Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De hogy húzták le...?
Köszönöm! 😊

MrDevil
sajnos nekem lehúztak 320 pontot amúgy meg 400 pont! remélem jóváírják majd ....

Fantusz
Harcosbércen, Levi testvére csinál neked kardot a meteorból.

A meteorkövet hol lehet megkovácsoltatni?

De hogy a "ClarkKentes" bejátszáson mennyit röhögtem... Van egy fajta humoruk a készítõknek 😄

Fantusz
Ezt most megnéztem az említett mágusnál.

Legnagyobb okozott sebzés: 770

Jah a rém egy lövés volt gyilkos nyíllal hehe.... A rekordsebzésem egyébként íjból származik, de már nemtom pontosan mennyi. Több mint amennyi spellbõl lehetséges(azzal 300 felett volt, álom/rettenet, vérmágussal szellemsebzésre öltözve).
A kastélyba a malmon keresztül lehet bejutni Teagan által.
Az elf romokban a Rém (?) ellen van egy igen jó taktika. Lépcsõ tetején felsorakozik mindenki (ott már nem ér el se vihar se jégverés), nyilat a kezükbe (az se gáz ha egyáltalán nincsenek erre fejlesztve) és 10másodperc alatt lezúzzák. Utána a csontik meg már vicc.

Bosszúállóra "halálra jelölés" szerencsevadász által vagy varázslóval sebezhetõség, iránytévesztés stb. Lámerek fagyaszthatják is 2 varázslóval felváltva. Íjásszal a legnehezebb megölni. A megkötetlenre ugyanez a gyógyír.

MrDevil:
Én csak pontot vettem, addigra rájöttem hogy fake az egész. A játékban nem jelent meg az Ostagar mint letölthetõ tartalom, szóval nem erõlködtem.

Fantusz
Le vagyok maradva, de ha arról az akcióról van szó, amikor a titkos földalatti átjáróból a kastély udvarára lépve egy bosszóálló és csontisereg fogad az udvaron, bal kéz felõl van egy kapu, amit egy karral ki lehet nyitni - bejön néhány lovag, s mindjárt mások lesznek az erõviszonyok.

Vérmágiát csak akkor tudod megtanulni, ha a fõkaraktered mágus.

Fantusz
Az elf síroknái, vagy az eltörõ véres üvegfioláknál megjelenenõ Bosszúállók valóban kemény, elit ellenfelek, de a redcliffe-i kastély udvarán legfeljebb csak kellemetlenkedõ mág a segédeivel együtt is, ráadásul a kapu túloldalán ott vannak a lovagok, csak be kell engedni õket.

Karakterenként változhat, kinek-mivel gyûlik meg a baja.
Az elf romokban van a teleportálós Rém, (vagy Bosszúálló?), amelyiket imád villámvuharokat, jégverést idézni, miközben csontisereg lepi el a terepet.
Sokszor megizzadtam már ellene, de az utolsó találkozásnál meg sem tudott mozdulni - egyetlen manacsapás végzett vele.
Varázshasználók ellen gyilkos spel, de ha nincs manája az ellennek hatástalan, s "természetesen" négyes szintû, bár az elõtte lévõ varázshatalom( fenntartott)képesség is hasznos, a manacsapás pedig azonnali, nem hosszú betöltési idejû varázslat.
Bosszúállók ellen mágusok inkább támogatónak jók, fõleg harcosok sebzik, a húzás képessége kellemetlen, ha összerántja az egész csapatot képes egy ütéssel mindenkit sebezni.

hát nem vagyok nagy "olvassál-válaszoljál" játékfan 😄DDD
Csak játékélményre megyek 😄 de azért olvasom is a szövegeket 😄
Szóval, hogyan is jussak be a kastélyba?
Dehogy, nem a konkrét helyszínrõl beszélek, hanem az ellenfélrõl. 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Felébresztetted az álmodó társaidat?

