Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Idézést ha kimaxolod megkapod az öreg medvét ami felér bármelyik tankal a játékban.
Remélem azért nem mókust idéz elsõ szinten... 😄
2. Sajna nem tudom, nekem sose jött ki az egész.
mecsoka
megidéz egy állatot segítségként, én nem használtam ,de volt már róla szó.
Am végre teljesen végigvittem a játékot, ami magát a játékot jellemzi az, hogy kurvajó lett, ezt mindenki mondta róla, de a bakik, hibák lemaradtak. Nálam legalábbis patchelt verzióban, van egy pár hiba.
-Ha morrigant lekapod a Redcclife-i rezidencián, denereimben, akkor nálam "átugrik" a kutyához
-Kylon strázsamester küldijét néha nem tudod leadni
-És mi az istenért tudok én Entropiából még egy életszívást kiválasztani miközben, már réges-rég van egy nekem?
(képet nem sikerült beszúrnom midnig van problémáim ezekkel sajna, ha vkit érdekel e-mail címre eltudom küldeni h igaz!
-Jahm és a legvégére miért butul le ennyire az összes karakter, de leginkább a szövetségesek, akik én sztem elég értelemtlen lépéseket tesz. És miért lettünk hírtelen szuper hõsök a végére?
Most lehet, hogy sok embernek egy nagyon kis faja játék, és nekem is, de azért vegyük figyelembe, hogy van egy-két nagyobb baki is benne.
Cuccot tárolni felesleges, rá kell adni arra a karakterre akinek kell. Orgyiloknál van az hogy sok szart kell cipelni, már amennyiben csapdázgatunk/mérgezgetünk, de miért is ne.... Hm, így visszaolvasva a postaimat nyilván én vok a legsötétebb lelkületû a topicban hehe 😛
Két dolgot akarok kérdezni:
1. A törpe trónteremben elvileg valamilyen kardot elhet szerezni, azt hogy lehet??
2. Az óelf páncélból megvan maga a páncél és a kesztyû hol lehet megtalál ni a lábvértet és a sisakot???
"The trees move. Do you not see it?"
én meg gyûjtögettem, gyûjtögettem õket, gondoltam lesz valami szerepük 😄
na mind1, ebben a pillanatban fejeztem be a játékot...
minden tiszteletem a Bioware. és sok pénzem is az övék lesz 😊 ME2 CE elõrendelve
mondjuk az érezhetõ, hogy nagyon sok mindent úgy csináltak meg, hogy lehessen bõvíteni a világot. lesz ennem még 2-3 része, az biztos. nem beszélve a kismillió DLC-rõl
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elõször én is szenvedtem a kevés hellyel, aztán rájöttem hogy teljesen fölösleges két teljes páncélszettet meg 6 féle fegyvert magaddal cipelni tartaléknak 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mi az értelme annak a rengeteg drágakõnek? gyémánt, ametiszt, stbstb?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A kamaráserõdnél van 1 bagoly, õ mi célt szolgál?
Kékre szineztem a sötétkövet <#vigyor>#vigyor>
Fantusz! Akkor megnyugodtam, nem csak én vagyok aki ezeket a küldiket nem teljesen érti. Kékkõ szabadcsapat??? Olyan is van? Én még csak a Setétkõ csapattal találkoztam. Vagy csak félreértem és a kettõ egy és ugyanaz?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Más: jéééé ott a piros betûsben le vannak írva kinek milyen ajándék jár 😊 De jó, hogy nem kérdeztem semmi, megkíméltem magam 5süntõl 😄
Hol van ez a hely a világtérképen? Kapis? 😄
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
CSAK a Fradi
Az állítólagos szökevények utalnak arra, hogy valami nem stimmel a háttérben, de többet nem lehet megtudni, jellemzõen lóti-futi feladatokat adnak: vigyünk nekik gyógyitalokat, kézbesítsünk üzenezeket - a végén meg a pofánkba vágja a megbízó, hogy lenne még itt egy fontos elintéznivaló...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A küldetésekkel tesztel, hogy alkalmas vagy-e a végsõ feladatra: megölni az apját.
Elõkerül az öreg, dönthetsz, hogy megölöd, nem avatkozol az ügyeikbe, vagy az áruló fiát ölöd meg.
Az utóbbi variációnál a végkifejlet az, hogy az öreg megköszöni a segítséget, de megkér ne találkozzatok többet, felejtsd el a szabadcsapatot, mert bár a fia elárulta, benned mégiscsak a gyilkosát látja - ezzel a küldetéssorozatnak vége, az öreg nem küld utánad bérgyilkosokat.
Én csak a D-set csináltam meg. És utána egybõl megtámadtak, mert hogy belenyúltam valamibe. Szerintem ezeknek nincs is hosszabbtávú következménye... vagy van?
Pontosabban, csak ha törpe nemest indítasz, akkor ismered Gorim elõéletét, közrendû törpe eredettörténetben nincs szerepe.
Megcsinálsz egyet - talán ad másikat, de ha bent hagyod a küldiket lehet kifogysz a questekbõl.
Tény, hogy jókora ellentmondások vannak, de nem tudom a végkifejletet, mert még egy karimmal sem értem a végére, idõ elõtt elragadott a fõküldetés fináléja.
Egyik karimmal most ott tartok ezen a vonalon, hogy az erdõben kilõtt nyíllal jeleztem D embereinek, hogy tiszta a terep, K-val pedig D lebuktatásán "dolgozunk", D hadnagya már halott - s csak halkan mondom, nehogy kinevessenek, de fogalma sincs mi zajlik körülöttem, mi lesz a "nem teljesen legális" feladatok teljesítésének végkifejlete.
A Kékkõ szabadcsapat küldetéseinél a három szökevény nyílvánvalóvá tette, hogy nem tisztességes játszmába kerültünk, de csak a végén dönthetünk ki mellett állunk, a Csámcsogó szerencsevadász küldetéseinél is lehet valami hasonló, de még odáig nem jutottam el.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Tõle 15 arany ellenében megkapod a tomboló specializációt.
Oghren nagyon soká lesz a csapatod tagja, ráadásul vele össze is kell haverkodni annyira, hogy hajlandó legyen tanítani - nem érdemes addig várni, kivéve, ha nincs szükséged a specre, akkor egy másik játékban hasznosíthatod.