Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
bár már Howe házában is vicces lett volna egy olyan megoldás, hogy miután megölted Cauthrien-t, levágod a kiskurvát is, és úgy állítod be a tetthelyet, mintha Loghain megölette volna a saját lányát <#vigyor1>#vigyor1>
(hát igen, kicsiny elf mágusom nem játszik becsületesen <#hawaii>#hawaii>)
"The trees move. Do you not see it?"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szeretnék érdeklõdni, hogy ez a kártya elég lenne-e a játékhoz: ati radeon 9600xt 256mb? Sajnos nem egy mai darab, de a remény hal meg utoljára. 😊 Elõre is köszönöm a választ!
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nekem most más csak azok a harcok szoktak fejtörést okozni amikor valamilyen beszélgetés/animáció után azonnal rámrohannak kismillióan, és szûk a hely (pl. Denerimben volt ilyen az egyik útonálló csoport).
Egyébként rugóval nagyon élvezem lopakodva felderíteni a terepet, lerakni a csapdákat, majd elhelyezkedem az ellenséges mágus háta mögött, aztán Allistarrel berohanok és amikor a mágus kezd kasztolni akkor visszaváltva hatalmas kéjjel szúrom hátba 😊
Why so serious?
Why so serious?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mondjuk az is jó poén mikor a törpe harcos mocskos csigányozik 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Aki nézte a Warden Quest versenyt az is láthatta, hogy igen csak estek-keltek normálon a versenyzõk.
Mondjuk nekem épp azért tetszik mert pont elég nehéz, és ahogy valaki panaszkodott, hogy nincs elég jutalom, nekem pont az a jó érzés a jutalom, hogy gyõztem egy nehezebb harcban.
Why so serious?
I can eat death like nobody\'s business.
Why so serious?
Why so serious?
nem tudja valaki hogyan kell megcsinálni a hídat a végénél a mércében vagy hol? nagyon elakadtam és nem sikerül....
köszi
Piszok disznók.
Állj rajtuk bosszút, és öld meg õket.
Nem nehéz annyira ez a játék, igazából már az "EZMODE-mészosztütsz-rajongóknak"patch elõtt is könnyû volt (egen, normálon is). Vagy ha ez a hozzászólás kérdés akart lenni, hogy miként lehetne könnyebben legyûrni, úgy... remélem, a mágusod tud heal-elni. És ha az AoE spellek kiestek, semmi pánik, használj másféléket, meg lehet keseríteni ezer féle módon az ellenfél életét egy mágussal.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Why so serious?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
...hát sajnálom, hogy nem jött be, szerintem ez egy nagyon különleges és jó játék, de hát nem tetszhet mindenkinek, ez törvényszerû 😞
Kandurex: Adtak hozzá egy gyönyörûen kivitelezett 200 oldalas magyar nyelvû guide könyvet.