Street Racing Syndicate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
<#nevetes1>
Melyik az a mód?
Nekem úgy is mind1. Nem is nagyon érdekel a Mitsubishim. Pénzem is elfogyott.

KraZ
Onlinen tudod választani ezt a versenymódot. Ott buktam el egy spéci skylinet és a karrierbõl is elvette! Most kezdhetem elölrõl!<#gunyos1>

MAN T.G.A.

Duddits
azt hallottam, hogy ellehet nyerni egymás autóját. Ezt hogy tudom megcsinálni?

grebber
Én már leirtam mindent amit tudok mondani a gamerõl.

Next PC upgrade: 2022

bodesz
na ilyenkor mivan.jobb játék mint NFS U2 és senki se ír??? pff

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
hehe én is pont ezt akartam kérdezni 😊.amúgy reloaded versionnal megy a hang rendesen

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nem lehet átállítani a MPH-t KMH-ra?Én nem találtam sehol a beállításoknál!
Köszi elõre is

Duddits
grebber
Fogalmam sincs,nekem ugyanaz van meg+reloaded crack és semmi gond.

Bandi 18
carbon verzió

Bandi 18
Az megvan de versenyezni akarok és kidob az asztalra hibaüzi nélkül

grebber
Szerintem elég a crack is.
Kell a crack?

Bandi 18
És egy torrentes linket tud adni v.ki ahol megtalálható a reloaded verzió (a Carbon van meg)

bodesz
ehhe.te télleg hülyének nézel(ha még az is odaírom melyik verzió akkor télleg hülye lehetek???)na mind1 de minden maxon

Duddits
Nem lehet, hogy le van véve?

bodesz
hi all.azt kédezném hogy miért nincs játék közben az én kocsimnak hangja??? 😞 (carbon version)

Duddits
Nekem is simán megy az új, csak netes játéknál lép ki az egyik beállítás után... De az meg nem igazán érdekel.

DONGUBA
en felraktam siman megy a crackel

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

grebber
Melyiket??

Reloaded vagy a Carbont??

Torrenten fenntvan a reloaded de a régit már csak dc-n találod.

Duddits
Ez már nem igaz!! Nem tudjátok a megoldást?? Tegnap vettünk a 256 RAM-om mellé egy 512-est és így is szaggat??? NEhogy már! Mi baj lehet?

Bandi 18
És ezt hol lehet megtalálni<#conf><#conf>

grebber
Már van normális verzió aminek a crackje jó a régi verzióhoz ,mert maga a Reladed verzió valamiért kilépked.

De a régi verzióval a crack tökéletes összhangban van és semmi nem kell huzogatni csak inditani és play.

báttyó02
mondjuk nem megy sok embernek,mert a lehuzogatos módszer van ennél is..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
<#idiota>

báttyó02
szar a gém.

kevesen
ez ennyire szar ez a game hogy ilyen kevesb szolnak hozzá vagy ennyire kevésnek mukodik?
glkFox
Hat nemjo nekem az a Cracksem es sajnos csak a SRS StreetRacingSyndicate-RELOADED van meg :SS ááááááááááááááááááááááá
Evogordon
A játékban belehet állítani hogy km/h-ba mérjen? Ha igen akkor hol?

Meg csak a jatek elejen tartok,meg rendort nem is lattam arra nagyon kivancsi leszek,de nekem jobban bejon mint a nfsu2,a tores is tok jo,mondjuk lehet hogy kesobb job lesz de meg idaig talan a kocsi skinezes-eben van kevesebb funkcio.a hangok es a grafika nagyon jo talan lehetne kevesbe csilogobb az egesz majd a napalra kivancsi leszek,a vilagossagot kar hogy ne lehet alitani.

Jimi Hendrix

Bandi 18
954-ben ott a crack hozzá

Bandi 18
Nem kell hozzá mert van no cd crack és azzal az újabb verziók jól mûködnek. Ja honnanlehet leszedni az újabbat nem carbon hanem reloaded<#integet2><#integet2>

glkFox
+++Kerdezem hogy kinek van StarFuck Patch Blacklist progija!??
glkFox
Hali visszaolvastam de értelmes megoldást nem latok 😊)) +régi verzió nincs nekem meg :Ð
viso 007
Nekem bejött a játék ma egész nap ezt toltam, én 98%-ot adnék rá de csak azért mert nincs benne gyorsulási verseny. A nappali pályák szerintem szebbek mint a csillivilli éjszakaiak, ja meg tetszenek az apró kis részletek pl. hogy úgy kell kihívni valakit versenyre hogy rávillogsz +zsernyékok elõl menekülés ami az UG-ban benne sincs csak a HP-ban stb. stb.

Na még annyit hogy játszottam az x-box-os verzióval is de ott nekem sem tetszett.

akkor nem javasoljátok a gamet pedig szeretem az undrground tipusu játékokat 100% bol mennyit adnátok a játéknak?
grebber
Olvass vissza szerintem elég sok komment van ezzel kapcsolatban.
Megéri leszedni föleg ezt az új verziót majdnem mindenkinél kilépked.<#eplus2>

erdemes letolteni a gamet mit szoltok hozzá.Aki játszott már vele hogy tetszik?Milyen az irányithatosaga grafikája ?Mi a + és mi a minusz a játekba szerintetek
grebber
Valami gáz van pedig a verzióval már más haverjaim is panaszkodnak.

Bandi 18
JA és a régi verzió van meg Valami Carbon Vagy mittomén

Bandi 18
Nekem a lehúzkodós móddal is ezt csinálta

grebber
wazeg te vagy a 3. ennyire megbizhatatlan lenne a Reloaded verzió?
Én jól jártam megtartottam a régi verzsönt 😊

Bandi 18
Mit kell akkor csinálni ha versenyezni akarok és kilép a startnál
semmi hibát nem ír ki

grebber
Most ezzel kolbászolok,de már nem lehet rajta jobbá tenni semmi mármint teljesitményileg.
Majd nyerni vagy venni kell jobbat.

grebber
Ez érdekes már a második ember akinél ezt csinálj.

Nálam a másik verzióval+ a reloaded crackel megy simán és nem lép ki.

Devil_Gy
Viszont érdekes hogy a lan résznél nem lép ki!!!
<#wow1>

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Devil_Gy
Hele All!
Miért van az hogy a verseny kezdetekor azonnal kilép desktopra a game???
Valakinek van ötlete?
Thx

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Grafika jo (mar amennyire ezt a csillogo vibralo neon playstation grafikat jonak lehet nevezni), a jatek egy az egyben nfs2u klon. De olyan szinten, hogy dobbenet, meg a viztol csillogo szaraz ut is megvan. Pozitiv, hogy van tores es zsernyakok. Az iranyitas minosithetetlen arcade-szar. Perfektre nyertem az elso palyat vegig nyomott padlogazzal, fek meg egyebek nelkul. Ezutan toroltem le azonnal ahogy van. Nem ajanlom senkinek a progit.
Duddits
Faszom! Nekm ez a verzió is szaggat.... Na mind1, holnap úgy is veszünk ramot, azt majd megnézem.

grebber
Nekem jobban tetszik mint az UG2.
Van törés (bár a teljesitményt nem befolyásolja), vannak rendörök.
Lehet benne csajokat nyerni akik kis videoban táncolnak nekünk.