18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
cyfer1984 #12122 Hello
Nem tudja valaki, hogy az Eszmélésben hol lehet a jóféle tűzbalzsamhoz receptet szerezni? -
fnorbi89 #12121 Hellótok! Olyan kérdésem lenne hogy elf mágus nő a végén lehet-e királynő
ugyebár alistar miatt?
Nos meggyőző képéssége 4.szint csak az a baj hogy alistarn-él a befolyásom nem 100 mert az elején gonoszkodtam de végére nem tudtam gonosz maradni!
AZ ÚJ DLC: Szerintem nagyon jó! MorriganT kinyírni volt a legjobb xD! -
#12120 igen. nagyon jó. vagyis inkább félelmetes. amikor a aját csapatod ellen vezeted a hordát... durva! ;) csak ajánlani tudom!
JA! és a kiegben és az alapban is végig tolható! -
himpike #12119 Próbálta valaki az új dlct? -
Kombinator1991 #12118 Én se tolom vmi erős csapattal. Alistair/Shale Leilana és kutya/oghren én pedig mage healer. 3 mage-vel eddig egyszer probáltam de attol hányok kb abbol áll, hogy alistair áll hátul 2 mage-vel para explo aztán 3 fireball 2 inferno és kb ennyi volt bárhol bármikor bármi. tank csak a high dragonnál meg az archdemon-nál kellet. Ha pedig a para explo nem sikerül akkor odasozok vérmágiával kicsit vagy a sima tömegparát morrigannal. Alacsony szinten meg ha a para explo nem sikerül akkor alistairt beküldöm tauntolni aztán force field és mehet a nagybumm. -
Cecameca #12117 Patch fent van, igen. Meg ugye az Ostagar megy.
De már rájöttem: hibás az állomány. Hiányzik az "offer" fájl. Ez a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy ha külön leszedem neki azt a fájlt, akkor sem jó, hiába installálom neki az egészet újra. Azt is próbáltam, hogy manuálisan bemásolom oda ahol kellene lennie, de úgy sem jó.
Végülis mindegy, újat kezdtem úgyis, a dlc-k nélkül is jól elvagyok, max újra letöltöm, ha kell. -
bitbandita #12116 Bár ha az Ostagar meg ment... passz. -
bitbandita #12115 Patch-elés megvolt a dlc telepítés előtt? Mert az kell neki! -
#12114 Küldetéses két ingyenes és két fizetős. Valamint vannak pár tárgy, amit kapsz a játékhoz, ha megveszed. A hivatalos oldalon megtalálsz minden infót. -
#12113 Hány DLC-je van ennek a játéknak? És mind fizetős? -
Cecameca #12112 Először rosszul ment fel, de már javítottam, újra felraktam, de semmi.
Shale mellett meg nem állhat, mert ugye a mentéseimnél Shale sincs, azt a dlc-t is most tettem fel.
Érdekes módon a journalba bekerül, tehát aktív, csak vmi mégsem jó.
Mindegy úgyis kezdek épp egy újat, de azért ha vkinek eszébe jut valami okos, megköszönném, mert az első karimmal akartam megcsinálni. :) -
#12111 lehetséges h nem akarja lehozni a console-t valamiért?:D -
#12110 respec -
#12109 Cheat... -
#12108 mi annak az addonak a neve amivel ujra lehet skillezni a karikat? -
bitbandita #12107 a kezdőképernyőn a configure/language menüben átállítottad magyarra? az alapértelmezett nyelv az angol, attól hogy bemásoltad a fájlokat még nem lesz magyar... -
#12106 Ami a banerban. -
bazsi0 #12105 A Dragon Age első részének mi a pontos címe mert azt is végig akarom vinni mert csak az vérvonalakról találok képet és infót -
#12104 Ha már női légió és a 3 mágus mellé tankot akarsz, akkor Palát válaszd, ha megvan a DLC. Aki ismeri Palát, ugyis tudja miért fér bele a női légióba :-)
Én így toltam végig, és tényleg nevetségesen könnyű volt... -
#12103 Ott kell állnia shale mellett ha nincs ott az érdekes, lehet rosszul tetted fel vagy ha nem eredeti az is gond lehet. -
Cecameca #12102 Egy technikai kérdés: felraktam a DLC-ket, de csak miután befejeztem az alapot. A Return to Ostagar simán ment, már végigvittem, és noha eredetileg a sztorija valahol az ostagari csata és a denerimi között van, így is beleillett a képbe, hogy az epilógus mentése után folytattam.
