18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#11962 DLC-s cuccok nem mennek át Awakening-be. a csizma gondolom Lion's Paw, ami bizony ilyen. egyedüli kivételt tudtommal a RtO-s tárgyak képeznek, na meg talán a Helm of Honnleath. -
#11961 Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy az mitől lehet ha importálom a vérvonalakból a karakterem az eszmélésbe akkor pl a csizmája nincs raja meg több cucca sincs meg?
köszi.
(sarki fűszeres verzióm van) -
Theron #11960 a feketelápba vannak a sárkánycsontok amiket érdemes összeilleszteni mert 1 hatalmas sárkányszellemet idéz meg ami erős jócucot dob és látványos :) a láp királynője vagy mi.... érdemes leölni
-
Theron #11959 az eszmélésbe a sentinel set kegyetlen erős sztem a leg erősebb még a wade féle cucok is elbujhatnak -
Hoz_Hun #11958 Ki ám. Egyedül a helyezkedés okoz még problémát. Gyakran kényszerülök szemtől szembe küzdeni. Meg a staminám is csak moderált ideig tart ki, de ezen próbálok javítani. Viszont alig találnak el. -
#11957 Szia!
Nem, Vista x64. Kompatibilitási módban is próbáltam, de úgy sincs semmi változás.
Kb. úgy néz ki a dolog, hogy játszok, játszok, egyszer csak egy minimális villanás, majd lefagy az egész. Akkor ctrl+alt+del és után várok, hogy visszaváltson a játékba. Megy tovább rendesen, majd ugyan ez.
Hol sűrűbben, hol ritkábban, de nagyon idegesítő!
Erre kellene rájönnöm, mert néha a hajamat tudom tépni. :( -
#11956 Azt ajánlanám, hogy sorban tedd fel mindet, baj nem lehet belőle. -
#11955 Sziasztok,
felraktam a játékot, az lenne a kérdésem, hogy az 1.03as patch a legnagyobb igaz? És rögtön telepíthetem azt, vagy sorrendben 1.01, 02 is szükséges hozzá? -
#11954 Néhány napja még nem voltál tökéletesen elégedett a szerencsevadászoddal - ezek szerint jól kikupálódott -
Hoz_Hun #11953 Ezt úgy értem először egy warriorral vittem végig, most meg egy rogue-val. -
Hoz_Hun #11952 Most viszem másodszorra a rugó elf csajjal. Azt mondanám a rugó erősebb a warriornál, de lehet csak azért van, mert már ismerem a terepet és a skillekel is jobban boldogulok. Ami viszont nagyon idegesít az a páncélok kinézete Borzalmasak. Rugóra semmi sincs, ami kicsit is "tolvajos" lenne. Hosszas spórolás után megvettem a Felon's Coat-ot. A szerelés értékei csodásak, de a kinézete... most képzeljétek el egy elf csajt azzal a hülye mély dekoltázzsal hozzá a Helm of Honnleath sisakban. Förtelmes! -
Hoz_Hun #11951 Ezt hogy nem vetted észre lvl.13 szintig? Én Ostagarban döntöttem úgy hogy új karaktert indítok, mert akkor vettem észre, hogy a borosta miatt átállította az arcát a figurámnak, de már addig is gyanus volt.
Nem, nem tudok róla, hogy később átálíthatnád. -
Hoz_Hun #11950 Wade készíti el neked, ha viszel neki sárkánypikkelyt. De vigyázz, érdemes előtte gyakoroltatni Drake pikkelyekkel (kétszer) és legalább egyszer fizess is neki érte, mert akkor a sárkánypikkelyekből olyan vértet rak neked össze, amit aztán le se kell cserélned többet. Én a warriorom-mal még az Awakeninget is ebben e vértben toltam végig.
Sisakot nem készít, azt ne is keresd rajta. -
Paxton #11949 Sziasztok!
Van valami lehetőség arra, hogy egy létező karakter külsejét megváltoztassam? Ugyanis 13. szinten vettem észre, hogy a gyárilag elkészített "face", amit kiválasztottam, kicsit.. khmm.. fura. :( Mármint nincs szemöldöke és így kicsit megkérdőjelezhető a nemi identitása.. :) -
#11948 Win7 az OP rendszered?
A játékra egyeltalán nem jellemző a fagyás.
Win7 alatt futó játékokkal viszont relatíve sok problémájuk van a játékosoknak, s nem csak a Dragon Age-vel, hanem szinte bármelyik játékkal haragban lehet az OP rendszer.
Windows XP SP3 kompatibilis módban próbáltad futtatni? -
#11947 Sziasztok!
Köszi a asegítséget, a kompatibilitás mód oldotta meg az installt.
Másik kérdésem.
Már az eredeti game során is előfrotdult, de itt sokkal többször, hogy egyzser csak kifagy a játék, de nem teljesen, mert ctrl+alt+del, majd esc és mondjuk 30 mp alatt visszajön a játék.
De baromi idegesítő sajnos.
Nem tudja valakki mitől lehet?
-
Theron #11946 egyedül a védelmező specializáciot nemszereztem még meg :S nemtom holkell valaki help!! pls -
Theron #11945 az jó h a vérmágusságot meglehet venni az eszmélésbe :) amaranthine városába a kocsmába ha valaki nemtudná...
-
#11944 Itt megtalálod az összes megjelent DLC-t. -
#11943 Wade csinalja oket, itt megtalahato:
Wade's Emporium -
#11942 Egész denerimbe egy páncélkovács van nem lesz nehéz megtalálni, Wade a neve. -
imilee #11941 Sziasztok!
A sárkányvértet ki rakkja össze? Mert olvastam, hogy denerimben az egyik kovács meg tudja csinálni sárkánypikkelyből. de melyik és hol találom? Válaszokat előre is köszi. -
steweee #11940 1. gyűrű, blood armor meg egyéb tárgyak amik kezdetben már
mcaphatók a dlc-vel
2. warden's keep
3. the stone prisoner
4. return to ostagar
5. darkspawn chronicles
esetleg már amit még érdemes beszerezni ? -
vasziszdasz #11939 eszt lekellet irni
Grétsy László nem így gondolná. ^^ -
kreknorbert #11938 ó és a darkspawn chronices majd máj. 20-a körül jelenik meg -
kreknorbert #11937 http://dragonage.bioware.com/addon/ : itt megtalálod az összes fontosabbat -
steweee #11936 még csak most kezdek el vele majd játszani. vki fel tudná sorolni hogy milyen kiegészítők, dlc-k jelentem már meg hozzá név szerint ? -
Theron #11935 és tökéletesen kijácva ujra a vérvonalak :') királynő, hős, legenda...deszeretem :) és kezdetétveszi megintcsak az eszmélés. kurva játék nemlehet leszokni róla :) de a legjobban ami tecik az amikor a végén kimész az ajton a néphez..uttána ami kis történetek vannak azok kegyetlenek nagyon ottvan szeren az egész :) eszt lekellet irni bocsi :D -
SaphireDraco #11934 Értem köszi -
#11933 A mentéseket a Dokumentumok/Bioware/Dragon Age mappába menti, ha az nincs meg akkor sajna buktad a a mentéseket. -
SaphireDraco #11932 Sziasztok!
Ujratettem a gépemet de a játékot átmentettem róla, az egész mappát amibe telepítettem viszont nem találja a mentéseket. EZ azt jelenti hogy elvezstek az életútjaim? Nem lehet valahol hogy ott vannak a mentések csak valamit kell velük csinálni?
Előre is köszi
-
Murmur #11931 A patch azt hiszem benne van a kiegben.
Futtasd rendszergazdakent a telepitot. Ha ugy sem jo, akkor valamilyen kompatibilitasi modban probald futtatni. -
#11930 Kérdésedben benne van a válasz - a kiegészítőhöz szükséges a legújabb patch. -
#11929 Sziasztok!
Van egy kis gondom.
Megvan az eredeti játék, ma vettem meg a kieget, de nem telepszik fel.
Elindul a telepítő, patchelni akarja, majd kiírja, hogy sikertelen a telepítés.
Mi az oka? Ederedi mindkét lemez. -
#11928 Rossz sorrendben érsz a szobrokhoz, azért ráz meg, akkor csinálod jól "ha nem történik semmi", a külön álló szobrot érintve frissül a küldetés, s le kell menni az ajtóhoz, ahol Wynnevel találkoztál (próbáld kinyitni az ajtót). -
Hoz_Hun #11927 Ha végigtaperoltad az összes szobrot (3+1), akkor elvileg a földszinten kinyilt egy ajtó. Ott ahol a mágusok vannak, ahol Wynnet is találtad. -
ricsuka #11926 SZiasztok!
Keresgéltem, de nem találtam rá választ.
Amikor a kör tornyában vagy, van egy olyan küldetés, hogy "Gant tanítvány jegyzetei"
Végigmentem az egész tornyon, ott mit kell csinálni?
Kapcsolatban áll a 3. szinten levő 3 szoborral+ az még 1-el, ami egy másik szobában van?
Mert a szobrok mindig megráznak, ha megvizsgálnám őket, mind a 3+ az 1 is...
-
#11925 Hát ha új karaktert kreálsz akkor alapból nem lennének meg azok a DLC-k, a mentést konvertálva meg már amúgy táp a karaktered, úgyhogy egyrészről megérthető, másrészről viszont nem, hiszen nem azért vettem meg, hogy ne lehessen használni őket. -
Hoz_Hun #11924 És milyen igazad van. Durva, hogy a saját játékuk nem kompatibilis saját magával. -
Kindred Blades #11923 Csak a Return to Ostagar tárgyait képes importálni, ahogy néztem.
A Warden Commander armor-tól legalábbis szomorú búcsút kellett vennem. De számos, rajongók által készített fix van már fenn a social site-on, és mindenfelé a neten, én egyet próbáltam ki, azzal hibátlanul működött. Ami azt mutatja, hogy gyk egy óra plusz munkával meg lehetett volna oldani a DLC támogatást, egész egyszerűen nem is értem, hogy miért nem gyömöszölték bele a kiegbe.