Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Orthan thaig-ban találod meg, a thaig láda (amiben benne vannak azok az iratok, amelyeket a könyvtárban keres a törpe leányzó) közelében. Amikor elõször odamész, látod a törpét, aki elrohan valahova és ha utána mész lerohan egy halom pók. Elõtte-utána meg törpe szellemekkel és gólemekkel kell megküzdeni.
Ha a pókok leverése után bemész abba a melléküregbe, ahova Ruck befutott, akkor lehet vele beszélni, de ha nem vagy legalább 2-es rábeszélõkével megáldva, csak agyonverni tudod és akkor nincs gomba...

Sheltem
Hú hol is van ez pontosan? Épp deep mushroomra vadászom. Brankával a barlangba találkozom, van valahol régi tábora? :o

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Én a kisfiúnál voltam bajban, a redcliffe kastélyban.... Szegény még meg is kérdezte "nagyon fog fájni?" 😞( de nem találtam más megoldást a démonnõ megölésére.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nem tudom, hogy más is megtalálta-e, de van egy végtelen éjgalóca (deep mushroom) lelõhely a játékban. Az a zakkant törpe (Ruck), aki Branka régi táborában lakik és félig már éjfattyú (az anyja keresteti, ha felvállalod), ha jól beszélsz vele, hajlandó kereskedni a megtalált cuccokkal. 99-esével árulja az éjgalócát 1 ezüstnél alig drágábban, meg van nála egy 58 aranyba kerülõ páncél is, egyebek mellett. Ráadásul az összeszedett cuccokért sem fizet rosszul...

Igazán jó megoldást még nem sikerült egyszer sem összehoznom ott. Ha kinyírom a démont, vele hal a kislány is, vagy hagyom, hogy megszállja a gyereket azonnal, vagy hagyom, hogy majd késõbb szállja meg.
Olyan opciót nem találtam, hogy kinyírom a démont és a kislány is megszabadul...

A 4. megidézéshez végig kell csinálni mindent, ait a háromhoz, csak megszakítás nélkül, folyamatosan és nem kell az idézõköröket piszkálni, bár azok már nincsenek is...

Nem kell semmilyen Codec. Tedd föl a KMplayert, VLC-t vagy az MPLayer-t (nem a windows sajátja, hanem az innen elérhetõt). Mindhárom közös tulajdonsága, hogy saját Codec-eket használ, nem csapják agyon a windows-ét és nem telepítenek a rendszerbe egyet sem.

A healert a Körtoronyban tudod felvenni. Az elfeknél nem kapsz társat.

Off
A codecpackok által átírt dolgokra van egy beépített okosság a windowsban: "sfc.exe". Ez arra szolgál, hogy a windows saját, "védett" fájljait leellenörzi és ha valamelyik hiányzik, sérült vagy lecserélte valami, akkor visszaállítja az eredetit. Követi a patcheket is, így nem fogja "alaphelyzetbe hozni" a windowsodat, de mindent visszapakol, amit kell...
Nyitsz egy parancssori ablakot, és "sfc /SCANNOW" (erre nekiáll és lecseréli amit kell), vagy "sfc /VERIFYONLY" (erre csak ellenõriz és kilistázza, mi nem tetszik neki).
On

Sheltem
Az "csak" 15 órányi lesz :/ Persze több mint a semmi sõt, csakhát...

wedge31
Márc 16-án jön a kieg addig csak kibirjuk...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sheltem
Mostmár így 45 óra játékidõ távlatából azt mondom ez a legjobb rpg amivel valaha játszottam. Egyszerûen nem szabad leülnöm elé, mert azt veszem észre hogy csak telnek az órák. Tegnap egy 120 aranyba kerülõ íjra gyûjtögettem a mellékküldetéseket csinálva kb 2 órán át 😊 A karaktersztorik is annyira egyediek szinte érzi az ember, hogy "élnek"
Kurvajó lett ez a játék, kár, hogy nemsoká a végére érek.

Fantusz
Healer a Körtoronyban csatlakozik, nem az elfeknél.
Wynne ott volt Ostagarban elvileg ismeritek egymást, néhány szót vállthattál vele a táborban.
Nem kötelezõ a csapatba venni, de a gyógyító, védõ varázslatai hasznosak, a csapat a harcra koncentrálhat a sebek nyalogatása helyett.

Szabi84
basszus kinyírtam szegény kislányt, azt hittem nincs más megoldás, kösz

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

wedge31
Egyszerü logikai feladvány vezesd el a tüzet A-ból B-be ,vagy nyird ki a démont.

