18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
kiscsavo96 #14523 Aha ertem koszi szepen.Nekem kellene egy jo kis magyarositas letoltottem eggyet azt irja a gyerek hogy csak masoljam bele a dragon age mappaba (felulirni) es mar kesz is.En ezt meg is tettem de semmi :( Esetleg meg kell valami vagy mas verzio szerintetek?
-
#14522 a giftekkel képes vagy növelni az irántd érzed szeretetét a társaidnak. elég hasznos cucc, mert ha nagyon lemegy és minuszban van a kedveltség akkor akár le is léphet a csapattag. -
kiscsavo96 #14521 Sziasztok!
Figyeljetek a Gift mire jo? -
#14520 nah 3 as szinten vok és megvan már a tűzgolyó. és lol az mennyire jóh. egyet lövök azt mindenki repül szanaszét fél élettel. és 10mp után újratöltődik. -
#14519 Jah, igen, az alapjáték történetébe beépülő dlc-kről beszélünk, a "további életutak" közül egyedül Leliana története játszódik a múltban, de ezeknek inventory szempontjából nincs is jelentőségük, importálni csak az Awakeningbe lehet.
Az Awakeninge imortált karaktereknél is eltűnhetnek páncélok, fegyverek.
Amire érdemes figyelni: importálás előtt ki kell szedetni a fegyverekből a rúnákat.
Negymesteri rúnákat át lehet vinni, de ha azok a fegyvereben vannak, elvesznek még akkor is, ha a fegyver megmarad. -
#14518 Azért Morrigan DLC-jét a játék után érdemes, mint ahogy a Darkspawn Chronicles-t is. -
#14517 Az egész kalandozást lehet kezdeni a dlc-kel, s rövid időn belül el leszel látva minőségi fegyverekkel, páncélokkal.
A gólem (Pala) csapatba vétele is dlc, plusz néhány egyedi cucc is van elszórva a területen, Ostagarba visszatérve Cailan király vértezetén, fegyverein, Duncan fegyverein kívül még jónéhány exra cucc is előkerül, Harcosbércen főleg mágusoknak adnak extrákat, ehhez a dlc-hez köthető a Csillagagyar (kard) megszerzése is. -
#14516 természetesen közben is. -
#14515 naja, én is így gondolom
mint általában a kereskedők itt is eszement drágák
DLC-t csak a főjáték után lehet megcsinálni, vagy közben is? -
#14514 Csapdákat a karakter automatikusan felismeri, ha elegendő dörzsöltségi szinttel bír (ami szerencsevadásznak vélehetően a legmagasabb)
Hatástalanításhoz az "ügyes kezek" képesség kell, ugyanúgy, mint a zárnyitáshoz.
Csapdakészítés egy másik tudomány, különböző alapanyagokból, a tervrajzok ismeretében készíthet csapdákat aki elsajátítja ezt a képességet - nem egy fontos szakma, de akinek van kedve hozzá kipróbálhatja (csapdák lerakásához ajánlott a harctéri lopakodás)
Befolyásolásról még annyit (s jó lenne ezt a vitát le is zárni), hogy van néhány küldetés, ahol jelentős segítség, ha a fökarakter képes meggyőzéssel, vagy megfélemlítéssel rávenni a másik NPC-t arra, hogy kedve szerint cselekedjen, ami küldetéseknél információ átadása, nem pedig a harc elkerülése.
Nem kötelező képesség, de bizonyos helyzetekben segíthet. (Sten kardja, Redcliffe védelme, miért nem akarnak indulni a megmérettetésen a törpék)
Líriummal pénz miatt pepecselni talán a dlc-k mejgjelenése előtt volt némi értelme, a jó cuccok kereskedőknél kétségetelenül drágák.
A dlc-kel viszont rengeteg minőségi páncélt, fegyvert is kapunk, fel lehet szerelni az egész csapatot, a többi szükséges dologra meg előbb-utóbb összejön a pénz.
Amit érdemes megvenni mindenkinek: tűz, jég, villám sebzést adó nagymesteri rúnák, s az életadó gyűrű.
A többi cókmók karakterfüggő, fölösleges olyan csapattagra költeni, aki rendre a táborban poshad, ők sem rongyokban, rozsdás fegyverrel fognak harcolni, mindenkire jut minőségi felszerelés lootból is. -
#14513 Nekem eddig mindig ember karakterem volt, most indítottam elöször elfet, amivel játszom is : D többinél csak az eredetig néztem meg. -
#14512 bár, ha nem akarom megvenni a 100+ aranyba kerülő vackokat max a könyveket, akkor annyira sok arany talán nem is kell -
#14511 elolvastam ezt a lyrium üzletet, hát...
