Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendben kösz
JethroHUN
Lehetsz, de azok a skillek amit kapátál az nem specializácótól függ. Minden kaszthoz van 2.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Voltam harcosbércbe és kiittam valami régi löttyöt és kaptam 2 vérmágia képességet eleve 2 hiányzik , de nem ír külön vérmágusnak tehát lehetek egyszerre vármágus és pl alakváltó is?
Próbáltam beajánlani magam nála késõbb, de kikosarazott. 😛

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ez a jelenet Howe arl házában, lent, a celláknál zajlik.

Különc
Egy próbát megér

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

JethroHUN
Elírtam, sry Ati Radeon 9600Pro

JethroHUN
L4D 2 szerintem fut rajta, Nekem 960Pro van aszatali gépbe. Persze nem azon toltam a DA-t

Baze, nem jó hozzá. Franc!!!! Ez a gép lassan már semmire nem jó. 😞

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Calver
én is sajnáltam, fõleg mikor Landsmeet-nél megemlítik h ki kéne végeztetni, Alistair meg lendületbõl elutasítja... na itt hiányoltam nagyon azt a választási lehetõséget, hogy "nyugi, majd én gondoskodom róla". <#vigyor1>

bár már Howe házában is vicces lett volna egy olyan megoldás, hogy miután megölted Cauthrien-t, levágod a kiskurvát is, és úgy állítod be a tetthelyet, mintha Loghain megölette volna a saját lányát <#vigyor1>

(hát igen, kicsiny elf mágusom nem játszik becsületesen <#hawaii>)

"The trees move. Do you not see it?"

JethroHUN
Szerintem biztos h nem, de inkább futtasd ezt:http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

Totti5
Itt ki, kivel és kihez beszél? mert olyan szépen állnak egy sorban és néznek össze vissza😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Üdv mindenkinek!

Szeretnék érdeklõdni, hogy ez a kártya elég lenne-e a játékhoz: ati radeon 9600xt 256mb? Sajnos nem egy mai darab, de a remény hal meg utoljára. 😊 Elõre is köszönöm a választ!

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

+1

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

robotnyk
reflexbõl 2es, kár hogy a ribancot nem lehet felszeletelni >.<
Én képes voltam visszatöltögetni mindhárom válaszért, de nem volt jelentõsége. 😄

Okok de a könnyû és a végigvihetetlenül nehéz között még van egy pár fokozat nem? 😊)
Nekem most más csak azok a harcok szoktak fejtörést okozni amikor valamilyen beszélgetés/animáció után azonnal rámrohannak kismillióan, és szûk a hely (pl. Denerimben volt ilyen az egyik útonálló csoport).
Egyébként rugóval nagyon élvezem lopakodva felderíteni a terepet, lerakni a csapdákat, majd elhelyezkedem az ellenséges mágus háta mögött, aztán Allistarrel berohanok és amikor a mágus kezd kasztolni akkor visszaváltva hatalmas kéjjel szúrom hátba 😊
Hát lehet. Én se sok ilyen stílusú RPG-vel játszottam és mégse találtam különösebben nehéznek normalon. Valóban nem röhejesen könnyû mint a Mass Effect mondjuk (amiben jó cuccokkal még az elvileg legnehezebb insanity is marha laza) de azért nem is végigvihetetlenül nehéz.

Why so serious?

Nálam nem is mondott ilyet a ribanc. 😄

Why so serious?

böröczk
nem igaz, tudom, hogy Te azt mondtad "Hoppá"

Kumiho #2179

Kandurex
Szerintem mindenki a 2. -at választotta 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

böröczk
jaja, erre emlékszem, rögtön rá is nyomtam a másodikra : D

Kumiho #2179

én nem beszartam, hanem azonnali ki akartam irtani 😄

mondjuk az is jó poén mikor a törpe harcos mocskos csigányozik 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ezen beszartam!😄DD

