Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Egy kissé idegesítõ dologba ütköztem. Ott vagyok, hogy már rég megcsináltam az elfek fõ questjét. Amikor visszamentem a táborukba, és beszéltem Varathornnal, akkor elmondta, hogy valami Vasbarkája nincsen, aztán azt feleltem, hogy "Hát ez sajnálatos" (vagy vmi ilyesmi., a másik az volt, hogy "Szar ügy").

Miután vége lett a beszélgetésnek, _Semmilyen questet_ nem kaptam, gondoltam, hogy megkeresem azt a Vasbarkát, és akkor kapom meg. _De Nem_. Megnéztem neten, hol található, de egyszerûen nem tudom "aktiválni", tehát látom hogy ott van, de nem tudok rákattintani.

Utánna olvastam, hogy akkor adja a questet, miután beszélek Varathornal, de már vagy 5x újratöltöttem, és hiába beszélek vele, nem kapok semilyen questet, még csak codex bejegyzést se vagy hasonlót. Egyszerûen semmi se történik.

Valaki tudna segíteni? Thx

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

rougenak dexterity, cunning, ezek ajánlottak.

Valaki segítsen már, úgy szeretnék játszani. : /
Bocsi de új vagyok itt hol lehet megnézni az új leveleimet?
Ha fizetsz az elso ketto pancelert (a harmadikert nekem nem kellett soha, nem ertem mi az az 50 arany), azok ugyan olyanok lesznek, de a harmadik pancelt jobbra csinalja, elmeletileg.
Aradebil2
DAO wiki szerint semmivel sem csinál jobbat

Fantusz
Sárkánypikkelybõl három garnitúra páncélt lehet csináltatni.
Az elsõ gyenge, a kovács is mondja, hogy sz*r lett, ha viszel még pikkelyt, csinál jobbat.
A második "felülmúlhatatlan" könnyûpáncél jó lehet valamelyik csapattagodnak.
A harmadik páncélsetet már te választhatod, milyet szeretnél (könnyû-közepes-nehéz vért) - ez már viselhetõ cucc, a master kollégája pedig megkér rá, ha találsz még sárkánypikkelyt nyugodtan dugd fel magadnak, oda ne vigyél többet...

Volt még egy opció 10-20-50 aranyat kellett volna fizetni a gyorsabb-jobb munkáért, csóró lévén nem tudom ebbõl mi sült volna ki (talán semmi).

Calver
Drakeskin nem nagy szám, Dragonskin (medium armor) egyik legjobb páncél AW spec mágusnak -25% fatigue miatt (már ha nem tankolásra használod).

"The trees move. Do you not see it?"

Aradebil2
sztem kula,de a végsõ fájtba jó volt azért ráadni azokra a karikra amiket sosem vittem magammal.

Üdv.
Egy kérdésem lenne hogy a sárkány páncél tényleg ennyire egy nagy nulla?
Kb semmit nem, vagy lehet hogy csak a Denerimi kovács rontja el?
Feltettem a 1.02es patchet, végre nem fagy a game😊 ajánlom mindkinek tegye fel.
Aradebil2
Nah hálistennek még vizsgaidõszak elõtt sikerült befejezni a gamet😊 kb 57óra alatt,majdnem összes mellékküldit megcsinálva,1.01-es peccsel(elég nagy szopás volt..) jah és 20as rugóként fejeztem be,unique tõr nélkül😮
DLC-k nélkül játszottam.
Anora lett az uralkodó,Morri pedig csinálja az új fõgonoszt😊

Különc
Tényleg megírta <#idiota><#idiota><#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

megírtam nekki
Solid Snake
#8314 <#nezze>
ööö vki akkor tudna segíteni?
Örülnék neki naon. Szal pontelosztásban rougenak meg miylen skill lenne a legjobb feeling aki már kijátszotta.
Arra utalnak 1 quest-ben(vagy valahol valaki)tehát nem;-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Valami bosszúállónak van fordítva....

dartonita
Revenant a normalis neve.

amikor elõször játszottam az nekem is nehéz volt de rákellet jönnöm hogy az még csak a kezdet.. akkor kezdtem új karaktert <#vigyor3> dwar powa
milyen rettenetrõl is van szó nem nagyon találkoztam ilyesformákkal D:
Solid Snake
Mehet a bannerba majd Kandúr berakja <#eplus2><#nevetes2>
Calver
áhháháhá <#hehe>

Különc
Szemét <#mf2><#banplz>

Az udvaron kóricáló rettenetre gondolsz?

