18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#13163 tök midn1 hány órát nyújt, bármelyik játék nyújt annyit ha nem válik unalmassá és még akár egy sok órás játék is unalmas lehet.
De nem a dlc-k miatt nem vagyok hajlandó megvenni, azt elég eltölteni úgy is jó az eredetire.
1.Mert nicsn rá pénzem:)
2.Mert a kiadó az EA.
amúgy ha lenne rá ennyiért hülye lennék nem megvenni, bár mivel multi nincs benne így nem tudom lehet megbánnám később.
Mert én főleg nem vagyok abba a helyzetbe h csak úgy veszegessek játékot, főleg h eddig sok origi-vel szarul jártam és utólag inkább mást vettem volna meg.
-
ratgab #13162 Pedig akkor is már rég eltelt ápr. 20, akkor miért írnak a bolt honlapján hül...yeségeket, mindenesetre kösz az infót! -
steweee #13161 pár dolgot írok erről, mert nem tudom megállni. először is mi egy kis picsa ország vagyunk, de abban is piszoknyi piac. örüljünk hogy egyáltalán van magyarítás bármihez, de én inkább ajánlanám az angol középfokú ismeretét. a withcer is magyar felirattal van meg, de sokkal jobb lenne angolul hallgatni és olvasni, nem éppen egy sékszpíri nehézségő olvasmány, de hangulatos, és a lényeg ez.
nem politizálni akarok, de majd ha állami szinten nem lopják szét az adóbkól befolyt milliárdokat, akkor az állampolgár is elgondolkodik azon, hogy morális e ingyen mexerezni egy szoftvert, vagy inkább vegy meg a boltba. a jogvédő szervezetek hosszú évekig folytatták a "felvilágosító harcukat" a médiában és a bűnüldöző szerveknél is ezen a téren. nos, legalábbis a játékszoftverek tekintetében elbukott a dolog, filmeknél a nagyban dolgozókra azért van némi veszély, zenét meg mindenki letölt, tehát azt nagyban nem is írogatnak eladásra
én se veszem a játékokat egykettő kivételével, mert nincs rá keretem. bár lenne... amióta válság van, elhalkultak a "vedd meg mert a lopás bűn" című kiselőadások itt a fórumon is, de visszatérve a játékokat olyan országok játékkedvelő lakosságának gyártják, akiknek a fiatalok zsebbénze nálunk egy havi jövedelem közeli összeg. OTT meg lehet tenni a boltban való vásárlást, és illik is. ennek ellenére nehogy azt higgye valaki hogy dalolva csengetik ki rá a pénzt, mert sok az illegális kereskedelem és letöltés, de jóval nagyobb arányban vásárolnak. mert megtehetik. és úgy könnyebb, jobb, szórakoztatóbb. belépni egy üzeltbe, kinézni mit szeretnék, megvenni a hozzá adott könyvvel térképpel egyebekkel, otthon kibontani,megcsodálni, telepíteni, simán csak peccselni, nem keresgélni a crackeket neten stb.
na ezért van hogy lehetőleg rávegyék az embereket a vásárlásra a multis korlát vagy bármi egyéb védelem, szándékos hátráltatás a kiforrott verziók kiadásának. így is úgy is megjelenik idővel az illegál full változat, de addig is sok ember megveszi,akinek telik rá és a kéynelem számít ennyit. itt van a kutya elásva. és mindkét félnek igaza van. a kiadó és gyártó cég nem ingyen dolgozik, megérdemlik a munkájuk gyümölcsét. a játékos meg választhat, hgoy ha van rá kredit, boltban megjelenés után drágán vásárol, szépen mutat a polcon is a díszdoboz és a tudat hogy de jó volt végigjáccani, megérte megvenni. vagy vár vele valaki, míg lemegy az ára, és szépen egy tökéletes játékot fog játszani minden peccsel és dlc-vel, leírásokkal stb. vagy letölt mindent netről -
#13160 Max 2 hete, hogy a tescoban megvettem. -
ratgab #13159 Ez mikor volt? Mert most olvastam a Galaxis honlapján, hogy a kód lejárt! -
#13158 Én, valamilyen szinten megértem Murder3-at.
EA sok nagy címet tett tönkre eddig is, (NfS, MoH, stb) Játékai döntő többsége lehúzás, semmi több, (Fifa, egyebek) és sokszor már úgy tűnik, hogy EA mottója; 90% marketing, 10% játék. Mert marketingben profik.
Megértem, hogy nem akarja támogatni a kiadót; nekem is van egy olyan érzésem, hogy mihamarabb megszűnik az EA, annál jobb a játékos-világnak. Példának okáért aligha következik Bioware eddigi tevékenységéből, a 3 ikonos válaszadási lehetőség, amit beígértek (megfenyegettek?) DA2-höz, ellenben EA eddigi "tevékenységében" nagyon is benne van.
Más kérdés, hogy 2 ropi nem pénz ezért a játékért, akkor se, ha az ember nagyon nem szívesen ad pénzt EA kezébe. Például olyanokért, hogy Leilana DLC nincs magyarul. Vazze! Most vagy magyarítom a játékot, vagy nem. Egy rajongó részére a DLC szerves tartalom. El kellene dönteni, mit akarok csinálni, és tartom magam hozzá. Hogy nem éri meg? Oké. Akkor a DA2-t már nem magyarítom. De az is magyarítva lesz, az utsó 2-3 DLC kivételével, mert az már nem éri meg... GUSZTUSTALAN. Addig vagy jó vevő, míg sokan vagy, aztán meg le vagy ejtve... EA monnyon le! -
#13157 Nemrég vettem meg a játékot és amit hozzá adtak azt sikeresen le is töltöttem. -
ratgab #13156 Erre csak annyit mondanék, hogy a mostani Dragon age verziókban már NINCS letölthető pala, illetve van, de a kód már nem érvényes hozzá (ápr. 20-án lejárt). -
#13155 Egyrészt ott az Awakening, az kb 20 órás. Darkspawn nem igazán érte meg, de nem vágom az ereimet, mert nem volt olyan rossz, Liliana's Song is valóban csak 2-3 órás, viszont annyira jó, hogy 4x játszottam végig. Tehát az utolsó fillérig megérte.
Másrészt. Az EA támogatását megkapod javítások formájában és telefonon, ha bajod van. A DLC NEM támogatás. Hanem kiegészítés. Ahogy a neve is írja "Letölthető Tartalom" és nem "Letöltendő Tartalom". Nem kötelező megvenni őket, nem szerves részei a játéknak, semmi közük a főszálhoz.
Semmi okod a felháborodásra.
A DLC-ket a fanok számára készítették mindig, azok meg mint tudjuk megvesznek minden szart ami a kedvenc termékükkel kapcsolatos. Ha neked nem éri meg a pénzt, nem neked szánták, ergo nem kell foglalkozni velük. -
MrAndree #13154 Ezt értem, azt nem értem, hogy miért mondod azt hogy lehúzás valamire amit tök ingyen kaptál. :) -
ratgab #13153 Kösz a választ! -
#13152 Dobozos DLC pack már van CDG-nél. Bioware pontos doboz 1600 pontot tudsz felvásárolni asszem 4000 ft-ért.
de sztem valóban valami ilyesmi közeleg... alapjáték + összes DLC Edition -
#13151 Eredeti játék mellett simán megy a torrentes DLC. -
ratgab #13150 Nagyon érdekes, hogy ilyen áron akarják gyakorlatilag kisöpörni a raktárakból a maradék alap játékot... Én úgy érzem itt valami új kiadás közeledik... esetleg egy olyan, melyben már be vannak építve a DLC-k is!
Vagy ami talán még jobb lenne egy dobozos DLC pack!!! -
#13149 Éppen erről beszélek, a megjelenés napján már elérhető volt. ergó rég elkészítették, hogy a nép azt gondolja, hogy tényleg támogatja EA a termékét. Holott már rég be volt építve Pala az alapjátékba. pl. Lásd BF pályáit is. ennyi az egész. -
MrAndree #13148 Én pontosan látom miről beszélsz, csak éppen adott egy 100 órányi játékidőt nyújtó játék, 2000 forintért amit nem vagy hajlandó megvenni mert jönnek hozzá 2 órás DLC-k amiket nem kötelező megvenni mivel semmit nem adnak hozzá az alapjátékhoz, az ezek nélkül is egy teljes egészet alkot. Én nem tudom ez az érvelés kinek logikus, nekem nem az. -
ratgab #13147 Egyébként, ha eredetire akarom rárakni a tört dlc-ket (a DLC-ket nem kell ugye crackelni) , akkor az eredeti játékot crackelni kell, vagy megfér egymás mellett a két dolog( eredeti crack nélküli játék, és tört DLC-k)?
