1270
-
ó bráder! korán kezded ma. 

-

-
Átlag hozzászólásaim nekem is pont ilyenek
-

-
Hát akkor leírom mi a véleményem néhány óra játék után:
-Grafika: sztem ok
-Hang: sztem rettenetes, nem elég hogy kb. közepes hangminöség de még recseg is össze-vissza.(bár lehet hogy csak live 5.1 sz@r)
-Irányítás: ha NFSU2-ben sínautók voltak akkor itt nem tom minek kéne nevezni ezeket a kocsikat.Atomarcade írányítás mellett ami még sztem nagyon tré az a kamera mozgása.
Látszik rajta hogy japán kiscsávóknak csinálták. Gondolok itt ezekre a
risz-rossz rib@ncokra a full-gagyi videóikkal, meg a elbaltázott küldetésekre. Chekpoint race: 4 nyomi 40méteres utcán kell menni 5 kört. Szinte semmi beállítási lehetőség nincs. Lehet késöbb jobb lesz de nem jósolók neki hosszú pályafutást.
SG-s pálya futásom óta ez a leghosszabb hozzászólásom vmihez.
-
:)
-
hát, akkor ezzel max. nem játszol ... ;) -
Mint az UG2-ben: figurázmi kell! -
Mész keresztbe! :) -
Hogy lehet nitro-t újratölteni? -
V Carter #656 Valaki elmondaná hogy kell használni a starfuckert,nekem nem akar sikerülni.Előre is köszi -
jöbbara számítottam :(
a hangok, a grafika...nekem nem teccik.
a hang az, ami igazán idegesít.
csít van hozzá? :)
nincs kedvem végigtolni, de azért megnézném az autókat, mag a tuningokat :D -
nekem is megoldja, de sajna a GTR-t nem..:( -
Hát gyerekek, én jobbra számítottam..:( -
Mi nem müxik? -
daemon 3.47es nálam nem müxik
acohol lal se (igaz hogy d-vel lett telepitve
"de én nem adom fel!" -
Tök jó! Csak olyan matricákat tahetek az autómra amilyen cucc van benne! Erre most jöttem rá.
Meg arra is hogy lehet a neon színét változtatni. Egy picit bonyolult, de meg lehet szokni.
-
Lehet, hogy valami kodek probléma. Akkor szokott ilyen gond lenni. -
most már sikerült elindítani de ha elkezdek jáccani vele pár másodperc után kilép. Daemonnal nyomom alcohol nincs fent a dvd-íróm meg le van húzva de nem tudom miért lép ki már vagy 5 másodpertcet sikerült menni arcadeba -
Egyszerre van fenn az alcohol és a deamon? Vagy mivel próbáltad? Eygszerre a kettő üti egymást. -
A Francba nekem sem akar müxeni az elindítása
-

-
kösszönöm seGGitő készseggedet -
Én is fostam. Aztán sikerült. Mindent csinálj úgy ahogy az nfo-ban le van írva. -
bazze #642 Fiuk jön lefele a játék de rohadtul félek hogy nemtudom majd elindítani!!!
1100mhz tualatin felhúzva 1500re
Abit R9600SE
384Ram
3Dmark2003 3421pont
Hogy fog menni? -
JA. Sajnos csak 1 versenyt nyomtam aztán menni kellet. ebből még derült ki semmi. -
olvass vissza, akkor megtudhatod, hogy kinek mivel megy. pl. topik aljan ott a kereso ... hasznald, azert van.
multit kiprobalta mar valaki ? -
akinek müxik annak csak alcohollal müxik? és melyik verzio pontosan? -
lol Charger 
-
Hi! Vannak ebbe a gammába amcsi dögök (pl Cherger, Mustang, 'cuda)? -
V Carter #636 Hello!
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan kell a védelmet leszedni.Van hozzá valami starfuck de ha elindítom bejön valami ablak ahl fogalmam sincs mit kell csinálni.Valaki tudna segíteni?Előre is köszi -
imádkozom, hogy nekem is megoldja...de mindjárt kiderül, most rakom össze, és telepítem. -
nekem starfuck megoldotta -
Sziasztok!
Hogy tudok szerezni respect pontot ha már csak egy crew meets verseny van,és azon belül már csak a 3. series van hátra.74000 pontom van,de 77000 kellene.Ha megyek más versenyen ott szerintem csak azt a különbözetet kapon meg amennyivel jobb voltam/vagy nem?/.100-200 pontnál többet nem kapok.Viszont nekem a races mellett 69/72 van tehát ez a három verseny hiányzik még,viszont csak 58%-nál járok???Mi jön még?Ja és hol lehet autót nyerni arcade módban? -
Még csak most szedem a játékot, láttam hogy starforce-os. Huzigálni kell vagy a starfuck megoldja a gondokat? -
Nemtom..majd megnézem...remélem, hogy az. -
igen? mert nekem ps2-n megvan az underground 2, de azon nem teccik, pc-n igen, a str meg pc-n nem teccik, de akkor lehet, hogy ps2-n kipróbálom -
+ Lehet nyerni verdákat. -
Hát én ps2-n tolom (nemvolt kedvem szarakodni pc-s változattal meg a starfuckal:) )de rendesen nfsu1-2t alázza már csak azértis mert tényleg van különbség a turbo-k között...:)
Az irányítás is jobb....
Plusssz törnek a dögök...
a város és a városi forgalom rendesn jobban néz ki mint NFSU1-2ben...
-
nem lehet, hogy csak a kábel tört meg?