18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • BEAST #11082
    Az elso karakteremmel 46 ora alatt jatszottam vegig es lvl21 lett, bar ez a "csiter" Forcefield-Tauntos Arcane Warriorom. A masodik karakterem 42 ora alatt jutott el lvl20-ra. A tobbivel viszont tenyleg csak atrohantam, kulonbozo kezdoteruletek es kasztok miatt. A jatek szerint, a vilag 92%-at lattam a karaktereimmel. Illetve tevedtem, ez a world explored, a felso %-nal 86% van, gondolom ez nagyjabol le is fedi a dwarven kezdoket meg talan a Mage tower summonerkedest, ezekrol tudom, hogy kimaradtak.
  • Terminátor14
    Mégis hányas szintre jutottál a 45 óra játék alatt, hány százalékot ír ki a játék teljesítettként?
  • obe
    tovább nem rugózok ratja, annyit nem ér, de

nem említettem, bár lehet fontos adalék, ilyen csapatalapú rpg-vel talán most játszottam először, csak valamennyire hajazó játékokkal (tes 4 oblivion, witcher) , ezek hatására találtam rá a dao-ra, emez hatására pedig megvettem a mass effect 2-t..és a kör bezárult

szóval a végén, ami kb 120 óra lesz, levonhatunk egy maximum 10-15 % -ot, kezdőségem, kényelmességem (ráérősen meggyújtok egy cigit), szöszmötölősségem véget:)...nemigazán van üresjárat egyébként a játék alatt, általában azt veszem észre, hogy éjjel 1 van és 9 kor pattantam elé:(

• BEAST #11079
    Akkor viszont tenyleg tobbet szenvedtel a harccal vagy a keresgelessel, masra nem tudok gondolni.
  • Terminátor14
    Nekem az első végigjátszásom lett kb 50 óra. Namost rólam tudni kell, hogy elsőre én mindig átrohanok a játékokon, mert szeretném gyorsan megismerni a történetet meg ilyesmi, magyarán az egy nagyon gyors menet volt. Mellékküldetések kb tizede volt megcsinálva, kódexet úgy ahogy van nem olvastam, és a karakterek közül is csak kettővel voltam jóban annyira, hogy a párbeszédei nagyrészét kihúzzam belőle. Szóval van ebben a játékban plussz bőven, főleg az 50 órához képest.
  • obe
    ..igaz, az invertoryban "órákig" pöcsölök egy kardon, páncélom jo e valakinek, stb
  • obe
    pedig simán összejön 100 óra felett...hozzáteszem: majdnem minden küldetést elvállalok, kivéve ami haragot szítana az utitársaim közt, ha " magára" hagyom a játékot, pause, elolvasok minden szöveget (párbeszéd, könyv), igaz csak normál fokozaton játszom, nincs többszáz reload, sőt alig..ha végeztem (odébb van még), berakom a karakterlapom, megnézheti bárki
  • BEAST #11075
    Nalam ez kb 40 ora volt es ketlem, hogy a csataknak mentem volna neki kevesebb probalkozassal. De ha logikusan belegondolunk, a Baldur's Gate 2 speedrun volt kb 70 ora, teljes vegigjatszas kb 200 ora. Azert a Dragon Age, mar csak szovegben is sokkal kevesebb mint a BG volt. De talan hiheto ha minden codex bejegyzest reszletesen atolvasott valaki, de akkor is sokallom.
  • Qbu
    Hali!
    Meg tudnátok mondani nekem, hogy miután Duncan elesett a királlyal együtt, és a Loth valami falut is felfedeztem, ezek után merre érdemes folytatni a fő szálat? Vagy teljesen mindegy merre indulok, hogy a törpékhez vagy az elfekhez megyek?
  • Terminátor14
    70-80 óra egy mindenre kiterjedő végigjátszás, aztán még vedd bele, hogy előre nem tudod, hogy mit hol találsz, hova kell menni, kit kell keresni...Illetve hogy adott esetben egy csatának többször kell nekimenni, stb...
  • Fantusz
    Normál végigjátszásnál beleszámít, hogy a párbeszédeket végigolvassuk.
    Nálam így 80 óra körüliek a játékidők, úgy, hogy szinte minden mellékküldetést megcsináltam.

