Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi! A befolyásolást mindig kimaxolom. Elsõ végigjátszásnál nem tettem meg... jó kis lecke volt 😊

Fantusz
A speciális képességek, mint pl. a pajzscsapás, vagy a lerohanás, illetve a fentartott képességek (pajzsfal) az állóképességbõl "táplálkoznak".
Itt ismét sok függ a játékstílustól illetve a csapat összetételétõl.
Wynne képes állóképesség visszatöltõ varázslatokra, elvileg a bolondgomba rágcsálás is, de ennek nem sok értelmét láttam.

Álóképességet még a mágusommal is max 30-ig vittem föl, harcosaimmal "igény" szerint adtam rá pontokat, ami nálam 20 körüli érték volt.
Lehet több-kevesebb, ahogy éppen gondolod, de a három legfontosabb: dörzsöltség (16), ügyesség (26), erõ (??) közül a két utóbbinál kell egyensúlyozni az elején, állóképességet ráérsz magasabb szinten emelni.

Fantusz
Fõkarakternek szerintem a befolyásolás az egyik legfontosabb képessége.
Ennek kimaxolásához elegendõ 16 dörzsöltség, s ebbe be lehet számolni a körtoronyban összegyûjthetõ pontokat.
Mesteri befolyásolással bármire rá lehet venni az NPC-ket, legyen szó a megmérettetésen való részvételrõl, a vérfarkasokat súlytó átok feloldásáról, Redcliffe védelmérõl, vagy Sten kardjának visszaadásáról.

Azt a gyûrût én is meg szoktam venni 😊
És az állóképesség? Ezzel sosem tudtam mit kezdeni...

Akkor ügyesség 26, ebben mindenki egyetértett 😄 Köszönöm!

Klasszikus tank? Öööhm gondolom ez az amikor csak berongyolok a csatába és irtok 😊 Nem terveztem a karakter túlbonyolítását 😊

Fantusz: Igen, körtorony az fix második úti cél 😊

Fantusz
Ezzel én is úgy vagyok, hogy ízlések, és pofonok <#wink>

Volt olyan végigjátszásom, ahol az erõre is raktam a pontokat, de késõbb arra jutottam, hogy fölösleges.
Ozammarban lehet venn egy gyûrût (+10 egészség, +3 gyógyulás harcban, +10 gygyulás felderítés közben, +3 páncél, +20% a kapott gyógyításokra).
A többi cuccal (pl. mneden képességre adó) össze lehet szedni legalább +20 egészséget, a HP elegendõ a harcokhoz, mostanság inkább az erõre adom a pontokat, ne csak "simogassa" az ellenfelet a törpém.
Ehhez hozzá tartozik, hogy mindez nálam úgy mûködik, hogy Wynne állandó csapattag.

Nem teljesen ertek egyet Fantusszal, e ez izlesek es pofonok kerdese azt hiszem. 😊

Az ugyesseg 26 az ok, annyi kell es nem tobb. Szerintem ezutan max 42-es ero (ennyi kell a legjobb pancelokhoz), es minden mas az egeszsegre. Legalabbis, ha klasszikus tankot akarsz csinalni 😊
Fantusz
Pajzshoz kell 26 ügyesség, ennyi elég is lesz, hogy nem üssön sokat mellé.
Egészségre nincs értelme pontokat pazarolni.
Érdemes a Körtoronyban minél elõbb megcsinálni a küldetést a stat pontokért.

Sziasztok!
Törpe harcossal kezdek, pajzs+fegyver összeállításban. A többinél egyértelmû volt, de most egy kicsit meg vagyok lõve mire adjam a pontokat. Milyen arányban legyen az erõ és ügyesség? Illetve az állóképesség és egészség? (most még sokszor melléüt ugyanis) Köszi!

😄 Ezen en is fent akadtam eloszor, de tenyleg a konyv a kulcs.

Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870

Paxton jol mondja. A Formazonal rogton jobbra. Egy alvanyon lesz egy konyv, ami eddig nem volt "hasznalhato", azt kell hasznalni. Egy torpe is terdel elotte, ha jol emlekszem.
Fantusz
Kettõs fegyver mestere képesség kell hozzá, aminek felvételéhez mesteri harci gyakorlat és 36 ügyesség az alapfeltétel.

Hali krisztajo! Ha jól emlékszem a Dead Caste küldetésnél nem formázóval kell beszélni, hanem a jobbra mögötte található "Memories" könyvbe kell beírni.

