Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem meg az a kihivas, ha mast jatszol el, mint ami te (en) vagy. Sajat magadat jatszhatod egesz nap. Nem eleg az? 😊
PAtr0n
DLC-k formájában már kint van a "kõbe zárva", "visszatérés ostagarba" és "harcosbérc", de ezeket nyilván ismered.
És valamikor jön az "Awakening", ami az elsõ hivatalos kiegészítõ lesz.
Olvasni való: Awakening

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

sikerült nekem is végigvinni. azért vannak benne kisebb-nagyobb hibák, pld: fúlos vagy zárfeltörésben és nem engedi kinyitni a ládákat pedig mutatja az elfordítható lakatot, két egyforma karakter<#wow1> érdekes mikor magammal beszélek, vagy ketten ugrunk fel kivégezni egy nagyobb szörnyet, vagy a taktikai menüben néha elfelejti a beállításokat. DE ennek ellenére agy nagyon jó több szálon is futó játék. várom a kiegészítéseket ha lesznek...lesznek?
nagyon szépen köszönöm<#eljen>
Na megint vege lett. 23-ig jutottam.

Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870

PAtr0n
Ahamm, akkor bug. Tõlem aztán ott lehet. Köszi!

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Ezt tudom, de nem lehet minden karakterem en es nincsenek hegyes fuleim sem 😄

Nalam is ott maradt a jelzes tobb helyen is, de a kuldik meg vannak.

krisztajo: siman meglett am, meg vissza sem ertem Redcliffe-be a vegso utkozetre, de mar 22-es vagyok + kaptam egy pontot az orszaggyules utan.
Mondjuk beleszortam egy csomo feles kacatot a szovetsegesek ladaikba + 200 aranyat, de meg van 😄

az alap elgondolás az az, hogy saját magadat csinálod meg, mert szeretnéd magad hõsként látni... ezért is lehet ennyire részletesen megcsinálni a kinézetét a karakternek

Fantusz
A vad természete a vérfarkasokhoz kapcsolódó küldetés ( a mágikus gáton kell átjutnod), valószínûleg már nincs szerepe a tölgynek, a jelzés valahogy ott maradt.

PAtr0n
Ebben tud valaki segíteni?:

"Öreg tölgy: van fölötte egy nyilacska és amikor az interaktív dolgok megjelenítése gombot nyomom ki van írva, hogy ''a vad természete'' de már rendesen nem lehet vele beszélni, csak motyog valamit.
A küldik között pedég nem találom ezt."

sräcok, valaki linkelt itt valamikor egy grafikajav<to csomagot, meg kepet is rakott hozzä...älnyälaztam 100 oldalt eddig nem talälom, esteleg ha lenne olyan kedves valaki a hozzäszoläs szämät leirni...köszönöm
Jó értem én h a mágus is tud csak itt mindenki eddig a kétkezest említette <#vigyor3> Gondoltam megemlítem hogy mással is sikerült.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Mélységesen egyetértek, hogy kalandjátékban a játékos jobban ráérez a dialógusokra és a történetre, ha a saját nemének megfelelõ karakterrel játszik..😊 Én például biztos nehezen tudnám lekezelni Alistair udvarlását, ha nõi karaktert indítanék (elég volt Zevran-t elhajtani a fenébe férfi karakterrel..brrr..) 😊 Ellenben nagyon jól tudom tenni a szépet Morrigan-nek és Leliana-nak. Ember nemes pajzsos harcos a kedvencem. 😊

Fantusz: Maximálisan egyetértek.😊 De remélem, hogy Morrigan-nek ilyen átváltozós dolog soha nem fordul meg a fejében szex közben.. 😊

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

Ha ugyes vagy lesz az tobb is 😄

Fantusz
Mágus képes 1000 fölötti sebzésre is.

Üdv!
Egy kis érdekesség. Eddig itt a fórumon mindenkitõl azt olvastam h a Keménykezû achievment (azaz a fõkarakterrel való 250 vagy annál nagyobb sebzés) csak kétkezes fegyverrel lehet elérni méghozzá amit Gorimnál lehet vásárolni. Azonban ez nem teljesen igaz mivel én ma véletlen íjász karakterrel átléptem eme határt. Falon Din keze (íj) plusz Gyilkos nyílvesszõ 269-s sebzést okozott a vérfarkasok tanyáján.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Fantusz
Oghren Harcosbércen valami ilyesmit mondott:

Az egész erõd egy nagy átverés.
Egyetlen fehérnép lakott itt annak is ótvaros a pofája.
Na ettõl még udvarolnék neki, de akkor is kiábrándító, nem?

