Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Ne sírj kislány <#wink>

Kikerülnek (kikerültek) a javított DLC-k is a warezoldalakra, de azt, hogy a javított, vagy még az optimálizalatlan verziót töltöd le elég bizonytalan lehet.

Egy hosszabb küldetés az egész (elsõ játékra talán másfél óra), néhány érdekességgel megtûzdelve.

Nem kérnel azok semmit, csak ha oktalanul warezolnak. A dazip formátumot a daupdater.exe szépen telepíti és mindent beállít. A fan made modokat is hasonlóképp...

Nincs szerintem ilyen szûrés. Viszont minden reinstallnál manuálisan fel kell tenned a warez dlc-ket, mivel az accountod nem "tud" ezekrõl. Ha eredetiben vannak meg, akkor meg alapból látszanak a letölthetõ tartalmak között.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Sheltem
Rendben, csak mert ugye ezek a dlc packok kérnek valami beállítást 0ra állítani az egyik config fileban, és reméltem, hogy ha az eredetivel be leszek jelentkezve, nem szûri ki a "letöltött nem legális dlc pakkokat". Ezekszerint emiatt ne aggódjak.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Igen
Igen
Igen...

akkor nekem sosem lesz meg ez a dlc
<#rinya>

Sheltem
Úgy döntöttem megveszem a játékot ezért lenne 3 kérdésem:
- Mint tudjuk magyar feliratos, de ha akarom mehet full angolba is?
- A dlcket nem tervezem megvenni(azért nem esek túlzásokban énsem) menni fognak a "biztonsági másolatok" az eredeti játékkal ?
- Collector edition semmi másban nem több a simánál(nem a doboz tartalmára értem hanem a játékmenetre) csak pár tárggyal amit dlc packban is letölthetek tehát tulajdonképpen a sima játékot is könnyedén collectorra tudom csinálni?
Légyszíves erre a 3 kérdésre aki tud válaszoljon így már ma mennék is érte.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szintén Ostagar, megtalálom a kirélyi csaléd kardját. Zevran: "Kiváló kard, kell nekem..."

Még szerencse, hogy csak úgy mondta a levegõbe, nem beszélgetés volt, mert biztos orrbaverem...

Mindenesetre respect a BioWare-nek. Úgy látom, odaigyeltek minden apró nüanszra a DLC-kben is. Ha van kutyám, mire odaérek, akkor itt nincs blöki, ha nincs, akkor lehetõségem van szerezni egyet. Ha Zevran velem van a kard megtalálásakor, csorgatja érte a nyálát, stb...

A mágusok ládáját ellenben nem értem. Illetve talán igen.
A kezdõ ostagari jelenetsorban megszereztem a kulcsát, ki is ürítettem ahogy kell, de mos megint itt van, lezárva, csak kulccsal nyitható. Kulcs meg sehol. Nekem valahogy nem logikus, hogy kiürítettem, visszazártam, majd a kulcsot eldobtam, amikor egyébként mindenféle szir-szart hurcibál a karakter magával a quest tárgyak között...

Elvileg a DAOriginsConfig.exe -> grafikán belül kitudod választani.
rage
Megvettem a játékot, ami ugye magyar feliratos.
Vagyis annak kellene lennie...
De a magyar nyelv nem volt választható, így angolul telepítettem fel.
A játék lemezén pedig látom, hogy rajta van minden magyarul is...
Lehet, az angol XP kavart be?
Gondolom, utólag is át lehet tenni magyarra, igaz ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Fantusz
Lány nem lehet köcsög <#nevetes2>

Warezolás magánügy - nem beszélünk róla. <#circling>

A Return to Ostagar warezos verziója január elején kikerült a netre, ami nem véletlenül bosszantzotta azokat, akik pénzt nem sajnálva várták, de õk csak most juthattak hozzá.

A warezra fekerült Return to Ostagar optimalizálatlan, végigjátszható a küldetés, megszerethetõek a páncélok, fegyverek, de az ellenfelek nevetségesen gyengék - vélhetõen ezt javították idáig.

