18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Vraaanyek
    ezeket mind megpróbáltam már, semmit sem változtatnak, reméltem, hogy lesz valaki, akinek hasonló volt,és tud segíteni, de azért köszönöm:)
  • Sheltem
    Sziasztok

Valaki tudna segíteni?

An Admirable Topsider questet csinálom és már megvan mindhárom darab csak nem tudom hol van a sír ahova menni kell.
  • mecsoka
    Szerintem úgy van (legalábbis ezt figyeltem meg), hogy miután megkér hogy keressétek fel a nővérét Denerimben, megfelelő válaszokat kell adni az ezt követő beszélgetésen és ekkor lesz szerelmes beléd, mert egészed eddig csak rajongott. És ezután már lehet romantikázni.
  • Murmur
    Furcsa, hogy csak ennel a jateknal csinalja. :(
    Esetleg frissits directx-et: http://usite.hu/prg/DirectX_teljes
    Meg vedd ki a kartyat es porold ki. :)
  • Vraaanyek
    nvidiám van, bármilyen driver van fent ezt csinálja, ha felteszek egy sokkal régebbit, akkor is jó lesz közvetlen utána, de megint megőrül, ha újra indítom...
    soha egy játék sem csinálta ezt... tényleg senki sem tud megoldást??
  • Timi983
    Köszi a választ,csak arra nem tudok rájönni,hogy mi kell hozzá,hogy ennyire belém zúgjon.Virágot már hozott smároltunk is,de a sátramba mégsem volt hajlandó bejönni,pedig minden neki való ajándékot megkapott,minden küldetésre magammal vittem,de még mindig"nem készült fel",pedig már egy egész játékot az ő igényei szerint vittem végig.Van valami tipp arra,hogy mit rontottam el,mert épp most kezdtem egy új játékot?
  • vasziszdasz
    Gaxkang? Lol, ez a BG2-es Kangaxx tesója? :)
  • Murmur
    Akkor 2011 a bioware jatekok eve lesz: me3, dao2, swtor. :)
  • JethroHUN
    Nem csak erről szól ez a gém >.<
  • mecsoka
    Reménytelen romantikus... ahhoz mindenkivel akivel lehet össze kell feküdni, nem? Alistair, Zevran, Morrigan, Leliana. Alistair ha már eléggé beléd van zavarodva, vagy maga jön oda és vall szerelmet ill hogy szeretné veled tölteni az éjszakát, vagy te kérdezed meg és bele is egyezik.
  • Timi983
    Sziasztok!Nem tudná valaki megmondani,hogy lehet(ha lehet)Alastairt ágyba vinni,illetve,hogy kivel kell Morrigenen kívül összefeküdni,hogy "reménytelen romantikus"legyek,mert pár végigjátszás alatt jó pár "titokra" fény derült,de erre nem tudok rájönni,pedig egy egész játékot rászántam,és még rózsát is hozott (csókolóztunk is),de a sátramba nem bírom becsalni.
  • Fantusz
    Képes voltál bemocskolni a hamvakat, most pedig Morrigan kérésén problémázol?
    Igen, ha nem kapja meg, amit akar, el fog hagyni a végső csata előtt.
    Erkölcsös a banya, szó sem lehet róla, hogy Akistairrak közösen partiba vágjátok
  • Fantusz
    Legújabb driver nem feltétlenül a legjobb.
    Főleg ATI kártyáknál nem érdemes cserélgetni egy bevált drivert újjabbakra, de amikor Nvidia kártyám volt akkor sem vadásztam a legújabb dríver frissítéseket.
  • JethroHUN
    1 évet >.<
  • GodBadka
    A Dragon Age2-t mar bejelentettek 2010 ev vegere. Mondjuk biztos csuszni fog, hogy mennyit, az majd kiderul. :)
  • Vraaanyek
    igen, a legújabb vga driver van fent, de bármit csinálok, ha kikapcsolom a játékot, és máskor visszakapcsolom, megint villognak a fák...
    Más nem találkozott ezzel????
  • Chaosman88
    köszi, és olyan van, hogy Morrigan nem megy el, ha visszautasítom az ajánlatát? Eléggé szívok nélküle, pláne hogy az öreglány healer is elhagyott amikor beszennyeztem az urnát :P
  • Fasiszta
    Duncan pajzsát hol lehet megtalálni?
  • atesz02
    ÁÁ, köszi. Ja s kb. hány befejezése van a játéknak? Mindennel együttvéve?
    Öhm, az is befolyással van a végkifejletre, hogy kik vannak a csapatomban?
  • SaGa
    Ha Loghain-t életbenhagyod, Alister elmegy sértődötten, tehát nem...
  • Chaosman88
    létezik olyan befejezés hogy Loghain életben marad és Alistair meg Anora együtt uralkodnak? Szal hogy a kecske is jól lakjon meg a káposzta is megmaradjon :)
  • Pluskast
    Max csak a ruházatát változtathatod, ha új páncélokat teszel fel rá. De az arcát azt nem tudod változtani játék közben.
  • atesz02
    Hali!
    Engem az érdekelne, hogy a karakteremet, miután megcsináltam, a kinézetét a játék közben lehet változtatni? Azaz van valami mód rá, hogy alakítsam közben?
  • obe
    micsoda csapat jött össze nälam, pegonyelf küldik keszen vannak, most megyek be a körmägus toronyba a kis csapatommal (3 mägus + 1 tank): wynne, morrigan, en mint arcane warrior mägus, no meg allistar frissen kapott haläloszto päncel szettben...haladunk mint kes a vajban (egyenlöre)
  • SaGa
    A szerencsevadász tipikusan az ügyességből és dörzsöltségből dolgozik, ha olyan fegyvereket adsz a kezébe, amihez ezek kellenek. Tőrök, íjak, nyílpuska.
    A harci taktika a beállítható stratégiai "fiókok" számát határozza meg.
  • robotnyk
    friss vga driver?
  • Vraaanyek
    nem tudja itt valaki véletlen, hogy miért van az, hogy dragon age-ben villognak a fák?
    általában megoldja, ha frissítem a vga drivert, de aztán következő indításra megint sz.r lesz, pedig minden más játék szépen megy maxon,csak a dao csinálja ezt, valakinek hasonló tapasztalat?? (amúgy eredeti a játék)
  • ulrik
    Sziasztok,

