Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bûvharcos képességek különben nem rosszak, s nem is akarok senkit lebeszélni róla, de nekem nem jött be a stílus.
A harci mágia 50%-os kimerültsége lehúzza a manát, márpedig azért indítottam a mágust, hogy varázsoljon, ne karddal hadonásszon.
Karddal a kezében varázsolni sem képes, elõbb el kell tenni a fegyvert, vissza is került a bot a mágusomhoz.
Nálam a bûvharcos volt az az eset, hogy nem tudtam igazán szeretni, fölöslegesnek éreztem egy olyan specre pontokat adni, amit nem használok ki - Flemeth hollója adott egy respecializációs italt, s visszatértem a tiszta mágiához.
A lötyi elég cheat, még az alapból meglévõ képességeket (gyógynövénytan, méregkeverés, stb.) sem kötelezõ felvenni.
Válaszd azt, amelyik neked szimpatikus.
Íjász a legnehezedd, de nem a legrosszabb, ugyanis itt olyan nincs, viszont az egy játéknál alap, hogy szeresd a karaktered.
Vannak, akik utálnak varázsolgatni, másoknál a nyers erõ unott stílus - minden kaszt lehet erõs, ha jól csinálod.
Legközelebb majd bûvharcost indítok.
Most fogom elkezdeni a játékot és nem tudom melyikkel kezdjem,és arra is hogy az adott kaszthoz hogy adjam a szintlépésért járó pontokat
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Vista, Win7 okoskodása, hogy kekeckedik a felhasználóval, ha bizonyos programokat nem rendszergazdaként futtat.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én most telepítettem fel a játékot. De nekem nem rakta ki a parancsikont az asztalra. És, amikor a beállításoknál megpróbáltam, azt írta ki, hogy nem rendelkezel rendszergazdai jogosultsággal. Most mit tegyek?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Allistairnek mást szántam,DLC harcosbérc Szürke kamarás páncélt.Templárius páncélt Stennek akarom,igen templárust képzek belõle és úgy,met az a megkötés.és köszi a segítséget mégegyszer 😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A kép alatt láthatod az elfogadási szint-skálát, ha az eheret ráálítod a csúszkára kiírja a pontos értéket, s hogy az mit is jelent.
Semleges, közeledõ, barátságos, rajongó, szerelmes - senki nem utált, úgyhogy negatívumokat nem tudok sorolni.
Morrigan Flemeth varázskönyvét kéri, amit a Körtorony küldetésben valószínûleg kéretlenül is megtalálsz, a másidik szinten Irwing fõmágus ládájában lesz.
Nem feltétlenül kell azonnal megörvedeztetni vele Morrigant, bár hálás lesz érte.
A következõ "kérése" talán meglepõ lesz, fõleg, ha megkapja, amit akar, és az örömtõl szerelmbe esik.
Semmi gondot nem jelent, ha nem eredeti dlc-t használsz, ha sikerül a Warden's Keep kiegészítõt a netrõl megszerezni feltelepítve tökéletesen, magyarul mûködik.
"The trees move. Do you not see it?"
De eredeti játékom van, és úgy tudom, arra nem lehet illegális tartalmat rátenni?!
Megvenni viszont pillanatnyilag nem szeretném.
Nekem legalább is ezt mondták többen is, és nem szeretnék kockáztatni.
Viszont újabb kérdésem lenne. Az elfogadottsági szintet a társaknál hogyan lehet megnézni? Van rá valami mód, hogy megtudjam kinél hogy állok?
Illetve Morrigan személyes küldijének megkezdéséhez valami könyvet kell megszereznem. Hol keressem helyileg?
El lehet õket engedni, vagy ha a lustaságdémonhoz lépsz be elõbb késõbb már nincs esélyed a páncél meszerzésére (csak sejtem, hogy az enyészetbõl kilépve már nem lesz ott a démon és a lovagja, de ebben tévedhetek).
Nem rossz darab, bár lesznek jobb vértek Alistairnak megteszi, a páncélt csak templomos viselheti, a sisakot bárki, ha egyébként az erõ-feltételnek megfelel.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A megbûvölt temlárus dobja a felsõ szinten, szemben azzal az ajtóval, ahol az enyészetbe zuhan a csapat.
A démon elég idegesítõen fagyaszt õt érdemes elõbb leverni, a mágikus támadásnál a templárus terület megtisztítást használ, plusz ott a sok csontváz-segéd, ennek ellenére nem különösebben nehéz csata.
