Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem a térképen jelölt vérfarkas tanyánál vannak??
Segítsetek lécci: Nem találom sehogy azokat a nyamvadt vérfarkasokat a romokban:'(
A rom tök üres
Néhány dlc bonusz a játékhoz, a többit meg kell(ene) vásárolni, de valamiért sokszor nem mûködik megfelelöen az online letöltés-telepítés.
Ha végképp nem boldogulsz, megpróbálhatod az updaterrel telepíteni a warezos dlc-ket, ha megvannak, de csak a Return to Ostagar-ig, az újabbakon már van némi "eredetiség felismerõ".
- Lotheringen már túl vagyok... Nem értem mi lehet a baj 😞
- hol tartasz a jatekban? a dlc-ket csak lothering utan tudod majd elkezdeni, ugy remlik
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Akkor további porblémáim, ha még van valakinek fölösleges ideje rám.
1. megpróbáltam használni a játékhoz kapott kódokat, de nem sikerült. Azt írta minden ok, de mégsme jelenik meg a letölthetõ tartalomban.
2. van damodderem és vannak dlc-k is netrõl. Mindent úgy csinálok mint múltkor (akkor sikerült), most mégsem jelenik meg a játékban se a muki a táborban, se az ostagaros kezdõpont, se a holló.
Mi lehet a baj, és hogy tudom megoldani? 😞
Elõre is köszi!
- patchbol eleg a legujabbat feltenni, azt tartalmaz mindent
- pontod nem lesz, csak ha veszel penzert, tehat vagy fizetsz es megveszed, vagy warezolod a DLC-ket
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
A patcheket elméletileg felraktam (és ha berakom a lemezt, akkor játszani is tudok).
A dlc-kel mi a helyzet? Mivel járok jobban? Leszedem a kalóz dlc-ket vagy megvárom, amíg lesz elég pontom és letöltöm hivatalosan? Vagy mindegy?
Köszi! 😊
A Bioware oldaláról is letölthetõ, de magyar oldalakon is fönt van (Gamestar).
A letöltött javításokat ajánlott elmenteni, így a majdani újra telepítés után egyszerûbb lesz a játék beüzemelése.
Vannak DLC-k amelyek mûködésének alapfeltétele a patch, a Return to Ostagar 1.02, az Éjfattyú krónikák pedig csak a legújabb, 1.03-as javítással mûködik.
Az 1.01, 1.02, 1.03 javításokat egymás után mindet ajánlott telepíteni.
az oldalnak semmi baja nincsen. A hiba az ön készülékében van 😊
Szóval nekem nem muszáj a játékot a C-re telepítenem (helyhiány), de ettõl függetlenül mindent oda ment? Oks.
Amúgy hardveres baj van. Hard disc sentinellel nézzük az állapotát (89% jelenleg). Biztonságba helyeztük amit tudtunk, de jelenleg nem tudunk új vinyót (?) venni, kihúzzuk ezzel ameddig tudjuk.
Telepítettem és mûködik is, megtaláltam a mappát is a C-ben.
Hogy tudom feltenni (és honnan tudom megszerezni) a javításokat? Errõl aztán tényleg halvány lila fogalmam sincs... Kösz a megértést 😊
Egy esetleges géphalál a DA mentéseinek elvesztésével járhat.
Ez igaz a többi játékodra is, s amit érdemes megelõzésképpen betartana, hogy a rendszer partíción semmiféle fontos adatokat ne tárolj (fényképek, dokumentumok, stb.)
A Dragon Age a Dokumnetumok mappában rengeteg cuccot tárol, a mentéseiden túl ide kerülnek a feltelepített DLC-k, képek a játékból, stb.
A mappa heléye: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\BioWare\Dragon Age
Ezt a mappát kimentheted Windows reinstall elõtt, az új rendszerbe visszamásolva az eredeti helyére megspórolhatod a DLC-k újratelepítését, és megmaradnak a régi mentéseid is, a játékot azonban minden Win install után újra kell telepítened, mert a régi mûködéséhez fontos regisztrációs bejegyzések hiányoznak.
