Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ostagarban pl. alap, hogy a vadonba indulás elõtt meg kell venni a hátizsákot, elf gyökereket, lírium port, s ha marad pénz a potikat is.
Beszélni a fogollyal, megszerezni tõle a láda kulcsát (elegendõ befolyáolás nélkül ez is 10 ezüst), beszélni a kutyaidomárral.
Kevés a pénz, de még az is belefér, ha egy páncélt eladsz, csak meglegyenek a cuccok.
Vadon - démonvér gyûjtés, láda felkutatásán túl a mellékküldetéseket megcsinálni, összeszedni minden cuccot.
Beavatási szertartás után ládát kinyitni, kutyaidomártól pénzt kunyizni a virágért cserébe, irány a strázsamester, s minden fölösleges cuccot eladni nála.
Ismét van nála egy hátizsák, elf gyökerek, líriumpor.
Mostmár van elegendõ pénz falaskára - az is kell.
Mágusok maguk tudnak gyógyitalokat, lírium fõzeteket készíteni, a többi kaszt pedig a toronynál csatlakozó mágussal kotyvaszthat, a lényeg, hogy meglegyen a hozzávaló.
40-50 gyógypoti, 10-15 lírium itóka bõven sok a torony ostromához, az ongarnal sem kell rettegni, hogy melyik karakternek merjünk egy gyógyitalt megszavazni a maradékból (ha jól csinálod lehet több gyógyitókád lesz a torny tetején, mint elõtte volt, a lírium-adagolásra inkább figyelni kell)
anti hero
Find the Adventurer's corpse in Ruined Temple on the Urn of Sacred Ashes quest in the southwest corridor.
Find the corpse in Brecilian ruins' Lower Ruins in the south fire trap room.
Talk to an adventurer in Orzammar's Tapster's tavern.
Finally go to Denerim, go to the dirty back alley, and fight the demon
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Leszenk sokkal kellemetlenebb ellenfelek, az ongar igazán csak akkor kellemetlenkedik, amikor valamelyik karaktert megragadja, s addig gyurmázik vele, amíg szusz van az áldozatban.
Ilyenkor kell a pajzscsapás, bénítás, fagyasztás és hasonló képesség, amivel képesek vagyunk a csapattársat kiszabadítani - a taktika az, hogy ezeket a képességeket nem szabad idõ elõtt elpuffogtatni.
Nightmare fokozaton is gond nélkül legyõzhetõ, még a megszokott harci stíluson annyit kell változtatni, hogy minden egyes karakternek kiosztod a feladatot, s a csatát végig ellenõrzés alatt játszod le, a többi csapattag állapotától függõen választod meg a lépéseket.
Lesznek ennél sokkal nehezebb ellenfelek, ahol az elit bossok mellett még 6-8 alacsonyabb rendûvel is küzdeni kell, a túlerõvel szembeni küzdelem lesz a jellemzõ.
Azért kiváncsi lennék, hogy hány mellékküldit csináltál meg, mert a 3. végigjátszásomkor próbáltam abszolút mindent megcsinálni, de nem sikerült mindet még így se, és a megcsinált küldetések panelben volt vagy 50-60 küldetés is, de lehet, hogy több...
Szóval nem FPS, és mivel a játékban az idõ sincs számolva, ezért nem értem, hogy hova kéne sietned. 40 óra alatt kevés jön át a fílingbõl, nem beszélve arról, hogy relatíve hamar vége van. Mondjuk a mai játékokhoz képest a 40 óra is horribilisan sok...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ja es a harcossal vadul iszod a potikat ha megcsapkodnak
anti hero
Nem tudok válaszolni a kérdésedre, mert ezt a lehetõséget kihagytam, de miért ragaszkodsz ennyire Alihoz?
Ha nem lesz hajlandó engedni a kérésednek szegény Morrigan nagyon szomorú lesz, bosszúból Alival megöleted a sárkányt, tied marad a trón (ha megszerezted Anoratól), Lelianat megtartod bejárónõnek, Zevrant hoppmesternek, s a történelemkönyvek elmesélik milyen királynõ voltál <#nevetes2>#nevetes2>
Komolyan érdekelne! Mert ha így nem lehet, akkor nem nyomulnék Alistair-ra.
Csak épp azt nem tudom, ha mással jövök össze, akkor még mindig akar-e majd királynõnek??? Kérlek, segítsetek!!!
Szóval a kérdés újra. Összejöhet-e a nõi fõkarim Alistair-el, kipróbálnám milyen királynõként befejezni a játékot. De azt is szeretném, hogy a végén rátudjam venni Alistair-t hogy Morrigan-t lefektesse. Van erre így együtt lehetõség vagy esélytelen???
Lelianat, ha magaddal viszed Andaste hamvainak keresésére, a Mérleg elõtt álló Õrtõl kap egy gyenge fejmosást az állítólagos látomásai miatt.
én is egyébként úgy döntök ahogy valójában is döntenék ^^
Így még a fõszál több mint fele nincs meg, de már majdnem olyan szintû vagyok, mint az elsõ karim a játék végén 😄
"The trees move. Do you not see it?"
Ha oda viszed lehugyozza a feltûnõ tereptárgyat, fát, azt követõen bónuszokat kap a támadására a "territóriumán".
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Más...
