18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
SovereignX #11482 Len egy olyan kérdésem, hogy a kamarás parancsnoki vértet a kiegben is meg lehet szerezni? Mert importáltam a karakterem aminek megvolt de az eltűnt a felszerelésemből. Minden más megvan az nincs. A többi DLC-s cucc megvan. Ez nincs. Át lehet vhogy menteni esetleg vagy meg lehet lesz majd venni/szerezni vhogy?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
#11481 Meg kell akadályozni a szellemharcosok idézését, meg kell semmisíteni az üllőket, és a szobrot. -
#11480 Rúnakovácsolás az alapjátélba jó lehetett volna, a kiegből viszont a játékidő viszonylagos rövidsége miatt kilóg (különösen, ha nem importált, csóró a kari)
Importált karakternél szerencsés esetben a hátizsákban vannak rúnák, italok kevergetésével sem kell vesződni, sőt a kacvatok között ott lehetnek a keresett "apróságok" - mindezzel együtt úgy éreztem a kieg nem növelte tovább a Dragon Age nagyszerűségét, bár szerencsére az alapjáték nimbuszát lerombolni sem tudta. -
#11479 Kellene egy kis help.
Mélyutakon vagyok. Beértem egy terembe, középen valami 4 fejes oszlop, ami időnként elfordul, a fejek előtt 4 üllő, ami fénylik, ha az előtte megjelenő szellemharcost kicsinálom. Míg fénylik, lehet "használni" az üllőt, de rövidesen elfordul az oszlop, és akkor az üllő nem fénylik tovább. Itt mi a feladat? -
NiGhTM4R3 #11478 Kösz, arra még nem jártam akkor. De ezeket honnan nézed ki? vagy fejből?
Amúgy ez a rúnázás mekkora hülyeség már. Ahhoz hogy csinálj nagymesteri tűzrúnát csinálnod kell mesterlegény tűzrúnát, abból szakértő tűzrúnát, abból mester tűzrúnát, és abból lesz a nagymesteri tűzrúna. Ezt a felesleges bonyolítást
Na már csak nagymesteri villámrúna, és mesteri líriumfőzet kell. (azt írtátok, hogy a jóféle tűzbalzsam helyett jó a közönséges tűzbalzsam is, ugye?)
Na de se a strázsában, se Amaranthine-ban nem találom a kereskedőknél. -
sed #11477 Hello valaki nem tudja hogy a szerelem ösvénye 3. nyom után merre tovább mert sehol se a találok semmit... -
#11476 1. Kal'Hirol-ban találsz emlékeim szerint
2. több helyen is van, egynek szintúgy Kal'Hirol-ban, de Vigil's Keep alatt is akad
3. Wending Wood-ban lesz legszebb emlékeim szerint
4. gyémántot dettó találsz Vigil's Keep alatt, tűzbalzsamot ha jól emlékszem bent az egyik kereskedő tud eladni, rúnát meg csinálsz -
NiGhTM4R3 #11475 Kellemetlen, nálam szerencsére ilyen nem volt. De ha lett volna, be van kapcsolva az automatikus mentés és ha a 'saját' mentésem nem is jó, de azzal visszalehet tölteni régebbi állásokat
Kérdésem: pár speciális tárgyhoz kellenek az összetevők. Ezeket be lehet szerezni valamelyik kereskedőnél? mert szerintem a közepén lehetek a kiegészítőben. És ha eddig futottam össze ezekkel, lehet, hogy nem tettem el mert nem tűnnek hasznosnak.
1, hibátlan rubin, nagymesteri villámrúna
2, líriumhomok
3, gránit
4, gyémánt, jóféle tűzbalzsam, nagymesteri tűzrúna
Esetleg ha valaki tudja hol találom ezeket ne tartsa magában :D -
Purga #11474 Köszi a választ, de még várok vele akkor, a remény hal meg utoljára. -
Bucsek #11473 Én percenként nyomgatom az F5öt :D De az a gyorsmentés :D
amikor valami nagy dolgot sejtek, akkor benyomom a sima mentést, de a fene se tudta, hogy a bányában lesz egy ilyen étvezető rész :D
De túlélem, majd ígyis kijavítják. -
#11472 RPG-nel alap, hogy surun ment az ember... vagy gondoltad viccbol ajanlottak minden masodik toltokepernyon, hogy tegyel igy? -
TommyGun #11471 Hát ez baromi jó gratulálok a BIOWARE-nek....
