18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Calver
    DLC-s cuccok nem mennek át Awakening-be. a csizma gondolom Lion's Paw, ami bizony ilyen. egyedüli kivételt tudtommal a RtO-s tárgyak képeznek, na meg talán a Helm of Honnleath.
  • cikasz
    Sziasztok.
    Nem tudjátok, hogy az mitől lehet ha importálom a vérvonalakból a karakterem az eszmélésbe akkor pl a csizmája nincs raja meg több cucca sincs meg?
    köszi.
    (sarki fűszeres verzióm van)
  • Theron
    a feketelápba vannak a sárkánycsontok amiket érdemes összeilleszteni mert 1 hatalmas sárkányszellemet idéz meg ami erős jócucot dob és látványos :) a láp királynője vagy mi.... érdemes leölni

• Theron
    az eszmélésbe a sentinel set kegyetlen erős sztem a leg erősebb még a wade féle cucok is elbujhatnak
  • Hoz_Hun
    Ki ám. Egyedül a helyezkedés okoz még problémát. Gyakran kényszerülök szemtől szembe küzdeni. Meg a staminám is csak moderált ideig tart ki, de ezen próbálok javítani. Viszont alig találnak el.
  • berczy #11957
    Szia!

Nem, Vista x64. Kompatibilitási módban is próbáltam, de úgy sincs semmi változás.
    Kb. úgy néz ki a dolog, hogy játszok, játszok, egyszer csak egy minimális villanás, majd lefagy az egész. Akkor ctrl+alt+del és után várok, hogy visszaváltson a játékba. Megy tovább rendesen, majd ugyan ez.
    Hol sűrűbben, hol ritkábban, de nagyon idegesítő!
    Erre kellene rájönnöm, mert néha a hajamat tudom tépni. :(
  • gerey
    Azt ajánlanám, hogy sorban tedd fel mindet, baj nem lehet belőle.
  • attiGT
    Sziasztok,
    felraktam a játékot, az lenne a kérdésem, hogy az 1.03as patch a legnagyobb igaz? És rögtön telepíthetem azt, vagy sorrendben 1.01, 02 is szükséges hozzá?
  • Fantusz
    Néhány napja még nem voltál tökéletesen elégedett a szerencsevadászoddal - ezek szerint jól kikupálódott
  • Hoz_Hun
    Ezt úgy értem először egy warriorral vittem végig, most meg egy rogue-val.
  • Hoz_Hun
    Most viszem másodszorra a rugó elf csajjal. Azt mondanám a rugó erősebb a warriornál, de lehet csak azért van, mert már ismerem a terepet és a skillekel is jobban boldogulok. Ami viszont nagyon idegesít az a páncélok kinézete Borzalmasak. Rugóra semmi sincs, ami kicsit is "tolvajos" lenne. Hosszas spórolás után megvettem a Felon's Coat-ot. A szerelés értékei csodásak, de a kinézete... most képzeljétek el egy elf csajt azzal a hülye mély dekoltázzsal hozzá a Helm of Honnleath sisakban. Förtelmes!
  • Hoz_Hun
    Ezt hogy nem vetted észre lvl.13 szintig? Én Ostagarban döntöttem úgy hogy új karaktert indítok, mert akkor vettem észre, hogy a borosta miatt átállította az arcát a figurámnak, de már addig is gyanus volt.
    Nem, nem tudok róla, hogy később átálíthatnád.
  • Hoz_Hun
    Wade készíti el neked, ha viszel neki sárkánypikkelyt. De vigyázz, érdemes előtte gyakoroltatni Drake pikkelyekkel (kétszer) és legalább egyszer fizess is neki érte, mert akkor a sárkánypikkelyekből olyan vértet rak neked össze, amit aztán le se kell cserélned többet. Én a warriorom-mal még az Awakeninget is ebben e vértben toltam végig.
    Sisakot nem készít, azt ne is keresd rajta.
  • Paxton
    Sziasztok!

Van valami lehetőség arra, hogy egy létező karakter külsejét megváltoztassam? Ugyanis 13. szinten vettem észre, hogy a gyárilag elkészített "face", amit kiválasztottam, kicsit.. khmm.. fura. :( Mármint nincs szemöldöke és így kicsit megkérdőjelezhető a nemi identitása.. :)
  • Fantusz
    Win7 az OP rendszered?

A játékra egyeltalán nem jellemző a fagyás.
    Win7 alatt futó játékokkal viszont relatíve sok problémájuk van a játékosoknak, s nem csak a Dragon Age-vel, hanem szinte bármelyik játékkal haragban lehet az OP rendszer.

Windows XP SP3 kompatibilis módban próbáltad futtatni?
  • berczy #11947
    Sziasztok!

Köszi a asegítséget, a kompatibilitás mód oldotta meg az installt.
    Másik kérdésem.
    Már az eredeti game során is előfrotdult, de itt sokkal többször, hogy egyzser csak kifagy a játék, de nem teljesen, mert ctrl+alt+del, majd esc és mondjuk 30 mp alatt visszajön a játék.
    De baromi idegesítő sajnos.
    Nem tudja valakki mitől lehet?
  • Theron
    egyedül a védelmező specializáciot nemszereztem még meg :S nemtom holkell valaki help!! pls
  • Theron
    az jó h a vérmágusságot meglehet venni az eszmélésbe :) amaranthine városába a kocsmába ha valaki nemtudná...
  • gerey
    Itt megtalálod az összes megjelent DLC-t.
  • MrStokes
    Wade csinalja oket, itt megtalahato:
    Wade's Emporium
  • wedge31
    Egész denerimbe egy páncélkovács van nem lesz nehéz megtalálni, Wade a neve.
  • imilee
    Sziasztok!
    A sárkányvértet ki rakkja össze? Mert olvastam, hogy denerimben az egyik kovács meg tudja csinálni sárkánypikkelyből. de melyik és hol találom? Válaszokat előre is köszi.
  • steweee
    1. gyűrű, blood armor meg egyéb tárgyak amik kezdetben már
    mcaphatók a dlc-vel

2. warden's keep

3. the stone prisoner

4. return to ostagar

5. darkspawn chronicles

esetleg már amit még érdemes beszerezni ?
  • vasziszdasz
    eszt lekellet irni
    Grétsy László nem így gondolná. ^^
  • kreknorbert
    ó és a darkspawn chronices majd máj. 20-a körül jelenik meg
  • kreknorbert
    http://dragonage.bioware.com/addon/ : itt megtalálod az összes fontosabbat
  • steweee
    még csak most kezdek el vele majd játszani. vki fel tudná sorolni hogy milyen kiegészítők, dlc-k jelentem már meg hozzá név szerint ?
  • Theron
    és tökéletesen kijácva ujra a vérvonalak :') királynő, hős, legenda...deszeretem :) és kezdetétveszi megintcsak az eszmélés. kurva játék nemlehet leszokni róla :) de a legjobban ami tecik az amikor a végén kimész az ajton a néphez..uttána ami kis történetek vannak azok kegyetlenek nagyon ottvan szeren az egész :) eszt lekellet irni bocsi :D
  • SaphireDraco
    Értem köszi
  • gerey
    A mentéseket a Dokumentumok/Bioware/Dragon Age mappába menti, ha az nincs meg akkor sajna buktad a a mentéseket.
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    Ujratettem a gépemet de a játékot átmentettem róla, az egész mappát amibe telepítettem viszont nem találja a mentéseket. EZ azt jelenti hogy elvezstek az életútjaim? Nem lehet valahol hogy ott vannak a mentések csak valamit kell velük csinálni?

Előre is köszi
  • Murmur
    A patch azt hiszem benne van a kiegben.
    Futtasd rendszergazdakent a telepitot. Ha ugy sem jo, akkor valamilyen kompatibilitasi modban probald futtatni.
  • Fantusz
    Kérdésedben benne van a válasz - a kiegészítőhöz szükséges a legújabb patch.
  • berczy #11929
    Sziasztok!

Van egy kis gondom.
    Megvan az eredeti játék, ma vettem meg a kieget, de nem telepszik fel.
    Elindul a telepítő, patchelni akarja, majd kiírja, hogy sikertelen a telepítés.
    Mi az oka? Ederedi mindkét lemez.
  • Fantusz
    Rossz sorrendben érsz a szobrokhoz, azért ráz meg, akkor csinálod jól "ha nem történik semmi", a külön álló szobrot érintve frissül a küldetés, s le kell menni az ajtóhoz, ahol Wynnevel találkoztál (próbáld kinyitni az ajtót).
  • Hoz_Hun
    Ha végigtaperoltad az összes szobrot (3+1), akkor elvileg a földszinten kinyilt egy ajtó. Ott ahol a mágusok vannak, ahol Wynnet is találtad.
  • ricsuka
    SZiasztok!
    Keresgéltem, de nem találtam rá választ.

Amikor a kör tornyában vagy, van egy olyan küldetés, hogy "Gant tanítvány jegyzetei"
    Végigmentem az egész tornyon, ott mit kell csinálni?

Kapcsolatban áll a 3. szinten levő 3 szoborral+ az még 1-el, ami egy másik szobában van?
    Mert a szobrok mindig megráznak, ha megvizsgálnám őket, mind a 3+ az 1 is...
  • gerey
    Hát ha új karaktert kreálsz akkor alapból nem lennének meg azok a DLC-k, a mentést konvertálva meg már amúgy táp a karaktered, úgyhogy egyrészről megérthető, másrészről viszont nem, hiszen nem azért vettem meg, hogy ne lehessen használni őket.
  • Hoz_Hun
    És milyen igazad van. Durva, hogy a saját játékuk nem kompatibilis saját magával.
  • Kindred Blades
    Csak a Return to Ostagar tárgyait képes importálni, ahogy néztem.
    A Warden Commander armor-tól legalábbis szomorú búcsút kellett vennem. De számos, rajongók által készített fix van már fenn a social site-on, és mindenfelé a neten, én egyet próbáltam ki, azzal hibátlanul működött. Ami azt mutatja, hogy gyk egy óra plusz munkával meg lehetett volna oldani a DLC támogatást, egész egyszerűen nem is értem, hogy miért nem gyömöszölték bele a kiegbe.