Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hittem külön olyan tipusa van a fegyvereknek.
Azé jó mert így most felnyomtam már sok harcos meg pajzsos képességet neki.
ha ezt tudom hamarabb már elég kemény 2 kardos harcosom lenne.
Elõfordult egy érdekes bug amikor visszamentem ostagarba a cailan király cuccaiért a csorlák nekromanta fogta magát és átváltott semmit nem tévõ npc-be.
nem támad, viszont semlegesként kezeli a gép és én se tudom támadni.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Meg tudja valaki mondani, hogy fehér agyart hol találom pontosan?
Köszönöm elõre is
a darksapwn chronicleshez elég az 1.2-es patch?
A játékban sok a rejtett küldetés, ahol esetenként értékes fegyverek lehetnek elrejtve.
Természetesen kezdetben még nem találsz túl jó fegyvereket, de pl. az ostagari vérgyûjtõ akció során egy kétkezes kaszind kardot találhatsz, ami kezdetnek nem rossz, bár ekkor még maga a karakter nem elég ügyes ehhez a harcmodorhoz, sokszor üt mellé.
A Körtoronyban a szoborérintgetõs küldetés után megjelenõ lény már foglalatos kardot dob, ami sárkányok ellen bonusz sebzés is ad, Orzammarban a sárkány is eldob valami kardot, no és lesznek könnyen észrevehetõ helyen is.
DLC-k fegyveri nagyon jók, a Kamarás erõd meteorból kovácsolható kardját lehet kérni egykezes, vagy kétkezes kivitelben, a Return to Ostagar küldetésben pedig csak le kell venni a fegyverállványról a Csigányzúzót (socetes kétkezes kalapács, +100 állóképesség, én más bonuszok)
És egy játékra vonatkozó kérdés dupla kezes fegyvereket mikor illetve hol lehet találni?
Mert érdekes harcmodor lenne csak én se lotharingbe se redcliffbe nem találtam semmit.
Az Awakening az alapjátékre semmilyen hatással nincs, semmit nem töröl el (Oghren az Eszmélésben új stat kiosztással indul, de ez nem az alapjátékra ható apróság)
Többi alapjátékon kívüli dlc-be nem lehet karaktert importálni.
Az éjfattyú krónikákat egy rusnya zombiharcos bõrébe bújva, éjfattyúként harcolhatsz, nincs karaktergenerálás.
A Leliana's song a bárdkisasszony elõéletének egy részét dolgozza fel, szintén karaktergenerálás nélkül, hisz a fõkarakter adott (némileg megváltozott külsõvel)
Mármint h h lehet importálni karakterekt a kölünbözõ dlc-kbe?
mert olvastam h az aweking eltörli a régi dlc-ket, én ezt nem szeretném de ez a darkspawn érdekel, ha ezt felrakom nem lesz baja az alap játéknak?
Why so serious?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A Fahreinheit is bogaras volt, a Hellgate London pedig egy katasztrófa, s nem az újdonságába bukott bele, hanem a játszhatatlanságot elõidézõ hibákba, amelyeket csak hónapok múlva korrigáltak, mikor már a játék menthetetlenül elbukott.
Az újszerûsége mindössze a 3D-s megjelenítés volt, egyébként egy Diablo-klón, a Diablo2 rúna-játékához képest a fegyverfejlesztések butítva lettek (ez mellékes, de a Diablo-t a rúnavadászat is sokáig életben tartotta, életben tartja)
A Sacred2 (szintén Diablo klón) is egy bughalmazként került forgalomba, gyakori szerverleállásokkal megspékelve - el is bukott a játék.
Új vonalnak a Mass Effect2 filmszerûsített feldolgozását mondanám, ami összességében jó visszhangot váltott ki, ámbár nekem nem tetszik, mert a filmesítés butításokkal együtt történt, s nem különösebben örülök, hogy a Dragon Age2 erre a motorra épül, de a Bioware teljesen logikus döntést hozott, évekkel le lehet így rövídíteni a játék megjelenését, hogy a motor már kipróbált, mûködõképes.
Amúgy teszek rá, hogy miért így vagy úgy csinálta ezt a játékot a bioware, mert nagyon odab*sz és imádom 😄
Nem vetem meg õket, mert én is így csinálnám😊
Egyébként akik újat mertek alkotni: Mirror's Edge, Fahreinheit, Hellgate stb, mind elbuktak. Mert célközönség a primitív CoD és GoW szinten van leragadva.
