Street Racing Syndicate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Figyelem, emberek!

Akinek nem indul el a játék, az a Starfuckban állítsa át a SuperAggressive módot Aggressive-be és úgy próbálja! 😉

báttyó02
oké 😊 sok szerencsét hozzá azért 😊

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

streeter
Az nekem nagyon lassú. Max 10kb-al jön a routerem miatt.
Na majd lesz valami 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

báttyó02
hát én torrentrõl szedem,nemtom neked jó lenne e

streeter
Nincs valami normális warez oldal ahol fent van?? Csak mert én megtaláltam egyen, de minden file rossz volt és nem tudtam kitömöríteni.
Valaki segítsen már nekem, mert a képek alapján igen fasza a játék.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Duddits
Én legszivesebben a kedvencemmel, a Lexussal nyomtam volna, de valamiért nem engedte! A pénzem pedig megvolt hozzá. De így a Jettát választottam.

fitutufi
te vagy a nagy pofájú<#kocsog>
hogy kerülsz te ide
sicc<#ejnye1><#vigyor><#lama><#taps>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

grebber
Én Toyota Celica-val nyomtam ,de megint azzal tolom majd.

Next PC upgrade: 2022

Duddits
Na. Megy a game. <#nyes> Szaggatt!! De nagyon. Ez mitõl lehet? 256 ramom van és Radeon 9600-am.
Kamerát lehet forgatni a garázsokba?

Milyen kocsival mentek?

grebber
LOL elfogyott a gamben a pénzem és nem tudtam futamokon menni.
Nem találtam semmi helyet ahol lehetne versenyezni hogy egy kis lóvéhoz jussak. (de lehet hogy volt csak bén avagyok és nem találtam)
Kezdem elölrõl.

Next PC upgrade: 2022

ranGer2
jaja!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

modellmaker
De nem? Rákér itt vitatkoznak!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ranGer2
gané<#wink>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Duddits
Muszály lehúzni a meghajtókat hozzá?

A WAREHAUSEBAN lehet menteni<#smile><#smile><#smile><#lama>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

báttyó02
<#vigyor4><#beka2>

malter
nem mondtam,hogy arcade gamekat nem probálok ki<#ravasz1>
ranGer2
Igen.. max nem írok be...

Duddits
Aha. Jó van. Te is szoktál lenni?

ranGer2
Ne erõltesd.... az NFSU2 topicba szoktalak látni..

Duddits
Nah, úgy értem. <#nyes> Akkor melyik topikokba szoktál lenni?

ranGer2
Sg fórumba szoktam lenni... azonbelül pedig a topic okban..

Duddits
Igen? <#nyes> Én még nem is láttalak. :-) Melyik fórumokba szoktál lenni?

A Cd-t biztosan le kell húzni hozzá hogy menjen?

báttyó02
😄DDDDDDD

báttyó02
öö 62 százaléknál van a letöltésem 😊) már várom,csak nehjogy ne induljon el

ranGer2
Téged se láttalak még igazat vagy nemhülyeséget irni de most bebizonyitottad hogy tudsz!

báttyó02
ez nemigaz,hogy õ a fórum szégyene,mert õ a fórum csicskája <#mf1>

Duddits
Te vagy a fórum szégyene! Nézzél már magadra/magadba milyen kis pöccs vagy! Mint manapság mindenki aki nagysrácnak/csajnak érzi magát mint te!

ranGer2
háát talán mert nemtud mivel érvelni.. de láthatod a 3 büntetõpont se viccbõl van neki!

báttyó02
most ez nemtom hogy jön ide.......

DeathMatch
Szerintem te vagy itt a legnagyobb szar, 18 év alattiakat nem engednék
regisztrálni csak itt jártatják a nagy szaros pofájukat..LOL <#eplus2><#hehe><#hehe>

fireball
ez hogy ment??????és mikor????mer én sehol se találtam olyat ho save ...stval magától ment...de mikor?

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

jóó kis játék ez! underground 2 elbujhat mellette, itt legalább törnek a kocsik! télleg, a sebességmérõt át tudta már valaki állítani mph-ról km/h-ra? és a nitrót csak ugy lehet újratölteni, ha uj palackot veszek, vagy van rá esetleg valami alternatív megoldás?

wake up and drive...

ranGer2
nem én kezdtem slrr ezgetni a topicban...

malter
no komment grécsi tanárur,na ne offoljuk szét a topicot😉
ranGer2
Meglátjuk!

ranGer2
Mé te azt hiszed hogy az Slrr szimulátor? ügyesvagykisfiam!jah és erõs gyomrot kivánok hozzá!

báttyó02
mér ezu nem arcade ? <#confused>

fitutufi
3-at azé megnéznéd , hát nem tom...1 az tetszett de a 2-re má tök uncsi lett az egész...nemtom mit várhatok a 3-ra....majd kiderül...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fireball
hahó!!!! valaki!!!
honnan lehet leszedni a pecs(ek)et???????????????????????????

malter
akkor nyomulj tovább az arcade marhaságokkal,az valo neked😉)
ranGer2
azaz! NFSU is szar! 2 is... a következõ részben pedig már nem is merek reménykedni se!!

fitutufi
ez a beszéd

NFSU2 is egy nagy rakás szar , eleinte még jó volt , de 50%-nál qrvára untam mert egyforma és ismétlés volt minden...

ranGer2
nemszedekle semmit... fõlegnem az 500000 patch et ugyis szar marad az a game.. szar is volt.. szar is lesz!

fitutufi
uninstall...

fireball
a patchet honnan lehet leszedni????

fireball
csááááááh sztem nemannyira rossz ez...el lehet suenvedni vele...de hol van a garázsom???és mikor tudok tunigolni???mer azt is akarok de cs a versenyek jönneek...(1× már tuningoltam az elején de cs 1 kicsit...
help!

malter
sejtettem hogy érkezik 1-2 válasz😄D le kéne szedni a pecseket hozzá és rájönnél hogy nem,eleinte az volt azért mert....
de az utolso pecsekkel már full jo
ranGer2
bughalmaz

malter
akkor slrr😊)))