SötétBarom
Kaput neked se jutott eszedbe kinyitni, mi? Jory meg a spanjai bejönnek és pofánbaszkodják a kis gecit 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

A bosszúállók kemény figurák, utálom õket. Most játszom másodszorra, mágussal le tudtam teríteni, de a jelenlegi szerencsevadásszal képtelen vagyok. :|

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

MrDevil
valakinek sikerült úgy megvennie mint nekem az Ostagar DLC-t lehúzták az accomról a 320 pontot, de magát a dlc-t nem kaptam meg, ja másik minek lehet megvenni ha még megsem jelent.....

itt a bizonyíték

SötétBarom
Te azért úgy viszonylag képben vagy a játék sztorijával kapcsolatban, nemdebár? 😄D:ÉA:SD?_D

Üdv!

Elakadtam a mágustoronyban. A lustaságdémon ellen csak egyedül megyek, pedig megcsináltam az összes feladatot (a rémálmokat), de így lehetetlen megcsinálni. Segítenétek, hogy mi lehet a gond?

Elõre is köszi
Hello.
Néztem ezt a videót ( http://www.youtube.com/watch?v=pjdJtuD-ZTw ) és 02:17-nél ha én visszamegyek oda, nekem nincs kinyitva az a rácsos kapu és nem tudok bejutni a kastélyba, így nemtudom megszerezni a bloodmage-t :S
Van egy mentésem amikor bent vagyok, de akkor egy bizonyos "Bosszúálló" erõsebb szörny ill pár íjász fogad de ezeket nem tudom megölni, ezért mentem másfele.. lehet ezeket kéne megölni és kinyitódna a kapu?
Még azt szeretném kérdezni hogy amit írtatok h a Desire Demon hamvai megalázásához kéne visszamenni.. De az hol van?? :s
Nekünk sok(5 amúgy), külföldinek semmi. Hogy valóban fél óra-e azt nem tudjuk mert ne a végleges. Én egy olyan DLCnek is örülnék ami betenne +2 nehézségi fokozatot hehe...
Ilyen 5-10 dodokat elkerni fel ora jatekert az rablas. Gusztustalan lehuzasnak tartom.
offkorzreg
faszvagy akkor is,de én már unom,befejezhetnénk

Ehh, megvolt az ötödik végigjátszás. Allistair, Ogren, Liliana végig meg én egy nagy pallossal/kalapáccsal. Mindent elmond az, hogy a fõellenség ellen összesen kettõ italt fogyasztottam el ÉP pótlás céljából. Még 1x sem tudtam rávenni magam hogy feláldozzam a karimat 😛
Sok boldogságot 😛 😄

Sikerült férjhez mennem Anorához.. Valaki játszott törpe nemes nõvel? Mi a storyline akkor? Férfiként tudom hogy hercegként indulok.
SötétBarom
Én le vagyok nettosodva mostanában, de ha lesz valami utimate edition azt tuti megveszem.

Fantusz
A történet elég kerek-perec, ennél több játékidõt az elõszõ két dlc (The Stone Prisoner,Warden's Keep) sem adott.
Az is figyelemre méltó, hogy a kisebbik, 17Mb-os darab a Bioware hivatalos oldaláról szabadon letöltve, telepítve, egy rávezetõ rész, mint volt az a harcosbérci küldetésre a táborban ácsorgó Levi felhívta a figyelmet, de a teljes küldetéshez le kellett tölteni a dlc-t.

Itt a nagy kérdés, hogyan kerülhetett ki a Biowaretõl a dlc, amin minden bizonnyal még finomítani akarnak, mert szerintem sem tökéletes, de nem hiszem, hogy a történeten változtatása, bõvítése volt a terv.
A tökéletlensége nálam abban nyilvánult meg, hogy nevetségesen gyengék a mobok, egy 11-es szintû karakterekbõl álló csapattal még a fõellenség legyõzése sem okozott gondot - mindez nightmare fokozaton.

A történeti oldaláról fönntartom a véleményemet: nem rosszabb ez a dlc, mint az elõzõek voltak, az ilyen tipusú játékfoldozások egyetlen küldetésbõl állnak, az meg a kiadónak nem igazán érdeke, hogy több órányi játékot belezsúfoljanak egy modba.

The Protector
Nah.Nem vittem el sokáig a játékot.VIszont nagyon nem tettszik.nagyon nem tettszik h abbahagyhatatlanul jó lett😊Egyzserûen muszáj vele játszani mert a sztori hatalmas lett.NAgyon jók a karakterek.Tipikus Bioware profizmus.Annyira nem tettszik a játék h már meg is rendeltem eredetiben😊
Ennyivel legalább lerovom a tiszteletet a fejlesztõk elõtt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Mégis mibõl gondoljátok, h az Ostagar teljes???
Valami oka csak van, hogy még nem jelent meg!!!

The Protector
Most már tudom te kis buzi😊
Hány faszt kaptál be a diszkóban a 7végén?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fantusz
Két darab DAZIP-bõl áll a mod: egy 17 MB-os, és egy 121MB-os.
Mindkettõt fel kell telepíteni az updaterrel.

Calver
ezer köszönet <#eljen><#vigyor2>
akkor reménykedek mostani karakterrel már csak megtalálom

"The trees move. Do you not see it?"

Az Ostragaros DLC-t "kell elöhozni? Feltelepitettem updaterrel, 1.02es patch fent van de a world mappon nem látom csak a soliders peak meg a golem quest-es részre tudok menni...(of course ez már a játék végénél van ...
Soloban nyomja valaki? 😛
Nem dobná meg amúgy senki, irgalmatlanul nagy spellpowerem volt, spellekkel is erõsítve. Ha rajtad van a 3 vérmágiás cucc akkor vért se nagyon veszítesz a spelleknél. Full entrópia volt az egész emellett, sebzõ spell nem is kellett egyáltalán.
Nem szenved mert bugos. A vérmágus a legerõsebb caster, kitoltam gonoszként is, mindent elpusztítva szinte. Ki mondta hogy lovagként kell végigtolni? 😛 A területre ható bénítása még sebez is, iszonyú erõs. A control spellje nem sokat ér, túl rövid. Ha elfogy a mana ott az életpont. Próbáld csak ki, érdemes végiggonoszkodni. Azt bánom hogy Ogrent nem adtam oda gólemnek, fene vinné el... akkor lettem volna totál negatív mindenhol. Szerintem a zárványban is lehet gonosz véget kihozni, de bevallom nem jutott eszembe hogy elengedjem a varázslót.
Fantusz
Calver leírta a kiskaput, hogy lehet utólagosan is szert tenni a specializációra.

Közel sem olyan jók azok a képességek, mint sokan gondolják.
Saját, illetve csapattársaid vérét csapolod ezekkel a képességekkel, ami elvileg egy gonosz karakterhez "illõ" cselekedet, de vajon megéri-e csata közben ilyen véráldozattal többlet kockázatot vállalni.

Vérmágus egyik képessége, hogy a mana helyett az életerejét csökkentik a varázslatok -. logikus?
Lehetõsége van a csapattársaktól életerõt elszívni - közben nem az ellenfél sebzésével van elfoglalva, az életerõ elszívásba a csapattag bele is halhat.
Képes felforralni az ellenfelek vérét - ez szépen hangzik, csak az is hozzá tartozik, hogy ha az ellen megdobja a mentõt a vérmágus szenved súlyos sérülést.

Fantusz
Konkrétan nem emlékszem hol találtam az amuletet, de a kedvedért betöltöttem néhány mentés.

Eredettörténet után nincs nálam az amulet.
Lotheringben sincs.
Mágustorony küldetés - Enyészet, nincs amulet.
Mágustorony - felsõ szint, nálam van az amulet.