Szabi84
A Pala megszerzése elõtt a falu vezetõje megkér, hogy mentsem meg a lányát. Na most ott lent a pincében van egy sakktáblaszerûség, azzal lehet kezdeni valamit? Semmi infót nem találtam arról a helyrõl a játékban

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

norbi4567
Hello

A körben van az idézési tudományok nevû kódex, az elsõ hátom megvan. Azokat meg is idéztem, de a negyediket nemtudom.
Valaki segítene? Hogy hol találom a hiányzó kodexrészt, vagy hogy mit kell csinálni a 4. megidézéséhez.

Meg megvan az a küldi ahol Sten kardját kellene megkeresni, ozamarnál már jártam. Az lenne még a kérdésem hogy késõbb lesz valami a kardal kapcsolatban vagy már ott kelletett volna lennie?

A választ elõre is kössz.

Nekem is volt régebben problémám codec miatt játék videóknál,de azóta mindig a legújabb K-lite-ot használom és minden frankón mûködik!
Sikerült a 2. próbálkozásra továbbjutni 😊 Aztán az elvileg nagy harc az nem vol nagy kaland elég gyoran végetért bár ott semmifée healek ne csatlakozott hozzám (gondolom ha nem a vérfarkasok oldalára állok akkor a megtartót megkaptam volna? ) de most csatalakozott hozzám a bérgyilkos aki elsõnek megpróbált megöni 😉 most már 2 szerencsevadászom van csak nem tudom meik a jobb de majd kiderül 😊

Sose használd codec tipusok: Nimo, Ace Mega Codec Pack.Ha a kettõ kzül bármelyik fent van az alapprobléma mert megszabadulni se nagyon lehet tõlük, átírnak dolgokat a windowsban, törlés után nem teszik helyre stb. Reinstall a vége általában. Ha nem ez a gond akkor próbált újra feltenni a játékot de már töredezettségmenteített meghajtóra. Rápróbálhatsz új hangkártyadriverre, a c+ redistribute szarságra. directXre(lehet sérült vagy másik játék okosan feltette a régebbit kérdés nélkül). Hirtelen más ötletem nincsen. A Catalystot nemtom, esetleg próbáld a 9.9et, az úgy tudom stabil. SP2.. nemtom.. kéne a 3, de nem hiszem hogy ettõl fagyna. Tedd fel a legújabb peccset is a játékhoz.

A fentiek ellenére úgy hiszem hogy win reinstall lesz a vége és ezek nem fognak segíteni, többnyire ez szokott történni.
JethroHUN
Kis elírás cdgalaxisnal "Fontos tudni:Adathordozót, DVD lemezt nem tartalmaz. Ez egy Dragon Age 2 és Mass Effect 2 plusz játékbeli tartalmak megvásárlására szolgáló feltöltõkártya, 1600 Bioware Pont."
DA2 >.< tudnak vmit 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Egyértelmûen codec probléma. Bármiféle codecpack van telepítve nálad, elõször attól szabadulj meg.

izé sry 6 osak 7 esek

6-7 esek benne van

Fantusz
Hányas szintû most a csapatod?

Szabadon lehet választani melyik küldetést csinálod, de ha már a rom elején nehézséget okoz a harc inkább gyere ki, mert késõbb még nehezebb ellenfelek lesznek.
Csontváz sereg alap, de késõbb lesz egy teleportálgató Rém, vérfarkas horda, a végén egy elég rázós csata (ami könnyû, ha már megvannak a megfelelõ képességek), és egy Bosszúálló.

Fejlõdni kétféleképpen tudsz, ha nem megy ez a küldetés:
- elmész Denerimbe, s ott csinálsz mellékküldetéseket, amiért némi aranyat is bezsebelhetsz.
- Körtoronyba mész, s az ottani küldetést csinálod.
Innen nincs visszaút, végig kell csinálni, de sok stat pontot lehet szerezni bónuszként.
A legfontosabb talán, hogy itt egy erõs healer csatlakozik a csapatodhoz (ha elfogadod)

wedge31
Nincs trükk csak használd a csapatod képeségeit és menni fog.
A kis sárkányt jól lehet a fagykupal hidegre tenni.
Ha végképp nem megy vedd vissza a nehézséget

Sziasztok!
Lehet suta vagyok de azért megkérdezem 😊 Még az elején járok a játékban és most fehéragyarat kell megtalálom be is mentem a vérfarkasok palotájába az esõ akadály a sárkány volt akit nem birtam megölni tovább mentem ugy hogy 1 emberrel mentem be a terembe és akkor nem bukkan fel,,, kiszetdem a dolgokat a kicsnbõl stb és továbbmentem de most elakadtam bár mégcsak párszor probáltam meg de mindigmeghalok ott ahol egy ilyen szellemfiucska van a teremközepén, anyját keresi majd elszalad és ekkor kb 10 csontváz támad rám akik ellen nincs esélyem. Itt van valami trükk vagy lekéne tudom gyakni ezeket?

