Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
de harcos karira is mûködik?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

jah MOD... én MÓD-ot értettem.. akkor hagyjuk.
MrStokes
Ez itt az.
En is ugy jatszottam vegig magussal, ennek segitsegevel, hogy soha nem vittem magammal szerencsevaaszt.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

... kifejtenéd bõvebben?
A Witch Hunt még ki se jött szerintem.

Why so serious?

"A magyarosítás már folyamatban van."

Melyikhez? A Witch hunthoz?

cikasz
Van mod arra, hogy mágikusan nyithasd a ládákat! Kapsz olyan varázslatot.

http://www.akciofigura.hu

Murder3
Vér hatalma skilleket lehet még fejleszteni ha visszamegyek harcosbércbe a mágushoz?

Amúgy nem tudom de h csak a szerencsevadásznak van külön skillje arra h zárakat törjön fel egy marhaság.
A zárfeltörésnek is képzettségnek kellene lennie mint a csapda meg hasonló cuccosoknak.
Nme mellesleg elég idegesítõ ha nincs szerencse vadász a csapatba akkor szinte semmit nem lehet kinyitni.
De bizonyos helyszínekbe meg nem lehet társakat váltani, így még be se tudod tenni amikor eléd tárul egy zár.

A witch hunt, az eléggé, mer ott Morrigan után indulsz az egész fõsztori után, a másik 2 nemtudom mennyire "fontos" a történet szempontjából, de elvileg a 3 legjobb DLC-rõl van szó.
Én is meguntam már egyszer-kétszer a mélyutakon😄 Az egy unalmas rész, most viszont az Istenért sem hagyja, hogy megnyerjem a veszedelmet:S.
Mivel dlc, olyan nagyon nem fontos a történet szempontjából max új és érdekes.
A magyarosítás már folyamatban van.

Valaki nem tudja hogy hol lehetne megnézni hogy milyen Dlc-ék jöttek ki eddig és milyen nyelven? A Witch Hunt, Golems of Amgarrak, Leliana's Song -on kívûl mind magyar? Elég szar hogy ezeket nem magyarították. Ezek amúgy fontos Dlc-k a történet szempontjából?

Én sose adtam meg magam. 😊
Fantusz
Ser Cauthrien megölhetõ a királynõszöktetéskor (itt is ki lehet használni az AI gyengeségét), de csak virtusból van haszna a legyõzésének - így kimarad a szöktetõs móka.

Engem 2x másodpercek alatt szétcincáltak, mire összeállt a fejemben egy használható stratégia. Azóta inkább figyelek, hogy maxon legyen a meggyõzésem 😛

Calver
most esett le h ki vagy, SotC-ról <#hehe>
én visszavonultam a folyosóra h ne tudja nagyon 3 mágust bántani, és Sten eljátszadozott vele - persze közel folyamatosan hárman gyógyították, szóval úgy könnyû volt. na meg ugye Cauthrien minden második ütése jó ha betalált - mivel iszonyatosan lassan üt, nagyon könnyû megszakítani CC-kkel.

"The trees move. Do you not see it?"

Murder3
egy ea-tól nem is várnék összetett dlc-t.
Erre emg ne vegyél mérget, az EA amíg lehet és van lehetõség addig lehúzza a kedves vásárlókat.

Jó mondom félreértettem, azt hittem arról a lovagról van szó Denerimben, aki kihív párbajra.. mert az télleg nem kihívás.
én meg orziban untam a mélyutakat, dettó.

Mellesleg a Wich hunt lesz az utolsó DLC a játékhoz, szal ilyen törpéset ne nagyon várj...
Az íjászok kifinganak egy SOTC-tól, el se mozdulnak a helyükrõl, a másik szobából lerendezhetõek. SC viszont nagyobbat üt mint amit fel tudok gyógyítani. Leverte pikpak a 3 csicskámat, aztán állandóan futni kellett elõle, körbe-körbe a szobákon át. Néha 1-1 visszalövésre maradt idõ, akkor tudtam sebezni (feltéve hogy nem szarta le a sok resisttel).
azzal kb lehetetlen végezni az elsõ találkozásnál
De azért pofonegyszerû, mi? Vagy fél óráig futkostam elõle mire kifeküdt.
Murder3
itt legalább van egy olyan álmom h egyzser jön egy dlc ami feldolgozza a hajdani törpék birodalmának bukását, és az elég nagy lenne.
de én az enyészetbe a körbe a hajamat tépem annyira nem volt kedvem ott szarakodni.
elf barátainknál is szarrá untam azt a rohadt unalamas romokat amiket már 2X végigjártam elõtte csak más területen....

Orzammar, mint legizgibb? én örülök, ha végre végzek vele! részemrõl mind3 toborzós missziónak van pár jó pillanata, de amúgy eléggé olyan, hogy "csak essünk már túl rajta". A mellékküldetésekért jobban odavagyok.
Murder3
Elhamarkodtam még Orzamar a legizgalmasabb helyszín a többihez képest.
a kör vmi veszett unalmas,elf barátaink szintúgy, fõleg ha a szent úrnás küldi után csinálja az ember.

egy kérdés ha visszatérek harcosbércre akkor a kamarás mágus ad még új skilleket a meglévõ 2 vérimádathoz? Mert nincs kedvem feleslegesen mászkálni.

Illetve a max szint mennyi mert nem tudom meddig húzzam a játék fõvonalát.

Calver
gyorsan kinyírod AoE spellekkel kicsiny haverjait (õk a legveszélyesebbek), telenyomod hexekkel, rátolsz minden DoT-ot amid van, aztán jól idõzített CC-kel ügyesen belenyúlsz a legtöbb ütésébe, közben életben tartod a tankod és szép lassan lekapdosod azt a gusztustalanul sok életerejét. tadaam.
nem a legegyszerûbb harc (3400 hp azért mégis 3400 hp), sõt, talán az egyik legnehezebb, de kis ügyességgel simán megnyerhetõ.

