18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Bucsek
    Ha végigviszem a játékot, és a harcosbércen marad a ládában minden jó cucc, és elkezdem az awakeninget, akkor vissza tudom szerezni azokat? vagy hogy van ez?

tegnap elkezdtem, de tapasztaltam, hogy a jó kis sisakom nincs rajtam, amit a gólemnél szerzek, nemjut eszembe a neve :-\
    pedig az nálam volt saját inventoryban.
    ötlet?
  • phoenix99
    az elfem harcos de nem fogok rá nehéz páncélokat rakni mert egy csaj hülyén néz ki nehéz páncélban mint pl a sárkány vért
  • Fantusz
    Bármilyen felállásban végigtolható a játék, de lényeges könnyítés, ha egy tank is van a csapatban pofonfogónak.
    Nem tiszta, hogy az elfed harcos, vagy szerencsevadász, dualos harcos tanknak is kiváló, szerencsevadász mellé Leliana picit fölösleges a csapatba (főkarakter is képes lehet ládakat nyitni, csapdákat felszedni)
  • phoenix99
    án most uj cspattal megyek dualos városi elf csajjal ,eh Leliana +Morrigan+Wynnie hogy mi fog ebböl kisülni a jövö titka eddig elég ütöképes kis csaj banda lett belölük de a véleményeket szigoruan várom !!!
  • Mike at home
    na jólvan jáccok, majd jövök 4kor :)
  • Mike at home
    logikus nemÁ? én is a mágust ütöm legelőszőr, mert ő a legveszélyesebb, meg fizikailag a legsérülékenyebb

ami érdekes, az a szerencsevadászom
    most 12-es
    sokkal kevesebb sérülést kap be a nagy AGI miatt mint mondjuk Allister
    lehet, hogy kevesebbet üt, de sokkal kevésbé szorul potionökre
  • Murder3
    a dokumentum mappába ahova a dlc-ket is rakja ott elvileg lehet állítgatni fileba, hogy ott a sima átírás működik e nem tudom.
  • Mike at home
    a registryben beírt érték nem oszt, nem szoroz
  • Mike at home
    launcher
  • Mike at home
    de azt is mondtam, hogy felteszem ha kell MF-re ezt a 2 file-t
  • ShaiHulud
    hasznald a taunt-ot a tankkal, ill threateninget. de ja mageket szoktak szeretni :D amugy alapbol a threat ugy van hogy a nehezpanceolosokat utik elobb, talan valamelyik toltes kepernyon irja vagy valahol.
  • keysersoze
    Azt ütik aki a legnagyobbat sebzi. Ezért kell a stun.
  • lightjack
    meg tudná nekem vki mondani h miért van az hogy folyton a mágusomat támadják??? van 3 katona még a csapatban(ostagar küldi az elején) és mindig a nyomvadt mágusomra támadnak. nemértem. vmi ötlet???
  • kiscsavo96
    Koszonom szepen!Sikerult nekem is :) Jovok eggyel neked!
  • cikasz
    Meg pár év múlva mikor megtanulsz helyesen írni akkor jáCChaCC ;)
  • MerlinW
    A lenti panelt itt találod: Dragon Age\bin_ship\DAOriginsConfig.exe
    Ha ez sem segít:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\BioWare\Dragon Age
    Language = hu
  • Fantusz

Options, s ezen a panelen lehet feliratnyelvet választani, ha jól csináltad (egyébként a legördülő menü használhatatlan, szürke marad)
  • kiscsavo96
    Hat nemtudom nekem nem megy a magyarositas.Mindegy majd par ev mulva mikor lessz akkor talan jaccok.
  • kiscsavo96
    Szia!

Az inditopanelen a jatek options-t erted? Es ott?Ha nem akkor sugd meg nekem mire gondoltal?
  • Fantusz
    Némileg más problémád volt a magyarítással, neked a lemezen rajta voltak a nyelvi fájlok, de talán az angol windows miatt "gondolta" a játék, hogy arra nem lesz szükséged, s kaptál segítséget (phoenix99) a magyarításhoz.

Dragon.Age.Origins-SKIDROW verziójánál nincs magyar szöveg a lemezen, utólag kell azt a játék könyvtárába másolni, s kipróbáltan működik.
  • Mike at home
    533-534!
    kár hogy már leírtam :)
  • Mike at home
    nem kell felülírni semmit
  • Sith
    Szia

A táborodban a törp kereskedő kicsit fura fiacskája tudja belepakolni a rúnákat a fegyverekbe. Elvileg megkötés annyi hogy legyen hely a fegyverben a rúnának, szóval nem minden fegyverbe leh
    Drágakövek: Van amit a gólem tud használni mint "fegyvert" (ezeknél írja is hogy mondjuk x tűzsebzést ad) van amit neki tudsz ajándékozni, A gólem egy DLC alapbólnincs benne a játékban, a maradékokat úgy mond a common drágaköveket pedig vagy eladni tudod vagy a táborodban ha már megcsináltad a törpéknél a fő küldetés szálat, a ládába dobálva azthiszem valamennyi plusz XP-t ad a többi fajnál is van ilyen lehetőség
  • steweee
    rúnákat hogy lehet a fegyverekbe integrálni ? már találtam pár kisebbet. és van e rá vmi megkötés, hogy van már egy mágikus tőröm, azt is lehet "rúnázni" ?

amúgy nagyon jó a potion/méregkeverési rendszere, azt viszont sajnálom, hogy akár harc közben is lehet ilyeneket gyártani, és hogy a közös inventoryból fogy a cucc, nem 4 külön inv. van, mint pl. NWN, mert úgy jobban kellene taktikázni, hogy kit mivel szerelünk fel.

