Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Itt a hivatalos fórum is:
http://social.bioware.com/forum/1/topic/58/index/245378/4
Van ilyen mikor beég az ember miután lenyomorékoz másokat(megsértve az ország nyomorék részét), de hogy még feljebb is álljon neki ha nincs igaza az kissé nevetséges kategória. A pofont meg te adtad magadnak.
Az ARM csapat adta ki, bevágnék az nfojukból:
"Release date: 19-01-2010
Store date....: ?- ?-2010"
Egyébként torrentezek igen, és baszottul idegesít mikor valaki leírja hogy megvette - miközben tudom hogy nem lehet - és a fél világ kijátszootta már a kalózzal, én meg bedõltem a weboldalnak ahogy sokezer másik ember is tette a fórumok tanulsága szerint.
Köszi a segítséget. Sikerült felraknom HekkR oldaláról a kiegészítõket. Neki is köszi!
De ha megint problémám lesz, jövök megint 😄
[merlinw.org]
Az más kérdés, hogy valószínûleg spórolom a pontokat az Awakening-re, nem igazán van kedvem 7pénzt fizetni 1 órányi játékért.
Egyébként a neten terjengõ DLC a fejlesztõk szerint nem végleges, idézet a hivatalos fórumból:
"While we have successfully added new darkspawn enemies to the existing Ostagar map from the main game, we kinda forgot to remove all the human npcs who on the test system were still milling around and talking about the upcoming battle."
[merlinw.org]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Na akkor expansionig -fav.
Jo jatekot nektek!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha meg sokat magyarazol lehet belinkelem neked a vasarlasi adatokat.
Remelem azert megvolt az 5 perc diadalmad a forumon.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elsõre nekem kb. másfél óra játék volt benne, igaz szöszmötöltem, megnéztem, amit meg lehetett nézni, elolvastam a király leveleit, próbáltam nem fejetlenül rohanni az éjfattyúk közé.
Másik karakterrel kb.40 percnyi játék után értem a küldetés végére.
Vehetsz 400 pontot 5 dollárért de nem tölthetsz le semmit 😊
Persze ezt a torrentesek nem tudhatják loser 😊
Nyomorek.
Meséld el hol vetted meg 😄 torrenten?
Ennyi volt...?
A taktika attól is függ kik vannak a csapatban, ha a mágusokat meg akarod menteni a tekercset használd, különben a gyõzelmed ellenére meghal a fõmágus.
A csata elején a démonokkal szoktam kezdeni, ha van varázstudód, aki erõteret tud idézni a vérmágus köré nyugisabb a dolog, mert mozdulatlan marad a spell hatása alatt, csak arra kell figyelni, hogy valamelyik csapattag ne üsse fölöslegesen - ha a démonok elfogytak könnyebb Uldredre koncentrálni.
Nem veszélyes ellenfél, csak össze kell hangolni a csapatot ellene, s könnyedén legyõzhetõ.
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy kell megölni a kötmágusok tornyában a végén Uldruedet?(Lehet h nem így írják) Vagy csak üssem és imádkozzak?😛
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Akkor se huszározzatok, tekintsetek rá úgy mint egy demora <#zavart1>#zavart1>
[merlinw.org]
"Return to Ostagar
- Available this holiday season."
Mielõtt warezhuszároznátok, én megvettem... innentõl azt csináltok a linkkel amit akartok.
[merlinw.org]
Egy kis MOD akit érdekel:
MOD
Még nem próbáltam de amint holnap reggel leteszem az ügyeletet meglesem hogy mit tud.
Elég sokat kinlódtam vele, nem vagyok otthon sem a videokészítésben, s a játékstílusom sem kifinomult.
Wynne és Alistair párbeszédjén jót röhögtem, a harc kifejezetten csúnyára sikeredett, fölöslegesen is belenyúltam (space).
Annyi azért talán kivehetõ volt, hogy a csapattagokat nem kellett külön itatni.
Be van állítva a taktikában az is, hogy megragadás, harcképtelkenné vált csapattagnál pajzscsapás, mocskos harcmodor képességgel próbálják kiszabadítani, de ez nem akar mûködni, ilyenkor kénytelen vagyok leállítani a játékot, az ogárok ezt szinte mindíg eljátszák, hogy gyurmáznak valamelyik karival.
Az ellenfelek elég "lágyak" szerintem: nightmare fokozaton 11-es szintû a csapat.
Egy cheat is van: Flemeth kunyhójánál a hollótól lehet kérni egy potit, amivel újra ki lehet osztani a stat pontokat.
Eredetileg ezt minden bizonnyal rontot fõkarakterek helyrepofozására tervezték, de mivel a saját karakteremnek azokat a képességeket adtam, amit elképzeltem, a lötyit megitattam Lelianaval - így lett az íjász bárd helyett párbajhõs.
Retun to Ostagar - A nekromanta
Taktikai beállítások, a bal oldali részen ellenõrízd, hogy kinek a beállításival bíbelõdsz (váltani a nevek mellett lévõ nyilakkal tudsz)
Te magad - egészség - kisebb, mint 25% -- (viselkedés)használja gyógyital (legkisebb).
Ennél a beállításnal az adott karakter, ha 25% alá esik a HP szintje, iszik egy kicsi gyógyitalt, nem kell külön itatni.
Mindez persze önmgában nem feltétlenül oldja meg a problémát, össze kell hangolni a csapatot, pl. ne akkor igyanak, amikor Wynne is gyógyít rajtuk.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Taktikai beállításoknál minden karakternél beállíthatsz bizonyos cselekményeket - pl. mikor igyenek gyógyitalokat, mágusok mana italokat.
"Hy! Bocs, h ideírok, töröld ki, ha gondolod, de letöltöttem, és az Utorrent egybõl kijelölte a Thepiratebay-rõl töltött DLC Take Two nevû torrentet, és arra hivatkozott, h az már a listában van...
Ezt az Utorrent akkor írja, ha tényleg minden bitre megegyezik a letöltöttel? Mert akkor nem szedném le megint...
Esetleg te nem pont azt töltötted fel ennek az oldalnak a tárhelyére?
Kösz a választ..."
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tartalom kell arra a lapra, az már egy nagy piros pont, hogy felraktad a dlc-t, mert pl. a rapidshare annyira leterhelt, hogy nekem 78adik próbálkozásra sikerült letölteni.
Letöltések, végigjátszás, galéria... fórum.
A fórum sajnos nagyon hálátlan tud lenni, mert hiába van egy kérdés, ha arra rövid idõn belül nem jön válasz, akkor a kérdezõ máshol próbál szerencsét.
Nálam Alistair és Wynne egész jól elbeszélgettek az ostagari emlékekrõl, de Morrigan, mint, ha ott sem lett volna, meg se nyikkant, gondoltam is, hogy talán Dömpert kellett volna visszavinni.
A dlc-ben lehetõség lesz azoknak is csapatba venni a mabarit, akik elmulasztották a lehetõséget a játék elején.
A térképen kell lenni egy új helyszinnek, Loren bann birtoka - oda utazol, s a többi kiderül.
Ha fönt van a patch, és nincs a birtok bejelölve,valami nem kóser a dlc-vel.