Szaladj oda a kapuhoz és engedd be a kint lébecoló lovagokat, majd azok leverik. Már ha az éjszakai támadáskor siekresen megvédted õket.

b-type
Nem feltétlen akarom bántani, csak katonák.
..elvileg joggal kerültem börtönbe, elõtte kiöltem az egész katonaságot a csaj megmentésekor ...de nem tehetek róla meg akartam nézni hogy répázza a cseléd az õrt 😄
De alapvetõen a karakterem nem a katonák szintjén akarná megoldani a problémát.
..a csajnak le is kellett tartóztatnia szvsz, az más kérdés hogy az én helyzetem viszont elég kényes, ezért kicsit gondolkodtam mi legyen. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sir Quno Jedi
Meg kell ölni mindenkit azt szeva. Amúgy meg elvileg le lehet verni a csaptot ami elfogna és akkor börtönbe sem kerülsz. Én is levertem õket lazán, aztán az a genya vezetõjük, a baltaarcú csaj egymaga kicsinált minket. Késõbb már nem volt esélye, de ott bazira nem voltam rákészülve.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

b-type
Elég érdekes..😊
Börtönbe kerültem...az elsõ nekifutás után visszatöltöttem hogy kipróbáljak valamit.
-felébredek, odahívom az õrt..bla-bla, nem szabadítom ki a mellettem raboskodót, és nem veszem fel a cuccaimat.
Megkûzdök a két vérebbel és az õrrel (futás a fegyverraktárhoz, ott van egy fejsze, és így már tudja használni a kétfegyveres képességeit), jelentkezem bla-bla.
Nem megyek ki a kapun, hanem vissza a zárkámhoz..kinyitom a rab celláját és kiengedem.
-A két õr mögöttem simán végignézi..(??!)
Felveszem a cuccaim.
-Az összes személyes holmim eltûnt, mindenki másé megvan még 100/103 az inventory.
Elmegyek a piactérre hátha megjavul...ott gatyában álok a kapu elõtt, se kardom, se gyûrûm, se a kedvenc páncélom...inventory továbbra is 100/103 azaz nem utazás közben tûnt el.
Azaz (szvsz) ha az ember elsõnek õrnek álcázza magát, az a páncél ugye elpusztíthatatlan-levehetetlen...akkor arra nem tudja felhúzni a progi a saját gúnyát...😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Vannak ajtók...ha stratégiai nézetben körbenézed a szobákat, akkor van ahol lehet látni az ajtót kívülrõl..belül meg mondjuk szekrény.
De hiába toporog ott a karakter, nem szúrja ki. 😞

gibson9
Na végre sikerült.. ez volt eddig az elsõ rész, ahol ennyire megszenvedtem.

gibson9
Redcliffe-nél mit kell csinálni, amikor jönnek az élõhalottak? Már ötödször futok neki, de folyamatosan jönnek és egy 10-15 percnyi idõnél nem bírom tovább, mer elfogynak a gyógyitalaim és a mannából is kifogynak már a mágusaim. Az elsõ hullámmal még elbírok amikor fent vagyunk a malom mellett. Aztán jön egy lovag és mondja, hogy a tó felõl támadnak.. na lemegyek oda és ölöm a zombikat, de szép lassan elfogynak a katonák és az én társaim is elkezdenek hullani, míg végül én jövök. Nem bírok el ekkora zombihullámmal.. Nem hiszem el, hogy itt az lenne a cél, hogy leöljek mindenkit.
Elõre is köszönöm a segítséget!

Visszavonom a kérdésemet (mármint hogy hol az a titkos ajtó). Asszem azt én is megtaláltam, ha ez a titkos ajtó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a brecíliai rengetegben, a romokban

található. A játék során eléggé éberen figyeltem mindenre, de nem nagyon vettem észre további ilyen ajtókat...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Pont tegnap vettem ezt észre én is. A romos templomból jöttem vissza körbenézni utoljára, amikor a TAB tartása közben szemet ütött a sok "sírkõ" felirat. Odamentem, háááát, hanyattbaxódtam a szövegeken! XD

"Itt nyugszik a Többjátékos mód. Emlékét megõrizzük." -Ezen fél napot röhögtem! XD

......

