Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PAtr0n
Most nézem, hogy ezt a hollós addont egy Kovács Péter nevû magyar srác csinálta. <#taps>
Legalábbis ezen oldal szerint igen: Dragonagenexus

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

PAtr0n
Köszi, megszereztem ezt az Addont, és mindjárt le is nulláztam magam a hollónál. sevendoor jól mondja, már minden fontosabb helyszínen ott van, ez már frissebb verzió.
Tulajdonképpen full lenulláz minden szétosztogatott pontot, úgyhogy teljesen újra lehet építeni a karaktert.
Bár én azért nem "csaltam" ennyire, mindenhová úgyanúgy osztottam el a pontokat ahogy a játék során, egyedül a képzettségeknél variáltam át a dolgokat. A taktikai fiókokból vettem el 1-et meg a túlélésbõl 3-mat, és ezekbõl maxoltam ki a meggyõzést.
De többször nincs szándékomban használni a hollót.

Más: be tudná valaki megint linkelni a Blood Dragon Armor magyarítás fix-et? Nem találom, pedig már kerestem itt az oldalon.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

sevendoor
Ill. nemcsak a kunyhónál van, hanem minden színhelyen, még a táborban is. Arra kell vigyázni, hogy csak olyan specializációra tudsz pontot tenni amit már megtanultál!

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

A tulajdonságos lesz az, mert nem direkt képzettségre adót akartam venni 😄
De próbáld ki, és ha nem az visszatöltöd 😄

PAtr0n
Orzammar közrendû negyedében 2kereskedõ van. Egyik jobb, másik bal oldalt. Az egyiknél olyan könyv van, ami +1 pontot ad egy tulajdonságra, amit te akarsz, de képzettséget nem ad.
A másik kereskedõnél meg képességekre adó könyv van.

Fantusz: köszi, mindenképp ránézek, csak lennék már otthon. Munkahelyrõl, mobilról fórumozok most. 😊

Már nem emlékszem, és nincs is nála, de az biztos, hogy a Orzammar közrendû negyedében vettem, ez kicsit szûkíti a kört 😊

Fantusz
Character respect addon a hollós DLC neve, a modlistából egyértelmûen kiderül, hogy fönt van-e.

PAtr0n
Köszi a tippet, a DLC-k fent vannak, bár nem tudom, a hollós benne van e. De ránézek ha hazaértem.

krisztajo: a pagonyelfeknél csak Varathorn-t tudom mint kereskedõ, de õ ilyen könyvet nem árul.

rexsimus: köszi neked is, bár annak örülnék a legjobban ha konkrét kereskedõt írnátok, hogy kitõl lehet venni 😊

Fantusz
Szerintem a játék egyik legmókásabb része lehet amit a mentõakció közben levágnak a választott karaktereid.
Valószínû a dörzsöltség határozza meg a sikert, mert Leliana, vagy Zevran dumáját rendszerint beveszik, de Morrigan vagy Alistair általában lebukik.
A lebukás se gond, ott is lehet szórakozni, amikor a másik csapattársnak kezdi el magyarázni, hogy õ elõre mondta, hogy ez hülyeség lesz így ... persze harcolni is kell, nem lehet végig hazudni az akciót.

A csúcs természetesen Morrigan volt nálam, amikor Lelianaval egy ütt jöttek kiszabadítani, szerzetesnek öltözve.
A banya csendesen végig szidta Lelianat, amiért képes volt rábeszélni, hogy csuhába bújva jöjjenek.

Köszi! Szerintem ez nekem kimarad. Már akkor gyanús volt, hogy nem tudtam a kulccsal mit kezdeni. Vissza is megyek, kíváncsi vagyok milyen a sajtszeletelõ! <#smile>
Beérsz a faluba, elrohan melletted két falusi. Leversz pár éjfattyat, majd lehet választani, hogy elõre mész, fel a dombon pár csorlákot lepofozni, vagy balra fel a "lépcsõn". Elõre, pont szemben van egy ház a dombtetõn, annak az ajtaja mellett, balra van a láda...

A Falu elején van. Amikor megérkezel van fent két ház azt hiszem jobbra, az egyik elõtt van a láda.

