18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Scharnhorst #10602 Én megvettem csak azért is , kíváncsi voltam rá. Azt mondom nem rossz könyv az eleje kicsit vontatottan indult számomra aztán belelendült szépen a vége meg kicsit össze van csapva úgy érzem. Ennek ellenére azt mondom h nehezemre esett letenni és érdekes volt megismerkedni néhány új karakterrel , viszont néhány a játékba szereplő karakter is fel-fel tűnik (Loghain-n kívűl persze). -
#10601 Most nyomom a Mass Effect 2-t, elég mókás volt egy helyszínen egyszerre hallani Loghain és Morrigan szinkronhangját :DDD -
rexsimus #10600 Én megvettem, de még nem nagyon volt időm olvasni, csak az elején tartok. És elég furcsa, hogy Loghain az egyik főszereplő, úgy hogy tudom, hogy mit fog csinálni. -
#10599 gyanítom a méreg hatása lehet, hogy öregebbnek néz ki... meg genetika kérdése is, van, aki 60 évesen jól tartja magát, van aki meg 20 évesen őszül..
amúgy jó a könyv ? érdemes megvenni ? -
Scharnhorst #10598 Üdv!
Van aki olvasta a Dragon Age könyvet? Hozzá lenne kérdésem hogy a könyv szerint Loghain jóval idősebb mint Eamon, a játékba mégis Eamon az aki öregebbnek tűnik. Vagy csak én látom ezt így ? -
#10597 Fel kellene rakni a bannerba ezt a Mérleg-puzzlet, gyakran ismételt, visszatérő kérdés. -
blau24 #10596 Köszöntem! -
#10595 az egész lényege, hogy 3 kari segítségére van szükség, hogy a 4. átjusson (kikell kapcsolni hozzá az autó követést)...ha eltűnik, akkor rossz a sorrend, mással próbálkozzatok...sokat segít, ha lapon valahogy lejegyzetelitek magatoknak, hogy mely kő mely híd-darabokat jeleníti meg, s az alapján megtervezni... ha esetleg nem éreztek elég logikát és kitartást, akkor "csalhattok" és megnézitek ezen a weblapon a megfelelő sorrendet...angol az oldal, de középtájon képekkel mutatják a sorrendet, fel lehet fogni az alapján a dolgot... de én javaslom, hogy próbálkozzatok még azért, sokkal jobb érzés, ha önerőből oldjátok meg -
blau24 #10594 Sziasztok!
Nekem is az előző problémára kellene a válasz!
-
brasilsoma #10593 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Most csinálom a Szent Hamvak Urnája küldit,és ott tartok,amikor rá kell állni azokra az izékre,h megjelenjen a híd.A sorrend már megvan,de csak a második fokig jutok el,mert ahogy elmozdítom Oghren,h lépjen a másikra,h szilárd legyen a 2. és 3. fok,engem kidob az elejére...mit kell csinálni ilyenkor,h ott maradjon? -
#10592 Rájöttem, hogy Sten kardjának megszerzéséhez nem kell feltétlen életben hagyni a törpét.
Még csak most sikerült Sten hozzám való viszonyát olyan szintre fejleszteni, hogy beszéljen a kardjáról. Meg is lepődtem, mert azt hittem, a törpe (Dwynn) megölésével buktam ezt a quest-et.
De elkezdtem, mert kíváncsi voltam, hogy csak bug lehet e, hogy még így is megadta a küldit.
2 taggal kell beszélni előtte, és így jutunk el újra Recliffe faluba Dwynn házába. Az a láda a kis szobában ami eddig inaktív volt, most aktív lett, és voálá benne a kard, meg 1-2 egyéb cucc.
Eddig ennek örültem a legjobban az egész játékban. Ezt is jól kitalálták a készítők. -
#10591 Ez mekkora! Jót kacagtam ezen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felsi: Mit akarsz Oghren?
Oghren: Semmit. Csak gondoltam rálesek, hogy vagy, ez minden. Vagy esetleg, ha összejön, megkenni a brontót, már ha érted, mire célzok.
Felsi: Nos, rámlestél. A brontóért Orzammarba kell menned.
