Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hogy a "ClarkKentes" bejátszáson mennyit röhögtem... Van egy fajta humoruk a készítõknek 😄
MrDevil:
Én csak pontot vettem, addigra rájöttem hogy fake az egész. A játékban nem jelent meg az Ostagar mint letölthetõ tartalom, szóval nem erõlködtem.
Vérmágiát csak akkor tudod megtanulni, ha a fõkaraktered mágus.
Karakterenként változhat, kinek-mivel gyûlik meg a baja.
Az elf romokban van a teleportálós Rém, (vagy Bosszúálló?), amelyiket imád villámvuharokat, jégverést idézni, miközben csontisereg lepi el a terepet.
Sokszor megizzadtam már ellene, de az utolsó találkozásnál meg sem tudott mozdulni - egyetlen manacsapás végzett vele.
Varázshasználók ellen gyilkos spel, de ha nincs manája az ellennek hatástalan, s "természetesen" négyes szintû, bár az elõtte lévõ varázshatalom( fenntartott)képesség is hasznos, a manacsapás pedig azonnali, nem hosszú betöltési idejû varázslat.
Bosszúállók ellen mágusok inkább támogatónak jók, fõleg harcosok sebzik, a húzás képessége kellemetlen, ha összerántja az egész csapatot képes egy ütéssel mindenkit sebezni.
Csak játékélményre megyek 😄 de azért olvasom is a szövegeket 😄
Szóval, hogyan is jussak be a kastélyba?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
itt a bizonyíték
Elakadtam a mágustoronyban. A lustaságdémon ellen csak egyedül megyek, pedig megcsináltam az összes feladatot (a rémálmokat), de így lehetetlen megcsinálni. Segítenétek, hogy mi lehet a gond?
Elõre is köszi
Néztem ezt a videót ( http://www.youtube.com/watch?v=pjdJtuD-ZTw ) és 02:17-nél ha én visszamegyek oda, nekem nincs kinyitva az a rácsos kapu és nem tudok bejutni a kastélyba, így nemtudom megszerezni a bloodmage-t :S
Van egy mentésem amikor bent vagyok, de akkor egy bizonyos "Bosszúálló" erõsebb szörny ill pár íjász fogad de ezeket nem tudom megölni, ezért mentem másfele.. lehet ezeket kéne megölni és kinyitódna a kapu?
Még azt szeretném kérdezni hogy amit írtatok h a Desire Demon hamvai megalázásához kéne visszamenni.. De az hol van?? :s
Az is figyelemre méltó, hogy a kisebbik, 17Mb-os darab a Bioware hivatalos oldaláról szabadon letöltve, telepítve, egy rávezetõ rész, mint volt az a harcosbérci küldetésre a táborban ácsorgó Levi felhívta a figyelmet, de a teljes küldetéshez le kellett tölteni a dlc-t.
Itt a nagy kérdés, hogyan kerülhetett ki a Biowaretõl a dlc, amin minden bizonnyal még finomítani akarnak, mert szerintem sem tökéletes, de nem hiszem, hogy a történeten változtatása, bõvítése volt a terv.
A tökéletlensége nálam abban nyilvánult meg, hogy nevetségesen gyengék a mobok, egy 11-es szintû karakterekbõl álló csapattal még a fõellenség legyõzése sem okozott gondot - mindez nightmare fokozaton.
A történeti oldaláról fönntartom a véleményemet: nem rosszabb ez a dlc, mint az elõzõek voltak, az ilyen tipusú játékfoldozások egyetlen küldetésbõl állnak, az meg a kiadónak nem igazán érdeke, hogy több órányi játékot belezsúfoljanak egy modba.
Ennyivel legalább lerovom a tiszteletet a fejlesztõk elõtt.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Valami oka csak van, hogy még nem jelent meg!!!
Hány faszt kaptál be a diszkóban a 7végén?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mindkettõt fel kell telepíteni az updaterrel.
akkor reménykedek mostani karakterrel már csak megtalálom
"The trees move. Do you not see it?"
Közel sem olyan jók azok a képességek, mint sokan gondolják.
Saját, illetve csapattársaid vérét csapolod ezekkel a képességekkel, ami elvileg egy gonosz karakterhez "illõ" cselekedet, de vajon megéri-e csata közben ilyen véráldozattal többlet kockázatot vállalni.
Vérmágus egyik képessége, hogy a mana helyett az életerejét csökkentik a varázslatok -. logikus?
Lehetõsége van a csapattársaktól életerõt elszívni - közben nem az ellenfél sebzésével van elfoglalva, az életerõ elszívásba a csapattag bele is halhat.
Képes felforralni az ellenfelek vérét - ez szépen hangzik, csak az is hozzá tartozik, hogy ha az ellen megdobja a mentõt a vérmágus szenved súlyos sérülést.
Eredettörténet után nincs nálam az amulet.
Lotheringben sincs.
Mágustorony küldetés - Enyészet, nincs amulet.
Mágustorony - felsõ szint, nálam van az amulet.
Itt meg kell jegyezni, hogy a küldetés végeztével visszamentem a toronyba Lelianaval, az amulet akkor került elõ, tehát valamelyik zárt ládában lehetett.
Ami még érdekes, hogy elvileg ugye a pincében kellene lenni (pókok barlangban vannak a pincében Jowan vérét kerestük), az eredttörténet után mindkettõ lezárt hely, valahol a toronyban találtam az amuletet, de nem a pincében, és nem a démonok elleni harc során.
Mindezekhez még hozzá teszem, nem mindegyik karakteremmel találtam meg az amuletet - minden bizonnyal random.
nincs valami kiskapu? :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehetek vérmágus?
Már 10-es szintû mágus vagyok, szóval van 1 pontom a specializációra de nem tudom hogy hogyan váljak vérmágussá. :S
és merre találtad meg? elvileg mágus originnél az alagsorban kéne lennie, háromszor végignéztem, semmi. "csöppet" bosszantó.
Egy jó mágusbotot többre értékelek.
Az amut több mágusom is megtalálta, magyar neve Lángbáj.
Ami valójában tetszett, az a király leveleiben lévõ homályos utalásokból eredõ elmélkedés lehetõsége.
Ekkora baklövést nem engedhet magának a Bioware, hogy a kalóz verzió hamarbb kerüljön ki, mint tõlük a hivatalos, de gyanítom a lények erejének optimalizálásával (is) lehet gondjuk, még a pálya végén lévõ fõellenség is nevetségesen könnyen legyõzhetõ.
Mindezzel együtt nem tartom rosszabbnak, mint a másik két kiegészítõt, a dlc-kkel szemben mindíg is lesz hiányérzet - ezek legjobb esetben is csupán egy küldetést adnak a játékokhoz, a kiadók gazdaságosabbnak vélik kiadni 4-5 dlc-t, mint egy kiegészítõ lemezt megjelentetni (pl. Fallout3).