18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#12202 Minimális gépigény:
CPU: Intel Core 2 Single 1.6 Ghz Processor (or equivalent) or AMD 64 2.0 GHz Processor (or equivalent)
RAM: 1GB (1.5 GB Vista and Windows 7)
VGA: ATI Radeon X850 256MB or NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater (Windows Vista: Radeon X1550 256 MB or NVidia GeForce 7600GT 256MB)
DX: DirectX (November 2007)
OS: Windows XP (SP3) or Windows Vista (SP1) or Windows 7
HDD: 20 GB HD space
Hang: Direct X Compatible Sound Card
-
evil 007 #12201 nem érzékelek támogatott videokártyát 256 os van a gépembe ati jo lenne ha segitenétek :) -
vasziszdasz #12200 "bandályát"
-
Theron #12199 erröla rajongoi dlc-s oldalrol hogykell letölteni? regelni kell?
-
#12198 ja az nekem is megvan. de ez egy kis teremben van... és a fal felé néz a romos kis kö oltár -
Theron #12197 az az oltáros dolog jolenne mert engem is érdekel.. ott 1 edül az a vizes oltáros rész sikerült aszt meglett a szet amit azok a csunya csontik meg a haverjuk dob :)
-
#12196 a breciliai romok-nál vagyok, és nemvágom azt a részt ahol van egy kis törött oltár... és azt irja h rélehet helyezni valamit... de micsodát? és hol találom? -
evil 007 #12195 szoval senki senki nem tudja? xxd -
#12194 de fél óra kb a játékidő :) -
#12193 azzal volt a gond...pontosabban azzal, hogy rossz helyen futtattam...most már elindult :) -
#12192 Idöközben meglett. El kell inditani a DLC Decrypter-t és akkor már jó lesz. -
DarkBlade #12191 Nekem van 1.
Ha w7 -et használsz, akkor rendszergazdai módban kell indítani a programot. -
#12190 Nekem is ugyanez van :(
pedig frissitettem 1.03-ra is a játékot -
#12189 A DLC alapfájl mellé kell egy offer fájl is, amit ugyanúgy az updaterrel telepítesz. -
evil 007 #12188 12178? valaki? :s -
kreknorbert #12187 Ha Kaitlyn-nek adsz, akkor Teagan bannhozz megy majd feleségül, ha Bellának, akkor Denerimben egy sörfőzdét nyit majd, az éjfattyak ellen tulajdonképpen minden hatásos, legtöbbször a támadó elemi varázslatok a jók(természetesen, ha mágussal vagy)nekem a démonoknál a villám és jégvarázslatok jöttek be, de ha van tűzgolyód, akkor az is sebzi őket
remélem ez segít -
horthy #12186 Lotheringet megcsináltam a sötétcsapat egy vagy két melléküldetése még nem teljes , Redcliffe falut megvédtem a kastéybol kiözönlő " Élöhalottaktól " jo sok gyógyital ráment , A kastély udvarán elpüföltem a fődémont Revenant-t és bandályát ugy hogy ne halt meg senki a támogató lovagok közül . Még a kastélyba nem mentem be ! Van még egy melléküldetésem a redcliffe-i dicsőség táblán ( mert a többi már kész ) " Pánik a menedékben ! " .
Elöször is azt szeretném megkérdezni hogy azt a rengeteg sok éjfagyat ami a menekülöket támadja milyen taktikával , varázslattal ,méreggel ,vagy csapdával verjem le ? Egyszoval hogy csináljam ? A redcliffe-i kastélyba a démon által megszált Connor testörségét még nem nehéz leverni kivéve a feltámasztott szobrokat ha át akar menni az ember a szomszéd helyiségbe . Lényeg ami lényeg hogy Connor anyját nem akartam beáldozni és elküldtek a körmágusokhoz a körtoronyba ! Majdnem sikerült megcsinálni csak a végére a fagydémonőt és a negy védő megtévesztett templomost nem sikerült leverni mert kifogytam a gyógyitalbol . Milyen felszerelést vigyek a körtoronyba mivel lehet hatékonyan irtani ( varázslat , méreg , csapda , fegyver ) ezeket a démonokat ? Mire sebződnek tűz , jég , villám stb ? Hol lehet kapni sok gyogyitalt ? Ja és még egy utolsó kédés érdemes-e Redcliffe-i faluban a kápolnába lévő Kaitlyn-nek 500 ezüst-öt adni meg a szintén a falu kocsmályában dolgozo Bella-nak 500-ezüst-öt adni ? Mert van böven pézem csak fölöslegesen nem akarom elszorni ! -
#12185 Hmm, ezt én úgy értsem, hogy tök felesleges megvásárolni a DLCket, mert le lehet tölteni "warez"-t is és azzal is működik az eredeti verziós játékkal? -
oz #12184 Haladj előre a történetben. Majd egy adott ponttól fogod tudni látogatni. -
#12183 Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy elf negyedbe hogy lehet eljutni Denerimben?? Mert a katona aki ott áll a kapunál, azt mondja h valami felkelés tört ki, és le van zárva a negyed... Ötlet?
Előre is köszönöm a válaszotokat. -
#12182 lehet hüle kérdés, de előferdülhet, hogy az a nyüge, hogy nincs olyan végigvitt játékmentésem, amikor feláldozta magát a fő kari ? (csak egyéb megoldások... az önfeláldozós mentésemet elfelejtettem elmenekíteni egy új windóz telepítése előtt és ment a levesbe) -
#12181 meg fogsz lepődni, de ezzel a verzióval próbálkoztam először, ugyanezen eredménnyel ... és követtem a leírást, szóval nem tom mi van... -
#12180 Ez kell nektek
Dragon.Age.Origins.Darkspawn.Chronicles.DLC-ARM
Bemásol/felülír, indít, játszik. -
#12179 nekem egyszerűen annyit ír ki a legújabb dlc-re, hogy "nem lehet betölteni a modult", pedig a letölthető tartalmak között "elérhető" állapotban van (bár valamiért nem zöldes a háttere, mint a többi kiegészítőnek)
a RequiresAuthorization -ok is mind 0-án vannak...
tippek, ötletek ? -
evil 007 #12178 sziasztok én feltettem és azt irta hogy nem támogatott a videokártyám ati 9550 em van tom régi de azthittem ezen még elfut vmert a minimális gépigánybe siműn benne van 256 os szoval nemtudtok vmi megoldást? -
#12177 Na megoldottam nem írtam át a RequiresAuthorization 1ről 0ra =) -
#12176 Sziasztok!
Letöltöttem a DLCket + a 1.03 patch-et.. és amikor feltelepítettem meg elindítottam a all.bat-ot, belépek a játékba.. és valamiért nem engedélyezettek a DLC-k (többsége..) Mitől lehet? Jelentkezzek be azt kéri... de remélem legtöbben tudjátok miért nem teszem -.-' -
#12175 1-1 tárgy* -
#12174 Hali,
megkaptam a jatek gyujtoi kiadasat, meg a kiegeszitojet es 4-5 DLC-t. Nos van a bizonyos Vérsárkány páncélzat és a gyűjtői kiadás, ahol azt írja, hogy egyet-egyet alapból megkapok, a többit a játékban bizonyos 2 helyen szerezhetem be. Az a gond, hogy semmit sem kaptam, csak valamilyen tűz gyűrűt, ami egy másik DLC-hez van. Valamit biztos nem tudok, lehet az a gond, hogy nem játszottam még végig, vagy nem tudom, megoldás?
Köszi -
Theron #12173 akinek kell help még az irjon -
steweee #12172 a lesbian sex partyt biztosan felrakom hihi :) -
rosscowka #12171 Bocsesz.....pár oldallal viszább megtaláltam rá a választ! -
rosscowka #12170 Valaki megtudná adni a helyes sorrendet a bűverdőben található kődarabok összekötéséhez? köszke -
steweee #12169 a használható/alapjátékból hiányzó modokat, dolgokat fel tudná vki sorolni említés szintjén ? mint pl. a minden városban lévő láda...
még m ost fogom telepíteni a játékot, és jó lenne elsőre is tökéletes játékéléménnyel végigvinni... -
unusual #12168 Küldtem pm-et. -
#12167 Akad egy pár... -
#12166 Vannak olyan rajongói modok amit érdemes kipróbálni? -
csabesz1987 #12165 csak sajonos az még odéb van:( -
csabesz1987 #12164 sztem ehez már nem lesz kieg a fejlesztók sztem most a 2 fejlesztésébe adják minden erejüket -
fnorbi89 #12163 Sziasztok! Legújabb DLC-ről szeretnék véleményt mondani!
Én simán letöltöttem, tehát nem adtam érte pénzt! A játék jó volt egy dlc-től sose kell sokat várni, az mondjuk igaz a Fallout3-ban kifejezetten jók voltak ezek a kis kiegészítők de az teljesen más játék! Pénzt így utólag átgondolva nem adnék egy dlc-ért sem maximum a palás és GW erődért.
!!Egy kérdésem lenne: szerintetek lesz-e még egy nagyobb karíverű expanzió a játékhoz?!!
A Awakening az szerintem nagyon jó volt de hiányzott belőle valami talán az hogy kevés szál kötötte össze az eredeti sztorival!