Na most a Warden's keepnél valami nem jó, mert betöltöm, és leírás szerint elvileg ha letáborozok, jön valami kereskedő és azzal indul az egész. Hát nálam sehol senki, megvan a bejegyzés a journalban, de semmi, egyik korábbi mentésemnél sem. Próbáltam úgy is korábbi állásnál, hogy mászkáltam, és úgy mentem vissza a táborba, de semmi.
Én néztem be valamit, vagy vmi nem jó? Esetleg csak az fősztori korábbi állásánál lenne aktív? ( per pillanat csak a Landsmeet utáni mentéseim vannak meg.) -
#12101 Üdv!
Miért van az hogy hiába másolom be a magyarosítást oda ahova a game-t telepítettem nem lesz magyar...? -
#12100 tök jo h többször ujra lehet kezdeni a gamet... :D most átállok a sötét oldalra... :D hehe -
#12099 Zevran-t én is elküldtem denerinbe... ott könyörgött nekem... :D Leilana-nak nem találok jo ijász páncélt.. még a végén is a pagony elfeset használja... -
Cecameca #12098 LOL, azt a videót nem akarnám látni, amikor Zevran a törpét, jajjj.
Leliana meg nagyon könnyen befűzhető valóban, ő előbb kötélnek állt volna, mint Alistair. :D
Tegnap amúgy találtam egy külföldi fórumot, főleg női gamerek látogatják, és hát mondanom sem kell, Alistair az Istenkirály, az ott fórumozó csajok 99%-a hardcore fan, nagyon mókás. :)
Jaj a börtönös rész érdekes, én is a "khmm.." trükköt választottam, ugyebár bugyiban, mivel elvették a cuccost, és azt hittem nem fog menni, de amikor belép az őr a cellába, simán le lehet pofozni puszta kézzel is. :) Szóval nem csak a mágus veszélyes fehérneműben....
-
#12097 Zevran biszexualis beallitottsagu es mind1 neki h no v ffi, o ramozdul. Sok szerencset a torpednek! :D -
bitbandita #12096 "...ha másodszorra is női karakterrel viszed végig, akkor csak Zevran létezik mint románc-opció.."
Nemcsak. Leliana két kapura játszik... őt csajjal is be lehet fűzni! -
Shockwave #12095 Nekem a mágusom Spirit Healer volt, így nem volt rá szükségem, de igyekeztem beszélgetni sokat vele, viszont így is, fura mód annak ellenére hogy én is mágus vagyok, nem nagyon volt mondanivalója - nagyon hamar kimerítettem az összes dialógusopciót. Nála már csak Sten volt szűkszavúbb. Bezzeg Shale! :) A végén még egyszer "he"-nek nevezett "it" helyett. Persze ez csak ideiglenes ellágyulás volt. -
Shockwave #12094 "CSak kíváncsiságból kérdem hogy ki hogy oldotta meg dolgokat amikor ki kell szabadítani Loghen lányát és börtön vagy támadás. Mert minden részre be kell tenni a lábunkat akkor meg kapjuk a játékosprofba azt a nyavalyát ha meg kinyírom a csajt a kardjáért kapok kódexet és ezek közt vacilálok. "
Ha a kard kell, akkor is nyugodtan menj a börtönbe, hagyd elfogni magad. Loghain segédjével (most nem ugrik be a neve) találkozol még a Landsmeet bejáratánál, két lovaggal meg akar állítani. Megölheted ott is, vagy meggyőzheted róla hogy Loghain rosszat tett és ne támogassa tovább.
Én speciel először direkt kipróbáltam és megnyertem az első csatát a rakás íjász, lovag és a Spirit Healer ellen - el kell futni, csak páran követnek, ott már győzhetsz, utána egy Blizzard és Inferno az íjászokra és vége. Utána visszatöltöttem, mert nem illett volna a karakteremhez megtévesztett, de jóindulatú emberek lemészárlása. Howe-val ellentétben a csaj nem gonosz és egyre jobban feltűnik neki hogy amit Loghain tesz az rossz, de mivel gyakorlatilag a nyomorból emelte fel őt anno, kitart mellette kötelességből/hűségből.
