Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Azért jó lenne ha sok játék átvenné a Witcher játékelemeit is! Pl a kábítás amivel egy sokkal erõsebb ellenfelet is ki lehetett végezni mint azt a való életben! Milyen jó volt leütni a Ghoult és egy csapással kivégezni! 😊 Igaz itt is van a fagyasztás amit szét lehet törni! Végre gondoltak ilyen insant killekre is! Remélem több szerepjátékban is lesz ilyen!
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Time played: 23h
AZTAbüdösKURVAéletbe 😮OO
Redcliffe megvan (gondolom már csak a hamvakat kell visszavinnem és zsírság van), a torony tiszta, a farkasemberek felszabadultak az átok alól. Ez 5-bõl 3 helyszín.. Mondjuk az tény, hogy denerim elég "dús"-nak tûnik.. But GODDAMN. Végre valami kontent baszki. Valami ami singleplayer, FASZA, és adnék érte 10 rongyot gondolkodás nélkül (ha lenne). Januárban szerintem buy. 😄
Most vagyok azt hiszem lvl11, szóval ha nem lassul le a szintlépés a vége felé, akkor simán 50%. Ha még nem, akkor beszarok 😄
Valamelyik karakteren nyomsz egy c-t -> Hero Accomplishment-ben meg tudod nézni hol jársz.
Már kezdeném újra harcossal, meg érdekelne a sztori, meg mittomén 😄DDD
Faszom. Igazából örülnék neki, ha nem lennék ennyire rákattanva. Itt melóban is azon agyalok, mit fogok csinálni majd.. Aztán ottragadok ilyen éjjel 3-4ig. Asszony meg buzerál, hogy mégis mi a faszt csinálok 😄
Ha viszont a harcos a zsánered akkor szerintem minél elõbb vedd fel Wynne-t a csapatba mert a program elégé elszúrhatja.
Mint lentebb írták a szerencsevadász talán a legnehezebb kezdõ karakter.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Figyelembe lehet venni azt is, hogy egy négyfõs csapatod lesz, nem egyedül harcolsz.
Harcosokan nincs hiány, de ha úgy gondolod, hogy a fõkarakter is harcos lesz lényegesen erõsebb lehet bármelyik meglévõ tanknál (Alistair, Sten, Oghren, Pala)
Szerncsevadász íjjal szerintem nem neked való, ha így indítasz, hogy melyik a legkönnyebb, dual fegyveres fõleg a passzív képességek miatt jó harcos lehet, ha van hozzá némi érzéked.
Mágus is erõs tud lenni, s igazán nincs is a csapatban olyan varázsló, aki az elemekre specializálódott, Morrigan fõleg átkozódik, Wynne gyógyít, mindkettõ hasznos, de rengeteg lehetõség van még a varázslatok között egy harmadik varázstudónak is.
Választatsz tehát bármilyen fõkarakter a lényeg, hogy valamennyi érzéked legyen hozzá, tudd szeretni.
Pl. ha utálod a varázslókat ne kezdj mágust, mert csak felbosszantod magad.
Használd ki a taktikai beállítások adta lehetõségeket, sok haszos dolgot be lehet állítani, s csapatban gondolkozz ne csupán a fõkarakterben.
Nos, elolvastam, hogy kell console-t elõhozni és hát sikerült is, egy pillanatig, mert akkor rezegtek MSN-en lenéztem tálcára és akkor láttam, hogy a hapsi neten átírt a KeyBindings.ini-ben is valamit. Nosza átírtam én is. Csak, hogy azóta nem jön be a konzol semmilyen gombbal. Próbáltam már visszaírni az .ini-t egy más inijét egy az egybe visszamásolni, új parancsikont létre hozni (mert ugye egy új parancsikon kell a daorigins.exe-bõl, melynek elérési útvonalát át kell írni és így jön be csak a konzol).
Valaki tud valami megoldást?
Most azon gondolkozom, hogy mentéseket kimásolom, újrateszem a játékot és úgy megpróbálom. De talán van valami kevésbé radikális módszer?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
valamint sok-sok extra stat sem jön rosszul.
Nyílvánvaló, hogy erõsödni fog, s menet közben fel tudja mérni mennyire strapabíróak a karakterei.
Attól is függ a csapatot kikbõl szeretné összeállítani, de alapvetõ, hogy gyógyitalokból, manából legyen elegendõ készlete.
Ezen túl tetszõleges merre indul, az is szempont lehet kit szeretne minél hamarabb a csapatban tudni.
Gyógyítómágus a Körtoronyban csatlakozik, de akkor azt a küldetést végig kell vinni, Oghren miatt pedig a törpék belviszályába kell elég mélyen beásni magát, mégha nem is csinálja az egész küldetést egy szuszra végig.
Egy végigjátszás után már nagy meglepetés nem éri a játékost, de aki elõször fut neki a fereldeni kalandoknak némileg eldilemmázhat rajta merre is induljon, s bizony kellemetlen, ha az Enyészetben, vagy Mélyutakon kifogy a tápszerbõl.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Redcliff
Pagony elf tábor
Brelica erdõ
Denerim
aztán jöhetnek a nehezebbek
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Bevásárolhatsz elfgyökerekbõl, így gyógyitalokkal nem lesz gondod, picit bátrabban mozoghatsz.
A vadonban van néhány egyszerûbb küldetés (vasbarka, tölgymakk, vérfarkas asszony), amit meg kellene tudni csinálnod, a bosszúallók talán még nehezek, de meg lehet próbálni.
A rom rázósabb, talán késõbbre lehet hagyni.
Aztán Denerim, néhány küldetéssel lehet némi aranyat gyûjteni, s irány a Körtorony - ezt a küldetést viszont végig kell csinálni, nincs visszaút.
Strázsamesternél lehet venni líriumot korlátlan mennyiségben, a gyógyitalok mellett mostár manával is el vagy látva, a torony kitakarítása, enyészetjárás után léphetsz tovább.
Merre érdemes tovább menni?
Még csak 5-6-7 szintûek a karakterek, és a törp hágón elindulva egy pár Bounty Hunter a xart is kiverte belõlük egy fél perc alatt...
Melyik helyszínt tanácsoljátok?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ezután a Templar parancsnok jelenik meg és azt mondta hogy mivel megöltem az összes körmágust nincs már dolguk, így segítenek a veszedelem elleni csatában.<#vigyor>#vigyor>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?