Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
A királyi palotára gondolt valszeg és katt a tronra a kardért de készülj egy csatára.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

kÖSZI XIANON, de egyben bocsáss is meg: milyen üléscsarnok??
wedge31
Nekem az elsö karim olyan volt ijász+felderitö és eddig az jött be a legjobban.

Idézést ha kimaxolod megkapod az öreg medvét ami felér bármelyik tankal a játékban.

Oh, köszönöm... majd kipróbálom és leírom milyen volt 😊
Remélem azért nem mókust idéz elsõ szinten... 😄

1.Azt hiszem a gyémántnegyed üléscsarnokában amint bemész balra
2. Sajna nem tudom, nekem sose jött ki az egész.

mecsoka
megidéz egy állatot segítségként, én nem használtam ,de volt már róla szó.

Am végre teljesen végigvittem a játékot, ami magát a játékot jellemzi az, hogy kurvajó lett, ezt mindenki mondta róla, de a bakik, hibák lemaradtak. Nálam legalábbis patchelt verzióban, van egy pár hiba.
-Ha morrigant lekapod a Redcclife-i rezidencián, denereimben, akkor nálam "átugrik" a kutyához
-Kylon strázsamester küldijét néha nem tudod leadni
-És mi az istenért tudok én Entropiából még egy életszívást kiválasztani miközben, már réges-rég van egy nekem?
(képet nem sikerült beszúrnom midnig van problémáim ezekkel sajna, ha vkit érdekel e-mail címre eltudom küldeni h igaz!
-Jahm és a legvégére miért butul le ennyire az összes karakter, de leginkább a szövetségesek, akik én sztem elég értelemtlen lépéseket tesz. És miért lettünk hírtelen szuper hõsök a végére?

Most lehet, hogy sok embernek egy nagyon kis faja játék, és nekem is, de azért vegyük figyelembe, hogy van egy-két nagyobb baki is benne.
Állatokat idézget.. nem próbáltam még. Maradok a halottidézésnél 😛
Cuccot tárolni felesleges, rá kell adni arra a karakterre akinek kell. Orgyiloknál van az hogy sok szart kell cipelni, már amennyiben csapdázgatunk/mérgezgetünk, de miért is ne.... Hm, így visszaolvasva a postaimat nyilván én vok a legsötétebb lelkületû a topicban hehe 😛
Specializáldott már innen valaki Felderítõre szerencsevadásszal? Milyen az, mit tud? Köszi

Szevasztok
Két dolgot akarok kérdezni:
1. A törpe trónteremben elvileg valamilyen kardot elhet szerezni, azt hogy lehet??
2. Az óelf páncélból megvan maga a páncél és a kesztyû hol lehet megtalál ni a lábvértet és a sisakot???
Calver
a mágustorony második emeletén van egy másik tároló is, "Bel's Cache" néven, szerintem az is használható ilyen célokra, bár nem fogadnék rá.

"The trees move. Do you not see it?"

ProGabe
ennyi? a rákosság egyi kija a szívét!

én meg gyûjtögettem, gyûjtögettem õket, gondoltam lesz valami szerepük 😄

na mind1, ebben a pillanatban fejeztem be a játékot...

minden tiszteletem a Bioware. és sok pénzem is az övék lesz 😊 ME2 CE elõrendelve

mondjuk az érezhetõ, hogy nagyon sok mindent úgy csináltak meg, hogy lehessen bõvíteni a világot. lesz ennem még 2-3 része, az biztos. nem beszélve a kismillió DLC-rõl

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lacee
shol, mert a legtöbb dolgot egyszerûen nem szükséges tárolni, el kell adni és kész. Ami fontos felszerelés, az úgyis fent van a karaktereken, a cseretárgyak, gyógyitalok, csapdák (stb) meg bõven elférnek az összesen kb 110-120 táskahelyen, amit venni lehet.
Elõször én is szenvedtem a kevés hellyel, aztán rájöttem hogy teljesen fölösleges két teljes páncélszettet meg 6 féle fegyvert magaddal cipelni tartaléknak 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MerlinW
Láda van az elsõ hivatalos DLC-ben.

