Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, és nem sikerült még felrakni az ostagar dlc-t, ugye... de legalább még nem nyírtam ki a játékot, mint múltkor 😄
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Szóval ha csak a játék eleje közepe felé tartasz akkor még ne vedd meg.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Vagy felteszed a storage chest modot, és akkor mindég ott lesz a táborban egy láda, amibe pakolhatsz. Én is feltettem, nem volt kedvem a kacatokat állandóan Harcosbérbe hurcolni.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
CSAK a Fradi
A kaszt lényege hogy vérmágiával kell kezdeni a harcot majd kikapcsolni és manából folytatni a varázslást.
A szerintem értelmetlen kasztok az alakváltó, és a felderítõ, de a bûvharcos is súrolja az értelmetlenség határát.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Viszont nem egy túl jó spec, szóval én nem szórakoznék vele.
CSAK a Fradi
valahol látom a bónuszt amit a teljes setért kapok? (ugyanis a walkthroughban benne van de játékban nem látom)
srácok, és most már lányok is😊
érdemes 22 aranyat kiadni olyan könyvért ami egy plusz képesség, vagy varázslatot ád?..az összes vagyonom kb 23 arany, de tulajdonképpen mindenki csinosan öltöztetve, szintje szerint, potik bõséggel, hozzávalók úgyszint..valamint akad-e olyan láda ahova pakolhatok úgy hogy nem tûnik el?
köszi szépen
return to ostagar mikor lesz elérhetõ? vagy új játékot kell kezdenem hozzá? és a másik nem tudjátok mikor jön ki az awekening?
Nálatok is elõ szokott fordulni ez néha ?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nem tudom mennyire szokás vagy nem szokás itt videókat berakni, de most beteszem az Awakening egyik trailer-t melyben egy új csapattag jelenik.
Anders
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Ki lehet ugyan szelektálni a mentéseket, az adathalmaz többségét ezek adják, de akkor nem tudod betölteni az adott állást.
Itt ugyan az a kérdés is felmerül, hogy van-e valami célod ezekkel a mentésekkel.
Másik terjedelmesebb mappában a DLC-k vannak, ezeket vissza kell rakni, de szerintem újra letöltve-telepítve.
Ismétlem: szerintem.
Ki nem próbáltam, úgyhogy még az is lehet, hogy mûködni fog egyszerûen visszamásolva a régit - próbáld ki, ha gondolod.
A képeket tartalmazó "emlékgyûjtemény" nem szükséges a játékhoz, de ennek a mérete nálad kb 100 Mb lehet.
Nem rábeszélõ szándékkal írtam, hogy csinálj egy 15-30 GB-os partíciót a rendszernek, a játékokat pedig telepítsd egy másikra.
Nekem ez évek óta bevált, ha szerencsém van néhány játék még egy Win reinstall után is mûködõképes marad (többsége nem).
Fõ ok a praktikusság nálam, átlag negyedévente telepítem újra a rendszert, olyankor csak a 30Gb-os lemezterületet kell törölni-formázni.
Én mindig mindent a C-re szoktam telepíteni. Eddig egész jól elvoltam vele. A másik particiómat csak adattárolásra használom oda sosem telepítek.
A C-men jelenleg is több mint 450 GB hely van. Csak arra tudok gondolni, hogy azért települt a másikra mert a Karaktergeneráló progit véletlenül odatettem.
És a C-n lévõ Bioware mappák közül melyik kell, én lementettem az egészet, ami így több mint 2,5 giga lett. Ez mind szükséges?
Nagyon szeretném, ha megtudnám oldani a karim és mentéseim visszatételét mert a kieget. majd ezzel szeretném folytatni, ha lehet.
Abban a küldiben az tetszett, hogy akár mindkét fél számára is jól ki lehet hozni.
Fantusz: én is készülök újratelepíteni a rencert (WIN7 RC van sajnos, megy fel a teljes), és sztem a documentsben levõ mappán kívül nemigen kell mással majd bajlódni a visszatelepítéskor. DLC-k nem hinném, hogy a registrybe íródnának.
