18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
mecsoka #10402 Köszi! A befolyásolást mindig kimaxolom. Első végigjátszásnál nem tettem meg... jó kis lecke volt :) -
#10401 A speciális képességek, mint pl. a pajzscsapás, vagy a lerohanás, illetve a fentartott képességek (pajzsfal) az állóképességből "táplálkoznak".
Itt ismét sok függ a játékstílustól illetve a csapat összetételétől.
Wynne képes állóképesség visszatöltő varázslatokra, elvileg a bolondgomba rágcsálás is, de ennek nem sok értelmét láttam.
Álóképességet még a mágusommal is max 30-ig vittem föl, harcosaimmal "igény" szerint adtam rá pontokat, ami nálam 20 körüli érték volt.
Lehet több-kevesebb, ahogy éppen gondolod, de a három legfontosabb: dörzsöltség (16), ügyesség (26), erő (??) közül a két utóbbinál kell egyensúlyozni az elején, állóképességet ráérsz magasabb szinten emelni.
-
#10400 Főkarakternek szerintem a befolyásolás az egyik legfontosabb képessége.
Ennek kimaxolásához elegendő 16 dörzsöltség, s ebbe be lehet számolni a körtoronyban összegyűjthető pontokat.
Mesteri befolyásolással bármire rá lehet venni az NPC-ket, legyen szó a megmérettetésen való részvételről, a vérfarkasokat súlytó átok feloldásáról, Redcliffe védelméről, vagy Sten kardjának visszaadásáról. -
mecsoka #10399 Azt a gyűrűt én is meg szoktam venni :)
És az állóképesség? Ezzel sosem tudtam mit kezdeni... -
mecsoka #10398 Akkor ügyesség 26, ebben mindenki egyetértett :D Köszönöm!
Klasszikus tank? Öööhm gondolom ez az amikor csak berongyolok a csatába és irtok :) Nem terveztem a karakter túlbonyolítását :)
Fantusz: Igen, körtorony az fix második úti cél :) -
#10397 Ezzel én is úgy vagyok, hogy ízlések, és pofonok
Volt olyan végigjátszásom, ahol az erőre is raktam a pontokat, de később arra jutottam, hogy fölösleges.
Ozammarban lehet venn egy gyűrűt (+10 egészség, +3 gyógyulás harcban, +10 gygyulás felderítés közben, +3 páncél, +20% a kapott gyógyításokra).
A többi cuccal (pl. mneden képességre adó) össze lehet szedni legalább +20 egészséget, a HP elegendő a harcokhoz, mostanság inkább az erőre adom a pontokat, ne csak "simogassa" az ellenfelet a törpém.
Ehhez hozzá tartozik, hogy mindez nálam úgy működik, hogy Wynne állandó csapattag. -
GodBadka #10396 Nem teljesen ertek egyet Fantusszal, e ez izlesek es pofonok kerdese azt hiszem. :)
Az ugyesseg 26 az ok, annyi kell es nem tobb. Szerintem ezutan max 42-es ero (ennyi kell a legjobb pancelokhoz), es minden mas az egeszsegre. Legalabbis, ha klasszikus tankot akarsz csinalni :) -
#10395 Pajzshoz kell 26 ügyesség, ennyi elég is lesz, hogy nem üssön sokat mellé.
Egészségre nincs értelme pontokat pazarolni.
Érdemes a Körtoronyban minél előbb megcsinálni a küldetést a stat pontokért. -
mecsoka #10394 Sziasztok!
Törpe harcossal kezdek, pajzs+fegyver összeállításban. A többinél egyértelmű volt, de most egy kicsit meg vagyok lőve mire adjam a pontokat. Milyen arányban legyen az erő és ügyesség? Illetve az állóképesség és egészség? (most még sokszor melléüt ugyanis) Köszi! -
2097 #10393 :D Ezen en is fent akadtam eloszor, de tenyleg a konyv a kulcs. -
GodBadka #10392 Paxton jol mondja. A Formazonal rogton jobbra. Egy alvanyon lesz egy konyv, ami eddig nem volt "hasznalhato", azt kell hasznalni. Egy torpe is terdel elotte, ha jol emlekszem. -
#10391 Kettős fegyver mestere képesség kell hozzá, aminek felvételéhez mesteri harci gyakorlat és 36 ügyesség az alapfeltétel.
-
Paxton #10390 Hali krisztajo! Ha jól emlékszem a Dead Caste küldetésnél nem formázóval kell beszélni, hanem a jobbra mögötte található "Memories" könyvbe kell beírni. -
krisztajo #10389 Help! Nem tudom a Holtak kasztja küldit befejezni. Már minden megvan csak a címert kéne a formázóságra visszavinni. De nem tudok a formázóval erről beszélni. A gólemnyilvántartaásnak nagyon örült, de más új beszéd opció nincs. Nem tudom mi a baj, de a küldi többi része biztos hogy kész van. Szóval ! -
#10388 Sokan írták, hogy el lehet majd érni harcossal azt, hogy mindkét kézben teljes értékű fegyver legyen. Mennyi ügyesség is kell ehhez?
A karimnak 30 az ügyessége (nyersen, modósítók nélkül), és még mindig nem bírok a "bénábbik" kezébe pl. egykezes kardot tenni, csak tőrt. -
#10387 Feltettem ez a HD texture pakkot amit nemrég linkelt josi.
Hát tényleg szembetűnő a változás. Ajánlom mindenkinek, akinek van elég RAM a gépben. A töltési idők nem nőttek drasztikusan, nem fut tőle lassabban a játék, szóval tényleg megéri, mert jóval részletesebbek a texturák, főleg közelről nézve. Persze a távolabbi dolgokon is jól látszik a változás, persze csak akkor, ha az AF is maxon van! -
#10386 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Morrigan egyértelműen kijelentette, hogy a születendő gyermek nem lesz éjfatyú...
A játékban nem volt jellemző rá a nyílt hazudozás, viszont bizonyos kérdésekre nem hajlandó válaszolni.
A születendő gyermekről is csak annyit árul el, hogy az nem éjfattyú lesz, egy ősi istenség eszenciájából születik, s ugyanannyi eséllyel lehet jó, mint gonosz.
Ami egyeltalán nem megnyugatató: Morrigan a világtól elvonultan, egyedül szeretné nevelni a gyereket, hogy arra mások ne lehessenek hatással.
Ezért a gyerekért vállalta a Veszedelem elleni küzdelmet, kezdetektől ez volt a célja, Flemeth ezért mentett meg két kamarást, ezért küldte velük a lányát(?), többről lehet itt szó, mint egy beszélő éjfattyúról.
Rengeteg a rejtély, a játék készítőitől függ, merre csavarják a történetet.
Nekem pl. az volt az egyik gondolatom, hogy Flemeth születik újjá, de nincs rá magyarázatom, hogy ennek mi értelme volna.
-
#10385 Szerintem cheattel lehet, de nem próbáltam. -
#10384 Vajon ki v mi lehet az Awakening ben az a beszélő éjfatty(darkspawn)?
Ha tippelnem kéne sztem Morrigan gyereke. De itt meg az a probléma h az töled függ h lesz e v sem. :S -
Aspyrin #10383 Vegyél rá vastag, takaró páncélzatot. :PPP -
#10382 nem lehet menet közben sajna -
bazsi0 #10381 A holtak relikviájának van valami funkciója lehet ott valamit aktiválni vagy csak a kodex a lényeg amit kapok? -
Mozes #10380 Sziasztok!
Lehet valahogy játék közben még változtatni a karakter kinézetét? Én hülye egy tök igénytelent választottam :)
Köszi -
#10379 Köszi -
SaGa #10378 Magyar...
