Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
akkor a lángoló torony résznél belépek az ajtón még a démon elõtt, abba a szobába, ahol az álmodó templárius van...és egyszerûen nem tudom megsebezni... akármit csinálok 0 sebzés..miért lehet?
Viszont azt vetem észre hogy a társaim lassabban fejlõdnek mint én õk még csak 13-ok és még annak is az elején járnak. Ez a különbség késõbb lesz nagyobb is? Lehet 22-24-es szintnél már két-három szint is lesz?
Akkor a sárkányokkal nem lesz gond ha nagy csak egyedül van, két fagy(kúpos), bénítos varázslóval és két nehézpáncélossal nem ellenfél szinte senki. Flemeth megmozdulni se tudot. <#eplus2>#eplus2><#ravasz1>#ravasz1>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A hegyteton van egy gong, arra is lejon a sarkany. Gondolom alergias a zajongo szomszedokra.
Valószínû már beszélt a múltjáról, de lesz egy utazás közbeni támadás ellene, azt követõen mond többet a régi életérõl.
Leilana-ra visszatérve nem jött elõ a küldetése még, így nem tudom megcsinálni sem 😄 mikor jön elõ vagy mi idézi elõ azt a küldetést?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A sárkánynál rengeteg páncél-fegyver van, legtöbb persze nem sokat ér, de ebben a játékban még a szemetet is érdemes elvinni, eladni, ha van hely az investoryban, aranyból soha nincs elég...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A többi amit írsz, az simán megoldható...az egyiknél a tab-t kell nyomni (érdemes egérre rakni, ha van elég fölös gombod), a tanítványokat meg le kell írja a naplód, onnan kezdve meg a térkép is jelöli ha egy légtérben vagytok.
A Denerim-i csávesz a mágusboltban van, ha jól emlékszem...abban ami a kocsma mögött leledz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Néhány mellékküldetésben szeretnék segítséget kérni.
- Néhány tanítványnak elbocsátólevelet kell odaadnom ebbõl 1-t találtam meg a denerimi piacon a többit nem tudom hol van.
- A Mélyutakon van vmi misztikus hely amit szintén nem találok (aktiválni kellene)
- Denerimben vhol egy boltba van egy ember aki be akar mártani egy D nevût akit szintén nem találok. (fogadós küldetés)
- Leilana-val 100%-s a kapcsolatom a csók is megvolt mégse tudom megdönteni mi az oka? (énekelt is 😄 )
Elõre is köszi a válaszokat.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha a grál alatt a szent urnát érted akkor kb akkora mint Flemeth.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
És a szent grálnál a sárkányok milyen méretüek? Mint a vérfarkas romoknál lévõ vagy mint Flemeth?
akkor a lángoló torony résznél belépek az ajtón még a démon elõtt, abba a szobába, ahol az álmodó templárius van...és egyszerûen nem tudom megsebezni... akármit csinálok 0 sebzés..miért lehe?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
70-es investoryval kezd a karakter, Ostagarban két hátizsákot is lehet venni, megéri, mert mindössze 57 ezüst darabja (bár a pénz szûkös, de ki lehet spórolni).
A törpénél is van egy zsák a táborban, illetve a körtoronyban lesz a következõ, így 110-es az investory.
Aztán sokáig sehol nincs hátizsák, s arra már nem is emlékszem, hogy Denerimben, vagy Orzammarban (törpénél az biztos) találtam ismét egyet, az utolsót az elf táborban vettem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Akkor gyûjtögettél nevesített cuccokból, szettekbõl gondolom.
Nálam a tolvaj az lopott harc közben is, ezért néha szûk a 100 az ziher.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem nem fontosak a kütyük...felfogásom szerint ha le kell vetkõztetni a harcosomat akkor az úgy is helyt álljon.
Fegyverekre nem is szórtam annyit mint páncélra, fegyverbõl nincsenek szettek, míg páncélnál ez is számít, fegyverben egy tisztességes alapsebzés és tulajdonság+ 3 slot már elég...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vannak kereskedõk, akiknél a játék késõbbi fázisában kerül elõ a hátizsák, az utolsó, amit megvásároltam már csak 5 bõvítést adott, így lett 125.
És tisztázzuk, most páncélzatról nincs szó, mert azt olcsó pénzért vagy ingyen is lehet jót szerezni. Persze ha abból is "tuningoltat" szeretnél, akkor arra megint spórolni kell, ami a többi mellett szintúgy lehetséges, mert megcsináltam.
Elf vagyok, simán elszórtam nekik 10 arany felett...kicsit beszólogattam, de hát végül is minek üljek rajta...geccem nagy harcos vagyok, õk meg nem. 😊)
inventory-t feltoltam én is 100-ra.
A hátizsák nálam is alap, Ostagarban kis ügyeskedéssel két hátizsákot is lehet venni.
Mielõtt a vadonba kiküldenek némi alapfelszerelés mellett a hátizsákot mindenképpen érdemes megvenni.
A beavatási szertártás után ki lehet nyitni a ládikót a rabtól szerzett kulccsal, eladni a fölös cuccokat, s megvenni a másik hátizsákot, flaskákat elf gyökeret líriumot, meg amire szükség lehet.