"The trees move. Do you not see it?"

Jaaaaaaaa... azzal kb lehetetlen végezni az elsõ találkozásnál, az országgyûlés elõtt viszont emlékeim szerint már kismiska a csaj.
akkor meg nem ugyanarról beszélünk... felvilágosítanál?
Kár, hogy illetõ nem is pali hanem nõ. Ezt szerintem itt buktad.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Ez nem benyõgés, ma gyõztem le a palit, és ennyi volt kb a harc: Halál jele, Mocskos harcmodor, 4-5 hátbadöfés, pillangóvágás és utána 2-3 ütés volt.. (Nehéz fokozat)

Loghainnel való párbaj nehezebb, pedig az se egy gigászi kihívás...
Ja, trainerrel biztos. Annyi HP-ja van mint egy sárkánynak, fullos resistjei, k. nagyot sebez, persze mindig talál, a stun spellek - ha egyáltalán hatnak - max 1 secig vannak rajta. Persze benyögni én is tudok bármit, pl. 1 sec alatt végigjátszottam az egész játékot...
Az a lovag Denerimben? Azzal párbajban is pofon könnyû végezni, ha meg visszautasítod, és késõbb rádront csapatostul, akkor meg pláne.
Az ki, és hol van?:o
Az egy igazi csaló.
Akkor Ser Cauthriennel nem harcoltál.
MerlinW
Flemeth lvl14-15 felett papírsárkány😊

[merlinw.org]

az igazából egész könnyû volt, Palát betoltam Flameth elé tanknak, wynne felváltva gyógyította õt, és sebezte Flemethet, a 2 szerencsevadász (merthogy elf szerencsevadász vagyok) meg halál jele+nyilazás. és egész jól ment 😄 Kissé lassan... de jól.
Fantusz
Sok oka lehet annak, hogy egy-egy harcot nehezen, vagy könnyedén vív meg a játékos.
Az elsõ végigjátszás lehet a legnehezebb, késõbb már kiismerve a fõellenségeket lényegesen könnyebb lehet.
Még a csapatválasztásnál is jól jön a játékrutin, de ami még fontosabb, tudod, mit fog csinálni az ellenfél.
Branka a líriumtelérekbõl próbálja "megszívni", klónozni magát, ezt kell megakadályozni, illetve, ha sikerül a klónozás, akkor is az eredeti Brankát ütni, nem foglalkozni a klónjaival.
Flemeth-sárkány a magaslatról nem mozdul, ha magas a csapat tûz elleni védelme, annyira nem félelmetes ellenfél, mit amilyennek elsõre látszik.

flemethez csak level 12 korul mentem, szoval igen nem votl veszes, de persze az egy nehezebb harc 😊

http://www.ustream.tv/biowaretv

na most valaszolnak kerdesekre, lead writed a kopasz csavo.

És Flemeth? vele is ilyen könnyû dolgod volt?
MerlinW
Engem egyetlen harc izzasztott meg, az a Gólemes DLC vége volt. De harmadszorra az is összejött. Hozzá kell tenni, hogy nem volt mágus a csapatban😊

[merlinw.org]

Köszi, érdekesen de megoldottam(körbe körbe futkostam a törpével, még a fõ kari lenyilaztaXD) NA de, lélekfaló csak ugy lehetek, ha megmérgezem az urnát?
then its userfault 😊 nightmaren nem votl gondom se caradinnal se brankaval. raadasul tok alap partym volt nem verpisti only mage vagy ilyenek D:

méghogy könnyû? Az volt az egyetlen harc, aminél le kellett venni a nehézségi fokot, mert sehogy se ment (Hozzátartozik, hogy egyetlen darab gyógyitalom se volt...)
amugy eleg konnyu harc😄 nightmaren is. ha brankat olod akkor ne hagyd hogy aktiv veinhez menjen, szipkazd el casterekkel midnig oket 😄

Fantusz
Oghrent vinned kell az üllõhöz, de Palát nem kötelezõ - úgyhogy ha Branka mellé állsz ne vidd magaddal a gólemet (mellesleg te árulod el õt, ha helyesled az üllõ megmentését).
Fõkarakter+Oghren mellé olyat érdemes vinni, akivel jó a viszonyod, s az inspirált klépességei is növelik a gyõzelmi esélyeidet (no meg használható képességei vannak).

Én többnyire Alistairt és Stent használom tanknak...Palát sosem kedveltem gazán...hogy a törpérõl ne is beszéljünk...csak rontja az összképet(ez magánvélemény, én utálom de ettõl mások imádhatják😊.Ha tényleg nem tudsz haladni akkor tölt vissza egy korábbi részt és menj új csapattal, vagy ha minden kötél szakad akk rakd könnyebb fokozatra.
amugy meg shale egy parasztgyoker, minek viszed ot?:d akkro mar inkabb a nyafogospicsacoward alistair 😄

allj caradin melle 😄

Elmagyarázná nekem h akkor mi a f**szt csináljak, ha bemegyek a semmi üllõjéhez, és Blanka mellé állok, akkor hogyan nyerjem meg!? Mer Pala elárul, és nincs más tankom, az a rohadt törpe meg leül ott imátkozni magának, és semmit nem érek vele, azt ott vagyunk 3an, Ogrhen, aki minden csatába meghal, van vagy 24 halála, meg az elfem, a szerencsevadász, meg Morigen, és természetesen inmunisak minden varázslatra a gólemek:@@@@. Pala nélkül pedig nem jutok el idáig:@. Letöröljem a játékot v van megoldás??