Lehet kevesebb, ha a párbeszédet átugrálja a játékos, vagy több, ha sokat szenved a csatákkal, a sok reloaddal fel lehet menni 100 óra fölé, egyébként szerintem ez a 80 óra átlagosnak mondható.
  • BEAST #11071
    Pedig elegge...
  • Terminátor14
    Látom nem épp tapasztalatból beszélsz.
  • BEAST #11069
    Egy vegigjatszas alatt 100 ora Dragon Age-ben? Szerintem kepzelodtok... persze ha valaki csak setal, a szovegeket 10x olvassa el, es neha orakra otthagyja a jatekot, akkor talan. :D Amugy csak tobbszori vegigjatszasra lenne meg az a 100.
  • Terminátor14
    Egyáltalán nem erős, el lehet vele lenni annyit, ha nem rohan az ember és mindent felfedez. Vagy közel annyit...
  • BEAST #11067
    Azert az a 100 ora eros tulzas :)
  • Fantusz
    Úgy tudom egyetlen patch jött ki eddig a játékhoz, ami a Return to Ostagar működésre bírásához alapfeltétel is, hogy telepítve legyen.
    A játék verziószámát nem tudom hirtelen hol is lehetne megnézni.
    Csenő-manók szerencsére nem jártak az inventorymban, de olyan már előfordult, hogy figyelmetlenségből eladtam valamit, amit meg akartam tartani.
  • SaGa
    Igen. A %-os érték kicsit megtévesztő lehet, mert van 6 kezdő "életút", és ezek küldetései az ostagari találkozóig különböznek, így egy végigjátszásban maximum úgy 90%-ig lehet jutni. De ha foglalkozol a társak küldetéseivel, odafigyelsz mindenre, bőven kitolhatod a játékidőt egyetlen végigjátszásban is 100 óra fölé. Nekem a harmadikban is voltak addig teljesen ismeretlen feladatok...
  • Fantusz
    Biztosat egyenlőre senki nem tud, de a játékidőben szerintem benne van az a csúsztatás, ami az alapjátékban is: az összes döntéseiddel változtatható lehetőséget beszámolták a játékidőbe, ami egy karakterrel ugye kijátszhatatlan, mind az 5 eredettörténet szükséges a 100%-os kijátszáshoz.
    Mondjuk, ha a beígért játékidő 50% már játszható karakterenként az is pozitív a szűk órás játékidőt adó DLC-khez képest.
  • Murmur
    Megnéztem, jó áraik vannak. Szoktál tőlük rendelni? Milyenek a tapasztalatok? Kicsit utánaolvasgattam, elég vegyesek a vélemények.
  • ollie
    Ez most komoly? Ilyen sok küldi van a játékban, hogy több mint 100 óra is lehet a végigjátszás?
  • ollie
    A zavvi.com-ról kb. 4500Ft-ért lehet megrendelni.
  • SaGa
    Egy kiegészítő elkészítése közel sem akkora meló, mint az alapjátéké. Fele akkora sincs. Sem motort nem kell újat készíteni, sem a világot, annak törvényeit kitalálni. Gyakorlatilag csak a meglévő fejlesztőeszközökbe kell betolni az új terep adatait meg az új történek részleteit. A 3d modellezés, tereptárgyak, stb készen vannak. A 70% is sok egy kiegészítőért, pláne ha a játékidő az alapjáték 1/8-a lesz...
    Ez gyakorlatilag egy darab mod és nem több, olyanokat meg a lelkes akmatőrök ennél sokkal nagyobbakat dobnak össze ingyen pl az Oblivionhoz...
  • robotnyk
    ezt mondjuk nem tartom logikusnak. legyen az alapjáték 70%ánál olcsóbb, de legalább ugyanolyan hosszú? azért nem balekok ülnek a kiadóknál sem. :p
    EA szinten nem rossz ár, mikor minden hulladékjuk 10 fölött kezd.
  • obe
    az elsőre mennyit ígértek?...én lvl 16 mágus vagyok, 33 % -ot teljesítettem a játékból, 58 % felfedezett világ, és 88 óra 07 perc játékidő...persze tökmindegy, én már eladtam nekik(bioware) a lekemet
  • Murmur
    Kb. 15 ora jatekidot igernek.
  • obe
    még így is pofátlan ár egy kiegészítőért, ellenben ha közel annyi játékidő mint az első, de semmit nem változott, akkor megbocsájtok, mert közel tökéletes játék számomra
  • MerlinW
    Izé.. nekem még 7 is sok egy kiegészítőért... Alapjáték ok, legyen 10-12k, boldogan megvettem, de a rókabőrt legalább féláron... No mindegy, saját prob, ebből részemről szerintem "demózás" lesz.
  • robotnyk
    majd meggondolják magukat
  • MerlinW
    Ehh 576 10ezerét adja az Awakening-et....
  • Qbu
    Hali!
    Én jelenleg sima, patchmentes, DLC mentes Dragon age-el játszok, de most ütköztem abba a problémába, hogy nem tudok karaktereket kiválasztani, csapatot összerakni. Mivel nem tudok csak az első sorban lévőkre kattintani, így pl a kutyámra tudok, Alisterre már nem:( Mi lehet a megoldás?
  • MerlinW
    A demo márc 5, a teljes márc 16.

