Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a pókok leverése után bemész abba a melléküregbe, ahova Ruck befutott, akkor lehet vele beszélni, de ha nem vagy legalább 2-es rábeszélõkével megáldva, csak agyonverni tudod és akkor nincs gomba...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Olyan opciót nem találtam, hogy kinyírom a démont és a kislány is megszabadul...
A codecpackok által átírt dolgokra van egy beépített okosság a windowsban: "sfc.exe". Ez arra szolgál, hogy a windows saját, "védett" fájljait leellenörzi és ha valamelyik hiányzik, sérült vagy lecserélte valami, akkor visszaállítja az eredetit. Követi a patcheket is, így nem fogja "alaphelyzetbe hozni" a windowsodat, de mindent visszapakol, amit kell...
Nyitsz egy parancssori ablakot, és "sfc /SCANNOW" (erre nekiáll és lecseréli amit kell), vagy "sfc /VERIFYONLY" (erre csak ellenõriz és kilistázza, mi nem tetszik neki).
On
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kurvajó lett ez a játék, kár, hogy nemsoká a végére érek.
Wynne ott volt Ostagarban elvileg ismeritek egymást, néhány szót vállthattál vele a táborban.
Nem kötelezõ a csapatba venni, de a gyógyító, védõ varázslatai hasznosak, a csapat a harcra koncentrálhat a sebek nyalogatása helyett.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A körben van az idézési tudományok nevû kódex, az elsõ hátom megvan. Azokat meg is idéztem, de a negyediket nemtudom.
Valaki segítene? Hogy hol találom a hiányzó kodexrészt, vagy hogy mit kell csinálni a 4. megidézéséhez.
Meg megvan az a küldi ahol Sten kardját kellene megkeresni, ozamarnál már jártam. Az lenne még a kérdésem hogy késõbb lesz valami a kardal kapcsolatban vagy már ott kelletett volna lennie?
A választ elõre is kössz.
A fentiek ellenére úgy hiszem hogy win reinstall lesz a vége és ezek nem fognak segíteni, többnyire ez szokott történni.
DA2 >.< tudnak vmit 😄
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Szabadon lehet választani melyik küldetést csinálod, de ha már a rom elején nehézséget okoz a harc inkább gyere ki, mert késõbb még nehezebb ellenfelek lesznek.
Csontváz sereg alap, de késõbb lesz egy teleportálgató Rém, vérfarkas horda, a végén egy elég rázós csata (ami könnyû, ha már megvannak a megfelelõ képességek), és egy Bosszúálló.
Fejlõdni kétféleképpen tudsz, ha nem megy ez a küldetés:
- elmész Denerimbe, s ott csinálsz mellékküldetéseket, amiért némi aranyat is bezsebelhetsz.
- Körtoronyba mész, s az ottani küldetést csinálod.
Innen nincs visszaút, végig kell csinálni, de sok stat pontot lehet szerezni bónuszként.
A legfontosabb talán, hogy itt egy erõs healer csatlakozik a csapatodhoz (ha elfogadod)
A kis sárkányt jól lehet a fagykupal hidegre tenni.
Ha végképp nem megy vedd vissza a nehézséget
Lehet suta vagyok de azért megkérdezem 😊 Még az elején járok a játékban és most fehéragyarat kell megtalálom be is mentem a vérfarkasok palotájába az esõ akadály a sárkány volt akit nem birtam megölni tovább mentem ugy hogy 1 emberrel mentem be a terembe és akkor nem bukkan fel,,, kiszetdem a dolgokat a kicsnbõl stb és továbbmentem de most elakadtam bár mégcsak párszor probáltam meg de mindigmeghalok ott ahol egy ilyen szellemfiucska van a teremközepén, anyját keresi majd elszalad és ekkor kb 10 csontváz támad rám akik ellen nincs esélyem. Itt van valami trükk vagy lekéne tudom gyakni ezeket?
Ez egy jó példa a játékosok totális elbutulására ,tisztelet a kivételnek...
ATI Radeon HD 5770(a legfrissebb driver/10.1-es/)
4 GB memória
XP-t használok (SP2)
Az a legbosszantóbb hogy addig a pontig tökéletesen fut a játék. Még az átvezetõk is jók (pl pont ez elõtt van amikor felállnak csatarendbe az emberek.)
Elötörténetek a játék inditásakor elérhetöek attol függöen melyik karit inditod a hatból.
Specializáciok ott vannak a banner alatti linkben kitöl ,hol és mit tanulhatsz.
Megtaláltad mindet / Loghaint kihagytad de öt se kerülheted el /kivéve a golemet de az a stone prizoneres dlc-vel elérhetö lesz.
Több küldi több láda nyitás több drop a leölt monsztákból több pénz.
lenne pár kérdésem:
1.stone prisoner dlc-vel össze lehet szedni még úgy 6-7ezer tp-t? (csak hogy 20-as legyek)
2.mikor válnak elérhetõvé új elõtõrténetek? meg specializációk? Mert vettem cuccokat (könyveket vagy miket) meg csapattársakkal is tanítattam magam de egy sem vált elérhetõvé.
3.hány csapattársat lehet szerezni és pontosan hol vannak?
én akiket találtam:alistair,morrigan,mambari,sten,leilana,orghen,zevran,wynne(lehet nem így kell õket írni😄)
ja és valaki tud valami tippet adni hogy honnan lehet sok aranyat szerezni ? a legdrágább dolog amit meg tudtam venni az életadó gyûrû volt (82arany) de vannak ennél drágább cuccok is összesen 400aranyat tudtam elkölteni pedig összeszedegettem mindent)
Most egy városi elf-szerencsevadászt indítottam hogy a ládákból is össze tudjak szedni mindent😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
F
Nem tudom miért sötétül el a képernyõd, ami azért is furcsa, mert a feliratot látod.
Nem próbáltad a videot átugrani? (Esc)
Warezes játéknál lehet esetleg hibás crackre gondolni, ez a hiba ismeretlen.
Annyit tudok mondani, hogy mivel másnál nem csinál ilyet a játék, ezért valószínûleg nálad van valamilyen probléma. Ill. mivel más játékok alatt nem csinálja ezt, ezért valszeg nem is hardveres, hanem vmilyen szoftveres problémád van. Ez lehet driver (nem csak vga), esetleg os, directx kiegészítés hiánya, vagy vmi codec ami bekavar.
CSAK a Fradi
ha bármilyen játékot vagy filmet elindítok elõtte,akkor csinálja,de ha újra indítom a gépet,akkor jó...ebbõl már lehet valamit hámozni?
(továbbra is igaz,hogy ez az elsõ játék,ami ezt csinálja.)
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX