Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Budapesti átvétel amúgy.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
a str egyáltalán nem fontos. max az armorokhoz és a swordokhöz kellhet, egyébként felejtõs. ügyességbõl és dörzsöltségbõl számolja, ha az utóbbi nagyobb az ügyességnél, akkor kapsz vmi bónuszt is...
practitioner of the forbidden arts of death
A sebzes pl. hogyan szamolodik rogue-nal? Gondolom alapesetben str -bol es dex -bol szamolja, de nem tudom hogy, milyen mertekben szamit bele az egyik ill. a masik.
Nezegettem par videot, amikbol az jott le, hogy vagy dex-re, vagy cunning-ra erdemes fejleszteni.
Ha jol ertettem, dex-re fejlesztve a tamado es vedo ertekeim nagyon jok lesznek, nehezen fognak eltalani az ellenfelek, cserebe a sebzesem nem lesz olyan hu de nagy, cunning-ra fejlesztve pedig az ellenkezoje. Megallja a helyet ez az allitas?
Az mar viszont nem vilagos, hogy barmelyiket is valasztva, a str-re kell-e azon felul fejleszteni, hogy tudjam hasznalni a fegyvereket, pancelokat.
Esetleg nem tenne meg valaki, hogy roviden osszefoglalja rogue-rol a fontosabb tudnivalokat?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
egyébként visszamehetek azért a macskáért, vagy már nincs ott?...jó régen elbántam már flemeth-el
Egyedül én se vágnék bele.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Harmadjára én csak Wynnet vittem mndig és jóval nehezebb volt a harc ,pl Gaxkangot ketten már kise tudtuk ütni...
ime
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
szóval marad 75% fire resist mint védekezési mechanizmus bam-bam-bam ellen, de mondjuk ezzel nincs is gond - 3 mágussal spec nálam egyszer sem került fél hp alá a tank, 1 regeneration + 3 heal csodákra képes <#rolleyes>#rolleyes>
"The trees move. Do you not see it?"
A DLC-k milyenek? Szerintem azokat is megveszem, Warden's Keep, meg a Return to Ostagar (a The Stone Prisoner-t hozzá adták a játékhoz). Ja meg láttam még ott valami ajándékozós mókát. Cuccok, amit a tábori árustól lehet utánna megvenni a társaknak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A Juggernaut armor és Wade's Superior Dragonbone akkor. Alistair-ra mehet majd a Blood Dragon armor. Mondjuk a Templar páncélzata nagyon tetszik, de már találtam annál jobbat neki.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A legjobb az volna, ha az ellenfelek magiajan felul a csapattarsak offenziv magiaja ellen is vedene, de a buffolo, tamogato, gyogyito magiakat nem resistalna le.
sajnos csapattársak spelljei ellen nem ad resistet, ellenséges mágiahasználók meg... mondjuk úgy finoman, h nálam soha nem éltek addig h szükségem legyen rá <#vigyor1>#vigyor1>
Probaltam a wiki-n megkeresni, de nem igazan talaltam...
vértekbõl meg... játékstílus függõ, én spec volt h Juggernaut-ban toltam az elõször, másodszorra össze-vissza pakolásztam több cuccot a tankra, h meglegyen a 75% fire resist - de az én játékstílusom egy fontos eleme a tank alá tûzgolyózás volt <#vigyor1>#vigyor1>
de amúgy ha magas armort akarsz, kombinálás a legjobb - pl ilyen téren Gloves of Diligence az egyik legütõsebb cucc.
A Juggernaut Armor Set a legjobb szvsz.
A vértekkel vagyok még bajban. Megvan a Juggernaut armor teljes, a Blood Dragon armor teljes meg most meglett a Wade's Superior Dragonbone Plate armor teljes (ehhez nincs sisak ha jól tudom). A gólemes küldinél találtam egy nagyon jó sisakot a Helm of Honnleath (+2 to All Attributes; +3 Armor), legalább is szerintem ez egy jó sisak.
Melyiket ajánljátok? Most kombináltam a cuccokat, de így elég ripacs kinézete van a karakteremnek a sok csilicsálé páncélban. Azon gondolkodom, hogy Wade's Superior Dragonbone Plate szettet veszem fel a Helm of Honnleath sisakkal. Ez elég kajak, meg jól is néz ki.
Egyébként melyik a legjobb páncél a játékban?
Meg egy olyan – naiv – kérdés, hogy Morrigan-nek nem lehet olyan csuklyát találni, mint a promo képeken? Tehát ilyen vörös színût?
Az önkínzással felhagyok.. egyszer kitolom nightmareon majd, utána kizárólag easy-n folytatom mert a harcokban már másodikra sincsen semmi érdekes. Felesleges idõpocsékolás.
Mágusok nálam kedvelt karakterek, de egyedül a szellemgyógyító specializálódás, aminek valóban megvan az érzékelhetõ elõnye, a többi specializáció nélkül nyugodtan meg lehet lenni.
Bûvharcossal az volt a problémám, hogy harcos lett a varázslóból - no ezért lehet szimpatikus spacializáció olyan játékosoknak, akik nem különösen kedvelik a klasszikus mágusokat, akiket a mágiahasználat szórakoztat, nyugodtan hanyagolhatják az alakváltást, bûvharcos képzést.
Oreg mammert nem szerettem vmiert...
Gondolom egy rogue vagy egy warrior karakternel sokkal-sokkal tobbet szamitanak a specializaciok.
Arcane warriorbol en speciel tank-szeru magust csinaltam, csak csapkodott, meg allt aa pofonokat. Kicsit mar vicc volt, mikor nullakat meg egyeket sebeztek bele a szornyek, ujra is osztottam a pontjait, hogy normalis magus legyen. 😊
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Vannak akiknek bejön, másoknak nem, de ugyanezt el lehet mondani a vérmágusról is.
A mágusaid jól megvannak a plusz specializáció nélkül, igaz Wynne kihasználja a specializációs lehetõségeit, szorgalmasan gyógyít, támogat, Morrigant kevesen cipelik medve, vagy pók formában az õ erõssége inkább az átkokban rejlik.
A játék nem open world. (hála az égnek) se nem sandbox (szintén hála az égnek) A helyszínek fixek nem véletlenül.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
persze ez attól függ hogy játszol - én ilyesmi stílusban toltam, csak 3 mágussal (csak máshogy elosztva a cuccokat, Morrigan BM lett nálam), más lehet h Wade-féle páncélból másik verziót csinál és inkább fõkarakterre pakolja.
Akkor ebben is különbözik a két verza.
Akkor az lehetett az anomália oka. Nálam gong van, kürtöt nem találtam.
a varázslatai amúgy nem rosszak, de muszáj hozzá benyomnod Blood Magic-et - ami nekem mindig egyel több felesleges klikk, mint az unszimpatikust kifüstölni a picsába egy tûzgolyóval <#vigyor1>#vigyor1>
Az a kürt jó másra is? Egy faszit levertem még benn a barlangban, de annál nem volt kürt, pedig az hadovált a sárkányról.
Megéri veszõdni a Blood Magic-ért? Mit ajánlotok Morrigennek a Shapeshift mellé?