[merlinw.org]

Eladod. Mi fenét akarsz tárolni?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Meg az sem tetszik a jatek machanikaban hogy a foldre nem lehet tenni dolgokat mert "megsemmisulnek". Ez programozoi lustasag semmi tobb, meg helysporolas a savehez.
2 nem default modot hasznalok a hollot meg a ladat. Nevetseges, hogy nem tettek bele oket az alapjatekba. Foleg a ladat. Megis mit gondoltak hol fogom a cuccokat tarolni...
Az, hogy az nem alapfelszereltésg, hanem egy mod. Ne kérdezd mi a neve, mert én nem használom, de biztos, belinkeli majd valaki, vagy visszalapozol max 2-3 oldal, mert valaki nemrégen írta.
Azt irta valaki itt, hogy a táborban van, kell lenni 1 madarantyúnak amire ha rákattintok, ujra lehet osztani a karakter pontjait, meg van a kamarás erõd, a golem dlc, de semmi. Mi a bibi?
A vilagterkepen a jobb felso sarokban van a tabor, barhol vagy a tabor "megy veled" csak oda kell kattintani es ott vagy.
Kandurex
pínz, drága testzsvírem, pínz az jó, instállom alázsan

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ProGabe
utána tudnék nézni, de kényelmesebb itt kérdezni 😊

mi az értelme annak a rengeteg drágakõnek? gyémánt, ametiszt, stbstb?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az egérállomány ritkítása a fõ feladata.
balee4
Semmit, csak látványelem. 😄 Vannak ott szarvasok is az erõdön kívül, azok sem szolgálnak semmilyen célt. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hali
A kamaráserõdnél van 1 bagoly, õ mi célt szolgál?
Fantusz
Nem értetted félre én írtam hülyeséget.<#circling>
Kékre szineztem a sötétkövet <#vigyor>

mecsoka! Köszi, ez elég konkrét lett! Így már csak sikerülni fog.
Fantusz! Akkor megnyugodtam, nem csak én vagyok aki ezeket a küldiket nem teljesen érti. Kékkõ szabadcsapat??? Olyan is van? Én még csak a Setétkõ csapattal találkoztam. Vagy csak félreértem és a kettõ egy és ugyanaz?
wedge31
Ezt már én is kérdeztem töle...

balee4
Honnan származik az infó?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

😄

offkorzreg
tábor bakker :|

kovecses
Mi a hely neve?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Ezek után, hogy tudom mire megy ki ez az egész az a véleményem, hogy több értelme volt csak önmagában a feladatoknak... akartad megcsinálod, kapsz pénzt érte oszt jóvan. De hogy értékes félórákat csesszek el felesleges pepecs feladatokra azért, hogy közöljék egyáltalán a szándékukat majd pedig elhajtanak mert jajj megöltem szegényt hááát...

Más: jéééé ott a piros betûsben le vannak írva kinek milyen ajándék jár 😊 De jó, hogy nem kérdeztem semmi, megkíméltem magam 5süntõl 😄

offkorzreg
a táborban tudsz a törpöknél 😄

Terminátor14
Nyisd ki a szemed legközelebb 😊

CSAK a Fradi

wedge31
A világtérképen van a táborod a jobb felsöbe és csak ott tudsz enchantolni.

kovecses
Ne szivassatok a minimappot tudom hol kell nézni. A kérdés az hogy hol tudok bûvöltetni/rúnáztatni?
Hol van ez a hely a világtérképen? Kapis? 😄

offkorzreg
jobb felsõ sarok

Terminátor14
Külön kis ablakban látod mindig, asszem jobboldalt fent, de ebben most nem vagyok biztos 😄DD

CSAK a Fradi

kovecses
Hol? Az a térképen merre van?

Terminátor14
Esetleg próbálkozz a táborban...

CSAK a Fradi

kovecses
Az érdekelne hol lehet bûvöltetni. Még a játék elején két törpénél bûvöltettem de az messze van most tõlem. Jelenleg a törpe várban vagyok. Lehet valahol a közelben rúnát rakatni a fegyverembe?

