Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen sárkányon??
nem a térképen jelölt vérfarkas tanyánál vannak??
pedig ott vannak 😊 a sarkanyon tul, a romok vegen.

Hali!

Segítsetek lécci: Nem találom sehogy azokat a nyamvadt vérfarkasokat a romokban:'(
A rom tök üres
Fantusz
Ezzel sokan szenvednek.

Néhány dlc bonusz a játékhoz, a többit meg kell(ene) vásárolni, de valamiért sokszor nem mûködik megfelelöen az online letöltés-telepítés.

Ha végképp nem boldogulsz, megpróbálhatod az updaterrel telepíteni a warezos dlc-ket, ha megvannak, de csak a Return to Ostagar-ig, az újabbakon már van némi "eredetiség felismerõ".

Mad Hermit ad egy " Archons of the Imperium " nevû könyvet . Érdemes-e a 3 dörzsöltség pontot adó gyürüt feláldozni rá ?? Lesz-e még valami küldetésben szerepe ennek a könyvnek ??
- Nyomogattam már mindent 😞 Pontról pontra követtem az utasításokat a papíron és mégsem jó 😞
- Lotheringen már túl vagyok... Nem értem mi lehet a baj 😞

-ha hozzaadtad a kodokat es elfogadta oket, akkor latnod kene a letoltheto tartalmakat. biztos be vagy a jatekban logolva az accountba? nyomogass esetleg frissitest parszor
- hol tartasz a jatekban? a dlc-ket csak lothering utan tudod majd elkezdeni, ugy remlik

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Köszi az infót!

Akkor további porblémáim, ha még van valakinek fölösleges ideje rám.

1. megpróbáltam használni a játékhoz kapott kódokat, de nem sikerült. Azt írta minden ok, de mégsme jelenik meg a letölthetõ tartalomban.
2. van damodderem és vannak dlc-k is netrõl. Mindent úgy csinálok mint múltkor (akkor sikerült), most mégsem jelenik meg a játékban se a muki a táborban, se az ostagaros kezdõpont, se a holló.
Mi lehet a baj, és hogy tudom megoldani? 😞

Elõre is köszi!

Sikerült végig vinnem a Leliana DLC-t és kezdek megbarátkozni a fõhõs szinkronával,de akkor se értem hogy miért nem lehet ugyan olyan férfi illetve nõi hangja egy ember elf vagy törp karinak engem nem zavarna!
- igen, keri a lemezt
- patchbol eleg a legujabbat feltenni, azt tartalmaz mindent
- pontod nem lesz, csak ha veszel penzert, tehat vagy fizetsz es megveszed, vagy warezolod a DLC-ket

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Jajj... ez kéri a lemezt. Mi történt? Ez nem olyan játék, amit telepítek és akkor dvd nélkül is lehet játszani? Vagy valamit elrontottam??

A patcheket elméletileg felraktam (és ha berakom a lemezt, akkor játszani is tudok).

A dlc-kel mi a helyzet? Mivel járok jobban? Leszedem a kalóz dlc-ket vagy megvárom, amíg lesz elég pontom és letöltöm hivatalosan? Vagy mindegy?

Köszi! 😊

Fantusz
Javítások kereséséhez ajánlott a google-ból indulni (Dragon Age patch)
A Bioware oldaláról is letölthetõ, de magyar oldalakon is fönt van (Gamestar).
A letöltött javításokat ajánlott elmenteni, így a majdani újra telepítés után egyszerûbb lesz a játék beüzemelése.
Vannak DLC-k amelyek mûködésének alapfeltétele a patch, a Return to Ostagar 1.02, az Éjfattyú krónikák pedig csak a legújabb, 1.03-as javítással mûködik.

Az 1.01, 1.02, 1.03 javításokat egymás után mindet ajánlott telepíteni.