Beszopta velem együtt még jónéhány ember is ahogy nézem a BIOWARE fórumot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezüstbányában ugye elkapnak minket, elveszik a felszerelést és ahogy ahaladsz kifelé úgy fogsz találkozni elméletben 4 arcal akik a csapatod cuccait hordják. Namost a saját "avatarom" nincs meg, levertem a két sárkányt, nem keveset szopva úgy hogy a főkarim gagyi cuccokban feszített és onnantól már csak el lehet hagyni a bányát, nekem ugyanis nem 4 hanem csak 3 avatar került a szemem elé, körbejártam már5x az egész helyet és sehol semmi elvesztek a cuccaim.
Ami a legjob hogy állítólag ez egy BUG de ami a mégjobb benne hogy az a megoldás rá eddig hogy tölts be állást mielött bemennél az ezüstbányába, namost nekem nincs és ahogy a fórumot megnéztem nem vagyok vele egyedül, magyarul csak bugos mentésem van a holmijaim elvesztek, fincsi mi ?
-
#11470 Nekem nagyon tetszett a könyv :) -
#11469 ME könyvek jók, azt tudom ajánlani. Fordításról nem tudok, körbenéztem a nagyobb sci-fi kiadóknál, sehol sem szerepel a tervek között.
Középfokú angollal neki lehet esni, nem nehéz a nyelvezetük.
Dragon Age könyvet eladom, ha kell valakinek. Mint írtam elég gyenge. -
Purga #11468 Már be is rendeltem, köszi az infót!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mass Effect könyvet is eltudnék képzelni MAGYARUL az asztalomon, ha valaki tudja, hogy van e már, vagy tervben van készítése, feltétlenül ossza meg velem, köszi -
#11467 A játékkal egyidőben jelent meg tavaly. Szerintem száraz a könyv, de olvasható. -
obe #11466 köszönöm -
Bucsek #11465 Maric király, Cailannek (Az a szőke vigyorgós) a faterja volt ugye? :D -
MrTwister #11464 Hűha ez nekem is kell!!! -
Bucsek #11463 Dragon Age
Jó lehet -
obe #11462 hohohóóó..kérek szépen linket -
Zsusensei #11461 Rendes könyv ? az érdekes XD engem az elfek története érdekelne, hogy pontosan hogy vesztettékel minden gyökerüket(jo jo emberek leigázták őket) de azért csak nem lehetett az olyan könnyű...nem hinném hogy egy halhatatlan bölcs valaki csakúgy azt mondaná: Fú de erőszakos vagy..na megyek rabszolgának és elvesztem a halhatatlanságom..ja és verd be a fejem hogy minden tudásom elvesszen -
Bucsek #11460 Fuuuu, most nézem, hogy rendes nagy könyv is van már Dragon Ageből, előzmény, hogy mi történt fereldenben, valaki olvasta már? Érdekes lehet, nagyon tetszik ez a Dragon Age világ :D -
Bucsek #11459 Na igen, de én ugye nem kaptam vissza a cuccaim, és én is rémálmon játszok :D A sárkányoknál tényleg nehézkes volt egy kicsit, de megoldható.
Blondy: Ma nézegettem az amazonon cuccokat, és pont elől volt hogy van az awakeninghez egy guide, most nem tudom, hogy az olyan-e amit kiadtak itthon, csak reménykedek, mert jólenne :D
A sima első részhez pedig külön lehetett venni 1 nagy könyvet, amiben stratégiák, végigjátszás, minden küldetés benne volt. -
Blondy #11458 Volt hozzá könyv???? Nekem digital download verzió van. Hogy tehetek szert egy ilyen könyvre? Letölthető? -
#11457 Nem biztos, hogy kifizetődő gyenge cuccokban lemenni a bányába, egy jó felszerelés elég sok bonuszt ad, amire a pálya végén lévő sárkányok ellen szükség is lehet.
