Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Lányokkal elnézõbb az ember...😛

Az õssárkányt is leírták már neked, nem is egyszer. A hamvak keresése után kimész a nyílt terepre és megfújod a kürtöt, amit Kolgrimtól "kapsz".

CSAK a Fradi

kirzstajo nem azért de sztem most majd kapsz egy fejmosást, ugyanis egy tényleg pár kommenttel elötte ott van...én egyébként a másik sárkányról beszéltem akkor, az õsról
Már annyit beszéltek Gaxkang-ról! Akkor már mondjátok meg hogyan és hol lehet a hozzá vezetõ küldit felvenni?
ha csaj karaktert indítok, de pasi létemre férfi karakterrel nem akarom összeszûrni a levet, akkor háyn másik csajszival lehet összejönni ? 😊

Azert a jatekban levo sarkanyok ossze sem hasonlithatoak a BG2-beli Firkraaghoz es Thaxll'ssyllyiahoz, azokat amikor eloszor jatszottam legalabb 30x-i probalkozasra tudtam megolni, ha nem tobb, iszonyu kemenyek, itt mindenki ment elsore. Persze amikor BG2 pro lettem mar azok is konnyuek voltak, de aranyaiban joval nehezebbek ugy is.
Akkor te a Varos kulcsa kuldetesrol beszeltel, de abban nincs sarkany, valamelyik hozzaszolasodban pedig sarkanyt emlegettel, a torpeknel, meg csak azt a sarkanyt lehet megidezi, amit irtam. A ket kuldetesnek amugy nincs kozuk egymashoz.
Fantusz
Gaxkangot Sten csapta agyon, nála õ a legerõsebb legyõtött ellenfél, a csapatnak az õssárkány - de ez annyira lényegtelen szerintem, a lényeg, hogy Gaxkang igenis kihívást jelentõ ellenfél.

A kardot és a pajzsot is dobta - ez a leglényegesebb.

Fantusz
Ki kell próbálni.
A fickót nehéz nem észre venni, mert a piactéren ácsorog, egy felkiáltójellel a feje fölött.
Ha nem mûködik a dolog, legfeljebb visszatöltöd a mentést,lesz néhány percnyi plusz játékidõd, vesztenivalód nincs.

Calver
nem a fõkaraktered vitte be az utolsó csapást. nézd meg csapattagokat, egyiknél ott lesz õ legerõsebbként.

"The trees move. Do you not see it?"

Save, megpróbálod.. ha nem akkor load....
No problem! <#vigyor> Viszont arra még mindig kíváncsi lennék, hogy ha Denerimbe érés után, tehát késõbb valamelyik szintlépésnél adok egy pontot a lopásra vagy osonásra akkor is megjelenik-e Cingár? És megcsinálhatom-e a tolvaj küldiket? Vagy ez ilyenkor már felejtõs?
Fantusz
Kalóz dlc-ket is DAZIP formátumban kellen megkeresni, s updaterrel telepíteni.
A bemásolósak nem fognak mûködni.

Lentebb is volt valakinem gondja a Harcosbérc dlc-vel, de néhány naponta visszatérõ "sláger" - részleteket ugyan nem tudunk, így csak sejtés, hogy a warezes dlc nem megfelelõ.

wedge31
Dehogy vitatom sejtem hogy vágod csak a tapasztalataimat irtam le.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Gólemet ugye úgy tudom megszerezni,hogy Felix-tõl kapok 1 pálcát,és azt mondja megjelöli a térképen,de nem történt semmi se. Mi lehet a baj ? Mert a 2nagy kieg telepítve van. Lehet,hogy a magyarosítás miatt ?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Fantusz
Talán nem velem kellene vitába szállni,
#9878 vonta kétségbe Ganxkang erejét, az, hogy én nem nagyon szenvedtem vele egy talán irreálisan erõs varázslatnak köszönhetõ rövid csata miatt történt.
Tény, hogy az õssárkány maradt nálam a legerõsebb legyõzött ellenfél a statisztikában, de Gaxkangot egyeltalán nem tartom gyengének, sõt a sárkány ellen minden karakterem talpon maradt, Gaxkang megrendítve is könnyedén kiütött két csapattagot.

wedge31
Nálam mindhárom végigjátszásnál Gaxkang volt a legerösebb legyözött ellenfél.
A hivatalos forumon a fejlesztök és az átlag userek ,nem olyan profik mind akik ide az sg-re járnak is arrol regéltek hogy ö a legnehezebb elsöre.
Sokadik végigjátszásra már mindegyik boss pofonegyszerü a sárkányra is megvan az ellenszer.

Fantusz
A törpével beszélni kevés, kell még néhány adalékot megtalálni, mielõtt kiderül hol kell keresni Gaxkangot.

Fantusz
Gaxkanggal kb. 20 másodpercig küzdöttem miután a manacsapástól megrendült az egészsége.
Azt pedig nem én állítom, hogy a játék legerõsebb ellenfele - sokaknál az õssárkány legyõzése után is Gaxkang volt a legerõsebb legyõzött ellenfél, nálam marad a sárkány, amit reálisnak is érzek, rá nem hatott a manacsapás vele harcolni, küzdeni kellett.

Fantusz
Semmi jelentõsége nincs azon túl, hogy XP-t ad, egy rohamosztagnak elegendõ páncélt-fegyvert lootolhatsz tõle, s ráadásnak lesz egy õssárkány pikkelyed.

MerlinW
Még mindig Denerimben.

[merlinw.org]

Stone prisoner + Warden's Keep telepitve van.

balee4
Miután beszéltél a törppel a kocsmában, elmész Denerimbe és az egyik mellékutcában lesz egy eleddig zárt "furcsa ajtó", most már bekopoghatsz. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Francot egyáltalán nem vészes, de õ dobja a játék legjobb pajzsát, nekem harmadszorra dobta.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hát nekem elég sokáig tartot rájönni mi a tökömet csinálljak vele, mikor kiült magának és nem tudtam a közelébe menni. Am akkor az õssárkánynak nincs semmiylen jelentése végülis csak h kinyírhatod ha úgyérzed? jah és még egy egyik videoban láttam h vmi hegy tetején harcoltak a srákánnyal, azt hogy lehet? Én nem találtam meg ott
Akkor õ egy a megoldatlan feladataim közül. Köszi! 😊

Fantusz
Õssárkány az urnás küldetésben van a sziklán, ha nem bosszantod nem támad (de miért ne küzdenél meg vele?)
A végén lévõ Vezérdémon is sárkány, de végelgyengülésben szenvedhet, mert elég könnyen agyon lehet csapni.

Kösssssz 😄 Nagyon édi, de hol/hogyan lehet megtalálni?

Fantusz
Volt már róla szó, a kiléte sokáig titok.
Ozammarban a kocsmában motyog valami értelmetetlennek tûnõ dologról egy törpe, kapsz egy jegyzetet a megkötetlenrõl.
A Szent hamvak urnája keresése közben találsz egy másik jegyzetet.
Az elfeknék a romban ismér bõvül a jegyzet.
Gaxkangot Denerimben találod - állítólag a legerõsebb ellenfél, de nem minden esetben, nálam is az õssárkány maradt a trónon.

Youtube-n sok video van - googleba is rá lehet keresni: Gaxkang

Uhh akkor összekevertem egy másik küldetéssel bocsánat mindenkitõl!
Az õssárkány az ameik a legvégén van? Vagy az urnánál?
MerlinW
Gaxkang:

[merlinw.org]

Kérdezhetek még? 😊
Ki ez a Gaxkang? Tudom volt róla szó, de nem tudom hova tenni és az eddig elhangzotakból se nagyon tudtam összerakni. Köszi 😊)

Fantusz
Kipróbáltam Gaxkangon a manacsapást...
Leütötte a HP-ja felét, 1028 sebzés.
Bosszúból gyorsan agyoncsapott két csapattagot, de nem okozott különösebb gondot a legyõzése - ekkora sebzés már szerintem is cheat, hiába a játékhoz tartozó képességgel lehet elérni.

Legerõsebb legyõzött ellenfél továbbra is az õssárkány maradt - talán mert azzal küzdeni kellett, Gaxkang meg belerokkant az elsõ varázslatba.

Fantusz
Nincs telepítve a dlc - a kerskedõ ott van a táborban, ad némi infot, de a küldetéshez a mod szükséges.

Fantusz
Nem tudlak követni - milyen tárolóból mit kaptál ki?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ozammar, trónterem.
Feltûnik, hogy a trónnak valami jelentõsége lehet (ha rábiszed az egeret, megjelnik a szem ikon).
Rákattintasz - kapsz egy új bejegyzést a naplódba. (olvasd el)
Ismét a rtónra kattintva jön egy üzenet, hogy nem történik semmi...
A három segítõddel keresd meg a megfelelõ pontokat, s ha minden ok. jön egy gyengécske sárkány.

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne,hogy Stone prisoner + Warden's Keep fent,de a táborban álló csókánál nem megy a dolog. Mi lehet a baj ?

wedge31
Milyen kulcsot ? a tronteremben rákatt a tronra ekkor indul a küldi egy relytvénnyel / a megfelelö helyre kell állitani 3 csapattagot / utána megint katt a trónra és megjelenik a sárkány.

Ezt a kardot dobja :

Type: Greatsword
Material: Silverite (Tier 6)
Requires: 34 Strength
Damage: 16.50
Critical chance: 2.25%
Armor penetration: 5.25
Strength modifier: 1.10
Runes: 2
Effects: Weakens Nearby Darkspawn
Messy Kills
+4 Damage vs. Darkspawn
Increases Hostility and Intimidation
+0.25 Stamina Regeneration in Combat

Állj állj állj! Mivan?! Van ott is egy sárkány? Én megkaptam a kulcsot, és nem kellet kûzdenem egyik karival se eddig. Szal ott megkéne idézni egy sárkányt, vagy mivan? Eddig mindig az volt h egy "tároló" szerûségbõl kikaptam és vége volt a questnek valaki írja már le h ez hogy lehet?!
Szia!
Nem akarok hülyeséget írni, de lehet hogy még vannak éjfattyak valahol. Kedves szokásuk hogy valahol a hegyen vagy a város szélén (kikötõ) még andalog egy kettõ, csak nem támad meg. Utána lesz automata betöltés, hogy dejó gyõztünk, emlékezzünk az elesettekre.

proway
Hi. a RTO dlc-t meddig tolták el?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

norbi4567
Hello

Az lenne a kérdésem hogy Redeliffe faluban lévõ csatánál ha már nem jönnek hullák mit kell csinálni?
A kastélyhoz vezetõ útra nem enged bemenni.

Amikor elõször mentem a kapuhoz leküldtek a tóhoz, aztán amikor ott nem jött már semmi felmentem. Aztán amikor már ott se jön semmi mentem újra a kapuhoz de nem tudok átmenni. Pedig nyitva van...

A választ elõre is kösz. (ha kapok)

wedge31, köszi 😊
Fantusz: igenis, értettem 😄 Köszi a tippeket! Gondoltam kipróbálok valami újat, ne ugyanúgy csináljak mindig mindent 😊

Fantusz
Farkast, medvét, pókot idézhetsz - negyedik módosító "felturbózza" a megidézett lényt.

Fõleg íjászhoz illek ez a specializáció, dualos szerencsevadásznak a párbajhõs-bérgyilkos teshezállóbb, de nyugostan el lehet térni a sablontól.

Egy jelentõs negatívumot azért vegyél figyelembe: amikor új területre lépsz, elszállnak a summonok, s 30 másodpercig nem tudsz újat megidézni.
A megidézés egy viszonylag hosszú, 2-3 másodperces hókuszpókusszal jár, ne csata közben jusson eszedbe, hogy jó lenne egy medvét, vagy pókot segítségül hívni.

wedge31
Katt rá a trónra és kezdheted.

Dejó, mindig megtudok valami újat 😊
Ezt a sárkányos kardos dolgot mi adja? Küldetés vagy csak ilyen rejtett feladat?

wedge31
Biztos megcsináltad te ezt a küldit ? mert ott bizony van egy kis sárkány.

Bocsi ez melyik sárkány hol van? Nem akarlka megsérteni, de nem errõl beszéltünk mi.
wedge31
Igen ,befolyásolja.

Szervusz!
A sarkanyt a tronteremben lehet megidezni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tronteremben ra kell kattintani a tronra. Majd az egyik karakterrek a tronterem elotti szoba kozepere allni (mas a padlo is es hallani fogsz egy kattanast ha jo helyen allsz), ket karakterrel a tronterem egyik fala toveben van ket padloelem egymas mellett, ami kulonbozik a tobbitol. ket karakternek azon kell allnia, ott is hallani fogsz kattanast, ha jo helyen allsz. Ha mindharom kapcsolon mar allnak a karaktereis, akkor a negyedikkel megint a tronra kell kattintani, ekkor a tronterem kozepen fog megidezodni egy sarkany.
3P
A mágus esetén a mágiára adott pontszám befolyásolja a varázslat erõsségét? Vagy csak arra kell és annyi hogy meg tudja tanulni a mágiákat? És aztán mehet a többi az akaraterõre, hogy sok manája legyen?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Köszi, akkor nagyon mellényúlni biztos nem fogok vele 😊