Éééés jövök és megint értetlenkedek 😄
Mi az hogy a warez verzió hoki? Meg hogy balance-olva?

(mielõtt esetleg miattam tör ki "méwarezolszköcsög?!", én azért nem veszem meg, mert nincs felesleges 12rugóm arra, hogy kinyírjak egy játékot. Az elõzõ dlc felrakásánál is újra kellett raknom 2x mert valamit elk*rtam. Szóval amíg nem leszek profi a témában, vagy nem lesz elég pénzem, hogy informatikussal rakassam fel a játékot (hehhe), titeket boldogítalak. Bocs az offért, csak a békesség kedvéért <#lookaround>

Passzolok mert nem volt fent a kalóz nálam. Elvileg annyi a külömbség igen.
Hy mindenki! A warez és a legális Return to Ostagar miben különbözik? Gondolom jobban van balance-olva,nem?

Khm...

Most járok Ostagarban (visszamentem, télen). Kutyám nincs, mert nem gyógyítottam meg a blökit. Ritkítjuk az ellent, egyszercsak egy bejátszás: egy kutya ugat a kennelben. Beszélgetés:
Wynne:
- szegény, majd meg fagy. Legalább etessük meg...
Adok enni a blökinek.
Elengedem.
Odajön, hálálkodik.
Wynne:
- De aranyos. Nevezzük Nyulinak...

Ez kész.....

Néztem jan 5 óta csak meguntam. Szerintem cache-bõl hozta fel a weboldalt a böngészõm, azért nem vettem észre hogy mi van. A warez verzió hoki, nem igazodik a szinthez.
Én megvettem még aznap. Valóban lehetett volna jelezni, de feleslegesnek éreztem, mert a többség letöltötte warezban. Ajánlom egyébként a Bioware Social Network fórumán a Dragon Age: Origins News and Announcements figyelését, elsõkézbõl lehet tudni a megjelenési dátumokat.

Valaki jelezhette volna akkor. A játék kb 5 perc várás után dobta fel.
Ebben a végigjászásban eladtam a sárkánypáncélt, úgyis owerpowa hehe..
nekem is CE, en egyböl feldobtam minden exträt hozzä, gyürüt egyböl adta, a päncel viszont hetekig nem jelent meg, mondom hätha nem ütöttem be a kodot, bevesem megegyszer, erre irja hogy mär felhasznält..fasza, erre mäsnap inditom a game-t, ott a päncel<#fejvakaras>..a patchek utän "jött meg" hirtelen a päncel<#nemtudom>...peccselted mär?
Fantusz
Az a kiindulási pont.
Olyan, mint Levi a táborban, vagy a kereskedõ a hágón.
Odautazva tudomást szerezhetsz a feladatról, de a küldetés érdemi részéhez kell a DLC, (megjeneik az elérhetõ tartalom ablak).

Ezt akartam is kérdezni, hogy most mi van. Eddig semmi nem volt ott, aztán 29-én egyszercsak ott lett egy új helyszín a térképen.

Köszönöm a segítséget!<#boxer>
Már január 29-én megjelent...

Sheltem
Valaki erre?

Másnál rögtön megjelent ez a ring a letöltött contentek között(és a tárgylistában is?)

Azt írja Lothering után mehetek oda 😛 Na lehet agyalni az új karakteremen.
Na, ez jó hír. Este akkor töltöm én is. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Érdekes, míg ezt leírtam megjelent végre... töltöm 😛
Tetves bioware, leveszi az oldaláról a coming soon-t de akkor se elérhetõ az Ostagar.... Kapják be.
Sheltem
Ja és pont ilyen nevü installált contentem sincs.

Sheltem
Sziasztok!

Aktiváltam a Dalish Promise Ringet de nem jelenik meg az inventorymban.
Valakinek volt ilyen? Mi lehet a gond?

spidey
Csak kettõt raktam még Str-re, Con meg speckó tárgyakkal annyi, meg nem árt amúgy se, mert 3 mágusom van és bekerül néha a darálóba. Köszi a választ!

