18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Theron #12162 ha valakinek nemsikerül emgoldani az küldjön pm et -
unusual #12161 Akkor lécíves oszd már meg velem miként sikerült ezt összehozni. :) -
vasziszdasz #12160 -gedobja -
vasziszdasz #12159 Ha infernoval csinálom a grease firet, akkor az infernot bedobja a gedobja alapanyagként a gf-be, vagy megmarad, és mind a gf, mind az inferno együtt sebzi az áldozatot? -
Theron #12158 nekem siekrült megoldani már végig is toltam és hát kurva rövid kurva szar volt...300 mb tol töbet vártam. am elkel olvasni a leirást a dlc hez és ha megcsinálod akkor jolfog müködni. nekem ojanom van h a dokumentumokba is átkellet irni 1 fájba 1 sort vagy 2 öt
-
unusual #12157 Nekem is ugyanez a problémám,hogy csak a nagy feketeség van. :( Hang van,csak kép nincs. -
#12156 Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy láttam a sacred ashes videot, és ami a fő karin van cucc... az esetleg fel lellhetö a game-ben, vagy ami majdnem ugy néz ki? Vagy legalább is a pajzs?:D:D Bocsánat ha hülyeséget kérdezek... -
Theron #12155 ah sikerült franko csak nincs kép :S csak kötvanal meg nagy feketeség
-
Theron #12154 feldoptam faszán a dlc-t csak annyi nem telepitet tartalmat ir ki meg nem engedi betölteni... ez mitölvan? vagy 1 linket h letölcsem pls
-
#12153 sima DLC, semmi extra, felrakod, aztán a főmenüben az Other Campaigns alól indítod. viszont megölheted benne Wynne-t, szóval ezzel kapásból ez lett a legjobb DLC -
csabesz1987 #12152 ugyanugy van feldobod oszt kész de 1x érdemes végigvini gecijó -
cyfer1984 #12151 Amaranthine-ben keresd a Káptalanban. A terem végén a bal oldali szobában található. -
Theron #12150 ez az éjjfatyas dlc ez hogyvan mintvan? valami komprikáltabb cuc? vagy mint az eddigi ek csak feldobom aszt kész? -
#12149 Igen ott volt, de besértödött és elment a városba és ott kellene enyhitenem a gyászát. -
csabesz1987 #12148 ha jol emléxem a strázsában -
#12147 Nem tudja valaki Kristoff felesége hol van? Végigjártam az egész várost, de nem találtam. -
Cecameca #12146 Szia!
Én úgy tudom, hogy csak human noble kari lehet királynő, tehát vagy warrior, vagy rugó.De sem mágus, sem elf nem lehet, mert nem fogják a "fejesek" jóváhagyni. Elfként csak a szerelme maradhatsz, szal nem ér véget a románc, sőt ha jól taktikázol, akkor akkor sem, ha elveszi Alistair Anorát.(de ez csak akkor műxik, ha Alistair "hardened", rábeszélted, hogy álljon ki magáért)
Nálam király lett Alistair, Anora nélkül, én meg elfként ugye maradtam a kedvese, és ennyi. -
#12145 Köszi a tippeket.
a #12131-re valaki? -
#12144 lehet "mozgatni" középső egérgomb nyomva tartásával a belátott területet - bár az igaz h így is nagyon keveset mutat, öröm lenne a köbön ha kicsit távolabbról lehetne bámulni a dolgokat. főleg Denerim kis mellékutcáiban szívás ez igazán, mert ott az épületekbe is "beleakad" a kamera, aminek hálás következményeként tényleg semmit nem lát a kétlábú... -
vasziszdasz #12143 Eleve úgy árulják a boltban, erre gondoltál? -
#12142 Köszi már megoldottam :) -
vasziszdasz #12141 Az a baj a madártávlattal hogy k. keveset mutat, és képernyőn kívülről lövöldöznek, és azt se látod kik, ezért muszáj a TPS nézetet használni. -
#12140 Hali!
Most töltöttem le a játékot, csak egy a bibi, hogy english... szóval honnét tudnám megszerezni a magyar nyelvi fáljokat?
