Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár, hogy vége.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
KB:
"-Nem láttad ezt a kardot, barátom?
-Nem.
-Sten, tépd le a kezét.
-Na jó, lehet, hogy mégis csak láttam már valahol.."
😄DSAd
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
alig várom hogy jáccak tovább,nekem már beszélt Sten a kardjáról és kiváncsi leszek így milyen jelenetet kapok majd 😊
http://silkiehun.atw.hu/
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
A kúnári haverom nem beszélt még a kardjáról, viszont a kereskedõ nem semmi volt, ahogy Sten látványára sápadtan kezdett dadogni, Sten meg nyersen rákérdezett, hogy miért nézi olyan feltûnõen<#nevetes2>#nevetes2>
A kard nem került szóba, annyi esze volt a kereskedõnek, hogy ha nem muszáj, nem dühíti fel az óriást, mindenesetre jól szórakoztam a jeleneten.<#eljen>#eljen>
Jó olvasni, hogy azért a lopás tartogat nagyobb cuccokat is.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Úgy látom érdekes lesz másodjára végigjátszani 😊
Köszi!
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Ha nõi a fõkarim és összejövök Alistair-el rá lehet-e még venni a Morrigan-al való légyottra a végén? Vagy ez már kizáró ok???
"The trees move. Do you not see it?"
Békésebb vidékeken sokszor lecserélem Morrigant, akinek csatákban jó hasznát veszem, de párbeszédekbe elég otromba módon szeret beugatni, s általában nem is tetszik neki, ha valakin segíteni szándékozunk.
Redcleffebe érkezve is megejt egy kedves beszólást, de az elfeknél, törpéknél is "ha nem boldogulsz egyedül, dögölj meg" séma szerint értékel dolgokat.
A boszival szemben Leliana díjazza a segítõ szándékot, ha valakinél nem számít állandõó csapattagnak a bárd, ezeken helyeken nyugodtan meg lehet sétéltani, beszélgetni vele ("mit tudsz errõl a helyrõl?"), persze, ha a fõkarakter vele romantikázik õ sem fogja díjazni, ha a szeme láttára próbálunk más fehérnépet elcsábítani.
Ezek a csábítgatások esetenként elég költséges szórakozásnak minõsülnek, Redlciffeben is akár 10 aranyba kerülhet a két csók, s haszna mindössze annyi, hogy a történet végén a két leányzó is visszaköszönhet, amikor kideül, hogy a cselekedeteidnek milyen hatása volt az életükre.
Az elfeknél a gyámoltalan szerelmespár egyik tagját lehet elcsábítani, ehhez némi gonoszság is kell, a Gyöngyben Isabella szeme igencsak felcsillan, ha olyat merészelünk neki mondani, hogy kártya helyett inkább másban ügyeskednénk vele - fõleg ha Zevran is velünk van.
Szóval 16 dörzsöltség már elegendõ ahhoz, hogy minden meggyõzés sikerüljön?
Hát valóban nem lehet nagy dolgokat lopni, de azért jól az a kis plusz pénz, meg néhány hasznosabb item.
Valaki tudja mi van akkor, ha Redliffeben nem segítünk a falusiaknak? 😄 Lezárja a küldetést?
Legszebb beugatás nálam idáig a denerimi kalanand volt a Gyöngyben, ahol a párbajhõs kisasszonnyal kártya helyett inkább más gyakorlatban egyeztünk meg - Morrigan kegyetlenül leugatott...
Ugyanide Morrigan helyett érdemes Zevrant vinni, vele máshogy alakulhat a történet (persze, ha Lelianaval kavarsz õt se vidd magaddal ilyen kalandokra)...
Meggyõzés, befolyásolás maxolásához elegendõ 16 dörzsöltség, ez még harcosnak, mágusnak sem sok.
Lopás inkább buli képesség, mint komoly haszonnal járó foglalatosság.
Természetesen Lelianavál, és a tolvaj törpámmel kipróbáltam, de nagy összeget ellopni nem igen lehet NPC-ktõl, viszont, ha fõkarakter képzett tolvaj, zártörõ kaphat küldetéseket.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Szóval ha már egyszer ltöltötted6megvetted õket akkor leszedi újra. bár biztos ami biztos nekem eleve meg is van letöltve...