Egyébként a hivatalos oldalon az arcodba van nyomva.
  • JethroHUN
    Az Awakening mikorra lesz kint?
  • MrTwister
    Futtasd a játékot rendszergazda módban és voilá! Nekem legalábbis megoldotta a gondot. Ha nem szólj és megpróbálok segíteni.
  • mecsoka
    Hol tudom megnézni, hogy melyik patch van fenn? És ha nincs fenn a legújabb azt honnan tudom leszedni és hogyan tudom feltenni ? :)
    Másnál is volt olyan, hogy először Denerimbe érve az összes gyógylötyi elveszett a zsákból? :(
    Ér valamit a textúra javító mod? Nem lesz tőle izés... bugos a játék vagy mi :)
    Köszi!!
  • kreknorbert
    De nem a Semmi Üllőjénél van, hanem még a HOltak árkaiban, ott ahol a Falkaanyával kell megküzdeni és előtte ki kell nyitni az ajtót na ahol van a kulcs abban a szobában rá kell kattintani egy kis szoborra és az amiről beszélek
  • razorback
    Lecseréltem a Vista-t Win7-re. Kimásoltam a mentéseket, amik működnének is, de valamiért a DLC-ket nem tudom újra letölteni.
    Nem jelenik meg egyik sem, se a free, se a fizetős DLC.
    Van valakinek ötlete, hogy lehet megoldani?
    Köszönöm!
  • Fantusz
    Ott egy hatalmas kőre fel van vésve azoknak a törpe nemeseknek a neve, akikből gólemet csináltak.
    Másolatot készíthetsz, s a formázónak adhatod, hogy tanulmányozza.
    Más küldetésről nem tudok a Semmi üllőjénél.
  • gerey
    Az miért lehet, hogy a social.bioware.com-ra mindent feltölt amit kell, csak a storyt nem? Ezen lehet valahogy segíteni?
  • kreknorbert
    A holtak árkai, ahol a Semmi üllője van, azaz a Holtak Légiójának városa, melyet Caridin, a Feledhetetlen kovács emelt. Így már jó?