Szóval kéne egy kis segítség! 😊
Megvettem a játékot, de még sosem telepítettem egyedül ilyesmit, ráadásul a javításokat is le kell majd szednem, meg amit le lehet. Amióta nem voltam egyszer már le lett pucolva a gép, és elveszett minden progi (damodder vagy mi volt az) és nem tudom hogyan kezdhetnék neki újra.
Segítesz? 😊
Elsõ kérdésem: halódik a gép és ha esetleg elszállna minden, az milyen következményekkel jár a játékra nézve. Ok elveszik minden, de utána mi lesz? Lehet újra telepíteni vagy kész vége? (Ne feledd hülye vagyok az ilyesmihez 😄)
Mielõtt elkezdem a telepítést van valami fontos tudnivalóm?
Köszi!!!! 😊
Kumiho #2179
Mélg Wade mester csúcs-páncéljáról is lemondtam, kíváncsi voltam a következményekre.
Genetivi testvért mondjuk életben hagytam (pici engedékenység), õ Denerimben kezdte világgá kürtölni a hamvak létezését, még könyvet is írt, de miután bolondnak, sarlatánnak nézték, öngyilkos lett.
A szektás szárkányimádó kultusznak egyre több követõje akadt, Gorim atya vezetésével hadjáratot indítottak a kultusz tagadó falvak ellen olyan romantikus gonosz jövõkép <#eplus2>#eplus2>
Ha már gonoszkodni szeretnél, használd ki a lehetõségeket...
Lentebb írtam, hogy a játék legdurvább jelenete Connor kivégzése - az megéri a 18-as karikát.
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy 1.41 GB-os csomag a magon, ami "pre-cracked" és az alapjáték+kiegészítõre DZIP fájlokkal telepíthetõ, semmit nem kell átírni sehol...
AddIns.xml fáji sem kell piszkálni és, ha nem crackelt, akko azzal is lehet online fiókot "látogatni"...
Ez full pack és nincs más dolgunk, mint telepíteni a DLC csomagot.
Tegnap kipróbáltam, a Dokumentumokból töröltem az addig telepített álományomat és felnyomtam újra az egészet...
Talán majd máshol is elérhetõ lesz ez a csomag, jelenleg csak itt található.
Az egész történetet gonosztette kisérik, elárulta a királyt, megveti, üldözteti a Szürke kamarásokat, megpróbálja megöletni a legbefolyásosabb nagyurat, rabszolgakereskedõkkel üzletel, az újabb felségárulásban nem rettenti el, hogy a lánya a királyné, ármánykodik mindenhol - tisztességes Szürke kamarás számára nehezen megszerethetõ figura.
Csapatba vételi döntéshez jó adag nemtörõdömség, sõt gonoszság kelletik, bár Alistair kivégzését megakadályozhatja a fõkarakter, ha nem áll szándékában vérpadon látni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maric királyra felnéz, barátjának nevezik, de nem tagadja, hogy szerinte Calain apja emlékét gyalázta meg azzal, hogy az orlézekkel próbált szövetségre lépni a Veszedelem ellen, Orléziát sokkal jobban gyûlöli bármilyen Veszedelmnél, s azt tervezte, villámgyorsan összefogja Ferelden lakosságát, ismét legyõzi az orlézeket, aztán véget vet a veszedelemenk - ebben akadályozta meg egy sokáig lenézett Szürke kamarás, de megváltozott a véleménye, hatalmas harcosnak tartja a fõhõst, akit hajlandó követni.
Loghain harci képességeivel nincs gond, Bajnok specializációval megerõsítve, hatalmas pajzscsapásokkal veti magát a harcba, taktikai beállításoknál érdemes védelmezõ szerepet adni neki.
