Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Ez a DLC mûfaj egy rakás szar. Amiket eddig tologatnak ki simán beletehetnék egy nagy kiegbe.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Belinkelhetnéd mert reggel óta a fórumokat olvasom, javarészt kölföldieket hogy mikor jön ki az Ostagar. Belinkelhetem én is a 13 eus vásárlásomat amivel kitörölhetem a seggem mivel nincs mit megvenni rajta. Mellesleg a tied alatt 9 posttal ott van hogy nem 'available now' hanem 'Available this holiday season' karácsony óta. Jan5 volt a megjelenés dátuma de visszavonták, és nincs is hivatalos dátum. A játék se dobja fel a letölthetõ tartalmak között.

Itt a hivatalos fórum is:

http://social.bioware.com/forum/1/topic/58/index/245378/4

Van ilyen mikor beég az ember miután lenyomorékoz másokat(megsértve az ország nyomorék részét), de hogy még feljebb is álljon neki ha nincs igaza az kissé nevetséges kategória. A pofont meg te adtad magadnak.

Az ARM csapat adta ki, bevágnék az nfojukból:

"Release date: 19-01-2010
Store date....: ?- ?-2010"

Egyébként torrentezek igen, és baszottul idegesít mikor valaki leírja hogy megvette - miközben tudom hogy nem lehet - és a fél világ kijátszootta már a kalózzal, én meg bedõltem a weboldalnak ahogy sokezer másik ember is tette a fórumok tanulsága szerint.
Szia!
Köszi a segítséget. Sikerült felraknom HekkR oldaláról a kiegészítõket. Neki is köszi!
De ha megint problémám lesz, jövök megint 😄

MerlinW
A warden és a prisoner-es DLC-k jók voltak, úgymond megérte, márcsak a kõfejû miatt is. Ez az új Ostagar-os a kommentek alapján nem éri meg a pénzét.

[merlinw.org]

MerlinW
Vettem pontot, majd a letöltés résznél egy kiírás fogadott, miszerint jelenleg nem elérhetõ a kiegészítõ, szíves türelemet kérik. Kíváncsi lennék én azokra a vásárlási adatokra.

Az más kérdés, hogy valószínûleg spórolom a pontokat az Awakening-re, nem igazán van kedvem 7pénzt fizetni 1 órányi játékért.

Egyébként a neten terjengõ DLC a fejlesztõk szerint nem végleges, idézet a hivatalos fórumból:

"While we have successfully added new darkspawn enemies to the existing Ostagar map from the main game, we kinda forgot to remove all the human npcs who on the test system were still milling around and talking about the upcoming battle."

[merlinw.org]

Kandurex
Ez az egész DLC -és, túl "lópáncél" szagú,..nem ér semmit ami 10 óra alatt van,...dehogy veszem meg, de még letölteni se fogom.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Hat ez eleg gyenge volt. Kezdve ott hogy egy ket utes volt a legerosebb mob is...

Na akkor expansionig -fav.

Jo jatekot nektek!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Igazan sajnalom "oreg" de pedig onnan van, mivel nekem az egesz DA eredeti mint ahogy ez is. De gondolom szerencsetlen eleted ebben merul ki, hogy masokat torrentesnek nyilvanitod, mikor magad is az vagy.

Ha meg sokat magyarazol lehet belinkelem neked a vasarlasi adatokat.

Remelem azert megvolt az 5 perc diadalmad a forumon.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Fantusz
Annyi - bár, ha 30 perc alatt végeztél vele igencsak rohantál.

Elsõre nekem kb. másfél óra játék volt benne, igaz szöszmötöltem, megnéztem, amit meg lehetett nézni, elolvastam a király leveleit, próbáltam nem fejetlenül rohanni az éjfattyúk közé.
Másik karakterrel kb.40 percnyi játék után értem a küldetés végére.

Beégtél öreg, visszavonták 😄
Vehetsz 400 pontot 5 dollárért de nem tölthetsz le semmit 😊
Persze ezt a torrentesek nem tudhatják loser 😊
Sephi
http://dragonage.bioware.com/addon/rto

Nyomorek.

Meséld el hol vetted meg 😄 torrenten?
Sephi
Megvettem a DLC-t. 30 perc utan azt mondja, quest kompletet, azaz amikor elegetem Cailan testet.

Ennyi volt...?

