18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
DAK3 #12322 hm:) lehet majd az leszek:D bár aszitem ütni és varázsolni is tudok majd:(:D valami varázslos féle leszek de ezmajd eldöl:) minden esetre köcc:) -
#12321 Inkább már egy nagyon tápos harcosnak mondanám ugyanis fegyoval a kézben nem tudsz varázsolni igy inkább ugyis csak kaszabolni fogsz vele. -
DAK3 #12320 semmit,és te?:O -
#12319 te mit szívsz? -
DAK3 #12318 kéréd: öm... van egy ugynevezet ARcane (ha elirtam bocs) tehát Arcane warrior(ha roszultudom bocs):) tehát ez jó kari és ha jól értelmezem ezegy harcos/varázsló? -
vasziszdasz #12317 Kérdés: a stonefist hány %-ban shatterel? Kipróbáltam, de szinte sose jött össze, érdemes erőltetni? Mindenhol nagyon sztárolják, de én nem látom az eredményt. -
vasziszdasz #12316 Egyedül a kezelés zavar, olyan mintha minden tárgy egy nagy kocka lenne, amiből az átlátszó részek is leárnyékolják a mögötte levőket. Pl. hiába klikkelek egy töküres helyre, baszik odamenni, de ha kicsit elforgatom a kamerát, hirtelen megjön az esze. Egy fűszálban képes elakadni, ami sztem elég gáz a 21. században. A korábbi bioware gamékban nem emlékszem ilyen méretű hibákra. -
vasziszdasz #12315 Inkább fejlesztett. :) A D&D-ben elég gáz a varázslat elfelejtés, lövök 3-at, aztán meg csak állok móka nem jön be, itt ezt kijavították. -
#12314 Egyszerűsített Neverwinter Nights:) -
kreknorbert #12313 EGy nagyon jó játékhoz:D -
vasziszdasz #12312 Egy játékhoz. -
DAK3 #12311 mihez hasonlit a játék?:D -
#12310 Nincs jelentősége.
Ha elég jó a befolyásoló képességed meggyőzheted, vagy megfélemlítheted, s nem kell vele harcolni, da abból se lesz előnyöd, (igaz hátrányod sem) ha megölöd, nincs nála semmi értékes.
A döntés egyszerűen csak arról szól, hogy képes vagy-e meggyőzni, illetve akarod-e, hogy a lovag életben maradjon, tisztességes párbajra hívott, az elesett bajtásaiért.
(a kihívást elfogadva meg kell ölnöd, tehát ha meg akarod kímélni az életét ne harcolj vele.
Döntsd el, hogy,leszel-e egy tisztességes, de megtévesztett lovag gyilkosa, vagy sem) -
horthy #12309 Ser Landry-t érdemes-e kinyirni párbajban Denerim-ben ? Van-e jelentősége a történet szepontjából ? Mert van jo cuccom hogy kinyirjam párbajban csak nemtudom megéri-e ? -
landor00 #12308 KÖSSSZ!!!! majd holnap megnézem ma fáradt vok -
#12307 Parancsolj -
#12306 Ne is mond hihetetlenül bonyolult rész emiatt nem toltam végig a játékot, elmehetnek a francba hogy azt hiszik majd gondolkozni fogok ezek tiszta hülyék... -
landor00 #12305 ja ok kösz de nemtod mit írjak be? vagy írjam be így magyarul? -
#12304 youtubeon fenntvan csomo video rola, ha nagyon nem megy -
landor00 #12303 Van egy küldi az a neve hogy "A hit próbája" meg kell szereznünk benne egy ereklyét amivel segíthetünk Eamon arl-nak hogy felépüljön. Na de az a bajom a küldivel hogy van egy ojan rész ahol kövekre kell állnunk más-más csapattársunkal és az egyik ember meg rajta áll azon a hídszerűn. És ez a híd 4 részből áll és mindig tovább kell lépnünk a következő fokozatra ha lenyomtok jól a köveket !tehát 3 ember áll a kövön egy megy a hídon és jól be kell ánunk hogy a híd egy következő fokozatára léphessünk! Nem tudom hogy értitek miről beszélek de ha megcsináltátok ezt a küldik akk PLS HEEEEEEEELP!!!!!! -
#12302 ollé -
#12301 Szellemek ellen:) -
horthy #12300 Köszi a választ !
Azt még elfelejtettem megkérdezni hogy a szellemsebzés milyen lények ellen hatékony ? -
#12299 Feltámasztás varázslat a szellemgyógyító specializácihoz tartozik, Wynne mellett a többi mágus is képes elsajátítani, de előbb spacializálódni kell.
Lothering menthetetlen, az első szövetségesek beszervezése után (közben) elsöprik a falut az éjfattyak.
Respawn nincs a játékban, kitakarított területeken újabb ellenség csak küldetésekhez kapcsolódva jelenik meg.
Csapdázni harcosssal nem tudsz, szerencsevadász kell hozzá, ugyanis a csapdák lerakásakor az ellenfelek is ott vannak, mesteri lopakodás szükséges a csapdaállításhoz.
Vannak erős csapdák, de még szerencsevadásznak is inkább móka a csapdaállítás, mit gyilkos technika, erős mérgekkel sokkal hatékonyabb.
(csapdát kikerülhetik, illetve az első belépő aktiválja, a többire nem hat - a lerakott aktív csapdákat fel lehet szedni) -
horthy #12298 Volna egy pár kérdésem :
Van-e olyan kifejleszthető varázslat Morrigan-nél amivel fel lehet támasztani az elesett bajtársakat csata közben ?
A program nézi hogy kiirtotottam a Brescilian Forest-ből a vadálatokat vérfarkasokat stb ? Mert észrevettem hogy azota szabadon mindenféle összecsapás nélkül járkálhatok Redcliffe-Lothering-Denerim vonalon .
Persze hozzáteszem Redcliffe falu megvédve Lothering is rendben van !
Csapdákra érdemes-e gyurni törpeharcossal vagyok és milyen csapdák nagyon jók ki mit ajánl ? Morrigan-nél milyen varázslatokra gyurjak az alap gyogyitáson kivül ( viz , tüz , jég , villám ) ? -
#12297 Üdv!
Amikor a játék azon részén tartok hogy a Mérce..ott van egy híd azon hogy kell áttmenni mert akárhogy ráállok azokra a kövekre a szakadék melllett a 2. hídrésznél mindig elrontom..:s
Vki segítsen ott hogy kell továbbmenni? -
vasziszdasz #12296 Ha grease-re nyomok infernot, ami ugye grease fire kombó, akkor az infernot beáldozza alapanyagként, vagy a gf mellett továbbra is osztja a sebzést az inferno is? -
#12295 Nah kivégeztem az Anyát is, remélem lesz még folytatása ennek a remek játéknak :) -
#12294 Ezzel a művelettel nekem az a problémám, hogy így a vérmágus két támadási körből kivonja magát (egyszer sebzed a csapattársad, aztán gyógyítod, miközben az ellenfélen semmit nem sebeztél).
Mágusokkal manautánpótlás terén nem volt különösebb gondom, még a keményebb csatákban sem.
Ehhez kell 2-3 féle lírium főzet, valamelyik biztosan használható - ez a módszer az életerő italoknál talán még jobb, bár az erősebb potik előállítási költsége nem kevés.
Mágusokkal nyugodtan lehet kis kiszerelésű italokat itatni, de a többi kaszt az alacsony mágiaérték miatt ezektől keveset gyógyul, nekik nagyobb dózis kell, ezért is érték több healer a csapatban. -
#12293 Néhány napja tettem szóvá, hogy a kiegnek ezek lehetnek a buktatói, ha az alapjátékból nem visz magával a karakter rúnát és tűzbalzsamot.
Az Awakeningben egyiket sem lehet kereskedőktől beszerezni, de még lootban sem, egyetlen megoldás, ha valamelyik karaktert kiképezzük rúnakovácsolásra, illetve balzsamot is csapattaggal csináltathatunk.
Leírva talán még egyszerű is, de a gyakorlatban komoly akadályt állíthat a játékos elé.
Mesteri rúnák tervrajzát, balzsam recepteket sem árul minden kereskedő, ezeketz sokszor szeméthalomból lehet kiemelni, s elég könnyű elsétálni egy jellegtelen iratkupac mellett.
-
vasziszdasz #12292 Amit még ajánlgatnak a neten, az a blood mage. Blood sacrifice (-50 HP havertól, +100 HP neked), majd heallal visszatölteni a havert, így effektíve ingyen "mana". -
vasziszdasz #12291 Death Syphon. Itt azt írja a csávó hogy " it recovered 36 mana (more or less, my mana regen likely fudged that number) per corpse". Na ez hogy jön ki neki? Kb. a felét számoltam össze akkor is ha 100-as SP-m van, ami sztem nem nagyon lesz, pedig csak azt tolom. -
#12290 Bakker... Wade ugye ottvan Awakeningbe is, és van 3 küldetése is, amikor egyes anyagokból csodadolgokat csinál, ezekhez kellenek különféle anyagok.
Nagymesteri villámrúna... sehol nem találok, se árusnál, sem sehol.
Jóféle tűzbalzsam... ilyet sem.
Vérlótuszt meg tudom, hogy mindet felszedtem, amit csak lehetett, de az árusoknál nem találom, sem pedig a zsákomban. Árusokat akiket néztem: Herren Strázsában, és azt hiszem az összes Amaranthine-i árusokat.
Van erre a háromra valami megoldás? -
vasziszdasz #12289 Majd azt is kipróbálom, de egy másik mágussal. Itt SOTC (lesz) a fő támadás, valamint a para explosionon kívül még nem árt pár stunoló skill, egyrészt mert a para explo se kivédhetetlen, másrészt ha több oldalról vagy több hullámban támadnak, akkor 1 már kevés, azokra is kell vmi. Mondjuk egy fireball szerű "instant odabaszom" spell az hiányzik, de akkor meg cone (Morrigan kap stonefistet shatterhoz) és SOTC nem lenne. Valami youtubeos video hsz-ában olvastam hogy a csávónak 90 körül sebez a SOTC, mondjuk ez kicsit hihetetlennek tűnik, talán 100 SP és a 2 res hex mellett jöhet, de sztem ennyire nem lesz durva. -
#12288 heal az nem is mágusra kell, hanem tankra - legalábbis én nem szórakoztam chain lightning-al soha, 75% fire resist, tűzgolyó a tank alá, csókolom. a sebzést meg visszagyógyítjuk. tukó technika, de szinte minden BioWare játékban működőképes, bár megvannak a saját variációi.
blizzard helyett én egy okból használtam infernot mindig - paralysis explosion instant 2 mágussal, a blizzard nem. ha az ellenfél nem rohant épp felém h szétszedje apró darabokra a csapatot, már volt idő varázsolgatni persze ízlések és pofonok, amikor már táposabbak lettek mágusaim, akkor mindenkire sima fireball ment, inferno csak főmuftikra volt tartogatva - messze túl sokat kellett utána mindig álldogálni sima ellenfeleknél, főleg ha triplán toltam el. -
vasziszdasz #12287 Mármint az n-re. -
vasziszdasz #12286 (Az elején kis ellentmondás van, tehát a 20 az ugyebár max 10.) -
vasziszdasz #12285 Nem olyan komolytalan az, csak tudni kell használni. Igen, egyre csökken a sebzés, de az végigpörög mindenkin, ha 20-an vannak a hatósugárban akkor 20 ellenfélen. Itt is csak zsufi kell hozzá, mint minden más AOE spellnél. Célszerű előtte összeszedni az ellenfeleket, mondjuk taunttal. És a legfontosabb hogy party friendly, amikor nagy kavarodás van, akkor már nem hajigálsz tűzlabdát a társaid közé, a cone spellekkel is mindig helyzekedni kell, és csak 1 vonalban hatnak, ezzel meg nem kell szarozni. Ha van "n" db ellenfél (n max 10 lehet), akkor ez sebez 1*20 + n*10 + n*6.7 + n*4. Ez összesen n*20.7 + 20, tehát mindenkire leosztja a 20 sebzést (plusz ennyit leszop az áldozatok manájából is), és nem bántja a haverokat.
Amúgy is kell a tempest a SOTC-hoz, ez már csak +1 pont. Ennyiből milyen jobbat lehet még kihozni? Lvl1 spellek közelébe se érnek, fireball + inferno az +3-4 pont, ráadásul ha blizzardozok, akkor felugrik minden áldozatra 50% fire res, tehát mellé tök felesleges lenne tűzmágiát tanulni (nemtom hogy a többi cold spell növeli-e a fire rest, de ez igen). Mondjuk a SOTC bedarálja a blizzardot, elvileg utána már lehetne infernozni, de inkább egy másik mágussal újratolnám a blizzardot hogy benntartsa az áldozatokat a SOTC-ban, + a saját sebzését is leossza.
A SOTC-hoz kellő dolgok + chain light már megvan, azt elfelejtettem mondani, tehát nem 0-ról építkezek. A fagyasztás miatt a blizzard nagyon hasznosnak tűnik, mellé 2 mágusból jön (én + Morrigan) a cone of cold + winters grasp, Morrigannak már van mind blastja, nekem még csak lesz.
Healt egyelőre nem piszkáltam, kb. annyit javít mint egy lesser heal potion, azt be lehet nyakalni üvegből is, addig is tud mást csinálni a mágus. Magamra hat egyáltalán, vagy csak másokra?
Az inferno 4x annyit sebez mint a blizzard vagy a tempest, viszont 2x annyi idő alatt, tehát effektíve "csak" 2x annyit. Ez persze nem elhanyagolható különbség, azonban a blizzard emellé még fagyaszt is, ami szintén nagy pozitívum, addig se ütnek le. Az inferno 4 sec-enként sebez, ha nincs hozzá külön stunod, akkor gyakorlatilag csak 1x fogja leosztani, 4 sec alatt mindenki elszalad alóla. A blizzard önmagában tartalmazza a stunt is, ezért sebez kevesebbet, különben kinek kéne az inferno. Sztem ez így van rendjén. Blizzard mellé viszont az 50% res miatt nem érdemes infernot berakni, marad a lightning ág, ami még passzol is, mivel SOTC lesz belőle. -
#12284 arra gondolok, jaja, csak így hirtelen nem derült ki számomra h azt is beleszámoltad. -
#12283 Keeper elég szép dolgokat tud alkotni, és arcátlanul nagyot csípnek a kis varázslatai, még ha le is kell hozzá gyökerezni. én nem egyszer toltam olyanokat is, h 3 "klasszikus" mágusommal nemes egyszerűséggel befutottam a tank mellé, és gyakorlatilag kivégeztem pillanatok alatt az unszimpatikusokat.