Érdekes.. kb. egy percet vesz igénybe a regisztráció, ma megtettem minden különösebb gond nélkül.. nem tudom mi lehet a gond 😄 a töltögetés is villámgyors. Kifejezetten a textúrapakkért regeltem én is, meg egy-két kisebb modot szedtem le.
az oldalnak semmi baja nincsen. A hiba az ön készülékében van 😊

Köszi a segítséget (elõre is)! 😊

Szóval nekem nem muszáj a játékot a C-re telepítenem (helyhiány), de ettõl függetlenül mindent oda ment? Oks.
Amúgy hardveres baj van. Hard disc sentinellel nézzük az állapotát (89% jelenleg). Biztonságba helyeztük amit tudtunk, de jelenleg nem tudunk új vinyót (?) venni, kihúzzuk ezzel ameddig tudjuk.

Telepítettem és mûködik is, megtaláltam a mappát is a C-ben.

Hogy tudom feltenni (és honnan tudom megszerezni) a javításokat? Errõl aztán tényleg halvány lila fogalmam sincs... Kösz a megértést 😊

KaszaN

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Fantusz
Nem egy örömteli állapot, ha döglõdik a géped (szoftveres, vagy hardveres hiba?).

Egy esetleges géphalál a DA mentéseinek elvesztésével járhat.
Ez igaz a többi játékodra is, s amit érdemes megelõzésképpen betartana, hogy a rendszer partíción semmiféle fontos adatokat ne tárolj (fényképek, dokumentumok, stb.)

A Dragon Age a Dokumnetumok mappában rengeteg cuccot tárol, a mentéseiden túl ide kerülnek a feltelepített DLC-k, képek a játékból, stb.
A mappa heléye: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\BioWare\Dragon Age

Ezt a mappát kimentheted Windows reinstall elõtt, az új rendszerbe visszamásolva az eredeti helyére megspórolhatod a DLC-k újratelepítését, és megmaradnak a régi mentéseid is, a játékot azonban minden Win install után újra kell telepítened, mert a régi mûködéséhez fontos regisztrációs bejegyzések hiányoznak.

Hogy én mennyire örülök, hogy még itt talállak! 😄
Szóval kéne egy kis segítség! 😊
Megvettem a játékot, de még sosem telepítettem egyedül ilyesmit, ráadásul a javításokat is le kell majd szednem, meg amit le lehet. Amióta nem voltam egyszer már le lett pucolva a gép, és elveszett minden progi (damodder vagy mi volt az) és nem tudom hogyan kezdhetnék neki újra.
Segítesz? 😊
Elsõ kérdésem: halódik a gép és ha esetleg elszállna minden, az milyen következményekkel jár a játékra nézve. Ok elveszik minden, de utána mi lesz? Lehet újra telepíteni vagy kész vége? (Ne feledd hülye vagyok az ilyesmihez 😄)
Mielõtt elkezdem a telepítést van valami fontos tudnivalóm?

Köszi!!!! 😊

böröczk
ja én elõször véletlenül tovább mentem mágusommal, és elkerülhetetlen volt a kölök kinyiffantása. ment is a load. : D ronda meg puja meg csíra, de azért ilyn sorsot õ se érdemel. : D más dolog, hogy load után lepaktáltam a démonnal a vérmágiáért, de legalább nem nekem kell végignéznem a fiúcska megmurdálását. : D

Kumiho #2179

Fantusz
Pedig a hamvak megszentségtelenítésével lehet feltenni a gonoszság koronáját <#vigyor1>

Mélg Wade mester csúcs-páncéljáról is lemondtam, kíváncsi voltam a következményekre.

Genetivi testvért mondjuk életben hagytam (pici engedékenység), õ Denerimben kezdte világgá kürtölni a hamvak létezését, még könyvet is írt, de miután bolondnak, sarlatánnak nézték, öngyilkos lett.

A szektás szárkányimádó kultusznak egyre több követõje akadt, Gorim atya vezetésével hadjáratot indítottak a kultusz tagadó falvak ellen olyan romantikus gonosz jövõkép <#eplus2>

Ha már gonoszkodni szeretnél, használd ki a lehetõségeket...
Lentebb írtam, hogy a játék legdurvább jelenete Connor kivégzése - az megéri a 18-as karikát.

