Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Mágusokkal most úgy vagyok, hogy a specializációt csak a bonuszok miatt veszem fel, pontot nem adok rá, inkább megtanulok még néhány varázslatot, ha kardozni támad kedvem elõszedek egy másik karit.

A bûvharcos képességek különben nem rosszak, s nem is akarok senkit lebeszélni róla, de nekem nem jött be a stílus.
A harci mágia 50%-os kimerültsége lehúzza a manát, márpedig azért indítottam a mágust, hogy varázsoljon, ne karddal hadonásszon.
Karddal a kezében varázsolni sem képes, elõbb el kell tenni a fegyvert, vissza is került a bot a mágusomhoz.

Nálam a bûvharcos volt az az eset, hogy nem tudtam igazán szeretni, fölöslegesnek éreztem egy olyan specre pontokat adni, amit nem használok ki - Flemeth hollója adott egy respecializációs italt, s visszatértem a tiszta mágiához.

A lötyi elég cheat, még az alapból meglévõ képességeket (gyógynövénytan, méregkeverés, stb.) sem kötelezõ felvenni.

Fantusz
Értelmetlen kérdés.

Válaszd azt, amelyik neked szimpatikus.
Íjász a legnehezedd, de nem a legrosszabb, ugyanis itt olyan nincs, viszont az egy játéknál alap, hogy szeresd a karaktered.
Vannak, akik utálnak varázsolgatni, másoknál a nyers erõ unott stílus - minden kaszt lehet erõs, ha jól csinálod.

Kösz a segítséget.

Legközelebb majd bûvharcost indítok.
Melyik a legjobb kaszt?
Most fogom elkezdeni a játékot és nem tudom melyikkel kezdjem,és arra is hogy az adott kaszthoz hogy adjam a szintlépésért járó pontokat
TDC Geronimo
Azt majd a második részbe lehet gondolom

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fantusz
Nem sok infot közölnek, s talán félre is értlemeztem, de valami olyasmit bogarásztam ki, hogy a történet folytatódik (ez annyit jelent, hogy az alapjáték fõküldetésével nincs vége a storynak?), kapunk +10 órányi játékot, s felemelik a szinthatárt.

Fantusz
Nem rakja ki a parancsikont az asztalra másnál sem.

Vista, Win7 okoskodása, hogy kekeckedik a felhasználóval, ha bizonyos programokat nem rendszergazdaként futtat.

balee4
Jó lenne ha inkább lehetne folytatni a mostani karival. Én tuti, hogy megveszem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Fantusz
Ha ez igaz, akkor végre jön egy tartalmasabb kieg, a plusz 10 óra játékidõbe sokminden bele férhet, szemben egy dlc-s villámküldetéssel.

SötétBarom
Nem neked ment válasznak, csak úgy bele a topikba céltalanul 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Most így a második végigjátszás közben azon gondolkodtam el, hogy nem lehet, hogy Flemeth egy "Old God"?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

TDC Geronimo
Dobozos kieg márciusban?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Helo!
Én most telepítettem fel a játékot. De nekem nem rakta ki a parancsikont az asztalra. És, amikor a beállításoknál megpróbáltam, azt írta ki, hogy nem rendelkezel rendszergazdai jogosultsággal. Most mit tegyek?
Nincs mit 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

offkorzreg
igen met mondom azhittem a sisakos lovagnál lesz,de amúgy már megvan a páncél 😊
Allistairnek mást szántam,DLC harcosbérc Szürke kamarás páncélt.Templárius páncélt Stennek akarom,igen templárust képzek belõle és úgy,met az a megkötés.és köszi a segítséget mégegyszer 😊

Írjál konkrétumot is mert ez nulla. Letöltõs verziód van vagy dvds?
wedge31
Nyugodtan tedd fel a harcosbércet sokat nyersz vele / például a játék legjobb fegyóját / itt a többségünknek a játék eredeti és semmi probléma nincs a dlc-vel ,de persze ha erkölcsi agályaid vannak akkor tényleg felejtös.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fantusz
Az inventory-t vagy akár a képességeket nézegetve a bal oldalon látod a csapattársak képét (mindíg azét akinek az adatait nézed, vagy öltözteted, esetleg ajándékozol neki valamit)
A kép alatt láthatod az elfogadási szint-skálát, ha az eheret ráálítod a csúszkára kiírja a pontos értéket, s hogy az mit is jelent.
Semleges, közeledõ, barátságos, rajongó, szerelmes - senki nem utált, úgyhogy negatívumokat nem tudok sorolni.

