18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#12082 ha pc-n tolod, ollé.
ha nem, akkor Warden's Keep-be kapsz egyet, valamint mágus torony második emeletén is pakolhatsz egy helyre. -
horthy #12081 Van-e olyan hely ahol van láda amibe pakolhatom a cuccokat ? Az alap Dragon Age-val játszok ! Redcliffben nem tudtam összeszedni az összes szövetséges halott felszerelését mert nem volt csak 70-es sulycipelésem emiatt nagyon nyügös vagyok pedig jol jött volna a lové amit kaptam volna érte . Azt észrevettem hogy a táborba a törpe kereskedőtől lehet venni sulynövelő zsákot de én jobban örülnék egy ládának ! -
#12080 be akarod véglegesen fogni a pofáját Wynne-nek? (óh de még mennyire, bárcsak Origins-ben lenne ilyen lehetőség...) esetleg le akarod nyomni Leliana kicsi verseskönyvét az édes kis folyamatosan Maker-ről dumáló torkocskáján? vagy meg akarod tudni Alistair hogy nevezte el az ebet, majd szimplán kibelezni az idióta döntéséért?
akkor vedd
amúgy nem nagy szám, másfél óra az egész, de Wynne kinyírása megunhatatlan dolog, ami egyszerűen feldobja az ember napját. viszont ami szívás - nem választhatsz az elején karaktert, kard és pajzsos Hurlock vagy, ennyi. legalább egy Hurlock Emissary-t lehetett volna, ehh... -
#12079 Nincs -
steweee #12078 ehhez külön mod kell ? nincs benn az alapjátékban ? -
Cecameca #12077 Igen, megvolt Alistair küldetése Denerimben, és én mondtam is neki ezeket, mert eleve így akartam (harden Alistair:) )
Ennek ellenére nem sikerült elérnem, hogy Ő maga invitáljon sátrazni, persze ha hívtam, nem ellenkezett, lol.
Egyébként szerintem nagyon jól sikerült ő, mint karakter, nekem legalábbis annyira bejött a stílusa, hogy most ezért agyalok azon, hogy a második karimmal hogyan álljak hozzá. Persze azért "fontos " kérdés, mert ált. női karaktert viszek, és a többi románc opció annyira nem vonz. :P
Egyébként easyben is működik a friendly fire, simán meg lehet fagyasztani a társakat is véletlenül pl. Mondjuk soha nem szoktam easyben játszani korábban semmilyen játékot, csak amióta gyerekeim vannak, eléggé meg van nyirbálva a játékidő (meg az idegeim is néha :D ) úgyhogy nehezen viselem, ha fáradtan leülök végre, és mondjuk valahol túl nehéz, és nem jutok előrébb. Így is Orzammart már megutáltam, mert amúgy is hosszú küldi, hát még ha nem hagyják az embert nyugodtan tolni. Ehh, valami két hétig voltam a föld alatt, mire kész lett. xD (...amúgy mindig elsők a gyerekek, szóval rájuk természetesen nem haragszom, ha félbeszakítanak, inkább leveszem a nehézséget :)....) -
#12076 Sztem attol, ha az alapjatek vegen meghal a fokaraktered, attol meg a kiegben tudsz vele indulni, leven a kiegnek allitolag (meg nem kezdtem el :D) semmi koze az alapjatekhoz. -
#12075 Hmm... ~1200 pénz az új DLC... megvegyem, ne vegyem? Dillema. Az van. -
Shockwave #12074 Cecameca - Igen, Alistair a tipikus "paladin" azaz nem fog örülni ha lemészárolsz ártatlanokat. Nekem szerencsém volt, mivel mágus a karakterem először a mágustoronyba mentem, utána Redcliffe-be, így Jowan mint jóbarát ezt azonnal javasolta.
Amúgy Alistair kevésbé határozatlan lesz és komolyabb, ha a személyes küldetésénél (amikor a húgát megkeresed vele Denerimben) olyasmiket mondasz neki hogy "Ilyen az élet, mindenki csak magára számíthat, stb." Persze én nem mondtam ilyeneket neki, jobban tetszett az idealista mókás stílusa, bár utólag bánom, mert elég szomorú sorsa lett az én befejezésemben.
Cone of Cold brutális, igen. A mágusommal álltam ki Loghain ellen párviadalra, Cone of Cold ill. Petrify segítségével meg se tudott ütni egyszer se! És hardon játszottam pedig... Szerintem az Easy az nagyon konzolosknak van akik sose D&Dztek, olyan beállításokkal hogy pl. a tűzlabda nem sebzi a csapattagjaidat, nem reális játszani... Legközelebb megpróbálom a legmagasabb nehézségen. Még így se volt egy csata se szörnyen lehetetlen, talán a Sloth Demon-t kellett egyszer visszatöltenem.
