Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A segítségeteket szeretném kérni, most állítottam királyt ferelden élére és mehetek a végsõ összecsapásra,de amradt pá mellék küldetés és azt szeretném kérdezni,hogy az összecsapás után is megtudom õket csinálni vagy csak elõtte,és ha csak elõtte akkor tudtok segíteni benne?
-hatalom színhelyei ahol aktiválni kell a többi misztikus helyet a breciliai erdõben denerimben és a körmágusoknál
-Banaster tekercsei 5tekercset kellene találnom,de semmi nyoma
-titkos megidézõ rituálé amit a könyvtár állapota miatt nem csinálhatom
-szkt történelem harcosbérc története
A segítséget elõre is köszönöm.
Most kezdtem a gonosz elf varázslót.
én tudom wynne,redcliffe-be értünk és Stent is állandó csapattag ugye,sokat foglalkozik vele wynne.elhangzott egy olyan beszélgetés Sten fázik e,met ahonnan jött ott sokkal meleggebb van itt meg hideg,a válasza az volt hogy talán,erre wynne bárcsak találnék egy fonalgombolyagot kötnék belõle egy meleg kabátot vagy valami ilyesmi volt :o
sajnos nem volt már meg akkor a fonálgombolyag kutyám eljátszotta ugyanis 😄
de azét érdekelne tégnylek köt e belõle valamit Stennek,hm 😄
Nekem is most két tõrõs karim van bár az enyém szerencse vadász úgyhogy sokat nem toltam az erõre. A Wade-es cucc nekem elég.
Én most ott vagyok picit meglõve, hogy már nyakamon az országgyûlés és már majdnem 21-es vagyok, de 23-ig el kellene vinnem a karit a végére, hogy meglegyen a két fegyveres plecsni.
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
A megrágott süteménynem Sten örül, de a koszos gatyáról, fonalgombolyagról még nem sikerült kideríteni kihez illik.
Képes a blöki némi pénzt, jegyzeteket elõkaparni, sõt egy sáros fadarabról kiderül, hogy használható varázslóbot.
Igen, az alapfelállás Zev, Alistair, Morrigan. De második végigjátszás óta variálom, mert már tudom mikor mit reagálnak, hova nem érdemes vinni õket mert csak minuszosak lesznek vagy épp hova kell mert kapnak rá pluszot pl ha segítek valakinek.
Mélyutakra Oghren, mert bírom a beszólásait. Palát felvétel után cipelem egy picit, szintén a beszólások miatt. Meg Wynnet, mikor már Ali szerelmes, mert ott is jók a párbeszédek.
Nekem fontos, hogy barátokat vigyek magammal, akik ezt ki is mutatják (Wynne inkább olyan mint az anyám pl). Erre meg ugye az alapfelállás a legjobb.
Lelianától meg kiborulok. Frizura, cipõ, csigány, anyámkínja... jajj 😄
- Rólad álmodtam...
- Te nem a kamaráshoz tartozol?
- Nem. Lehet, még örülne is neki...
- Vigyázz, mert a kunári ... aktus meglehetõsen kemény tud lenni.
- Mennyire?
- Halálosan...
- Egyre jobban felcsigáz a dolog, Végre egy alapos testmozgás...
A toronyban Morrigan zsörtölõdik, hogy az a rühes dög felzabálta a gyógyfüves zacskóját. Most örülsz mi? (vidám farkcsóválás) Nem kapsz többet. (Blöki bánatosan nyüszög). Különben is, egy csomó mérgezõ növény is volt benne, örülj, hogy nem fordulsz föl (kutyi öklendezik...)
Késõbb összebarátkozhattak, mert Morrigan eteti, közben cseszegeti: nem kapsz többet. (nyüszögés) Mondom, hogy nem, ha kell még, keress magadnak...
Beérünk Denerimbe, a blöki elrohan valahova, majd visszajön egy kiskölökkel (embergyerek).
Beszélgetés a karakterem és a kutyi között kb:
- Hát ezt meg honnan szedted?
- (örömteli vakkantás)
- Nem tarthatod meg.
- (vitatkozó ugatás)
- Ha velünk jön, éjfattyakkal kell megküzdenie.
- (ellenkezõ morgás)
- Pontosan, szerintem is túl fiatal.
- (egyetértõ vakkantások).
- Na vidd szépen vissza az anyjához...
Blöki bánatosan el...
Fantusz! Sikerült megszereznek a csigányt! Leliana teljesen odavolt tõle (+13 pont).
Köszi a segítséget!
A megzavarodott törpenõ verse nekem nagyon tetszett a holtak árkaiban. Kifejezettem jó, hogy addig ismételi, amíg meg nem szólítjuk. Úgyhogy ha nem sikerült elsõre mindent elolvasni, akkor sem maradunk le róla. Mindenesetre az érdekes volt, hogy itt derült ki miért nem vitte magával Oghren-t Branka a nagy útra. Némi faggatás után a versmondó kibökte, hogy Ö volt Branka szeretõje amíg meg nem kutyant!
Elõször azt hittem Oghren berág erre, de naiv voltam. Tipikus volt a reakciója: Miért nem szólt, hogy ilyen igényei vannak? Én alkalmazkodtam volna! <#vigyor2>#vigyor2>
Egyébként most épp összevannak veszve Wynne-el. Ahhoz képest, hogy elvileg egyikük sem kavar a másikkal érdekes a dolgok állása. Most ott tartunk, hogy Oghren megvan sértõdve Wynne-re és ezért nem teszi neki a szépet. Mi lesz még ebbõl?
Remélem ti tudtok segíteni.
Megvettem a játékot steamon keresztül. Minden fasza , elindul , de nem támogatja a magyar nyelvet. Nem tudok nyelvet beállítani. PLz segítsetek ,hogy hogyan tudnám elérni ,hogy magyar felirattal jelenjen meg. Az a szörnyû az egészben ,hogy feltört verziómhoz volt magyar nyelv, most meg hogy megvettem nincs😞
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
A vén tölgy területén lévõ sírt vágom, de amikor odamentem nem és megnéztem a sírt, nem történt semmi. Bár az igaz, hogy ez még az elsõ halálosztó kinyírása elõtt volt, tehát még nem volt aktív a küldi. Sztem most már mûködni fog.
Öreg tölgyrõl jut eszembe: van fölötte egy nyilacska és amikor az interaktív dolgok megjelenítése gombot nyomom ki van írva, hogy ''a vad természete'' de már rendesen nem lehet vele beszélni, csak motyog valamit.
A küldik között pedég nem találom ezt.
Kár, hogy nem lehet minden karakterrel szekszualizálni 😊 a legjobban Zevran beszólásait bírom, az még a saját anyját is megdugná.
De Morrigan és Leilana csipkelõdéseit is nagyon bírom. Rendesen összevesztek rajtam. 😊
Én még Allistairt is bírom, pont azért mert az a tipikus lúzer.
Még azért Pala se semmi, oltja a jónépet rendesen.
Oghrenre is kíváncsi vagyok, remélem lesznek jó beszólásai.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Wynne egy picit zombi, de ennek semmi köze a személyes küldetéséhez, ebbõl még hasznod is lehet (Lélek kelyhe)
Tíz varázslat kombináció van, de ezeket nem valószínû, hogy egyetelen játékon belül képes leszel használni.
Morrigan tudja az alvás+rettenet és a sebezhetõség+életszívás kombót, illetve a zúzás, ami kézenfekvõ (fagyasztott, kõvé dermesztett ellenfélen)
Csúszós anyagot fel lehet gyújtani lángcsapással, vagy tûzlabdával.
Taszítás rúnája+bénítás rúnája bénító robbanást idéz, emberzúzó ketrecból erõtérrel kil lehet szabadítani csapattagot, az eredmény szintén tömeges bénulás, de a kiszabadított tag mozgékony marad.
Csúszós anyag + jégverés+villám vihar együtt az évszázad vihara
Varázshatalom+holtak mozgatása erõsebb zombit idéz
Halál átok + halálos felhõ felerõsíti a sebzést.
Nem lehet minden csapattagot ágyba cipelni, Wynne, Sten, Oghren legfeljebb csak beszél a szexrõl, Pala is kihasználhatatlan maradt.
Brecíliai erdõ: halálosztókkal kapcsolatos küldi, meg lehet szerezni a ruhájukat részletekben. 2 megvan, az egyik a remetétõl nem messze levõ, a másik majdnem az elf rúnák bejárata elõtt levõ. Hun van a többi halálosztó? A küldi úgy szól, hogy az összes az erdõben lesz.
Wynne küldije:
Szegény öreglány beájult az egyik csata után, és kaptam tõle a táborban 1küldit, hogy segítsek neki nyugodalmat vagy mit lelni. Mert ugyebár õt egy démon tartja életben. Ez majd megtörténik magától is, vagy tenni is kell érte valamit?
Amúgy haladok a játékkal, már 75órája játszok, de még nem jártam a törpéknél, redcliffe várában, fél denerimben meg ostagarban sem. Egyedül a torony fullos. Most a rúnákban mászkálok, rohadt hangulatos, bár az egyik teremben egyszerre rámszaladó csontikkal meggyûlt a bajom. Aztán rájöttem, hogy fagykúp után a másik 3karival kritikusan csapok rájuk, így kapásból 3csonti mínusz.
Tudnátok írni varázslat kombókat? A fagyosat vágom, meg az alvós + rémálmosat.
Volt valami az emberzúzó ketreccel is, de arra már nem emlékszem.
Amúgy én most leilanát tömöm, full szerelmes szegény. Morrigant lenne jó elcsábítani, de az öreglányon is gondolkoztam már. Biztos tapasztalt. :-)
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Mondjuk nekem Morrigan nem volt egy nagy rejtély. Már amikor megment Flemeth akkor látni, hogy nem olyan gonosz õ (makog amikor megköszönöm neki a segítséget). Aztán az utalások hogy ne szaladjunk annyira elõre az örömködésben és barátságban, mert ... (...mert õ már kezdetekkor csak a gyereket akarja és tudta hogy kilép az életembõl). A nõk mindig kritikus szemmel figyelik egymást 😄
Errõl jut eszembe, mekkora szemétség már hogy Morrigannek jobb melle van mint a fõkarimnak 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Körülötte forog az egész történet, s jónéhány titka megfejthetetlen marad.
Alapvetõ kérdés, hogy kikbõl áll a csapat, s azoknak milyen képessége van - hiába javasolnám, hogy Morrigannal használja a tömeges bénítás, altatás, rettenet, eleven rémálom, elmecsapás képességeket, ha a boszi nincs a csapatban, vagy nincsenek meg ezek a varázslatai.
Ennel konnyebbet nem tudok igy hirtelen. Bar en siman minden trukk nelkul vertem mondjuk csak atlagos fokozaton.
Mikor meg végre 1 ora ütlegelés és gyogycsomag elpusztítása után megburdelt jöt két sikolto és lefagyot a gép.nem szívesen szenvedek ezzel ha nincs valami ötletetek. A 1.01b pecs fenvan de nem látom hogy a kihivás és a könnyü fokozatnban bárminemü különbség lenne.
Hányat csináltál meg?
Rengeteg a rejtett küldetés a játékban, amikor az összegyûjtött adatokból áll össze valami.
Mélyutakon pl. egyetlen egy küldetésadóval sem találkozol, mégis közel tucatnyi küldetést teljesíthetsz (kéreglakó penge, elrejtett kincs, feldarabolt szörny, holtak légiója, stb.)
Ezért mondom hogy 35 órához böven korrekt neked a lv19 valamenyire csak elsieted a dolgot mégha ezt nem is látod be.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Erre mondtam, hogy Zevranba olyan mélyen beleivódott a bérgyilkos lét, hogy benne nem igazán lehet tökéletesen megbízni.
Persze ez csak egy játék, a készítõket dicséri, hogy ilyen összetett jellemû személyiségeket raktak a játékba.
Mindenkinek megvan a kisebb-nagyobb titka, a játékos pedig eldöntheti kiket cipel magával.
A közrendû törpémhez illik Zevran sötét lelkülete, de eddig sem a mágusokkal, sem a harcosaimmal, de még a nemesbõl lett szerencsevadásszal sem foglalkoztattam, mert úgy gondoltam abból a társaságból kilóg.
Egy félreértés (/vezetés) miatt megöli szerelmét, ezért eljön meghalni Fereldenbe egy Szürke kamarás keze által. Ha párhuzamosan keversz Alistairrel, akkor választás elé állít mert szerinte sok mindent elmondhatok róla (gyilkos...stb) de hûség számára fontos, és nem akarja sem magát sem Alistairt kellemetlen helyzetbe hozni. És miután szerelmes semmi mást nem akar, mint vigyázni rád.
