Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
4-5 mágus lesz ott elég kellemetlen varázslatokkal támadnak (fagykúp, emberzúzó ketrec), ha van a csapatban mágus könnyen leverhetõk, harcosokat picit szivatják azzal,hogy szétszóródnak a csata eljén.
A Bioware igényesn válogatta meg a szinkronszínészeket a játékhoz, Leliana éneke sem amatõr munka.
2097: plecsnigyûjtögetés nem szerepjátszás, azzal éppen a szerepbõl lehet kiesni.
joered80: DLC-ket késõbb is fel lehet rakni, legfeljebb az elõnyeit nem tudod kihasználni.
Ja és majd elfelejtettem nekem is énekelt Leliana! Nagyon szép az a dal! Jól lenne tudni valójában ki énekli, gyönyörû kimûvelt hangja van.
2097! A plecsnigyûjtögetést megértem, de ha te is kényszerpályának érzed a gonoszkodást akkor talán még sem az igazi?! A kari felfejlesztése pedig nem az irányultságától függ. Ha már tudod hogy jutottál eddig olyan über tank karit csinálhatsz magadnak amilyet szeretnél és ami maradéktalanul tetszik! Morrigan pedig csak látszólag gonosz, én ha van itt egyáltalán ilyen teljesen jó vagyok még is remekül elvagyunk egymással. Én vagyon a kedvenc nõvérkéje max. elfogadással.<#smile>#smile>
Ezek szép számok mindkettõtöknél. Látom nem csak én szeretem a maratoni végigjátszásokat. Már-már aggódom most fejeztem be a Pagony elfes küldit és 80 óránál vagyok. Lehet, hogy túl hamar fogom befejezni???<#vigyor2>#vigyor2>
Viszont jó hírem van mindenkinek a Város kulcsa küldivel kapcsolatban. Azt hiszem megvan a megoldás! Godbadka hathatós segítségének hála rájöttem mi a trükk. Valóban az Aréna egyik pihenõ helységében van az utolsó kódex ami megoldáshoz kell. Csakhogy én ezt is teljesen átnéztem és nem volt sehol. Vagyis ez a tekercs csak késõbb jelenik meg. Ennek gyorsan utána is néztem és a királyválasztó küldi befejezése után válik elérhetõvé. Vagyis aki még nem szerezte meg nyugodtan menjen vissza és markolja fel azt a jó kis gyûrût!<#eljen>#eljen>
Egy kis segítséget is kérnék! Megint van egy küldi amivel nem boldogulok. Már teljesen ki pucoltam a Pagony elfek erdejét még is maradt egy küldi aminek itt kellett volna lennie. Jó rég kaptam a Mágustársaságtól a Testvérem gyilkosa küldit. Ezt hogyan lehet megoldani? Elvileg vérmágusokat kellene megölni, de én eggyel sem találkoztam.<#help>#help>
Új vagyok a játékban, lenne egy kérdésem. Nemrég kezdtem el a játékot, a dlc-k még egyenlõre nincsenek meg. Ha késõbb a játék folyamán meglesznek és telepítem õket, akkor az adott, már elkezdett játékban is játszhatóak lesznek, vagy újat kell kezdenem? Bocsi, ha nagyon amatõr kérdést tettem fel.
A gonoszkodásba egyébként egy idõután belelendülsz, mert már mindenki útál és nekem meggyõzés nélkül csak a rombolás marad. Szóval valamely szinten már kényszerpálya. Na meg persze Morrigan is jobban szeret. 😄
A elsõ végigjátszásom vagy 130 órát vett igénybe a második 100 körül, de ez rövidebb lesz, mert rutinból megyek már sok helyen.