Én most eldöntöttem, hogy elég gonosz karaktert fogok alakítani a harcosommal majd. A hamvak megszentségtelenítését azért mellõzöm (annyira nem tudok szemét lenni) de minden másban inkább a sötétben utat akarom majd járni. Morrigan imádni fog, az tuti. 😊

Why so serious?

Létezik már egy ilyen lehetõség is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van egy 1.41 GB-os csomag a magon, ami "pre-cracked" és az alapjáték+kiegészítõre DZIP fájlokkal telepíthetõ, semmit nem kell átírni sehol...
AddIns.xml fáji sem kell piszkálni és, ha nem crackelt, akko azzal is lehet online fiókot "látogatni"...
Ez full pack és nincs más dolgunk, mint telepíteni a DLC csomagot.
Tegnap kipróbáltam, a Dokumentumokból töröltem az addig telepített álományomat és felnyomtam újra az egészet...
Talán majd máshol is elérhetõ lesz ez a csomag, jelenleg csak itt található.

Fantusz
Loghain se semmi figura a játékban <#circling>
Az egész történetet gonosztette kisérik, elárulta a királyt, megveti, üldözteti a Szürke kamarásokat, megpróbálja megöletni a legbefolyásosabb nagyurat, rabszolgakereskedõkkel üzletel, az újabb felségárulásban nem rettenti el, hogy a lánya a királyné, ármánykodik mindenhol - tisztességes Szürke kamarás számára nehezen megszerethetõ figura.

Csapatba vételi döntéshez jó adag nemtörõdömség, sõt gonoszság kelletik, bár Alistair kivégzését megakadályozhatja a fõkarakter, ha nem áll szándékában vérpadon látni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csatlakozás után minha egy másik Loghain lenne velünk.
Maric királyra felnéz, barátjának nevezik, de nem tagadja, hogy szerinte Calain apja emlékét gyalázta meg azzal, hogy az orlézekkel próbált szövetségre lépni a Veszedelem ellen, Orléziát sokkal jobban gyûlöli bármilyen Veszedelmnél, s azt tervezte, villámgyorsan összefogja Ferelden lakosságát, ismét legyõzi az orlézeket, aztán véget vet a veszedelemenk - ebben akadályozta meg egy sokáig lenézett Szürke kamarás, de megváltozott a véleménye, hatalmas harcosnak tartja a fõhõst, akit hajlandó követni.
Loghain harci képességeivel nincs gond, Bajnok specializációval megerõsítve, hatalmas pajzscsapásokkal veti magát a harcba, taktikai beállításoknál érdemes védelmezõ szerepet adni neki.

böröczk
Ó, Bözsi maga a megtestesült jóság, megint próbáltam kicsit elvetemültebb lenni, de kisebb aljaskodásokon, bunkóskodáson, pénzkicsikaráson kívül különösebb gonosz tettekre nem visz rá a lélek. : / Pontosabban, amik a fõszálhoz kötõdnek, ott mindig a békés, tündérmese (vagy ahhoz leginkább közel álló) megoldást választom, akárhogy is erõlködöm, meg elõre elhatározok dolgokat.
És Leliana akkor is csak egy rasnya szentfazék (kivéve, ha modoljuk, akkor csak simán szentfazék), Alistair a hatodik rózsája után egy nyálgóc, Zevran meg szifiliszes, úgyhogy Bözsike facér marad ezúttal. : D Alistairt meg bátran cserélem majd le Loghainre, aki majd hõsi halált hal a fináléban helyettem. : D És akkor ennyiben ki is merülnek 3. végigjátszásom "gonosz tettei" : D

Kumiho #2179

KaszaN
Mirevaló a Dragon Age Vérvonalak Disc Two? Ugyanaz van rajta mint az egyesen, ugyanúgy fel ajánlja, hogy elindítja, de kiírja hogy nem eredeti a dvd. Szóval?