Morrigan Flemeth varázskönyvét kéri, amit a Körtorony küldetésben valószínûleg kéretlenül is megtalálsz, a másidik szinten Irwing fõmágus ládájában lesz.
Nem feltétlenül kell azonnal megörvedeztetni vele Morrigant, bár hálás lesz érte.
A következõ "kérése" talán meglepõ lesz, fõleg, ha megkapja, amit akar, és az örömtõl szerelmbe esik.

Semmi gondot nem jelent, ha nem eredeti dlc-t használsz, ha sikerül a Warden's Keep kiegészítõt a netrõl megszerezni feltelepítve tökéletesen, magyarul mûködik.

Calver
elfogadottsági szintet jelzi a karakterlapon, a karakter xp-je felett egy kis csúszkán, a könyvet pedig Irving szobájában találod, a mágusoknál.

"The trees move. Do you not see it?"

Hát lehet hogy én tévedek!
De eredeti játékom van, és úgy tudom, arra nem lehet illegális tartalmat rátenni?!
Megvenni viszont pillanatnyilag nem szeretném.
Nekem legalább is ezt mondták többen is, és nem szeretnék kockáztatni.
Viszont újabb kérdésem lenne. Az elfogadottsági szintet a társaknál hogyan lehet megnézni? Van rá valami mód, hogy megtudjam kinél hogy állok?
Illetve Morrigan személyes küldijének megkezdéséhez valami könyvet kell megszereznem. Hol keressem helyileg?
Fantusz
Lassan csak rájössz mirõl beszélünk :-)

El lehet õket engedni, vagy ha a lustaságdémonhoz lépsz be elõbb késõbb már nincs esélyed a páncél meszerzésére (csak sejtem, hogy az enyészetbõl kilépve már nem lesz ott a démon és a lovagja, de ebben tévedhetek).
Nem rossz darab, bár lesznek jobb vértek Alistairnak megteszi, a páncélt csak templomos viselheti, a sisakot bárki, ha egyébként az erõ-feltételnek megfelel.

offkorzreg
tudom mostmár,értem igen.a sisak nem ott van de azt már megtaláltam,a páncélt is tudom hol van,köszönöm a segítséget 😊

offkorzreg
jaj várjatok,arról a templárusról van szó aki egyedül van egy démonnal a szobában?csak met azt elõzõ játékomban odaadtam a nõnek,õket kell lenyomni hogy enyém legyen a templárus páncél ha jól értem 😮

Már nem emlékszem teljesen, de azt tudom, hogy valamelyik felsõ szinten, azt hiszem szemben azzal a lustaságdémonnal (aki elaltat, aztán jön az enyészet) lesz egy vágydémon, aki egy templáriussal játszadozik. Miután mindkettõt legyõztem, a templárius dobta a Templárius páncélt. A sisakban nem vagyok biztos, hogy ott szereztem, de tudom, hogy mindhárom alkalommal megvolt az is.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

offkorzreg
érdekes met elõzõ játékomban sem találtam meg.csak a sisakot akkor is.pedig utána olvastam és ott írják.talán valamit nem jól csinálok,van mentésem,megpróbálom újra,hátha megkapom :|

Na de hogyha nem jut át a csapás... Mivelhogy nem fog átjutni a csapás, ha elég nagy a defense (120+). Tapasztalatból mondom. Akkor pedig elég egy közepes vért is, vagy egy jó könnyûvért, mint mondjuk a Gazkabát (The Felon's Coat)...

offkorzreg
hát nem tudom a démonra emlékszem épp ott járok,arr mentem igen elõször igen,fagyasztott is emlékszem,levertem õket megbûvölt templáriust igen,na mondom ennél lesz,hát nem.csak egy sisak :C

Eddig 3x öltem meg õket, és mind a 3x megkaptam a páncélt, és azt hiszem a sisakot is...

Fantusz
Páncélt pedig könnyebb megtalálni, s az a sisakkal ellentétben ad bónuszokat is.

