18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#11562 az üres pergameneknek, malachitoknak és topázoknak milyen hasznát tudom venni? -
#11561 Dragon Age - 13,95€ (~3800 Ft) -
Murmur #11560 Nalam nem volt ilyen, de esetleg probald meg rendszergazda jogosultsaggal futtatni a telepitot, illetve XP (SP3) kompatibilitasi modban.
Jah, hogy "leszedted". Na, annak ki tudja mi baja lehet. :P -
simi1018 #11559 Sziasztok!
Lenne egy kis oroblémám le szedtem a játéknak a kiegészitőjét és a 1.03-as petch-nél megál a telepítés. Tudja valkie ennek az orvoslását ?
A válszt elöre is köszönöm. -
Cecameca #11558 Tisztában vagyok vele, nem magát a két játékot hasonlítom össze, hanem a nehézséget. Az is meg tudott szivatni még easyben is, meg ez is, csak ez picit jobban. :)
Persze nem vagyok tökéletes, kevés időm van mostanában játszani, és nyilván érzékenyen érint, ha a napi 1-2 óra játékidőmből másfél óra egy szituáció megoldásával megy el.
Egyébként meg valóban jobb lett volna a NWN 2-vel összehasonlítani, party alapú játékban nálam az az etalon. -
#11557 Ha a Divinity 2-höz hasonlitod már rég rossz ez egy party alapu játék minden azon mulik ki van a csapatodban milyen képeségekel és te hogy taktikázol.
A Divinityhez hasonlo rpg-ben meg kézbe veszel egy kardot azt mindenkit levágsz aki a közeledbe jön nem egy kategoria evvel a játékal. -
Murmur #11556 Kell egy healer, es akkor nem lesz bosszanto. -
Cecameca #11555 Na sikerült megcsinálnom a Gauntlet-es küldit, de nem a taktikázáson múlt sajnos, mert százhuszadszorra is kb ugyanúgy zajlott le a dolog...Na lényeg, hogy Kutyussal egy-egy elleni küzdelemben végül az ellen dőlt el előbb, de kicsit olyan érzésem volt, hogy random ezt osztotta épp a gép. :P Szóval néha szerez magának a játék feketepontokat nálam, néhol bosszantó mintsem élvezetes, pedig nem ma kezdtem az "ipart".
Divinity 2 is nehéz volt, de ott egy ilyen szitu inkább kihívás volt, nem kellett erőlködni ennyit. Remélem magasabb szinten ez változik.
-
#11554 Sztem még több is mint 15 óra, persze egyénfüggő, de én még nem fejeztem be és már 18 óra felett vagyok. Megjelenés napján vettem, de most már csak 7k, ennyit bőven megér. -
Bucsek #11553 A mai játékok idejéhez képest tökéletes a kiegészitő és megéri a pénzét, viszont ha az origins idejéhez viszonyítod, akkor nem éri meg :D
Egyébként meg megéri. -
#11552 Külön történet, nagyrészt új szereplőkkel (csak Oghren akire számíthatsz a régi csapatból).
Új képességek, specializáció lehetőségek vannak a kiegben, no meg rossz esetben néhány bug - az alapjáték hátán megél az Awakening de attól sajnos eléggé elmarad a játékélmény, amit vártunk tőle. -
#11551 Hoppá, akkor ez ugye nem olyan, mint az előző harcos bérc, hogy fél óra és kész?! Akkor megfontolandó! -
#11550 Kb 15 óra mellékküldikkel együtt. -
#11549 sziasztok,
Az új kiegészítő mennyit rak játék időben pluszba? Igazság szerint kicsit sokkalom az árát, és pár órát nem érne meg..:( -
Kombinator1991 #11548 Nos mégha olyan gyógyital lenne, hogy 100 százalék hp-t tölt bármennyi is az akkorsem lehet sztem healer nélkül végig vinni mert egyszerüen 2 poti lehetőség közöt legyak pár ellenfél. -
Bucsek #11547 Én azt a 2 falka izét nyirtam ki pikkpakk, 2 lánc azt meg is hóttak :D ami izgalmas volt, az a spirit dragon, na az nagyon jó volt :D de tényleg kicsit könnyebb, jó persze vannak skillek, amig nem kicsit lettek durvák. több ezreket sebeztem mobokba, persze csak normál ellenfelekbe. 16 óra alatt vittem végig és sajna a végén nekem is bugos volt :( de majd nekiállok még1x. -
SovereignX #11546 Két kérdés. Miért van az, hogy az Awakeningben minden boss gyenge. Volt olyan amelyikhez nem kellett 3 másodpercnél több, hogy kinyírjam. Az alapjátékban legalább tényleg küzdeni kellett velük. Taktikázni. Most meg...
