18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Kimi23
    1.03 patch

- Különféle módosítások történtek a kódban és a forrásokban, hogy azok támogassák
    a Dragon Age: Vérvonalak – Eszmélés kiegészítő csomagot. E módosítások zöme az
    eredeti Vérvonalakat nem érinti.
    - A játékosok egy része egyre hosszabbodó töltési időről számolt be. E probléma
    legfőbb okát sikerrel kiküszöböltük.
    - Magasabb szinteken a nem játékos karakterek is bónuszt kapnak páncélátütésükre.
    Ez kiküszöböli a vastag páncélzatú, magas osztályú karaktereket érintő
    arányproblémát; a páncélátütés korábban nem nőtt olyan ütemben, mint a
    páncélvédettség.
    - Az elit ellenfeleket (hadnagyok) többé nem lehet szétzúzni. Ez visszaállítja az
    összecsapások zömének tervezett erőviszonyait.
    - A megidézett lények (pl. a felderítő farkasa) portréja hibásan jelent meg a
    csapat táborában. A hibát kijavítottuk.
  • obe
    köszönöm
  • himpike
    Igen, viszamehetsz később.
  • obe
    srácok, lányok

ha kimarad a hegycsúcs sárkánya, mert a csapat nem elég képzett, alacsonyabb szinten jut el ide, de az arl küldetését befejezem, vissza lehet jönni később, megküzdeni a sárkánnyal?...kolgrim kürtje megvan

• himpike
    Hát, tény hogy van ilyen, anno F.E.A.R 2-ben én is segítettem ki pár embert így. A röhej hogy én ki se játszottam.
  • Maxtreme
    SOHA nem használok codec csomagokat, szal biztos nem :D
    Amúgy nem tudom. Továbbvitték nekem azt a részt, és most minden ok.
  • himpike
    Ilyenkor kéretik beírni a megoldást legalább, hátha más is szenved ezzel a gonddal. Kondolom codec baja volt, de biztos nem lehetek benne ofkorz...
  • Maxtreme
    Köszi, közben másik forumon már segítettek
  • robotnyk
    toljad fel velehova, kicsit később ha ráérek, megnézem még ma.
  • pepeszito
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy hol találom meg a mágus kincsének darabjait?
    Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
  • Maxtreme
    Sajnos nem. Már megpróbáltam mindent..

- Újratettem.
    - Újratettem patch nélkül
    - Elkezdtem elölről az egész részt
    - Levettem az AA-t, levettem lowra a grafikát
    - Beállítottam winxp kompatibilitási modra

Egyszerűen semmi. Várok itt vagy 10 percet, és semmi. Sötét kép. (még az ezt követő párbeszéd alatt sincs) Érdekes hogy a játék és a gép nem fagy le, csak egyszerűen nincs kép.

Ha valakinek fen tvan még a játék, megköszönném ha továbbvinné nekem ezt a részt, és mentene egyet. Ofc adok save-et.
  • MerlinW
    Mentés, visszatöltés nem segít?
  • Maxtreme
    Srácok. Olyankor mi van ha:

Ezután a rész után:

Ennyit látok a játékból:

(Valaki lekapcsolja a villanyt )
    Nem csak ez az átvezető iylen, hanem a a töltőképernyő után sem változik a dolog