JethroHUN
Végülis ez igaz. De becsapós e za feladat, mert akir én csináltam azt hittem h egy kombinácó kell ahhoz h a teljes híd megjelenjen egyszerre, csak késõbb vettem észre h csak bizonyos darabokat lehet kihozi és úgy kell átjutni 😊

wedge31
Más témában nem tudom mi a szitu de konkrétan ez a hidas feladat vér ciki azoknak akik nem tudják megoldani pár perc alatt kb általános iskolai feladvány.
Ez egy jó példa a játékosok totális elbutulására ,tisztelet a kivételnek...

Egyébként a gépem:AMD Phenom(tm) II X4 945 processor
ATI Radeon HD 5770(a legfrissebb driver/10.1-es/)
4 GB memória
XP-t használok (SP2)
Az a legbosszantóbb hogy addig a pontig tökéletesen fut a játék. Még az átvezetõk is jók (pl pont ez elõtt van amikor felállnak csatarendbe az emberek.)
Sziasztok! A problémában az a legfurcsább, hogy mint lentebb is említettem hogy a videó után is marad. Vagyis ha átugrom a videót, akkor bejön a töltõ képernyõ utána pedig egy bárbeszéd következne, de ugyan úgy sötét lesz a képernyõ és csak a feliratok látszódnak.(ebbõl arra következtetek hogy nem codec-kel van a hiba,a játék sajnos tört 15GB helyet foglal és nem crack-et használok, hanem egy néhány kb-os mdf fáljt /de probáltam crack-et is, hátha az mdf-fel van a baj, de ugyan az volt az eredmény/)
Nem véletlenül csinálnak FAQkat a topicok tetején, ide is kéne egy ilyen, link a videokhoz, meg a wikihez, esetleg a modos oldalakhoz, bioware addonokhoz. Esetleg a warezelõknek valami, biztos van olyan is sok aki nem tudj feltenni a DLCket.. kb ennyi. Peace, kiadtam a gõzt sorry.
JethroHUN
Teljesen jogos, de h akármikor néz rá az ember topickra ez megy már uncsi azér. :S

Beírja hogy 10x fel van téve a kérdés és senki nem válaszolt b+, tudom hogy csak én megválaszoltam többször, ráadásul a postja alatt 30-35 posttal is ott a válasz. Válaszold meg nyugodtan 25x ugyanazt a kérdést másik 10 topicban is, majd meglátjuk hogy áll a szád a 26.nál mikor ráadásul azzal kezdik hogy itt nem hajlandó senki válaszolni rá... Aztán azzal jön hogy dolgozik, hát dolgozok én is plusz munka után folytatom, plusz itthon is mert a kaja se akar magától megsülni. Ne játssza itt senki a Kuntakintét bakker... Írja hogy nem találja a választ legalább, ne számonkérni jöjjön ide ha õ akar valamit. Valaki tegye be bannerba azt a vackot ahogy Fantusz mondta.
JethroHUN
Ki kellene nyitni néhány embernek a lexikon és megnézni mi va na "forum" szó alá vésve. H kb mire való, h segítsünk egymásnak. +b ne marra h aki feltesz egy kva kérdést azt leoltsátok <#levele>

Szerintem ha végre nem próbálnád bizonygatni a loser voltodat, már mindenki túllépett volna rajtad.
Zhord, szedd le a hulladék codec packjaidat. Ott video jönne szóval ez codec gond.
wedge31
Nagyon gyorsan kivégezted a játékot több mellékküldetést kellet volna csinálni és a dlc-k is hoznak persze xp-t.

Elötörténetek a játék inditásakor elérhetöek attol függöen melyik karit inditod a hatból.
Specializáciok ott vannak a banner alatti linkben kitöl ,hol és mit tanulhatsz.

Megtaláltad mindet / Loghaint kihagytad de öt se kerülheted el /kivéve a golemet de az a stone prizoneres dlc-vel elérhetö lesz.

