el csinalni mindkettot?
Kandurex
Csak arra akartam utalni, hogy csak az egyiket lenne célszerû támogatni, és az aréna egy lehetõség rá.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Megnéztem az összes párbeszédett ott Flemeth-el és egyszer sem tiltakozott ez ellen,hogy Morrigan hazudna sõt be is ismeri azaz céloz rá,hogy igaza van Morri-nak.Persze békén is hagyhatod ha azt szeretnéd,hogy ne történjen semmi és nem kell a cuccos a házából Flemeth-nek ill.nem kell a loot belõle és persze nem akarod növelni népszerüséget Morrigan-al;-)

Ezt kifejtened? Az arenat mar megcsinaltam, legyoztem az utolso csapatot is, de ugyanakkor a hamis papirokat is odaadtam a 2 urnak amire Bhelen ker. Es innen most ugy latom nincs tovabb.
Kandurex
Pálcát kell törni valamelyik mellett,...pl. az arénában.

Orzammarban szerintem belefutottam egy bugba, elkezdtem egyszerre dolgozni mindket kiraly jeloltnek, es most mindketto azt hiszi, hogy a masiknak dolgozok es mindketto megkert, hogy kemkedjek a masik utan, de igy egyik jelolttel sem tudok talalkozni, emrt az embere nem visz oda. Talalkozott mar valaki ezzel? Van megoldas?
Különc
Kutyát odaviszed, lehugyálja és az adott területen bónuszt kap tulajdonságaira

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

JethroHUN
Én sem tudom <#shakehead>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

cikasz
Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy azok az egyedi tájékozódási pontok mire jók? Utam során találkoztam jópárral, de azt mondja, hogy jelenleg nincs jelentõségük.

http://www.akciofigura.hu

JethroHUN
Nem derül ki szerintem, rád van bízva.

Lehet hogy én voltam figyelmetlen de hol is derül ki hogy Morigan igazat mond a mostoha anyjáról?
Itt most fõleg a beköltözik a testébe részre gondolok

Különc
Nincs rosszabb visszaváltani easyre, megtudod csinálni, csak elõször focusdps a sárganevû csontikra, utána oszd szét képzeletbeli területre azt a kis részt a karakterek között és simán begyakható mindenki, múltkor asszem kb 1 milicista halt meg nekem, és nem volt Wynne sem.

JethroHUN
5000 goldból már az archdemon-t is meglehet vesztegetni

köszönöm

Kandurex
Mondjuk, ha pikk - pakk nem tudod leverni õket, akkor gond lehet késõbb, mert lesznek még ettõl jóval nehezebb csaták..

Jericho19
Hmm..ez tetszett.
Szóval nincs más lehetõség.Akkor próbálkozom még vele.
Könnyû fokozatra nem igazán szeretném állítani mert az számomra olyan mintha csalnék.

For the Empire!

dartonita
Healer legyen a csapatban,es potikkal sem art keszulni.Kozelharcosokat lekuldeni a falubeli katonak koze,ranged / magusok hatulrol support.Healer pedig nem csak a sajat csapatot,hanem a tobbi katonat is gyogyitsa folyamatosan.AOE-t hanyagolni,cone of coldot megfelelo helyzetbol azert nem art.Ha nagy a gaz,fel lehet allitolag csalni oket a felso lovagokhoz ahol azok levagjak oket.Nekem sose okozott azonban ekkora gondot.

Kandurex
Gatyát felhúzni ciciig, gonoszan nézni, taktikát változtatni, elénekelni a combayat a harc elõtt, esetleg easy szintre venni,..egy a lényeg, nincs lehetõséged, le kell õket gyakni...

Jericho19
Üdv mesterek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Elakadtam a redcliffi élõhalott inváziónál.Az elsõ hullámot még le tudom gyakni,de amikor le kell menni a folyó melletti résznél hiába írtom õket, csak jönnek mint az oroszok,azt végül meghal a teljes csapat.Már úgy is próbáltam hogy elmentem máshova,fejlõdtem,megszereztem Wynnét meg Palát,de így is kipusztulok.
Mi a rákomat kell ott csinálni? Please help!

