18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Nabunaid #11882 A jeges fiolák, összesen 6 db. amik elszórva vannak a játékban /vérfarkasoknál vagy 3, mágus torony 1, törpe mélyutak 2/ és mindegyikből egy bosszúálló jön elő, azok csak egy kódex bejegyzést adnak a végén? Nincs semmi jutalom vagy főboss? Mert a végigjátszós könyv /amit a játék mellé kaptunk/ egyáltalán semmilyen említést sem tesz az egész questről! Megjegyzem nálam bugos sajnos, így lehet ezért nem kaptam semmit! Ugyanis a kódex bejegyzés szerint meg van az 1,2,3,4,5 és 5 de közben a két utolsónak más a szertartás szövege a kódexben... Csak a számozása rossz. Köszi előre is! -
SaphireDraco #11881 Alistair velemvolt amikor ez megtörtént és igazából semeikre nem írt - t. Mellékesen gondolom ezt általánosságban érted, igen wynne ellenemfordult amikor kipróbáltam ilesz ha beleöntöm a vért a szentamvakba , gyorsan vissza is töltöttem :) -
#11880 Annyit jelent, hogy jónéhány csapattagod szemében jókorát esett a népszerűséged, még akkor is, ha nem voltak veled.
Főleg Alistair díjazza súlyos minuszokkal a cselekedeted, s ezek az inspirált képességeikre is kihatnak (gyengébbek lesznek a harcokban),
nagyon ellenséges döntéseknél ellened is fordulhatnak csapattagok (Leliana, Wynne, Pala esetében van rá esélyed) -
SaphireDraco #11879 Amugy az elso vegigjatszasomnal nem nagyon ismertem meg jobban a karakterek szemelyiseget mivel alistair es morrigan melle meg talan a kutyat hasznaltam legtobbet mint tank amig a healert meg nem kaptam a kormagusok tornyaban, es ugye rajtuk kivul azert lenne par arc meg a jatekban. Morrigan szemelyisegét most kezdem megismerni mivel szerintem az elso alkalomnal nem volt ennyire "szivtelen" :). Most tulajdonkeppen minden olyan dontest amiben " elesetteken" kell segiteni ( valakit meg kell menteni) meghogyha qz csak olyan is , es ezt a jatekban is mondom a npc nek hogy csak akkor segitek ha belebotlok a foszal mellett akkor is ezt kb -3 szokta honoralni... Stent most hasznalom elsoknel hosszabb tavon es ahelyett hogy mindenben tamogatna mivel csak en mentettem meg, a morrigennel egyutt kritizalja ezeket az akciokat :)) pl ugye vezekelni akar egyfolytaba q bunei miatt de meg nem volt olyan kuldi ahol nem jegyeszte volna meg hogy szar a terv, nem kene csinalni stb :))). De vegulis ez a szintu kidolgozotteag teszi a nagyon jonak a jatekot, amugy a bergyilkos is nagyon jo karakter olyan tekintetben hogy o nem jon ezzel a lovagias viselkedessel , hogy mindenki meghalna mindenkiert, es a szovege is baromi jo :))) -
SaphireDraco #11878 Oké! Ez a ctr nekem eddig kimaradt majd kiprobalom :)
amugy az kesobb jelenteni fog barmit is hogy redcliffben a fiut ugy mentettem meg hogy felaldoztam isolda-t ( elsoben kormagusokk segitseget kertem de gondoltam kiprobalom mi lesz igy :)) -
#11877 Nem sok köze lesz a kiegészítő történetének az alapjátékhoz, de érdemes importált karaktert indítani, úgy lesz elegendő aranyad, megfelelő felszerelésed, s magasabb szinten kezdhetsz.
Első végigjátszásodban elég sok küldetés ki is maradhatott, érdemes olvasni a jegyzeteket, fürkészni a rejtett objektumokat (bal Ctrl).
Az erdőben három sírt találhatsz, a negyedik páncéldarabot az elf romban rejtették el a rejtvény megfejtésével nyitható ajtó mögé.
Nem véletlen, hogy 15-ös karaktereket láttál a youtube-n, a bosszúállók erősek.
Jó taknikával le lehet őket győzni 10-es szint körül, de 12-es szint fölött lényegesen nagyobb az esélyed.
Alaptaktika lehet, hogy csontváz segédeit gyorsan le kell verni, s közös erővel utána legyőzitek a bosszúállót - ehhez annyira meg kell erősödni képességekben, hogy a csontvázakkal ne kínlódjatok hosszú perceken keresztül.
A remete megölésével lényegében nem változik semmi.
