18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • PiszkosFred
    Az a baj, hogy ha elaruljuk kitol vagy hogyan tanulod majd meg maguskent, akkro azzal egyuttal lelovunk egy poent a magusok kezdo kuldetesei kapcsan. Szal mindent csak a maga idejeben :)
  • ollie
    Arra célzott, hogy csak 1 kattintásra van a megoldás tőled.
  • lightjack
    figy ha vki fórumon kérdez vmit általában válaszolni szokás és nem cseszekedni a másikkal...ha nem tudsz normális választ írni az elég szomorú
  • ollie
    Van infó, nem fognak árulni.
  • Gubberx
    pillants rá fent a banner-re, és ha ugy sem jössz rá akkor elég szomorú
  • lightjack
    tudom h csak mágusnál lehet és írtam is h majd a következő karinál választom a vérmágus utat...de mind1, ez egyenlőre tárgytalan mert még nem toltam végig az elsővel se, csak kíváncsi voltam h ki tanítja a vérmágiát mágusoknak, de inkább ne is mondjátok el még majd akkor ha elkezdtem a másikat...
  • MerlinW
    Harcosként is kap 2-3 vérmágia spell-t, mondjuk az nem ugyanaz:)
  • Fantusz
    Vérmágusod ebben a végigjátszásodban nem lesz - ahhoz mágus főkarakter kelletik...
  • ratgab
    Van-e arról infó, hogy Magyarországon fognak-e Dragon Age Ultimate Edition-t árulni?
  • lightjack
    nahjo most a tündéket választom kövi végigjátszásnál akkor szintén gonosz figura leszek, egy jó kis vérmágus és majdakkor a vérfaraksokat választom...apropó:kitől lehet vérmágiát tanulni??
  • Fantusz
    Mindenesetre, ha valakinek a vérfarkasok szimpatikusak, vegye számításba, hogy elfgyökeret kizárólag Varathorntól lehet korlátlan mennyiségben beszerezni.
  • PiszkosFred
    Elfek annyiban elonyosebbek talan - bar ez tenyleg csak minimalis - hogy a vegso harcban akkor is tudjak tamadni a sarkanyt, amikor az a levegoben/messze van.

Donts a szivedre hallgatva. Majd a kovetkezo vegigjatszaskor megnezed, mit hagytal ki, akkor majd valassz mas lehetoseget. Ez igaz az osszes nagyobb dontesedre a jatekban. Emiatt egy percig ne aggodj.
  • böröczk
    nem feltétlenül kell választanod, van aranyközépút is, Lex Luthor hösi halála a legoptimálisabb megoldás.
  • hevesike
    Ez teljes mértékben rajtad múlik...ha a vérfarkasokkal vagy akkor ők fognak téged segíteni, ők erősek és szívósak viszont kevesen vannak. Az elfek sérülékenyebbek viszont jóval több van belőlük...de talán az elfek támogatása a jobb ötlet mert így megmarad a kereskedőjük.
  • lightjack
    a tündéknél kit érdemes támogatni? a várfarkasokat v a tündéket??
  • ShaiHulud
    soot a toolsettel csinalhatsz sajat izlesednek megfelelo morrigant is :)
  • PiszkosFred
    Ez csak egy mod (en ezt hasznalom) a millio masik leli es morrigan arc modok kozul. Sokan probalkoztak a trailer arcok megvalositasaval. Biztos vagyok benne, hogy megtalalod azt, ami neked tetszik, erdemes raszanni 10-20 percet es megnezni a jobb modokat.
  • lightjack
    elég jók. viszont Morrigan arca még mindig nem teljesen jó...vagyis nem az én igényeimnek. alapból is jó de ami a trailerben van az a tökéletes. így kicsit túl fiatal...de azért köszönöm, valószínűleg csak én vagyok most túl kötekedős kedvemben:)
  • PiszkosFred
    http://dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=435
  • lightjack
    oks akkor hagyom őt későbbre, köszönöm a helpet!

más: most néztem meg a játék trailerét...hát nem is tudom...mennyivel jobban néznek ki ott...Leliana sokkal szebb, Sten bőre nem olyan fostoslila hanem feka, szőke raszta hajjal ami tök jó de a játékban egy ilyen szürkés haja van ami nem is igazán hasonlít a rasztára...jah és Morrigan is jóval szebb
  • PiszkosFred
    Egy kepzett healer nagyon kell oda, szal erdemes Wynne-t a csapatban tudni. Scripteld be, hogy a tank igyon mindig ha 50% ala esik a hpja. Mellette a healered mindenkeppen csak a tankot healelje, mindig, megallas nelkul (party majd iszik magatol). Sot, jobb is ha te iranyitod Wynnet a harc soran. Ha van ket healered, vagy esetleg magus vagy es be tudsz segiteni a healbe, nagyon konnyu.

Es mint minden bossnal, ne becsuld le az egyebkent "marhasagnak" tartott balzsamokat es egyeb italokat. :)
  • minimize
    bill. kombó van az "alakváltáshoz" az Enyészetben? nem reagál a click-re.
  • Fantusz
    Flemeth valójában nem annyira félelmetes ellenfél, mint amilyennek látszik, bár az is igaz, hogy nem 8-9. szintű csapattagokkal volt a harc.

A magaslatról nem jön le a sárkány, tűz elleni vedelem kell ellene, s türelem.