Amúgy meg tényleg az a legjobb módszer amit írtál: 30G körüli rencerpartíció (Vistának meg Win7-nek fõleg), és csak programokat telepíteni oda, játékot, böngészõ letöltési mappát, torrentmappát, stb.. külön partícióra szigorúan!
Ja és ME2 ready vagyok én is, már csak ennek kell vége lennie... <#vigyor2>#vigyor2>
hammerGT: #10591
Játékok egy másik partícióra telepíthetõk, a mentéseket így is a C-re kerülnek (Dokument mappa), néhány játéknál ez több gigányi adat is lehet.
Valószínûleg a Dragon Age már azért ment a másik partícióra, mert a C-n kevés volt a hely.
C meghajtó méretét ajánlott 15-30 Gb közöttire állítani a Windows reinstallkor, csinálni egy partíciót a játékoknak - ha ez megoldható.
DLC-khez elvileg tartozhat egy regisztrációs bejegyzés, amit a daupdater hoz létre a telepítéskor.
Windows telepítés után ez a regisztrációs bejegyzés hiányozhat, ezért szükséges lehet a DLC-k újra telepítése is.
Gyakorlatban nem tudom valóban így van-e, az is elképzelhetõ, hogy elegendõ csak a mentésekkel együtt visszamásolni a modokat - majd beszámolsz a tapasztalatokról <#crazya>#crazya>
Ja úgy néz ki sikerül szereznem CE változatot jövõ héten(nem akarom elkiabálni).
Fantusz! Ez egy érdekes szitu nálam. Eddig minden játék a C-re települt, de ez nem. Van két particióm, de a másikat sosem használom telepítésre. A DA mégis magától erre (E meghajtó) települt fel.
Ezért nem tudom, hogy a reinstall elõtt szedjem le onnan is rendesen vagy csak a telepítési mappát töröljem?
Egyébként hogy érted, hogy esetleg újra kell telepítenem a DLC-ket? Én azt olvastam a kódoknál, hogy csak egyszer lehet felhasználni õket?
Igen a reinstall után jöhet az ME 2 már alig várom!<#vigyor1>#vigyor1>
A kimentett mappát vissza másolva más érdekesség állhat, illetve nem állhat elõ:
mûködni fognak-e a DLC-k a régi maoppával visszamásolva, vagy azokat ismét telepíteni kell? - ettõl függ, hogy a mentéseidet rendben be tudod-e tölteni.
Ha belenéztél a mappákba, nem csak a játékhoz szükséges dolgokat találod benne.
Minden karakteredrõl képeket készít neked a játék, ezeket elteheted emlékbe, kidobhatod, használhatod háttérképnek, stb.
Ui: Láttam a Mass Effect2 kaland van elõkészületben nálad is <#eplus2>#eplus2>
"The trees move. Do you not see it?"
-Ideje indulnunk, mert ha nem sietünk, megsértjük a vezérdémont, akkor bánatában összecsomagolja a Veszedelmet és tovább áll..😄😄
Gigabyte GA-MA790X-DS4 | AMD Athlon X2 6000+ @3300 MHz (220*15) | Leadtek 9800 GT 512 mb GDDR3 | Kingston HyperX 4096 mb (4*1GB) 825 MHz 2.18V (4-4-4-13) | Hitachi 320 Gb 7200 rpm 16 mb SATA2
A Bioware nagyot hibázott, amikor az ígért határidõre, hacsak néhány órára, de közzé tette a kiegészítõt, majd gyorsan vissza vonták.
Ennyi idõ elég volt ahhoz, hogy beinduljon a warez.
Sokan kifogásolják a Return to Ostagart, szerintem nem rosszabb, mint a másik két küldetést adó hivatalos mod, azokban sincs 1-1,5 óránál több játékidõ.
Remélhetõleg addig nem jutnak el a kiadók, hogy a játékokat küldetésenként kelljen megvenni, a játék csak a fõküldetéssel jöjjön, a mellékküldetéseket egyenként adják hozzá DLC formában<#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!