Sziasztok! Felraktam a Leliana DLC-t(warez) megcsináltam hogy induljon indul is, csak nem tudom a játékot 1024-768-nál nagyobb felbontásra állítani. Nekem a 1280:720 (16:9) lenne a jó!
Feltettem újra a játékot akkor is ez. Ez a DLC-tõl van vagy mitõl??
Fantusz
Az éjfattyú krónikák, és a Leliana songs (ami magyarul nem jelent meg) aktiválásához-mûködéséhez az ini-ben át kell írni valamit, a többi dlc gond nélkül elindul, nem kell krackelni a játékot, s az online fiókba is be lehet jelentkezni (sõt kalóz játékkal is lehet online fiókot nyitni).

A dlc-khez szükséges a patch, warezolásba pedig csak úgy érdemes belevágni, ha info file is van a modokhoz mellékellve, s követni az utasításokat, illetve ragaszkodni a DAZIP formátum telepítéséhez.

buklee
Elméletileg fel, csak utána crackelni kell. Meg nem tudsz majd online bejelentkezni szerintem.

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

Szabi84
Szevasztok! Eredeti DAO-ra feltelepíthetem a warez DLC-ket?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Fantusz
Leliana bárd, s a bárdok hajlamosak színesíteni a történeteiket, meséket kitalálni,s azokat szájról-szájra tovább adni <#vigyor1>

Lelianam ha veled megy a Mérleghez, az Õrtõl kap egy fejmosást a látomásai miatt - nem merülnek bele a részletekbe, de nyílvánvalóvá válik, hogy a csajszi látomásai nem igazak.
Ezt lehet úgy értékelni, hogy hazudott, de inkább csak beleszõtte magát egy új mesébe.

Szerethetõ csapattag tud lenni, ha a fõhõs pozitív szerepet játszik.
Mivel romantikázás is szóba jöhet Lelianával, így konfliktusba is keveredhet a fõkarakter, de Leliana nem nehezíti a dolgát, képes békésen félreállni.
Ezzel szemben Morrigan hatalmas patáliákat csap, ha vetélytársa adódik - a lápi boszorkányt az már nem zavarja, ha a fõkarakter feleségül veszi Anorát.

böröczk
nekem õ túl irritáló karakter volt mindig is, most így barátságosabb kinézettel, átspeckózva dupla tõrösre, õt viszem, mert még egyszer sem vettem rá magam a szent monológok miatt, amiket már csatlakozáskor, meg a táborban lökött bérgyilkos Erszikének. : D
Zevrant is rögtön átspecializáltam, bár maradt bérgyilkos, duplatõrös, de volt pár haszontalan skillre adva pont. Természetesen Leli is maradt bárd.

Kumiho #2179

Hát rendben. Akkor leliana lesz most zevran helyett😊 THX a tanácsokat😊
Fantusz
Pontosan ezért neveltem át két tõrre a leánykát, mert nagyon sokszor szûkös a hely egy íjásznak, s valami bug is lehetett a dologban a játék megjelenése után, mert a taktikai beállításokat nem akarta végrehajtani.
Meglehet ezt már valamelyik patch javította, de közben megszerettem a dualos Lelianát.
(Awakeningben az ifjú Howe gond nélkül nyilaz zárt térben is)

Én is Leliana-t szoktam favorizálni nem rogue karakterekkel, éppen azért mert tud ládákat nyitogatni. Íjjal is ügyes tud lenni a lányka, legalábbis azokban a csatákban amikor nagy nyílt terek vannak, elviszem jó messzire és ellövöldözget magában. Közelharcban meg hamar fekszik és legalább nem zavar sok vizet. 😊 Második speckónak meg rangert szoktam neki adni, a beidézett medvéje egy plusz tank a csapatnak ami gyakran nem jön rosszul.

Why so serious?

Fantusz
Leliana sokkal hasznosabb, mit Zevran, bár ha fönt van a Respecialization addon, egyszerûen újra lehet osztani a stat potokat.
Leliana képes zárakat nyitogatni, csapdákat hatástalanítani, alklamanként még a lopás is jó lehet, talán a néhány íjász képessége, ami nem a legjobb, ugyanis a csaj két tõrrel az igazi.
Zevran harci képességekben jobb, de zárnyitásra, csapdák hatástalanítására sokáig alkalmatlan, a lopakodást meg alapvetõen haszontalannak tartom ebben a játékban (kivéve csapda állításhoz).
A Respecialization addon-nal bármelyikbõl lehet "kalandor-technikus", kettõs fegyverhasználatot, a paszív képességeiket kell kigyúrni, és az ügyes kezeket.

