Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most Lotheringnél vagyok. Nem nagyon emlékszem vissza hogy csináltam a fõküldetéseket a térképen. De azért leírnám, hogy jó lesz ez a sorrend?
1. Pagonyelfek tábora
2. Törpök
3. Mágusok
4. Utána irány Redcliffe
5. Denerim
?
Logikailag a történet szempontjából ez a sorrend? Ha nem, akkor feltétlenül írjátok le. Addig megyek és megcsinálom a DLC-ket.
Megfelelõen fejlesztve a dörzsöltség lesz a sebzésmódosító, azt kellene nyomni a csillagos égig, plusz a passzív képességei sokkal fontosabbak, mint a dualos technika (onnan a felsõ sor a lényeg).
Sebzésben ezzel együtt ne várj rekordokat, az ilyen fõkarakter a sokoldalúságától jó (harcol, zárakat nyit, csapdákat hatástalanít).
Íjászként ez a kaszt is képes hatalmas sebzésekre, velük nekem az a problámám (nem csak a DAO-ben), hogy hangulattalan közelharci pozícióból íjjal lövöldözni.
Az Awakeningben az ifju Howe képzett íjászként hasznos csapattag lehet, ott a szoba-harcok helyett már van tér is a nyilazáshoz.
(ez nem vitaindító akart lenni, elfogadom azokat, akiknek bejön az íjász karakter, sõt elismerésem nekik, hisz egy kis területen nehéz jó pozíciót találni - ero nem könnyû íjásszal a játék)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Hol található a Tábori Láda pár kb-os kiegészités ( link ) ?
Most a sok össze vissza felvett DLC miatt ujravettem az egész játékot .
De még mindig nem jött össze a DLC magyarositás .
Tud-e valaki ajánlani egy komplett magyarositott DLC pakk-ot ( kamarás erõd , Shale a golem ) ?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"Szerencsevadásszal"(omg ezek a magyar fordítások, kivagyok tõlük!😄) egyébként tõrök és egykezes fegyverek valamint könnyûvértezet, a többi a harcosoknak való.
Ha van tapasztalatod fog menni ijjal / elsöre én is igy toltam végig gond nélkül / ha nincs menj rá a két törre ugy már szinte könnyü lesz mert nagyon tápos ugy a kari.
Egy kis kedvcsináló, ha valaki még nem látta volna 😊
Alapjátékban akkor lehet kavarodás, ha a Stone prisoner, Warden Keep, Return to Ostagar nem DAZIP, a bemásolósok angol felirattal lehetnek.
If you give a little love you can get a little love of your own
A bemásolós telepítés felejtõs, az így telepített modok nagyobb eséllyel okoznak bugokat.
Az Awakening magyarításához meg kell keresni a lemezen a magyarítást tartalmazó RaR-t, kicsomagolni, s bemásolni a játék könyvtárában a megfelelõ helyre.
Az awakening nem nyúl bele az alapjáték felirataiba, ott annyi történt, hogy a warezolt cuccal felülírtatok adatokat.
A specializációk megszerzése nem azt jelenti, hogy azokat a fõkarakter képes elsajátítani is, kaszthoz kötöttek.
Ha egy kotorékkal Morrigan, Alistair, Wynne, vagy Oghren speciális képességeirõl érdeklõdöl, s megkéred, hogy tanítsanak, elmondják, hogy te nem tudod közvetlenül megtanulni a képességet, de egy arra alkalmas személyt kitaníthatnak, ha hozzájuk küldöd.
Többszöri végigjátszásnál rettenetesen engedékeny a játék, a megszerzett specializációk elérhetõk.
Kumiho #2179
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
Van egy kis elakadásom a Dragon Age Vérvonalakban. Éppen a Kör Tornyát akarom megmenteni, a Lustaság démonától.
Az Enyészetben vagyok, az enyészet peremét, a lángoló tornyot és a többi álomvilágot is kipucoltam... A szellem, gólem, egér, lángolós alak is meg van. A vén mágusnõt is megmentettem.
Azonban a Templáriusok rémálma résznél elakadtam. A belépési pontnál kipucoltam a szobákat. Van három ajtó ami a területrõl kivezet, azonban ezek minden esetben ugyan oda dobnak vissza. Nem tudok rajtuk átjutni a terület többi részére. Az egérlyukakat is próbáltam. Csak a középsõ szobában lévõvel értem el valamit, de az is egy zárt térbe vezet.
Van valami titka ennek a résznek?
Valami kombináció?
A segítséget elõre is köszönöm.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Pala: csodás- ametiszt, gyémánt, smaragd, gránát, zöldjáde, malachit, rubin, zafír, topáz
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Sikerült életrekelteni a stone prisonernt és a return to ostagart. Ne kérdezd hogyan...