A szerencsevadásznak mit érdemes fejleszteni?
    Illetve a harci taktika képesség mire jó?

• Gubberx
    Nekem tetszett :)
  • mecsoka
    Megvettem a könyvet! Kíváncsi leszek :)
  • silver75
    Hali

Köszönöm a segítséget,sikerült meg csinálni:))))
  • himpike
    Puzzle megoldása
  • Murmur
    Az Awakening expansion lesz, nem DLC.
    2011 elején várható egy nagy durranás, egyelőre nem jelentették be, hogy mi. Egyesek szerint DA 2 lesz, de szerintem valószínűbb egy újabb kiegészítő.
  • silver75
    Hali

Segítség kéne,valaki tudja a sorrendet a Szent Hamvak küldetésnél ,mikor a padlón lévő kövekre kell állni,mert nekem nem sikerült rá jönnöm.

Előre is köszönöm.
  • Calver
    ha van Glyph of Repulsion és Glyph of Paralysis-ed, akkor egy Paralysis Bomb-al (a két glyph egymásra) befagyasztod az egész szobát, és levágsz mindenkit mint a golyó.

de kétségtelen h az nem 7. szinten ajánlott küldi... menj és szedd fel előbb inkább Wynne-t.
  • himpike
    Semmi nem várható.
  • MrTwister
    Sziasztok! Az Awakeningen kivűl milyen új DLC-k megjelenése várható a közeljövőben esetleg miket jelntettek be konkrét címmel? Tudtok erről valamit?
  • SaGa
    Amúgy, ha van veled szerencsevadász, azzal lerohanod a főmágust, nem hagyod varázsolni, akkor van esély alacsonyabb szinten is ellene.
    A mágikus hatásokat kivédi, de a tökönrúgás neki is fáj, esetleg egy-két bomba is leköti a figyelmét...
    A segédeket hagyd a többiekre...
  • Dante73
    Köszi a tippet. Akkor hagyom, egyenlőre...
  • SaGa
    7. szinten igen kemény dolog. Megoldható, de nagyon észen kell lenni...
    Inkább hagyd a fenébe és gyere vissza, mikor már tudod a Manacsapás spellt, vagy Alister a Szent Csapás(?) nevű megmozdulást. Mágusok ellen ez a kettő az ultimate fegyver, csak a Manacsapás területre hat, a Szent Csapás meg egyedi.