Több küldi több láda nyitás több drop a leölt monsztákból több pénz.

Joker Brand
Végigvittem 42óra aatt 19-es szintû vagyok (pagonyelf-harcos)

lenne pár kérdésem:
1.stone prisoner dlc-vel össze lehet szedni még úgy 6-7ezer tp-t? (csak hogy 20-as legyek)
2.mikor válnak elérhetõvé új elõtõrténetek? meg specializációk? Mert vettem cuccokat (könyveket vagy miket) meg csapattársakkal is tanítattam magam de egy sem vált elérhetõvé.
3.hány csapattársat lehet szerezni és pontosan hol vannak?

én akiket találtam:alistair,morrigan,mambari,sten,leilana,orghen,zevran,wynne(lehet nem így kell õket írni😄)

ja és valaki tud valami tippet adni hogy honnan lehet sok aranyat szerezni ? a legdrágább dolog amit meg tudtam venni az életadó gyûrû volt (82arany) de vannak ennél drágább cuccok is összesen 400aranyat tudtam elkölteni pedig összeszedegettem mindent)

Most egy városi elf-szerencsevadászt indítottam hogy a ládákból is össze tudjak szedni mindent😄

MEdievil
Alistair mekkora hisztit levágott...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most komolyan ilyen nagy dolog a kivégzése? Majdnem sírva is fakadt, le kellett oltani, hogy végre egyszer legyen már férfi. Azért szórakoztató gonosznak lenni, Leilanát csak azért vittem el a szent urnájához hogy elõtte szentségteleníthessem meg 😊 A vérfarkas és gólem szövetségesek pedig sokkal hasznosabbak mint ami a jóknak jut az anyagiakról már nem is beszélve.

F

JethroHUN
Ha tört a játékod kb mekkora helyet foglal el? Mert szoktak olyan törések lenni ahol direkt kihagynak vidókat h kisebb legyen.

Fantusz
Ott egy elég hosszú videobejátszás következik.
Nem tudom miért sötétül el a képernyõd, ami azért is furcsa, mert a feliratot látod.
Nem próbáltad a videot átugrani? (Esc)
Warezes játéknál lehet esetleg hibás crackre gondolni, ez a hiba ismeretlen.

Sziasztok! Van egy kis problémám. Még a játék elején tartok, meg kellene gyújtanom a jelzõtüzeket a toronyban ami sikerül is, de ezután következne egy átvezetõ aminél kép nincs (hang és felirat van egyébként sötét képernyõ) és utána is marad ez az állapot. Ezen kívül tökéletesen fut a játék és már rengeteg mindent kipróbáltam, de nem sikerült megoldani a gondot. Ha valaki tud ez ügyben valamit, akkor megköszönném ha adna egy-két tanácsot.
Terminátor14
Sajnos nincs ötletem, elég beteg egy hiba lehet 😞

Annyit tudok mondani, hogy mivel másnál nem csinál ilyet a játék, ezért valószínûleg nálad van valamilyen probléma. Ill. mivel más játékok alatt nem csinálja ezt, ezért valszeg nem is hardveres, hanem vmilyen szoftveres problémád van. Ez lehet driver (nem csak vga), esetleg os, directx kiegészítés hiánya, vagy vmi codec ami bekavar.

CSAK a Fradi

JethroHUN
Biztos azt hiszi a géped h karácsony van, azért villognak a fenyõk. Szedd le a BC2 beta-t ha az megy akkor játsz azzal 😄 ne törõdj villogó fákkal.

Vraaanyek
most tettem egy új felfedezést...
ha bármilyen játékot vagy filmet elindítok elõtte,akkor csinálja,de ha újra indítom a gépet,akkor jó...ebbõl már lehet valamit hámozni?
(továbbra is igaz,hogy ez az elsõ játék,ami ezt csinálja.)

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Fantusz
Fejezz be egy toborzós küldetést (Pl a Körtorony), utazz a helyszínek között - kapsz egy videobájátszást Denerimbõl, Zevran felbérelésérõl.

Zevrannal hol lehet talalkozni?
Vraaanyek
teljesen mod-tiszta a játék, a vga is portalan, a hûtés is elég erõs, és már egy tucat drivert kipróbáltam...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Terminátor14
Más játékkal is játszol, ami komolyabban megizzasztja a vga-t? Esetleg nem raktál fel, vmilyen modot a játékhoz, ami mondjuk a grafikát javítaná? Van pl Hdtexture patch, ami képes ilyen hibákat okozni.

CSAK a Fradi