Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzreg
köszönöm 😊

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

zsír köszi szépen

offkorzreg
nem nagyon találom azt a modot,segítenél kérlek?

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

sziasztok valaki tudna segíteni a mérce küldinél ahol a hídat kell meg építeni léci

Különc
Tesztelem a 3. rugómat, Starfang és The Edge van neki, 4 nagymester rûnával, telekinetikus spellel eléggé faceroll a játék...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

offkorzreg
<#idiota>

Különc
Meghúztam Gheynát az elf táborban erre "Wynne approves +7" <#banplz>

offkorzreg
ja jó,köszi,akkor majd ezt meglesem 😊

SZEG007
bakancs amugy se lett volna mert PC verzioban egy bug miatt nincs a dobozban ahol kéne lennie, de hivatalo oldalon van egy mod ami berakja az inventoryd-ba

offkorzreg
igen,rájöttem :C
akkor se sisak,se bakancs.a fene.köszie a helpet :/

offkorzreg
ó bakker :|

Calver
Lothering volt az a hely, ahova Flemeth kunyhója után mentél - és amit elpusztított a Blight amint befejeztél egy fõküldetést.

Calver
ha valaki valami konkrét cuccot keres, erre nézelõdjön.

ha már nincs, akkor alighanem nem is lesz bakancsod.

offkorzreg
oks,köszie

ez hol van?
Lothering Chantry, ask Ser Bryant for assistance and he'll give you a key to a storage cabinet.

na googleztam egyet (megtehetted volna te is 😛 ) es nem jol emlekeztem 😊

http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/dragonage/show_msgs.php?topic_id=m-1-52422243&pid=950918

huha lehet nem jol remlik de a kesztyu mintha torpeknel lenne amikor jarviat pucolod ki a dust negyedben.

offkorzreg
"az Ancient Elven Armor settet keresem" :/

A juggernaut armorra gondolsz? Annak 3 része van az erdõben, sírokban amiket tudsz piszkálni. Maga a páncél oedig a romokban található. A vén hülyének semmi köze ahhoz a páncélhoz.

Why so serious?

offkorzreg
sajnos nem,valami hülye gyûrû volt benne,semmi érdekes,azt már néztem.de mondom a sisak nem is kell,úgyse viselném,met nem tetszik.kesztyû meg cipõ kell csak

Mondjuk én nem öltem meg de anno ott volt egy fatönk és abban valami lyuk, amikor meg akartam nézni mindig jött az öreg hogy hagyjam abba, esetleg ott nézd meg hátha ott tartotta az érdekességeket

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

offkorzreg
valaki tudna segíteni nekem? az Ancient Elven Armort settet keresem.az armor megvan,plate ,boots kellene végülis,a vén bolondtól meg már nem tudom megszerezni a sisakot rájöttem,ki akartam nyirni egyszer,mert buzi volt,mostmeg már nincs semmi funkció,szal buktam,csizma meg kesztyû kéne csak.ezeket hol találom és mikortól lehet?

Fenrir
Valamit nagyon elronthattál mert én sehol sem futottam bele igazán kemény harcba, talán csak Falka Anyánál (jájj, le van fordítva) volt kissé mikro menedzsmentes mert ott nem lehetett autón hagyni a társakat.

Amúgy meg eléggé laza a harc, nem igazán volt gond vele sehol sem.

A halál csupán a kezdet...

Na azért a sárkánypikkely és az abból kovácsolt páncél igencsak hasznos.

Why so serious?

Igen a sárkány az ellenség. 15-16-os szinten már lazán ölhetõ. Kapsz egy csomó cuccot persze egyik se ér fabatkát se. De amúgy is a presztízs miatt kell kinyírnyi.
Kandurex
rossz taktika, félre fejlesztett csapat...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Csibusz
Hellóka, megöltem a Leonidász féle harcost a barlangban, ahol a szent hamvakat kell visszaszerezni.. és megvan a kürtje.. belefújtam és ugye a sárkány megtámadott.. most akkor õ nem barát hanem ellenség? pedig kezdtem reménykedni hõ lesz az új házi kedvencem xD
Kapcsold ki az auto mozgást! ( a profilok alatt a kéz vagy futó emberke)

Sziasztok

Átlagos szinten játszom a játékkal azonban már az elején mikor a jelzõtüzet kéne meggyújtani a toronyban elakadtam.Egyszerûen nem bírom a csapatommal kitisztítani az egyik termet mert állandóan meghal mindenki.Próbálom hogy a csapattagoknak külöm adok utasításokat,mint anno a baldur's gateben,de össze-vissza rohangálnak és 1 perc alatt leszedik õket.Van vmi ötletetek mit csinálhatok rosszul?