1.2-es patch felrakva.
  • 2097
    Meg a seregem sincs meg, de mar majdnem 20 vagyok szoval azert nem mindent csinaltal meg kozel sem.
  • wedge31
    Ha a lv 20-at se érted el messze voltál attol hogy minden küldit megcsinálj.
    Lv 23-ra jön ki ha mindent megcsinálsz a DLC-kel meg simán lv 25-re jön ki a vége ,ez alsó hangon 70+ óra.
  • 2097
    Nalad a pont. Kosz megegyszer.
  • Hugh Hefner
    nyugi, ez ilyen, ha nem szöszmötölsz a bejegyzések olvasgatásával, akkor ilyen. én szinte minden küldetést megcsináltam, ami nem a cserépösszegyűjtés a világ minden pontjáról, és nem olyan, hogy teljesen ki kell rugaszkodnom a szerepből (hogy minden karakter mellékküldetése meglegyen), vagy teljesen elrejtett, amit csak végigjátszással találsz meg, és a lvl 20-at sem értem el a végére. a 100 óra az csak egy marketingduma volt
  • ollie
    Én nem értem, hogy mi a francnak kellett erőltetni, ezt a service dolgot? Miért nem lehetett megoldani normálisan a letöltést. Egyre jobban utálom ezt a játékot, annyi bug van benne, mint a szemét.
  • 2097
    Köszönöm ha hazaértem meg is nézem. Mondjuk a szolgáltatások közt nem jutott eszembe matatni.
  • Probatbicol
    Csak ez sajnos nem minden esetben működik ilyen egyszerűen. Pont ma játszottam végig egy ilyet, új gép + win7-el.
    Itt egy link, ahol szinte minden lehetséges problémára ad egy srác megoldást, van egy pár belőle.
    2097, neked a 3.2-es pont kell szerintem.
    A lényeg, hogy a "Dragon Age vérvonalak - tartalomfrissítő" szolgáltatás néha nem indul el magától, ezért a futtatás parancsban (win+R) be kell írni, hogy services.msc, majd kikeresni a fenti szolgáltatást a listából és elindítani.
    Ezután be a játékba és bejelentkezni.
    Ha még ezután is hülyeségek jelennek meg (nálam pl. először az elérhető tartalmak közé rakta a Kőbe zárva modult a letölthető helyett) akkor ezzel lehet játszogatni, hogy a szolgáltatást leállítod/elindítod újra.
    Aztán ha már jó helyen van a dlc de mégsem indul el a letöltés (pl. mert már felpatchelted a játékot, a dlc meg 1.0-ás verziót vár), akkor a letöltés gombbal ki kell kényszeríteni.
  • ollie
    Be kell jelentkezned a játékban ugyanazzal a loginnel, amivel a profil oldaladra is bejelentkezel.
  • 2097
    Valaki jart mar ugy, hogy ujra rakta a gepet es elvesztek es nem hozta fel a letoltheto tartalmakat. A profil oldalamon ott vannak csak a jatekban nem latom oket :(.
    Ha valaki tudja a megoldast kerem segitsen.
  • Tomy Lee
    Naa profi!Nem is tudtam,hogy ilyet lehet,köszi!!
  • ollie
    Akkor beregisztrálod az EA-nál a cd kulcsodat, és máris töltheted a magyar verziót.
  • Tomy Lee
    Nahát tényleg??
    Nekem Angol van Mate..
    Valamelyik tlk file-okat kell szerkeszteni azthiszem
  • ollie
    Magyarítani?? Magyarul jelent meg itthon.
  • Tomy Lee
    Ja és még 1 fontos kérdés!
    Vérmágus mod van már külön vagy majd esetleg szerencsével megkapom ha a helyes sztorit követem?
  • Tomy Lee
    Hey!
    Hogy kell Magyarítani a játékot?Már elfelejtettem miképpen csináltam még tavaly de tudom,hogy lehet.
    Köszi!
  • mecsoka
    Csak azt nem tudom most mi van fenn eddig. Valami olyasmi rémlik, ha nem jó sorrendben rakom fel, akkor gáz van. Majd hétvégén kísérletezek.
  • mecsoka
    4.végigjátszásnál nekem is 21es szintű volt a karim 42óra játékidővel.
    Amit kihagytam: Csámcsogóban felvehető 3feladat (gránátok,levelek,nyíl kilövés). Meg a párbeszédeknél esc-et nyomtam ha már végigolvastam. A kódexnek meg csak a felét olvastam el kb (és csak néhány bejegyzés hiányzott). Jah, és nincs Ostagarom.
    Mondjuk nagyon meglepődtem, hogy csak ennyi volt a játékidőm, mert először voltam harcos törpével és nagyon figyeltem hogy van e változás emiatt a játékban vagy párbeszédekben.
  • BEAST #11092
    Igen, most talaltam ki, valojaban a jatekkal sem jatszottam.
  • BEAST #11091
    Egyedul a fiolak miatt kell kulon maszkalni, a revenantok, ha jol emlekszem 14-es szint korul mar verhetoek voltak es az elfeknel nem is kell sokat setalni ertuk. Mint kiderult a mage gagyiquesteket es par Blackstone questet hagytam ki, de meg igy is nehezemre esik elhinni, hogy az ilyen "mmo szintu" questekbol jon ossze az a plusz ~40 ora.
  • SaGa
    Gyakorlatilag majdnem mindet kihagyhattál, ami nem a főszálhoz tartozik. Másképp nem lehet ennyi idő alatt végigjutni. A 40 óra alatt 21-es szint meglehetősen hihetetlennek tűnik...
    Csak a legutolsó végigjátszásnál sikerült 20 szint fölé jutni, pedig most aztán tényleg mindent végigtúrtam, minden ládát kinyitottam, minden csapdát felszedtem...
  • SaGa
    A játékidőben a reloadok nincsenek benne. Az a tiszta játékidőt méri. Azaz, ha mentesz egyet, majd elbuksz a harcban és visszatöltöd, a következő mentésedben csak az az idő lesz benne, amikor ténylegesen sikerült tovább haladnod, az elbukott idők nincsenek.
    100 óra kényelmesen össze tud jönni akkor is, ha minden harcot elsőre megoldasz. Mindenhol körül kell nézni, minden feladatot el kell vállalni és teljesíteni is kell. Emiatt minden helyszínre többször (legalább 2x) is vissza kell menni. Pl a "hatalom helyszínei" küldetés miatt, ami rendesen szét van szórva a terepen és csak akkor jelennek meg a "helyszínek", amikor már felvetted. Azaz ha az elfeknél vagy a törpéknél kezded a toborzást oda mindenképp vissza kell menni. A 6 db fekete fiola összeszedése sem egyszerű feladat, azok miatt is körbe kell járni, mert kezdőként eléggé esélytelen belekötni a revenantokba.
    stb...
  • BEAST #11088
    Nem hasznaltam vegigjatszast, amikor megjelent meg nem is volt :p Nem szokasom kerdezgetni, szerencsere elobb utobb rajovok magamtol is a dolgokra, gyorsito meg max a tul eros mage karakter volt elsore :D.