A börtön meg muris egy térkép, élveztem a cselszövést ahogy őrnek nézve kiengedtek... A celládból pedig egy elég, "khmm" alantas trükkel jutottam ki. Mégis mit hitt az őr, hogy egy mágus fegyverek nélkül nem veszélyes? :D -
#12093 tudom. sőt, Urn of Sacred Ashes küldinél is van rá lehetőséged egy kis "meggyalázással", csak ott még egy isteni hisztit is lenyom előtte
sajnos nekem szükségem volt arra a szerencsétlenségre egy jó csapathoz, még ha közben mélyről jövő gyűlöletet is tápláltam iránta - viszont jó szórakozás mindig belegázolni a kicsiny "ártatlan" lelkébe amikor okoskodik és mindenbe beleüti az orrát -
Shockwave #12092 Heh, hát ha másodszorra is női karakterrel viszed végig, akkor csak Zevran létezik mint románc-opció. Nem tudom te mint lány hogy állsz hozzá, de nekem borsódzott a hátam a fickótól (nem a jó értelemben). Még ha csak normálisan, hétköznapi dolgokról beszélgetett is vele a karakterem akkor is olyan válaszokat tudott adni hogy minden szava majdnem egyértelmű "khm..." utalás volt. Brrr. Nem is használtam csatában, bár annyira azért jóban voltam vele hogy Denerimben nem árult el az Antivai Varjaknak. A törpe karakteremmel viszont őt akarom használni tolvajnak, remélem egy törpének nem fogja csapni a szelet... :)
Értem miről beszélsz amúgy, és nem rád gondoltam a nehézségi szint terén. Én kb. decembertől február végéig játszottam a játékkal mire végigvittem, semmit se szoktam elsietni és nincs sok időm munka mellett, el tudom képzelni gyerek ÉS munka mennyi időt visz el. :)
Calver - Wynnt az eredeti játékban is meg lehet ölni, ha a mágus-kör felszámolása mellett döntesz a küldetésben Morrigan javaslatára. Tesóm meg is ölte így őt, igaz ő eléggé olyan karaktert alakít aki azt teszi ami épp eszébe jut, igazi Chaotic Neutral. :) -
bazsi0 #12091 CSak kíváncsiságból kérdem hogy ki hogy oldotta meg dolgokat amikor ki kell szabadítani Loghen lányát és börtön vagy támadás. Mert minden részre be kell tenni a lábunkat akkor meg kapjuk a játékosprofba azt a nyavalyát ha meg kinyírom a csajt a kardjáért kapok kódexet és ezek közt vacilálok. -
Hoz_Hun #12090 Ha megvan a Solider's Peak DLC ahoz van láda. Ez hivatalos DLC nem barkács DLC. Ámbár sajnos a láda mindig abban a várban (a vár előtt az árus mellett) van szóval oda kell utazni, hogy pakolni lehessen bele. -
#12089 nem, megjelenik egy láda a táborban, amibe pakolhatsz, sokat. ennyi.
félhivatalos mod, az egyik készítő csinálta, szóval én a helyedben ennyire nem rettegnék tőle -
#12088 Na közben végigtoltam a kieget is:
-új skilleknek hála piszok könnyű lett a game!tanknak onlytarget skill?ezek után gondolkodni sem kellett gyakoratilag:(
-battlemage imba lett,+1 területre fagyasztás,amire figyelni sem kell mert nem bántja a szövetségest
-történet nem volt rossz,bár nyílván vmi komplikáltabbra számítottam
-új rouge specializációk elég gyengék lettek szvsz
2. rész mikorra várható? -
horthy #12087 Ha felraktam az addont az alapjátékhoz akkor az összes városba lesz láda ahova pakolhatok ? Mit változtat az alapjátékon ? Amugy ha nincs fent az addon akkor tényleg nincs semmi lehetőség árutárolásra csak a 70-es alap tárolokapacitás és annak növelési lehetősége hátizsákkal ? -
#12086 ja meg lehet egyszerre két specializálodást is használni ha megvan a 14es szint??? azthittem csak egy fele lehet orientálodni :D -
#12085 az origins-ben melyik a legjobb páncél? a wade által készitettek?
-
#12084 az a legegyszerűbb megoldás, igen. -
horthy #12083 Szoval akkor le kell tölteni ezt az addont mert anélkül nincs sehol ? Egyébként Pc-n tolom a játékot !