Fantusz
Totál fölösleges volt erõre potokat herdálni, bûvharcosnak a mágia érték lesz a módosítója.

spidey
bocs, 27 a Con

spidey
Szeretnék egy Arcane Warriort csinálni a Mage karimból, csak késõn csináltam meg a küldit hozzá(lvl 16). Érdemes még? Most 16 a Str-je, 20 körül a Con, ha ezekre gyúrok, fog tudni még csapkodni hatékonyan egy másik tank mellett a Landsmeet utáni küldetésekben, vagy abszolút nem érdemes?

Sziasztok!
Érdeklõdnék h hol lehet letölteni a dragon age magyarosítását.
ok, köszi, mint a the witcher-ben, 15 000 penz ment a kukäba, de semmi gond, mindent megvettem ott is ami kellett

annyira jo ez a jätek, hogy delutän nem tudok mär a melora koncenträlni, azon filozok milyen partyval folytassam este ha hazaerek<#idiota>
Lehet, hogy igazad van majd kiderül.
A 20 erõ mindenképp kell már csak Wade sárkánypáncélja miatt is.
De miért ne lenne elég az igazán jó kardokhoz a 30 erõ?
Én most úgy fejeztem be a játékot, hogy az egyik kardom a meteorkard volt a másik meg amit Gaxkang-tól zsákmányoltam. Egyikhez sem kellett 28-nál nagyon erõ. És szerintem ezek már elég finom gyilkoló szerszámok! Ezekkel én egy szerencsevadászt is simán eltudnék képzeni.
Az még odébb van kicsit, de kösz...

Amúgy próbálgatom a Winter Forge modot. Még nincs kész teljesen, de alakul. Nem teszi könnyebbé a játékot, de érdekesebb lesz tõle. Alapszinten hiába veszem meg az összes létezõ receptet, a nehezebbeket csak akkor tudom majd elolvasni, ha már megfelelõ szintre húzom az enchanter képességet (új képesség a csapdakészítés, túlélés, harci tapasztalat és társai között), vagy fel kell venni a karaktergenerálásnál, vagy a táborban lévõ elf nõ adja az elsõ szintet. Érdemes megvárni, mert automatán megadja, nem kell rá külön pont. A növeléshez már igen.
Az esszenciák kezelése hasonló az NWN2-ben megszokotthoz. Két gyengébbõl lesz egy erõsebb. A komolyabb értékû esszenciákból, kövekbõl (húskõ, élõ kõ, ilyesmik) tisztító adalékból és legalább 4 éjgalócából lehet valamilyen tulajdonságot növelõ követ készíteni, amit be lehet építeni egy fegyverbe, páncélba, övbe, gyûrûbe. Nem azonosak a rúnákkal, ezek végleges hatások az adott tárgyon (a tárgy megsemmisülése árán visszanyerhetõk az esszenciák), és összesen 5 lehet egy tárgyon maximum. Olyanok mint életerõ plusz, életerõ regeneráció, állóképesség plusz, állóképesség regeneráció, erõ plusz, mágia plusz, stb...
A kövek jó pénzért meg is vehetõk...
Az alap reagenseket (éjgalóca, mindenféle adalékok, lírium por, elfgyökér, stb...) elõbb az új képesség segítségével (ki kell húzni az eszközsávra ezt is) elõbb át kell alakítani. A tárolásukra külön spéci láda van a táborban, abba csak ezeket, a köveket, esszenciákat meg a recepteket lehet bepakolni.
Vannak még mindenféle ércek, deszkák, egyebek a fegyverek páncélok gyártásához, fejlesztéséhez.
Üllõ, tároló és "enchanter állvány" a táborban...

Fantusz
A torony felsõ szintjén egy zárt ládában találsz használható tõrt: Vadember bökõje.

Stimmel. Alig várom, hogy végre eljussak két jó tõrig. Addig marad az ügyesebbik kézbe a kard, amit kaptam az elején...
Bátraké a szerencse alapon egybõl elmentem a mágustoronyba, most épp az álomvilágot járom. 7. szinten, rémálom fokozaton kicsi tnehezebb, bár most gyógycsomag túltengésem van. Vagy valamelyik modtól, vagy a szint miatt, de igen sokat dob, meg venni is tudtam. Korábban mindíg ki kellett számolnom, hogy melyik karakter sérülését akarom gyógyítani, melyikét nem annyira, most meg 20 körül van kis csomag...

A lockbash mod meg egész jó lett. Ha nem tudja felnyitni, szétveri a ládát, majd kapok egy listát arról, hogy mit sikerült összetörni és mi marad épen...

Fantusz
Igazán jó kardhoz kevés a 30 erõ is, egy minõségi könnyûpáncéhoz pedig kell a 20 erõ.
Két tõrrel szimpibb, mint otromba kardokkal :-)

Ha kardokkal szurkálódik, kell az erõ, ha csak tõrökkel, akkor nem.
Két fegyverrel harcoló fürgelábra nem adunk olyan páncélt, amihez 20-as erõ kell, az a pajzsos harcosokra való.

Fantusz
Szerencsevadásznak sok passzív képessége van, amelyek nem zabálnak állóképességet.
Egyik ilyen, hogy minden hátbaszúrás kritikus találat, egy másik a hátbaszúrás szögét növeli, akár szembõl is képes lesz hátba szúrni az ellenfelet.

Erõre a jobb páncélok miatt 20 pont muszáj sajnos, de a fegyverek miatt nem érdemes erõre gyúrni, nem nyer vele annyit, mint a másik oldalon veszít.

Ügyesség és dörzsöltség a két meghatározó tulajdonság.
Egészségre nem nagyon szoktam pontokat rakni, Ozammarban megveszem az Életadó gyûrût, plusz még néhány bónuszt adó cumó, s Wynne...
Az állóképesség igény akkor ugrik meg, amikor a kétkezes fegyver csoportból is használhatóvá válik néhány (lendület, riposzt, nyomorítás, stb), de elõbb a szerencsevadász csoportot puzzlezom ki.

Mindkét oldallal ne tudsz boltolni. Egy darabig igen, aztán valamelyik közvetítõ berág és elhajt a vérbe. Próbáltam.
Nálam úgy lett Harrowmont a király, hogy az üllõt szétvertem, a kovácsgólemmel csináltattam egy koronát és Harrowmontnak adtam. Bármelyiknek adhattam volna, az lenne a király...

Ha X-Boxon jatszol akkor talan. PC-n a pontokat vasarolni kell, es igen azokat tudod bevaltani utana a letoltheto tartalmakra.
Kongy
Üdv! Orzammarban vagyok, és most mindkét oldalnak dolgozom. :S Megcsináltam az arénás küldit és a bányába is lementem a lord-ért. Most az lenne a feladat, hogy beszéljek Harrowmonttal, legalábbis Vartag ezt mondta nekem. Csak az a baj, hogy a házában nincsen, és sehol máshol sem találom. Hol van Harrowmant?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hi!
Az 1szeri felhasználható kód mit jelent?(eredeti game,a dobozon van rajta,és április 30-ig érvényes)
A letölthetõ tartalmakat a pontokkal tudom letölteni,amiket a játékban szerzek?
Igen tudom, hogy lehet, csak én két karddal szeretnék a szerencsevadásszal is nyomulni majd. Az pedig kérdéses, hogy marad-e a szükséges dörzsöltség és ügyesség mellett 30 pont az erõre is. Mert persze az akaraterõt és életerõt is nyomatni kell. Én egyébként egy Bajnok-Párbajhõs variációt tudnék nagyon elképzelni már ha lehetne! A végsõ küzdelemben én a mágusokat hívtam, õk is egész jól teljesítettek, de ezek után majd kipróbálom hogy milyenek az elfek. Nálam csak azok jöttek akiket hívtam.
Shiwo
az orzammari máguskör nálam is befigyelt, ugyanezen elõrejelzésekkel

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../