A drágakövek azok kívül hogy eladhatóak, mit lehet velük még kezdeni ? ajándékozni is lehet, illetve fegyverbe páncélba lehet rakni, vagy valami más felhasználási mód ? csak mert akkor nem adogatom el kapásból
  • böröczk
    Nem, én értem, mi a baja, nekem is ugyanez van. Új karakter után restartolom a játékot, majd ha akkor sincsenek bent a cuccok, újratelepítem öket, de még ekkor se teszi be öket a modmanager a játékba, én se értem, mi lehet a gond, nekem is csak egy karakternél müködik egyelöre az összes custom cucc.
  • Fantusz
    Magyar verzióból helyesen kiszedett hivatalos magyarítás tökéletesen működik angol verzión, csak megfelelő helyre kell bemásolni.

A magyar felirat megjelenéséhez a modules és a packages mappák tartalmával kell felülírni az eredetit.

Ezt követően még nem lesz automatikusan magyar a felirat, az indítópanelen katt a beállításokra, ott a grafikára, s ha minden jól ment, lehet feliratnyelvet választani.
  • Mike at home
    ha szeretnétek ezt a két file fel tudom tenni mondjuk MF-re
  • Mike at home
    már megtaláltam a kézikönyvben

mindenkinek 1/3 kivéve szerencsevadász, neki 1/2 /lvl
  • Murder3
    ha olyan magyarításod vna mint nekem akkor bonyolultabb, próbáld úgy h mappák helyett a fájlokat másolod át a játék ugyan azon mappájába, amibe a magyarításnál eredetileg vannak.
  • Mike at home
    campaign_tt_hungaria.rar 34 mb
    hungarian.rar 16 mb

ezeket kell szimplán kitömöríteni könyvtárstruktúrástúl a Dragon Age könyvtárba

(winrar x)
  • Mike at home
    hm, akkor elmondanám, hogy is van ez:

nekem eredeti van, de windows angol, ezért nem rakta fel telepítéskor a myagar file-okat. ghanem a telepítő lemezről nekem kellett kézzel felmásolni. ami enm volt túl nagy etvasz, ugyanis teljes könyvtárstuktúrával van betömörítve rar-ban, szimplán csak ki kellett csomagolni

igy a launcherben, a video beállításoknál már választható volt a myagar felirat
  • ShaiHulud
    ahonnan leszedted ott levan irva szepen a descriptionnel, hogy mit merre hogyan. amugy uj karival pl ostagarban is megtudod venni a phoenix armor kistesojat.
  • keysersoze
    Morrigan anyja egy őssárkány, de tök könnyű leverni, mert el se mozdul a helyéről. Előtte kell jobbra-balra futkosni a tankkal, néha tauntolni ha mást akar támadni, meg healelni egy kicsit, a háttérből meg leszedni mágussal / íjásszal. Csak idő kérdése mikor fexik.
  • keysersoze
    A brecilian forestben van, a felső revenanttól keletre. Annál van a makk a fának. Én nem gyűjtöttem neki semmit, csak levertem, és vittem a makkot.
  • keysersoze
    Survival. De azzal az ellenfeleket látod a térképen, meg némi nature rest kapsz, nincs köze a csapdákhoz.
  • keysersoze
    Nem olyan fontos az, 5-10 kőért fizet némi pénzt a küldött, ezért lehajolni se érdemes.
  • keysersoze
    3 szintenként van feat. Spec a 7. és 14. szinten van. Nem muszáj egyből elhasználni, lehet tartalékolni is a pontot mint a többi pontnál is. Én asszem 22 vagy 23. szinten végeztem.
  • keysersoze
    Nagyjaból hasonló. A Para Explo használata macerásabb, 2 spellt kell egymásra pakolgatni, valamint rád is hat ha alá állsz, viszont nem resisteli szinte senki. A Mass Para party friendly, viszont jobban resistelik. Mindkettő kell.
  • phoenix99
    Sziasztok van egy kis gondom. Mégpedig az hogy leszedtem azt a Phoenix armour cuccot fel is raktam de mikor bejeztem a játékot töröltem a karaktert és ujjal keztem de nincs meg a cucc ujra telepittetem a DAO updeterrel és táborban a törpénél kellene hogy legyen de nincs ott a kérdésem a köv. csak 1 lehet a cucott felhasználni???
  • lightjack
    nemtom. az a gáz h általában olyan játékoknál amelyek hivatalosan magyarországon is magyarul jelentek meg ritkán szokta normális magyarítást készíteni. általában csak ilyen a magyar verzióbol kiszedett cuccok vannak. télleg csak azt tudom javasolni hogy töltsd le vhonnan, kérdezgess meg torrent fórumokon h milyen oldalakról lehetne letölteni. am tudod h mi az a torrent meg tudod használni?