Karakter Felsihez: Ismerd el, hogy Oghren jóval szórakoztatóbb, mint az itteni férfiak.
Felsi: Ha az alatt, hogy "szórakoztatóbb", azt érted, hogy "valószínűbb", hogy a lángokra fingik, akkor mindenképpen.
Oghren: Eh, hát, Felsi, nagyon jól éreztem magam, de most már mennem kell.
Felsi: Várj! Máris mész? Csak most érkeztél! Még nem is neveztelek vágatpatkánynak...
Oghren: Nem várakoztathatom tovább a Vezérdémont. Ha megsértjük az érzéseit, lehet, hogy összecsomagolja az egész Veszedelmet, és hazakullog. Ezt senki nem akarhatja.
Felsi: Hát... nem kell most azonnal megküzdened vele, nem igaz? Úgy értem, egy korsóra biztos van időd. Te zsémbes brontónak hívhatnál, én pedig elmondhatnám, hogy olyan szagod van, mint a csigányürüléknek...
Oghren: Elmondom mi lesz: van néhány dolog, aminek a végére kell járnom, de amikor rendeződött a helyzet, visszajövök egy italra. Te rideg bányarém.
Felsi: Rendben, de ne várakoztass hiába, te mihaszna, rézzel fútt kardos kasztú.
Oghren: Meg sem fordult a fejemben.
-
#10590 Mind1, már kár bánkódnom, amúgy meg sokat nem vesztettem vele a leírtak alapján.
A hollóra visszatérve: csalás vagy nem csalás, nem éppen hivatalos, nem a készítők tették a játékba, így felfogható bárminek. Én egyszer használtam (bár ne kellett volna), de többször nem fogom. -
himpike #10589 Ja, kifelejtetted a leglényegesebbet: a trón várományosa -
himpike #10588 Hé ez nem a nőklapja.hu -
mecsoka #10587 Ráadásul jól néz ki és egy isten az ágyban... nos, összességében az a tipusú pasi, aki csak a játékban létezik :D -
himpike #10586 Ha a játék nem ad rá módot önmagában = csalás. Túl könnyű amúgy is, egy teljességgel felesleges dolog..
Vérmágia:
A vérmágus cuccok az életpontveszteséget csökkentik drasztikusan, ha mindhárom fent van akkor 40%-al. Viszonylag könnyen kiszámítható mennyivel tolja ki az össz manát az életpont. Persze lehet lőtyölni is.
A legerősebb spell egyéként is vérmágia alatt van(Blood Wound), sajna a Blood Control valami brutálisan szarra sikeredett ahhoz képest hogy csúcs spell. Elvártam volna valami olyan spellt is amit Jowan használ a játékban mágus origin esetén, de nem jött be.
Egy olyan DLC lenne jó amiben csak plusz képességeket/spelleket lehetne szerezni küldetésekkel. Persze nem egy helyen, szanaszét a világban.
Tetves Ostagar még mindig nem jött ki, gáma marad parkolópályán addig... Ha kijön nekiesek egy teljességgel szerencsevadáz partival(4. emberen még gondolkozok, nyilván a kutya lesz az).Ja tényleg, kutya képességek is kellenének :P pl lehetne tanítani új dolgokra a jószágot :P -
#10585 A cheat az, mikor másokat csapsz be. Ha magadat "csapod be" az saját szociális döntésed, tulajdonképpen ezzel élvezetesebbé teszed magad számára a játékot. Mindenkinek a saját dolga hogy játszik, semmi baj nincs ezzel. Ezért nem értettem soha az "anyázásokat" emiatt. Ha másokkal ellen használsz csalást, na az már pofátlan dolog, de itt most erről szó sincs ugye. -
#10584 Nem rossz az a mod, csak szigorítani kellene.
- Először is egy karaktert egyszer lehessen a hollótól kunyizott itókával átszabni.
- Másodsorban pedig a csapattagoktól ne lehessen a specializációt elvenni.
Az első kitátelt mindíg betartottam, de a másodiknál én is estem bűnbe.
Leliana bárd helyett párbajhős, Morrigan alakváltó helyett gyógyító specializációt kapott - ez már cheat. -
#10583 Egyszer csináltam végig ezt a "nem hivatalos" küzdelemsorozatot.
