18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Akuman
    Hello
    Csak egy olyan egyszerű kérdésem lenne hogy azok a tárgyak (gyémánt, egyék kövek, daloskönyv, "blank scroll", szerelmeslevelek, stb) ami nem krafthoz vagy ajándéknak szánható azok mire jók? Csak eladásra?
    köszönöm
  • unusual
    Game+DLC-k elég nem? Úgyis mennie kéne.
  • unusual
    Miért akarnék warezolni? :) Nem értem. Lent van minden ami kell,de mondjuk az 1.02a az nincs meg lehet az a baj,vagy nem tudom.
  • MerlinW
    Elég csak az 1.02b. Kb 5 játék van aminél végig kell zongrázni az összes javítást. A játékok 99%-nál au új javítás tartalmazza a régit is. Mert így logikus.

unusual problémája annyi, hogy warezolni akar, de nem szeret olvasni. Így járt.
  • himpike
    Mindegyik peccset fel kell rakni a dlck és a játék telepítése után úgy gondolom, nem csak az 1.2a-t
  • SZEG007
    elmehetsz a fos játékoddal a fenébe kocsog
  • unusual
    Köszönöm,de ez sem működik. :-(
  • gregtom6
    És szted ez kit érdekel????
    örülhetsz, ha megúszod egy figyelmeztetéssel a modik részéről...
  • SötétBarom
    Kotródj köcsög.
  • sherlock1
    Dokumentumok/Bioware/Dragon Age/Settings mappában notepad-del nyisd meg a AddIns.xml-t és minden State="2" -t írj át State="1" -re.
  • unusual
    Solider Peak-re sem akar vinni a csóka. :( Hm.....Valami megoldás?
  • unusual
    Nos. Felraktam újra a gamet,és csak a DLC+kiegeket raktam fel. Beszéltem Felix-el,de nem kaptam meg a pálcát. Hm.....Vagy mit kell tennem,hogy meglegyen a gólemem?
  • bazsi0
    Valaki elárulná hogy a vívmányoknál a Pala emlékét a mélyutaknál kell megszerezni vagy mikor kiszabadítom
  • kreknorbert
    xianon, úgy ártem a szörnnyel kapcsolatban, hogy 75-öt lehet keresni rajta, ha elengeded, de a játék végére, ha minden t jól csinálsz, akkor 500 arany fog összejönni( legalábbis nekem így volt az elköltöttekkel együtt)
  • unusual
    *patch sorry. Mert most tartok ott,hogy a kereskedő adná nekem a pálcát.
  • unusual
    Sziasztok. 1.02es patch-el + Magyarositásal nem működik nekem a Warden's keep + Ice Prisoner patch. Van akinek megy? Vagy simán rakjam fel a gamet+DLC+pathc,és akkor menni fog ?
  • mecsoka
    keresem a szavakat, de egyelőre nincsenek ...
  • rosti
    Valaki segítene a csalás menü elöhozatalában.És részletesen leírná,hogy hogyan is kell a parancsikont megváltoztatni ,hogy elérhető legyen a csalás menü?
  • ProGabe #10062
    na, nem tudtam mi hiányzott

megérkezett az első nude-mod^^
  • bazsi0
    Köszi az első három megvan de a negyedikhez nincs info amúgy 3-4 perc volt:))
  • MerlinW
    Jegyzetek alapján meghatározott sorrendben kell megérinteni a tárgyakat. Semmi értelme, easter egg van a végén, vagyis egy cetlit nyerhetsz, ha kizsebeled a 4. kör befejezése után megjelenő szellemet, amire fel van írva pár "jóslat" a Bioware dolgaival kapcsolatban.

