18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MrStokes
    Engem igazan az haboritott fel a dlc-kel kapcsolatban, hogy a kieg mar nem tamogatta oket egy-ketto kivetelevel, ha jol tudom tobb dlc-s targy nem kerult at a kieges tartalomba.

Azt mondjuk nem tudom, hogy ez csak az ingyenes dlc-kre van igy, vagy esetleg volt penzes dlc is, amit mar a kieg nem tamogatott.
  • MrStokes
    Sztem jo otlet, hogy darkspawn-nal is lehetoseg nyilik majd jatszani bizonyos keretek kozott, en inkabb attol tartok hogy ez is csak egy rovid lof*sznyi kis akarmi lesz es aranyaiban az araert nem fogsz kapni annyi tartalmat, amit az ember elverhatna tole. Ezert sem vagyok oda a DLC-kert ugy altalanossagban.
  • Fantusz
    Ebből nem sok semmi derül ki a dlc-ről, néhány villanásnyi kivételtól eltekintve a jelenetek az alapjátékból vannak a trailerben.
  • Fantusz
    Wynne végi üvölti az egész csatát, hogy használd a tekercset, bár azzal a főmágust tudod megmenteni, a vérmágust a tekercs használata nélkül is le lehet győzni - jó csapat és megfelelő taktika...
  • Hoz_Hun
    Jaaa. Azt nem nehéz, csak olvasgatni kell a könyvet (csata közben), amit az a mágus pasas adott a Fade-ben.
  • wedge31
    Uldred
  • Prince23
    DARKSPAWN trailer
  • Hoz_Hun
    Ki azaz Uldreth? Még csak nem is rémlik a név.
  • Taylor10
    Uldrethet hogyan lehet megölni????
  • wedge31
    Beirja a keresöbe "dragon age puzzle bridge" és annyi.

Az más kérdés hogy öt-tiz perc alatt megoldható egyedül és ugy az övé a siker élmény.
  • Frosty01
    youtuben nézz végigjátszást.
  • Hoz_Hun
    Pontos kombinációra nem emlékszem, de a lényeg, hogy tedd az embereidet HOLD POSITION-ba. A fő karaktereddel állj a híd elé a többikkel, meg egyenként állj rá egy-egy kőre, míg a híd egy darabja meg nem szilárdúl a főkarakter előtt. Akkor sétálj rá, és úgyan ez addig míg át nem ér.
  • wedge31
    A legkönnyebb ésszel és papiral ceruzával...
  • imilee
    Sziasztok!
    Hogyan lehet megcsinálni a hidas puzzlet a hegyen, hogy átmehessek az urnához. Válaszokat előre is köszi.
  • Murmur
    A masodik reszben talan lesz. ;)
  • mike01010101
    Vilagos, ez igaz, de azok 6-10 eves jatekok es a grafika szemmel lathatolag fejlodott. Fizika mindig, mindehol van, akkor jo a fizika a jatekban ha eszre sem veszed de megis ottvan, dinamikat ad. Regen nyilvan a limitalt hardver miatt nem tettek bele. Ilyen alapon normalmappet meg valos ideju arnyekot se tegyunk bele mert a baldur's-ba sem volt. Ezek mind a jatekelmenyt, a beleelhetoseget novelik eppugy mint egy jo fizikai engine.
  • Murmur
    A DA-t nem a Fallout 3-hoz meg a Mass Effect 2-höz kell hasonlítani. Azok akció/rpg játékok. A DA-ban az akció kevesebb szerepet kap. A Planescape Torment-Baldur's Gate-Icewind Dale-Neverwinter Nights vonalat viszi tovább.
  • Zsusensei
    Gonosznak lenni? alap ötlet nem rosz...majd megvárom a véleményeket de most inkább élvezem hogy egy újra játszással sikerült happy end-el végződnie XD
  • Dzsabba
    köszi,de így is csak a prohardver ip címe jön be ami persze jó de ha onnan akarok átlépni akkor nem tudja megnyitni az oldalt mert a rendszergazdák letiltották, ha esetleg lenne valami más ötlet akkor azt szívesen fogadom.
  • Hoz_Hun
    400 MS pontért? Kizárt.
  • Hoz_Hun
    Hát ez számomra elég tré-nek tűnik.
  • balee4
    Nekem tetszik az alapötlet, kíváncsi leszek rá, remélem hosszú lesz.
  • mike01010101
    a parancssorbol:
    ping domainnev
  • Dzsabba
    Ez a reggel is jól kezdődik :D erről a linkről jut eszembe, hogy valaki nem tudja mi a gamepod ip címe?
  • mike01010101
    Ez a DA azert durva, 5 ev fejleszresi ido es 45 Millio $ fejlesztesi koltseggel irtak egy jatekot amiben nincs fizika. Azt hogy egy rpg-be nem is kell nem tudom elfogadni mentsegkent, mert mas rpg-ben (ME2, Fallout3 stb) van es szepen mukodik. Itt minden targy csak diszlet, makett, "leszogelve". A kulso terek uvegfallal hatarolt par negyzetmeteres lowpoly kornyeztek. Akarmilyen epikus es jo a sztori, (tenyleg az!!) ez nekem illuziorombolo volt, bar mar reg vegigjatszottam, ez most eszembe jutott.
  • himpike
    Hát ez eléggé furán fest....
  • Sheltem
    Jóreggelt:

Új dlc május18án

Alig várom, hogy ogrékat is irányítsak
  • Zsusensei
    Végül megoldottam..hát mint írtam telepítve volt nekem a kieg..de nem ment...aztán ujratelepítettem a kiegészítőt(de csak azt) és hirtelen semmi baja nem volt...lehet valami sérült a játékba...de hogy mikor vagy hogy.....lehet amikor letöltöttem a letölthető tartalmakat...foggalmam sincs...De már megy..ha csak simán azt nyomom hogy új játék akkor az az alap játék a további életutak az ami a kiegészítő játék tulajdon képpen.
    ami még most furcs avolt h nekem parancsnoki páncélom volt (egyik mellék út során szereztem)és nem vitte ár a kiegbe...és amikor betöltötte a karakterem tök pucéran rohangált XD
  • Spitz
    Úgy emlékszem nem a további életutakra kellett menni, hanem "új játék"-ra.
    Ott majd előjön egy ablak, ahol választhatsz, hogy az alapjátékkal, vagy a kiegészítővel akarsz-e játszani.
  • berczy #11893
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem.
    Felraktam az 1.03-as patch-et, de utána a már meglévő tartalmakat is újra akarja tölteni, de nem tudja telepíteni, azt mondja nem sikeürlt.
    Ez mitől van? Eredeti a játék.
  • Theron
    a mélyutakban ahol a törpe résznél a feledhetetlen barankát kell megkeresni ott összelehet szeddni zsákba testrészeket majd 1 oltárra tenni. javaslom mert ha nemölöd meg az idézet lényt 25g-t ad ha megölöd akkor meg hajaj :D cucot dögivel
  • wedge31
    Nekem se nagyon halt meg mivel ijász volt hunter speckoval az öreg medve távol tartott mindenkit.
  • Zsusensei
    HEEEEEEELP
    Lehet már ötvenen jöttek ezzel de nincs erőm vissza olvasni :(
    végig játszottam most ügyelve arra hogy happy and legyen az alap játékot..mennék az eszmélés kiegre de nem tudok új életutat..vagyis"további életutak" ra rámenni.....még csak kattintanise tudok...pedig telepítve van meg minden...miééért?
  • Bucser
    hát nekem a tankjaim többet hallnak mint a rugóm és kevesebbet is kell healelni őket:) hiosz van olyan képessége amivel csökkenti a hostily-t maga felé + dexterity+ két tőr az ütős lehet:)
  • kreknorbert
    Valaki nem tudja, hogy hol lehet jóféle tűzbalzsamot, avggy a receptjét megvenni?
  • Hoz_Hun
    Köszi, megfogadom. Meg úgy tudom Denerimben a kovácstól érdemes valahogy begyűjteni a The Felon's Coat-ot. Nem olcsó, de azt írják roguenak kiválló.
  • Fantusz
    Szerencsvadásznak a páncélviselés miatt érdemes az erőt 20ig felvinni, így már képes lesz a legjobb könnyűpáncélokat felvenni.
    Passzív képességeit minél gyorsabban kitanulni (kitérés, hátbaszúrás bonusz, stb.)
    Ozammarban megveheted az Életadó gyűrűt (+10 egészség), illetve a Rózsa tövise nevű tőrt, amibe 3 nagymester rúnát tehetsz (nem olcsó darabok, de ezekre megéri beruházni)
    Passzív képességei mellett szüksége lesz: a kétkezes fegyverhasználat 3-as szintig (negyedikre, ha két karddal nyomulsz), párbajhős+bérgyilkos specializáció képességekre, a párbajhős erősítést használd állandóan (állóképességre szánj pontokat, legyen tartaléka)
    Hatékonyabb lehet, mint egy harcos, a magas ügyesség miatt szinte minden támadása talál, sokszor kritikusat, míg a harcosod egyet üt, a szerencsevadász háromszor is képes hátbaszúrni az ellenfelet.
    Amire figyelni kell, hogy nem védett a bénító, ledöntő támadások ellen, viszont a passzív képességei segítségével jó eséllyel tér ki a támadások elől.
  • Hoz_Hun
    Azt olvastam rogue-val érdemes csak két tőrt használni és nyomni a Dex-et, mert ebböl jön neki a sebzés. Csak hogy így 0 a páncélzatom és a HP-is kicsi. Pár jó tanácsot tud valaki adni, aki járatos a rogue karakterben.
  • Hoz_Hun
    Szerintem ne szenvedj velük még. Ráérsz késöbb viszajönni. Amúgy én is második végigjátszással vagyok és egy városi elf rogue-t irányítok. Elsőre egy ember warrior volt a karakterem azzal vittem végig kiegészítőstül.
    Most elég nagy a kontraszt lévén hogy azt szoktam meg hogy tankolok 1000el, sok HP, erős védelem. Most meg ugrabugrálok, meg futkorászok a csatamezőn, elég szánalmasan érzem magam.

Na meg most végre odafigyelek a Backpack-okra, mert egyet-kettőt kihagytam elsőre (120 férőhelyem volt). Most meglet mindekető Ostagarban, meg Bodhantól is van kettő (a reset miatt). Végigvittem a DLCket, hogy legyenek jó cuccaim, meg a láda miatt.
  • Hoz_Hun
    De, kapsz egy frankó páncélt (Juggenaut vagy hogy hívják). Jó cucc, a darabjai a Revenantoknál vannak (akik az erdőben vannak).