A táborban mindenkinek tudsz ajándékot adni és bárkinél megnézheted, hogy mennyire bír téged, csak lépj be az inventoryba (i) és lapozgasd végig a karaktereket. Ugyanitt tudsz ajándékot is adni, lapozz arra a karira, akinek adni akarod és egyszerûen húzd át jobb oldalról az ajándékot a karakterre. Vagy jobb klikk nyomvatartva az ajándékon és ajándék ikon, ahogy tetszik 😊
Értelemszerûen ha nem a táborban vagy, akkor csak annak tudsz ajándkot adni, aki épp veled van.
A letöltõs dolgokat nem tudom, de szerintem újra le tudod majd tölteni.
A végéhez annyit, hogy tényleg butaság, semmi probléma nem származna belõle, ha feltennéd a warezes verziót.
CSAK a Fradi
Másodszor köszönöm a válaszokat! Viszont van néhány dolog amit még mindig nem értek.
Csak azoknak a társaknak az elfogadottsági szintjét tudom megnézni akik épp a csapatban vannak? Vagy a táborban megtudom nézni valahogy mindenkiét?
Illetve hogy van az ajándékozás? Már van jó néhány nálam de nem tudom hogy kell.
Csak annak adhatok ajándékot aki a csapatomban van vagy a táborban adhatok bárkinek?
Egyáltalán hogy megy ez? Bármikor adhatom vagy pont fordítva csak a táborban?
És hogy adom oda, ha az illetõ nincs a csapatban?
Biztos én vagyok a láma, de nekem eddig nem sikerült sehogy sem!
Illetve még egy számomra fontos kérdés.
Nemsokára valószínû újra kell raknom a gépem. Elõtte még szeretném végigjátszani a DA-t. Csak azt nem tudom mi lesz akkor a letölthetõ tartalmaimmal.
A játékot újratelepíthetem, de úgy tudom a letölthetõ tartalmak kódjait csak egyszer lehet.
Ezeket hogy lehet majd újra felhasználhatóvá tenni? Gondolom az online fiókom megmarad de a letölthetõ tartalmakat hogy lehet megtartani?
Egyébként Harcosbérc-el kapcsolatban csak annyi, ha már megvettem a CE-t akkor nem akarok rá warezt rakni. Biztos megbánom, de ez az én hülyeségem.
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Végre sikerült létrehoznom a Dragon Age parancsikonját. Mert most direkt a nehéz kategóriát választottam. De egy pályán nem tudok végigjutni. De a nehéz pályán akarok játszani. ÉS egy kis segítség gyanánt szeretnék cheatelni. És, ehhez kell a parancsikon. Ám,ahogy leírták, hogy hogyan kell cheatelni:Cheat Nekem a játék közben nem jött be semmi. ÉS nem tudok csalni. Valaki tudna segíteni? És, honnan lehet patchokat a játékhoz letölteni?
A játékhoz segítségek, karakterek, DLC leírások, és hamarosan küldetés térképek.
Dragon Age Cuccok
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Majd újrajátszáskor jobban odafigyelek erre. Ja és tuti szerencsevadászt indítok. A mostani karimmal is 2 tõrrel nyomom nem karddal, mert iszonyat gyors, ráadásul az ügyességre is sok pontot teszek, így szinte mindig talál.
Szóval következõleg rádumálógép leszek, meg lopógép. 😊 Amúgy is alig jön a pénz a játékban, kell valami plusz bevétel már az elejétõl.
Most néztem, hogy Lotheringet ár elfoglalták az éjfattyak. Ha jól gondolom ezt a körmágusok tornya küldetés váltotta így ki. Pedig ott sok parasztot meg lehetett volna lopni.
Sötétbarom: Jaja ezt én is észrevettem! Leilana mr majdnem maxosan szeret engem, már jár egy csomó bónusz a dörzsöltségére így. Gondolom ez amiatt van.
Ja még azt vettem észre, hogy mindig akkor kezdik egymást oltogatni a csapattagok, amikor valami hídon megyünk át. Legalábbis Lotheringben meg Redcliffben így volt. De még szegény Marabi kutyát is hogy tudják oltani 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Végülis elakadni nem fogsz így sem a játékban, csak a melléküldetéseknél érhetnek kudarcok.
