1270
  • Nem3sis At Work
    ó bráder! korán kezded ma.
  • báttyó02
  • Nem3sis
    Átlag hozzászólásaim nekem is pont ilyenek
  • báttyó02
  • Nem3sis
    Hát akkor leírom mi a véleményem néhány óra játék után:

-Grafika: sztem ok
    -Hang: sztem rettenetes, nem elég hogy kb. közepes hangminöség de még recseg is össze-vissza.(bár lehet hogy csak live 5.1 sz@r)
    -Irányítás: ha NFSU2-ben sínautók voltak akkor itt nem tom minek kéne nevezni ezeket a kocsikat.Atomarcade írányítás mellett ami még sztem nagyon tré az a kamera mozgása.

Látszik rajta hogy japán kiscsávóknak csinálták. Gondolok itt ezekre a
    risz-rossz rib@ncokra a full-gagyi videóikkal, meg a elbaltázott küldetésekre. Chekpoint race: 4 nyomi 40méteres utcán kell menni 5 kört. Szinte semmi beállítási lehetőség nincs. Lehet késöbb jobb lesz de nem jósolók neki hosszú pályafutást.

SG-s pálya futásom óta ez a leghosszabb hozzászólásom vmihez.
  • karikusz
    :)
  • arty
    hát, akkor ezzel max. nem játszol ... ;)
  • modellmaker
    Mint az UG2-ben: figurázmi kell!
  • modellmaker
    Mész keresztbe! :)
  • Nem3sis
    Hogy lehet nitro-t újratölteni?
  • V Carter
    Valaki elmondaná hogy kell használni a starfuckert,nekem nem akar sikerülni.Előre is köszi
  • Zetorg
    jöbbara számítottam :(
    a hangok, a grafika...nekem nem teccik.
    a hang az, ami igazán idegesít.

csít van hozzá? :)
    nincs kedvem végigtolni, de azért megnézném az autókat, mag a tuningokat :D
  • karikusz
    nekem is megoldja, de sajna a GTR-t nem..:(
  • karikusz
    Hát gyerekek, én jobbra számítottam..:(
  • karikusz
    Mi nem müxik?
  • ChevyG #651
    daemon 3.47es nálam nem müxik
    acohol lal se (igaz hogy d-vel lett telepitve

"de én nem adom fel!"
  • modellmaker
    Tök jó! Csak olyan matricákat tahetek az autómra amilyen cucc van benne! Erre most jöttem rá. Meg arra is hogy lehet a neon színét változtatni. Egy picit bonyolult, de meg lehet szokni.
  • karikusz
    Lehet, hogy valami kodek probléma. Akkor szokott ilyen gond lenni.
  • Hunter of Deer
    most már sikerült elindítani de ha elkezdek jáccani vele pár másodperc után kilép. Daemonnal nyomom alcohol nincs fent a dvd-íróm meg le van húzva de nem tudom miért lép ki már vagy 5 másodpertcet sikerült menni arcadeba
  • modellmaker
    Egyszerre van fenn az alcohol és a deamon? Vagy mivel próbáltad? Eygszerre a kettő üti egymást.
  • Hunter of Deer
    A Francba nekem sem akar müxeni az elindítása
  • ChevyG #645
  • ChevyG #644
    kösszönöm seGGitő készseggedet
  • modellmaker
    Én is fostam. Aztán sikerült. Mindent csinálj úgy ahogy az nfo-ban le van írva.
  • bazze
    Fiuk jön lefele a játék de rohadtul félek hogy nemtudom majd elindítani!!!
    1100mhz tualatin felhúzva 1500re
    Abit R9600SE
    384Ram
    3Dmark2003 3421pont
    Hogy fog menni?
  • modellmaker
    JA. Sajnos csak 1 versenyt nyomtam aztán menni kellet. ebből még derült ki semmi.
  • arty
    olvass vissza, akkor megtudhatod, hogy kinek mivel megy. pl. topik aljan ott a kereso ... hasznald, azert van.

multit kiprobalta mar valaki ?
  • ChevyG #639
    akinek müxik annak csak alcohollal müxik? és melyik verzio pontosan?
  • ChevyG #638
    lol Charger
  • ChevyG #637
    Hi! Vannak ebbe a gammába amcsi dögök (pl Cherger, Mustang, 'cuda)?
  • V Carter
    Hello!
    Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan kell a védelmet leszedni.Van hozzá valami starfuck de ha elindítom bejön valami ablak ahl fogalmam sincs mit kell csinálni.Valaki tudna segíteni?Előre is köszi
  • karikusz
    imádkozom, hogy nekem is megoldja...de mindjárt kiderül, most rakom össze, és telepítem.
  • zaki
    nekem starfuck megoldotta
  • Maximus4
    Sziasztok!
    Hogy tudok szerezni respect pontot ha már csak egy crew meets verseny van,és azon belül már csak a 3. series van hátra.74000 pontom van,de 77000 kellene.Ha megyek más versenyen ott szerintem csak azt a különbözetet kapon meg amennyivel jobb voltam/vagy nem?/.100-200 pontnál többet nem kapok.Viszont nekem a races mellett 69/72 van tehát ez a három verseny hiányzik még,viszont csak 58%-nál járok???Mi jön még?Ja és hol lehet autót nyerni arcade módban?
  • karikusz
    Még csak most szedem a játékot, láttam hogy starforce-os. Huzigálni kell vagy a starfuck megoldja a gondokat?
  • karikusz
    Nemtom..majd megnézem...remélem, hogy az.
  • zaki
    igen? mert nekem ps2-n megvan az underground 2, de azon nem teccik, pc-n igen, a str meg pc-n nem teccik, de akkor lehet, hogy ps2-n kipróbálom
  • grebber
    + Lehet nyerni verdákat.
  • Skynet
    Hát én ps2-n tolom (nemvolt kedvem szarakodni pc-s változattal meg a starfuckal:) )de rendesen nfsu1-2t alázza már csak azértis mert tényleg van különbség a turbo-k között...:)
    Az irányítás is jobb....
    Plusssz törnek a dögök...
    a város és a városi forgalom rendesn jobban néz ki mint NFSU1-2ben...
  • Zetorg
    nem lehet, hogy csak a kábel tört meg?