[merlinw.org]
Engem nem zavar, hogy nem jön ki minden magyarul, tényleg nem várható el, de ha egyszer elvállalják, akkor csinálják meg rendesen. Az eredeti játék is hemzseg az elírásoktól és félrefordításoktól. Ami azért durva, mert nagyon gyökér vagyok angolból, de még én is észrevettem ezeket a fatális hibákat. Egyszer kellett volna összenézni a játékot a szöveggel és nem hiszem el, hogy ne tûnt volna fel nekik is. Ha meg ennyire szarnak rá, akkor arról is meg van a véleményem... :S
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezért nem jelenik meg minden magyarul is--> megoldás magyar ember tanuljon nyelveket (franciák pl.: megtehetik, hogy nem tanulnak nyelvet, mivel benne van az anyanyelvük a világ 10 leginkább használt nyelve között, Canadában is az egyik hivatalos nyelv)
Eszmélés (Awakening)
Éjfattyú krónikák
Leliana's song
Az égvilágon semmi köze nics a feloldáshoz annak, hogy az alapjátékot hányszor, milyen karakterrel vitted végig, de elég megtévesztõ a megfogalmazás.
További életutak azok a DLC-k, amelyek nem az alapjátékba épülnek be.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Tündék (elfek), goblinok, varázslók (Merlin legendája, stb.) történetei jelentették az alapot Tolkien regényéhez.
Az ork faj egyértelmûen Tolkien fantázia-szüleménye.
Az õsi mondák gonosz és jóságos, aprótermetû manókról, koboldokról mesélnek, az óriásnövésû, hatalmas erejû, ellentmondásos jellemû (primitívek, de ugyanakkor intelligensek is) orkok Tolkien meséiben tûntek fel - ezt lehet úgy értelmezni, hogy õ csak felnagyította az aprócska goblinokat, de tény, hogy ezek az óriások meghódították a mesevilágot, többnyire a gonoszt képviselik, de pl. az Oblivion-ban már a rettenthetetlen, hûséges harcos az ork faj.
Why so serious?
Why so serious?
Na de hagyjuk, nem akarom szétoffoln a totyikot.
Az archdemon tényleg nevetségesen gyenge volt, még az elf romokban levõ kis sárkánnyal is többet szenvedtem.
SPOILER!
Melyik vajon a fõszál? Én feláldoztam magamat a végén. Alistair pedig véglegesen király lett. Hát nem tudom. De jobb is úgy, hogy részenként más, új fõhõsök lesznek a tovább DA részekben😊 Csak értitek, így minden oda van veszve.
Ja és Morrigant a kefélés miatt elküldtem a picsába... eleve Morrigan rossz döntéshozó. Én meg pont, hogy jófiút játszottam. Nem illet karizmatikámba, hogy elfogadjam az ajánlatát. Pedig lehet az a fõszál részét képezi.
Nos?
Haonló egyedi világot hozott létre H. P. Lovecraft a Cthulu novelláival, vagy Frank Herbert a Dûnével. Van még pár originál sztori, de a tipikus fantasy az gyakorlatilag = D&D, aminek a Tolkien által összegyûjtött dolgok az alapja.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Elsõre én nagyon sokat kínlódtam, de többszöri újrajátszás során már simán eljátszol a legnehezebb fokozaton is 😊 Gyakorlat teszi a mestert 😊
Aki még nem vitte végig ne ovlasson tovább, spoileres!
Tehát a játékmenet jó, mindíg is imádtam az ilyen több karaktert irányíthatós RPG-ket.A grafika is nagyon szép, a zene is tetszett, a voice acting pedig nagyon elvan találva.Egyetlen gondom a sztorival van, kissé klisés, a vége pedig elég Gyûrûk Ura szerû(fõgonosz legyõzve, torony "felrobban", mindenki arra néz, ellenfél megfutamodik, már csak azt vártam mikor ordítja Samu hogy Fróóóuudóóóóuuuu😄 ), valamint az egész darkspawn cucc nekem nagyon az orkokra hajaz, de lehet csak én gondolom így.
Normal fokozaton csináltam, a csaták, ha van megfelelõ mennyiségû potion elviselhetõek, viszont ha szégyen ha nem, én Loghaint csak cheattel tudtam megverni 😞 A fõkarakterem kb 2 vágás volt neki, még a tankom(Alisteir) is megfeküdt 5-6 mp alatt.Caster karakterrel ugyan ez.
Mindent összevetve szerintem kurv@jó a játék, be fogom hozzá szerezni a kiegészítõket is, és kíváncsian várom a második részt (van egy sejtésem, hogy Morrigan gyermekével még találkozni fogunk😊)!
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Most akadtam el a gammában😄DD Még ilyen nem volt. illetve volt, ezt a részt még tavaly is megcsináltam, dejavu😄
Szóval: a Mércénél vagyok, és egy láthatalan hidat kell aktiváljak. Kéne egy segítség efelöl 😊
A királyválasztás után nem lehet küldetéseket csinálni, pontosabban, amíg Redliffebe vissza nem térsz, szabadon mozoghatsz, így a lehetõséged megvan a denerimi küldetések teljesítésére.
Denerim azért lehet érdekes a játék elején, mert ott össze lehet kaparni néhány aranyat, amikor még totál csóró a karakter.
A mellékküldetésekkel meg szerintem a játékosok többsége úgy van, hogy alkalomadtán megcsinálja, de a végjátékhoz közeledve egyre kevesebb a hajlandóság valami apróság miatt visszamenni pl. Mélyutakra.