MerlinW
Egy kis bug: Ostagar ostrománál le lehet menni a földszintre😊

[merlinw.org]

Fantusz
Véleményem szerint a szabadcsapat küldetése elég félszegre sikerült.
Az állítólagos szökevények utalnak arra, hogy valami nem stimmel a háttérben, de többet nem lehet megtudni, jellemzõen lóti-futi feladatokat adnak: vigyünk nekik gyógyitalokat, kézbesítsünk üzenezeket - a végén meg a pofánkba vágja a megbízó, hogy lenne még itt egy fontos elintéznivaló...

Köszi! Gondolom, a hiba ott volt hogy nem tudtam vagy elfelejtettem megcsinálni egy két küldetést, tehát nem bizonyítottam.

Fantusz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szabadcsapat küldetéseinek a végén kiderül, hogy hatalmi harc dúl a csapaton belül, a küldetéseket a gonosz trónkövetelõ adja, aki az apja helyét szeretné átvenni a vezetésben.
A küldetésekkel tesztel, hogy alkalmas vagy-e a végsõ feladatra: megölni az apját.
Elõkerül az öreg, dönthetsz, hogy megölöd, nem avatkozol az ügyeikbe, vagy az áruló fiát ölöd meg.
Az utóbbi variációnál a végkifejlet az, hogy az öreg megköszöni a segítséget, de megkér ne találkozzatok többet, felejtsd el a szabadcsapatot, mert bár a fia elárulta, benned mégiscsak a gyilkosát látja - ezzel a küldetéssorozatnak vége, az öreg nem küld utánad bérgyilkosokat.

A Szabadcsapatos küldi engem is érdekelne, mert mindig utalnak rá, hogy félreértettem valamit és rossz oldalon állok, aztán bocsánat de megtámadnak... ??? ... Most akkor ne fogadjam el az egész küldetéssorozatot? És mikor van az hogy dönthetünk ki mellett állunk? Nekem valami kimaradt az életembõl.
Én csak a D-set csináltam meg. És utána egybõl megtámadtak, mert hogy belenyúltam valamibe. Szerintem ezeknek nincs is hosszabbtávú következménye... vagy van?

Fantusz
Tudom:-)
Pontosabban, csak ha törpe nemest indítasz, akkor ismered Gorim elõéletét, közrendû törpe eredettörténetben nincs szerepe.

Fantusz
A Csámcsogóban szerintem nem érdemes szelektálni a küldetéseket.
Megcsinálsz egyet - talán ad másikat, de ha bent hagyod a küldiket lehet kifogysz a questekbõl.

Tény, hogy jókora ellentmondások vannak, de nem tudom a végkifejletet, mert még egy karimmal sem értem a végére, idõ elõtt elragadott a fõküldetés fináléja.
Egyik karimmal most ott tartok ezen a vonalon, hogy az erdõben kilõtt nyíllal jeleztem D embereinek, hogy tiszta a terep, K-val pedig D lebuktatásán "dolgozunk", D hadnagya már halott - s csak halkan mondom, nehogy kinevessenek, de fogalma sincs mi zajlik körülöttem, mi lesz a "nem teljesen legális" feladatok teljesítésének végkifejlete.

A Kékkõ szabadcsapat küldetéseinél a három szökevény nyílvánvalóvá tette, hogy nem tisztességes játszmába kerültünk, de csak a végén dönthetünk ki mellett állunk, a Csámcsogó szerencsevadász küldetéseinél is lehet valami hasonló, de még odáig nem jutottam el.

Az a törpe "kereskedõ" visszaköszön a játékban, ha törpével kezdesz... 😉

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Fantusz
Denerimben a piactéren találsz egy törpe kereskedõt.
Tõle 15 arany ellenében megkapod a tomboló specializációt.
Oghren nagyon soká lesz a csapatod tagja, ráadásul vele össze is kell haverkodni annyira, hogy hajlandó legyen tanítani - nem érdemes addig várni, kivéve, ha nincs szükséged a specre, akkor egy másik játékban hasznosíthatod.