Fantusz! Nekem ez a sajtszeletelõ új. Biztos, hogy nem találtam meg. Egy összeéget holtestet találtam Palától nem messze és el is vettem tõle a kulcsot. De hol van a láda amibe beleillik? Visszamennék megszerezni, ha segítesz.
Igen a Penge nálam nincs fent. Akkor engem Gaxkang bosszúból mégiscsak jól megszívatott mert háromból egyszer se dobta! A szerelmesleveles küldiben szerintem a legtöbben az utolsót nem találják meg. És mi van az Arl ládájában valami jó ki cucc?
Oké akkor hagyom magam elfogni. Milyen poénok? És mennyit kell várni? Vagy mutatják, hogy mit kavarnak a szabadításra érkezõ csapattagok? És az megválaszthatom, hogy kik mentenek meg vagy azt kapom aki épp jön?
Most már egyre közelebb vagyok az Országgyûléshez és kicsit kezdek aggódni. Vajon sikerül-e rávennem Alistair-t hogy mellette királynõ legyek? Vagy ha szeret nem kell aggódnom?
Patr0n! Van ilyen én a Pagony elfeknél vettem egyet 12 aranyért és Túlélés képességre költöttem el. De a nevét és hogy hány van még és merre azt nem tudom.
Van ilyen. Én is meglepõdtem, mert nem ilyen könyvet akartam venni. 😊

Fantusz
Végsõ megoldásként szóba jöhet egy respect mod is, amivel újra tudod osztani a stat pontjaidat.

Talán van is ilyened, ha DLC csomagot telepítettél, sétálj vissza Flemeth kunyhójához, s az ösvény mellett lévõ szobor tövében keress egy hollót...

PAtr0n
Szerintem még mindig keveritek a könyvet, ami nekem kéne. 😊
Nem olyan könyv kell ami a képességekre ad bónusz elkölthetõ pontot, hanem ami a képzettségekre (zárnyitás, méregkeverés, gyógynövénytan, rábeszélés stb...)! Ilyet pedig eddig nem találtam semelyik kereskedõnél. Most akkor van ilyen, avagy nincs?

SaGA: jó kis kombó az is amit leírtál, igazi tank. Allistairt próbálom ilyen tanknak fejleszteni, de még nem elég erõs, hogy egy durvább páncélt elbírjon.

Fantusz
<#nevetes2>
A ládát ne Olaf holttestével próbáld kinyitni, hanem a kulccsal, amit elvehetsz Olaftól, neki úgy tûnik már nem lesz rá szüksége.<#circling>

Fantusz
A sajtszeletelõt Olaf ládájában találod, amikor Palát keresed a faluban.
Olaf holtteste nem messze fekszik a gólemtõl, azzal lehet a ládát kinyitni.
Penge egy önálló kis DLC, a Return to Ostagarban sok páncélt fegyvert be lehet gyûjteni, ahogy azt SaGa is említette, de ezek nálad tudtommal nincsenek fönt.

Gaxkang pajzsát azt hiszem Enyészetfal névre keresztelték, a játékban fellelhetõ liegjobb pajzsok közé tartozik, de sajnos random, nem dobja mindíg.

A szerelmesleveles küldetést ezért sem csináltam meg még soha: hamarabb vége lesz a küldetésnek, minthogy az összes levelet megtaláltam volna.

Az Earl palotájában nem lesz harc, az ott található zárt ládákat csak fõkarakter tudná kinyitni.

A királynõ megmentés közben Ser Katika túlméretezett harci képességekkel állja utatokat.
Harcolhatsz ellene, de nagy valószínûséggel legyõz, s börtönbe kerülsz.
Ha megadod magad harc nélkül Alistair is melléd kerül a cellába.
Rafinériával le lehet gyõzni Katit, de nem éri meg.
Ha poénokat akarsz, akkor várd a kiszabadítást két csapattagtól.
Katika egyszer még utadat állja, akkor már normál képességekkel, legyõzheted (szép nagy kardot dob), de meg is gyõzheted, hogy ne álljon utadba.
Ez esetben nem kapod meg a kardját, de a párbeszédbõl kiderül, hogy õ is vívódik: Loghain parancsait teljesíti, amikkel sokszor nem is ért egyet, s bûntudata van az árulás miatt, de szerinte is meg kell állítani Loghaint.

Ne kezdjük el elölrõl ezt a "meg sem jelent" vitát...
A topikban van rá valahol link, ahonnan le lehet szedni.
Valószínûleg nincs teljesen kész, mert a két legkomolyabb ellenfelet ("pályavégi fõgonosz") könnyebb leverni, mint közben egyik másik csoportot, de attól még egyben van, megvannak a megfelelõ jutalmak, végigtolható, illeszkedik a történetbe.
Valószínû azért nem adták még ki, mert optimalizálják...