-
SaphireDraco #11876 Sziasztok!
Már 1 szer végigvittem a játékot elfként és most hogy megkaparintottam a kiegészítőt ujra nekiálltam végigvinni csak azért hogy legyen hátterem a kiegészítőben( ugy halottam sokat számít) meg hát jó játék is :). Ember rouge al vagyok és meglepve tapasztaltam hogy ez a meggyőzés 4 es szinten sokkal ésszerübb döntéseket tud kihozni más karakterekből és a vagyonomat is tudom rendesen növelni :). Jelenleg 8-9 es szintű csapatom van, a fő karakterem a rouge, sten , herceg(Alistair) és Morrigan. jelenleg a Brecilian ( nem biztos ,hogy így kell írni) erdőben vagyok és sokkal könnyebb mint amikor elfként 4-5 szinten jutottam ide. Mivel erősebb vagyok így miután az őrült remetéből kiszedtem a makkot meg a könyvet hát most megöltem mivel régen nem tettem meg, kiváncsi leszek lesz e valami következménye. Ezekután bukkantam egy sírra amit régebben nem is vettem észre, "megbolygattam" és pár csonti meg egy bosszúálló kelt életre és még a csontikkal nem is lenne baj attól függetlenül hogy marhasok hp juk van de a bosszúálló az kegyetlen erős. Azt írja, hogy ehez van egy küldi ,hogy 3 tábornok értékes kincseket őriznek, és gonolom meg kell keresni a sírokat és ezeket a szellemeket kell leölni de nagyon sanszom sincsen ellenük :). Valaki már csinálta meg ezt a küldit, illetve érdemes vele foglalkozni? youtube on 15 ös csapattal csinálta meg a srác...
Előre is köszi :) -
#11875 Van mögöttem néhány végigjátszás, Morrigannal lehet 100-as a viszony, akkor is csak rajong, imád, da amíg Flemeth könyvét nem kapja a kezébe nem esik szerelembe, nem akar menekülni - ami logikusnak, érthetőnek tűnik, mert bár kidolgozva nincs ez a szál, de Flemeth könyvének komoly jelentősége lehet.
Nem az állandó romantikázáson van a hangsúly, hanem azon, milyen sokrétűen sikerült kidoplgozni a főkarakter viszonyát a többiekkel.
A Morrigan-Leliana vetélkedésnek is sok eredménye lehet a főkarakter szempontjából.
Mindkét nőszeméllyel lehet románca, de nem törvényszerű, hogy összejön, ha a főkarakter túl jóban van Morrigannal, s Flemeth könyvének átadása után szétválnak (itt is sok veruzió lehet, válhatnak haraggal, de akár úgy is, hogy marad a szerelem), Lelianaval már nem lesz egyszerű románcot kezdeni.
Flemeth könyve olyan értékkel bír Morrigannál, hogy 60-ról is 100-ig ugrik a skála, közeledő viszonyból azonnal szerelem lesz. -
Hoz_Hun #11874 A játék egészére értettem. Pl. bennmarad a quest vagy nem is tudom teljesíteni (konkrétan a Back Alley Justice az nálam ilyen volt). Vagy pl. az Awakeningben az a fekete páncél emberen nem úgy néz ki mint pl a törpön (törpön fekete ahogy kell, emberen meg nem). Beleesetem a Mother hasába a játék utolsó csatájába aztán ott ütöttem benn, míg egy robbanás ki nem repített. Szóval kb ilyenek. A durva bug pedig az volt amikor az árus túlterhelése (500+ árú) után minden mentést elront. És az hogy nem jó a mentés (autosave sem), csak akkor tudod meg mikor vissza akarod tölteni, ergo órákat is játszhatsz sőt felüllírhatod az addigi mentéseidet elveszítve az egész karaktert (mint ahogy többekel történt). Ez mind XBox360 van PC-nem tudom, de olvastam hogy ott is hemzseg az ilyen-olyan bugoktól. -
Kombinator1991 #11873 Hoz_Hun mien bugokra gondolsz én nem játszottam le az egészet rogue-val ugyan, de sokat használtam leilana-t ílyászként meg respecz-el kardosként is. Egy bugrol tudok az eleén ugyan azt, mondja a városi elfnek a szolga, hogy betudunk osoni a szolgálati bejárón de tettem egy lépést és nekem jött az őr fegyvertelenül szolga ruhában és a várban is kissebb mészárszéket voltam kénytelen rendezni. -
Kombinator1991 #11872 Lehet, hogy a fejlesztők szintekhez mérést akartak, de ez nem sikerült. Pl.: Orzamarba amikor elmentem vígan lvl.7-esen rögtön olyat kaptam, már az elején a fejvadászoktól, hogy csak néztem alistair 2 ütés kutya kettő én 1 morrigan 1 szal healelni sem volt időm kb.: 2sec alatt bedaráltak mindenkit. Aztán odamentem 14-esen és láss csodát 1 gyógyital vagy líriumcucc nélkül lesöpörtem őket. A bossokat sem hiszem, hogy szinthez méri, viszont 35-ösön 0 gearrel egyedül télleg bedarálom az egész játékot. Morrigan ágyárol annyit, hogy nem a könyv a lényeg egyszerüen ha túl közel kerülsz hozzá először meg kérdez a szerelemről akkor mindent lazán kell venni, ien leszarom mivan köztünk ez csak dugás szinten, na akkor kapsz egy jó -20-ast de az mind1 amig nemlessz ismét tul jó a viszony addig hajlandó sátorozni. Morrigan elég kifacsart figura közel erősen semleges viszonyon tanít közepesen sátorozik hameg tul jó a viszony akkor mindenáron szakitani akar. Az awakeningben sajnálom, hogy nincsenek a társakkal levő kapcsolat rendesen kidolgozva. -
Hoz_Hun #11871 Tegnap befejeztem az Awakeninget is. Jó játék volt, most úgy döntöttem indítok egy Roguet is. Sajnos azt kell mondanom nem kevés bug-gal találkoztam. Ezek közül csak egy volt durva, a többi csak különböző mértékben zavaró. Awakeningben az e runa crafting eléggé túlbonyolították, ráadásul kisebb vagyon kell, hogy ha a több társamat is fel akarom runázni. -
SaphireDraco #11870 mevan k0syi -
#11869 Torrent áruházban vetted?
Benne van a magyarítás...
Keresd meg a lemezen a nyelvi fájlokat, s a hu végződésű RaR tartalmát csomagold ki, s másold be a játék könyvtárába, a megfelelő helyre. -
SaphireDraco #11868 Sziasztok!
Küldöldön megvettem a awakening et de ezen nincs magyarítás :S
Nem tudjátok honann lehetne letölteni?
előre is köszi!
[email protected] -
Cecameca #11867 Köszi, na ezt a leírást kerestem tegnap de már ki voltam ütve, nem találtam. :)...csak csapkodtam őket mint a hülyegyerek :P
Amúgy jó hosszú küldi, már alig várom hogy lássam a napfényt újra. :) -
#11866 ha levered az üllőt védő szellemet utánna ráklikk az üllőre, kijön belőle vmi villanás és megsebzi az épp felé forduló arcot, először asszem vérzik a szeme, aztán még kétszer kell megütni ugyanazt
vagy.. egyszer, nem emléxem már rá pontosan, de ha mind a négy arcot kipipáltad,továbbmehetsz -
#11865 Nem bonyolult. -
Cecameca #11864 Bocsi a láma kérdésért, de Orzammarban az Anvil of the Void keresésénél van ugye a csapdás rész....:P Na szóval itt kicsit lefáradtam. :)
Van az a terem, ahol középen egy sokarcú kőszobor vagy mifene van, körben négy darab üllő, és forgotten meg enraged spiritek "idéződnek meg" időnként, miközben némelyik üllő néha felfénylik. Oké leverem őket, meg az üllőt is meg-megpiszkálom, de már mintha órák óta csak így menne, szerintem valamit itt benéztem, és valami szisztéma szerint kellene dolgozni, nem csak agyatlanul csapkodni. :D
Aztaaaa de idétlenül sikerült vázolnom a problémám...xD ..hát mindegy, szerintem úgyis értitek,szóval mit kellene itt csinálnom? -
himpike #11863 Szerintem sem. Elég ütősek a dögök, pl a mágusoknál lévőt gyengébbnek érzem meg az orzimmarit is, de tudja a fene... -
Hoz_Hun #11862 Én anno az elf erdőbe mentem először és a sírok letaperolása komoly frusztrációt okozott. A megjelenő Revanant-ok bedaráltak, ott száradtam a faleveleken szerteszét. Őket egyszerűen kihagytam és jóval később visszamentem elégtételt venni rajuk. Ezután még a sírjukat is levizeltem, meg minden társam is, Oghren még le is hányta. Szóval igen, szerintem őket nem szintezik. -
Murmur #11861 Jól emlékszel.
Ha jól gondolom, most nincs healered, anno meg volt.
Szerintem nem igazítja a szintedheza boss-ok szintjét. -
#11860 Tegnap lvl 8-as csapattal az elf erdoben szorakoztam.
A sirkovekkel "idezheto" Revanant-ok es barataik csunyan megettek reggelire.
Ugy remlik, az elozo vegigjatszasnal nem volt gondom veluk, de az teny, hogy akkor viszonylag mar eleg keson (Redcliff es Circle tower utan) jutottam scak el odaig.
Lehetseges, hogy ezeknel a harcoknal nem igazitja a jatekos karakter szintjehez a nehezseget? Vagyis menjek vissza kesobb? Jol emlekszem, hogy ezek adjak a Juggernaut pancel szet darabjait? -
Theron #11859 kár h ott morrigant nemlehet használni :) mert másik sárkánynál amit kürtel kell hivni v gongal ott 3 varázslatba bezárod aszt minusz perceg alatt meghal :) tűzvihar meg a sima villámos vihar meg a jégvihar gecikemény ^^. azal 3 mal bármit lesöpörni -
Kindred Blades #11858 Flemeth...
Elég lelőni.
Merthogy csak melee támadása van, meg az az egy darab tűzlabda, de az nyugisan kiheal-elhető. A dombról, vagy szigetről, vagy mindegy, minek nevezzük, nem jön le :) -
himpike #11857 Jea, mellényomtam. -
Hoz_Hun #11856 -
#11855 Zevran viszont még ott van, ha nagyon hideg lenne :P -
Hoz_Hun #11854 És milyen igazad van! Amint meglett a könyve már nem akart velem "melegedni" a sátorban. -
#11853 Flemetet az első karimmal 14-es szinten végeztem ki.
A többi karimmal meg már csak azért sem siettettem a halálát, mert tudtam, hogy Morrigan esze teljesen elmegy, ha megkapja a könyvet
Természetesen megkapta a boszi az ajándékát, csak nem kapkodtam el -
Hoz_Hun #11852 Flemethet úgy nyomtam le hogy a bandából én voltam egyedül lvl.12 (többiek lvl.11). Vért köptem közben az biztos. Tűzvédelem meg védelem 0. Naivan nekirongyoltam. Én (warrior), Alistair, Wynne meg Shale.
Alistair az első pár perc után megfeküdt. Én magam kb a csata feléig bírtam, addigra mindig elkapott a szájával és lvl.12 ez azonnal kampót jelentett. Shale jól bírta, ha nem mentem oda. Vele futkorásztam, ittam az italt, Wynne meg lőte+gyógyított (ővele meg mannát vedeltettem). Shale kifeküdt és kb. 10HP-je volt Wynnenek mikor kilőte Flemethet. -
#11851 Nem vagyok meggyőződve róla, hogy nekem szántad a kommentet, legalábbis nem az idézett hozzászólásomhoz, különösebben meg nincs is véleménykülönbség köztünk ezen a téren.
A logikai sorrend fontos lehet olyan játékosnál, aki még nem ismeri, nem játszotta végig az Origins-t.
Számukra a legnagyobb veszély, hogy kifogynak a gyógyitalokból, mana italokból, ezt megelőzendő érdemes meglátogatni a pagonyelfeket, elmenni a körtoronyba még akkor is, ha a küldetéseket nem csinálja ott a játékos.
S itt pontosítom ios magam, a körtoronyból is ki lehet jönni, ha nem kezdjük el a torony megtisztítását, időt kérünk a parancsnoktól, a strázsamesterrel kereskedhetünk, bevásárolhatunk líriumporból, megvehetjük a hátizsákot stb.
Volt karakterem, amelyikkel Oghren minél hamarabbi besorozása miatt a megfelelő hadtáp beszerzése után Ozammarban kezdtem.
Megoldható, igaz a végén Branka ellen iszonyat nehéz volt a csata.
Oghrent vittem magammal a Körtoronyba, mit mondjak, az Enyészetben picit meg volt rogyva: részegségében látomások gyötörték, összeokádott mindent, mindenkit, aki a hatósugáron belül tartózkodott
Flemeth és az Őssárkány ellen nem próbáltam mire mennék 10-12-es szintű csapattal, megfelelő védelemmel (tűzbalzsam) biztosan legyőzhetők, de nálam úgy alakult, hogy kb 10-12-es szinten rendszerint a pagonyelfek küldetését csináltam, illetve az erdőben lévő melléküldetéseket. -
himpike #11850 Orzammar elsőre is síma ügy. Logikai sorrend van inkább mint nehézségi, bár az sem igazán. -
Hoz_Hun #11849 Tegnap elkezdtem az Awakeninget. Importáltam a karakteremet, de egy csomó cuccomat elveszítettem. Mondjuk erre számítottam, mert valahol olvastam hogy így lesz. Szerencsére az Ostagar-ban összeszedett cuccok megmaradtak (a golemes DLC-ben szerzett sisakomat nagyon sajnáltam).
Az a harcos csaj meghal az elején? Megitta a lötyit aztán kampó. Ennek így kellet történnie?
Van valahol egy láda amibe lepakolhatom a cuccokat, amiket áthoztam az Origins-ből? Eléggé tele vagyok így is. -
Hoz_Hun #11848 XBox360-on legalább is nem lehet visszamenni a csata után a DLC vagy camp területekre. Sajnos. Nem lehet elhagyni a tróntermet, sem térképről sem ajtón át (illetve a főkapun, de akkor vége).
A legutolsó még szabadon mozogható helyszín (leszámítva Redclliffet) az a Landsmeet után van közvetlenül. -
Probatbicol #11847 Idézet a DA stratégiai útmutatóból: " A fő történetszálak - 'A kör veszedelme', 'Redcliffe arlja', 'Feledhetetlen a maga nevében', 'A fenevad nevében' - bármilyen sorrendben teljesíthetők."
A szint igazítás úgy működik, hogy minden területnek van egy minimum és egy maximum szint határa, ha a te szinted azon belül van, akkor az ellenfeleket a szintedhez igazítja, ha az alsó határnál kisebb, vagy a felső határnál nagyobb szinten mész oda, akkor pedig az alsó vagy felső szinthatárra állítja be őket.
Tehát ha cheatelsz egy 35-ös karaktert és bemégy egy 10-18-as szinthatárral rendelkező területre akkor persze hogy könnyű lesz, mert az ellenfelek 18-as szintűek lesznek. -
Kombinator1991 #11846 A játék NEM a szintedhez méri az ellenfeleket és NEM mindegy mien sorrendben darálsz. Legalábbis PC-n, ezt pár dologbol könnyü ellenőrizni. Kezdetnek probálj meg orzamarban kezdeni és meglátod milessz. A másik, hogy cheattel vagy egy laza buggal nyomasd fel magad 35. szintre és kezd el végigtolni a játékot meglátod nagyon könnyü lessz és ha jol csinálod akár egyedül végiglehet menni szinte mindenhol. Ha a szintedhez mérné a játékot akkor a kezdeti cheat ill. bugolás esetén éppen nehezebb lenne a játék mert erős vagy te erősek az ellenfelek de nincsenek erős cuccaid ami elvárt.
bugoláshoz link: http://www.youtube.com/watch?v=JXlhYXEeB-o
PS-re nemtom hogy lehet. -
Hoz_Hun #11845 Lelianaval én nagyon liberális vagyok. Főleg a hajós kapitány kisaszonynál. nyam, hehehe. Zevran... erh... vele - monjuk úgy - kevésbé vagyok megértő. Azért nem utálom vagy ilyesmi, csak nem teszem be a csapatba. -
#11844 Zevrant a férfi társadalom többsége ki nem állhatja (vajon miért?), ennyire talán nem kellene liberálisnak lenni a játékkészítőknek.
Végülis Lelianaval is hasonló a helyzet
Rengeteget játszottam a játékkal, így időnként Zevrant is "leporoltam", igazi meglepetést a Gyöngyben okozott, amikor kiderült, hogy régi ismerősök a kapitány kisasszonnyal, illetve egy-két csapdára is figyelmeztetett, ami elég paradox, mert Leliana nem szól, viszont ő képes hatástalanítani csapdákat, Zevran meg figyelmeztet (öreg remete), de alapvetően képtelen csapdákat hatástalanítani.
Párbeszédei is idegesítőek a bérgyilkosnak, mászna rá minden csapattagra. -
Hoz_Hun #11843 Hát igen. Morrigannek szerintem nagyon fontos szerepe lesz késöbb. A másik kedvencem Leliana a bárnybőrbe bujt farkas. A kedves, vidám külső egy hidegvérű gyilkost takar.
Shel a golem jópofa és hasznos karakter. Oghrent is bírtam. A Wynne és a kutya semleges és végül és utolsó sorban Zevran (vagy mi a neve). Őt gyakorlatilag sose vittem sehová. Idegesítő, nyálas kis buzi hülye akcentusával. Lehet ha többet utaztam volna vele megkedvelem.
Ja Sten számora szintén semleges. Alistar állandó csapatárs volt az elejétöl a végéig. Nagyon megkedveltem a végére.