Ez a titkos ajtó hol van amúgy?

Gratulálok, miylen karit vittél? x)
Pont most fejeztem be a játékot és húúú nagyon állat. Sztem legalább még1x végigfogom nyomni. Btw szeretettel várom a 2. részt és a DLC-ket 😊.
A lovagokat hívd segítségül, akik segítettek megvédelmezni a falut, mielött elindulsz a titkos átjárón, és amikor már az udvaron vagy, ki kell nyitni a kaput nekik. Nélkülük tényleg baromi nehéz lealázni azt az ellent, lega is nekm is az volt. Ha tudod stunnold/bénítsd le valamivel, nem tom miylen karkatereket szeretsz használni és hogy melyiket használod, de majdnem mind képes lega egy stunnra/bénításra
Solid Snake
<#hehe><#worship>
Különc
Nekem írjatok privit, tudom a választ a kérdéseitekre!!!4444négynégy

Különc
<#taps><#idiota>

Solid Snake
Ha senki sem tud segíteni akkor #8298 <#hehe>
Hello!Segítség kellene,mert már nem tudok mit csinálni,és az idegbaj határán állok.Redcliffe vára,a Szauron kinézetû szörny.Vagy 20x próbáltam megölni,nulla sikerrel.Egy kardcsapással leveszi a bandám életerejének a felét.Hogy lehet megölni?Letöltöttem az 1.02-es trainert,de nem mûködik!!!Kezdek megörülni....

öö nekem nem spoiler kellene hanem általános tanács, lehet kicist érthetetlenül írtam bocsi : S
Rendben van visszanézek! 😊
Bocsánat h így lusta vagyok visszanézni ezeket az oldalakat...nem tudok smemit felhozni mentségemre, lusta vagyok.: /
Calver
egy oldalt azért igazán visszanézhetnél... #8259-ben írtam.

Jahm és az elõzõ hozzászólásomhoz, ha tudnátok általános hasznos tippeket adni azt is megköszönném, ugyanis az rpg múfajba vhogy sosem találtam meg a pontos pontelosztás pedig imádom ezt a féle játékstílusokat, sztem majdhogynem az összessel jáccottam már, ami komolyabb és nem retro már-már. Kivéve talán a neverwinter és a baldur's gate, de azokhoz nem jutottam hozzá sajna.
hy Körmágusok tornyában 4. idézés hogy hajtható végre?😮 1.Idézõkút 2.Elvorn nagy b.. 3.Szellem személyiségek ...4.Rodercom...5.Elvorn nagy b... na azt itt megállt a tudomány😮 ha valaki vágja a küldit megírná választ?😊 köszi
JethroHUN
Wardens Keepen az eldugott láda az nem számít ugye?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Üdv emberek!

Bocsi, hogy így belekontárkodok a témába, de valakinek, aki ért a játékhoz tényleg, a segítségét kérném.
Nos a problémám az, hogy nem tudom jól leosztani a pontokat v a skilleket egy rouge/szerencsevadász karkaterhez. A második utvonalnál már behal az egész csapatom.
Ha valaki tudna segíteni sietõsebben az esetleg ha van rá ideje, felvehetne msnre, megköszönném. ([email protected])
Viszont ha nagyon ragaszkodtok a forumhoz itt is tökéletes lenne egy kis help, csak sietõsen jó lenne...: )

Hi all, "xianon94" alias Mátéka x)
Azt az egyet én is megtaláltam ahol állsz.Többet nemXD

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Fantusz
Elvileg nem kötelezõ teljes csapattal menni, ezt a feladványt mondjuk egy trióval elég nehéz lenne kisakkozni <#nyes>

Nem mondom, hogy hú, de egyszerû a hídon átmenni, de megoldható puskázás nélkül (bár az F5-F9-et érdemes használni)

Picit szégyellem, de én a Pala megszerzésekor a macskás démonnál elsõre nagyon eltájolódtam.
A kirakósnál arra törekedtem, hogy minden négyszög lángoljon, úgy vezessem át a tüzet az ellentétes oldalra - no ez sehogy sem akart összejönni, mire végül felfogtam, hogy csak simán át kell vezetni a lángot.

Kandurex
beír: Youtube.com
beír: Andraste brdige

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