A páncélnak a templárusnál kell lenni.
Gant tanítvány jegyzetei "küldetés" Körmágusok tornyában..,
amikor van 3+1 szobor ami rázogat.. 😊
Megoldás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szóval a 3 szobornál a sorrend bal-jobb-közép majd a 4. szobor az a pajzsos! /küldetés frissítve/ majd vissza kell menni oda ahol 1. találkoztál Wynne-el majd lezárt ajtóra katt és tessék..😊
egy elég jó 2kezes kard a jutalmad ami még +sárkányok ellen is jó! 😛
Ha bûvharcos leszek akkor mágia értékem fog számítani az erõnek? Csak mert próbaképpen felvettem eszt a specet Morrigannal ( 50 mágia ) és poénból megpróbáltam Sten páncélját ráadni amihez 38-as erõ kellett volna. De nem sikerült ráadni pedig ha az erõ=mágia igaz akkor lazán ráfért volna.
Miért?
Megmentettem az üllõt, Haromothn és nagyurat emeltem a trónra. Talán ez a baj? Vagy a gólemek majd megjelennek még?
Megnyertem a holtak légióját is. Lehet hogy ez volt baj?
És ahogy te is írod, legtöbbször két kattintással meg lehet oldani a felmerülõ problémákat. (Admin jogok vagy kompatibilitás) A win7 pedig egy igenis jó os, rég volt ennyire stabil rendszer a gépemen.
CSAK a Fradi
Azt jegyeztem meg, hogy a fórumokon mostanában a Win7 használók panaszkodnak a legtöbben, hogy ez, vagy az a játék nem megy.
Kapásból említettél egyet te is, goyorsan hozzá téve, hogy az már régi játék, biztos azért.
A Fallout3 picit ifjabb kiadás, a Sacred2 használóknál is sláger volt a Win7 alatti futtatás kérdése, de itt sem Arrakis91 sírt elõször.
Nem hasznlom a Win7-et, a fórumokon megoldásként sokszor a futtatás rendszergezdaként, és futtatás XP SP2-es (SP3-as) üzemmódban tanácsokkal operáltak.
Van néhány elérhetetlen pont, ahová már nem lehet visszatérni.
Ilyen Ostagar, de ilyen lesz Lothering is az elsõ szövetségesek megszerzése után.
Talán az elfekhez érdemes benézni, közel vannak Lotheringhez, s náluk meg lehet venni a gyógyitalokhoz szükséges elf gyökeret.
Ha mágusod van a Körtorony-béli vizitet sem húzhatod sokáig, lírium csak ott vásárolható nagyobb mennyiségben (ott is lesz egy hátizsák).
Ezen túl mozoghatsz a helyszínek között, ha van elegendõ gyógyitalod, mana italod, a rajtaütésekkel sem lehet gond.
Viszont én Ostagar-ban csak egy hátizsákot vettem.
Oda vissza lehet menni Lothering után is a másodikért?
Ez a Sulcher’s hágó jó messze van Lothring-tõl.
Ellehet oda egyáltalán menni közvetlen a falu után?
Harcosbérc dlc fizetõs úgyhogy az felejtõs.
Majd biztos lesz vki, aki mondd okosabbat is.
CSAK a Fradi
Én már több hónapja win7-et használok, az egyetlen játék, ami eddig szórakozott, az az SW Kotor elsõ része volt, mai ugye egy elég régi darab. Minden más tökéletsen ment eddig.
CSAK a Fradi
Van egy kis gondom a játékkal,és nem tudom mit lehetne kezdeni vele ...újrakellett húznom a gépemen az oprendszert egy virus miatt,és az új rendszerre nem tudom felrakni a játékot😞 . Elkezdi a telepitést,és kb a vége felé ki ad egy hibát ,hogy "An error occured" - "Data error" és ennyi...utána néztem pár helyen,de semmi értelmeset nem irtak,remélem ti tudtok mondani valamit.A gépigény bõven meg van,az oprendszer pedig Win 7 32 bit.Elõre is köszi a segitséget és Kellemes Ünnepeket!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Dual wieldes kari, teljesen mindegy mibe van öltözve akkor is eltalálják(ha engem 160 körülivel eltaláltak akkor téged is el fognak találni, sõt bugból volt már 260as is akkor is megütnek) szóval azzal az erõvel lehet heavy armoros is.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi