1270
  • báttyó02

de legalább neked elindul :DDDD
  • Revenger
    Nem tudna valaki segíteni?
    Elindul a game és az indulóképernyőnél ki is lép windowsba.
    Mitől lehet ez?
  • báttyó02
    mikor elindul a játék,ezzel nyomulok :

:DD
  • zaki
    hát inkább :PPP

Arty intézkedj
  • báttyó02
    jó haggyuk vazze
  • zaki
    hát az biztos, hgoy nem vagyok a haverod, de ti ezek szerint így kommunikáltok egymással. kb annyit ír6tál volna, hgyo thx, de így sem megy. és akkor nem b@ssza fel magát az ember ilyeneken. nem tudok mást mondani akkor, ott az nfo fájl. le van írva mi a teendő
  • báttyó02
    ja nekem is,az az igazság,hogy az undergroundot már nagyon meguntam,meg ez valahogy jobban megfog,bár lehetne hangulatosabb is
  • báttyó02
    képzeld próbáltam amit irtál,de nem jó.
    és velem igy ne dumálj,mert nem vagyok a haverod
  • grebber
    Én toltam nfsu1/nfsu2 de ez akkor is jobban bejön.
  • zaki
    köszi szépen, hogy segítettél, szarjál bele az arcomba. tudod ki fog mégegyszer neked segíteni, ha le se szarod amit írtam. beszarok az ilyenektől komolyan mondom. hú, a szart 3X írtam le, mind1. ott az nfo fájl, én először jáccottam starforce-so gémmel, pedig nem vagyok egy pcguru, épphogy be tudom kapcsolni a gépet, csak elolvastam az nfo fájlt. na viszlát
  • báttyó02
    de te hogyan csináltad meg?
  • modellmaker
    Már rájöttem és nyomtam vele egy kicsit. Hát... meg kell szokni. :)
  • zaki
    akkor nyisd meg az mdf fájlt
  • báttyó02
    mondjuk nekem az mds fájlokat nem látja
  • zaki
    hú most mi lezs, holnaptól nem megy a villamos :o ez legyen a legnagyobb bajod :)
  • zaki
    bazzeg... én ,ég az életben nem használtam a progit, de kb 10 mp alatt jöttem rá :D

alul van olyan, hogy virtuális eszköz. mondjuk g meghajtó. jobb klikk rá, kép csatlakoztatása, kijelölöd a fájlt, és ennyi. pú de nehéz volt :o
  • arty
    OFF

fogalmam sincs miert ... nem en nyitottam a topikot, hanem te ... :O

valaki adja ezt a jogot ? most elvileg moderalhatom is a topikot, persze nem fogok vele elni (hacsak nem egymast gyalazo szemelyeskedes lesz) - igyekszem megfelelni az elvarasoknak :)

ON

ugy latom, nagyon megoszlanak a velemenyek, es furcsa modon totalis ellenkezes van ... pl szebb az nfsu2/ez szebb ill. jol vezetheto/szarul vezetheto (nfsu2hoz kepest)...

rajottem ez miert van: elfogultak vagyunk, eddig senki sem volt kepes elvonatkoztatni pl. az nfsutol, stb.

en a magam reszerol pl az nfsut meggyuloltem a masodik resz utan, ezert barmiben mas ez, az tetszik :D

masnal ez mashogyan megy, ugy latom. de a vegeredmeny ua. - esetleg olyannak kellene ertekelni, aki nem jatszott ill. nem is hallott a konkurrenciarol :D

legalabb az onlinet probaljatok mar ki paran, h megis, milyen a multi ... elvileg a sajat tuning verdankal allhatunk ki a masik ellen, ez eleg igeretesen hangzik ... mar csak a custom tuning/festes kellene, es tenyleg egyedi cuccok csaphatnanak ossze :)
  • Duddits
    Fuuuu. Én használom azt. Amúgy én se tudom.
  • modellmaker
    És azt hol kell az alcoholban?
  • báttyó02
    jah ugyanaz mint a daemoonba
  • Duddits
    Igen.
  • modellmaker
    Egy láma kérdés: Ezt mondja uccsó pontnak :Töltsd be a CD1-t az Alcohol 120 legújabb verziójába Ez olyan mint a Deamonban a mountolás? Mert erre nem tok rájönni hogy kéne csinálni.
  • Panjabi Mc
    Szerintem nem de kérdezzd meg aki jobbna ért hozzá:) még nmem vok Profi
  • modellmaker
    El lehet egyáltalán úgy indítani hogy nem húzgálom le?
  • báttyó02
    le persze
  • modellmaker
    Amikor 1x sikerült akkor is le volt húzva?
  • báttyó02
    fogalmam sincs,az előbb elindult,most megint nem indul el,és állandóan szarakodok vele......pedig le van állandóan huzva a cd meghajtó
  • Duddits
    Jól teszed!
  • modellmaker
    Hogy sikerült elindítanod?
  • Panjabi Mc
    Vagy nem?
  • ranGer2
    Nemvárok...:P
  • Panjabi Mc
    Ha megcsinálom a Belállításokat akkor is tiltsam le mindkét Írómat és úgy megy csak?
  • Duddits
    Hát ilyenre várhatsz egész életedbe. Mert nem hiszem, hogy lesz.
  • ranGer2
    Egyszer készitenének már egy olyan gamet ami SÚROLJA a 2f2f film hangulatát... én lennék a legboldogabb... dehát ugy látszik erre még várni kell..bőőőven!
  • ranGer2
  • fitutufi
  • báttyó02
    gyáá már megint nem indul el
  • Petyus_
    Vannak igyen versenyek srácok, ott lehet pénzt szerválni.. már elflejtettem, hogyan csúfolják őket, de a nappali, "Grease" versenyek tuti ilyenek.

Meg az is, ahol a taknyon kell menni a japán csajos kivetítők között (ahol rögtön az első verseny van).

Ha elfogy a lovetta, ezeket kell erőltetni.
  • grebber
    Ezzel én is beszoptam elsőre,én nem jöttem rá hogyan kell pénzt keresni.Nekem 21$-om maradt :)
    Elkeztem elölről de mostmár ésszel tuningolok már 30000$-nál járok.
  • fireball
    csááááááááh all!
    nekem megy a gém...van 1 fasza golfom már...elkezdtem tuningolni és annyira belejöttem ho eltuningoltam az összes pénzem...sad.gifbiggrin.gif....
    ajajjjjjjjjjjj nincs zsé!!!!!!!!!!!
    190 $-m van...és a versenyekhez minimum 1500-2000 $ kell...
    mit tegyek????hogy jussak pénzhez????ha eladom az alkatrészeket azér nemkapok zsét...
    help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!