Street Racing Syndicate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Igen.

modellmaker
Egy láma kérdés: Ezt mondja uccsó pontnak :Töltsd be a CD1-t az Alcohol 120 legújabb verziójába Ez olyan mint a Deamonban a mountolás? Mert erre nem tok rájönni hogy kéne csinálni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Panjabi Mc
Szerintem nem de kérdezzd meg aki jobbna ért hozzá😊 még nmem vok Profi

Rotary & Dypee production

modellmaker
El lehet egyáltalán úgy indítani hogy nem húzgálom le?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

báttyó02
le persze

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

modellmaker
Amikor 1x sikerült akkor is le volt húzva?

báttyó02
fogalmam sincs,az elõbb elindult,most megint nem indul el,és állandóan szarakodok vele......pedig le van állandóan huzva a cd meghajtó

Duddits
Jól teszed! <#nyes>

modellmaker
Hogy sikerült elindítanod?

Panjabi Mc
Vagy nem?

ranGer2
Nemvárok...😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Panjabi Mc
Ha megcsinálom a Belállításokat akkor is tiltsam le mindkét Írómat és úgy megy csak?

Duddits
Hát ilyenre várhatsz egész életedbe. Mert nem hiszem, hogy lesz.

ranGer2
Egyszer készitenének már egy olyan gamet ami SÚROLJA a 2f2f film hangulatát... én lennék a legboldogabb... dehát ugy látszik erre még várni kell..bõõõven!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
<#schmoll2>

fitutufi
<#fogmosas><#wilting>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

báttyó02
gyáá már megint nem indul el <#nemtudom><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Petyus_
Vannak igyen versenyek srácok, ott lehet pénzt szerválni.. már elflejtettem, hogyan csúfolják õket, de a nappali, "Grease" versenyek tuti ilyenek.

Meg az is, ahol a taknyon kell menni a japán csajos kivetítõk között (ahol rögtön az elsõ verseny van).

Ha elfogy a lovetta, ezeket kell erõltetni.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

grebber
Ezzel én is beszoptam elsõre,én nem jöttem rá hogyan kell pénzt keresni.Nekem 21$-om maradt 😊
Elkeztem elölrõl de mostmár ésszel tuningolok már 30000$-nál járok.

Next PC upgrade: 2022

fireball
csááááááááh all!
nekem megy a gém...van 1 fasza golfom már...elkezdtem tuningolni és annyira belejöttem ho eltuningoltam az összes pénzem...sad.gifbiggrin.gif....
ajajjjjjjjjjjj nincs zsé!!!!!!!!!!!
190 $-m van...és a versenyekhez minimum 1500-2000 $ kell...
mit tegyek????hogy jussak pénzhez????ha eladom az alkatrészeket azér nemkapok zsét...
help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

Petyus_
Érdekesek a vélemények.

Azt egy kicsit elfelejtitek, hogy ez jóval korábbi fejlesztés, mint az NFSU2. Konzolon jóval korábban is jelent meg. Irányítása - konzolon - valóságosabbnak hat, mint az NFSU (konzolon), a grafikája is szebb szerintem. Motorhangok tényleg elég szarok, nem az igaziak a tuninglehetõségek, az AI sem túl jó, nem egy túl jó játék, na. =) Annak idején engem lekötött, jópofa volt gyûjteni a csajokat, de két NFSU után nem csodálom, hogy nem nyújt semmit.

El kellene felejteni már ezeket a szar buzizzuk fel a Civicet játékokat, és áttérni a komoly járgányokra (Ferrari, Porsche, Lambo).

Persze biztos nem fognak, szar NFSU2-bõl valami 8+ millió példányt adtak el, hát pofám leszakad.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Duddits
Csak a következõ oldalon van le írva, de semmi gond! <#levele>

Minimum System Requirements :

1GHz Pentium / Athlon CPU
256MB RAM
4x CD/DVD Drive
32MB DirectX 100% 9.0b compatible video card*
DirectX 9.0b 100% Compatible 16-bit Sound Card
2GB Uncompressed Hard disk space

Recommended System Requirements :

2GHz Pentium 4 / Athlon XP 2000+ or above
512MB RAM or above
8x CD/DVD Drive or above
64MB+ DirectX 9.0b compatible video card*
DirectX 9.0b 16-bit Sound Card with HW accelerated Surround Sound
2GB Hard disk space

bazza
readme-bõl be tudná vki copyzni a gépigényt plz!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

fitutufi
inkább rühelem , de azt nagyon

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

báttyó02
jóvanna most mér titkolod,hogy szereted a gémet ???<#eplus2><#zavart1><#idiota>

báttyó02
<#idiota><#idiota>

fitutufi
nekem jó volt 2 percre...

báttyó02
nameg valahogy nincsen meg a hangulat,mint az underground-nél,pedig azt nem komelom......na mindegy,ahogy lejjebb irtam,jó lesz hétvégére a gém 😄DDD

báttyó02
hát nekem végülis tetszik a game,bár a hangok eléggé zavarnak,mert iszonyat béna az autók hangja,meg berakhattak volna valami rappet is 😄

ranGer2
tökmind1 😛

fitutufi
szerintem nem béta hanem alpha<#idiota>

ranGer2
lehet h véletlenül valami félkész gamet töltöttetek le és ez még csak béta meg bla bla <#idiota>

Wukifi
Hát igazi fosrakás ez a game ráfért volna még egy 1/2 év fejlesztés<#mf3><#gunyos1><#levele>

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

KG21
épp csak benéztem, nekem ennyi elég is, hogy ne szedjem le, kösz a tájékoztatást.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ranGer2
<#vigyor>

fitutufi
nálam nincs pozitívum csak az uninstall a pozítív dolog... 😊

ranGer2
Eddig több a negatív vélrmény mint a pozitív.. szal lehet h tényleg van abban valami h szar.. nem?

fitutufi
lol

3P
Na nekem simán elindult az nfo-s módszer szerint....

A játékról röviden:
Nagyon röviden iszonyat szar egy játék. Kicsit bõvebbe kifejtve az okokat:
1. Ez mint ha nem is autós játék lenne, vezetési élmény nulla. Nem hittem, hogy valaha ilyet írok, de ehhez képest a NFS UG2 vérbeli szimulátor.
2. A grafika még abszolút maxon is csúnya, sõt ha lehet így fogalmazni még jobban eltúlozták azt amit az NFS UG-ben kitaláltak.
3. Az autok modellezése, khm-khm nem az igazi.
4. Zene az izlések és pofonok, de nekem nagyon nem jött be.
5. Ebben is befigyel a hülye catch-up.
6. Az egész város unalmas, semi extra változatosság. Ok, nem jártam be mindent.

Pozitívum:
1. Törnek az autók (azt ne firtassuk, hogy hogyan, vagy hogy miként hat ki a teljesítményre, legalább van valamiféle törés.

Összegezve hatalmas csalódás, nincs más várni kell a következõ NFS részik (remélem nem UG lesz), vagy a Juicedig, de (offolni nem akarok) a demo alapján lehet hogy pont ilyen "szuper" lesz mint a Street Racing Syndicate...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Tom3
arty látom házi gazda vagy és egybe azt irja te vagy a topic nyitó
Panjabi Mc
Ha megcsinál a Belövéseket akkor is tiltsam le mindkét Írómat és úgy megy csak?

Tom3
Legnépszerûbb témák

1. BogyóKatica
2. Tibia
3. World of Warcraft
4. Football Manager 2005
5. AUTÓ mánia
6. A barátnõ nevû élõlény
7. Counter-Strike:Source
8. Hearts of Iron 2
9. Street Racing Syndicate
10. Humoros és aranyos képek

Szépen szidjátok a gamet.
báttyó02
ÁÁÁÁÁÁÁÁ elinduuultt 😄DDDDDDD
KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET MINDENKINEK !!!!!!!!!4 menyek jáccani,majd irok véleményt 😊

báttyó02
oksa,bár ugyse lesz jó

arty
aham ... nekem mondjuk fura, a CRC demoja csinalta, nem indult el sokszor ... vagy elinditottam masik sf3 jatekot elotte vagy ujrainditottam a gepet es ment.

Forza.

báttyó02
inditsam ujra a gépet?

báttyó02
ezt hogyérted hogy nem megy reebot nélkül ?? már harmadszor kapcsoltam be ujra a gépet mióta felraktam,igaz nem urjainditottam.....

arty
battyo> nekem sf3eseten soxor elofordul, h kell egy reboot 😞

OFF

jaj, most ugy jatszanek egyet, tolhatnank online is ... am sajnos egy 166mmx+s3trio elott ulok, es eselyem sincs gepre hetfoig 😞 kicsit elhamarkodtam a gepbovitest ...

azert, Ti kiprobalhatnatok, milyen a multi! h megy e online, stb ...

Forza.

báttyó02
amúgy ami pár métert mentem,tetszet az irányitás 😊)

báttyó02
fúú már nagyon felidegesit minnyá kibaszom gépestül az egészet