Várj még néhány szintet, egyenlőre hagyd békén Flemeth-et.
    Erősödjetek, ne akarj rögtön Morrigan kedvében járni (meg fog lepni a boszi)

Térképen nyugodtan körbeutazhatsz, lesznek egyszer bejárható területek, a főküldetések helyszínére többször vissza lehet térni, sok mellékküldetéssel úgyis utazgatni kell, mert a keresett NPC-k 3-4 helyszínen lesznek.
  • moric11
    basszus bocs, nem láttam, hogy írtál. kössz és megy a játék :D
  • Evoluti0N
    Az elfeket a Brecíliai erdőben találod.
  • minimize
    SPOILER!
    nálam elsőre 15-16.szintű karikkal, és mindenkinél íjjal sikerült legyőzni,fagyasztó nyíl hasznos lehet! távolról, lenyilazni.
    most, másodjára mágusként (+1 healerrel) nemsokára újra meglátogatom!
    SPOILER VÉGE!
  • lightjack
    SPOILER!!!
    elemntem h megöljem Flemethet, de tök esélytelen...óriási sárkánnyá változik és két csapás és nekem annyi...8-9 es szintű karakterekkel nyomultam rá. vmi ötlet? ti hgy vertétek szét?? mert én kb meghaltam amikor az élete 5/6oda megvolt...
    SPOILER VÉGE!!!

am meg nem láttam h hova van leírva hol vannak az elfek. megnéztem a naplóban de nem találtam. mert a többinél leírja h oOrzamarr, Körtorony, Redcliffe de itt nem találtam...csak ezért kérdeztem meg, de köszönöm a válaszod
  • minimize
    vagy én hülyültem meg, vagy az alapjátékom...első végigjátszáskor az Enyészetben simán, egy kattra váltott "egéralakra", most nem megy.
    mi lehet a gond? ikon kinn, tudás "átadva", szal' passzolok.
  • Fantusz
    Csuda kérdéseket tudsz feltenni...

Menj az elfekhez, s beszélj velük - az sem árt, ha figyelsz arra, mit mondanak.

A játék leghosszabb küldetéssorozata a szövetségesek beszervezése, minden csoportnak van valami nyűgje, amit nektek kell megoldani.
    Az elfek speciel vérfarkasok rejtélyes támadásainak vannak kitéve, előbb ezt a viszályt kell felszámolni, s a megoldástól függően elfek, vagy vérfarkasok vonulnak a seregbe (a Körtoronyban is volt választási lehetőséged: mágusok, vagy templárusok)
  • lightjack
    hol lehet megszerezni az elfek támogatását???
  • mecsoka
    A mellette lévő teremben kell 2kart húzkodni, úgy hogy a gömbökön kialudjanak a fények és akkor kinyílik az ajtó. Azt hiszem erre gondolsz.
  • lightjack
    nah, sikerült úgy kihoznom h megmondtam nem akarok semmit Zevrantól...huh...de megadta a +1et!
  • lightjack
    mi van akkor ha felmentem Zevrant az eskü alól?? mert így kapok elegendő + pontot, na meg akkor ha azt bókolok neki...de bazeg ez tök buzis... máshogy meg nem képes + pontot adni a lojalitáshoz...de egyszer kipróbáltam h lássam emgtanít e, meg is tanított de semmiféle jelét nem mutatta...ez h lehet??? vmi ötlet?? se specializálódás, se semmi ahhoz tartozó új képességek...v akkor kell specializálódni ha szintet lépek?
  • phoenix99
    nem codek gondjaid vannak érts meg azt csináld amit leirtam nekem is ez averziom van meg ! a leirtakat köövettem és lám megy a játék
  • moric11
    hol lehet leszedni a codekeket?
  • lipovics
    Az eszmélés kiegészítőben, az ezüstbányában hogyan lehet hozzáférni a ládához, ami egy ajtó mögött van, amit varázslattal zártak le? (valami építész laboratóriuma)
  • phoenix99
    FORRÁS: Dragon.Age.Origins.Multi8-WARG

HIÁNYZIK: Angol és magyar (felirat) nyelven kívül az összes.

MÓDOSÍTVA:

- Első lemez -> serial.txt
    - 1.0-s crack NINCS, előtte frissítened kell a mellékelt 1.02a patchel.
    - A második lemez "ADDONS" mappájában tallálható a crack, amit a játék bin_ship mappájába kell másolni.
    - Szintén itt található az eddig kiadott DLC-k (kiegészítések) gyűjteménye (a Return to Ostagar kivételével), valamint a magyar nyelvű kézikönyv PDF változata

Csatolt kép megnyitása

JÁTÉK: mountolod/kiírod, telepíted, ezek után crackeled!

DLC-k: A bin_ship mappában található daupdater.exe-vel importáljátok a DLC mappában található daZIP fájlokat.

INSTALL MENET: DVD1-DVD2

OSTAGAR-FIX: A telepítő átírásnál elnéztem egy szánot, így ha a játék magyarul települ nem másolódik át egy fájl, ez így javítható:

Kicsomagoljátok a képfájlt winrarral vagy valamivel egy mappába, a data/installmanifest_hu.ini-t lecserélitek az innen letölthetővel.
    Ezek után ugyanúgy kiírjátok, mint ahogy az eredeti lemez fájlszerkezete van DAO_A és DAO_B címkével, mindkettőnél szükséges.
    Ha nem akartok csomagolni, PowerISO-val pár kattintás és közvetlen írható.

http://data.hu/get/2170829/installmanifest_hu.ini.html
    http://www.mediafire.com/?zmlomnyayvo

Aki nem akarja újratelepíteni: második lemezről a campaign_Movies01a.rar-t kicsomagoljátok a játék mappájába. ajánlatos amentésekt lementni máshová majd uninstal ujbol felteszed a mellékelt linket leszede kicsomagol crackelés és patchelás elött bemásolod a kapottmappát bemásolod az eredeti helyére a két link mellékeve
  • ShaiHulud
    mert a rinyalasa miatt lemaradnal valamirol :)
  • JethroHUN
    Remélem felbukkan. Vissza adhatná az ellopott felszerelést :)
  • moric11
    n-core ról töltöttem le