18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • kreknorbert
    TommyGun: nekem is hiba volt vele, de a megoldás: a setup.exe-t indítsd jobbkattintás után magas prioritással így működni fog
  • St0RmTr00pEr
    Két fontos ajándék után lehet elcsábítani Leliana-t. Ha esetleg közbe Morrigannal is flörtölgetsz, akkor később választás elé állítanak.
  • TommyGun
    Csak nekem van problémám a kieg telepítéssel ?

Már az 1.03-as paccs is elhasal vmi -36os hibakóddal, missmatch meg nem old file nem egyezik satöbbi. Már újraraktam 3x és egyből 1.03 peccs...de ugyanez. Próbáltam kompatibilitással feltolni de azzal is hiba.

Előzőleg 1.02-re peccselt összes DLC-vel volt fent és végig is toltam nem vágom mi baja ennek a redvás 1.03-as peccsnek, így nem tudok awakeninget telepíteni :(
  • Zsusensei
    Oks megvan sten kardja tényleg kimaradt a kukás csávó XD
    viszont most dilemmába estem...elf varázsló nővel vagyok és alistair-al folytatok nagy nagy románcot minden volt , de a végén szeretném ha happy and lenne...magyarul nem küldene el melegebb éghajlatra azért mert fertőzött a karim és nem lehet kölyök.. XD magyarul ne menjenek szét...az szomorú lenne
    mik az alternatívák?
  • fnorbi89
    Császtok!Olyan kérdésem lenne hogy az Awekeningbe ha strázsa elesik mert mondjuk a várost védtem meg, akkor mi lesz Oghrennel ha strázsában marad?
    Túléli? Mert végig vittem úgy hogy velem volt így hát túlélte.
    Viszont Igazság és ha jól értelmeztem Sigrunnak hát nem sikerült túlélni. Andersnek igen.
  • Calver
    felszeded a kristályokat, és a "tornyokban" a kis lyukakba (4 darabot kéne hogy láss mindegyik közepén) belepakolod.
  • raepa
    Az anyucihoz vezeto uton lehet talalni kristalyokat (hullakban, etc), szedegesd fol oket. Lesz nehol a padlon 4 kor, azokba lehet a kristalyokat beledugdosni.
  • raepa
    "persze kicsit olcsóbban"

Tulajdonkeppen nem volt draga, csak amig a dragon age (es a mass effect 2) boltban kb 50 dollarnak megfelelo huf volt 50 euro helyett, addig ez 30 font helyett lett 30 euro.

Zsu: Ha nem lehet kinyitni a ladat, akkor probald meg azt, hogy elzarandokolsz Orzammar ele, beszelsz az ember arussal, majd vissza a ladahoz.
  • MCI
    Az Awakening kiegészítőben, az Anya elleni harc előtt mit kell csinálni, hogy a 4 segítő ablak aktív legyen? Nekem csak 1 aktív az Építészt hívhatom tüzeskedni 1 alkalommal.
    Van egy nyitott quest tevinteri kristályok gondolom azt kellene megoldani. Hiába megyek vissza az erődbe nem beszél erről senki.
    Vagy ott a fészek előtti területen kell megtalálni valamit?
  • Fantusz
    Nem tudok megoldással szolgálni, hacsak nem az a gond, hogy elébe mentél a történetnek.
    Sten kardját meggyőzéssel, a kúnári fenyegető támogatása mellett egyszerűen elkértem a törpétől, aki nem felhőtlen örömmel, de minden gond nélkül lemondott róla, így nem kellett ládát nyitogatni.
    Tudom, hogy van más megoldás, a törpe ottmaradhat a csatában, vagy rátok támadhatnak, csak az a kérdés, hogy nyitható-e a láda Sten küldetése előtt.
  • Zsusensei
    Újjab problémám lenne XD (a minuszos pénztárca nem oldódott meg úgyhogy új karakterrel indultam)
    nost ot vagyok h kivenném a dobozból stan kardját de nem tudom XD
    szürke nyíl marad a kurzor és egyáltalán nem ajánlja föl hogy kinyithassam a dobozt..mintha nemis lenne ot csak egy berendezési tárgy lenne...de én akkoris tudom h abban van a kard és a kulcs is megvan hozzá...
    megoldás?help!
  • Bucsek
    Én úgy tudom, vagy Leliana vagy Morrigan, a kettő együtt nem megy :D
    Van egy olyan mérföldkő, mikor megkérdezik tőled, h most kit válassz, és onnantól az egyiket dugogathatod, míg a másikkal csak barátság lesz.
    Ezek szerint lehet már egy ideje Morrigant választottad nem?