For the Empire!

Calver
alap taktikának mondanám, h fordítsd meg: csak a tank álljon elõtte, és mindenki a seggét lõje/üsse. tank lehetõleg legyen fire resistes cuccokban, lásd Juggernaut set. onnantól kezdve már sétagalopp.

"The trees move. Do you not see it?"

Vagy igen,vársz vele.

Esetleg leveszed legkönnyebbre a nehézségi fokozatot(mondjuk ezt én ellenzem,sosem csináltam még,nem adnám fel az elveimet!)

Akkor még nem tudtam, hogy mennyi pénzre lesz szükségem, meg is maradt😊
Vegyél bombákat és tegyél be mindegyik karakterednek,vigyél ranged karaktereket,illetve egy olyan tankot akin van egyfolytában tûz elleni balzsam és kite-old tankal mikor éppen a sárkány fel akarja emelni a magasba,ilyenkor kite(futtasd a sárkányt) bombákat meg szórjad rá folyamatosan.Így ki lehet tenni hamar..
Hp potik azt hajrá

Menj vissza magasabb szinten ha nagyon nem bírsz vele, bármikor le lehet ölni. 16os szinten már sétagalopp volt.

Why so serious?

Oké akkor már csak az érdekel hogyan ölhetõ meg? sebezni is alig tudom õ meg szétcincál a fenébe <#confused><#falbav>

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Megölhetõ a boszorka,jót cselekszel vele.Morri igazat mond a mostoha mutterjáról(mivel az csak a nevelõ anyja😊

b-type
Sztem ez korrekt.
A lényeg hogy legyen elképzelése a játékosnak, mi mit csinál, mit mivel érdemes kombinálni..hogy akarok részt venni a harcban..stb.
Ami csata nehéz az legyen is nehéz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

xblades
Igen engem is az érdekel hogy igaz-e amit Morrigan mond az anyáról. Tehát megöljem-e Flemeth-et ez a jó oldal vagy sem?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Üdv!
Ismét hozzátok fordulok segítségért. Morrigan háttértörténete során kiderül egysmás Flemeth-rõl. Mi a legjobb választás ezesetben illetve h ölhetõ meg a sárkány ha azt az utat választom. Elõre is köszi a választ.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Lényegében egy sárkány se õrzi, mert egyet se kell megölni hogy odaérjél.
Fenrir
A Kódexekben vannak leírva a háttértörténetek.

A halál csupán a kezdet...

A harcosbér történetét el lehet valahogy olvasni vagy az csak annyi hogy jó ez is megvan "pipa" és menjek tovább?

Különc
Szobor balra amint belépsz a nagy kapun. (Nem az erõdbe közvetlen)

Fantusz
A harcosbérci küldetésben lehet találni valami kézzelfogható bizonyítékot a keresekedõnek?
A mágus és a démonmegszállta Sophia is csak mesél errõl-arról bizonyíték egyiknél sincs.
A küldetés végén kb. mindenki azt gondol a két személyrõl, amit akar nézõpont kérdése, hogy gonoszak voltak-e vagy sem, sõt a démonon is el lehet gondolkozni, amelyik a gonoszságe ellenére segítõkész is.

Harcosbérc történetének elsõ részét sem találtam meg az erõdben (ez egy másik küldetés lenne)

Ha Shale (Pala) a tankod, vagy a kedvenc karaktered, akkor illik elpusztitani az üllõt. Ha nem teszed, otthagy rögtön, és még meg is harcolhatsz vele, ami nem könnyû, mert magam fejlesztgettem képességeit, és elég durva tank lett belõle. A mélyutakra vinni meg illik, mert a personal quest-je is odakötõdik.