A másik. Miért van az árusoknak ilyen kicseszett idegesítő hangja? Mintha az ember árusok összese eunuch lenne. A Strázsás páncélárus hangját meg ha meghallom hát ingerem lenne beleállítani a kardom. Rohadt nyávogós egy hangja van. -
HammeRed #11545 Az ezüstbányában lévő bugra tud valaki megoldást?Mikor az összes karakter cuccait visszaszerzem csak a főkarakterét nem kapom vissza pedig kitakarítottam az egész barlangot. -
#11544 A templom előtt lehet csapattagokat cserélni (azon a te3rületen ahol az őssárkány megjelenik), de ha a gyógyitalokból kifogytál lehet kénytelen leszel visszamenni a táborba - bal kéz felől van egy rövidebb út. -
#11543 a varázslatos H betű a válasz a kérdésedre
avagy a karakterek portréja alatt is megtalálod a megfelelő ikont - szimplán ha benyomod, a csapattársak nem fickándoznak. -
Miguel125 #11542 Az miért lehet, hogy Lothering óta a csapattagok nem követnek hanem megállnak a betöltődés helyén és ennyi? Alistair-el vagyok. Amikor először játszottam akkor pagonyelfel mentem és nem tapasztaltam ilyent. Lehet csak én bénázok el valamit, de nagyon? oO -
Cecameca #11541 Köszi, ezt most meg is próbálom, utoljára.
Amúgy a normál csapatom: Alistair, Morrigan, Leliana.
Alistair fejlesztését attól féltem, hogy eltoltam, ezért amikor elindultam Havenbe, tesztelni akartam egy másik csapatfelállást is, azért lett ez a szerencsétlen Sten-Zevran-Kutya team. Nem számítottam ugyanis arra, hogy közben már nem tudok változtatni, aztán próba cseresznye alapon ment tovább a dolog. :P
Ja egyébként vicces, de a kutyus a legjobb, mindig ő húzza legtovább. :D -
#11540 Megoldható bármilyen felállással, csak a taktikán kell változtatni.
Healer nélkül a harcosokat a legerőebb gyógyitalokkal kell ellátni, kerül-amibe kerül, gyógyító nélkül ezen nem lehet takarékoskodni.
A gyógyitalok hatékonysága a karakter mágia értékétől függ, s ez harcosoknál érthetően alacsony - mágus a halál torkából képes egy kis gyógyitallal maxra gyógyulni, de ha a harcosaidat is ezzel a kiszereléssel itatod, szorult helyzetben végig vedelik a csatát, nem harcolnak, ennek egyenes következménye lesz a vereség.
Drága mulatság a nagyobb kiszerelésű gyógyitalok elkészítése, de healer nélkül a harcosoknak ezekre szükségük lesz.
Wynne tudománya főleg abban rejlik, hogy képes az állóképesség visszatöltését is meggyorsítani, sokkal hatékonyabbak lesznek a tankok, ha tudják használni a speciális képességüket. -
Kombinator1991 #11539 Mágus healer nélkül nemcsak azért tartom lehetetlennek könnyű fokozat felett, mert sokba kerül az iparia mennyiségű HP poti, de sok ellenfél tol olyat, hogy beszarsz és egyszerüen nemlehet elég gyorsan használni a potikat, hogy tuléld. -
Bucsek #11538 Sose indulj el poti nélkül :D mindig legyen kéznél 1000 flaska és 500-500 liriumpor meg elfgyökér, vagy amiből a hp poti készül :D én csak a kisgyogyitalokat használtam, meg ami voltmég azokat csak találtam, azok túl drágák elkésziteni :D
Meg lehet oldani tuti valahogy mágusok nélkül is, csak nem elsőre :D -
obe #11537 hät az hatalmas baj hogy nincs mägusod, se healered:(...ha lenne mägusod, az egyik legjobb trükk hogy a legerösebb ellenre eröteret dobsz, annak sanyi egy darabig, tudsz a maradek 3-al foglalkozni...vagy csak egy karakterrel rombolj be, a többi 3-at hagyd hätra eldugva, csald hätra egyesevel öket, es ahyogy ollie irja mind a 4 karaktereddel ällj rä, hamar maghal, mär egyel kevesebb...mägus nelkül nehez melo lesz, en ältaläban 3 mägus egy tank felällässal nyomulok, igy közel sem kell mennem a spirit formäkhoz, beküldöm a tankot, kap egy eröteret, a 3 mägus meg szorja a fal mögül a tüzvihar + földrenges + halälos felhöt, vagy mäst...mire odaernek a mägusaimhoz mär alig van hp-jük -