Elsõ végig toláskor nekem olyan 80 arany volt a max., másodikra már néha 170 is volt...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Úgy is mentem hozzá, hogy "én csak beszélgetni jöttem", de elejétõl kezdve, mintha tudta volna, miért vagyok ott, meg eléggé ellenséges volt. Aztán végigkérdezgettem, és olyanokat mondott, hogy "Megtarthatod Morrigant, egy idõre", meg hogy hazudjak Morrigannak, hogy õ figyelhesse, és esetleg késõbb "meglátogassa".
Nos ezek után szerinem eléggé egyértelmûek a szándékai, és rézben igazolja Morrigan állítását. Szerintem.
Persze lehet, hogy valaki máshogy gondolja, de szerintem Flemeth ezt egy jó hosszú idõre elõre kitervelte, csak azzal nem számolt, hogy azok után, hogy megmentett meg mennyit segített, én leszek olyan "bolond", és szembeszállok vele, végül még le is gyõzöm.
Én jobban hajlok afelé, hogy Morrigan mond igazat. Persze az már más dolog, hogy miután végeztem Flemethel, Morrigan kapott az alkalmon, és jól kihasználta a helyzetet meg a szürke kamarásokat.
Ez összetett, ..nehéz szinten, jól fejlesztett karakterekkel, de nem a gyakás szempontjából összeállított csapattal szükség van minden jobb fegyverre és páncélra.
Mivel az árrés elég brutál így ezen is sokat lehet bukni, meg nálam a kütyük soha nem élveztek elõnyt a karakterrel szemben..én minden könyvet megvettem ami hozzátesz a karakterhez.
Nem azt mondom hogy nem lehet összehozni, második végigjátszásra szinte biztos,...de nekem soha nem volt együtt 80 aranyam sem, mert mindig volt ami fontos.
Összesen több száz volt persze, de elsõ végigjátszásra minden spoiler nélkül nehéz szinten sztem nem lesznek meg...pláne nem simán.
Amit viszont jó üzletnek tartok, azok a hátizsák kapacitását növelõ fejlesztések. Minden pénzt megérnek, mert sokszor ha 10 dolgot összeszedek, már azok elsõre megtéritik az árát...
Mindenki máshogy játszik, másban leli örömét, sokáig vitatkozhatnánk, melyik hasznosabb, szóval inkább hadjuk is.
"Kinek mi."
Szerintem meg azokat a könyveket nem éri meg megvenni, amik a tulajdonságokhoz vagy képességekhez adnak pontokat.
Megveszem legjobb esetben is 12 aranyért, és mit ad? 1 pontot tulajdonságokra. Azok a könyvek, amik meg képességekre adnak, meg 20 arany körül vannak. Na ne má'... Nekem nem éri meg.
Nem állítottam, hogy nem tisztességes játékkal szerezted a pénzt ennyi cuccra.
Én inkább képességnövelõ könyveket vásárolgattam, Csillgagyar a fõkarakternél volt (harcos, nem mágus).
Hagytam ki mellékküldetéseket, jónéhány cuccot nem volt esélyem megvenni, késõbb meg nem is kerestem, mert boldogultam nélkülük, így a játék végén kb. 100 aranyam volt.
A Flemeth-Morrigan körüli igazságra nem derül fény, kénytelenek vagyunk csupán Morrigan verzióját hinni, vagy nem hinni, Flemeth nem mond semmi konkrétumot, de bizonyíthatóan nem is árt nekünk.
Morrigan ezzel szemben végig számító, célja van a Kamarásokkal.
Meglehet persze, hogy a könyvekbõl tudott meg valamit, de nagyobb az esélye annak, hogy kezdetektõl fogva tudatosan cselekedett - itt Flemeth szerepe ismét csak homályos.
Az sem kizárható, hogy Flemeth démona Morrigannal végig kisért bennünket.
A végjátékban kissé érthetelen, hogy miért csak ránk számít, Alistairhoz meg sem próbál közeledni, ha elutasítjuk.
Talán egyszer még elõkerül a boszorka, egy-két kiegészítõ történése még maradt a nyitott kérdések között...
Mondjuk én inkább a karakterfejlõdésre költök mint fegyverekre. Ezek a cuccok egyáltalán nem hoznak lázba, nincs dlc..csak az alapjáték fegyverei.
Nem is kell..inkább helyszíneket várok. 😊
Azt elviszed a körmágusok törnyába, Godwinhoz, aki nagyon jó áron megveszi tõled (pontosan nemtudom mennyiért, de jóval többért, mint amennyiért megvetted). Utánna ha visszamész Orzammarba Rogekhez, õ még +20 aranyat ad a sikeres kézbesítésért (ha jól emlékszem).
Egy szó mint száz, ezzel a kis kerülõvel összesen több mint 50 aranyat tudsz keresni...
Csillagagyart azért nem adom Alistairnak, mert alapvetõen én vagyok a csapatban a Tank, szükségem van arra a + sebzésre, ráadásul 3 rúna slotja van. A Varázsszövõ minden tekintetben gyengébb kard nála, mégha azt a +5 mágiát is nézzük, magyarán szólva a +5 mágia még így is elmarad Csillagagyar sebzésétõl, a többi bónuszról nem is beszélve.
Alistairnek is megvan a kardja, ugyan abból a DLC-bõl, az Asturian nagysága. Nagyon jó kard az is, jó az neki.
A Varázsszövõt azt a csapat tároló ládájában tartom, a többi gyengébb, de egyedi cuccal együtt, amiket nincs szívem eladni.
Én szeretem, ha a legjobb cuccok a fõkarakteremnél vannak, persze ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy a többieket elhanyagolom.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!