Különc
Miért kell több idõ? Max ha egy sárga nevû vagy elite(boss) ellen harcolsz, akkor lehetnek fennakadások, többinél mint kés a vajon (partyfüggõ persze)

Normal.Másodszorra is az lesz.Nem tudok több idõt szánni a játékra hard fokozat meg kipróbáltam sokkal több idõt vesz igénybe és nincs is semmi értelme neki..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Különc
Engem az zavar, hogy ha hamarabb állítod le a harcot, minthogy combatba kerülsz, akkor nem mindig csinálják meg azt amit beadsz nekik. A másik, ha egérrel irányítod a karaktert és mondjuk néha sík ideg vagy (mint néha én) és többször kattintasz egy ellenfélre/területre, akkor akadozik a mozgása a karakternek, nem folyamatos.

Kandurex
Normal,..mind2x, csak más felállásban, döntésekkel

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Különc
Legnehezebben, mint mindent

Azt tudom, igen, de arra gondoltam, hogy Nemes mellé még bejöhetett volna mondjuk a paraszt is ha már az elfeknél és törpéknél is két lehetõség van

Mágussal is lehetsz ember.

Why so serious?

Na azt hiszem kiváló vétel volt ez a játék. Õszintén megmondom nem tudom mikor merültem bele ennyire single player játékba. Szinte minden elem úgy tökéletes, ahogy van imádom, hogy rengeteg lehetõség közül lehet választani mind a pár beszédben, mind a harcban. Tudom játszani a játékot max grafikán úgy hogy közbe a Lineage 2-be még piacolni is tudok. Csodás játék lett.

Mondjuk a karakter szerkesztõbe azért éppen 1 kicsit lehetett volna javítani például az arc szerkesztés néha elég érdekes volt, illetve amit még jó lett volna ha lehetett volna választani, hogy ne csak Nemes Emberként tudjak az ember fajjal kezdeni.
Férfi, Ember, Szerencsevadász, Nemes lettem végül a választott karakterem. Rémálom szinten.

Egyébként ti milyen nehézségi szinten kezdtetek el játszani?

Calver
kamerakezeléssel szopás csak Denerimben volt nálam kis sikátorokban, parancsokat pedig akkor nem fogadja el, mikor még épphogy elkezdõdött a harc, és még nem rántották elõ a fegyverüket a karakterek. fagyás van néha nálam is, de nem olyan mértékben, hogy különösebben zavaró lenne.

MerlinW
kamera: használd az egérgörgõt
parancsok: használd a space-t. Minden elsõre elvégez, ha jól csinálod
fagyás: 2x játszottam végig, most játszom harmadszorra, egyszer sem fagyott még.

[merlinw.org]

Üdv.
Csak nálam ilyen eszméletlen bugos game? tele van kamerakezelés hibával, van hogy egyszer csak felemelkedik az egekbe és onnan követi a karaktert de nem látni már mert annyira kicsi, akkor másik bug, néha nem veszi be a parancsokat a karakter hiába nyomom hogy támadjon vagy igya meg a gyógyitalt stb, meg se moccan kb 2-3x kell kiadni a parancsot, de ami a legzavaróbb hogy kb 10-15 perc játék után fagy, kezdeteben bírta egy órát is és az még alap verzió volt, ez most 1.01b patches. Van valaki akinek ennyit fagy? Illetve valami tipp rá? Valaki 1x mondta lehet az Xfire miatt de ha semmi nem fut a háttárbe se x-fire se fraps akkor is fagy...😞
MerlinW
Esetleg használhatnád Google-t...

patch 1.01b

[merlinw.org]

Jockey
hali
egy kerdes
feltelepitettem az eredeti jatekot, honnan tudok leszedni pecst hozza vagy van mar egyaltalan pecs magyar verziohoz?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

közben rájöttem hogy a vége fele zsellér éjfattyak is jönnek ellenem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

az miért van hogy a gyengébb éjfattyak mint pl csesztve, csorlák azonnal meghalnak ha halálfelhõt varázsolok és belemásznak?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Bizony, egy lethality-s rogue kifejezetten hasznos, fõleg ha ládát is nyitsz vele, ahhoz úgyis cunning kell. Tõrrel 50 körül döfök most hátba, ehhez jönnek még az enhchantok (+5 jég, tûz és electricity), keményebb vagyok mint Alistair... 😊

Why so serious?

Akkor te csináltad! 😊
robotnyk
köszi.
MerlinW

[merlinw.org]

Szia!

Ezt a Pakkot te csináltad?