Mélységesen egyet értek. 😊
Steam ilyen szempontból szopás. Regisztráld a játékot az EA oldalán (https://activate.ea.com/applyentitlement.do, vagy töltsd le az EA Download Manager-ét és abban is be tudod regisztrálni) és ott utána le tudod tölteni magyar nyelven is, és a játék futtatásához se kell, hogy fusson a steam a háttérbe
De muszály bámulni hetekig. FPS-nél mindegy, hogy milyen a kari, de ezt folyamatosan látom és akkor már olyat nézek ami szép, mert egy pasi sok minden lehet, de szép az nem.

2097! Nincs mit! Biztos, annyira nem néztem át, csak megkerestem.
mecsoka! Teljesen egyetértek veled. Én is mindenhol nõi karit indítok, ahol lehet. Azzal jobban tudok azonosulni. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne játszanék pasival ahol nincs választási lehetõség. De egy nõ nemû karit mégiscsak közelebb érzek magamhoz.
Ja és pasit sem azért indítanék, hogy bámuljam! <#papakacsint>
Én viszont pasi vagyok, de azért szeretem jobban a nõi karaktereim, mert jobb õket órákon át bámulni mint egy férfit.

Az is sokat számít hogy férfi vagy nõ vagy (ill milyen nemû a karaktered). Nekem nem lenne értelme férfit indítani, mert tudom hogy képtelen vagyok elszakadni a nõi agyamtól 😄 Pedig biztos úgy is érdekes (õ esetében érdekesebb) megismerni a csapattársakat.
Dehát ezért van a fórum 😊

Fantusz
Ez a szeretni való boszorkány lehet veszedelmesebb, mint Flemeth, de akkor is szeretjük.<#nyes>

Megtehetné, hogy szerelmeskedés közben pókká változik, de nem szeretne idõ elõtt fekete özvegyként elhíresnülni<#eplus2>

Köszönöm szépen! Ezek szerint lesz még 1 Bodahn-nál mikor az országgyûlés után Redcliffe-ben, ha jól értelmezem.

Na végre találtam neked valamit. Ezen a linken megtalálhatod a könyveket. Angol, de lényeget ki lehet belõle szedni! Azt legalább is biztos, hogy van-e ami még neked való!
Link: http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=DAO_Items&_cgifunction=search&DAO_Items.type=Tome
Ja és így már érem mire gondoltál az elõbb.
Mecsoka, akkor jól tippeltem.😊 Leliana.. nos igen. Én is úgy érzem, hogy a Pokol sgy speciális bugyrában vagyok, amikor beszélgetnem kell vele a cipõkrõl, a hitérõl meg minden ilyesmirõl és a végén még örüljön is neki.. 😞 De ez a vöröske az egyik legbarátságosabb csapattárs és a csapdafelszedésnél és zárnyitásnál nélkülözhetetlen. Én max. "szétcirkumveniálni" tudnám a zárakat nélküle.😊 De azt meg a program nem engedi. Ok, hogy Wynne mintha családtag lenne, de Morrigan egy igazi egyéniség.. 😊 Nagyon bírom, ahogy romantikázok vele, egyre jobban elõjön a bosziból az a lénye, amit Flemeth megpróbált teljesen kiölni belõle. Márcsak ezért is örömmel vágtam le Flemeth-et. Mondhatni: "Ezt Morrigan-ért!" 😊

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

Azt hiszem a játékhoz kapott könyveben van errõl valami csak most nem vagyok otthon.

Bocsika kihagytam 1 szót, így helyes:
Nem kellett volna tennem a zárnyításra egyáltalán egy pontot se csak az elején gondoltam jó lesz (én marha).

Ja értem, szóval magától részegedik le?! Azt hittem valamit kell vele csinálni. Na akkor ezt én is feltétlenül kipróbálom!
Õszintén szólva ennyire már nem tudom. Csak arra emlékszem, hogy több könyvet láttam. De hogy melyik volt harci technikás arra nem figyeltem oda. Én még egyet sem vettem. Gondoltam megnézem neked a DA wikin. De a könyvekrõl abszolút nincs semmi!
És miért nem raktál a zárnyitásra pontot? Vagy nem ebbe az irányba akartál fejlõdni? Ha én szerencsevadász karit indítok annak fõként ez lesz a célja. Sokan mondják, hogy nincs értelme ezzel bíbelõdni mert nincs rá szükség. Lehet, de a ládákból összeharácsolt cuccokból viszont igen szépen pénzt össze lehet szedni!
De nekem csak a harci technikás könyvek jók erre a célra azt meg nem találtam többet. Nem kellett tennem a zárnyításra egyáltalán egy pontot se csak az elején gondoltam jó lesz (én marha).

Már mint azt, hogy részegen megcsúszik a srác?

Azt úgyhogy odamegyek hozzá kezdeményezek 1 beszélgetést és ott hagyom majd újra és újra és egyre részegebb lesz.

Biztos, hogy több könyv van. Érdemes körülnézni minden eddigi felfedezett területen. Bodag-nál is van talán, egy van törp utazó kereskedõnél. Denerimben tuti, talán több is és Orzamarban is van azt hiszem. A többi helyen még nem jártam. Érdemes utánanézni!
Köszönöm, akkor nem már nem mászkálok, megyek és szét csapok a közöttük.

Fantusz! Hát ez az, ezért írtam, hogy szinte lehetetlen az elõbb leírt elképzelésemet megvalósítani. De gondolom nem véletlenül, hisz akkor az már öszvér kaszt lenne.
Viszont azért jó lenne!
2097! És azt hogy csinálod? Na én is ilyen könyvekre gondoltam az elõbb!
Naná, hogy megvettem az összes könyvet, már ha kettõ van csak. Maga a kari marha jó lett szerintem, legalább is illik a stílusomhoz és a csapatot ez köré formáltam csak azt hülye plecsnit felejtettem el. 😞

Az tök vicces 😄

Én addig szoktam piszkálni Oghrent a táborban amíg részegen össze nem esik. <#vigyor2>

Fantusz
A két jeges bot szinte ugyanazt tudja, akinek megvan a Harcosbérc DLC kap egyet ingyér, ami igencsak jelentõs segítség, 35 arany megtakarítás.

A kétfegyveres képességcsoportot harcossal nagyon könnyû kimaxolni, szerencsevadásszal fontosabb képességeket kell elõbbre venni.

2097: megvetted az összes képességnövelõ könyvet?

jelzõnyilat hol találok?
Próbálj plusz pontokat adó könyveket venni. Ha feltornászod velük a kívánt szintre amit kell már csak egy szintlépést kell megvárnod, hogy kitud választani!
SaGa! Ezek királyok! Morrigan nekem a kutyit a táborban oltogatta egy darabig.
De többibõl kimaradtam, mert amióta nem muszáj nem vittem sehová magammal.
Sten beszólása is érdekes, ahhoz képest hogy nem érdekli a szex.
2097! Akkor szerintem kicsit rossz ütemben fejlesztetted a dolgokat. Én nagyon odafigyeltem rá, hogy a két fegyveres mester szint meglegyen. Most lev. 17 vagyok, de már jó ideje megvan. Mondjuk nekem harcosként könnyebb volt a dolgom. Te gondolom eddig a dörzsöltséget nyomattad. De ahogy Fantusz írta meg lehet még az.
Szerintem a legjobb egy két kardos szerencsevadász kari lenne. Csak épp egyszerûen nincs annyi pont, hogy meglehessen csinálni. Mert hogy jó zárnyitó legyen ahhoz kell kb. 30 dörzsöltség, a mester két fegyverhez 26 ügyesség és a jobb kardokhoz 27-28 erõ. És akkor az akaraterõrõl és életerõrõl nem is beszéltünk. Ez így eléggé necces. Pedig az a kari überbrutál lenne!
Fantusz! A Télszele szerintem nagyon jó bot ahhoz mérten, hogy úgy találjuk. Én rögtön odaadtam Morrigan-nak nagyon jó a fagy vonalhoz. A másik teles bot sem tudna többet.
Na erre a videóra én is kíváncsi leszek. Errõl a nõügyrõl már én is hallottam. Ezek után én is mindent megteszek, hogy sikerüljön összehozni!
Én sajnos az életben is vonzódom ezekhez a nõkhöz és nem tudok vele mit csinálni. 😄

Fantusz: Az a baj, hogy 21-hez is kell még 1 mm-nyi. Bár van kb 100-125 aranyam fölösben amit beledobhatok a ládákba.