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

Help! Nem tudom a Holtak kasztja küldit befejezni. Már minden megvan csak a címert kéne a formázóságra visszavinni. De nem tudok a formázóval errõl beszélni. A gólemnyilvántartaásnak nagyon örült, de más új beszéd opció nincs. Nem tudom mi a baj, de a küldi többi része biztos hogy kész van. Szóval <#help>!
PAtr0n
Sokan írták, hogy el lehet majd érni harcossal azt, hogy mindkét kézben teljes értékû fegyver legyen. Mennyi ügyesség is kell ehhez?
A karimnak 30 az ügyessége (nyersen, modósítók nélkül), és még mindig nem bírok a "bénábbik" kezébe pl. egykezes kardot tenni, csak tõrt.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

PAtr0n
Feltettem ez a HD texture pakkot amit nemrég linkelt josi.
Hát tényleg szembetûnõ a változás. Ajánlom mindenkinek, akinek van elég RAM a gépben. A töltési idõk nem nõttek drasztikusan, nem fut tõle lassabban a játék, szóval tényleg megéri, mert jóval részletesebbek a texturák, fõleg közelrõl nézve. Persze a távolabbi dolgokon is jól látszik a változás, persze csak akkor, ha az AF is maxon van!

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Fantusz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Morrigan egyértelmûen kijelentette, hogy a születendõ gyermek nem lesz éjfatyú...
A játékban nem volt jellemzõ rá a nyílt hazudozás, viszont bizonyos kérdésekre nem hajlandó válaszolni.
A születendõ gyermekrõl is csak annyit árul el, hogy az nem éjfattyú lesz, egy õsi istenség eszenciájából születik, s ugyanannyi eséllyel lehet jó, mint gonosz.
Ami egyeltalán nem megnyugatató: Morrigan a világtól elvonultan, egyedül szeretné nevelni a gyereket, hogy arra mások ne lehessenek hatással.
Ezért a gyerekért vállalta a Veszedelem elleni küzdelmet, kezdetektõl ez volt a célja, Flemeth ezért mentett meg két kamarást, ezért küldte velük a lányát(?), többrõl lehet itt szó, mint egy beszélõ éjfattyúról.
Rengeteg a rejtély, a játék készítõitõl függ, merre csavarják a történetet.
Nekem pl. az volt az egyik gondolatom, hogy Flemeth születik újjá, de nincs rá magyarázatom, hogy ennek mi értelme volna.

JethroHUN
Szerintem cheattel lehet, de nem próbáltam.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Vajon ki v mi lehet az Awakening ben az a beszélõ éjfatty(darkspawn)?
Ha tippelnem kéne sztem Morrigan gyereke. De itt meg az a probléma h az töled függ h lesz e v sem. :S

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Vegyél rá vastag, takaró páncélzatot. 😛PP

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

cikasz
nem lehet menet közben sajna

http://www.akciofigura.hu

A holtak relikviájának van valami funkciója lehet ott valamit aktiválni vagy csak a kodex a lényeg amit kapok?
Sziasztok!

Lehet valahogy játék közben még változtatni a karakter kinézetét? Én hülye egy tök igénytelent választottam 😊

Köszi
3P
Köszi

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Magyar...
Az elsõ "kötelezõ" táborozás után mehetsz felvenni az Ostagarba vezetõ küldetést. A mágustoronytól keletre van valami ban birtoka, ott kezdõdik...

3P
igen köszi és elnézést

Van 1 olyan küldetés hogy Feledhetetlen a maga nevében: lényeg hogy térjek vissza Orzamarba ültessek valakit a trónra de ez már rég megcsináltam és a küldetés még mindig aktív a teljesítendõk közt találom ez miért van, tudtok segíteni mert idegesít😞
wedge31
Hát a banner alatti ajándékok linkböl szerintem minden kiderül.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

3P
És még egy kérdés. A Return to Ostagart ha feltelepitem mikor és milyen feltétellel mehetek oda? Illevbe mivel magyar nyelvû az alapjátékom, igy ha ezt felrakom akkor ez a kiegészítõ is magyar lesz?

3P
Sziasztok!

Van valahol info hogy kik csatlakozhatnak hozzám a játékban úgy hogy nem alakalmi küldire?
Azért kérdem mert túl sok az ajándék nálam és sok a helyfoglalás. De szétosztani meg nem akarom addig az ajándékokat addig amig nem lesz nálam mindenki mert ugye nem mindegy, hogy melyik ajándékot kinek adom, illetve jópár esetén nem.

Ezekre valoak az egyedi tajokozodasi pontok?

Shiwo
így megtaláltam, köszi

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Az oreg tolgynel nyomj egy TAB-ot, es meg fogod latni.....

Shiwo
hali !

kellene 1 kis help.. a nyugati brecíliai erdõben az istennek nem találom a blöökinek a lehugyozandó landmarkot..próbáltam utánakeresni a dolognak, de csak annyit leltem, hogy az öreg tölgy közelében ill másik írás szerint az északi kijárat felé..az egész környéket felkutattam, de semmi..esetleg nem tudna linkelni valaki egy képet arról, hogy melyik fa is lesz pontosan ? (az öreg tölgy közelében volt egy elég érdekes hely, arra gyanakodtam, de sehol nem jelenik meg a lehetõség, hogy ott lenne a landmark)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ki beszelt itt gondolkodasrol? 😄
Hali!
A mágustoronyba vagyok és találtam valami idézéssel kapcsolatos küldetést.Nos elkezdtem keresgélni az 1. szinten és elég sok mindent találtam 2 könyvet ami vagy megráz vagy szél fúj ki belõle 4 ilyen piros forgó cuccot ami szintén megráz és egy idézõ álványszerûség meg azt hiszem még a 3. szinten van egy szobor aminek nincs feje és az is megráz.
Ha valaki tudja hogy hogy vannak kapcsolatba az írjon.Kösz.
Ja ha ez számít akkor szerencsevadász vagyok
Van 1 olyan küldi hogy Feledhetetlen a maga nevében: lényeg hogy térjek vissza Orzamarba ültessek valakit a trónra de ez már rég megcsináltam és a küldetés még mindig aktív ez miért van, tudtok segíteni?
Mecsoka, pedig nem nehéz úgy gondolkozni: mindent ami mozog..😊
Viccet félretéve én sem tudnám soha magam beleélni egy leányzó szerepébe, fõleg egy kalandjátékban, ahol minden válasznak jelentõsége van.
Ez a páncélos/kardos illetõ azt utcán.. érdekes figura lehet. 😊 Nekem is van kardom, de mégsem merek vele utcán járkálni. A páncél viszont hiányzik.😞 De majd elõbb-utóbb kovácsolok egyet..

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

Fantusz
Pl. az, hogy visszaolvasol itt a fórumon.
Ez a kérdéses 2-3 naponta ismétlõdik, vannak linkek, videók, de igazából csak némi kitartás, türelem, és logika kellene a feladathoz.

Hali!
Kis segítség kellene!
Mikor megvívtam saját magammal (magunkkal) Egy hídon kellene átmenni, amit a mellette lévõ kövekre állva lehet aktiválni. Mi a trükkje? nem jövök rá...
Én ismertem olyat, aki páncélban és karddal rohangált. A kardért szóltak, nem lehet vele utcán rohangálni, de a páncél nem zavarta õket 😄

Godbadka! Nos nekem elég hogy harcos királylány lehetek, kitaszított törpenõ vagy épp zsebtolvaj elf leányzó... az életben egyik sem vagyok 😊 De farokkal akkor sem tudok gondolkodni 😄

wedge31
Alapból sehogy max ha csináltak erre valami modot

Itt nézelödj.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

hello
Hallottam, hogy valahol újra ki lehet osztani a képességpontokat, azt hol lehet?
Van 1 olyan küldi hogy Feledhetetlen a maga neváben: lényeg hogy térjek vissza Orzamarba ültessek valakit a trónra de ez már rég megcsináltam és a küldetés még mindig aktív ez miért van?
Az ostagar még nem jött ki hivatalosan, franc tudja mit szerencsétlenkedik vele a kiadó. A fullos zártörés szart se ér ha nincs mellé dörzsöltség, ilyen bajom sose volt.
Ja, sajnos rossz korban szulettunk ehez. Mondjuk a rendor nem tudom, hogy toleralna ha pancelban es kardal rohangalnek az utcan. Valoszinuleg kapnek 1 szep hatulgombolos kabit 😄

Hallottam, hogy valahol újra ki lehet osztani a képességpontokat, azt hol lehet?
GodBadka, tökéletesen igazad lenne, ha a valóéletben sárkányölõ bajnok lennék..😊 De nem vagyok az, így azonos nemen kívül elég kevés hasonlóságot bírok felfedezni a harcos karakterem és önmagam között..😊

Hellosztok!