Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Morrigan hmm kicsit olyan mint az "anyja" csak fiatalabb kiadásban és jobbak a mellei... ellenben elég önzõ és hát a halál számára csak ey apró dolog
mivel a Morigan gyerekébe száll a démon leke történet szál egy elég fix pont a játék végén mondjuk nem játszottam még csajt de azthiszem nõi karakterrel is elérhetõ ez a befejezés szóval a drága Morrigannek minek is az a gyerek? vagy démon? vagy õsi isten? s vajon Flemeth tényleg meg akarja szálni? vagy csak konkurenia? vagy csak esetleg a fent emlitett gyerek egy olyan döntés amit Flemeth helytelenítene ezért kell meghalnia? Megjegyzem maga Morrigen mondta a táborban hogy szerinte sem halt meg végleg.. max a teste. (monduk ha képes valahogy a halálból is reinkarnálodni akkor minek is neki Morrigan teste?) ezen el lehetne filozofálgatni egy darabig de szerintem értelmetlen.
Pld Loghain sem egyértelmüen gonosz ha kicsit utánna jár az ember kiderül miért tette amit tett és az õ szempontjából érthetõ.
Alistair a jó fiu de az ország gyülésen igen csak a bosszura hajt persze ez is érthetõ
Szóval nem azt akarom kihozni hogy Morrigan vagy Felmeth a jobb vagy hogy Morrigan hazudik vagy Flemeth mert azthiszem ez nem fog kiderülni max a 2. részbõl vagy egy kiegbõl
csak azt akarom mondani hogy itt és most nem olyan egyértelmü hogy ki a jó és a ki a rosz mint a legtöbb RPG ben
off Egyébként Morrigan stilusa és a szövege nagyon beött szóval nem személyes ellen szenv beszél belõlem 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Why so serious?
Why so serious?
★ 汤姆 李
Amúgy Shale-nek vannak véleményei a játékban lévõ fontos döntésekkel kapcsolatban? Eddig csak a csapattársaimmal beszélgetett menet közben, bár még csak nemrég van nálam, jó így h 2. végigjátszást már összes DLC-vel kiegészítve + textúra moddal nyomom, így über élmény
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nah végül is csak arra akarok kilyukadni hogy a játékban álltalában nem Teréz anya és Sztálin között kell választani. Azt hogy mi a "jó" döntés szerintem nem kéne ennyire egyértelmüen kijelenteni.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
★ 汤姆 李
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Nem tudja valaki, hogy azok az egyedi tájékozódási pontok mire jók? Utam során találkoztam jópárral, de azt mondja, hogy jelenleg nincs jelentõségük.
http://www.akciofigura.hu
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Szóval nincs más lehetõség.Akkor próbálkozom még vele.
Könnyû fokozatra nem igazán szeretném állítani mert az számomra olyan mintha csalnék.
For the Empire!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Elakadtam a redcliffi élõhalott inváziónál.Az elsõ hullámot még le tudom gyakni,de amikor le kell menni a folyó melletti résznél hiába írtom õket, csak jönnek mint az oroszok,azt végül meghal a teljes csapat.Már úgy is próbáltam hogy elmentem máshova,fejlõdtem,megszereztem Wynnét meg Palát,de így is kipusztulok.
Mi a rákomat kell ott csinálni? Please help!
For the Empire!
"The trees move. Do you not see it?"
Esetleg leveszed legkönnyebbre a nehézségi fokozatot(mondjuk ezt én ellenzem,sosem csináltam még,nem adnám fel az elveimet!)
★ 汤姆 李
Hp potik azt hajrá
★ 汤姆 李
Why so serious?
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
★ 汤姆 李
A lényeg hogy legyen elképzelése a játékosnak, mi mit csinál, mit mivel érdemes kombinálni..hogy akarok részt venni a harcban..stb.
Ami csata nehéz az legyen is nehéz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ismét hozzátok fordulok segítségért. Morrigan háttértörténete során kiderül egysmás Flemeth-rõl. Mi a legjobb választás ezesetben illetve h ölhetõ meg a sárkány ha azt az utat választom. Elõre is köszi a választ.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
A mágus és a démonmegszállta Sophia is csak mesél errõl-arról bizonyíték egyiknél sincs.
A küldetés végén kb. mindenki azt gondol a két személyrõl, amit akar nézõpont kérdése, hogy gonoszak voltak-e vagy sem, sõt a démonon is el lehet gondolkozni, amelyik a gonoszságe ellenére segítõkész is.
Harcosbérc történetének elsõ részét sem találtam meg az erõdben (ez egy másik küldetés lenne)