Azt elárulnád neked, hogy sikerült a Visszatérés Ostagarba DLC letöltened, mert érdekes módon nekem nem jelenik és tudomásom szerint meg sem jelent hivatalosan.

Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870

A sajtszeletelõ a Kõbe Zárva DLC mellékes jutalma, a faluban van egy bezárt ládában. A kulcsot is össze kell hozzá szedni, talán egy elhunyt falusi zsebébõl.
Duncan tõre, kardja, és Callian teljes páncélzata, meg a királyi ház kardja az Visszatérés Ostagarba DLC jutalma.
A királyi kard szintén egy kulccsal nyitható ládában van, a kulcs helyét elárulja a küldetés elején az, aki eldugta, a páncéldarabokat meg össze kell szedegetni az azokt bitorló éjfattyaktól...
Duncan tõre és kardja meg ott van, ahol hagyta: az ogárban, akit egy jótét lélek csorlák nekromanta feltámaszt, hogy lehessen vele verekedni egy jót...

Ha az arl birtokán is van szerelmes levél akkor már értem miért csak 11-et találtam, mert ott mindig maradtak zárt ládák.
A sajtszeletelõ ott van ahol Pala, ott találsz egy kulcsot és azon a területen az elsõ udvar részen ahogy beérsz a ház mellett van a láda fönt a dombon, abban van benne. A többivel én sem találkoztam vagy csak simán eladtam figyelmetlenségbõl.

himpike! Egy percig sem mondtam, hogy magammal játszanék, miután nem vagyok egy két karddal rohangászó harcos sem világmegmentõ. De ez tényleg egy összetett kérdés, amihez mindenkinek más a hozzáállása. A legtöbb játékban egyszerûen kidolgozatlan a gonosz oldal vagy ahogy írtad nevetséges és unalmas. A Witcher-t említetted, imádtam azt a játékot. Kevés játék volt, amiben ennyire tökéletesen sikerült megoldani a balanszot jó és rossz között. Hiszen a Geralt inkább szürke volt. De ettõl függetlenül ott is voltak egyértelmûen gonoszabb és jobb döntések, amik nagyban befolyásolták a késõbb történteket (pl. az átváltozott hercegnõ megölése vagy megmentése). De tényleg ne ragozzuk tovább.
Igen a törpe csaj odautazik, ha azt mondod neki. De úgy tudom, van egy olyan opció is amivel ebben a helyzetben, ha már úgy sem fogadják be le lehet az egészrõl beszélni.

ZDemon! Igen, jól megfogalmaztad. Ez itt már tényleg eléggé gonosznak számít.

Fantusz! Ezeket a fegyvereket hol szerzitek meg? Sajtszeletelõ, Penge, Duncan tõre? Én még egyikkel sem találkoztam.
Elbántam a vérmágusokkal és kinyírtam Gaxkangolt is. Tényleg jó kis csata volt, de nekem sajnos a pajzsot egyszer sem dobta. Pedig háromszor is visszatöltöttem, a végére már egész simán ment. Azért az ö kardja se kutya én azóta azt használom meg a meteorkardot.
Érdekeség, hogy a Szívesség érdekelt feleknek küldi sorozatot csak egy féle képen tudtam befejezni. D küldetéssorozatát az utolsó mindent eldöntõig sokkal hamarabb belehetett fejezni miután az utolsó szerelmeslevél az Arl Denerimi birtokán volt ahova csak az Országgyûlés elõtt lehetett bemenni. Így viszont hiába teljesítettem már azt is, csak az öljem meg K-t befejezõ küldi jelent meg. Úgy látszik, akinek elõbb elvégezzük a többit csak az mellé állhatunk a végén.
Egyébként az Arl birtokának földszintjén csak egyedül mászkálhatunk? Minden csapattag ott van, de ha bemegyek, mindig egyedül vagyok. Ami azért rossz mert van egy zárt láda amit csak Leliana-val tudnék kinyittatni. Vagy ezt csak a fõkarival lehet?
A Királynõ megmentése küldiben mit érdemes választani a harcot vagy hogy elfognak? És a foglyos küldiben érdemes megvárni amíg a többiek megmentenek vagy inkább egyedül kell kijutni?
Fantusz
A mágus torony felsõ szintjén egy zárt ládában van a Vadember bökõje (+10% kritikus, hátba döfõ sebzés) vörösacél tõr, két rúna foglalattal.
Talán ez az egyetlen érték, ami zárt ládából kerül elõ (Olaf becses sajtszeletelõ kése is, de az a láda kulccsal nyitható).