Kozben rajottem miket hagytam ki. A listat nezegetve The Blackstone Irregulars-nak csak parat, mig a Mages' Collective-nek semmit sem csinaltam, foleg a Chanter boardosokat meg amiket normalis beszelgetes vagy kodex utjan lehetett elerni.
  • ollie
    http://social.bioware.com/page/da-patches
  • ollie
    Három patch jelent meg a DAO-hoz eddig, a legutolsó az 1.02a
  • Terminátor14
    Így szint alapján szerintem biztos kihagytál jópár mellékküldit, ha mindent megcsinálsz, akkor olyan 23-24-es szintűnek kellene lenned minimum, ha jól emlékszem. Nemtom, esetleg végigjátszást használtál, vag ykérdeztél a fórumban? Az is lehet egy gyorsító eszköz :D

Persze ez játéktempótól is függ, van, aki pl minden komolyabb küldetés vagy történés után visszamegy xy helyekre, hogy nem változott-e vmi, az egyik npc nem mondd-e újat, vagy nincs-e újabb küldetés.
  • BEAST #11084
    Mielott elokerulne, egyaltalan nem az a celom, hogy itt azt bizonygassam mennyire hudejo vagyok. Tenyleg kivancsi vagyok, mit hagytam ki, hogy kb fele annyi idot toltottem egy karakterrel mint masok. Pedig en mar elso jatekra beszelgettem a tarsaimmal mert szorakoztattak, a kuldeteseiket is megcsinaltam. Egyedul a kodexet olvasgattam ritkan.
  • mecsoka
    Nos igen, még mindig Ostagarral szenvedek, nem működik. Csak arra tudok gondolni, hogy nincs meg hozzá a patch, de ennél tovább nem is jutottam se gondolatban sem tettekben :(
    Csenő-manó? :D De édi! :D Az a baj, hogy nem ez az első végigjátszás, amikor Denerimbe érve egyszerűen lenullázódik az összes gyógylötyim. A hibának egyetlen pozitív oldala van, hogy még a legelején az Ostagari csata előtt kétszer tudok eladni mindent a zsákomból, mert ott meg visszatérnek a cuccaim :)