1270
-
sztem sem rossz ... :) -
Nono nem mindenkizzünk itt kérem én védem a gamet mert jó. -
én is ezzel vígasztalom magam :) -
D4nsz3r #744 Hát a Starforce NightMare sem volt sokra jó, mert ezzel sem műxik!
Na mind1, úgyis mindenki fikázza a gémet -
A letiltottságot egyébként a device managerben/eszközkezelőben lehet megtekinteni, nekem pl a dvd irom nem tünik el a SFN hatására, csak kis piros X lesz rajta. Mindenkinek sok sikert ... -
Starforce Nightmare mukodese: (angolul a readme.txt -ben le van irva ...
- "Disable ch1" // alaplapi IDE vezerlo tiltasa (Primary Channel)
- "Disable ch2" // alaplapi IDE vezerlo tiltasa (Secondary Channel)
- "Disable ATA" // alaplapi IDE vezerlo teljes tiltasa, azaz primary+secondary
- "Disable CD" // alaplapi IDE vezerlon levo CD/dvd romok auitomatikus tiltasa
- "Disable node" // this button lets disable relation to SCSI CDROMs device nodes /errol passszolok/
- "Enable ch1" // alaplapi IDE vezerlo ujraengedelyezese (Primary Channel)
- "Enable ch2" // alaplapi IDE vezerlo ujraengedelyezese (Secondary Channel)
- "Enable ATA" // alaplapi IDE vezerlo engedelyezese
- "Enable CD" // alaplapi IDE vezerlon levo CD/dvd romok auitomatikus engedelyezese
- "Enable node" // this button lets reenable relation to SCSI CDROMs device nodes /passssssssssssssz/
----------------------------------------------------------------
Ha ezek nem mukodneknek, van meg a kozvetlen meghajto tiltas: (ehez tudnunk kell, h melyik ide vezerlon, milyen allapotban van a cd/dvd meghajtonk ... (primary/secondary es master vagy slave) .. ezt a BIOS ban nezhetjuk meg, ha bootkor esetleg nem irna ki.
- "Pr.Master Off" // primary master tiltasa
- "Pr.Slave Off" // primary slave tiltasa
- "Sc.Master Off" // secondary master tiltasa
- "Sc.Slave Off" // secondary slave tiltasa
- "Pr.Mas-Sl Off" // primary master+slave egyuttes tiltasa
- "Sc.Mas-Sl Off" // secondary master+slave egyuttes tiltasa
- "Pr.M-Sc.M Off" // primary+secondary masterek tiltasa
- "Pr.M-Sc.S Off" // prim. master + sec. slave tiltasa
- "Pr.S-Sc.M Off" // primary slave + sec. master tiltasa
- "Pr.S-Sc.S Off" // mindket slave tiltasa
- "Pr.Master On" // ugyanezen fentiek, de engedelyezve ...
- "Pr.Slave On" // ugyanezen fentiek, de engedelyezve ...
- "Sc.Master On" // ugyanezen fentiek, de engedelyezve ...
- "Sc.Slave On" // ugyanezen fentiek, de engedelyezve ...
- "Pr.Mas-Sl On" // ugyanezen fentiek, de engedelyezve ...
- "Sc.Mas-Sl On" // ugyanezen fentiek, de engedelyezve ...
- "Pr.M-Sc.M On" // ugyanezen fentiek, de engedelyezve ...
- "Pr.M-Sc.S On" // ugyanezen fentiek, de engedelyezve ...
- "Pr.S-Sc.M On" // ugyanezen fentiek, de engedelyezve ...
- "Pr.S-Sc.S On" // ugyanezen fentiek, de engedelyezve ... ezeket mar nem votl erom leirni, holt logikus a fentiek alapjan - remelem :)
Ezekutan ket dolgot irnek meg le.
1.) aki elemi PC alapismereti kerdest fog feltenni, moderálom, ez játék topik elsősorban, nem PC alapismeretek - amig gazda vagyok - lehet ezért elveszik a jogom, passz. Tehát olyan kérdések, h "hogyan tudom megallapitani, hogy min is van a cdromom..." törlésre kerülnek. Aki ennyire nincs tisztábana PCvel, az szimplán huzza le a meghajtoját.
2.) csipkebokor vessző ;) -
én is a 3. ba tartozok :( -
Ja és előre látom hogy én a 3. tipusba való leszek :8
1 Van akinek megy a Starfuck de ez nem
2 Van akinek ez megy és a StarFuck nem
3 (ide én fogk tartozni) Semmilyen progival sem megy :(
Majd pénteken kiderül. -
Akinek megy hány cd/dvd romja van??
-
Nekem meg ezzel az újjal nem megy. A régivel viszont igen. -
Nekem abból az NCRYSO verzió van meg a Starfuck egyiknél sem megy nekem.Ezért én cd/dvd rom lehuzogatással játszok velül ugy az összes megy. -
sada67 #736 Az indítás ua. mint a startfuckal? Mert a startfuck nekem sem működött, ja daemon van fennt. -
Nolan Mito #735 A Starforce NightMare 1.01 tényleg működik!!!!!!
