Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ha már nincs, akkor alighanem nem is lesz bakancsod.
ez hol van?
Lothering Chantry, ask Ser Bryant for assistance and he'll give you a key to a storage cabinet.
http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/dragonage/show_msgs.php?topic_id=m-1-52422243&pid=950918
Why so serious?
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Amúgy meg eléggé laza a harc, nem igazán volt gond vele sehol sem.
A halál csupán a kezdet...
Why so serious?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Átlagos szinten játszom a játékkal azonban már az elején mikor a jelzõtüzet kéne meggyújtani a toronyban elakadtam.Egyszerûen nem bírom a csapatommal kitisztítani az egyik termet mert állandóan meghal mindenki.Próbálom hogy a csapattagoknak külöm adok utasításokat,mint anno a baldur's gateben,de össze-vissza rohangálnak és 1 perc alatt leszedik õket.Van vmi ötletetek mit csinálhatok rosszul?
★ 汤姆 李
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Why so serious?
Mondjuk a karakter szerkesztõbe azért éppen 1 kicsit lehetett volna javítani például az arc szerkesztés néha elég érdekes volt, illetve amit még jó lett volna ha lehetett volna választani, hogy ne csak Nemes Emberként tudjak az ember fajjal kezdeni.
Férfi, Ember, Szerencsevadász, Nemes lettem végül a választott karakterem. Rémálom szinten.
Egyébként ti milyen nehézségi szinten kezdtetek el játszani?
parancsok: használd a space-t. Minden elsõre elvégez, ha jól csinálod
fagyás: 2x játszottam végig, most játszom harmadszorra, egyszer sem fagyott még.
[merlinw.org]
Csak nálam ilyen eszméletlen bugos game? tele van kamerakezelés hibával, van hogy egyszer csak felemelkedik az egekbe és onnan követi a karaktert de nem látni már mert annyira kicsi, akkor másik bug, néha nem veszi be a parancsokat a karakter hiába nyomom hogy támadjon vagy igya meg a gyógyitalt stb, meg se moccan kb 2-3x kell kiadni a parancsot, de ami a legzavaróbb hogy kb 10-15 perc játék után fagy, kezdeteben bírta egy órát is és az még alap verzió volt, ez most 1.01b patches. Van valaki akinek ennyit fagy? Illetve valami tipp rá? Valaki 1x mondta lehet az Xfire miatt de ha semmi nem fut a háttárbe se x-fire se fraps akkor is fagy...😞
[merlinw.org]
egy kerdes
feltelepitettem az eredeti jatekot, honnan tudok leszedni pecst hozza vagy van mar egyaltalan pecs magyar verziohoz?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Why so serious?
Ezt a Pakkot te csináltad?