Cecameca #11536 Hát ez az, szerencsétlen a csapat. Nincs healer, mágus se, ütik ezek egymást mint a répát. :P Mondjuk az sem könnyít a dolgon, hogy elfogyott a HP szörpöm, de hát ez van. Lehet mégis reload lesz ebből, mert már annyira felbosszant, és nem ez az első eset. -
Dimitrii #11535 még annyit hogy . override a kiterjesztése -
Dimitrii #11534 Hello tudna valaki abban segiteni hogy a letöltött moddokat hova kell tenni köszi előre is -
Bucsek #11533 Szerintem támadd be először a hilert, márha ott van Winnye vagy hogy írják :D Ugyanolyan erősek amilyen Te és a csapatod, nem nehéz, kiegyensúlyozott :D nézd meg miket használnak, aztán meríts ötletet :D
Én spec hardon nyomtam, de már előtte végigvittem párszor fokozatonként, most keményítettem, h nem halok meg 1x sem a főkarival, sikerült is :D és nem is tudtam, hogy van olyan acsivment, de van :)
Szóval hajrá. Mágus meghal, nemtud healelni, a 2 tank lehetőleg kősse le magát, márha van. -
#11532 Tipp? Én normálon csináltam, és asszem elsőre ugyan meghaltam, de második próbálkozásra könnyen ment. A trükk max annyi, hogy az összes karaktereddel 1 ellenfélre koncentrálj egyszerre. -
Cecameca #11531 Halihó!
Már jó ideje az Urn of sacred ashes küldivel raboloma saját drága időmet, és kezd nagyon felbosszantani. A Gauntletnek annak a részén állt meg a tudományom, amikor a saját csapat spirit formátumával kell szembeszállni. Hát ha megszakadok se megy. És már easyben nyomom. Felállás: Sten, Zevran, A Kutyus, meg jómagam dual wield warrior. Külföldi fórumokat is böngésztem, de sok okosat nem tudtak, pedig jóopáran meg vannak lőve ezzel.
Pl. az erőset kinyírni először....én már minden sorrendben próbáltam, de semmi. Ha csak egy hangyafingnyival, de akkor is az ellen győz.
Megköszönnék bármilyen tippet....
(amúgy nem ez az ideális csapatfelállásom, de az események sodrában valahogy ezekkel keveredtem ide, és már nem volt kedvem visszatölteni) -
#11530 Milyen megoldás? Ha itthon vetted, magyar nyelvű, ha nem itthon, nem magyar. Milyen változat amúgy? DVD-s vagy digitális letöltés? -
ricsa008 #11529 még 1 órát leszek net előtt léci ha van megoldás segítsetek -
#11528 Egyszerübb megvenni a törptöl a táborodban.... -
#11527 Lenne egy kérdésem. Ugye 7es szinten megkapod az első specializáció pontot. Na én most vagyok 10es (nemsokára 11) és hogy tudok templáriusnak tanulni? Tudom hogy a táborban alistairtől kell tanulni de nem nagyon akar megtanítani. Mi kell hozzá vagy mikor fog ebben nekem segíteni? -
ricsa008 #11526 a Kieg ami most jött ki nekem angol:(
kell valamit állítani? -
#11525 Csak csináld a főküldiket. -
d3vilz #11524 Sziasztok.
Vki nem tudja , hogy mikor meggyógyult Eamon Arl hogyan kell sereget toborozni? -
Kombinator1991 #11523 Nos a mage sztem a legkönnyebb legalábbis az egyetlen healer lehetőség és emellet ha ugy talentol az ember atom DPS, de egy kis ügyességgel olyan kemény tud lenni, hogy egyedül a mage-vel lenyomható egész ishal tornya vagy akár a denerimi vérmágusos ház. Kicsit tultápolt is sztem. Sztem a legnehezebb kaszt a rogue az eleén később mind1 mi a főkasztod a társaid kiegészitenek ami nincs.