Fantusz
Oghrenben nyomot hagyott Branka, valószínûleg ez is belejátszik, hogy az üllõnél, ha Branka ellen fordulsz, Ogren minimális rosszallás mellett az oldaladon harcol.
A küldetés végén, amikor Ozammart elhagyjátok, lesz egy kedves videobejátszás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ogren szól, hogy álljatok meg egy pillanatra.
Elvileg õ most hagyte el elõször a törpék birodalmát, s ha a hogyléte felõl érdeklõdöl, valami olyasmit mond:
Azon túl, hogy rá kellett jönnöm, hogy Branka egy nõ miatt hagyott el, s úgy érzem, menten a fejemre szakad ez a magas kék ég, teljesen jól vagyok.
Induljunk kamarás,mert nemsoká lenyugszik ez a hogyishívják... Nap.

Természetesen kiderül, hogy Ogren is ismer egy kéreglakó törpe nõszemélyt, akit szeretne megtalálni, s segítséget kér tõled.
No ez nálam egy külön showmûsor lett, nem tagadom háromszor visszatöltöttem, mire sikerült összehoznom õket, szegény Oghrent nem viselte meg ugyan a kiebrudalás, de hát ennyit megérdemelt, hogy legalább a reménye meglegyen a szebb jövõre

Sajnos én az életben sem tudok átlépni ezeken a nõi hóbortokon 😊 A hideg kiráz tõle... tiszta hp.
Najó az egyik végigjátszás alkalmával már nagyon kiváncsi voltam és kimaxoltam, szóval tisztában vagyok a sztorijával... de ettõl csak még rosszabb lett!
Tipikus, nagyon jól tudja mi miért történt, mit érez, mit gondol mégis állandóan rinyál meg megy az ál vívódás önmagával, a hazudozások... pfújj Sokkal jobban féltem attól, hogy ha csapatban marad egyszercsak hátbaszúr, mintsem attól hogy Zev megmérgez pl
De ettõl jó a játék, hogy egy kitalált karakter a mi gondolatainkat, érzéseinket így megmozgatja 😊

Fantusz
Meglehet a 23. szint, hacsak nem a 21-es legelején tartasz.
Úgy emlékszem Denerimben az elsõ roham visszaverése után van egy extra szintlépés.

Fantusz
Harcosbércen találtad a Télszele botot, Morrigannak adtam én is mindíg, az átkai mellett fõleg jéggel támadott, jól jött neki a +25% sebzés.
Denerimben lehet venni egy hasonló botot (talán Tél lehellete a neve), 33 arany körüli áron adja a lecsendesített.
Legerõsebb a Lord-magiszteri bot, amit a Körtoronyban lehet megvásárolni, megkérik az árát.

Fantusz
Leliana nõi hóbortjaival semmi baj nincs, azokon egyszerûen túllép, miután elmesélte a kis történeteit.
A jelleme lett szélsõségesen összetett (bár ez minden csapattagra igaz).
Egy bárd, aki gondolkodás nélkül képes volt ölni, s miután a szerelme elárulta a káptalannál talál menedéket, s mi már egy Andaste-rajongó, Teremtõ-imádó Lelianat ismerünk meg.
Akirõl aztán kiderül, hogy mégiscsak vérbeli bárd, a látomásait pl. hazudja.
Lelianaval egyetlen komoly gond van, ha a karakter hajlamos a gonoszabb megoldásokat választani, a bárd kisasszony szórni fogja a mínuszokat (ellentétben Morrigannal, aki díjazza ezeket a cselekedeteket)

A harcosbérci küldetést, ha már eljöttél onnan nem tudod befejezni, mert bezárult az ajtó.
A megidézõ rituálét bármikor megcsinálhatod, de ezen a szinten már nem sok értelme van.
A végsõ összecsapás után természetesen semmit nem tudsz már befejezni, így még az elõtt kell visszamenni a többi helyre.