Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"A holnap megjelenõ Return to Ostagar DLC mellett további jó hírekkel szolgálhatunk az RPG rajongóknak. Az EA és a BioWare úgy tûnik, hogy valami nagyobb dobással készül, a kisebb tartalmak után most egy teljes értékû kiegészítõt is készít a játékhoz.
Az Awakening alcímmel ellátott pakkban új karaktert indíthatunk, új prológussal. Körülbelül 15 óra játékidõre számíthatunk. A kiegészítõhöz természetesen szükséges lesz majd az eredeti DAO is, az ára várhatóan 2/3-a lesz az alapjátéknak. A PC és az Xbox verzió március 19-ére várható, a PS3-asoknak egy kicsit tovább kell majd várniuk, de hát õk az eredetit is késõbb kapták meg."
Unable connect to the database. Run the toolset configuration program and verify your setting or search the toolset wiki http://social.bioware.com/wiki/datoolset to help with this issue.
Hogy lehetne megoldani a problémát? (a toolset 1.01-es verziójú)
Én sem találtam soha bizonyítékot, mindenki azt mondta, hogy nincs.
CSAK a Fradi
Kijött már az ostagaros dlc?
A dlc-ket updaterrel telepítetted?
A harcosbérci küldetés azzal indul, hogy a párbeszéd végén a kereskedõ eltûnik a táborból "találkozunk Harcosbércen", s Denerimtõl nem messze megjelenik a térképen Harcosbérc.
Ha a kereskedõ nem hajlandó lelépni, akkor bug, feltéve, ha nem a párbeszédben mondtál neki valamit, pl. hogy egyenlõre nem érdekel a dolog.
Palánál véget ér a Sulcher átjárója küldetés a hágón, de egy másikat kellene kapjál (Honnleath góleme).
A Palás küldi a kereskedõvel folytatott csevegés után meg kapásból a kész questek közé kerül, azzal, hogy utazzak el Honnleath-ba, de a térképen ilyen nincs!
A game egyébként 1.02-re van patchelve.
Olvasgattam vissza fórumon, lehet más patchez igazított DLC-ket kéne leszedni. Amúgy nem vettem õket, a játék sem "bolti"
Lesz ezzel szenvedés most már látom.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
A hágón ácsorgó kereskedõ neked adta Pala irányító pálcáját, de a gólemet Honnleath-ban találod, azért kell oda utaznod.
Harcosbérc a szürke kamarások elátkozott erõdje a táborbéli kereskedõ a családja ártatlanságára keres valami bizonyítékot.
Ebben viszont valaki segíthetne: létezik bizonyíték?
Megcsináltam már jónéhányszor a küldetést, de a vége mindíg az lett, hogy bizonyíték nincs, s Sophia a jelek szerint nem is volt ártatlan, beleesett a saját csapdájába a démonok megidézésével.
Ha igen akkor mennie kell, mert nekem mennek.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Elmentem sulcher átjárójához felvenni a Palás küldit, de nem jelöli meg a térképen, és betette a kész questek közé, de azzal a szöveggel, hogy utazz Honnleath-be.
Ugyanakkor a Harcosbérces küldit adó csávó a camp-ben is azt hajtogatja, hogy megjelölte a térképen, és nem történik semmi.
Kezdek elkeseredni, a végén kiderül, hogy nem mûködnek a DLC-k?
Tud valaki segíteni?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Jaffa Kree!
Templárus specializáció mágiahasználók ellen jók, a terület megtisztítása, mana elszívás hasznos képesség.
Tomboló Oghren specialitása, de õt elég soká lehet a csapatba venni Denerimben Gorimtól lehet venni könyvet, amibõl tanulható a specializáció (aki indított törpe nemest Gorim elõéletérõl is többet tud, nem véletlenül lett kereskedõ).
A Bajnok Gyülekezés képessége a csapattagoknak ad bónuszt, a Csatakiáltás képes a közeli ellenfelek elkábítására, földre döntésére - nem roszz specializáció az sem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Kérdés késõbb is ahogy haladok elõre ilyen könnyû marad?
Jaffa Kree!
Szerintem a tomboló és a bajnok a két legjobb spec harcos karinak. Nincs olyan, hogy bármelyik kizárná a másikat, azt veszed fel, amelyiket akarod, vagy épp tudod.
CSAK a Fradi
Nem hiszem, hogy bárki is lett volna aki ne élvezte volna ezeket máshol-máskor is!
Érdeklõdnék milyen specializációkat érdeles választani?
Mit érdemes elsõnek és másodiknak illetve van-e olyan kombináció ami kizárja egymást?
Én a Templár-t és Tomboló-t tartom szimpatikusnak. De melyiket kellene elõbb felvenni? Egyáltalán érdemes ezeket együtt?
És a Bajnok milyen? Nekem az nem tûnt olyan jónak.
Még az erdõbe kimenetel elõtt kellett volna beszélned a kutyaidomárral. Elpanaszolja, hogy van egy beteg blüki. Elõször megkér, hogy adj rá szájkosarat, majd arra kér, hogy szerezz be egy növényt az erdõbõl.