És harcosnak sem utolsó. Nekem nagyon bejött. Nem egyszer õ maradt egyedül talpon fõellenségeknél.
Mondjuk nekem ez életem elsõ számítógépes játéka, szóval berögzött szabályok nélkül játszom 😊 Nincs klasszikus tank, dsc, gyógyító felállásom. Viszem aki szimpi 😄
Nem a természete miatt, hanem mert egy elcseszett karakternek tartom.
Amiben jó az a lopakodás, és a mégekeverés.
A lopakodással minden rendben is lenne, ha képes volna csapdákat hatástalanítani, zárakat nyitni, de nem tud.
Méregkeveréshez meg elég ha csak a táborból kiviszem, nem kell végig kisérjen Mélyutakon.
A halál jele képessége valóban hasznos, ezzel csak annyi a bibi, hogy ha Lelianaval is felveszem a bérgyilkos spacializációt, õ is tudja, a mágusomnál ott a halál átok varázslat - Zevran ismét fölösleges.
Egyetlen karakterrel viszem Zevrant, de nem azért mert nélkülözhetetlen, hanem, mert a törpe tolvajomhoz illik a sötétlelkû elf.
Mindehhez gyorsan hozzá teszem, hogy Zevrant ki lehet kupálni, néhány szintlépés után lekörözheti Lelianát, csak valahogy a kis Vukot szimpatikusabbnak tartottam.
Fantusz! Vettem, erre Morrigan-nál odafogok figyelni.
Teljesen igazad van. Valahogy Zevran kilóg a sorból. Vele nem lehet úgy azonosulni, mint a többiekkel. Talán amit említettél amiatt. Érezni rajta, hogy még most is csak a helyzet adta lehetõséget akarja kihasználni.
Miután sosem vittem magammal lehet, hogy küldijét nem is tudom megcsinálni. De nem is nagyon töröm magam. Nincs meg hozzá a motivációm. Én Leliana-t mindig a zárnyitás miatt vittem és azt Zevran nem tudja. Akkor meg már inkább harcost vagy mágust viszek. Meglátjuk, így hogy fog alakulni.
Zevran nem az a karakter, akinek nyugodtan hátat lehet fordítani.
A csapatba vételkor, ha kikérdezed a hûségrõl már ott homályosan fogalmaz.
Õt valójában nem is tudom, hogy meg lehet-e változtatni.
Hasznos tagja lehet a csapatnak (attól függetlenül, hogy sokan nem szeretjük, nem visszük magunkkal), de mélyen beleivódott a bérgyilkos lét, igazából csak magát szereti, másokat csak kihasznál.
Volt olyan végigjátszásom, ahol úgy tûnt Zevran valóban jó útra tért.
Hónapokon keresztül békésen éldegélt Denerimben, aztán eltünt...
Néhány hét elteltével Antíviában relytéjes körülmények között meghalt a négy legmagasabb rangó Holló vezér, Zevran egyedül állt a szervezet élére...
és 50-et nem vettél fel😊
Én sem vettem fel minden questet, mégis 65 óra volt az elsõ végigjátszásom😊 Második végigjátszásban fele annyit csináltam, úgy is ~50 óra volt. Ha 35 óra alatt végigjátszottad, rengeteg dologról lemaradtál, mint élmény, mind történeti szinten.
[merlinw.org]
A 19-es szintet pedig úgy lehet elérni, hogy nem csak az azonnal aktivált mellékküldetéseket csinálod meg, hanem a jegyzetekbõl kibogarászhatókat is.
Nagyon sok olyan küldetés van, ami csak akkor jelenik meg, mint quest, ha valamilyen elõfeltételeket teljesítettél. (pl, ha a mágustoronyban megtalálod mind az öt jegyzetdarabot, kapsz egy küldetést a hamisítóhoz, vagy pl Gaxkangot sem lehet elõzmények nélkül megtalálni, stb.)
egyébként lehet hogy azért van mert casualon toltam? a játék felénél levettem, mert meguntam, hogy ps3-on nem tudom irányítani az embereimet rendesen, és összevissza csinálnak mindent. de megnéztem, és nem kapok kevesebb xp-t így egy mobért. lehet hogy kevesebb spawnol?