Kis trükk amúgy - én nem tartom csalásnak, mert logikusan így kellene működnie - meg tudsz idézni egyszerre két állatot is rangerrel, csak annyit kell csinálnod hogy azonnal ráklikkelsz az idézésre mihelyst az elsőt megidézte. Megvan a hátulütője hogy az állatoknak nem lesz AIja, azaz neked kell őket irányítanod minden csatában, de pl. Flemeth ellen jól jött a Grizzly + az óriáspók. :)
Még nem vittem végig az Awakeninget, először újra végigviszem az alapjátékot, ugyanis az elf mágusomat nem tudnám átvinni, olyan befejezést választottam. -
#12073 Néztem az uj dlc letöltését, egyetlen kommentet találtam:
"CAN OGRE ROMANCE MORRIGAN?????" -
#12072 Alistair nyűgölődős, ráadásul Connor megmentésénél még akkor is véleményt formál, ha nem volt a csapatodban.
Ott picit eldugták azt a lehetőséget, hogy a Körtoronyból kérjetek segítséget, körmágusok segítségével mindenki megmenthető. -
Cecameca #12071 Szép napot mindenkinek, hát végre én is végigtoltam. :)
56 óra lett. Mondjuk én szeretek elmolyolni minden vacakkal, jó sok mellékküldivel elszórakoztam.
Az elején sokszor elküldtem a francba az egész gamét, pedig easyben nyomtam.(gyerekek mellet nem időmilliomos ugye az ember, hogy egy bossnál 20x is reload...)
Szerintem olyan 12 szintig meg tud szívatni rendesen, de onnantól minden hibájával megbékéltem. Morrigan, Alistair, és Wynne vagy alkalmanként Leliana felállás volt a tuti, ja dual wielder warrior volt a karim dalish elfből nevelve.
Nekem a Cone of cold volt a kedvenc taktikám, azzal szinte verhetetlen a csapat, egyedül Gaxkangot nem tudtam fagyasztva kiütni, az a szemét szinte mindenre rezisztens. :P
Amit sajnálok, az az hogy elbaltáztam kicsit a románc vonalat...
Női karival Alistairt akartam becserkészni, de az elején Redcliffben Connor megmentésénél úgy berágott rám, hogy onnan alig tudtam feltornázni az approvalt. :(
Csak a végén a Landsmeet előtt kezdett "felolvadni" de ugye onnan már nem sok van tovább, és így szinte Denerim ostroma alatt kezdte csak felvenni a romantikus vonalat, és így olyan kétségbeesett hangulatú lett a végjátékom....(mondjuk annak is van vmi varázsa, az tény)
Ja és hát így végül szinte úgy kellett noszogatni szegényt, hogy jöjjön már sátrazni. :)
Másnak is ilyen az Alistair-románc, vagy ha időben odafigyel az ember, akkor tökösebb a csávó, és ő kezdeményez??
Hehe, komoly kérdés,mi? ...bocs, csak újat kezdenék, és kíváncsi vagyok ki tudok-e jobbat hozni belőle. -
#12070 Mod-ok közül melyeket érdemes letölteni? Vagy inkább originalba csak toljam végig elöször? -
#12069 Hát egyelöre én is megvagyok elégedve a csapatommal (Morrigan, Sten, Leilana) elöször játszok ezzel a game-el ugyhogy még elég keveset tudok róla... Leilana sztem nem olyan rossz range-be, de tényleg inkább csak támogatni tud, aki sokat ver nálam egyelöre a latba az Morrigan. -
Shockwave #12068 Leliana nem annyira direkt sebzésben jeleskedik, hanem a csapattámogatásban. Az egyik bárd dala megnöveli a mana/stamina regenerálódást, ez nagyon hasznos. Én Ranger-é is átneveltem, és nagyon jók az idézett állatai, főként ha felveszed a 4. képességet is ami továbbfejleszti őket. A Grizzly még a High Dragon támadásait is simán túlélte, nagyon jó tank, és nagyon keményeket üt Rage-el.
A csapatom amúgy:
Tuor (Elf mágus, Shapeshifter/Spirit Healer főként elemi mágiára gyúrva)
Alistair (Champion/Templar, a tank)
Shale (nagyon változatos karakter, mindenre jó és nagyon szívós)
Leliana (Bard/Ranger, íjászatot fejlesztettem neki emellett).
Már indítottam egy új karaktert, törpe nemes kétkezes harcos. Gondolkodom még kiket vegyek fel mellé. -
bitbandita #12067 a zárnyitó spell (csak mágusnak!):
http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=157 -
bitbandita #12066 http://www.dragonagenexus.com/ -
#12065 esetleg annak a zárnyitó addon-nak tudnál adni egy linket, hogy honnan lehet leszedni és mi a neve?
Előre is köszönöm, ha segítesz. -
bitbandita #12064 épp most tesztelem... -
#12063 na az meg a másik megoldás amikor én toltam még nem volt, Awakening-ben meg már nem működött... -
#12062 En nem szorakoztam tolvajjal, van egy addon, ami ad a magusnak zarnyito spelleket, azokat hasznaltam. Nehogy mar mindent ujra megint bejarjak a zart ladak miatt :D -
unusual #12061 Feltettem az új kieget,de fekete az egész képernyőm.....Hm...Valami megoldás rá? -
#12060 Megjelent az új DLC. -
#12059 Nekem Mage[16-os szintű] a fő karim(spec.:vérmágia, elementális varázslatok+gyógyítás) Zevran[17](bérgyilkos+párbajhős),Alistair[16], és Oghren[16](Halálosztó páncél set-el).A ládák miatt pedig, ha már kinyírtam az adott térképen az ellent, akkor Leliana-val végigmegyek.
A szent hamvaknál vagyok. -
#12058 röhögve, legjobb és legerősebb csapat. területenként kiesik kb 2 g tolvaj hiányából, de ha nagyon hiányolod, Wynne + haste, és végigfutod tolvajjal a csapatban az aktuális helyet.
tanknak a legjobb az elején... damdamdam... Sten, majd amikor 12. szintet eléri, cseréled Alistair-re. miért? mert 3 mágussal igencsak hatékony technika ha a tankkal mindent behúzol és szépen büszkén lövöd alá a tűzgolyókat, bár egy "kis" fire resist nem árt - viszont Alistair-nek nincs 12. szintig olyan képessége, h ne boruljon fel (Shield Wall + Shield Expertise), míg Sten-nek ott az Indomitable. de ha nagyon akarod, hagyhatod a játék végéig is Sten-t tanknak, vagy akár cserélheted Oghren-re - csak ne spórold a constitution-on.
röviden és tömören ez a jó technika ilyen csapattal, és nagyon, nagyon megéri - még Nightmare nehézségi szint is nevetségesen könnyű lesz így. -
#12057 Három mágus, és Leliana (szigorúan csak íjjal) - a női légió -
Micsu #12056 teljesen mind1 milyen a csapat, gond nélkül végig lehet vinni bármilyen elosztásban -
#12055 Hát nemtom akkor nekem van a leggyengébb csapatom :D
Fö kari... harcos/harcos/pajzs fegyver skillek
Sten kétkezes skillekkel
Morrigan
Leilana ijjal és törökkel váltogatva -
#12054 Sztem 3 mage 1 tank az egyik legerosebb osszeallitas ha tudja az ember hogy mit csinal. Vki korabban irta is hogy mar-mar tul konnyu vele a jatek.
En spec. 2 mage (fo karakter es Morrigan, ill. neha Winnie), tank, "dps warrior" felallassal toltam az ido legnagyobb reszeben. -
#12053 Szerintetek egy ilyen csapattal végig lehetne vinni a játékot?
Fő karakter (Mage), Morrigane, Wynne (healer), és egy tank, bár nem tudom ki lehetne. Alistair, vagy Oghren? -
#12052 Leliana két tőrrel jó lehet, még akkor is, ha meghagyod neki a már felvett képességeket, de a Respecialization moddal akár újra is oszthatod a képességeit.
Sokszor kell zárt térben pofozkodni, ahol íjjal a kezében csak bambul a csaj, nem harcol.
Zevran meg eleve képzettlen zárnyitogató, az idegesítő stílusát leszámítva se vagy vele előrébb, mint Lelianaval. -
Kombinator1991 #12051 Leilana-val nem az a bajom elsősorban, hogy bárd, hanem az, hogy íjász emellet hihetetlenül gyenge. Asszem indítok egy íjász karit, hogy megnézzem a főkari is ien gyenge lessz-e mert leilanaval azt láttam, hogy van pár izom lövése magas szinten aztán szevasz a sima auto shoot kb sz*rt se ér. Csak azért szoktam magammal vinni, hogy legyen aki kinyitja a ládákat. Zev ugyanis idegesítő stílusu és ami a legrosszabb, hogy oan mint egy rossz ribanc aki még férfi is emellet nemtesz külömbséget a nemek között tudom, hogy tisztelni kell a másságot, de wazze nemkell szeretni is őket amikor először toltam Zev-et bevettem a csapatban aztán az első 3 beszélgetés után a táborban hagytam végén pedig Denerim utcáin legyaktam pár új társával együt. a többi végigjátszáskor egyszerüen elküldtem a f*szba. -
#12050 Specializációkon nincs értelme vitázni, mindenki döntse el, melyik szimpi - első karakternél legfeljebb az elzárt specializációk okozhatnak fejtörést.