Ha megvan és visszavitted a növényt neki, akkor az elsõ falu felé menet (a torony után) megjelenik majd a blöki és segít lenyomni pár darkpspawn-t...
CSAK a Fradi
Most jutottam ki mágus toronyból. Hát a végén a boss nem volt semmi!
Az enyészet viszont nagyon tetszett! A négy különbözõ alak igazán szórakoztató volt.
Nekem a gólem jött be a legjobban, de mondjuk a vágydémont szellemalakban nyírtam ki.
És a tûzember támadásaival is igazán szép rendet lehetett csinálni.
Egérke pedig a poén kategória. Elõször kipróbáltam milyen vele a démonokkal harcolni. Gondoltam majd jól szétrágom õket, de rá kellett jönnöm, hogy nem fog mûködni! ;-)
Kicsit sajnáltam lemondani róluk, amikor vége lett az enyészetnek.
Mennyivel szórakoztatóbb lett volna úgy végigjátszani az egész játékot, hogy ezek megvannak! Kihasználatlan lehetõségek tárháza, kár hogy a fejlesztõk erre nem gondoltak!
Nem tudom, te hogy döntöttél a csata után, de nekem nem volt szívem a lovagok mellett dönteni. Lehet, hogy így rosszabbul járok majd a végén, de túl nagy árnak tartottam amit kértek. Érdekes volt viszont, hogy azt vártam Alistair megharagszik emiatt, de nem volt rá ilyen hatással.
De, símán a partiban tartható.
Azt olvastam hogy a kutya jutalomfalat után nagyobb esélyel hoz tárgyakat, talált valalki érdekeset a Duty-n kívül?
Illetve elloptam még az átkozott amulettet is, kíváncsian várom mi lesz de bullshit se eddig.. 😞
Emberzúzó ketrec ellen van egy jó ellenszer, ami egyben titkos varázslatkombináció is: erõtér.
Morrigannal érdemes megtanulni ezt a varázslatot, s ha valamelyik karakteredre emberzúzó ketrecet varázsolnak visszájára is fordíthatód a dolgot, mert egy robbanással képes leszel a körülötte állókat sebezni, mikozben a rád ható spell megszûnik (saját karaktereket vidd távolabb)
Szerencsevadászoddal használj mérgezett fegyvert, hátulról támadj, a kutyát használd taknak (most jól jönne Alistaire varázslat semlegesítõ képessége), Wynne gyógyít-támogat, Morrigan fagyaszt, bénít, átkoz, a lényeg, hogy lehetõleg ne a mágusaid kapják a pofonokat.
"The trees move. Do you not see it?"
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Nekem is sikerült az egyik elf leányzót szemöldök nélküli zombi-szépségûre formázni, úgy pislog, mint egy álmos béka<#nevetes2>#nevetes2>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Anora önként nem fog lemondani a trónról, leginkább az lenne kedvére, hogy egyedül uralkodhasson, de a hatalma megtartása érdekében az érdekházasságot is könnyedén elfogadja.
Alistair nyafog sápítozik, de elég könnyû volt rádumálni a királyságra, gondolom Morrigan kéréséhez is lehet valami opció, amivel meggyõzhetõ.
Persze titkos csavarok is lehetnek a történetben, Anora sem hajlandó Aistairhoz menni, ha megöli az apját.
Nõ fõkarakter Alistair, Zevran és Leliana közül választhat társat.
Zevran nem a hûségérõl híres, Alitairt a legnehezebb elcsábítani, sokat siránkozik,Leliana "más", de talán a három közül még õ a legnormálisabb.
Mindehhez hozzátartozik, hogy a végén eléggé szétcsúszhatnak a dolgok, lehet mindenki szerelmes lesz a fõkarakteredbe, s Alistairt hirtelen elkezdi érdekelni a trón is, utódot szeretne minél hamarabb, ezért talán még olyat is megtesz, amire egyébként nem lenne hajlandó.
Csak épp kíváncsi lettem volna, hogy megoldható-e így is!
Annyian megfordulnak itt, gondoltam valaki biztos tudja.
Meglep hogy senki sem próbálkozott ezzel?!
Anora-tól hogy lehet megszerezni a trónt? (Kivégzés vagy valami más is kell hozzá?)
Akkor gondolom azt sem tudod, hogy ha másra nyomulok akkor lehetek-e még Ali mellett királynõ? Vagy akkor már nem kellek neki?
Egyébként nem ragaszkodom Alihoz csak ez a lehetõség tûnt a legszimpatikusabbnak.
Bár más nincs is, ha azt szeretném, hogy mindenki életben maradjon, miután nõ a fõkarim.
A felsorolt készletbõl egy iszakos csapatnak sem szabadna kifogyni, ha jól sáfárkodnak még növekedhet is az itóka mennyisége a lootból.
Lotheringben, és Denerimben némi pénzért cserébe gyógypotikkal támogathatjuk a menekülteket, illetve a Kékkõ szabadcsapatot.
Jobban érzem magam, ha a hátizsákomban megnyugtató mennyiségû piti lapul, még akkor is, ha nem vedelnek a karaktereim - Mélyutaknak, vagy a hamvak keresésének 4-5 flaskányi gyógyitallal nem mernék nekivágni