egyszerübb adni magadnak 200 aranyat mint 50x koslatni
eredmény meg ugyanaz -
#14510 Hard-on nem taktikázunk, hanem minden karaktert mi irányítunk:) Ellenkező esetben sosem fogsz tudni pl. területre ható varázslatokat használni:) -
#14509 hát nemtom én a legelső játékomnál indítottam elf mágust, de olyan alacsony volt... idegesített h mindenki magasabb nála. szal ha mágus v harcos akk inkább ember v törp(az csak harcos) ha meg szerencsevadász akkor jöhet az elf. -
#14508 vannak hibák
pl. nagy lirium lötyi receptje is jófélének van írva -
ShaiHulud #14507 vagy arra godnolsz hogy mas vilagban a ranger konkret class? na de akkor mivan a druiddal vagy a barddal, amik itt specializaciok csak :) raadasul ugye angol verzioban rangerkent szerepel eleve ez a specializacio. -
ShaiHulud #14506 miert ne lenne jo specializacio nevnek ? nem ertem. szoktak igy forditani a rangert. -
#14505 De az megint nem egy specializáció neve. Akkor találhattak volna ki fantázia nevet, csak magyarul, de tuti, abba is belekötöttek volna páran. -
ShaiHulud #14504 vagy Erdőjáró -
#14503 Kopirájt. : D Akkor meg az lett volna a probléma, hogy Gyűrűk Ura kopi, De akkor már Vándor vagy valami... Cserkész : DDD -
ShaiHulud #14502 fantasyrol leven szo, miert nem volt jo a gyuruk uras, "Kósza" megnevezes? -
#14501 Jaja. Egyébként a fordítások tényleg nem rosszak, söt, párat leszámítva. Most mondjuk angolul játszomm, de már 3szor kivittem magyarul. De most hogy hangozna az erdöör, mint specializáció? : D Akkor már a felderítö valóban jobb, csak nincs sok köze a specializáció skilljeihez. -
ShaiHulud #14500 ranger-t felfedezonek forditottak? az eleg gaz :( -
#14499 Alap. Morrigant is kinyiffantanám minden percben, ha lehetne. Na pl arra a küldire vittem Wynne-t, egyébként varázsló nélkül játszom most. -
#14498 Ó már késö, kinyiffantottam. : D Majd az elfemmel.. Köszi : ) -
#14497 : D Mágus elf az aljasnak való kari.
Egyébként Leliananak én is felfedezö specializációt adtam a bárd mellé, így most csak harcos csapattal játszom (nehezítésképp), 3 szerencsevadász + harcos, vagy két harcos + két szerencsevadász, váltogatom. -
#14496 már elolvatsam a wikin -
#14495 jóféle liriumfőzet receptjét hol tudom megvenni vagy megtalálni? -
ShaiHulud #14494 ijaszoknak, allitsd be a behaviourt (viselkedes) rangedre(tavolsagira). az meg hogy all a csapat az talan attol van, hogy HOLD-oltad oket? a party ui alatt levo kis ikon ha egy kezecske, akkor hold-on vannak, nyomd meg a "H"- billentyut. -
ShaiHulud #14493 mad hermit, orult remete az erdoben. nem csak az oreg fa makkjaval:D tudsz atjutni a kodon, hogy elerd a verfarkas ruin-t, hanem a mad hermit segitsegevel, csak egy werewolf pelt-kell neki hozza:) -
steweee #14492 1.04-peccselve
pár dolog érdekelne, még ostagarban vagyok az első küldiknél,( kutya megmentése, éjfattyúvér gyűjtés...)
először is nehéz szinten játszom, így már jelent kihívást, sztem ez a játék normál módja, van baráti tűz sebzés stb. nade, a csapattagok kurva bénán harcolnak. hiába állítom be a taktikát szimpire, ha csak állnak és nézik ahogy a másikat ütik-verik. meg miért nem megoldott, hogy az egész csapatra egyszerre tudjak váltani távol/közelharci fegyóra, mint a dungeon siegében ?
szóval tippeke várok az alábbiakra :
csapattagok sorrendjének felcserélése, mivel bérgyilkosnőm van, nem előynös ha az első sorban áll, inkább nyilazok vele
csapattagok beállítása úgy, hogy távolsági fegyvert használl mindaddig, amíg közel nem ér hozzá ellenfél, akkor automatikuksan váltson közelharcira. a skilleket tudom üttetni
ne csak akkor kezdjen verekedni ha ütik, hanem ha közel ér egy ellenség....
nagyon nagy csalódás lenne számomra, ha ennyi idővel a megjelenés után is még azzal kellene tökölődni, hogy hibás a program, és pause mellett nekem kellene egyenként megadni a csapattagoknak hogy kit támadjon és milyen fegyverrel...
hpl pls ! -
#14491 most tartok egyébként 60 óránál
ti Morrigan anyut elintéztétek?
Wynne meg egyre jobban az agyamra megy a szenteskedésével, de mivel elég jó varázsló nem fogom kidobni -
#14490 most nézegetem a felfedező skilljeit, hát lehet frakasom, meg macim, meg pókom, nem vagyok elájulva
persze lehet, hogy a farkas/maci jó dolog +1 tank amikor sokan vannak az ellenek biztos jól jön
hm...
majd legközelebb bérgyilkos lesz
ja és elkezdtem közben egy mágussal is, egész jópofa
úgy néz ki a feje mint Data a startrekből, csak hegyes a füle -
#14489 már olvastam erről itt korábban
0,5x erő és 0,5x agi a dagger
1x str vagy 1x cun a kard
-
#14488 Na ez viszont nálam kimaradt, milyen örült varázsló? : D -
#14487 Á, én mindig adok szerencsétlennek, különben sose lesz neki. : P -
#14486 Neem, a medvetalpas izé a túlélés, az annyit tesz, hogy a térkép hamarabb kijelzi az ellenségeket (kis piros pontok), valamint némi természeti ellenállás bónusz. -
Evoluti0N #14485 Ja, igazad van. Azonban ha elég nagy a Meggyőzés skillje a karinak, akkor farkasbőr nélkül is megcsinálható a küldi. :) -
#14484 Ö-ö, bármikor vissza tudsz menni. Söt, az egyik csapattársad személyes küldije amúgy is visszavezet majd a pagonyelfekhez.