Az első "kötelező" táborozás után mehetsz felvenni az Ostagarba vezető küldetést. A mágustoronytól keletre van valami ban birtoka, ott kezdődik... -
#10377 igen köszi és elnézést
-
bazsi0 #10376 Van 1 olyan küldetés hogy Feledhetetlen a maga nevében: lényeg hogy térjek vissza Orzamarba ültessek valakit a trónra de ez már rég megcsináltam és a küldetés még mindig aktív a teljesítendők közt találom ez miért van, tudtok segíteni mert idegesít:( -
#10375 Hát a banner alatti ajándékok linkböl szerintem minden kiderül. -
#10374 És még egy kérdés. A Return to Ostagart ha feltelepitem mikor és milyen feltétellel mehetek oda? Illevbe mivel magyar nyelvű az alapjátékom, igy ha ezt felrakom akkor ez a kiegészítő is magyar lesz? -
#10373 Sziasztok!
Van valahol info hogy kik csatlakozhatnak hozzám a játékban úgy hogy nem alakalmi küldire?
Azért kérdem mert túl sok az ajándék nálam és sok a helyfoglalás. De szétosztani meg nem akarom addig az ajándékokat addig amig nem lesz nálam mindenki mert ugye nem mindegy, hogy melyik ajándékot kinek adom, illetve jópár esetén nem. -
2097 #10372 Ezekre valoak az egyedi tajokozodasi pontok? -
#10371 így megtaláltam, köszi -
Tovi #10370 Az oreg tolgynel nyomj egy TAB-ot, es meg fogod latni..... -
#10369 hali !
kellene 1 kis help.. a nyugati brecíliai erdőben az istennek nem találom a blöökinek a lehugyozandó landmarkot..próbáltam utánakeresni a dolognak, de csak annyit leltem, hogy az öreg tölgy közelében ill másik írás szerint az északi kijárat felé..az egész környéket felkutattam, de semmi..esetleg nem tudna linkelni valaki egy képet arról, hogy melyik fa is lesz pontosan ? (az öreg tölgy közelében volt egy elég érdekes hely, arra gyanakodtam, de sehol nem jelenik meg a lehetőség, hogy ott lenne a landmark) -
GodBadka #10368 Ki beszelt itt gondolkodasrol? :D -
himpike #10367 Dragon age wiki -
Sasa20 #10366 Hali!
A mágustoronyba vagyok és találtam valami idézéssel kapcsolatos küldetést.Nos elkezdtem keresgélni az 1. szinten és elég sok mindent találtam 2 könyvet ami vagy megráz vagy szél fúj ki belőle 4 ilyen piros forgó cuccot ami szintén megráz és egy idéző álványszerűség meg azt hiszem még a 3. szinten van egy szobor aminek nincs feje és az is megráz.
Ha valaki tudja hogy hogy vannak kapcsolatba az írjon.Kösz.
Ja ha ez számít akkor szerencsevadász vagyok -
bazsi0 #10365 Van 1 olyan küldi hogy Feledhetetlen a maga nevében: lényeg hogy térjek vissza Orzamarba ültessek valakit a trónra de ez már rég megcsináltam és a küldetés még mindig aktív ez miért van, tudtok segíteni? -
Paxton #10364 Mecsoka, pedig nem nehéz úgy gondolkozni: mindent ami mozog..:)
Viccet félretéve én sem tudnám soha magam beleélni egy leányzó szerepébe, főleg egy kalandjátékban, ahol minden válasznak jelentősége van.
Ez a páncélos/kardos illető azt utcán.. érdekes figura lehet. :) Nekem is van kardom, de mégsem merek vele utcán járkálni. A páncél viszont hiányzik.:( De majd előbb-utóbb kovácsolok egyet.. -
#10363 Pl. az, hogy visszaolvasol itt a fórumon.
Ez a kérdéses 2-3 naponta ismétlődik, vannak linkek, videók, de igazából csak némi kitartás, türelem, és logika kellene a feladathoz.