Szakítsd meg a varázslatait mikor csinálni akar valamit. Wynne végigüvöltözi a harcot, arra van nálad a takercs amit Niall vagy ki a fene hullájánál találtál.
Fantusz
A lényeget megfogalmaztad <#crazya>

A taktika attól is függ kik vannak a csapatban, ha a mágusokat meg akarod menteni a tekercset használd, különben a gyõzelmed ellenére meghal a fõmágus.
A csata elején a démonokkal szoktam kezdeni, ha van varázstudód, aki erõteret tud idézni a vérmágus köré nyugisabb a dolog, mert mozdulatlan marad a spell hatása alatt, csak arra kell figyelni, hogy valamelyik csapattag ne üsse fölöslegesen - ha a démonok elfogytak könnyebb Uldredre koncentrálni.
Nem veszélyes ellenfél, csak össze kell hangolni a csapatot ellene, s könnyedén legyõzhetõ.

Hali!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy kell megölni a kötmágusok tornyában a végén Uldruedet?(Lehet h nem így írják) Vagy csak üssem és imádkozzak?😛
Kijött kalózban ARM csapattól, de nem írnak hivatalos release datet, mármint hivatalost. Grat a Biowarenek, hamarabb kijött a kalóz mint a hivatalos.
wedge31
Lehet hogy tényleg demó és nem ez a végleges verza....

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Jaaa hogy ez egy új DLC!<#idiota> Azt hittem a régi. Le vagyok maradva, bocs😊

Akkor se huszározzatok, tekintsetek rá úgy mint egy demora <#zavart1>

[merlinw.org]

Ugyan hol vetted meg ha a játék nem dobja fel a vételt mint lehetõséget és a weboldalukon sem az van hogy elérhetõ..?

"Return to Ostagar
- Available this holiday season."
MerlinW
Ostagar DLC Letöltés.

Mielõtt warezhuszároznátok, én megvettem... innentõl azt csináltok a linkkel amit akartok.

[merlinw.org]

offkorzreg
ez személyes ügy 😄

ó de geci kedves vagy :|
offkorzreg
ó de geci béna vagy :|

Ha feltöltötted valahova ahogy játszol, és meg tudod adni a linket, akkor szívesen kiteszem az oldalra neked 😊
Sziasztok.

Egy kis MOD akit érdekel:

MOD

Még nem próbáltam de amint holnap reggel leteszem az ügyeletet meglesem hogy mit tud.

Ment a válasz.
A fõelllenfélhez 20 is elég, minek a 24... Sõt.. lehet még ennyi se kell. Szerintem nincsen, max 22 voltam ha jól emlékszem. Talán 23, nem biztos, tolival több questem volt. Mint írtam korábban 200 feletti értékekkel is eltalálnak szóval mindegy mekkora a szinted.
Törölt felhasználó
Level 16 vagyok, és most indulok Redcliffebõl az országgyûlésre. Van még esélyem, hogy 24-25ös szinten fejezzem be a játékot?
Fantusz
Ezt szépen elcsesztem, bocs érte mindenkitõl, egy videót akartam beilleszteni a Return to Ostagar-ból.

Elég sokat kinlódtam vele, nem vagyok otthon sem a videokészítésben, s a játékstílusom sem kifinomult.
Wynne és Alistair párbeszédjén jót röhögtem, a harc kifejezetten csúnyára sikeredett, fölöslegesen is belenyúltam (space).
Annyi azért talán kivehetõ volt, hogy a csapattagokat nem kellett külön itatni.
Be van állítva a taktikában az is, hogy megragadás, harcképtelkenné vált csapattagnál pajzscsapás, mocskos harcmodor képességgel próbálják kiszabadítani, de ez nem akar mûködni, ilyenkor kénytelen vagyok leállítani a játékot, az ogárok ezt szinte mindíg eljátszák, hogy gyurmáznak valamelyik karival.

Az ellenfelek elég "lágyak" szerintem: nightmare fokozaton 11-es szintû a csapat.
Egy cheat is van: Flemeth kunyhójánál a hollótól lehet kérni egy potit, amivel újra ki lehet osztani a stat pontokat.
Eredetileg ezt minden bizonnyal rontot fõkarakterek helyrepofozására tervezték, de mivel a saját karakteremnek azokat a képességeket adtam, amit elképzeltem, a lötyit megitattam Lelianaval - így lett az íjász bárd helyett párbajhõs.

Retun to Ostagar - A nekromanta

Fantusz

Fantusz
Nem teljesen értem a problémádat, a hátizsák közös.

Taktikai beállítások, a bal oldali részen ellenõrízd, hogy kinek a beállításival bíbelõdsz (váltani a nevek mellett lévõ nyilakkal tudsz)

Te magad - egészség - kisebb, mint 25% -- (viselkedés)használja gyógyital (legkisebb).

