Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az õssárkányt is leírták már neked, nem is egyszer. A hamvak keresése után kimész a nyílt terepre és megfújod a kürtöt, amit Kolgrimtól "kapsz".
CSAK a Fradi
A kardot és a pajzsot is dobta - ez a leglényegesebb.
A fickót nehéz nem észre venni, mert a piactéren ácsorog, egy felkiáltójellel a feje fölött.
Ha nem mûködik a dolog, legfeljebb visszatöltöd a mentést,lesz néhány percnyi plusz játékidõd, vesztenivalód nincs.
"The trees move. Do you not see it?"
A bemásolósak nem fognak mûködni.
Lentebb is volt valakinem gondja a Harcosbérc dlc-vel, de néhány naponta visszatérõ "sláger" - részleteket ugyan nem tudunk, így csak sejtés, hogy a warezes dlc nem megfelelõ.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
#9878 vonta kétségbe Ganxkang erejét, az, hogy én nem nagyon szenvedtem vele egy talán irreálisan erõs varázslatnak köszönhetõ rövid csata miatt történt.
Tény, hogy az õssárkány maradt nálam a legerõsebb legyõzött ellenfél a statisztikában, de Gaxkangot egyeltalán nem tartom gyengének, sõt a sárkány ellen minden karakterem talpon maradt, Gaxkang megrendítve is könnyedén kiütött két csapattagot.
A hivatalos forumon a fejlesztök és az átlag userek ,nem olyan profik mind akik ide az sg-re járnak is arrol regéltek hogy ö a legnehezebb elsöre.
Sokadik végigjátszásra már mindegyik boss pofonegyszerü a sárkányra is megvan az ellenszer.
Azt pedig nem én állítom, hogy a játék legerõsebb ellenfele - sokaknál az õssárkány legyõzése után is Gaxkang volt a legerõsebb legyõzött ellenfél, nálam marad a sárkány, amit reálisnak is érzek, rá nem hatott a manacsapás vele harcolni, küzdeni kellett.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A végén lévõ Vezérdémon is sárkány, de végelgyengülésben szenvedhet, mert elég könnyen agyon lehet csapni.
Ozammarban a kocsmában motyog valami értelmetetlennek tûnõ dologról egy törpe, kapsz egy jegyzetet a megkötetlenrõl.
A Szent hamvak urnája keresése közben találsz egy másik jegyzetet.
Az elfeknék a romban ismér bõvül a jegyzet.
Gaxkangot Denerimben találod - állítólag a legerõsebb ellenfél, de nem minden esetben, nálam is az õssárkány maradt a trónon.
Youtube-n sok video van - googleba is rá lehet keresni: Gaxkang
Az õssárkány az ameik a legvégén van? Vagy az urnánál?
Ki ez a Gaxkang? Tudom volt róla szó, de nem tudom hova tenni és az eddig elhangzotakból se nagyon tudtam összerakni. Köszi 😊)
Leütötte a HP-ja felét, 1028 sebzés.
Bosszúból gyorsan agyoncsapott két csapattagot, de nem okozott különösebb gondot a legyõzése - ekkora sebzés már szerintem is cheat, hiába a játékhoz tartozó képességgel lehet elérni.
Legerõsebb legyõzött ellenfél továbbra is az õssárkány maradt - talán mert azzal küzdeni kellett, Gaxkang meg belerokkant az elsõ varázslatba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Feltûnik, hogy a trónnak valami jelentõsége lehet (ha rábiszed az egeret, megjelnik a szem ikon).
Rákattintasz - kapsz egy új bejegyzést a naplódba. (olvasd el)
Ismét a rtónra kattintva jön egy üzenet, hogy nem történik semmi...
A három segítõddel keresd meg a megfelelõ pontokat, s ha minden ok. jön egy gyengécske sárkány.
Ezt a kardot dobja :
Type: Greatsword
Material: Silverite (Tier 6)
Requires: 34 Strength
Damage: 16.50
Critical chance: 2.25%
Armor penetration: 5.25
Strength modifier: 1.10
Runes: 2
Effects: Weakens Nearby Darkspawn
Messy Kills
+4 Damage vs. Darkspawn
Increases Hostility and Intimidation
+0.25 Stamina Regeneration in Combat
Nem akarok hülyeséget írni, de lehet hogy még vannak éjfattyak valahol. Kedves szokásuk hogy valahol a hegyen vagy a város szélén (kikötõ) még andalog egy kettõ, csak nem támad meg. Utána lesz automata betöltés, hogy dejó gyõztünk, emlékezzünk az elesettekre.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Az lenne a kérdésem hogy Redeliffe faluban lévõ csatánál ha már nem jönnek hullák mit kell csinálni?
A kastélyhoz vezetõ útra nem enged bemenni.
Amikor elõször mentem a kapuhoz leküldtek a tóhoz, aztán amikor ott nem jött már semmi felmentem. Aztán amikor már ott se jön semmi mentem újra a kapuhoz de nem tudok átmenni. Pedig nyitva van...
A választ elõre is kösz. (ha kapok)
Fantusz: igenis, értettem 😄 Köszi a tippeket! Gondoltam kipróbálok valami újat, ne ugyanúgy csináljak mindig mindent 😊
Fõleg íjászhoz illek ez a specializáció, dualos szerencsevadásznak a párbajhõs-bérgyilkos teshezállóbb, de nyugostan el lehet térni a sablontól.
Egy jelentõs negatívumot azért vegyél figyelembe: amikor új területre lépsz, elszállnak a summonok, s 30 másodpercig nem tudsz újat megidézni.
A megidézés egy viszonylag hosszú, 2-3 másodperces hókuszpókusszal jár, ne csata közben jusson eszedbe, hogy jó lenne egy medvét, vagy pókot segítségül hívni.
Ezt a sárkányos kardos dolgot mi adja? Küldetés vagy csak ilyen rejtett feladat?
A sarkanyt a tronteremben lehet megidezni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...