Itt meg kell jegyezni, hogy a küldetés végeztével visszamentem a toronyba Lelianaval, az amulet akkor került elõ, tehát valamelyik zárt ládában lehetett.
Ami még érdekes, hogy elvileg ugye a pincében kellene lenni (pókok barlangban vannak a pincében Jowan vérét kerestük), az eredttörténet után mindkettõ lezárt hely, valahol a toronyban találtam az amuletet, de nem a pincében, és nem a démonok elleni harc során.

Mindezekhez még hozzá teszem, nem mindegyik karakteremmel találtam meg az amuletet - minden bizonnyal random.

Volna elõnye is ha nem ennyire a pénzrõl szólna. A nagyobb kieg meg készül amúgy is. Én pl több kemény fõmobnak örülnék, pl sárkányoknak, de a tó titka is érdekelne pl, az erdõ is bõvülhetne hamár egy rengeteg. Van a térképe egy sárkányhegy vagy mifene, ott is lehetne rövidke tartalom.
Calver
de. keress egy mentést mielõtt befejezted volna úgy a küldetést h nem kaptad meg õket (avagy mielõtt beszéltél volna Desire Demon-nak, illetve Andraste hamvai elõtt), csináld meg azt ami kell a specializációhoz (avagy az üzletet, illetve a hamvak meggyalázását, lehetõleg kacagva), majd töltsd vissza a jelenlegi játékállásodat - a specializációk használhatóak lesznek abban is, sõt, az új végigjátszásaidban is.

ProGabe
a rák ezekbe a specializálódásokba! Blood mage-t és Reaver-t kerestem, kerestem, nem találtam semmi kézzel foghatót, látom itt a linkelt hsz-ben, hogy már rég megcsináltam a küldetéseket, amikkel ezeket aktiválhattam volna

nincs valami kiskapu? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Calver
Refcliffe-ben keresgélj.

Hello.
Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehetek vérmágus?
Már 10-es szintû mágus vagyok, szóval van 1 pontom a specializációra de nem tudom hogy hogyan váljak vérmágussá. :S
Calver
+5% fire damage vonzó dolog számomra, fõleg 3 mágussal - úgy mindenkinek tudok sebzésnövelõ amulettet kiosztani.
és merre találtad meg? elvileg mágus originnél az alagsorban kéne lennie, háromszor végignéztem, semmi. "csöppet" bosszantó.

Fantusz
Nem egy rendkívüli képességû amulet, lényegesn jobbakat is be lehet szerezni.
Egy jó mágusbotot többre értékelek.
Az amut több mágusom is megtalálta, magyar neve Lángbáj.

Fantusz
Nem tartom rosszabnak a másik két küldetést adõ dlc-tõl, ott kaptál egy gólemet, és egy ládát, itt adnak egy rakás páncélt, fegyvert, más kérdés, hogy lesz-e rá szüksége.
Ami valójában tetszett, az a király leveleiben lévõ homályos utalásokból eredõ elmélkedés lehetõsége.

Ekkora baklövést nem engedhet magának a Bioware, hogy a kalóz verzió hamarbb kerüljön ki, mint tõlük a hivatalos, de gyanítom a lények erejének optimalizálásával (is) lehet gondjuk, még a pálya végén lévõ fõellenség is nevetségesen könnyen legyõzhetõ.
Mindezzel együtt nem tartom rosszabbnak, mint a másik két kiegészítõt, a dlc-kkel szemben mindíg is lesz hiányérzet - ezek legjobb esetben is csupán egy küldetést adnak a játékokhoz, a kiadók gazdaságosabbnak vélik kiadni 4-5 dlc-t, mint egy kiegészítõ lemezt megjelentetni (pl. Fallout3).

Calver
találkozott már valaki a Charm of Flame-el? az istennek nem találom ott ahol gamebanshee féle végigjátszás szerint kéne lennie, az elõzõben sem találkoztam vele... pedig igencsak jól jönne.

Solid Snake
"lópáncél" szagú, "rakás szar" <#hehe>