Ennél a beállításnal az adott karakter, ha 25% alá esik a HP szintje, iszik egy kicsi gyógyitalt, nem kell külön itatni.

Mindez persze önmgában nem feltétlenül oldja meg a problémát, össze kell hangolni a csapatot, pl. ne akkor igyanak, amikor Wynne is gyógyít rajtuk.

The Protector
Ezt én is tudtam.De az a kérdés h hogyan adok neki italt.Onnantól menne a dolog ha lenne nála ital.Hogyan adom neki?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fantusz
Nem technika kell, hanem taktika <#beka3>
Taktikai beállításoknál minden karakternél beállíthatsz bizonyos cselekményeket - pl. mikor igyenek gyógyitalokat, mágusok mana italokat.

Fantusz
Passz -egy korábbi kommentemben én is arra utaltam, hogy szerintem béta verzió lehet, mert a hivatalos bioware oldalról töltöttem le, s csak a küldetésadóig jutottam, igaz ott azonnal felajánlotta a teljes verzió letöltésének lehetõségét a játék.

Hekkr, írtam a DLC-k topikjába, onnan kitörölheted, de akkor pls help ide, ezt írtam:
"Hy! Bocs, h ideírok, töröld ki, ha gondolod, de letöltöttem, és az Utorrent egybõl kijelölte a Thepiratebay-rõl töltött DLC Take Two nevû torrentet, és arra hivatkozott, h az már a listában van...
Ezt az Utorrent akkor írja, ha tényleg minden bitre megegyezik a letöltöttel? Mert akkor nem szedném le megint...
Esetleg te nem pont azt töltötted fel ennek az oldalnak a tárhelyére?

Kösz a választ..."

The Protector
Hy.Hogyan lehet azt megoldani h harc közben feltöltöm vmi itallal a csapattársak életét.Mert mind nálam van.Vhogy bontani lehet a készletet vagy van mvi tehnika h odaadjam nekik csata közben.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fantusz
Az a baj, hogy kihalt fórumon nehéz dumálni, illetve, nem természetes dolog, ha az ember egyedül beszélget <#circling>

Tartalom kell arra a lapra, az már egy nagy piros pont, hogy felraktad a dlc-t, mert pl. a rapidshare annyira leterhelt, hogy nekem 78adik próbálkozásra sikerült letölteni.

Letöltések, végigjátszás, galéria... fórum.
A fórum sajnos nagyon hálátlan tud lenni, mert hiába van egy kérdés, ha arra rövid idõn belül nem jön válasz, akkor a kérdezõ máshol próbál szerencsét.

Hát én 100%-ig biztos vok, h még béta, arra meg kíváncsi lennék, h hogy találták meg a hivatalos helyrõl a linket...

Amúgy dumálhatnátok nyugodtam a másik fórumon is, elvégre ezért csináltam 😄 Így olyan kihalt XD
Fantusz
Full, vagy sem másfék órányi játék volt benne - többit spoilerbe írtam - s a befejezett küldetések között ott van ez is.

Igen, lesz lehetõség másodjára is a kutyára, amúgy nálam nyüsögöt meg morgott a bejátszások közbe a kutya 😄
2010.01.05. van írva a DLC-hez. Bár igaz, hogy volt ez az eltolásos hír, de nem értem miért, tökéletesen mûködik és full-os ez a DLC 😊
Fantusz
Kutyának volt valami extra szerepe?
Nálam Alistair és Wynne egész jól elbeszélgettek az ostagari emlékekrõl, de Morrigan, mint, ha ott sem lett volna, meg se nyikkant, gondoltam is, hogy talán Dömpert kellett volna visszavinni.

A dlc-ben lehetõség lesz azoknak is csapatba venni a mabarit, akik elmulasztották a lehetõséget a játék elején.

offkorzreg
amúgy vicces ha tényleg a full ostagar DLC van kinnt,és február 5re van eltolva.a bioware mi a fenét csinál akkor addig?nem igazán értem,de örülünk azért 😊

offkorzreg
köszi

Tessék
Fantusz
Return to Ostagarhoz kell az 1.02-es patch, különben nem mûködik.
A térképen kell lenni egy új helyszinnek, Loren bann birtoka - oda utazol, s a többi kiderül.
Ha fönt van a patch, és nincs a birtok bejelölve,valami nem kóser a dlc-vel.

offkorzreg
nembaj ,tegyed😊