A megbûvölt temlárus dobja a felsõ szinten, szemben azzal az ajtóval, ahol az enyészetbe zuhan a csapat.
A démon elég idegesítõen fagyaszt õt érdemes elõbb leverni, a mágikus támadásnál a templárus terület megtisztítást használ, plusz ott a sok csontváz-segéd, ennek ellenére nem különösebben nehéz csata.
A páncélnak a templárusnál kell lenni.

offkorzreg
de basszus csak a sisak van az egyiknél,másiknál sincs a páncél :s
most akkor mitcsináljak?

Mivel itt nem találtam megoldást, és én is szenvedtem egyet vele, íme:

Gant tanítvány jegyzetei "küldetés" Körmágusok tornyában..,
amikor van 3+1 szobor ami rázogat.. 😊

Megoldás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(akkor csinálod jól ha "érintésnbél nem történik semmi = nem ráz)
szóval a 3 szobornál a sorrend bal-jobb-közép majd a 4. szobor az a pajzsos! /küldetés frissítve/ majd vissza kell menni oda ahol 1. találkoztál Wynne-el majd lezárt ajtóra katt és tessék..😊
egy elég jó 2kezes kard a jutalmad ami még +sárkányok ellen is jó! 😛
Terminátor14
Kell hozzá az elsõ bûvharcos képesség is.

CSAK a Fradi

+ még 1 kérdés...

Ha bûvharcos leszek akkor mágia értékem fog számítani az erõnek? Csak mert próbaképpen felvettem eszt a specet Morrigannal ( 50 mágia ) és poénból megpróbáltam Sten páncélját ráadni amihez 38-as erõ kellett volna. De nem sikerült ráadni pedig ha az erõ=mágia igaz akkor lazán ráfért volna.
wedge31
Felejtös ? ahogy gondolod...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Amikor elindult mindenki a hadba a gólemeket nem mutatták hogy megindulnának csak a Törpéket.
Miért?

Megmentettem az üllõt, Haromothn és nagyurat emeltem a trónra. Talán ez a baj? Vagy a gólemek majd megjelennek még?
Megnyertem a holtak légióját is. Lehet hogy ez volt baj?
Terminátor14
Említettem egyet, ami nem is tudom, talán 7 éves játék? 😊 Azt nem várhatjuk el, hogy évtizedekre visszamenõleg mindennel kompatibilis legyen.

És ahogy te is írod, legtöbbször két kattintással meg lehet oldani a felmerülõ problémákat. (Admin jogok vagy kompatibilitás) A win7 pedig egy igenis jó os, rég volt ennyire stabil rendszer a gépemen.

CSAK a Fradi

Fantusz
Nem állítottam, hogy a Win7 szar, de azt sem, hogy kiváló Op rendszer, mivel nem használom.
Azt jegyeztem meg, hogy a fórumokon mostanában a Win7 használók panaszkodnak a legtöbben, hogy ez, vagy az a játék nem megy.
Kapásból említettél egyet te is, goyorsan hozzá téve, hogy az már régi játék, biztos azért.
A Fallout3 picit ifjabb kiadás, a Sacred2 használóknál is sláger volt a Win7 alatti futtatás kérdése, de itt sem Arrakis91 sírt elõször.

Nem hasznlom a Win7-et, a fórumokon megoldásként sokszor a futtatás rendszergezdaként, és futtatás XP SP2-es (SP3-as) üzemmódban tanácsokkal operáltak.

Fantusz
El lehet menni, az elsõ utad automatikusan a táborba vezet, azt követõen majdnem szabadon mozoghatsz a térképen jelölt pontok között.
Van néhány elérhetetlen pont, ahová már nem lehet visszatérni.
Ilyen Ostagar, de ilyen lesz Lothering is az elsõ szövetségesek megszerzése után.

Talán az elfekhez érdemes benézni, közel vannak Lotheringhez, s náluk meg lehet venni a gyógyitalokhoz szükséges elf gyökeret.
Ha mágusod van a Körtorony-béli vizitet sem húzhatod sokáig, lírium csak ott vásárolható nagyobb mennyiségben (ott is lesz egy hátizsák).
Ezen túl mozoghatsz a helyszínek között, ha van elegendõ gyógyitalod, mana italod, a rajtaütésekkel sem lehet gond.

