18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Akuman #10081 Hello
Csak egy olyan egyszerű kérdésem lenne hogy azok a tárgyak (gyémánt, egyék kövek, daloskönyv, "blank scroll", szerelmeslevelek, stb) ami nem krafthoz vagy ajándéknak szánható azok mire jók? Csak eladásra?
köszönöm -
unusual #10080 Game+DLC-k elég nem? Úgyis mennie kéne. -
unusual #10079 Miért akarnék warezolni? :) Nem értem. Lent van minden ami kell,de mondjuk az 1.02a az nincs meg lehet az a baj,vagy nem tudom. -
#10078 Elég csak az 1.02b. Kb 5 játék van aminél végig kell zongrázni az összes javítást. A játékok 99%-nál au új javítás tartalmazza a régit is. Mert így logikus.
unusual problémája annyi, hogy warezolni akar, de nem szeret olvasni. Így járt.
-
himpike #10077 Mindegyik peccset fel kell rakni a dlck és a játék telepítése után úgy gondolom, nem csak az 1.2a-t -
#10076 elmehetsz a fos játékoddal a fenébe kocsog -
unusual #10075 Köszönöm,de ez sem működik. :-( -
gregtom6 #10074 És szted ez kit érdekel????
örülhetsz, ha megúszod egy figyelmeztetéssel a modik részéről... -
#10073 Kotródj köcsög. -
#10071 Dokumentumok/Bioware/Dragon Age/Settings mappában notepad-del nyisd meg a AddIns.xml-t és minden State="2" -t írj át State="1" -re. -
unusual #10070 Solider Peak-re sem akar vinni a csóka. :( Hm.....Valami megoldás? -
unusual #10069 Nos. Felraktam újra a gamet,és csak a DLC+kiegeket raktam fel. Beszéltem Felix-el,de nem kaptam meg a pálcát. Hm.....Vagy mit kell tennem,hogy meglegyen a gólemem? -
bazsi0 #10068 Valaki elárulná hogy a vívmányoknál a Pala emlékét a mélyutaknál kell megszerezni vagy mikor kiszabadítom -
kreknorbert #10067 xianon, úgy ártem a szörnnyel kapcsolatban, hogy 75-öt lehet keresni rajta, ha elengeded, de a játék végére, ha minden t jól csinálsz, akkor 500 arany fog összejönni( legalábbis nekem így volt az elköltöttekkel együtt) -
unusual #10066 *patch sorry. Mert most tartok ott,hogy a kereskedő adná nekem a pálcát. -
unusual #10065 Sziasztok. 1.02es patch-el + Magyarositásal nem működik nekem a Warden's keep + Ice Prisoner patch. Van akinek megy? Vagy simán rakjam fel a gamet+DLC+pathc,és akkor menni fog ? -
mecsoka #10064 keresem a szavakat, de egyelőre nincsenek ... -
rosti #10063 Valaki segítene a csalás menü elöhozatalában.És részletesen leírná,hogy hogyan is kell a parancsikont megváltoztatni ,hogy elérhető legyen a csalás menü? -
#10062 na, nem tudtam mi hiányzott
megérkezett az első nude-mod^^ -
bazsi0 #10061 Köszi az első három megvan de a negyedikhez nincs info amúgy 3-4 perc volt:)) -
#10060 Jegyzetek alapján meghatározott sorrendben kell megérinteni a tárgyakat. Semmi értelme, easter egg van a végén, vagyis egy cetlit nyerhetsz, ha kizsebeled a 4. kör befejezése után megjelenő szellemet, amire fel van írva pár "jóslat" a Bioware dolgaival kapcsolatban.
XP-t nem kapsz érte, 1 óra az életedből. -
#10059 azonnal venném ha lenne benne Wynne-bekussoltató funkció -
#10058 A pofozás a legjobb!!! -
#10057 sőt, ha megkeresed Dust Town-ban Rogek-et, kirabolod, és megcsinálod a küldetését, a végső profitod 78 arany lesz, bár kell hozzá maxolt meggyőzés és 3-as lopás, de mindenképpen megéri. -
bazsi0 #10056 Körmágusoknál a megidézést hogy kell csinálni van négy vörös megidézett kör két könyv ami megsebez ha rámegyek meg 1 idézőkút vagy ezek semmire se kellenek? -
xianon #10055 500? az hogy lehet? én megőltem és asszem két-három szarabb tágy volt benne szal load vissza aztán már elfogadtam az ajánlatát...de ez az 500 nekem nagyon ganyús am -
#10054 Annyira hardcore-ul nézett ki, hogy nekem eszembe sem jutott bántani :DDDD -
himpike #10053 Nem is érdemes megölni pont emiatt. -
Dobronski #10052 OMG XD -
kreknorbert #10051 bocsi, de nem 25-tel hanem 75-tel én egyszer kipróbáltam, de azóta mindig megölöm, mert a végén úgyis 500 arany körül lesz -
#10050 Ha összeszedted az összes kapcsolódó scrollt, akkor a assembly chamber bejáratánál (bent) aktívvá válik egy láda, és abban van :) Absz. nem néz ki mondjuk ládának :DD A tag, aki Behlen első küldetését adja pont mellette áll. -
bazsi0 #10049 A fordítás szerint a ,,Kitöltött Golem emlék'' vívmányt mikor kapom meg mikor kiszabadítom Palát vagy a Mély utaknál vagy ......valaki please -
#10048 Jó, hogy említed, azt hogy lehet megszerezni?
Átböngészem a hozzá tartozó jegyzetet, de nem jutottal előre.
Hősök csarnoka, Feledhetetlenek szobra, Város kulcsa - talán szégyen de ebből semmi nem állt össze.
Jah, és aki nagyon csóró, és van annyira szívtelen, hogy nem törődik másokkal, Mélyutakon, ha összerakja az Enyészetből megszökött lényt, s engedi szabadon elmenni 25 arannyal gazdagodhat jókanak marad a "szokásos" fizetség. -
#10047 Én most a város kulcsának örülök :)
+2 to All Attributes
+4% Spell Resistance
+10% to Healing Effects Received -
#10046 #9742-ben láthatod a Kaszásgúnyát, nem páncél, hanem mágusköntös, régebben írtam, hogy nekem nem tetszett a bűvharcos spec, maradtam a klasszikus varázslatok mellett.
Sajnos egyetlen normális varázsló-fejfedőt sem találtam, ezért van a bádogból készült Mélység sisakja a karin.
Kaszásgyúnya:
+6 egészség
+20% tűz ellenállás
+16% varázslat ellenállás+310% esély a támadások elkerülésére
+12 páncél
Lord-magiszteri bot:
+6 akaraterő
+2 mana regeneráció a harcban
+6 varázserő
+10% tűzsebzés
+10% szellemsebzés
Andruil áldása öv:
+2 összes tulajdonság
+20% természeti ellenállás
+1 mana regeneráció a harcban
+10% fizikai ellenállás
Életadó gyűrű:
+10 egészség
+3 gyógyulás a harcban
+10 gyógyulás felderítés közben
+3 páncél
+20% a kapott gyógyításokra
Varázsóvó amulett:
+5akaraterő
+8 gyógyulás felderítés közben
+30% varázslat ellenállás
+10% esély támadások elkerülésére
esély lövedékek elkerülésére
Fekete kéz kesztyűk:
+20% szellemsebzés
Mágus csatacsizma:
+12 védelem
Mindezek már 20-as szint fölött, az összes szövetségest meggyőzve, Denerimben az országgyűlés összehívása után vannak a karin.
-
#10045 Köszi, akkor megvárom a hivatalos verziót. -
Murmur #10044 Nem jelent még meg.
400 pontba (3.49 euro) kerul majd. -
bazsi0 #10043 A fordítás szerint a ,,Kitöltött Golem emlék'' vívmányt mikor kapom meg mikor kiszabadítom Palát vagy a Mély utaknál vagy ......valaki please Kamarás erődhöz köll a pont
-
mecsoka #10042 Az első kettőt ugye 3-3pikkelyből csinálja. Én meg azt hittem úgy is 1pikkelyem maradt meg elküldtek a fenébe is... szóval akkor mégis vissza kell menni. Köszönöm! -
himpike #10041 Egyébként nem kell erőltetni a setteket, annyira nagy valamit egyik sem ad. Az óelf bőrcucc pl megszerezhetetlen, nem találom a cipőt(állítólag lotheringben kéne lennie a szekrényben a potiknál vagy a kutya hozná vissza redcliffeben), ez állítólag pcs bug(grat hogy 3 peccsből nem tudtak betenni egy cipőt, biztos hosszas tesztelést igényelne...).