A végső jutalom a Vérgyűrű, amit kizárólag vérmágus viselhet.
A gyűrű, Avernus köntöse, és egy vérmágus-medál elvileg jelentősen felerősíti a vérmágiát, gyakorlatilag meg nem sok értelmét láttam -
#10582 A leírtakból csak találgatni lehet, de valamit nem jól csináltál.
Ez a probléma warezes DLC-kre jellemző, ott is akkor, ha bemásolós fájlokkal boldogított valaki.
A DLC-ket DAZIP formában kell beszerezni, azokat a daupdaterrel telepíteni, különben nem működnek megfelelően. -
#10581 Bajnok a legjobb spec, a tomboló csak második
A berzerkert pedig be kell állítani a taktikában, mert az csak bizonyos ideig tartó buff, a csata elején bekapcsol, s a hatóidő leteltével mesgszűnik a hatása.
20-30 másodpercig aktív, a pontos adatot nem tudom. -
Master Rick #10580 Szervusztok!
Felraktam a "Palát" adó addont, és elmentem "Sulcher's Pass"-ba, beszéltem a kereskedővel, aki adott vmi botot, meg elvileg megjelölt egy helyet a térképen... Namármost, nekem a hely amit mondott nincsen megjelölve, csak azok amik eddig is voltak... És a kereskedő is eltűnt... Ilyenkor mi van? Lesz Palám vagy buktam? -
rizsa1669 #10579 hello
Nálam a "berzerker" skill bekapcsolása után ha benyomom a kelléktárt vagy karaktert váltok akkor a skill kikapcsolódik :S
Ez hiba lenne a játékban vagy tényleg így van megcsinálva? mert a 4 spec közül sztem ez a legjobb és pont ez ien bugos.. -
himpike #10578 Nem is lepődök meg hogy ezt a hollót egy magyar csinálta. -
krisztajo #10577 Hát akkor nem tudom, mondom én elég hamar lerendeztem. Nem tudom mennyi xp-től estél el így, de nekem elég hamar megvolt az öt küzdelem. Max tölts vissza egy régebbi állás, gondolom biztos van ilyen és nézd meg mennyit szedhettél volna össze vele.
A hollóra gondolsz? Az nekem nincs fent, de azt hiszem én nagyon szerencsés vagyok mert mindent sikerült nagyon jól fejlesztenem.
A harcosomnál maxon van a harci taktika a túlélés a rábeszélés a teljes két fegyveres iskola a bajnok és a tomboló spec. Lassan a harci iskolás pontokat már nem is tudom mire tegyem!
A dörzsöltségre annyi pontot tettem ami a full meggyőzéshez kell. Az erőt már nem fejlesztem tovább és az ügyességet sem most az akaraterőre rakom a pontokat meg az életre.
Azt az egy pontot amit kezdéskor a pajzsra kaptam az nem hiányzott sehonnan sem. -
#10576 Azzal beszéltem akivel kell, azt mondta, amíg Bhelen király újra nem ad engedélyt, a küzdőtér szünetel. Bhelen meg a nemesekkel van elfoglalva amikor odamegyek, nem lehet vele normálisan beszélni. De ha nem adtak a küzdőtéren sok xp-t akkor nem gáz.
A könyvek meg már nem érdekesek számomra, megoldottam a Respec addon moddal, hogy maxos meggyőzésem legyen, igaz 3 túlélés és 1 harci taktikák pontom bánta. -
krisztajo #10575 Patr0n! Akkor sajnos többet nem tudok segíteni neked. Én akkor ott két könyvet vettem és az egyikből a Túlélésen fejlesztettem. Próbálgasd a könyveket előbb utóbb biztos megtalálod azt ami neked kell.
Erről még nem is hallottam. Én még Porvárosba menetel előtt intéztem el az Arénát. Nem gondoltam, hogy nem mindegy, hogy mikor megyek oda be. És a Porondmester vagy mi nem enged harcolni, őt kérdezted meg? Tőle lehet engedélyt kérni a harcokhoz, hátha csak rossz törppel beszéltél?