krisztajo:
Valahogy én sem tudtam soha igazán gonosz lenni ezekben a játékokban. Persze néha elnyomok egy flegma vagy utálatos dumát a válaszlehetõségek közül, de összességében mindenkivel kedves vagyok, a harcokat is (már ahol lehet) mindig próbálom diplomáciai úton rendezni. Bár most hogy kiderült, hogy a rábeszélés képzettséget nem fejlesztettem, így már érthetõ miért nem jutottam sikerre a dimplomáciával 😊
Anno a Fable-ben és Mass Effectben sem voltam gonosz, csak épp annyira amennyire az életben is vagyok 😊
A játékidõvel kapcsolatban: Én most tartok 109 óránál, de még elég sok dolog hátra van úgy érzem. Sem redcliffe, sem Denerim várában (a zárványban sem) nem voltam, és a mélyutak + az elf sírok is hátra van még. Na meg Ostagar, és a szent hamvas téma is. Úgy lehet még a 200 órát is megütöm így a végére. Én így élvezem, egy területet akár 100X bejárok, nézelõdök, vásárolok, hallgatom a csapattársak dumáit egymás között stb...
Sztem így lehet egy ilyen játékot maximálisan kiélvezni. Bár különbözõek vagyunk. Ki így, ki úgy érzi jól magát...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Küldetésben megkaptad, hogy beszélj a törpékkel a bûvölésrõl, ki sem tudtad kerülni a beszélgetést - más kérdés, hogy nem érdekelt, hogy mit mondanak.
Lelianna nem rossz, de tényleg nem mérhetõ egy harcoshoz. Egyébként én is átképeztem két tõrre és párbajhõs specre.
2097! Félreértettél, nem rád gondoltam amikor azt mondtam. Csak itt is volt néhány emberke aki baromi lelkesen mondta, hogy végigért kevesebb mint 30 óra alatt. Na ennek egy rpg-nél szerintem nincs semmi értelme, pláne nem büszkélkedni vele. Nincs azzal semmi baj ha valaki szeretnéd próbálni milyen gonosznak lenni, csak én nekem nem megy. Én inkább azoknál aggódok akik betegesen csak gonoszak akarnak lenni, bárhol és bármikor ahol csak lehet (pl. a legnagyobb, legembertelenebb Sith). Na ott már inkább gondok vannak!
De akkor melyik ami képzettséget ad?
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Most vehetek könyveket, hogy minél elõbb meglegyen a max.
Egy marcona, kigyúrt izompacsirta sokkal félelmetesebb, mint egy cingár, vézna alak.
Viszont egy rafináltan kérdezõnek nem szükséges fenyegetõzni, ha valamit meg szeretne tudni.
Nálad szerintem a befolyásolás szintje kevés.
Nem mindegy, hogy alap befolyásolással, vagy mesteri befolyásolással próbálod gyõzködni a másik felet - utóbbi esetben nem jellemzõ a visszautasítás.
Még a mágusaimnak sem volt soha gondja, bárkit, bármirõl képesek voltak meggyõzni.
Talán, ha a befolyásolás nincs mester szinten, akkor kevés a 16 dörzsöltség, ami a meggyõzés módosítója, megfélemlítés módosítója az erõ.
lehet hülyeséget kérdezek, de hogy lehet pl 100 nál nagyobbat sebezni, 44 az erõ, 2kezes kard alap sebzése 16+ a modosítók. A nehézségi beállításnál variálódik? vagy hogy? itt irtátok hogy 250 vagy még több is a sebzés, de nekem 100 nál nem volt több, bármit csináltam. help.
A megfélemlítés már régóta mûködik (majdnem) mindenkinél, de a meggyõzés ritkán.
Már látom, hogy a következõ 2 szintlépés pontjait mire fogom ellõni.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Azert nekem is nagy dilema am gonosznak lenni. Volt amin perceket gondolkodtam, hogy megtegyem-e vagy sem.
Lentebb olvastam, hogy Harrowmont nagy sz*rt kavar, ha meghagyom a Semmi üllõjét, de ha elpusztítom, akkor mit csinál? 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szerepjátékban gonosz karakter valóban életszerûtlen annyira, hogy már nem is gonosz, hanem sokszor pszichopata.
Egy teljesen más történet kellene ahhoz, hogy logikusan lehessen gonoszkodni, s a Dragon Age még az a játék, ahol próbálkoztak ezzel, de itt is elég faramuci a helyzet.
