18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
SaGa #10442 Ami tényleg fontos, ahhoz vagy kulcs kell, vagy csak úgy ott van valahol... -
rexsimus #10441 Szerencse vadász nélkül (láda nyitás) sok dologtól esünk el, vagy nem annyira fontos dolgok vannak a zárt ládákban? -
GodBadka #10440 Van egy az aréna előtti várakozó helységekben is valahol. -
krisztajo #10439 Na ez nekem új! És hol van az ötödik???
Négyet már leírtam, ha tudnád melyiket hagytam ki az sokat segítene! -
GodBadka #10438 Nekem úgy rémlik, hogy 5 bejegyzés van. -
2097 #10437 Ez a A város kulcsa küldi engem is érdekelne, mert elvileg nekem is meg van minden, de nem jött össze. -
krisztajo #10436 Fantusz! Most már kimaxoltam a rábeszélést úgyhogy remélem menni fog.
Pedig azt gondoltam viszem Morrigan-t is, de lehet, hogy akkor inkább Alistair, Oghren és Wynne felállás lesz. Ali már tudja varázslat oszlatást ami biztos jól fog jönni Oghren meg immunis rá. Jó kis csata lesz gondolom! Ja és ha putrit írsz akkor gondolom ládákra sem kell számítani?!
GodBadka! Először én is erre gondoltam és gyorsan le is ellenőriztem a kódexek között. Négyet ír ki, úgyhogy elvileg mindet megtaláltam. Az első a Hősök csarnokában volt, a másodikat találtam a Gyémánt negyedben, a harmadik az Arénához vezető hídon volt és az utolsó lent Porvárosban. Mindig mindent beszoktam járni úgyhogy Gyémánt negyedben lévőt is sikerült hamar észrevennem. Ezeket a kódex szépen fel is sorolja, gondolom nem került volna be mind a négy bejegyzés ha nem találtam volna meg őket?! De akkor sem találtam semmit!!! Ilyenkor mi van??? Ha kell végigjárom még egyszer ezeket a helyeket, de nem tudom ezen kívül még mit csinálhatnék? -
SaGa #10435 A láda arra jó, ha pl kiirtanád az elfeket, előtte betárolsz párszáz elfgyökeret...
Vagy ha egy adott cuccot (pl a halálosztó páncélt) nem tudsz azonnal ráadni valakire (Stennek szántam, de még nem volt elég erős hozzá), átmenetileg tárolhatod valahol. -
GodBadka #10434 Szervusz! Ezek szerint megsem talaltad meg az osszes jegyzetet, mivel, ha megtalalod, akkor egyertelmuen latni fogsz egy uj beugrot az eloterben. Nem kell hozza tabot nyomni. Meglehetosen feltuno lesz :)
Megtalaltad azt a jegyzetet is, ami a Gyemant negyed bejarata folott van kozvetlenul? en azt hagytam le az elso vegigjatszaskor. -
GodBadka #10433 Nekem is CE-m van. Mit gondolsz, miert irtam, azt amit? A sisakot es a botot is Bodannal tudod megvenni, a konyv pedig indulaskor ott van alapban a hatizsakodban. Valoszinuleg jol el is olvastad mar. A cimkere en nem tudom mi van irva, de a jatekban igy van es kesz. -
#10432 Most csinálom a törpéknél a "herceg kegyéért küldit". Végülis úgy döntöttem, hogy Bhelen hercegnek segítek, nem Harrowmont nagyúrnak, bár úgy tűnik, ez a herceg simlis és csak beetetett, hogy Harrowmont átveri a bizalmasait.
Mind1, most már így csinálom meg, remélem nem vesztek vele semmit.
Tetszik Orzammar: Összeloptam, és összekereskedtem kb. 40 aranyat Leilanával. Gondoltam, hogy a törpéknél lesz péz dögivel :) -
#10431 Vérfarkasoknál picit bonyolultabb lesz a megegyezés egy szimpla beszélgetésnél.
Ganxkag egy putriban lesz, nem sok látnivaló lesz körülötte, a szűkös hely miatt területre hatá varázslatokkal nem sokat lehet kezdeni, szerintem érdemes a harcosokat vinni és talán Wynne eltud bújni valamelyik sarokban. -
krisztajo #10430 Hát én megtaláltam minden jegyzetet ami a kulcs megszerzéséhez kell. El is mentem oda és rátapadtam a Tab gombra az előtérben, de ott nincs semmi amit titkos rekeszként megmutatna.
Kíváncsi lennék, hogy van-e valami akinek már sikerült egyáltalán megszerezni??? Megoszthatná mégis hogy sikerült!
Annak örülök, hogy nem muszáj harcolni. Tudom, hogy így némi xp-től elesek. De eléggé álságosnak érezném végigszabdalni az egész tanyát abban a tudatban, hogy megegyezni jöttem.