Fantusz, Wedge! Köszi, nekem is az a célom, hogy mindenkit minél elõbb felvegyek.
Viszont én Ostagar-ban csak egy hátizsákot vettem.
Oda vissza lehet menni Lothering után is a másodikért?
Ez a Sulcher’s hágó jó messze van Lothring-tõl.
Ellehet oda egyáltalán menni közvetlen a falu után?
Harcosbérc dlc fizetõs úgyhogy az felejtõs.
Terminátor14
Nekem is win7 64bit van, elsõre felment a játék minden hiba nélkül 😊 Úgyhogy talán mégis nálad a hiba 😛

Majd biztos lesz vki, aki mondd okosabbat is.

CSAK a Fradi

Nekem semmi bajom nincs az oprendszerrel azonkivül,hogy nem lehet feltenni rá ezt a sz*rt...amúgy meg itt nem user error van,mert a másik 20 játék tökéletesen fut rajta,szóval még mindig kellene valami értelmes segitség 😊.
Terminátor14
Badarság 😊 Sokszor kiderül, hogy inkább user error volt, vagy esetleg rosszul megválasztott driver, ami szintén a felhasználó hibája.

Én már több hónapja win7-et használok, az egyetlen játék, ami eddig szórakozott, az az SW Kotor elsõ része volt, mai ugye egy elég régi darab. Minden más tökéletsen ment eddig.

CSAK a Fradi

Fantusz
Win7: mostanában játékok kapcsán ezzel az Op rendszereel szenvednek legtöbbet a fórumokon megjelentekbõl ítélve.

Sziasztok!

Van egy kis gondom a játékkal,és nem tudom mit lehetne kezdeni vele ...újrakellett húznom a gépemen az oprendszert egy virus miatt,és az új rendszerre nem tudom felrakni a játékot😞 . Elkezdi a telepitést,és kb a vége felé ki ad egy hibát ,hogy "An error occured" - "Data error" és ennyi...utána néztem pár helyen,de semmi értelmeset nem irtak,remélem ti tudtok mondani valamit.A gépigény bõven meg van,az oprendszer pedig Win 7 32 bit.Elõre is köszi a segitséget és Kellemes Ünnepeket!
Sir Quno Jedi
Mer a páncél azután is véd, hogy a defense-en átjött a csapás.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Defense? Az én karakteremnek kb. 120 körül volt, és ritkaságszámba ment, amikor eltaláltak. Akkor is inkább csak nyilakkal, néha-néha. Szóval vagy abszolút az ügyességre tolod, és rohadt magas védelmed lesz, amivel _majdnem soha nem találnak el_, vagy strenghtre mész, és egy brutális masszív páncélba öltözteted a karaktert... Persze van köztes megoldás is, de nem igazán látom, miért lenne hasznosabb, mint a másik kettõ...

Sir Quno Jedi
Jah én is ezt nehezményeztem, hogy végén kénytelen voltam nehézvértben rugózni, mert a degense SZART sem ér. Úgyis eltalálnak vele. Legjobb ha van magas armor és defense 1xrre, meg még valami védõvari.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A lényeg kimaradt mint mindig.. ha egy tárgy hasznosnak tûnik akkor egy csapattagon kell tárolni nem a zsákban. Halom helyet meg lehet spórolni vele.
Megvettem a warden's keepet de soha nem használtam a ládát, teljesen felesleges. Ostagarnál valami bug van és 2x is beadja a zsákot, mindig megveszem 2x forint-ötvenért, 120-130 körül lesz a végére de utóljára 29 tárgy volt nálam a játék végére heheh...
Dual wieldes kari, teljesen mindegy mibe van öltözve akkor is eltalálják(ha engem 160 körülivel eltaláltak akkor téged is el fognak találni, sõt bugból volt már 260as is akkor is megütnek) szóval azzal az erõvel lehet heavy armoros is.
zyndar
Szerintetek egy közepes vértbe öltözött berserker/champion v. reaver dual wieldes harcoshoz milyen statokra van szükség, hogy optimálisan mûködjön? Elképzelésem szerint (ahogy már korábban is írtátok) 36 dex kötelezõ, a többi str (persze nem árt egy kis willpower és constitution). Valahol láttam olyan warriort, akinek dex 57 a str meg 38. Gondolom tanknak jó így.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi