18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Order
    Pontosan az a problémám, hogy szerintem patthelyzet van, mivel mindkét jelöltet támogattam kicsit, ezért a másik fél nem hajlandó szóba állni velem, egyik sem fogad. Senkivel sem tudok már beszélni, vagy ha igen, akkor jelentéktelen dolgokról. Teljesen tanácstalan vagyok, csak gondoltam valaki találkozott már hasonlóval.
  • Fantusz
    Szerintem el vagy tájolódva.
    Döntsd el, hogy kit szándékozol támogatni, s érd el, hogy egyeltalán fogadni méltóztasson az illető.
    A király-jelölt adja a küldetést az alvilág felszámolására, s majd a Feledhetetlen előkeresésére is, de küldetés nélkül Mélyutak lezárt területnek számítanak.
    Ruck is a jelenleg lezárt területen bújdosik, ha megkíméled az életét lehet vele kereskedni, s lesz még jónéhány mellékküldetés, érdemes felkészülten nekivágni, elég nagy terület (bár vissza lehet térni ellátmányért), a Branka elleni harc pedig kellemetlen lehet, ha gyenge a csapatod.
  • Order
    Szerintem is itt lehet valahol a bibi. A belinkelt térképekből még csak az elsőn jártam, a másodikra nem tudom hol kell átmenni. A megméretés megvolt, ott legyőztem mindenkit, de nem emlékszem, hogy bárhová is küldtek volna, nem emlékszek gengszter törpenőre.
  • Fantusz
    Még nem tartasz ott, hogy Oghren csatlakozzon hozzád.
    A megméretés után (ahol a törpék meggyőzése mellékküldetés, de nélkülük is megoldható, csak XP-től esel el) leküldenek a váris alatti alagutakba, hogy vadászd le a helyi alvilág fejét.
    Miután a gengszter-törpenő halott, mehetsz Mélyutakra Brankát keresni, Oghren ott fog várni a bejáratnál, el sem kerülheted a párbeszédet - Mélyutak egyenlőre tabu terület, küldetés nélkül legfeljebb az elejét tudod bejárni (törpe harcossal az eredettörténetben már jártál ott, vagy egy mellékküldi miatt oda leengedtek, de nem tudsz tovább menni egyenlőre)
  • mecsoka
    Na, megérkezett a profi segítség :)
    A belinkelt oldalon, 2. kiskép (Caridin keresztútja) "A" jelű kijárat :)
    Oghrennek lehet valami rosszat mondtál :( Nem tom, hozzám mindig odajött mielőtt lementem mélyutakra.
  • Fantusz
    Vérmágiát mágus főkarakterrel tanulhatsz, Morrigannél és a többi mágusnál nem lesz a párbeszédben opció a vérmágia tanulásra.
  • Calver
    csak ha mágus a főkaraktered, akkor tanulhatod meg a vérmágia specializációt. Morrigan, Wynne, és Jowan nincsenek beszédes hangulatukban, nem állnak le egyezkedni a démonnal.
  • wedge31
    Ha elakadsz itt mindent megtalálsz.
  • Order
    Beszéltem vele, de nem jött utánam, másodjára meg nem akar szóba állni velem. Merre keressem az átjárót Aeducan thingben?
  • mecsoka
    Szia!
    Nem tudom nálad mi a baj, nálam az volt, hogy hiába nyomtam a tab-ot nem írta ki, hogy merrefelé van Ortan thaig, pedig szemben álltam az átjáróval. Csak akkor írta ki, ha az egeret rávittem.
    Oghrennel egyszer beszélsz a kocsmában, aztán mikor először mész le mélyutakra utánad rohan és immáron kijózanodva felveti hogy veled akar menni, te beleegyezel és már meg is van. Beszéltél vele a kocsmában?
  • fnorbi89
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne amit már ugyan feltettem, vérmágia specializálót hogyan tudom megtanulni mikor az enyészetben vagyok hogy megmentsem Connort. Milyen beállítottság kell vagy hogy a főkarit kell leküldenem oda (persze ha mágus), vagy leküldhetek oda mást is?! Mert jó beállítottságú szerencsevadásszal leküldtem Morrigant de nem ajánlott fel semmit a démonnő, úgy gondoltam talán morrival megoldom de tévedtem...
  • Order
    Megpróbálom leírni:
    Mélyutakon kivégeztem az Aeducan thing térképet, nem látok ott továbbjutási pontot, csak a törpe városba tudok visszamenni.
    Ortan thaig romjainál lenne valami dolgom, de nem tudom merre keressem.
    Filda fiát Ruckot kellene megkeresnem Mélyutakon, de nem találom.

Dulin Foldert és Vartagot is megtaláltam és beszéltem is velük.
    Nem győztem meg Baiylt.
    Nem vettem rá Gwiddont, hogy kiálljon Harrachon ügyéért.
    Harrachon bajnokaként indultam a megmérettetésen.
    Megtaláltam a város kulcsát.
    Oghren nem akar velem beszélni.

Itt tartok, elég patthelyzetnek tűnik.
  • JethroHUN
    Kicsit pontosabb infó kéne hogy hol vagy pontosan és melyik küldit kaptad már meg lentre, így elég nehéz lenne megmondani mi a baj, Az hogy a törpe még nem csatlakozott az érdekes mert az ajtóban már találkozol vele.
  • Order
    Üdv!
    Segítségre szorulok: A törpéknél vagyok és nem tudok tovább jutni. A törpe harcos még nem csatlakozott, mélyutakon egyetlen térképet ad, nem látom hol lehetne tovább menni. Mindenkivel beszéltem, minden ellenfelet kinyírtam. A Vartag nevű fickót jelöli a játék sárga nyíllal, de nem akar velem beszélni, azt gyanítom, hogy valahol a mélyutakon lehet a megoldás, de fogalmam sincs, hogy hol. Valakinek valami ötlet?
    Köszi
    O
  • Calver
    annyiban, h így kihagytál +1 talent pontot/esetleg a vérmágia megtanulását.
    jobban jársz ha feláldozod anyucit, már csak Alistair hisztije miatt is
  • Vraaanyek
    nagy gáz hosszútávon,ha úgy alakult,hogy meg kellett ölnöm Redcliff-ben connort, a démonjárta kis srácot???
  • SaGa
    Megsúgom, a virágboltihoz sem...
  • Murmur
    Nem kell, de en pl. mini image-t hasznalok, igy nem kell ki-be rakosgatni a dvd-t. :)
  • Pretorian
    ? Eredeti játékhoz nem kell crack.
  • obe
    rendes verizóhoz krekket kér a játék?
  • kreknorbert
    Én nem "csúnya" verzióhoz keresek crack-et, hanem letöltöttem a patchet a bioware oldaláról és kérte a crack-et, amit sehol sem találtam, mellesleg nagyon szépen köszönöm
  • Pretorian
    Na, ez gyönyörű lett.
  • Pretorian
    Ha csúnya verzihoz keresel krekket, azt itt érdemes, még mielőtt lekiabálják a fejedet.
  • Pretorian
    Feltettem az Ostagar-t, újrakezdtem a játékot egy városi elffel. Majdnem 5 órát játszottam, 4%-nál vagyok, a map 11%-át fedeztem fel, van 2 megoldatlan mellékküldetésem, és még csak most tértem magamhoz az ostrom után. Rövid a játék? Na neeee....:)
  • kreknorbert
    Valaki tud 1.03-as patch crack-et, ha igen linkelje már be legyen szíves.
  • fnorbi89
    Na játszottam. Az egyik memóriával elment a kép...
    A másikkal kb. 1 óra játék után nem, ez eddig biztató csak annyira belassul néha 1gb rammal hogy muszáj lesz venni majd egy újat.

De még nyúzom hogy biztosra menjek hogy tényleg az egyik memória ment el benne.

Olyan kérdésem lenne hogy blood mage-t hogy tudom megszerezni úgy tudom hogy enyészetben mikor Connort megmentjük a démon nőtől. Na de jó beállítottságú karival, leküldtem morrigan-t, vele nem tudtam elérni hogy démonnal üzleteljek, akkor mit kell egy esetleges újabb karival??
  • Szabi84
    igen
  • kreknorbert
    úgy értem, hogy magyar felirattal meg fog jelenni?
  • ollie
    igen
  • fnorbi89
    igen, "eszmélés" néven
  • kreknorbert
    Az Awakening magyar lesz?
  • fnorbi89
    Igen szeretem az RPG-ket, kipróbálom majd mivel semmi mással nem játszok csak rpg-vel és egy két rts-el (wc3 és sc).

Kivettem az egyik memóriát és pont feltudtam tenni a win7-et most majd dao-zok.
    1gb rammal 1024 felbontással hagy akadjon majd néha. Most játszok majd vele 1-2 órát és szólok ha tényleg RAM volt a baj.
  • Murmur
    Ha szereted az rpg-t, akkor szerintem probald ki. ;)
  • fnorbi89
    Most próbáltam feltenni arra a gépre win7-et telepítése közben elment a kép -> reset -> hosszabban sípol nincs kép továbbra sem. Megpróbálom a egyik-egyik memóriát kivenni aztán meglátom.

Witcher biztos jó játék igazából nem érdekel, románc különösebben nem érdekelt. De jó ötletnek találtam. Mass Effect 2 -ben persze ott lehet romantikázni...
  • Murmur
    Ha romancra vagysz, jatssz a The Witcher-rel.
  • Murmur
    Black screen crash? Akkor szinte biztos, hogy videokartya/proci gond. Tegyel fel uj drivereket (catalyst, hangkartya, uj directx frissitesek, esetleg alaplap chipset), porold ki a procihutodet (esetleg pasztazd ujra a procit) es a videokartyadat. Javaslom, hogy a bios-ban a procibeallitasok legyenek default-on. A catalyst control centerben pedig tiltsd le az AAA-t es az AI-t. A tobbi 3D beallitasnal valaszd a use application settings-t, ahol lehet. Esetleg futtass memoria tesztet.
  • fnorbi89
    Vissza térve a problémámra este eljátszadozok a memóriával, most teszem éppen a win7 az asztalira is. DAO, ME2 mind2 nagy játék és nem tudok 5 percet se játszani vele sokszor, kénytelen vok divinity2vel játszani csak az meg nem magyar.

Az expanzió jónak tűnik Oghren egyik nagy kedvenc, a beszólásai és az élet felfogása miatt. Az új karakterek is jónak tűnnek kár hogy nem lehet benne románc, de kitudja az is lehet hogy lesz benne, csak jól átb@$ztak m1nket.
  • wedge31
    Vagy kinyirod a remetének a fát és akkor is átjutsz ,beállitotságodtol függöen.
  • fnorbi89
    Először is ott beszlj egy fával már nem tudom mi a neve de felfogod ismerni,ő megkér hogy hozd vissza neki a makkját cserébe átmehetsz a gáton. A makk az öreg remeténél van azt kell elcserélni egy kendőre vagy valami hasonló tárgyra amit egy haldokló vérfarkastól kaphatsz meg vagy máshogyan szerezheted meg tőle a makkot.
  • wedge31
    Semmi köze az op rendszernek az ilyen hibához nekem is hasonló konfingom van és xp alatt semmi gondom nincs a DA:O, ME2 párossal ha van is az nem az xp hibája.