Elég volt csak a Cd-rom letiltása is és már szárnyal....akarom mondani suhan a progi.Köszönet "arty"-nak -
Nah leszedtem a GTR Racing nagy örömmel pakolom fel, kéri a serialt, kiirja hogy nincs bent betöltömneki a miniimages azzal se megy utána olvasom hogy azt is startfuckal kell megoldani!
most má két game ami nem megy a gépemen :(
Arsenal neked se?
-
Szerintem (de tényleg csak szerintem) lehet hogy ez hülyeségm,de kurvára azt hiszik hogy a Starfuck mindenkinél gond nélkül megy. -
Tényleg ezzel nem csak a Cdrom Disable és ennyi?
mert ezt megtettem és igy se megy mondjuk az ide kábel arra meghajtóra megy + a vinyó amin a game van
Ez szörnyű hogy nem lehet feltörni rendesen :)
Hova lettek a lelkes Hackerek?
-
ezt hogyan kell használni ? -
Na majd holnap letesztelem mert a StarFuck nálam sem ment.
Cruise modba mit kell csinálni?? -
Starforce NightMare 1.01
na, kijött a starfuck utodja, nekem eddig pechem volt, mert az sfuck sosem müködött, de ezzel minden ok :D -
nem vagy hülye, csak olvas vissza... vagy lehuzod, vagy nem játszol. ha starfuckal nemmegy legalábbis akkor ez a két lehetőséged maradt. -
én ? most mé nagyon hülye vagyok ? :(
-
ááá most olvasom , mit is kell akkor a regeditbe csinálni? plz help!! -
hát most nem állok neki szétszedni a gépet :) és ez az egy megoldás van már csak?
-
a cd/dvd meghajtó(k)ból -
De hogy huzzam ki? és melyiket? mert most van benne egy 120gb, van egy másik 120gb és egy 40gb amin rendszer van most melyiket? -
Azért csak próbáld ki!
Vagy olvass vissza vagy ne játsz! -
ilyen nincs most szedtem le és nem megy :( mindent végig próbáltam, addig juttotam el most hogy :( azt irja ki
Failed to identify the disc in the drive.
Insert a licenselt disc. help plz!
A kábel lehuzást nem próbáltam de nem is fogom :( miért az mit segitene rajta vagy miért is kell azt megpróbálni valami kiss infót plz! -
Lenne egy olyan kérdésem hogy a Cruise modba mit kell csinálni?? -
ilyen nincs most szedtem le és nem megy :( mindent végig próbáltam, addig juttotam el most hogy :( azt irja ki
Failed to identify the disc in the drive.
Insert a licenselt disc.
help plz!
-
Sziasztok!
Van 1 kis gondom
Nem indul a játék.
Feltelepítettem, és el akarom indítani és ezt írja ki:
Insert the SRS disk into the disk drive and retry
-
Nem tom milyen Toyota van a gaméban, de pl a 85-87-es kiadás ami volt az NFSU2-ben is mai napig lenyomja a vadi új verdákat driftben. :)
Na a meg egyébként is autóról akkor jót vagy rosszat ha személyesen próbáltad. -
bazze #715 Sztem 1 BMW nagyon is kéne ebbe a játékba!!!
Ennyi erővel a Golf meg az a gané Toyota 100 éves xar mit keres benne??
1 M3 as BMW jó lenne bele!
-
mert gey kalap szar a géma -
Nem tudjátok miért akadozik 640x480-as beállításba is??? Radeon 9600, 2400-es procival, 256 MB-vel?? Minden plusz szar csili vilit is levetttem róla. -
Raktam fel az autósjátékok.hu -ra egy 58%-os mentést Ger1 jóvoltából. Ha kell valakinek, szedje le -
Pezsó206...na ne vicceljünk már....:)
Mitkeresne az utcai tuningautókközött?:)
Nfsu-ban is rendesen röhögtem rajta....
Bmw-ről nem is beszélve...szted mikor tudna felállni egy bömös egy skyline vagy egy supra ellen?:)))
Hát....soha?:)
A bmw-k böszme nagy szemetek minél kisebbek annálgyengébbek és minél nagyobb hodályok annál keményebb motor van bennük....de mire megy mondjuk 400 pacival ha majdnem 2 tonnás a kasztni? hát ara hogy egy 800 kilós 150 lovas valami is megegye őket gyorsulásba...:)
Gumifüstre meg driftre viszont hibátlanok.....De másra?:)
-
steweee #710 hanyas az alcohol legújabb verziója? az enyém még 1.4.8-as, szerintem azért nem indul, mert a sztárfak az legújabbat kéri hozzá -
bazze #709 Hááááát elkell hogy keserítselek nincs irc-m de valahogy megoldjuk!! -
nekem is azért nincs kedvem az egészhez :( a civic ... ahh.... :) egy golf mégsem ugyanaz az érzés ;))
IRC? remélem IRC kliensed csak van ... :) holnap csinalok egy csatti vhol, ideirom, feljösz, kiproba :) -
tiltsad le a biosban azt az ide csatit amin a cd-k vannak.