Nekem templomosnak elég volt Alistair, mágia ellen kétségtelen jó képességeket kap a temlomos, de a bajnok meg mindenki ellen jó, templárus páncél helyett meg vannak jobbak (de ez is csak magánvélemény).
Oghren a legjobb tank lehet, de ha őt mihamarabb a csapatba szeretnénk venni, akkor Ozammarban kell kezdeni (semmi akadálya, a mélyúti túrát el lehet halasztani, miután Oghren csatlakozott)
Egyedül Sten, aki kezdetben gyengécske, ennek megvan a magyarázata: a kúnárinak nincsen spacializációja.
Leliana bárd-íjász képzése eléggé kisiklott szerintem is, respazialization italokkal bármelyik karakternek újra lehet osztani a stat pontjait, így Leliana is lehet dualos, bár a modder a specializációk visszaadását sem tette kötelezővé, így van benne egy adag cheat. -
Kombinator1991 #12049 Mindennek megvan az előnye tanknak sztem a temp sztem tanknak jó vagy dualosnak tanknak me ellenállóbb máriával szemben ami alapvető gyengéje a warinak nameg mert kiszedheti a healt sz*rbol pl.: crushing prison meg paralyze, dualosnak meg azért mert ütésenként manát vesz el és pillanatok alatt lenullázza a heal manát. Azt mondjuk sajnálom, hogy a dragon age-ben nem ugy kapjuk meg a karikat mint mondjuk a kotorban, a társak utja teljesen kivan jelölve kotorban mind1 hol tartasz uj társat megkapod nagyon alacsony szinten és instant lehet lépni a szinteket és tolhatod ki amihez kedved van. semmi sem tiltja, hogy a templomos DPS legyen erre alistair oan tank alapbol mint a ház és az sincs kizárva, hogy az alakváltó healelhessen amugyis a morrigan féle "tulélés bármi áron" filozófiához az önheal is hozzá kéne tartozzon a laza ruházat meg az ügyes hazudozás mellet. És leilana is egy bárd emellet beszivárgó könyörgöm amikor ágybabújik a célpontal mé ijjal vágja el a nyakát és a csinos orléziai palotában miota lehet a folyosókon meg a szobákban oan lazán íjászkodni. A többiek alapbeállitásával nincs baj bár megnézném Oghrent mint tankot és Wynne-t is mint dühöngő DPS-t már a kezdetekkor. -
Theron #12048 Templárus a jobb mint a bajnok mert a cucot amit a mage toronyba talász átviheted az eszmélésbe is meg jobb képeségeket ad -
himpike #12047 Több út lehetséges, ez benne a szép. -
ricsuka #12046 Nekem is megy flottul magyarul, rájöttem a trükkre...
Köszi!
Amúgy az awakeningbe mit érdemes csinálni, megvédeni a várat, a földeket, vagy a kereskedelmet? -
Bucsek #12045 Köszi, először nem müködött, de most már úgynézki jó :D
Régen még volt ilyen problémám, csak akkor valami olyasmit kellett csinálnom, mintha registriben lettem volna és engedélyezni kellett a internetes ápdétet, lehet nem a regisztriben volt, csak már nem is emlékszem rá :D kár hogy nem írtam le, de most végülis megy. az a lényeg -
DarkBlade #12044 Üdv.
Ha W7 -et használsz, akkor "futtatás rendszergazdaként" indítsd.
Az updaterje csak így müxik.
CSá. -
Bucsek #12043 Üdv, újra felraktam a játékot a kieggel együtt (EA DL-ről töltöttem le, nem DVD-ről raktam fel) és belépek a játékba, az accountommal is belépek, és azt látom, hogy a telepített tartalmaknál ott van a ostagar, a kőbe zárt golem, meg a vérpáncél, viszont a megvásárolható tartalmaknál is ott vannak, és nem tudom folytatni a régi mentésem, mert azt írja, hogy nem elérhető az a 3 dlc... most mi van ilyenkor? ne hogy már újra meg kelljen vennem mert sikítok.