Egyébként az eredeti játékhoz kell a lemez a játékhoz, vagy csak az installhoz? -
ratgab #13146 DlC- ide DLC oda én biza megrendeltem az ominózus cégtől 2000-ért az alapjátékot (DLC-ket legfeljebb rázúzom tört verzióban), aztán ha majd jön egy Év játéka kiadás, melyben minden be lesz építve (Mert EA pénzszeretetét ismerve tuti lesz ilyen), akkor majd azt is megveszem.
Ennyiért ennyi tartalmat (90-100 óra játékidő) nem kap az ember, főleg ilyen minőségben! -
#13145 a dlc-k hez nem kell crack.
eddig én a darkspawn chroniclesig bezárólag az összes dlc-t gond nélkül futtatom(igaz törtön:D)
De ha eredeti akkor nem lesz a játék crack függő ha patchet kell felrakni. -
steweee #13144 ha megveszem az alpjátékot, akkor könnyebben tudom beleintegrálni az amúgy torrentről letöltött DLC tartalmakat ? mert visszaolvastam, és úgy látom sokaknak volt vele problémája...
kétezret simán megér, ha 2-5 ezer forint között lennének a játékok árai, simán megveszegetném őket én is -
#13143 Az a baj h te átfogóan nem látod amiről beszélek.
Jönnek a dlc-k ki hozzá és még fognak is de ezek a dlc-k lószarok, semmi.
Mért jön ennyi mennyiségbe?és akkor miért ilyen rövidek? és mért kerülnek pénzbe?mért nem ingyenesek?
Na ez a lehúzás ebbe a játékba...
de az ea politikája h a null munka hozzon sok pénzt.
-
MrAndree #13142 Tipikusan az a fajta érvelés amit sose tudtam megérteni. A fifa lehúzás tehát nem veszek dragon age-t? Előbbi tényleg lehúzás, utóbbi kicsit sem. Abba meg ne menjünk bele, hogy DA 2 milyen lesz mert nem tudunk róla semmit. De megnyugtatlak, az is bioware szóval nem lesz vele baj. -
#13141 Sok pl ha megnézed melyik ea-game nem lehúzás?
kicsit részletesebben.
NFS széria.....nem rémlik?
MW óta csak egy jó rakás szarok, minimális belefektetett munkával.
a fifa sorozat meg már szánalmas, újra copyzott részek midnen évbe full árért, de előtte tele igérik fűvel-fával h ez meg az lesz benne...
Még sorolhatnám a szarrá hypolt de vajmi gyatrán megvalósított játékot.
És egy közelibb pl a DRagon age 2 h az uyge kötött lesz, miért is?
Ja és am majd jönnek hozzá a kis millió dlc-k, de még az első részéhez is jönni fognak a 2. kiadása után is...Vajon Miért?
Nincs még egy ilyen mocsok kiadó mint az EA(ACTIVISION-on kívül).
-
#13140 ha nemes ember csajjal vagy és románcolsz azzal a... khmmm... rinyagéppel, akkor igen. másképp nem. -
sikerb #13139 Kérdés!
Mikor királyt kell választanom, el tudom érni, hogy a végén én meg alistair uralkodjunk?
Vagy milyen lehetőségek vannak?
Köszönöm előre is. -
MrAndree #13138 Már megbocsáss de mi köze bármihez annak, hogy ki adja ki? -
MrAndree #13137 Tekintve hogy a Pala DLC-t tök ingyen megkaptad megjelenéskor így nemtom miért lehúzás. -
#13136 Nem sok csak ha nincs akkor mind1 mennyi, ha meg meg akarok venni egy játékot akkor midn1 h 3 ezer vagy 8 ezer.
Amúgy ha lenne rá pénzem akkor megvenném multi lehetőség nélkül is, ha nem az ea adná ki.
DE mivel az EA adja ki ezért nekem még 10 forintot se érne meg multi nélkül.
Mert így is maximálisan ki tudod használni.
Amúgy meg egy példa, megvettem még tavaly a far cry 2-őt 3 ezer volt mondhatni megérte.
No de nem a halál unalamas single miatt amit már a tört játszása alatt meguntam, hanem a jónak igérkező multi miatt, főleg a map editor miatt vettem meg.Na aztán jött a feketefőzelék, alig játszák, ranked meccset nem enged játszani!!! és még érthetetlen okoknál fogva van benne egy olyan ledobóka az asztalra bug is ami a tört-be nem volt!!!
És a saját kreált pályákon meg véletlenül sem lehet játszani mert nem jön senki.OK nem volt sok de ha ezt én tudom előlre akkor nem vettem volna meg és vehettem volna más játékot helyette 3 ezer forint ki az ablakon.
-
#13135 Még ha az EA nem is támogatná DLC-kel a DA-t, még akkor is elégedett lennék, személy szerint.
Mondjuk a Pala-s rész eléggé lehúzó jelegű, mivel az eleve bevolt építve az alapjátékba, és fogták, kiemelték DLC-nek, tiszta szégyen, de mindegy. Elégedett vagyok, csak ne nézzenek már minket teljesen hülyének -
Kindred Blades #13134 Tehát szerinted kétezer forint sok egy olyan játékért, ami a szerteágazó lehetőségek végett magas újrajátszási értékkel rendelkezik, s lazán tartalmaz harmadik végigjátszásnál is 60 órát, azért, mert nincs benne multi, és mert a DLC-kért (egyébként ezzel egyetértek, még ha meg is vettem őket) többet kérnek, mint amennyi tartalmat hoznak? Aha.
Az, hogy valakinek kétezer forintja nincs, azért nem jön be, mert ha van számítógépre és netre pénze, ne adj isten még kajára, benzinre vagy épp bagóra is, akkor nehezen hiszem, hogy kiadósabb ebéd árát nem tudja valahonnan előszuszakolni. -
#13133 Ez a gamma mindent megér, kár értékről beszélni :)
Az alapjátékkal is ellehet lenni simán. nem kell fizetős dlc, ha arra is gondolsz -
#13132 ha vkinek nincs rá pénze hiába kerül sokkal olcsóbban nem igen tudja kiahsználni az akciót.
Amúgy én ezt akkor venném meg ha lenne benne multi lehetőség.
Túlságosan tele van a tököm a lopós EA-val hogy csak úgy fizesek egy multi-t sem használó játékérrt, még ha a dlc-kért nem kéne fizetni még talán úgy, de igazából amilyen rövid szarok az már a pofátlanság teteje.
(Különben 4 eredeti játékom van eddig, ebből az eggyik duplán és még jópár ezer forint kiadva játékbeli pontokért.ebből a 3-ból 2 ea és 1 ubi.
De eddig jó mert az összessel beszoptam szóval.)
-
MaRee #13131 Ennyi pénzért egy ilyen játék vicc, örülj hogy nem 7-8ezer, minimum annyinak kéne lennie. -
#13130 Már meg van. Gondolom én. :D -
#13129 A Játékosprofilban a második történetszál az mi? Meg van az 5, már csak az hiányzik a Vívmányokból :S
Már próbáltam minden párosítást. Persze valahogy az egyik nem jött össze :D -
#13128 De csak annak aki Budapest környékén lakik ! Mivel én vidéki vagyok nekem még rájönne + 990 FT ! -
#13127 aug. 15-ig 1990 Ft :) -
#13126 Engem eddig 2x vágott ki.
Amúgy a vezérdémon nevetségesen könnyű. Többi dragonhoz képest. -
#13125 Tök jó, legyőztem a sárkányt, jött a vége-jelenet, majd betöltés - itt kellene gondolom jönnie az epilógusnak, erre töltés közben kidobott az asztalra. Visszamentem, van automentés az epilógushoz, de már ott állunk a táborban, s azt írja, játszhatok az egyedi tartalmakkal... Remek. Van mentésem közvetlen a sárkány előtt, most ölhetem meg újra.
Hátha most majd nem dob ki.
Az egész játék során kétszer vágott ki hibával az asztalra, az új patch (1.04) óta viszont ez volt a negyedik... -
#13124 Tehát a pillanatfelvétel mindenképpen be kell hogy legyen kapcsolva. Célom a Bioware honlapjára való megosztása, amit automatikusan végzett eddig.
De én értelemszerűen csak az első sort kapcsoltam ki, és mégsem tölti fel automatikusan a képet a hivatalos fórumra.
Biztos h be kell legyen kapcsolva mind az összes opció :/ :S