Rémálom fokozaton elégge szenvedtem a két dragonnal, gyenge volt a csapat tűz elleni védelme, a két bestia meg állandóan bömbölt - megoldottam, de nehezebb volt, mint a mocsárban lévő árnysárkány elleni harc. -
obe #11456 ugye, nekem is hiänyzik, mint bibliät ugy forgattam honapokon ät. isteni kiadväny -
Bucsek #11455 Értem köszi, akkor azt csinálom, hogy újrakezdem azt a részt, és direkt béna cuccokat veszek fel :D
Más: Lesz magyar nyelven az Awakening kieghez könyv? Ha már megvan a Originshez, akkor ehhez is legyen, jó volt olvasgatni :D -
Paxton #11454 Hi Bucsek,
Minden karakter egyéni felszerelése az "experimental subject" nevü fickóknál megtalálható, a fő karaktered cucca az utolsónál lesz. Tehát érdemes átnézni az "experimental subject" holttestét. Ha nincs nála, akkor ez egy bug, amire már páran panaszkodtak.. Ami felszerelésed a hátizsákodban volt, azt a pálya végén egy ládában megtalálod, a kereskedő fickó mellett. -
Bucsek #11453 Üdv, akadt 1 kis problémám :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A bűverdőben ugye lementem a föld alá megkeresni a csaj tesóját, ott elvették a rucim, és minden egyéb holmim. A csapat cuccát már visszaszereztem, de nehogymár az enyémet nem kapom vissza, mert sírógörcsöt kapok :D:D:D Nem kicsit voltak jó cumók, vissza tudom szerezni? vagy lehet, hogy valami átjárót még nem találtam meg? -
Bucsek #11452 Bakker én a zombit szereztem meg elsőnek, de lövésem nem volt, hogymi meg hogy :( -
#11451 attól függ melyik karaktert akarod elsőnek... ha Velanna kell (táp elf mágus), akkor Wending Wood-ba menj először, ha jól tippelem ez akar lenni a Göcsört dombság. ha tolvajhiányban szenvedsz, célozd meg a "gödört" (gondolom ez meg Knotwood Hills), ott megtalálod Sigrun-t. ha meg zombihiányod van, Justice lesz embered, Feketelápban. ő btw egy harcos, messze a legundorítóbb fejjel az egész játékban. mondjuk sztem ez így kb a legjobb sorrend, mivel mind Velanna-nak, mind Sigrun-nak "felvételi" küldetése, és ha valamelyiküket hagyod utoljára, elesel tőle - míg kiszombi esetén nincsenek ilyen gondok. -
Perszepeta #11450 Tudna valaki tippet adni, hogy a KIEGÉSZÍTŐBEN melyik helyszíneket érdemes először felkeresni, és melyiket hagyjam a végére? Legalábbis a főküldetéseket "félve" viszem, nem akarom még befejezni a játékot, és kihagyni sem akarok semmit. (Göcsört dombságnál vok, de a Feketelápnál nem voltam még, sem a Strázsánál a gödörben). Tehát kérnék egy ajánlott sorrendet:) Vagy nincs jelentősége? Köszi előre is! -
Murmur #11449 Itt elég jól leírják, mi történhet az egyes szereplőkkel a játék végén:
link -
Zsusensei #11448 amm..akkor senkise tudja a végkimeneteli lehetőségeimet a játék végén? XD -
Blondy #11447 Hát én éppen most fektettem meg Leilana-t. Engem is meglepett ugyanis elötte Morigana is megvolt. Még fel is húzta az orrát rajta mikor észrevette hogy bementem a boszi sátrába éjjel. Aztán mondta hogy legyünk akkor barátok és az ugy ok is volt egy jó darabig. De az uccsó alkalommal közölte hogy ő milyen fáradt és csak a meleg takarójára tud most gondolni. Nosza meg is kérdeztem iziben hogy elfére-e két ember is alatta. Mondta is egyből: "Meg hát!" A vicc az hogy utána még reggel beszélgetni is kellett vele :DDD
-
kreknorbert #11446 HÁT HA WIN 7-ED VAN AKKOR FOGALMAM SINCS, NEKEM XP VAN OTT EZ MŰKÖDÖTT, DE A 7 RENDSZERÉT SAJNOS NEM ISMEREM, SAJNÁLOM... -
TommyGun #11445 Az már megvolt írtam is, win2000 módba is próbáltam úgy tovább jutott akkor vmi -6os problem. -
josi #11444 xp kompatibilis módban indítsd. -
TommyGun #11443 Mármánt ezt hogy érted ? Win7 x64 de bevallom prioritást még nem vettem észre hogy hol mondjuk nem kerestem, compatible meg rendszerjogsival futtatás még ok de pontosan mire gondolsz ? Task managerbe lőjem be hogy hight pro vagy mi ?