Köszi előre is -
csabesz1987 #12139 az uj DLC nagyon jó eszembe jutot h kiadhtnának teljes játékban 1 uj dragon age-t ahol az éjfatyakat kéne győzelemre vinni végig az egész történet szálon sztem gecijó lenne -
steweee #12138 csak 4 karakterrel lehet 1xe nyomulni ? még nem játzsottam vele... -
#12137 előre beállított taktika + mágusok = nem jó kombináció
még a legjobban beállított móka vége is jó pár halott mágus lesz, mivel egymás alá fogják lőni az AoE varázslatokat
egyedül annyit lőj be, hogy automatikusan gyógyítsanak. nálam egy úgy nézett ki, h Wynne 75%-on Regeneration, 50%-on Heal, többiek 25%-on Heal, és ez is csak a tankra - mágussal egyszerűbb lehajtani egy potit.
jó móka úgy lesz az egész, ha nehézségi szintet feldobod Nightmare-re kezdetnek, aztán hozzászoksz h taktikai nézetből - tehát nem a karakter hátát bámulva - küldözgeted a szép robbanó ajándékcsomagokat az ellenfelekre
max még annyit érdemes - én nem így csináltam - h belövöd a csapattagokat úgy, h célozzák be a főkarid célpontját, és lőjék rá a mindenféle kedvesebbnél kedvesebb egy célpontra ható varázslatok, lásd Winter's Grasp, Arcane Bolt és társai. ez elvileg még egy működőképes technika - de nekem taktikai RPG fanként nem volt soha szimpatikus -
vasziszdasz #12136 Fagyasztani + shatterelni lehet komolyabb (fő)ellenfeleket is, vagy csak mobra jó? -
himpike #12135 Totál rosszul lehet beállítva.. amúgy felesleges is bonyolítani nagyon, én is csak betettem 5-6 technikát sorban és kész.. -
#12134 Nekem ez a taktikázás nem megy. A fővarázslómmal megsütögötek mindenkit, de a többiek, csak hadonásznak össze vissza. Bár eddig mindig nyertünk....de akkor is.
Valami ütősebbet össze kéne hozni erre a "Mage(Én), Stan, Morrigan, Wynne" négyesre, mert így nem élvezem eléggé a játékost :)
Valahogy mindenki azt csinál, amihez épp kedve van, hiába van beállítva minden.
Biztos én vagyok a béna.
Ötlet esetleg? -
#12133 Hardver hiba lesz valószinüleg azt meg igy látatlanba meggyogyitani elég nehéz.
Ha ujraindul a gép az lehet a táptol, memoriától és a vga memoriátol is vagy esetleg tulmelegedéstöl egyszóval sok mindentöl. -
#12132 Senki nem tudja h miért lép ki a játék? Már állítottam a grafikán így csak újraindul a gép vmikor.... ki már nem lép...de így sem vmi jó h óránként újraindul a gép...
Vkinek esetleg tipp vagy ötlet??:S -
#12131 Sziasztok.
Gondolom ez valami cheat féle :)
http://www.youtube.com/watch?v=g-svfAZWC1Y&feature=related -
#12130 Közben azért próbálgattam és lehet megtaláltam a megoldást, jó hogy a Dokumentumokba telepíti de aztán ahova telepítettem ott is van egy addins mappa oda átmásoltam a c-ről és működnek ( játékban úgy jelzi hogy telepítve van, plusz a tárgyak ott is vannak az inventorimban) igaz még csak a bonusz cuccokról tudok beszámolni de szerintem a többi Ostagar, stone prisoner is működni fog ha eljutok odáig. -
#12129 A játékokat álatalában telepítheted bárhová, de ha nem adsz meg célkönyvtárat alapértelmezettként a C-re megy.
A Dragon Age DLC-i viszont a Dokumentumok közé települnek, nincs választási lehetőséged.
Az utóbbi években már olyan játékok jelennek meg, hogy a régebben bevált 8-10 GB "C" meghajtó helyett 20-25 GB az ideális, ha sok játék van a gépen.
A játékok mentései a telepítés helyétől függetlenül a C-re kerülnek, vannak játékok, ahol a DLC-k is, s a Dragon Age még nem kevés képet is tárol a Dokumentumok között.
-
#12128 Be lehet valahogy állítani hogy ne a Dokumentumok\BioWare\Dragon Age\AddIns mappába települjenek a DCL-k mert nincs annyi helyem a C meghajtón.
Azért telepítem másik partícióra mert ott van hely C-n nincs, nem értem mégis miért a C re ment egy csomó játék. Nem hiába nem oda telepítem.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Petee1983 #12127 Tudna nekem valaki segíteni hogy mely patch-eket kell felrakni? Esetleg egy linket ahonnan letudom tölteni a szükséges patch-eket. Előre is nagyon köszi! -
#12126 Miért van az hogy a játék kb 30percenként kilép.... Vkivel beszélek megakad és egyszer csak kilép... Ez miért van?:S -
#12125 Igen azóta megvan köszi:) -
cyfer1984 #12124 használtad a lenyűgözést a süvöltőn?
-
#12123 Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az új DLC-ben az Ogar meg süvöltő karaktereket hogy a szöszbe tudom használni? Épp egy rakás ballisztán kellene átverekednem magam de nem tudom mert csak a süvöltővel tudnék átlopakodni viszont őt meg nem tudom kiválasztani. Valaki segítsen pls!