más: Kieggel már 6 órája játszom, de még mindig 0% :DDD De baromi élvezetes, szerencsevadászként lehet ám jó nagyokat sebezni :D
    Ajánlom, h legyen még sok sok ilyen kiegészítő, persze kicsit olcsóbban :D
  • Mayday
    Sziasztok,

Lelianat hogyan lehet elcsábítani? Nem sikerült, már régen 100-as szinten van, de csak barátságos. Már az Ő küldetése is készen van, sokat beszélgettem vele utána, de nem lett ebből szerelem.
    Mitől nyílik meg?
  • AntiHero
    Hát ez az egyik se áll szóba velem:S
  • Fantusz
    Elég sok új képességet, s két-két új specializációs lehetőséget is kaptak a karakterek, mindezt minimum 10 óra játékidőbe csomagolva - DLCnek ez így nem lenne picit sok?

Hiányértetem nekem is van az Awakening ugyanis nem lett megfelelően az előtörténetbe ágyazva.
    El kell fogadni, hogy ez egy önálló történet, néhány kivételtől eltekintva a múlt nem téma a csapaton belül, a csapattagokkal beszélgetni nem lehet, leszámítva azt a néhány alkalmat, amikor ők szólítják meg a főkaraktert.

Biztos vannak más vélemények, én kissé ridegnek találtam így, hogy a csapattagokkal beszélgetni nem lehet, semleges-tartozkodó mindenki, még Oghren is, akivel pedig volt már egy-két közös csatánk.
    Az új specializációk jók lettek, a képességeknél úgy éreztem a rúnakovácsolás kihasználásához kevés ennyi játékidő, talán az alapjátékban érdekesebb lett volna.
  • Fantusz
    Meg kell nézni a küldetésnaplót.
    Most a célod az, hogy valamelyik királyjelölt végre hajlandó legyen fogadni.
    Ha megméretésen harcoltál Harrowmonth hűbéresét kersd a kocsmában, a herceg csicskása Vartang, de ha megaláztad a herceget az arénában ők nem fognak veled szóba állni.
  • Shiwo
    bakker..azt hittem, legalább a kieg annyi játszhatóságot hozzáad az alapjátékhoz, hogy abban is elérhetőek lesznek az új képességek, specializálódások... -.- ennyi erővel jobban jártunk volna, ha dlc-ként adják ki
  • josi
    Sztem 2 lovat szerettél volna megülni.Az elején választanod kell hogy kit támogatsz.
  • kreknorbert
    Sigrunnak mi a személyes küldetése?
  • AntiHero
    Na de innen akkor hova tovább? Mert már mindenkivel beszéltem itt semmit nem lehet csinálni egész Orzammarba:S Szegény negyedbe sincs semmi.

Banditák sincsenek a szegény negyedbe. Elvileg a házba kellene lenniük, de nincsenek:S
  • Fantusz
    Egyenlőre sehogy.

Most még csak ott tartasz, hogy valamelyik királyjelöltnél próbálod elérni, hogy fogadni méltóztasson.
    Még a következő küldetés sem Mélyutakra küld, hanem az ozammari alvilág felszámolására.
    Mélyutakra a Feledhetetlen a maga nemében küldetés felvétele után lehet elindulni, Oghren ott fog várni a kijáratnál, addig csak oda tudsz visszamenni, ahol a főurat kerested, nem találod az átjárókat a további Thaigokba.
  • MerlinW
    Az főszál küldetés... csak játsz, mindenképpen eljutsz oda is előbb-utóbb.
    Majd ha Oghren beszél veled, lenyomtad a banditákat a szegénynegyedben, stb, el lesztek küldve az üllőért illetve a feledhetetlen Branca felkutatására..
  • AntiHero
    De azt hogy? Látod milyen küldetéseim vannak. Hol tudom azt felvenni? Vagy kitől?
  • MerlinW
    Mélyutakon van, csináld meg az törpés/üllős questet, utána eljutsz oda is.
  • AntiHero
    Ortan thaig romjai-ba hogy jutok el?:)
  • MerlinW
    Jobb oldalt (lent) a piros 1-es jelöli.

• AntiHero
    Szóval ugyan az a gondom mint két másik embernek is itt a fórumon.