Akkor megyek Denerimbe és megkeresem Gaxkang-ot. Oda kell zárnyitó kari? Lesznek zárt ládák is vagy csak az amit a halála után elejt? És ha meghalt és elhagytam a házat vissza lehet még menni vagy elérhetetlen lesz mint Harcosbérc vára?
Ja és végre megvolt a kráteres videó, meglett a meteorérc és már a kardot is megcsináltattam. Nem tudom miért tartott ilyen sokáig, de megérte, nagyon király az kard is baromi jól is néz ki!
Gondolkodtam azon amit nem rég írtál. Nem írom spoiler-be mert csak beszélgetünk arról amit még úgy sem tudunk. De szerintem a kieg-ben visszatérő gyermek biztos hogy nem az újjászületett Flemeth lesz. Morrigan lehet, hogy sok mindent elhallgat, de miután odaadtuk neki a könyvet néhány dolgot világosan megmondott. Miszerint Flemeth biztos nem halt meg véglegesen, de most, hogy már ismeri a tudását kész megküzdeni vele és megölni annyiszor amennyiszer csak kell. Morrigan igazán összetett személyiség, de szerintem ebben teljesen őszinte volt. De nem sokára úgy is meglátjuk! -
Kraptor #10429 Én csak most vittem végig, hát a vége egy kicsit csalódás volt. Túl erős lett a party és mindenkit legyakaltam mins a pinty. Hiányoltam egy kicsit a vadabb fegyvereket/páncálokat. A végén meg eltünt pár fegyverem is, ez nem tudom hogyan történt. -
#10428 Valószínűleg jól gondolod, de nem kulccsal nyílik az ajtó, a küldetést kell aktiválni (elegendő jegyzetet megtalálni). -
#10427 Az a sikátor az, amiben van egy zárt kulcsos ajtó?
Ezt a Gaxkang-ot én is meg akarom látogatni :) -
#10426 Gyülekezet termébe az előcsarnokba be lehet menni, a nagyteremben voltak a videobejátszások.
(a kulcsot még egyszer sem sikerült megszereznem, de állítólag ott van a tároló, ahol Vartag állt az előtérben)
Vérfarkasoknál lehet bolyongani a romban azt követően is, hogy döntésre vitted a vitájukat.
Banastor tekercse is ott lesz, no meg egy "szokásos" üvegcsetörés után előmászó Rémmel is pofozkodhattok.
Denerim egyik sikátorában tiszteletetek tehetitek Gaxkangnál, loot egy kard, s ha szerencséd van egy pajzs is. -
krisztajo #10425 Köszönöm szépen a válaszokat! Így már megoldottam a Holtak kasztját.
Viszont újabb gondom lenne. Van egy olyan küldi, hogy A város kulcsa. Minden kódex részt megszereztem hozzá most még sem tudom mit kell csinálni. Ha jól tudom a rejtekhely a Gyülekezetben van viszont az be van zárva és így nem tudok bemenni.
Ezt a küldi hogy lehet befejezni?
Hiszen eddig a Gyülekezet termében csak a videóbejátszások alatt voltam bent.
És még egy kérdés. A vérfarkasok barlangjában én szeretném a hiányzó dolgokat (pl. utolsó Banastor tekercs) megszerezni. Ha beleegyezek hogy kapuőr elvigyen az Úrnőhöz akkor is végigtudom a helyet járni vagy ahhoz hol loot-oljak mindenképp harcolni kell? És ha harcolok az nem lesz negatív hatással a későbbi tárgyalásra? Én szeretnék megegyezni és azt átkot megtörni.
Ja és megkaptam a Gaxkangos küldit a romban. Most már csak elkell mennem Denerimbe és megkeresni az ajtót vagy még van más tennivaló is? -
#10424 Az override mappa ezen a útvonalon van: a játék könyvtárát megkeresed és azon belül packages\core\override. De ez alapból nincs ott, csak akkor születik meg, ha olyan modot telepítesz/bemásolsz ami ezt megkívánja. Pl a HD texture mod fájljait is oda kellett másolni (kicsomagolás után!), és bemásolás után egyből működött.
Azokat a modokat amik *.dazip kiterjesztéssel készültek, a daupdater-rel kell telepíteni. A Da Mod manager hasonló a daupdeterhez, de sztem ugyanazt is csinálja.
Amúgy meg minden modhoz oda van írva hová is kell másolni őket. Ami viszont dazippes azt mindég updaterrel telepítsd!
Fantusz:
Igazából valóban csak kacatos ládának jó. De egyszerűen nincs szívem eladogatni azokat a dolgokat (főleg fegyverek és páncélok), amiket megszereztem. Persze adtam már el jópár cuccot (főleg a ratyi armorokat meg fegyókat), de jobban szeretek spájzolni, "jó lesz az még" alapon. :)
De lehet amikor a vége felé közeledek majd a játéknak, kiárusítom ami benne van. Kíváncsi leszek mennyi lóvé jön majd össze belőle.