Viszont találtam egy olyat, hogy dlc crack. Egy .bat és egy .exe fájl van benne. Tapasztalat vele kapcsolatban?
A kimentett mappában szöveges dokumentumok, ini fájlok tartalmaznak a játékhoz utasításokat, ami egy újra telepítés után csak akkor mûködik helyesen, ha az elérési út ugyanaz.
Ha jól értem, most különbözõ felhasználói fiókokat is létre hoztatok, más lett az elérési út, illetve az ini-ben lévõ bejegyzések hibásak a mostani fiók kiosztáshoz.
Telepítsd újra a játékot, patch, daupdaterrel rakd fel a dlc-ket, s használhatsz nodvd cracket, vagy mini image-t (kíméld a lemezt).
Ha crackeled a játékot az eredeti exe-t érdemes elmenteni, illetve a patch verziószámával megegyezõ crack szükséges a futtatáshoz.
Sikerült rájönnöm, hogy hiába telepítettem a játékot (mentettem mindent oda, tettem fel a dlc-ket) az egyik felhasználó fiókba... a gép mindent a rendszergazda fiókjába pakolt.
Ezek után félsiker koronázta erõfeszítéseim. Minden szirszar mûködik (egy halom kacatot kaptam), természetesen csak maga játék nem. De legalább már ott van Levi és a kereskedõ hegyen... de nincs meg maga a játék. Aszongya, mint válaszlehetõség hogy töltsem le... de honnan... hogyan?
Szóval tovább próbálkozom. Valami tipp? Hogy itt mi lehet a probléma?
Neverwinter Nights 1 nem akart elfutni rajta és ezért tettem vissza a jó öreg xp-t!!
Dragon Age -nek kimenteettem a reg fájlait és mentéseket miután újra tettem a winxp-t, (a dragon age-nél 1.03 patch felvolt telepítve!)
Feltettem a DirectX-t meg a physx-t! De nem indult!!
Ekkor az alap cracket visszatettem és újra patcheltem (1.03) a játékot és utána az 1.03-s crack vissza és mindjárt jó lett!!!
nekem semilyen jatekkal nem votl zurom vele, na jo ez tulzas mert a starcraft 1 -gyet nem szereti de ha lelovom explorer.exet akkor nincs a szinorgia 😄 de az mar 10 eves jatek 😉
tehat meg csak az erdosegben vagy az elfek utan? ott elkell erned, hogy a kod feloszoljon az egyik mapon, akkro tudsz tovabbmenni, van ra egy -ket megoldas 😉 pl az oreg fa questje illetve a gyagyastoninal is megoldhato.
Legalábbis nálam nem volt.
Crack helyett viszont érdemes mini image-et használni a késõbbi patchelés lehetõségének érdekében.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Valószínûleg lesz majd hozzá javítócsomag, de egyenlõre sok a zûrje a játékokkal.
Vannak játékok, amelyeket XP-SP3 üzemmódban, rendszergazdaként lehet mûködésre bírni, a patch gondokra pedig a rendszergazdakénti futtatást megpróbálni.
Akkor ebben a sorrendben végig is próbálok minden lehetõséget.
Valószínûleg meg is crackelem, mert elég sokáig szeretném még nyúzni a játékot 😊
Köszi a segítséget! 😊
DLC-knél mellékes, hogy eredeti-e vagy sem (pontosabban az Éjfattyú krónikák, és a Leliana songs, no és az Awakening kivétel)
Újratelepítés után (XP) nálam sem ismerte fel azonnal a dlc-ket, illetve a patch után nyavajgott, ami telepítve volt.
Megpróbálhatod kivenni az Addins mappát a C-rõl, s úgy elindítani a telepítõt, végsõ esetben játék reinstall.
Sokan eredeti játékot is megcrackelnek, pontosan azért, hogy ne kérje a játék a lemezt.
A dlc-kkel ez nincs összefüggésben, a lemez kímélése miatt használnak sokan NonDvd cracket.
Megkeresed a patchoz illõ cracket a neten, az eredeti exe-t bemásolod egy mappába (elmented, talán szükség lesz rá), s a tört exe-vel játszol, kímélve a lemezt.
Két dolog változott: 1. újra lett rakva a gép (különbözõ felhsaználói fiókok vannak, meg rendszergazdai hozzáférés) 2. eredeti a játék
Nem tudsz valamilyen ezzel a két dologgal összefüggõ okot, ami miatt nem sikerül? Nem lehet azt megcsinálni, hogy eredeti játék, de nem kéri a lemezt? Nem lehet, hogy ez a baj?
Amúgy gondolom felismerte a játék, hogy nem eredetiek a dlc-k, mert szépen elindult a telepítés aztán mégis error lett a vége.