Azért ne túlozzunk a Gotchic éppen hogy könnyebb, pláne ahogy egyre erõsebb a karaktered, meg teljesen más stílus nincs értelme hasonlítgatni. Páran nagyon nyomatjátok ezt, hogy milyen könnyû a játék, pedig az az igazság, hogy ez az átlaghoz viszonyítva igen is nehéz. Ha már hasonlítjuk, nézzük a KOTOR-hoz pl. ahol a harcrendszer hasonló volt, ott tulajdonképp kijelölted a célpontokat és már daráltak is mindenkit a szereplõk. Itt ez nem megy, különösen az elején amikor még nincsenek meg az imba skillek.
Aki nézte a Warden Quest versenyt az is láthatta, hogy igen csak estek-keltek normálon a versenyzõk.
Mondjuk nekem épp azért tetszik mert pont elég nehéz, és ahogy valaki panaszkodott, hogy nincs elég jutalom, nekem pont az a jó érzés a jutalom, hogy gyõztem egy nehezebb harcban.
Át lehet tenni menet közben easy-re... 😊 Gothicban meg egyetértünk. Harmadik részt kivéve. De DA se nehéz ha ráérez egyszer az ember, elején én is szívtam, aztán megtanultam mire érdemes adni és mágussal már gondom se nagyon volt. Most rugóm van és vele se. A ládanyitás mint olyan tényleg nem sokat ér, semmi jó cucc nincs még a legnehezebb ládákban se, inkább az XP miatt csinálom. Meg lethality-s rugómnak úgyis nagy a cunningja.

Why so serious?

Sziasztok. Raktatok már fel face pack-okat? Stenen változtatni akartam egy kicsit és berakni a világító szemes cuccot a karimnak,de nem sikerült. Azt írja egy override könyvtárba kell berakni, ilyen nem volt ezért csináltam, de akár a leöltött mappát vagy külön a benne lévõ cuccokat rakom bele nem lesz változás a karakter készítésnél. Tudnátok segíteni?

Zárnyitás dolog engem is irritál, nincsenek imba cuccok a ládákban legtöbbször csak valamilyen lötyi van vagy egy olyan páncél amit még eladni se éri meg...egyszerüen fölösleges az a szkill.
Lilithn
Pedig azt is letoltam nevetve. Imádom a Gothicot, a legjobb rpg amit valaha készítettek, a 2-es részt letoltam 5x és még mindig élvezem. Akkor csak nem nekem lett kitalálva a DAO egyszerûen. Meg komolyan, felvittem maxra a meggyõzést, és használtam hányszor, 10x max? RPG? ROFL! És akármennyire azt akarja elhitetni a játék, hogy szabadúszás, totál lineáris az egész. Zárnyitás mint skill, ami elvesz az amúgy is szûkmarkúan osztott harci skillek közül? Sajnálom, beismerem, lehet én vok béna ehhez a játékhoz, pedig normálon játszom. Lehet easyn kellett volna és akkor élvezhettem volna, de így csak rettentõen felidegel.

I can eat death like nobody\'s business.

A gothic, fõleg a második része, night of the raven kieggel megtámogatva ötször nehezebb mint a DA normalon. 😊

Why so serious?

Iszonyat nehéz? Easyn el se kell váltanod a saját csapattagodról és végigtolod nevetve. Normalon már sokszor muszáj a nagyobb csatákban de azért az is simán megoldható, még a bossfightok is. És én sose játszottam a Baldur's Gate-el, arra tényleg azt mondták, hogy nehéz.

Why so serious?

sikerült, megtaláltam a megoldást....

csáó

nem tudja valaki hogyan kell megcsinálni a hídat a végénél a mércében vagy hol? nagyon elakadtam és nem sikerül....
köszi

Lilithn
Játszottam Gothic-kal, Falouttal, Baldur's Gate, Planescape Torment, Morrowind, Oblivion, Neverwinternights és még sorolhatnám. De egyetlen játékot nem találtam még annyira szivatósnak és unrewardingnak mint ezt.

Lilithn
Sejtettem, hogy a hozzád hasonló trollok is kényszeresen válaszolni fognak. Van fagyvarázsom, tömeges debuff, altatás. Ettõl függetlenül szeretem ha dijjazák a kitartásomat, tehát ha megölök egy bosst kemény vér árán, akkor legyen jutalom érte. De nincs, kapok 2 kõszilánkot meg 1 kis gyógypotit. Legyõztem a 4 megtorlót is kínkeservesen a pagonyelf erdõben, ráadtam az imba páncélt a tankra, és használ bármit is? Van 100 aranyam, és ha vennék valami úgy tûnik imba cuccot valamelyik karinak, ami nem segít amikor ráugrik egy nyamvadt normál pók és szétmarcangolja, akkor mi van? Egy rossz lépés és a játék büntet. Ezt én nem nevezem funnak. Az AI-t meg úgy kell nekem betervezni...Vagy mikromanagementtel sûrû pausolással minden nyomorult lépést megtervezni? Lehet a magadfajtának öröm hogy majdnem minden harc egy kinlódás, mert egy pillanat kihagyás és már az egyik csapattag halott, nekem nem. Maradjunk is ennyiben. És én nem oktottam ki senkit, csak némi kritikát vetettem a játékhoz, mivel egy nyomorult rpgben ne legyen olyan, hogy ha az egyik x mágia ágat használod akkor überkönnyû, ha meg a másikat akkor szívsz mint a torkosborz. Ez a játék iszonyat nehéz és unrewarding, ez az én privát véleményem.

Nem, csak gondolkodni kell, és az nehéz -.-

A rohadt, mocskos pókok, hogy nem olvasták a lovagi becsületkódexet, és van pofájuk tisztességtelenül lesbõl támadni!
Piszok disznók.
Állj rajtuk bosszút, és öld meg õket.
Nem nehéz annyira ez a játék, igazából már az "EZMODE-mészosztütsz-rajongóknak"patch elõtt is könnyû volt (egen, normálon is). Vagy ha ez a hozzászólás kérdés akart lenni, hogy miként lehetne könnyebben legyûrni, úgy... remélem, a mágusod tud heal-elni. És ha az AoE spellek kiestek, semmi pánik, használj másféléket, meg lehet keseríteni ezer féle módon az ellenfél életét egy mágussal.
Ha az ember hatékonyság céltudattal játszik, akkor így van 😛 személy szerint jobb szeretem azokat vinni magammal, amihez épp kedvem van. Ha valakinek ilyen rém egyszerû, akkor megpróbálhatna kicsit szabadabban játszani 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Mágusok kellenek és gond egy szál se, a játék halál egyszerû lesz normalon is. Wynne healeljen, Morrigan (vagy ha mágusod van akkor Te) fagyassz, tömeges bénítás szintén nagyon hasznos, esteleg sleep+horror kombináció, a lényeg, hogy kábultak vagy fagyottak legyenek és akkor szét lehet széen kapni õket.

Why so serious?

Lilithn
Eljutottam a mélyutakig (map többi része kivégezve), addig is anyáztam párszor, de ott a pókkirálynõnél feladtam. Tisztességtelennek és szemétségnek tartom, hogy majdnem minden ellen lesbõl támad (felkészületlenül ér), hogy stunnolnak, bepóhálóznak, mérgeznek, lelöknek a földre és szétmarcangolnak, és hiába imba a varázslónõm, ugye területi sebzést csak a harc elején használhatok kb, mert utána magunkat is sebzem, a rugó, a guard meg most a törpe volt velem, ezek meg szinte használhatatlan nagy tömeggel szemben. 3-4 pók + a boss (debuffolva), több fázisú harc, kifogyok staminából, manából...nem, én vagy nem ehhez vok hozzászokva, vagy rég volt már Baldur's Gate, de ez nevetséges.

Különc
Mégis mindennap megkérdezik <#wilting>

Kandurex
...azért annyira nem bonyolult az a feladvány...

Különc
#7901 ?

Kandurex
Igen, igen,...azt hittem a rendes regényt, mert akkor azonnal lecsaptam volna rá 😞

...hát sajnálom, hogy nem jött be, szerintem ez egy nagyon különleges és jó játék, de hát nem tetszhet mindenkinek, ez törvényszerû 😞

Különc
Kár, pedig nagy jóságról maradsz le <#miaz>

Lilithn
Mert irtózatosan nehéznek találom, és totál felidegesít, nem nekem találták ki, pedig játszottam 1000 rpgvel. És tudom soha többet nem fogom elõvenni.
Kandurex: Adtak hozzá egy gyönyörûen kivitelezett 200 oldalas magyar nyelvû guide könyvet.

Különc
Meglehet kérdezni, hogy miért akarsz megválni tõle és miért fele annyiért 1 hónap után?

Kandurex
Milyen könyvvel?

Lilithn
Sziasztok, 5000 Hufért szeretném eladni eredeti példányomat könyvvel együtt, kiváló (de bontott) állapotban. Sem a mellékküldetés kódja, sem a Mass Effect kód nem került felhasználásra. Postán utánvéttel is feladhatom, amennyiben a postaköltséget a vevõ állja. Kapcsolat: [email protected].

Különc
Ezt belehetne rakni bannerba pls?