KaszaN
Most mi olyan érdekes ezen a képen? Lemaradtam úgy másfél évet.

Mármint a nyomokat találtam meg😄
Oké megtaláltam😄
Na elakadtam. Ott tartok hogy a zárványban az árvaházat megkel tisztitani de ser otto meghalt. És kellene valami nyom shiana-nak vagy kinek de nemtalálok semmit:S Am a gyorsmentéseket hol lehet megtalálni mert tudom hogy elmentettem ott mikor megjelennek az orgyilkosok zevranért.
Jól néz ki. Majd leszedem, a harcosommal úgyis cipelnem kell majd Lelianat. Bár lehetne Zevrant is, csak félek, hogy még a végén kialakulna köztük valami túl a barátságon. 😊

Why so serious?

böröczk
: )

menõ, bár már átnyomtam Bözsire : D

Kumiho #2179

KaszaN
Fú, megvan. Hát majdnem szívrohamot kaptam.

KaszaN
Nemhiszem el, gondoltam csinálok új játékkal egy mágust mert megtetszett, de aztán meg a másik karakter amivel már jócskán elõre haladtam teljesen eltûnt, a mentések is. Hovatüntek? Hogyan lehet visszahozn? HELP!

Ez sajnos egy elég gyakori bug, a bin_ship mappában manuálisan el kell indítani a daupdater.exe-t amíg észhez nem tér. 😞

1.04 patchben javítva lesz, meg egy tucat hiba Awakeningben, pár hét és kijön (amint átmegy a Microsoft és Sony jóváhagyáson).

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Leliana's sacred ashes armor mod.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

KaszaN
Miért van az, hogy akinek kicseréltem az arcán annak fehér lesz a szeme?

Fantusz
Én is csak egyetlen karakterrel játszottam így, a Lélekfaló specializációnak komoly ára van, ha a visszatöltögetési lehetõséget elvetjük.
Pontosabban lenne lehetõség megölni az Õssárkányt a specializáció megszerzése után, de a történet miatt éltben hagytam...
Az õssárkány pikkely nélkül Wade mester igazi mestermunkája nem készülhet el - ez lehet a lélekfaló spec ára.

Gonoszkodó karakterként a legdurvább jelenet Redcliffe-ben volt.
A körtoronyban a templomosok mellé állt a törpém, kiirtva az összes mágust (Wynne-t is), a kastély börtönében Jowant is megölte a kotorék.
Connor megmentéséhez viszont legalább két mágus szükséges, de csak Morrigan volt mágus a csapatban - nem találtunk más megoldást, meg kell szabadulni a démontól, még akkor is ha Connor is meghal...

Ez egy kegyetlen durva jelenet volt, nem véletlenül van 18-as karika a dobozon.

Ez milyen páncél rajta?

Why so serious?

😄

Engem nem nagyon vitt rá eddig a lélek hogy ártsak a hamvaknak. Érdekelne a reaver speckó de ahányszor eljutok addig a szektás fickóig mindig annyira irritál hogy inkább elkenem a száját.

Why so serious?

Fantusz
Egy törpe kotorék karakterrel szentségtelenítettem meg a hamvakat, de Leliana nem volt velem, Wynne pedig alapból ki lett végezve a toronyban (az öreglány is harcba száll az urna védelmében).
A táborba visszatérve Leliana azonnal kérdõre vont - megmutattam neki a nálam lévõ hamvakat, aztán lazán a szemébe hazudtam, hogy a többi biztonságban van a templomban... a reakció: szerelem.

Nem tudjátok, h a Leilana's Song DLC mikor fog megjelenni magyarul, vagy h meg fog-e egyáltalán?