-
Solas #10423 Hali all, köv kérdésem, lenne, http://www.dragonagenexus.com/ -on töltötem le pár dolgot pl: fegyver, páncél, több haj, szemszín, HD texutrák meg minden.... Van olyan amit rendesen a daupdaterel kel az müködik is... De van olyan amihez azt írja h valami overide mappába kel rakni meg Da Mod managerel kel telepíteni a játékba... ha valaki tudjad miről van szó , léci segítsen mer nem tudom hogy kel ezzeket felrakni! KÖSz -
#10422 A legfaszájosabb láda az a fallout2-ben a highwayman csomagtartója volt. -
obe #10421 nemár, ezt nem hiszem el hogy pénzbe kerül, megneztem mégegyszer a cetlit ami a CE dobozában volt ezeket a holmikat kellene ingyen, nem pénzért !! megkapnom:
- Bergens honor sisak
- final reason mágusbot
- grimoire of the frozen wastes nevű könyvet
ezeket a letölthető tartalom mutatja is ha beloggolok, valamint írja hogy bodantól kapom meg őket
akadna esteleg egy forumozó kollega aki szinten CE-t vett?..nála hogy volt...bodahn valóban árul (7 arany) " végső érv nevű botot, de a 2 másik tárgy viszont nem található nála -
GodBadka #10420 Igy van, de Bodan ugy adja azokat a targyakat, hogy penzert megveheted. Hogy mi ertelme van ennek? Csak annyi, hogy a kb. tizedannyiert tudod megvenni, mint, ha atlagos kereskedoi aron arulna. -
mecsoka #10419 Jah, hogy ő az??? :D Sosem vettem nála semmit, ráadásul idegesített ahogy kiabál, ezért mindig a piac másik felén közlekedtem :)
Amúgy pont az ilyen esetleges meglepikért mertem végül törpét indítani. Kezdetben nagyon idegennek tűnt a gondolat, de nem is olyan rossz. Csak kár hogy néhány beszélgetés és videó alkalmával egyedül a fejem búbja látszik :D -
#10418 Érdekes ez a láda dolog.
Harcosbércen én is gyűjtögetekbele páncélokat, fegyvereket, mindenféle kacatot, de ha bele gondolok totál fölöslegesen.
Kiosztom a csapattagoknak a felszerelést, ha találok jobbat lecserélem rajtuk - nem emlékszem, hogy a ládából kellett valamit előkeresnem - valójában a láda egy lomtár. -
#10417 Te Belláról beszélsz aki Redcliffe faluban átvette a kocsmát a kocsmáros besorozása után. Igen, lehet nála is hagyni a cuccokat, de semmivel sem kényelmesebb mint Harcosbérc, sőt....
A tábor mindig ott van ahol éppen vagy, és vele együtt a láda is. -
#10416 2 - megcsinálhatod, ha lesz kedved hozzá.
Egyetlen előnye, hogy megismerheted a történetet, amit a DLC a játékhoz ad, de a megtalált páncélokkal, fegyverekkel nem tudsz mit kezdeni, nem lesz alkalmad azokat használni. -
Nekrofil #10415 Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
1. Úgy tudom hogy a Return To Ostagart visszavonták,mert nem volt jó a balance!Ez mennyire igaz?
2.Ha végigvittem a játékot és beteszem a Return To Ostagar DLC-t,akkor megcsinálhatom ezt a DLC-t ezzel a karakteremmel,vagy csak azelőtt lehet megcsinálni hogy megölöm az archdemont? -
#10414 Nálam nem probléma a karakterek neme, van női, férfi.
A közrendű törpém speciel egy erkölcstelen nőszemély, kár, hogy Oghrennel nem bújhat ágyba .
Lotheringből azonnal visszatért Ozammarba, azzal a nem titkolt előre látással, hogy Oghren minél hamarabb a csapat tagja legyen.
A közrendűnek az eredettörténete nem olyan jó, mint a nemesé, de nála játék közben jön a meglepi:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nővére a herceg ágyasa, az unukaöccsének Bhelen az apja, aki elvileg Ozammar trónörököse
Természetesen a mélyúti küldetést nem vállaltam be a játék elején, de Oghrent "besoroztam", állandó csapattag lett.
A Körtoronyban ádáz módon lemészároltuk a mágusokat (szegény Wynne is ott halt hősi halált).
