Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miután vége lett a beszélgetésnek, _Semmilyen questet_ nem kaptam, gondoltam, hogy megkeresem azt a Vasbarkát, és akkor kapom meg. _De Nem_. Megnéztem neten, hol található, de egyszerûen nem tudom "aktiválni", tehát látom hogy ott van, de nem tudok rákattintani.
Utánna olvastam, hogy akkor adja a questet, miután beszélek Varathornal, de már vagy 5x újratöltöttem, és hiába beszélek vele, nem kapok semilyen questet, még csak codex bejegyzést se vagy hasonlót. Egyszerûen semmi se történik.
Valaki tudna segíteni? Thx
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az elsõ gyenge, a kovács is mondja, hogy sz*r lett, ha viszel még pikkelyt, csinál jobbat.
A második "felülmúlhatatlan" könnyûpáncél jó lehet valamelyik csapattagodnak.
A harmadik páncélsetet már te választhatod, milyet szeretnél (könnyû-közepes-nehéz vért) - ez már viselhetõ cucc, a master kollégája pedig megkér rá, ha találsz még sárkánypikkelyt nyugodtan dugd fel magadnak, oda ne vigyél többet...
Volt még egy opció 10-20-50 aranyat kellett volna fizetni a gyorsabb-jobb munkáért, csóró lévén nem tudom ebbõl mi sült volna ki (talán semmi).
"The trees move. Do you not see it?"
Egy kérdésem lenne hogy a sárkány páncél tényleg ennyire egy nagy nulla?
Kb semmit nem, vagy lehet hogy csak a Denerimi kovács rontja el?
Feltettem a 1.02es patchet, végre nem fagy a game😊 ajánlom mindkinek tegye fel.
DLC-k nélkül játszottam.
Anora lett az uralkodó,Morri pedig csinálja az új fõgonoszt😊
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Örülnék neki naon. Szal pontelosztásban rougenak meg miylen skill lenne a legjobb feeling aki már kijátszotta.
★ 汤姆 李
Szaladj oda a kapuhoz és engedd be a kint lébecoló lovagokat, majd azok leverik. Már ha az éjszakai támadáskor siekresen megvédted õket.
..elvileg joggal kerültem börtönbe, elõtte kiöltem az egész katonaságot a csaj megmentésekor ...de nem tehetek róla meg akartam nézni hogy répázza a cseléd az õrt 😄
De alapvetõen a karakterem nem a katonák szintjén akarná megoldani a problémát.
..a csajnak le is kellett tartóztatnia szvsz, az más kérdés hogy az én helyzetem viszont elég kényes, ezért kicsit gondolkodtam mi legyen. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Börtönbe kerültem...az elsõ nekifutás után visszatöltöttem hogy kipróbáljak valamit.
-felébredek, odahívom az õrt..bla-bla, nem szabadítom ki a mellettem raboskodót, és nem veszem fel a cuccaimat.
Megkûzdök a két vérebbel és az õrrel (futás a fegyverraktárhoz, ott van egy fejsze, és így már tudja használni a kétfegyveres képességeit), jelentkezem bla-bla.
Nem megyek ki a kapun, hanem vissza a zárkámhoz..kinyitom a rab celláját és kiengedem.
-A két õr mögöttem simán végignézi..(??!)
Felveszem a cuccaim.
-Az összes személyes holmim eltûnt, mindenki másé megvan még 100/103 az inventory.
Elmegyek a piactérre hátha megjavul...ott gatyában álok a kapu elõtt, se kardom, se gyûrûm, se a kedvenc páncélom...inventory továbbra is 100/103 azaz nem utazás közben tûnt el.
Azaz (szvsz) ha az ember elsõnek õrnek álcázza magát, az a páncél ugye elpusztíthatatlan-levehetetlen...akkor arra nem tudja felhúzni a progi a saját gúnyát...😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De hiába toporog ott a karakter, nem szúrja ki. 😞
Elõre is köszönöm a segítséget!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
található. A játék során eléggé éberen figyeltem mindenre, de nem nagyon vettem észre további ilyen ajtókat...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Itt nyugszik a Többjátékos mód. Emlékét megõrizzük." -Ezen fél napot röhögtem! XD
......
Ez a titkos ajtó hol van amúgy?
Bocsánat h így lusta vagyok visszanézni ezeket az oldalakat...nem tudok smemit felhozni mentségemre, lusta vagyok.: /
"The trees move. Do you not see it?"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Bocsi, hogy így belekontárkodok a témába, de valakinek, aki ért a játékhoz tényleg, a segítségét kérném.
Nos a problémám az, hogy nem tudom jól leosztani a pontokat v a skilleket egy rouge/szerencsevadász karkaterhez. A második utvonalnál már behal az egész csapatom.
Ha valaki tudna segíteni sietõsebben az esetleg ha van rá ideje, felvehetne msnre, megköszönném. ([email protected])
Viszont ha nagyon ragaszkodtok a forumhoz itt is tökéletes lenne egy kis help, csak sietõsen jó lenne...: )
Hi all, "xianon94" alias Mátéka x)
★ 汤姆 李
Nem mondom, hogy hú, de egyszerû a hídon átmenni, de megoldható puskázás nélkül (bár az F5-F9-et érdemes használni)
Picit szégyellem, de én a Pala megszerzésekor a macskás démonnál elsõre nagyon eltájolódtam.
A kirakósnál arra törekedtem, hogy minden négyszög lángoljon, úgy vezessem át a tüzet az ellentétes oldalra - no ez sehogy sem akart összejönni, mire végül felfogtam, hogy csak simán át kell vezetni a lángot.