Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És valamikor jön az "Awakening", ami az elsõ hivatalos kiegészítõ lesz.
Olvasni való: Awakening
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
krisztajo: siman meglett am, meg vissza sem ertem Redcliffe-be a vegso utkozetre, de mar 22-es vagyok + kaptam egy pontot az orszaggyules utan.
Mondjuk beleszortam egy csomo feles kacatot a szovetsegesek ladaikba + 200 aranyat, de meg van 😄
"Öreg tölgy: van fölötte egy nyilacska és amikor az interaktív dolgok megjelenítése gombot nyomom ki van írva, hogy ''a vad természete'' de már rendesen nem lehet vele beszélni, csak motyog valamit.
A küldik között pedég nem találom ezt."
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Fantusz: Maximálisan egyetértek.😊 De remélem, hogy Morrigan-nek ilyen átváltozós dolog soha nem fordul meg a fejében szex közben.. 😊
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Egy kis érdekesség. Eddig itt a fórumon mindenkitõl azt olvastam h a Keménykezû achievment (azaz a fõkarakterrel való 250 vagy annál nagyobb sebzés) csak kétkezes fegyverrel lehet elérni méghozzá amit Gorimnál lehet vásárolni. Azonban ez nem teljesen igaz mivel én ma véletlen íjász karakterrel átléptem eme határt. Falon Din keze (íj) plusz Gyilkos nyílvesszõ 269-s sebzést okozott a vérfarkasok tanyáján.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Az egész erõd egy nagy átverés.
Egyetlen fehérnép lakott itt annak is ótvaros a pofája.
Na ettõl még udvarolnék neki, de akkor is kiábrándító, nem?
mecsoka! Teljesen egyetértek veled. Én is mindenhol nõi karit indítok, ahol lehet. Azzal jobban tudok azonosulni. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne játszanék pasival ahol nincs választási lehetõség. De egy nõ nemû karit mégiscsak közelebb érzek magamhoz.
Ja és pasit sem azért indítanék, hogy bámuljam! <#papakacsint>#papakacsint>
Dehát ezért van a fórum 😊
Megtehetné, hogy szerelmeskedés közben pókká változik, de nem szeretne idõ elõtt fekete özvegyként elhíresnülni<#eplus2>#eplus2>
Link: http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=DAO_Items&_cgifunction=search&DAO_Items.type=Tome
Ja és így már érem mire gondoltál az elõbb.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Bocsika kihagytam 1 szót, így helyes:
Nem kellett volna tennem a zárnyításra egyáltalán egy pontot se csak az elején gondoltam jó lesz (én marha).
Õszintén szólva ennyire már nem tudom. Csak arra emlékszem, hogy több könyvet láttam. De hogy melyik volt harci technikás arra nem figyeltem oda. Én még egyet sem vettem. Gondoltam megnézem neked a DA wikin. De a könyvekrõl abszolút nincs semmi!
És miért nem raktál a zárnyitásra pontot? Vagy nem ebbe az irányba akartál fejlõdni? Ha én szerencsevadász karit indítok annak fõként ez lesz a célja. Sokan mondják, hogy nincs értelme ezzel bíbelõdni mert nincs rá szükség. Lehet, de a ládákból összeharácsolt cuccokból viszont igen szépen pénzt össze lehet szedni!
Azt úgyhogy odamegyek hozzá kezdeményezek 1 beszélgetést és ott hagyom majd újra és újra és egyre részegebb lesz.
Viszont azért jó lenne!
2097! És azt hogy csinálod? Na én is ilyen könyvekre gondoltam az elõbb!
A kétfegyveres képességcsoportot harcossal nagyon könnyû kimaxolni, szerencsevadásszal fontosabb képességeket kell elõbbre venni.
2097: megvetted az összes képességnövelõ könyvet?
De többibõl kimaradtam, mert amióta nem muszáj nem vittem sehová magammal.
Sten beszólása is érdekes, ahhoz képest hogy nem érdekli a szex.
2097! Akkor szerintem kicsit rossz ütemben fejlesztetted a dolgokat. Én nagyon odafigyeltem rá, hogy a két fegyveres mester szint meglegyen. Most lev. 17 vagyok, de már jó ideje megvan. Mondjuk nekem harcosként könnyebb volt a dolgom. Te gondolom eddig a dörzsöltséget nyomattad. De ahogy Fantusz írta meg lehet még az.
Szerintem a legjobb egy két kardos szerencsevadász kari lenne. Csak épp egyszerûen nincs annyi pont, hogy meglehessen csinálni. Mert hogy jó zárnyitó legyen ahhoz kell kb. 30 dörzsöltség, a mester két fegyverhez 26 ügyesség és a jobb kardokhoz 27-28 erõ. És akkor az akaraterõrõl és életerõrõl nem is beszéltünk. Ez így eléggé necces. Pedig az a kari überbrutál lenne!
Fantusz! A Télszele szerintem nagyon jó bot ahhoz mérten, hogy úgy találjuk. Én rögtön odaadtam Morrigan-nak nagyon jó a fagy vonalhoz. A másik teles bot sem tudna többet.
Na erre a videóra én is kíváncsi leszek. Errõl a nõügyrõl már én is hallottam. Ezek után én is mindent megteszek, hogy sikerüljön összehozni!
Fantusz: Az a baj, hogy 21-hez is kell még 1 mm-nyi. Bár van kb 100-125 aranyam fölösben amit beledobhatok a ládákba.
A küldetés végén, amikor Ozammart elhagyjátok, lesz egy kedves videobejátszás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvileg õ most hagyte el elõször a törpék birodalmát, s ha a hogyléte felõl érdeklõdöl, valami olyasmit mond:
Azon túl, hogy rá kellett jönnöm, hogy Branka egy nõ miatt hagyott el, s úgy érzem, menten a fejemre szakad ez a magas kék ég, teljesen jól vagyok.
Induljunk kamarás,mert nemsoká lenyugszik ez a hogyishívják... Nap.
Természetesen kiderül, hogy Ogren is ismer egy kéreglakó törpe nõszemélyt, akit szeretne megtalálni, s segítséget kér tõled.
No ez nálam egy külön showmûsor lett, nem tagadom háromszor visszatöltöttem, mire sikerült összehoznom õket, szegény Oghrent nem viselte meg ugyan a kiebrudalás, de hát ennyit megérdemelt, hogy legalább a reménye meglegyen a szebb jövõre
Najó az egyik végigjátszás alkalmával már nagyon kiváncsi voltam és kimaxoltam, szóval tisztában vagyok a sztorijával... de ettõl csak még rosszabb lett!
Tipikus, nagyon jól tudja mi miért történt, mit érez, mit gondol mégis állandóan rinyál meg megy az ál vívódás önmagával, a hazudozások... pfújj Sokkal jobban féltem attól, hogy ha csapatban marad egyszercsak hátbaszúr, mintsem attól hogy Zev megmérgez pl
De ettõl jó a játék, hogy egy kitalált karakter a mi gondolatainkat, érzéseinket így megmozgatja 😊
Úgy emlékszem Denerimben az elsõ roham visszaverése után van egy extra szintlépés.
Denerimben lehet venni egy hasonló botot (talán Tél lehellete a neve), 33 arany körüli áron adja a lecsendesített.
Legerõsebb a Lord-magiszteri bot, amit a Körtoronyban lehet megvásárolni, megkérik az árát.
A jelleme lett szélsõségesen összetett (bár ez minden csapattagra igaz).
Egy bárd, aki gondolkodás nélkül képes volt ölni, s miután a szerelme elárulta a káptalannál talál menedéket, s mi már egy Andaste-rajongó, Teremtõ-imádó Lelianat ismerünk meg.
Akirõl aztán kiderül, hogy mégiscsak vérbeli bárd, a látomásait pl. hazudja.
Lelianaval egyetlen komoly gond van, ha a karakter hajlamos a gonoszabb megoldásokat választani, a bárd kisasszony szórni fogja a mínuszokat (ellentétben Morrigannal, aki díjazza ezeket a cselekedeteket)
A megidézõ rituálét bármikor megcsinálhatod, de ezen a szinten már nem sok értelme van.
A végsõ összecsapás után természetesen semmit nem tudsz már befejezni, így még az elõtt kell visszamenni a többi helyre.