Oghren Zavranban rögtön az ősi elf ellenfelet látta meg, Harcosbércen az ótvaros képű démonszállta Sophianak is hajlandó lett volna udvarolni, csak valami nővel kezdhessen - a törpe ribanc vezetőjéről meg tudomást sem vesz a kurafi -
rosti #10413 Nekem nem kellet csalnom az egyik faluba a nevére nem emlékszem van egy kocsma és miután a kocsmárost besoroztuk a miliciába a kicsilány veszi át a boltot.Nála minden 0 pénzbe kerül ugyhogy bármit ot lehet nála hagyni és később értemenni.olyan mint egy mozgo láda és még szoknya is vann rajra. -
#10412 Nem emlékszel rá?
Denerimben ő óbégat a piactéren, csak ugye a többi karakternek nem személyes ismerőse... -
mecsoka #10411 Törpe nő, na :D Amúgy nemes... és tényleg meglepően jó lett az eredetsztori.
Azt hittem, hogy nem lehet majd románcom csak Oghrennel (jajj), de eddig ugyanúgy működik minden... Gorimot hol találom majd? -
#10410 Köszi, akkor azért nem kaptam még meg ezt a képességet, mert nincs még meg az alap ügyességem hozzá. A mesteri harczi gyakorlat már régóta maxos.
Táska dolog: csalás vagy sem, én feltettem a storage chest modot, így van egy ládikó a táborban amiben az összes felesleges cuccomat tartom, legalább nem kell harcosbércbe mászkálni, ha üríteni szeretnék, vagy kell valami belőle. És így táskákra sem kell a drága aranyat kiadni. -
obe #10409 ok, köszi...de a CE tartalmaz 3 speciális tárgyat (ha jol tudom: egy szárnyas sisakot, egy mágusbotot, és egy könyvet), amit bodahn-tól kellene átvennem az első tábori találkozáskor..mindegy azért köszi -
#10408 Bodahn nem ad semmit ajándékba, vedd meg tőle, amire szükséged van.
Mókás, hogy mindíg elmondja, milyen kedvezményesen vásárolhatunk tőle, ugyanakkor szerintem nála a legdrágábbb minden.
Hátizsákot, ha látol, kerül-amibe kerül nyugodtan megveheted, nem lesz sok.
Nem kötelező azonnal megvenni, Ostagarban vehettél kettőt fillérekért, a kinti világban 6-7,5 arany lesz az áruk (természetesen Bodahn kedvezményes áru zsákja a legdrágább) -
obe #10407 srácok
CE verizót vettem, és most jutottam el oda a sztoriban, hogy bodahn-t megmentettem a hídon, és most értem először a táborba, ahol is a leírás szerint itt kapok meg bizonyos cuccokat, amiket természetesen aktíváltam már, és a letöltött tartalom elérhetőnek jelzi...ám hiába megyek bodahnhoz és í fiához, semmit nem akar inygen odadani, csak vásárolni lehet tőle, horror áron..valamit rosszul csinálok?..hogy juthatok a CE-s cuccaimtól (más: bodahnnál van hátizsák, egyet már vettem ostagarban, de bodahn 7 aranyért árulja, ennek ellenére érdemes megvennem?)
köszi -
#10406 Nem tegnap írtad, hogy nem tudnál férfi karakterrel azonosulni a játékban?
A törpe nemes eredettörténete egész jó lett, amit kiábrándatónak találtam, hogy Morrigan nem ölben vitt az ágyba, mit valami plüssmacit
A törpém a napon magnőtt, nem sokkal alacsonyabb, mint bármelyik kéreglakó.
Természetesen első szabad utam hűséges szolgámhoz, Gorimhoz vezetett, aki meglepetéssel várt ugyan, de kissé elszomorított, hogy a kereskedő lét elvette az eszét, miután elmondta a kis mondandóját már csak kereskedni akar. -
Aspyrin #10405 Én is kardos-pajzsos törpével nyomulok. Leilanaval már 100-as a kapcsolatunk, de még nem tutdtam megdöngetni. Azért volt már vicces jelenet: egyszer-kétszer kértem csókot jutalomként idegen lánykáktól, és adtak is, elég mókás volt nézni, ahogy lehajoltak hozzánk....:D -
#10404 Nem tegnap írtad, hogy nem tudnál férfi karakterrel azonosulni a játékban?
A törpe nemes eredettörténete egész jó lett, amit kiábrándatónak találtam, hogy Morrigan nem ölben vitt az ágyba, mit valami plüssmacit
A törpém a napon magnőtt, nem sokkal alacsonyabb, mint bármelyik kéreglakó.
Természetesen első szabad utam hűséges szolgámhoz, Gorimhoz vezetett, aki meglepetéssel várt ugyan, de kissé elszomorított, hogy a kereskedő lét elvette az eszét, miután elmondta a kis mondandóját már csak kereskedni akar. -
mecsoka #10403 Jó, így már értem. Köszi!
Már csak a törp ember románca leszek kíváncsi
A gombának semmi értelme, nagyon minimálisat tölt csak vissza :S