A játékban 1-2 helyen vannak feltûnõ tereptárgyak... Feltûnõ Fa, Feltûnõ kó stb... amikhez csak az van írva hogy jó viszonyítási alap lenne de más semmi... Ehhez fûzõdik valamilyen küldetés?
btw egy ilyennél azért elég limitált lenne a fajválaszték, mivel ember és elf kombóból ember születik, törp verzióból meg valami féltörpe.
"The trees move. Do you not see it?"
Ennyi idõ alatt hihetetlennek tûnik úgy végigvinni a játékot, hogy közben minden bejegyzést és párbeszédet rendesen végigolvasol/végighallgatsz, még akkor is ha side-questeket nem csinálsz.
Mondjuk én alapból szöszmötölõs vagyok, hirtelen pattannak ki ötletek az agyamból, így képes vagyok egy bejárt helyre akár többször is visszamenni. Az elején felsorolt helyszínek mellett azóta még megjártam a mágusok tornyát, és 46 óra játéknál tartok. Szerintem az én játékstílusommal simán megütöm a 100+ órát.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
1.Telepitem
2.crackelem
3.magyaritom azzal a változatal amiben csak bekel másolni a telepitetbe!
4.Felrakom a DLC ket
Hát ugyanugy angolok a dlck a sima gama magyar.....
Más Ötlet? vagy valaki adhatna másik magyaritást, meg köszöném!
itt olvastam hogy megküzdötettek flemethel.én vele csak a játék elején találkoztam. miért?

Morrigan a párbeszédek alapján + a legvégsõ beszélgetések alapján ( már ha jóban vagy vele ) egyáltalán nem valami kaotikusan gonosz kari hanem hellyel közzel normális aki néha maga sem érti magát.
+ ha a civilizált világban maradna valszeg templáriusok elõbb utóbb felkötözik egy kellemesen nagy máglyára + ahogy a baba cseperedne és kiderülne hogy nem mindennapi akkor meg azért kerülne elõbb utóbb máglyára... Az egyetlen esélye ha a vadonban él.
Lol lenne ha Dragon Age 2 elején az öreg Morrigan elmesélné a származásunkat. 😊 Akkor is olyan fajúak lehetnénk milyenek akarunk hisz csak attól függ kivel feküdt le Morri anno. 😊
<#vigyor>#vigyor>
Warezos cuccoknál kellene lenni egy NFO fájlnak a csomagban, amit el kellene olvasni, van-e rajta valami fontos info.Persze, ha innen-onnan vannak összeszedve a dolgok attól sem leszel okosabb.
Kipróbálnám patch nélkül mire lehet jutni, (no igen, lehet akkor másik crack szükséges)
Ez azon ritka játékok egyike, ahol nem feltétlenül kell a patch, sõt az elsõ folt okozhat hibákat, a javítások kb. csak annyiból állnak, hogy könnyebbé tették a játékot.
A lényeg hogy bármijen pecset magyaritást rakok fel A DLC amiket utána rakok fel nem lesznek magyarok hanem angolok , kicsit tudok angolul na d e azzért nem ennyire ...Szal lécci help! V rendes magyar link v valami!! Na kösz, bocs az irásért 😊)
"de én nekem szkre és a ják alapjában magyar"
Magyar nyelvû játékra telepített dlc-k (néhány csak, itemet hozzáadó modot leszámítva) magyar felirattal kellene menni.
1.Felrakoma játékot,
2.Patchelem 1.02a ra
3.Crakelem
4.magyaritom
5. felrakom hozá a DLC ket
6.kicseréma rosz blood armoros nyelvi fájlt
Na most az irták más forumon h a configurácioba a videonál legyen álitve english rõl amygar ra de én nekem szkre és a ják alapjában magyar de a DLC s történetek npck angolok... ez lenne a probléma , remélem valak tud segítei mer 3 napja ezzel szopok magyarán megmondva h a DLC k is magyarok legyenek már vagy 7 szer raktam ujra-.- De nagyon szeretem a játékot szal léci help! Kösz elõre!
Morrigant sikerült olyan kaotikusra megalkotni, hogy róla bármit el tudok képzelni, ha majd egyszer ismét találkozunk vele (talán lesz szerepe a második részben).
Fõgonosz is lehet, de egy öntörvényû szerelem elõl menekülõ, szíve mélyén jóságos boszorkányt is formálhatnak belõle.
Amúgy nem olyasmit mond Sten, hogy a népének legkiválóbb tagjai (van vmi külön nevük) képesek csak erre? Mmint hogy visszszerezzenek egy csatában elveszett pengét. És emiatt hozzájuk hasonlít.
CSAK a Fradi
Sten kezdetben fõleg nõi karakterekkel rideg "vagy nõ vagy, vagy harcos, mindjettõ nem lehetsz", de a férfi fõkarakter se nyûgözi le egykönnyen.
A kardja visszaszerzése után már szinte félistenek lehetünk nála: "nem lehetsz ember, ha meg tudtál találni egy csatában elvesztett pengét"
Ráadásul a végén bizonyosságot nyer, hogy vannak érzelemi is, szal nem annyira para 😄D
A legnagyobb aggály pontosan az lehet, hogy a boszorka a saját erkölcsi normái szerint nevelheti a gyereket, esélyt sem ad arra, hogy más is hatással legyen a kölökre.
WAT