Gonoszként legfeljebb azért érdekelne a Vezérdémon legyõzése, hogy én legyek a világ ura.
Az a történet úgy lenne teljes, hogy a vérmágus is meghal (egyedi köntöse a vérmágiát erõsíti), ha életben hagyod Levi szóvá is teszi, hogy talán jobb lett volna, ha nem borzolná a kedélyeket tovább a vén mágus. - ennek sincs jelentõsége, nem látod többet.
Sophiat egyszer elengedtem, megígérte, hogy elhagyja Harcosbércet, nem látom többé.
Egyik utazásom során egy csapat árny, démon támadott meg - csak gyanítom, hogy köze lehetett Sophiához, mert semmi addig ilyenekkel nem találkoztam.
2097! Én sosem sajnáltam az idõt egy játékra sem. Ha az embernek ilyen a hozzáállása ne rpg-vel játsszon. Csak hogy a két leghosszabbat említsem az Obliviont 210 és a Fallout 3-at 160 óra alatt végeztem ki. És biztos így kimaradt valami.
Gonosz nem szerettek lenni valahogy nem vesz rá a lélek. Sosem szoktam rossz lenni egyik játékban sem. Itt a meggyõzés nagyon fontos képesség a fõkarinak. Talán a legfontosabb nem kaszt specifikus dolog. Nem mondom, hogy nem tudsz nélküle boldogulni, de ha rágyúrsz nagyon megkönnyíti a dolgod és sok olyan megoldásokhoz is hozzásegít amit máshogy nem tudsz elérni!
A párbeszédeben van egy opció, hogy Oghrenbõl csináljon gólemet, de Branka visszautasítja - valami olyasmit mondott, hogy ne telhetetlenkedjünk, kezdésnek legyen elég a korona.
Mindezt feltehetõleg nem vajszívûségbõl mondja, az üllõt még nem képes használni, kell neki némi idõ, mire rájön a gólemkészítés titkaira.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát én most csomó küldit bukni fogok most azt tuti, mert kellõ képpen sikerült megnehezíteni a dolgom. Wynne meghalt mikor lenyomtam a kört, Leliana lelépet mikor megszentségtelenitettem a hamvakat és a meggyõzés helyet a csapdát próbáltam ki, mert az mekkora buli (nem jött be). Még lenyomon a pagonyelfeket és hasonló gonosz dolgokat, mert ha már ennyire rossz vagyok tényleg legyek is az. Ja és én akarok lenni a király már lehetséges. 😄
A szerelmes leveleket zárnyitás nélkül valóban nem lehet összeszedni, itt csak az a kérdés, hogy zárnyitással sikerül-e.
Úgy tûnik összesen létezik 12 darab, tehát mindet meg kell találni, s az országgyûlés után már nagyon húz a fõszál elõre, nálam már érdektelenek lettek a levelek, igaz nem is találtam meg mindet.
Nálam van helye a szerencsevadásznak a csapatban, a kérdés az volt, hogy szükséges-e: valójában nem, el lehet boldogulni nélküle.
Legfeljebb indít majd egy szerencsevadász karaktert is, s rácsodálkozik mi-mindent szalasztott el <#wink>#wink>
Ilyen pl az elf romban lévõ becsapdázott terem, ahol a nyomólapos tûzcsapdákat aktiválva az egész terem lángba borul.
Nem fontos ide a szerencsevadász, megoldható másképpen is, én is az XP gyûjtögetés miatt viszem magammal (vagy a fõkarakter képzett), a csapat elbírja, s nem szeretek a már kitakarított területre néhány láda miatt visszatérni, fõleg, hogy tudom, hogy értéket úgysem találok benne.
Nem kell szerencsevadász a csapatba, nyugodtan lehet menni négy harcossal, vagy három mágussal, fõleg ha Leliana nem szimpatikus.
SaGa! Lehet akkor erre rosszul emlékeztem. De a szerelmeslevelek biztos, hogy zárt ládákban vannak. Abból mindet csak nyitogatással lehet összeszedni.