És Leliana akkor is csak egy rasnya szentfazék (kivéve, ha modoljuk, akkor csak simán szentfazék), Alistair a hatodik rózsája után egy nyálgóc, Zevran meg szifiliszes, úgyhogy Bözsike facér marad ezúttal. : D Alistairt meg bátran cserélem majd le Loghainre, aki majd hõsi halált hal a fináléban helyettem. : D És akkor ennyiben ki is merülnek 3. végigjátszásom "gonosz tettei" : D
Kumiho #2179
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Feltettem újra a játékot akkor is ez. Ez a DLC-tõl van vagy mitõl??
A dlc-khez szükséges a patch, warezolásba pedig csak úgy érdemes belevágni, ha info file is van a modokhoz mellékellve, s követni az utasításokat, illetve ragaszkodni a DAZIP formátum telepítéséhez.
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Lelianam ha veled megy a Mérleghez, az Õrtõl kap egy fejmosást a látomásai miatt - nem merülnek bele a részletekbe, de nyílvánvalóvá válik, hogy a csajszi látomásai nem igazak.
Ezt lehet úgy értékelni, hogy hazudott, de inkább csak beleszõtte magát egy új mesébe.
Szerethetõ csapattag tud lenni, ha a fõhõs pozitív szerepet játszik.
Mivel romantikázás is szóba jöhet Lelianával, így konfliktusba is keveredhet a fõkarakter, de Leliana nem nehezíti a dolgát, képes békésen félreállni.
Ezzel szemben Morrigan hatalmas patáliákat csap, ha vetélytársa adódik - a lápi boszorkányt az már nem zavarja, ha a fõkarakter feleségül veszi Anorát.
Zevrant is rögtön átspecializáltam, bár maradt bérgyilkos, duplatõrös, de volt pár haszontalan skillre adva pont. Természetesen Leli is maradt bárd.
Kumiho #2179
Meglehet ezt már valamelyik patch javította, de közben megszerettem a dualos Lelianát.
(Awakeningben az ifjú Howe gond nélkül nyilaz zárt térben is)
Why so serious?
Leliana képes zárakat nyitogatni, csapdákat hatástalanítani, alklamanként még a lopás is jó lehet, talán a néhány íjász képessége, ami nem a legjobb, ugyanis a csaj két tõrrel az igazi.
Zevran harci képességekben jobb, de zárnyitásra, csapdák hatástalanítására sokáig alkalmatlan, a lopakodást meg alapvetõen haszontalannak tartom ebben a játékban (kivéve csapda állításhoz).
A Respecialization addon-nal bármelyikbõl lehet "kalandor-technikus", kettõs fegyverhasználatot, a paszív képességeiket kell kigyúrni, és az ügyes kezeket.
Why so serious?
1.04 patchben javítva lesz, meg egy tucat hiba Awakeningben, pár hét és kijön (amint átmegy a Microsoft és Sony jóváhagyáson).
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Pontosabban lenne lehetõség megölni az Õssárkányt a specializáció megszerzése után, de a történet miatt éltben hagytam...
Az õssárkány pikkely nélkül Wade mester igazi mestermunkája nem készülhet el - ez lehet a lélekfaló spec ára.
Gonoszkodó karakterként a legdurvább jelenet Redcliffe-ben volt.
A körtoronyban a templomosok mellé állt a törpém, kiirtva az összes mágust (Wynne-t is), a kastély börtönében Jowant is megölte a kotorék.
Connor megmentéséhez viszont legalább két mágus szükséges, de csak Morrigan volt mágus a csapatban - nem találtunk más megoldást, meg kell szabadulni a démontól, még akkor is ha Connor is meghal...
Ez egy kegyetlen durva jelenet volt, nem véletlenül van 18-as karika a dobozon.
Why so serious?
Engem nem nagyon vitt rá eddig a lélek hogy ártsak a hamvaknak. Érdekelne a reaver speckó de ahányszor eljutok addig a szektás fickóig mindig annyira irritál hogy inkább elkenem a száját.
Why so serious?
A táborba visszatérve Leliana azonnal kérdõre vont - megmutattam neki a nálam lévõ hamvakat, aztán lazán a szemébe hazudtam, hogy a többi biztonságban van a templomban... a reakció: szerelem.