Én is Lilinek adtam, nálam most õ a kétfegyveres. Duncan tõre, meg ez a sajtszeletelõ. Egyelõre nem találtam jobbat, csak eszement áron. Annyival nem jobbak.

Ellenben a saját ember nemes harcosom statjait valamiképp sikerült nagyon eltalálnom. Bekapcsolja a pajzsfalat, rá a berserker üzemmódot és egy revenantot (bosszúálló) egymaga lever úgy, hogy közben maximum két kis gyógylétyót kell betermelnie.
Igaz. Calian (vagy mi a szegény elhunyt király neve) páncélját viseli, meg Duncan kardját, 3 rúnával.

PAtr0n
Igen, pont ebben a kombóban vannak a fegyvereim:
Az ügyesebbik kezemben a Csillagagyar +4 villámsebzés, +15fizikai ellenálás, és +8varázs védelemmel, a bénábbik kezemben meg "A penge" van +4es fagysebzéssel és +10es fizikai ellenállással. Tényleg brutál tõr, valószínû nem is lesz lecserélve másra.
Majd szerzek még jobb rúnaköveket, hogy még ütõsebb legyen a kombó.

Fantusz
El tudod képzelni, hogy Anora hozzámegy egy tetovált képû törpéhez? <#circling>
Kizárólag emberrel hajlandó házasságot kötni, ami teljesen logikus, az eddigi mese-történelemben meg nem volt példa rá hogy elf, vagy törpe király uralkodjon az emberek fölött. - de arra sem, hogy törpe megtartója legyen az elfeknek, vagy a törpék elf királyra szavaztak volna <#nyes>

Lenne egy kérdésem, ha kaszton kívüli törpeként kezdem a játékot, akkor lehetek a végén király?

Mert az elõzõ karakteremmel (ember szerencsevadász) a jó oldalon küzdöttem végig, Alistair lett a király, Loghain meghalt, a lánya pedig be lett zárva egy toronyba. Viszont elõtte, mikor beszéltem a csajjal, akkor volt egy olyan lehetõség, hogy feleségül kérem, de mivel jó fiú voltam, ezért elhajtottam, hogy Alistair lesz a király.

Jó rossz témához annyit, hogy szerintem itt is meg van ez, csak nincs külön mérhetõ értéke, mint a Kotorban. Nyilván ha kiírtom a mágusokat, az elfeket, kinyírom a kissrácot, megtartom az üllõt, sárkányvért öntök az urnába, és a végén Loghain mellé állok, az azért elég evil nem? 😊
Menj ki a toronyból és menj vissza.. addigra ott lesz a fõmágus.
megmentettem a fõmágust, szal akkor keresem majd tovább, biztosan elbénáztam valamit.
mellékküldikkel én is szívesen elszöszmötölök, szal ahogy így elnézem hogy ki mennyi órát tolt bele van még nekem is bõven hátra, ami persze nem baj sõt<#wink>

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Egy törpe árustól , Orzammar közrendû negyedében, ha nem csal az emlékezetem 😊
Bár nincs is ott más árus, csak törpe 😄

Fantusz
Legdurvább tõr a Penge (DLC).
A +5 sebzés már szinte irreális, két teljesértékû fegyvernek (kard) nincs olyan sebzése, mint a Csillagagyar + Penge párosnak.

PAtr0n
Olaf becses sajtszeletelõkésére gondolsz? 😊
Jó kis tõr volt az, bár én már odaadtam Leilanának, mert szereztem jobbat, ráadásul a másik kezembe már csináltattam Levi tesójával meteorból egy fain kardot.

Azt a 4 idióta szektást elsõre levágtam mint a csirkét, bár ebben nagy szerepe volt Morrigannak is.

Attól függetlenül a lány ugyanúgy odautazik.
Fantusz
A játék az elsõ lemezen van, el sem tudnád indítani, ha nem lenne komplex.
Könyvbõl nehéz megítélni a hátra lévõ játékidõt.
A három fõküldetésed lehet még a törpék beszervezése, a Szent hamvak urnájának megtalálása, és a végsõ csata is - ebben még nagyon sok órányi játék van mellékküldetések nélkül is.
A mellékküldetések nem kevésbé fontosak a játékidõ szempontjából sem.
Bár ezek többségébe itt-ott bele botlik a játékos, de a teljesítésükre idõt kell szánni, sok melléküldetésnek utána kell olvasni a jegyzetekben.
Csak a fõküldetésre koncentrálva a játékidõ talán harmada-negyede lehet a lehetõségek adta játékidõnek.

A jó/gonosz kérdésétõl herótom volt már Hammervale-on is. Öncélú? Lehet, de ez szerepjáték. Ha magadat "játszod" akkor az nem szerepjáték. Van akinek nem megy a gonosz fele, van akinek igen, és van aki idealizál. Pl a Witcherben nem igazán tudsz se jó se rossz lenni, mert a fõhõs javarészt magával foglalkozik. Sokszor a jónak tûnõ megoldás sül el szarul benne. Az Arcanumban némileg egyszerûbb a képlet, ott lehetsz egyértelmûen gonosz, de olyan játék 20 évente 1x jön ki. A Star Wars szarok evil fele többnyire nevetséges és unalmas.
A Dragon Age is árnyalt, egyértelmûen gonosz tett igen kevés van benne, inkább csak a megoldások véresebbek.
A második dvd-én van a lengyel, a francia és a német nyelv ha jól emlékszem.

SaGa! Teljesen egyetértek. Öncélú és értelmetlen.
Temes69! Az hogy kivel kell beszélned attól függ kinek a pártjára álltál a végén. Ha a mágusoknak segítettél akkor Irving fõmágust kell keresned (persze ha a végén megmentetted).
Ha a templomosok mellett voksoltál és bezártad vagy megölted a mágusokat akkor a templomosok fõnökével kell akitõl az elején az engedélyt kérted hogy bemehess.
Egyébként csak a fõmágus fogja befogadni a törp lányzót a templomosok parancsnoka nem.
néztem már a dvdt de ugyanúgy autorunozik, meg adatok vannak rajta. szal passz..

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

még egy kérdés: a törpe kovács lányával kapcsolatban aki varázsló szeretne lenni, illetve mágialméletet tanulni, na szal mondja hogy beszéljek a körmágusokkal. nos én miután befejeztem a törpés fõküldit, visszamentem a törönyba de senkivel nem találkoztam akivel a kiscsajról tudtam volna beszélni... valaki hlp?

Ott talán a további nyelvek vannak nem?

sziasztok!
lenne egy kérdésem azokhoz akiknek megvan eredetiben a játék. amikor installáltam fel a gépre akkor megcsinálta 1dvdrõl az egészet. A másikat még semmire nem használtam. kb25órát toltam eddig bele(tudom hogy nem sok, de meló mellett nincs annyi idõm játszani), nem emlékszem pontosan de a hozzákapott könyv szerint már asszem csak 3fõ küldi maradt. kérdésem a következõ: én k*rtam el valamit amikor installáltam és nem a full installt választottam, és ezért nem kéri a második dvdt, vagy majd fogja kérni a történet elõrehaladtával? amennyiben igen akkor dvdrõl fog tölteni?

Nem kell a pagyonyok feladataival végezni. Ott lesznek, ahol két ogár sétálgatott, a dilis remete közelében, ahol az egyik sír is van.
Az ogárokat kell lenyomni, kimenni a területrõl, majd vissza és ott hadonászik a 4 dilis. Ha nem tudod õket helybõl lefagyasztani (de legalább kettõt), akkor elég szivatós hirig lesz...

Az RPG "gonosz" szerintem az öncélú. Mindig és minden körülmények között az motiválja a döntését, hogy neki akkor (vagy hosszabb távon) mi hoz többet. A számítógépes RPG-kben nem lehet teljesen "gonosz" (chaotic evil, bár szerintem a Lawful evil "gonoszabb", a chaotic szimplán bomlott...) karaktert kijátszani, mert igen hamar véget érne a játék, vagy játszhatatlanul nehézzé válna.. Asztalnál is csak akkor lehetséges, ha a DM is benne van, hajlandó az elõre megtervezett modult a megfelelõ idõben és helyen menet közben módosítani egy "gonosz" karakter vagy parti döntései nyomán...
Nem könnyû, igen kevesen képesek rá...

Duncan tõre, meg a nemtomki sajtszeletelõje, 2-2 rúnával elég hatékony fegyver tud lenni.
Õgy vettem észre, hogy Leliana akkor "lazsál" harc közben, ha nincs egyértelmûen eldöntve, hogy lövész, vagy kétkezes szúrkálógép. Nálam az íjászatból annyi van nála most beállítva, hogy a sorban a legutolsó taktikai utasítás (mindenkinél, Pala-t kivéve), hogy ha távoli vagy közepes lõtávon van valami ellen, akkor váltson távolsági fegyverre.
Így nem lazsál, igen bõszen rohangászik az ellenséges egyedek után...

Fantusz! Köszi, ennyi infóval már csak megfogom õket találni! Akkor majd viszem mind a két mágust úgy majd nem fognak rajtunk ki.
Paxton! Jó tudni, eddig nem ismertem õt sem a másik közremûködõt. Tényleg nagyon kellemes a játék zenéje és a dalok. Látszik, hogy profi munka.
Valóban becsapós egy kicsit, de miután nem a küldi tárgyakhoz teszi hanem a magadra rakható cuccokhoz talán ebbõl lehet sejteni valamit. Egyébként messze a legjobb ingyenes gyûrû!
Nem tudom, hogy tartasz Leliana az elf fõküldi befejezés után énekel amikor elõször visszatérsz a táborba. De elõtte meg kell szólítani és akkor hozza szóba ezt a dal amit régen egy elftõl tanult. Nála nagyon könnyû szerintem a 100-at elérni én is ugyanígy vagyok. Nekem is marad egy rakás ajándékom amit csak Ö fogad el. Már rég fullon volt amikor a neki való virágot megtaláltam. Nincs semmi baj minden ajándékot el lehet adni.
Pedig elég sok könyv van. Csak körül kell nézni. Többféle is, van ami tulajdonságokhoz van ami általános képességekhez ad pontot. És van a harci technikás és csak mágusok számára jó könyv is. A teljeség igénye nélkül van Bodagnál, Denerinbem, Orzamarban, az elfeknél és az utazó törp kereskedõnél is. Azt viszont nem tudom, hogy melyik mit ad azt próbálgatni kell. Járd végig a felfedezett helyszíneket és kutakodj megfogod találni. Itt egy link a könyvekrõl hátha segít: http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=DAO_Items&_cgifunction=search&DAO_Items.type=Tome
Ha megcsináltad a pagonyelfes küldiket azután énekel majd.

PAtr0n
Ez a város kulcsa küldi érdekes volt számomra.
Minden nehézség nélkül megtaláltam az összes tekercset, bár az utolsót (ami az aréna várótermében volt) már elõbb is megtalálhattam volna, ha nem vagyok vak. Ugyanis én nem figyeltem, hogy az aréna elõterébõl 2 váróterem nyílik 😊 Utána mentem Vartag-hoz, hogy beszéljek Bhelen herceggel, akkor vettem észre, hogy ott van a kulcs. Na ez volt még a jó: Felvettem és ajtót kerestem hozzá. <#idiota>
Aztán pár óra rájöttem, hogy gyûrû, amikor a cuccaim közt megtaláltam, és láttam milyen bónuszokat ad. 😊
Nekem még nem énekelt Leilana, pedig már elvárnám tõle, mert 100 a szimpátiapontjaim nála 😊 Amúgy teljesen kivagyok ettõl, hogy már 100 a csajszi, oszt még van nálam egy rakat ajándék amit csak õ fogad el normális pontszámot adva.

A képzettségadó (nem képesség) könyv hollétében tud valaki segíteni? Sehol nem kapni ilyet sztem, ha meg mégis, akkor meg nagyon béna vagyok. <#rolleyes>

Tényleg?Köszi a kioktatást.Amúgy eddig 40 órát feccöltem a játékba,és elég sok info van benne.Sajnos mindent én sem tudok megjegyezni és elõfordul,hogy valami elkerüli a figyelmemet.Örülök,hogy Te ilyen tökéletes vagy...

Hali Krisztajo! Tudtommal Leliana énekhangja Aubrey Ashburn. Egyébként zeneszerzõként is közremûködött a játékban, Inon Zur-ral együtt. Õ énekli az "I am the One" dalt is, ami a játék fõ zenéje. Inon Zur honlapján több infót is találhatsz, sõt videót is a zeneszámok felvételérõl.

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB