18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#11642 Úgyahogy. -
#11641 Sziasztok.Ilyen konfigurációval menne a játék??
Alaplap:Abit IS7/IS7-E/IS7-G (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)
CPU típusa:Intel Celeron D 335, 2800 MHz (21 x 133)
CPU magszáma:1 magos
CPU órajele:2800 MHz
Videokártya típusa:NVIDIA GeForce 7600 GS
Videokártya memória:256 Mb
Memória típusa:PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz)
Memória mérete:1024 Mb
-
rimer #11640 Szevasztok!
Van egy kis bibi nálam a végső csatánál...konkrétan nem tudom hívni egy sereg segítségét sem, mert mikor rákattintok vagy az emberekre vagy a törpökre a jobb oldali ikonjukon, nem történik semmi. A játék skidrow release, de nem tudom erre fogni, mert minden stimmelt eddig az eredeti változattal (haver elmondása által). -
#11639 Sajnos ez így is működik, s ezért semmi értelme annak, hogy néhány specializáció megszerzését megpróbálták megnehezíteni, csalással bármelyik könnyedén kijátszható. -
Kombinator1991 #11638 A speczek oldása archivement szerü egyszer feloldod többet nemkell lazán visszalehet tölteni a mentést beszennyezés után és meglessz a reaver és ez igaz az összes speczre. Pl.:megveszed a könyvet kitanulod visszatöltöd a mentést meglessz a pénz és a specz is. -
#11637 ha csak azért akarod beszennyezni at urnát hogy megszerezd a reaver specet akkor megoldható. én úgy csináltam hogy mentettem az urna előtt majd beszennyeztem megöltem wynnet kimentem kolgrimhez felvettem a reavert és visszatöltés. újra urna és akkor már ott volt a specek között asszem de lehet hogy csak azután hogy kimentem és megöltem kolgirmet. -
#11636 fene, akkor minusz egy healer :( -
Kombinator1991 #11635 Wynne és a hamvak szennyezése eggyüt sztem csak ugy oldhato meg, ha Wynne-t a hamvak után adod a csapathoz vagyis először a hamvak aztán a mágusok tornya. Rogue backstab képesség passzív csak állj a célpont mögé és alapbol azt tolja bizonyos pajzsos célpontokat nemlehet backstabalni. -
bitbandita #11634 Megoldottam magam. A lényeg, hogy a mod csinálja ezt, semmi köze a codecekhez (az én gépemen pl nincs is codec pack). Az override mappápóbl ki kel szedni mindent, játék indít, továbbvinni azt a részt, és kész. Utána a modokat vissza lehet másolni. -
#11633 Ha beszennyeztem a hamvakat mindenképp lelép Wynne a csapatból? Rögtön ahogy a táborba érek jól lecsesz és eltűnik :) Jó lenne valahogy megtartani :) -
bitbandita #11632 Sziasztok! Lenne egy problémám: a játék elején, a toronyban miután meggyújtom a jelzőtüzet, utána csak sötét képernyőt mutat. Utánaolvastam, de itt a fórumon annyit javasoltak erre korábban, hogy a codec pack csinálja, le kell szedni. Viszont én nem raktam föl semmilyen codecet, 64bites win7-em van, amit ráadásul most raktam föl 2 napja, szóval nincs még tele szemetelve se. Pls valaki segítsen. -
adeeeka #11631 A Rogue backstab képessége passziv? bármikor bárkin csinálhatja, kell irányitanom? -
Kombinator1991 #11630 Én nem szeretek 3 mágussal mászkálni az tul tápos szinte mindenhol. Elveszi a játék nehézségeit, ezenkívül én healer szeretek lenni és 2 healer egy csapatban az nem poén wyne-t pedig nem akarom átképezni darálónak. -
#11629 Flement ellen szvsz dupla közelharcos + dupla mágus kombó az igazán nyerő (Alistair tankol, Sten Yusaris-al osztja az áldást, és jobb esetben egyiküket sem tudja fellökni), mivel 3 mágus ott nem összehozható, minden másra tank + 3 mágus, tank szerepében 12-13-as szintig Sten (Indomitable miatt), aztán jöhet Alistair (Shield Wall+Expertise, 12. szinten elérhető), fire resistes cuccokban (Band of Fire, Yusaris/Aodh, Smith's Heart, esetleg Juggernaut set pár darabja), és a 3 mágus elegánsan lőheti alájuk a tűzgolyókat/infernokat, nem nagyon fog rajta egyikük sem zavarogni. ezzel a taktikával - ami btw szinte minden BioWare RPG-ben működik, bár kis átalakításokkal - Nightmare nehézség is nevetségesen könnyű lesz, gyakorlatilag meglátja a kétlábú az ellenfelet, 3 tűzgolyó, aztán eltakarítja a túlélőket... megfejelhető egy pár Paralysis Explosion + Inferno kombóval, akkor általában már takarítani sem kell -
Kombinator1991 #11628 Sztem bossok ellen a "backstabber" rogue a leggyengébb (könnyűpáncél és dörzsöltség ügyességre gyúrás alapbol csak hátbaszurogatja az ellent amivel csinos DPS-t nyujt, de nagyon sérülékeny) -
Kombinator1991 #11627 Pénzszerzésröl annyit, hogy cheat nélkül csak a játék végére fog összejöni igazán sok pénz de cuccra sztem felesleges költeni igyis lessz elég erős cucc.
Az ellenfeleket nem a játékoshoz méri fix ellenfelek vannak mindenhol ezért kell sorrendet tartani a küldik között vmien szinten pl. nemszabad orzamarban kezdeni, de ha mondjuk redcliffe-t hagyod utoljára akkor nemis kell csapattárs me egyedül végig lehet nyomni az egészet, ha meg felcheateled magad játék eleén lvl. 50-re akkor se cucc se társ se kell sehol. Nekem pár helyen volt problémám de mindenhova van taktik nameg megfelelő társak kellenek. Az erdei bossok a síroknál ugy ölhetők, hogy minél kevesebb melee-d legyen persze 1 a tank kötelező és először a csontikat kell leütni aztán a bosst. Ugyanez a taktik célszerű az összes fajta sárkányra is. (flemeth high dragon archdemon) -
#11626 Szerintem meg középszerű cussokra nem szabad külteni, gyűjteni a drága, de egyedi felszerelésre, amilyet soha nem fogsz találni, drágák, de jó bonuszokat adnak, ha hajlandó vagy megfizetni a 200 arany körüli összeget.
-
#11625 na meg ha elég táp vagy, lenyúlhatsz Rogek-től még extrában 20g-t. -
#11624 pl itt egy sok aranyat fizető küldetés -
totya4 #11623 Nem értelemesen kell pénzt szerezni, hanem értelmesen kell költeni. A nagyon drága cuccokat csak nézegetni kell, nem megvenni, mert aztán ott vagy hogy nincs pénzed. A jobb cuccokhoz úgyis hozzájutsz. -
Murmur #11622 1. Csinálsz egyszerű rajzot a taposókról, egyesével rájuk lépsz és leírod, hogy a híd melyik részeit aktiválják. Aztán a rajz alapján tudni fogod, hogy mozogj három csapattaggal a köveken, hogy előre tudjon haladni a negyedik.
2. Van kódexbejegyzés a küldetéshez, az leírja a sorrendet. -
ricsa008 #11621 két dologban kérnék segítséget
1. a ura keresés közben van egy láthatalan híd as rész ott mi a soorend kellene egy kép vagy valami mintha lett volna de nem tom hol (tubos link nem jó mer telon nem tom megnézni)
2.van egy kutas rész a vérfarkasos résznél (oda vinnin a vizet inni beleőle stb.) ott is sorrend kellne
ha tud valaki segísen
előre is köszönöm -
#11620 Character respec mod -
VGQ #11619 Hali.Valaki segitene,hogyan lehet értelmesen énzt szerezni ebben a játékban?
alig van 30 aranyam, de mindig muszály elköltenem valamire ami kell és nagyon iritál,hogy nemtok venni a vendoroktol jo fegyvert mert ilyen 80-140 aranyba kerülnek..No meg persze a rengeteg 20g körüli könyvröl ne is beszéljek..
a másik meg hogy az ellenfeleket hozzám mérik eröben?csakmert az elején elmentem az erdöbe ott kinyitottam a "tombstone"t erre nekemjött 5-6 csonti meg egy boss, mondom akkor ez skipp, azota léptem vagy 7 szintet, de még mindig ugyanolyan bazi erös és nemtom megölni..:S
3.:p
a letölthetö cuccokat megtalálom valahol "free" ben? csak az a 3-4 extra quest érdekelne.
elöre is thx.
-
Kombinator1991 #11618 Bár felsoroltam ezt a lehetőséget 2.-nak de mind1.
Mágusbol ha jol akarsz varázsolni akkor vérmágus és szellemgyógyító speczet javaslom. Egyébként wynne nem verhetetlen healer az én főkarim keményebben tolja csak beállitás meg gear kérdése. A vérmágus ha csak egy sima gyógyítást kitalentolsz onnantol kb megduplázza a manád, de 12. szint fölött végtelen manád van vele csak kicsit óvatosnak kell lenni. Én 3-1 arányban teszek mágiára és akaraterőre (a mágia 3), ha erős varázslatot akarsz és nem heal akkor az első részem az őselemknél kell dolgoznod én a fire spelleket javaslom mert azok a legkeményebbek de ugyanakkor mind területi szal ovatosan kell oszani az áldást nameg oan aggrod is termelsz velük, hogy a büdös életbe lenem másznak rolad kb. a 2. spell után. Mágusok ellen a teremtésen van a rúnák közül az uccso ami elég hatékony meg a manacsapás is laza bár én egyszerüen beszoktam force fieldelni hameg lejár akkor bénitás rúna és ha a társai halottak akkor egyedül már nemsokáig éli tul. -
#11617 4. verzió pedig az, hogy mágusként játszol, csak pár nagy erőigényű harcos páncélt használsz, ami jól jön mágusnak is - lásd Warden Commander Boots, Wade's Superior Dragonskin set, Executioner's Helm és társai. -
Murmur #11616 Alapjátékhoz tartoznak. Egy, max. két hete talán, hogy megjelentek.
bioware link -
adeeeka #11615 Én is arra gondoltam, hogy csak úgy felveszem a bónusz miatt. meg akkor a szellemgyógyítást is.
Honnan tudom letölteni a modot? -
#11614 Varázserőre a Vérmágia ad még bónuszt (14-es szint), érdemes fölvenni, de én képességeket onnan nem tanulok - saját csapatomat nem szokásom a harc hevében csapolgatni. -
#11613 Character respect addon - le kell tölteni a modot, ha nincs ilyened a listában, s a holló ad respecialization italt.
Kérdés:
Lakoma-napi kombó csomag
Lakoma-napi ajándékok
Lakoma-napi tréfák - ezek a DLC-k bent vannak a letölthető tartalomnál, de lemaradtam róluk.
Alapjátékhoz, vagy a kieghez tartoznak, s mikor jelentek meg? -
adeeeka #11612 Milyen mód? szóval ha újracsinálom, akkor a szellemgyógyítás mellet mi legyen a második? ez az arcane nem ad semmi bónuszt a varázslataimhoz vagy a akaraterőmhöz sem? -
#11611 Megszabadulhatsz az Arcane warrior spectől, ha nagyon zavar, kell hozzá a mod.
Szellemgyógyítót érdemes megtanulni (Denerimben vedd meg a könyvet), ugyanakkor a mágus az a karakter, amelyiknek nem fontos a specializáció.
Specializáció ad némi bónuszt, de a specializációs varázslatok nélkül is könnyen el lehet lenni.
Szellemgyógyításban is jól jön nálad a feltámasztás, csapat gyógyítás, gyógyító aura képesség, de healerként Wynne verhetetlen (főleg, ha odafigyelsz a csapattagok inspirációs bónuszaira), gyilkolni az általános varázslatokat használod, bármelyik specializációt választod (tűz, jég, entrópia, stb.) -
adeeeka #11610 KÖsz..:D Holló? merre?
Ha megtalálom mire specializálódjak? -
#11609 Meg lehet szabadulni a rossz specializációtól, ha van hollód (respecialzation mod), erős varázslatod meg úgy lesz, ha a mágia értéket tolod az égbe (némi akaraterővel spékelve), Denerimben megveszed a Kaszás gúnyát, a Körtoronyban a Lord-Magiszteri botot, s néhány jobb kiegészítőt (gyűrű, amulett) - ezekre nem kevés arany kell, de megéri a beruházást.
Legerősebb (gyilkos) varázslat a manacsapás, igaz csak varázshasználók ellen hatékony, de sokszor ők a legkellemetlenebb ellenfelek. -
adeeeka #11608 Kösz, de mit ajánlsz az arcane warrior mellé?mivel azt már megtanultam...
Nem akarok fegyvereket használni csak mágiát de erőset. -
#11607 Két specializáció elérhető (7-es, 14-es szint), de ezeket előbb meg kell tanulnod.
Egyik megoldás, hogy valaki megtanítja, de sokszor egyszerűbb megvenni egy könyvet, amiből megtanulod.
Arcane warriort az elf romban tanultad a szellemtől
Alakváltásra Morrigan megtanít, ha jól viselkedsz a banyával (nem fontos spec)
Szellemgyógyítónak Wynne a mestere, de egyszerűbb Denerimben megvenni a könyvet (ez egy hasznos képesség lehet, bár ahogy az elnevezés is mutatja, gyógyításra épül (csapat gyógyítása, feltámasztás)
Vérmágiát csak mágus főkarakterrel lehet megtanulni, Redlfiffe-ben az Enyészetbe lépve, a démontól. -
adeeeka #11606 Lehet több specializációm?
nem ilyen karaktert akartam, nem kellenek fegyverek, csak erős varázslat... -
dimenzio harcos #11605 Aham. Akkor bal lent a 'Bejelentkezés' gomb az csak a DLC-k, meg a peccsek letöltéséhez van? -
Murmur #11604 Nincs benne multi. -
dimenzio harcos #11603 Ezt lehet multiban/interneten játszani?