Amúgy nem tudom, hogy mennyi xp-től estél így el mert nem olyan nagy szám. Elég gyengék az ellenfelek. Legalább is a legyőzésük nekem semmi gondot sem jelentett. -
SaGa #10574 Az egyik teremben, a lépcsővel szemben, lent, van a falon egy nagy kép. Azt kell megpiszkálni. Csak akkor működik, ha minden darabját összeszedted a történetnek. -
#10573 hmm..az egyik karimmal ebből csak a mágusok kiirtása maradt ki (bár Wynne-t levertem) -
#10572 Hali !
Kérdés: van a kamarás-erődös dlc... abban van a küldi, hogy ki lehet deríteni a hely történelmét...addig mindig eljutok, hogy valaki (a nevét nem jegyeztem meg) elrejtett valami cuccokat..azokat hol lehet megtalálni ? már vagy 4szer bejártam az egészet kívül-belül..valamit nagyon nem vehetek észre... -.- -
#10571 Basszus, mondjátok, hogy Orzammarban a királyválasztás után valamikor, még be lehet menni a küzdőtérre. Nem voltam ott a királyválasztás előtt, most meg, hogy Bhelen lett a király, már nem engednek harcolni ott.
Pedig de kíváncsi lettem volna milyen. A legjobban az zavar, hogy rakás xp-től estem el így. -
xem #10570 Bocsi hülyeséget kérdeztem, az előzőt ne vegyétek figyelembe. -
josi #10569 Csak 16 hozzászólást kéne vissza görgetned #10552 -
xem #10568 Tudom lerágott csont, de honnan tudom megszerezni, letölteni a hollós kütyüt? Ha valaki tudja, PM-be elküldhetné előre is köszönöm. -
#10567 Valamilyen szinten csalás azért, mert könnyen elszaladhat az emberrel a ló, ahogy Fantusz is írta. Az életben sem tudod visszapörgetni az időt, hogy más tapasztalatokat szerezzél vagy más szakmát tanulj, max megtanulod/megtapasztalod a hátralévő életedben. Jó tudom, ez csak egy játék, de engem nem visz rá a lélek, hogy egy teljesen más karaktert csináljak a holló segítségével.
krisztajo: A vérfarkasos küldit még nem csináltam meg, akkor ezért lehet, hogy még nincs Varathorn-nál az a könyv amiről te is írsz. Amúgy a Porhüvely kódexe csak 1 elkölthető pontot ad a képességekre, képzettséghez nincs köze.
Sheltem: ha nem rohansz úgy mint egyesek, és próbálsz minél több mellékküldit megcsinálni, illetve a párbeszédeket tisztességesen végighallgatod, a kódexet is mindig olvasod mihelyst új dolog kerül bele, nem lesz vége egyhamar! Én már lassan 120 órája játszok vele, de még odébb van a vége. -
rexsimus #10566 Én csak gyógyitalokat raktam be, a többinek nincs értelme, mert pont rosszkor fogják használni a képességeket :D -
himpike #10565 Legegyszerűbb ha az ember nem használ semmilyen taktikát hehe..(nem mintha kéne az esetek 95%ában) -
krisztajo #10564 Igen a gépi intelligenciával van a baj, bár ez nem mindig jött ki. Én beállítottam neki, hogy támad- ellenség- bármelyik- ezzel és ezzel. Na erre állt mint a bálám szamara és nem csinált semmit sem. Tegnap átállítottam arra, hogy ellenség- legközelebb látható és azóta támad és bénít is rendesen. Csak arra, hogy ilyenkor mi a baj vagy rájön az ember vagy nem. Nekem az is órákba telt amire észrevettem, hogy nem harcol. De, hogy mit változtattam meg ami miatt így lett azt sem tudom már mert egy darabig semmi gond nem volt vele. Na mindegy én voltam figyelmetlen. Én nem is használom az íjász képességeit csak a két tőrrel daráltatok vele. A mocskos harcmodora nagyon jó, akit azzal ö elkábít annak utána egy harcos egy csapással véget vet.
Ezen én nem is csodálkozom. Általában azok lesznek a jó vezetők, akik nem ácsingóznak a hatalomra. És Alistair pontosan ilyen. -
#10563 Köszönöm.