"Megpróbálom leírni:
    Mélyutakon kivégeztem az Aeducan thing térképet, nem látok ott továbbjutási pontot, csak a törpe városba tudok visszamenni.
    Ortan thaig romjainál lenne valami dolgom, de nem tudom merre keressem.
    Filda fiát Ruckot kellene megkeresnem Mélyutakon, de nem találom.

Dulin Foldert és Vartagot is megtaláltam és beszéltem is velük.
    Nem győztem meg Baiylt.
    Nem vettem rá Gwiddont, hogy kiálljon Harrachon ügyéért.
    Harrachon bajnokaként indultam a megmérettetésen.
    Megtaláltam a város kulcsát.
    Oghren nem akar velem beszélni.

Itt tartok, elég patthelyzetnek tűnik."

Ez egy gyerek írta itt régebben. Ugyan ez van nálam is:S Nem tudom mit lehetne csinálni mert semmit nem lehet már kezdeni Ozramatba (lehet nem jól írtam a nevét)
    Küldetések ezek vannak:

Küldetések ezek vannak:

Vartag-al nem tudok beszélni mert elküld a francba:S
  • MerlinW
    Ami nálad/rajtad van abban a mentésben amit importálsz.
  • Calver
    vedd le a csapattársakról importálás előtt.
  • Bucsek
    Na nemtudtam várni... megvettem :D
  • Bucsek
    Egyk érdésem lenne még, mielőtt megveszem a kiegészítőt :D

Minden cuccom megmarad? (Tudom h a DLC-k nem) de azon kivül? És számit h a társaimon vannak vagy előtte vegyem le őket és a hátitatyóban legyen minden?
  • Fantusz
    Kint a csatamezőn - a végjáték ott lesz, ahol a király ás Duncan elesett a csatában.
  • rage
    A Return to Ostagar DLC-vel kapcsolatban kérdezném a következőz.
    Amikor a nekromantát kell üldöznöm, s lemegyek utána a darkspawn tunnelbe (éjfattyak alagútja) nem jelzi többé a térkép. Kinyírok mindenkit lent, s két lehetőség van, vagy kimegyek a barlangrendszerből Ostagarba, vagy vissza a toronyba. Ha utóbbit választom, akárhányszor is teszem, mindig lejátssza a nekromanta menekülős animációját, de ő maga sehol sincsen. Valaki megírhatná, merre keressem :)
    Köszi!
  • MerlinW
    Azt mondta Bio mikor megjelent az alapjáték, hogy 2 évre elegendő DLC-jük van. Tehát valószínűleg lesz még.

(Nincs olyan hogy "kipörgetés". Végigjátszás van.)
  • Deathstorm676
    Csak annak aki már kipörgette:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ti mit választottatok a végén megölitek-e az architectet vagy nem? Kis átgondolás után én úgy döntöttem hogy vesszen a férgese. Nem tartom jó ötletnek hogy a drakspawnok tudjanak gondolkodni és dönteni a sorsukról. Ez nem azt jelenti hogy többet nem lesz Blight. Mert ha esetleg egy néppé szerveződnek és lesz egy vezetőjük aki háborúzni akar az már egy még erősebb sereget jelent mint előtte és nem olyan biztos hogy a vezető halála megállítaná őket. Emelet már csak két isten maradt ha jól emlékszem szal 2 Blightra van már csak esély míg ha a darkspwanok felszabadulnak akkor lehet több is. Előre kíváncsi vok a dragon age 2-re plusz hogy lesznek-e még DLC-k is
  • MerlinW
    Igen benne.
  • Calver
    kérdés Awakening vége tájékáról:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha úgy állítom be a csapatokat még az elején, h Amaranthine-t védjék, akkor mi történik? mivel én úgy lőttem be, h a farmokat védjék - következményeként vagy a várost mentem, de akkor Vigil's Keep-nek lőttek, vagy felégetem Amaranthine-t, és megyek Vigil's Keep-be. alakulhat valahogy máshogy is?
  • Calver
    csak akkor tudsz oda bejutni, ha a csempészeknek segítesz.
  • Bucsek
    Értem, de a külföldiben bennevan a magyar nyelv? Csak mert nemtom h a kettő passzolna e egymáshoz, mivel az eredti az itthonról lett beszerezve
  • kreknorbert
    Amaranthine-ban az őrházba(így írja a térkép), hogyan lehet feljutni ott van a város közepén. azt hiszem van ott egy ajtó amit kulccsal kell kinyitni az lenne a feljáró, és ha igen akkor hol találom a kulcsot?