XP-t nem kapsz érte, 1 óra az életedből.
  • Calver
    azonnal venném ha lenne benne Wynne-bekussoltató funkció
  • cikasz
    A pofozás a legjobb!!!
  • Calver
    sőt, ha megkeresed Dust Town-ban Rogek-et, kirabolod, és megcsinálod a küldetését, a végső profitod 78 arany lesz, bár kell hozzá maxolt meggyőzés és 3-as lopás, de mindenképpen megéri.
  • bazsi0
    Körmágusoknál a megidézést hogy kell csinálni van négy vörös megidézett kör két könyv ami megsebez ha rámegyek meg 1 idézőkút vagy ezek semmire se kellenek?
  • xianon
    500? az hogy lehet? én megőltem és asszem két-három szarabb tágy volt benne szal load vissza aztán már elfogadtam az ajánlatát...de ez az 500 nekem nagyon ganyús am
  • SötétBarom
    Annyira hardcore-ul nézett ki, hogy nekem eszembe sem jutott bántani :DDDD
  • himpike
    Nem is érdemes megölni pont emiatt.
  • Dobronski
    OMG XD
  • kreknorbert
    bocsi, de nem 25-tel hanem 75-tel én egyszer kipróbáltam, de azóta mindig megölöm, mert a végén úgyis 500 arany körül lesz
  • SötétBarom
    Ha összeszedted az összes kapcsolódó scrollt, akkor a assembly chamber bejáratánál (bent) aktívvá válik egy láda, és abban van :) Absz. nem néz ki mondjuk ládának :DD A tag, aki Behlen első küldetését adja pont mellette áll.
  • bazsi0
    A fordítás szerint a ,,Kitöltött Golem emlék'' vívmányt mikor kapom meg mikor kiszabadítom Palát vagy a Mély utaknál vagy ......valaki please
  • Fantusz
    Jó, hogy említed, azt hogy lehet megszerezni?

Átböngészem a hozzá tartozó jegyzetet, de nem jutottal előre.
    Hősök csarnoka, Feledhetetlenek szobra, Város kulcsa - talán szégyen de ebből semmi nem állt össze.

Jah, és aki nagyon csóró, és van annyira szívtelen, hogy nem törődik másokkal, Mélyutakon, ha összerakja az Enyészetből megszökött lényt, s engedi szabadon elmenni 25 arannyal gazdagodhat jókanak marad a "szokásos" fizetség.
  • SötétBarom
    Én most a város kulcsának örülök :)

+2 to All Attributes
    +4% Spell Resistance
    +10% to Healing Effects Received
  • Fantusz
    #9742-ben láthatod a Kaszásgúnyát, nem páncél, hanem mágusköntös, régebben írtam, hogy nekem nem tetszett a bűvharcos spec, maradtam a klasszikus varázslatok mellett.
    Sajnos egyetlen normális varázsló-fejfedőt sem találtam, ezért van a bádogból készült Mélység sisakja a karin.

Kaszásgyúnya:
    +6 egészség
    +20% tűz ellenállás
    +16% varázslat ellenállás+310% esély a támadások elkerülésére
    +12 páncél

Lord-magiszteri bot:
    +6 akaraterő
    +2 mana regeneráció a harcban
    +6 varázserő
    +10% tűzsebzés
    +10% szellemsebzés

Andruil áldása öv:
    +2 összes tulajdonság
    +20% természeti ellenállás
    +1 mana regeneráció a harcban
    +10% fizikai ellenállás

Életadó gyűrű:
    +10 egészség
    +3 gyógyulás a harcban
    +10 gyógyulás felderítés közben
    +3 páncél
    +20% a kapott gyógyításokra

Varázsóvó amulett:
    +5akaraterő
    +8 gyógyulás felderítés közben
    +30% varázslat ellenállás
    +10% esély támadások elkerülésére
    esély lövedékek elkerülésére

Fekete kéz kesztyűk:
    +20% szellemsebzés

Mágus csatacsizma:
    +12 védelem

Mindezek már 20-as szint fölött, az összes szövetségest meggyőzve, Denerimben az országgyűlés összehívása után vannak a karin.

• berczy #10045
    Köszi, akkor megvárom a hivatalos verziót.
  • Murmur
    Nem jelent még meg.
    400 pontba (3.49 euro) kerul majd.
  • bazsi0
    A fordítás szerint a ,,Kitöltött Golem emlék'' vívmányt mikor kapom meg mikor kiszabadítom Palát vagy a Mély utaknál vagy ......valaki please Kamarás erődhöz köll a pont
  • mecsoka
    Az első kettőt ugye 3-3pikkelyből csinálja. Én meg azt hittem úgy is 1pikkelyem maradt meg elküldtek a fenébe is... szóval akkor mégis vissza kell menni. Köszönöm!
  • himpike
    Egyébként nem kell erőltetni a setteket, annyira nagy valamit egyik sem ad. Az óelf bőrcucc pl megszerezhetetlen, nem találom a cipőt(állítólag lotheringben kéne lennie a szekrényben a potiknál vagy a kutya hozná vissza redcliffeben), ez állítólag pcs bug(grat hogy 3 peccsből nem tudtak betenni egy cipőt, biztos hosszas tesztelést igényelne...).