Speciel ennél a küldetésnél a gyerek odadta volna a láda kulcsát, ha elég meggyõzõ vagy - ha nem, akkor simán visszemegy a templomba, a küdetésed sikeres, mert ez volt a feladat, hogy keresd meg a srácot.
Bónusznak tied lehetett volna a kard, ráadásnak egy csók a leányzótól.
BUÉK!
Na mind1, nem érdekes, bár nem tudom mit vesztettem ezzel.
Mellesleg B.U.É.K. a DA-val játszóknak! <#smile>#smile>
Sten kardját viszont úgy néz ki buktad, ha kinyírtad a törpét és nincs kulcs.
CSAK a Fradi
Most látom, hogy Leilana már 2 szintet is lépett, amíg nem használtam. Felnyomtam neki a lopást/zárfeltörést hármas szintre. Az összes láda kinyitásához ugye csak ezt kell kimaxolni? (máramelyikhez nem kell kulcs)
Ha már itt tartunk, Redcliffe faluban Kaitlyn házában van egy kulcsos láda. Hol tudnám megszerezni a kulcsot?
Dwyn ládájához meg egyszerûen már nem tudok hozzáférni. Ott fekszik a halott törpe, aszittem meg lehet Leilana-val lopni a hulláját, de már nem lehet, és a láda sem világít ha ráviszem a kurzort. Tán ezt is buktam most már?
A többi szövetségest is lehet ilyen formán támogatni (törpéket drágakövekkel, elfeket alkimiai alapanyagokkal), némi XP-t kapsz cserébe, de a végsõ csatánál szerintem nem lesz jelentõsége.
Harcosbérc nem nehéz - lesz ugyan néhány pofonosztás, de a Körtoronyban sokkal nehezebb csatákat kellett megvívnod.
A táborban most már van egy küldött, meg dobozok rúnaköveknek. Bele lehet tenni õket, de ha jól gondolom ez ajándék, és vissza nem kapom késõbb. Mi ebben nekem a biznisz?
Gondoltam most elmegyek harcosbércbe, jól jönne az a láda, mennyire nehéz küldi?
btw ha villámsebzést elfelejtjük - mivel gyakorlatilag a legrosszabb és használhatatlanabb sebzõ varázslatok az egész játékban - akkor kb. egyet is értek <#vigyor2>#vigyor2> mondjuk nálam fõkarinál Final Reason volt a maga +15% tûzsebzésével <#vigyor1>#vigyor1>
na meg 3 mágus között kellett értelmes cuccot kiosztanom, ezért is volt nekem pl fontos az 1 pontos arcane warrior.
Az 50%-os kimerültséget lehet ellensúlyozni (az enyészet fátyla padig király képesség), de az igazi elõnyét nem tudom, nem akarom kihasználni ennek a specnek.
Karddal a kézben nem lehet varázsolni, hiába van nálam a Varázsszövõ, vagy akár a Csillagagyar nem érzem érdekesnek a játékot, hogy mágus létemre verekdhetek, a varázsláshoz el kell tenni a kardot.
Visszatértem a klasszikus varázsláshoz.
- Lord-magiszteri bot (+6 akaraterõ, +2 mana regeneráció a harcban, +6 varázserõ, +10% szellem sebzés, + 10% tûzsebzés)
- Kaszásgúnya (+6 egészség, +20% tûz ellenállás, +16% varázslat ellenállás, 10% esély a támadás elkerülésére, +12 páncél)
- Mágus csatacsizma (+12 páncél)
- Viharkarom (+20% villám sebzés)
Ez az öltözék sem rossz<#eljen>#eljen>
Gondoltad kiteszed a lábad a vadonba, s Fehéragyar csak úgy elédtoppan a semmibõl, rábeszéled, hogy adja neked a szívét, s vége a questnek....
Az elfeknél elég rövid a küldetés,ha felkészült vagy 1-2 órányi játék után meglehetnek a szövetségeseid.
Járd be az erdõt, nem egy hatalmas terület, s ha valaki hajlandó szóba állni veled. nem árt oda figyelni arra is, hogy mit mond.
Pl. egy versekben beszélõ öreg tölgy...