Street Racing Syndicate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ez a kocsinyerõs rész különösen tetszik.

Next PC upgrade: 2022

báttyó02
jah szerintem is jó kis gém ez

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

modellmaker
Én em sírok csak megemlítettem. Amúgy most meg jó. A fene se érti ezt. Amúgy jó kis game. Az arcade mod-ban, az iron man versenyt megcsináltam és amit orr unlockolt autót azzal tudok versenyizni é studom tuningplni a street mod-ban.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

fireball
és igen!!!!!!
sikerült!!!!

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

fireball
2 kísérlet

fireball
ez nem

fireball
csááááááh
itt a verdám:megpróbálom berakni ide de lehet ho nemsikerül mer elösször csinálok ilyen
na lássuk

báttyó02
????

báttyó02
igy hogyan törik??????? nekem csak karcolódik. be lehet ezt valahol állitani,hogy hogyan törjön?

Hi All. Kene egy kis help. A problema a kovetkezo: Elindul a game. Arcade Mode-ban megy is de csak ahol nincsnek ellenfelek (Checkpoint).
Viszont ha Street Mode-ot inditok a rajtnak siman kilep.
Laciiiiiii
hááááááááááát... nem az amire számitottam... nemteccik :-(

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

Laciiiiiii
jeeeeeee😄D tééleeg😊

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

báttyó02
teeeee 😄D hát ott van az aláirásomban az msn cimem 😄DDDD

báttyó02
nekem speciel nem 😞(

báttyó02
#508-ban ottvan,hogy elvileg hogyan kell elinditani.
most az vagy müxik,vagy nem

Laciiiiiii
köszi.. és.. hogyan kell kezelni ?? nincs MSN ed véletlen?? lerendetnénk 5 min alatt 😄

báttyó02

Laciiiiiii
starfuck 0.83 ? azaz ??

Laciiiiiii
köszi😊 és véletlen merre lehet leszedni ??

báttyó02
starfuck progival elvileg mennie kéne

báttyó02
nahát de irtam hogy nekem is le van húzva,mégis kurva nehezen akar elindulni

Laciiiiiii
CSácsá!!! Nemjo vmi... Ez is "cdkihuzigálossal van megoldva?? Nemáá.. NINcs valami megoldás?? Azon kivül h. megveszem eredetibe.. Valaki tud gamelni vele?? Ha igen akkor hogyan ?? THX

arty
ezt nem matrixnak cimeztem, inkabb grebbernek, meg akik jatszanak szingliben 😊

Forza.

arty
egen ... legtobbeknek a starfuck okoza a problemat, de ugye a kenyelem/lusatasag nagy ur 😊

konyorgom... nincs gepem... a multit probaljatok kiiii 😊 amikor en megneztem a lan-t, azt lattam, egymas kocsijat is el lehet nyerni, riszpekt pontokat, stb ...

Forza.

grebber
Milyen gondok vannak itt.
Nemhogy lezuznátok simán manuálisan a meghajtókat azt nem lenne sirás.

M@TriX
az jobb lesz , elég az új képekre pislantani...
de sajna abban talán nem lesznek zsaruk... kár lenne...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

modellmaker
Úgy ahogy az nfo-ban le van írva. CSak le kell szedni a deamont, mert ha fenn van az alcohollal eggyütt akkor nem megy. CSak van egy kis probléma: miután játszok, engedélyezem a cd meghajtót, csakhogy nem akarja notmálisan engedélyezni. Sima cd meghajtónak írja holott cd/dvd. lejátsza a dvd-t is, csak nem ismeri fel. ezzel lehet valamit csinálni?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

báttyó02
amúgy engem ez a játék kicsit emlékeztet a juiced-re

zaki
ha nincs fent, tedd fel a k-lite codecpackot. lehet, hgoy codechiba, mint pl a Colin Mcrae Rallynál csomó embernél (nálam is). vagy driver csere. reinstall, passz...

báttyó02
jah asszem 340 lóerõ van benne

báttyó02
<#fejvakaras>

de legalább neked elindul 😄DDD

Nem tudna valaki segíteni?
Elindul a game és az indulóképernyõnél ki is lép windowsba.
Mitõl lehet ez?
báttyó02
mikor elindul a játék,ezzel nyomulok :

😄D

zaki
hát inkább 😛PP

Arty intézkedj <#idiota>

báttyó02
jó haggyuk vazze

zaki
hát az biztos, hgoy nem vagyok a haverod, de ti ezek szerint így kommunikáltok egymással. kb annyit ír6tál volna, hgyo thx, de így sem megy. és akkor nem b@ssza fel magát az ember ilyeneken. nem tudok mást mondani akkor, ott az nfo fájl. le van írva mi a teendõ

báttyó02
ja nekem is,az az igazság,hogy az undergroundot már nagyon meguntam,meg ez valahogy jobban megfog,bár lehetne hangulatosabb is

báttyó02
képzeld próbáltam amit irtál,de nem jó.
és velem igy ne dumálj,mert nem vagyok a haverod

grebber
Én toltam nfsu1/nfsu2 de ez akkor is jobban bejön.

zaki
köszi szépen, hogy segítettél, szarjál bele az arcomba. tudod ki fog mégegyszer neked segíteni, ha le se szarod amit írtam. beszarok az ilyenektõl komolyan mondom. hú, a szart 3X írtam le, mind1. ott az nfo fájl, én elõször jáccottam starforce-so gémmel, pedig nem vagyok egy pcguru, épphogy be tudom kapcsolni a gépet, csak elolvastam az nfo fájlt. na viszlát

báttyó02
de te hogyan csináltad meg?

modellmaker
Már rájöttem és nyomtam vele egy kicsit. Hát... meg kell szokni. 😊

zaki
akkor nyisd meg az mdf fájlt

báttyó02
mondjuk nekem az mds fájlokat nem látja

zaki
hú most mi lezs, holnaptól nem megy a villamos :o ez legyen a legnagyobb bajod 😊

zaki
bazzeg... én ,ég az életben nem használtam a progit, de kb 10 mp alatt jöttem rá 😄

alul van olyan, hogy virtuális eszköz. mondjuk g meghajtó. jobb klikk rá, kép csatlakoztatása, kijelölöd a fájlt, és ennyi. pú de nehéz volt :o

arty
OFF

fogalmam sincs miert ... nem en nyitottam a topikot, hanem te ... 😮

valaki adja ezt a jogot ? most elvileg moderalhatom is a topikot, persze nem fogok vele elni (hacsak nem egymast gyalazo szemelyeskedes lesz) - igyekszem megfelelni az elvarasoknak 😊

ON

ugy latom, nagyon megoszlanak a velemenyek, es furcsa modon totalis ellenkezes van ... pl szebb az nfsu2/ez szebb ill. jol vezetheto/szarul vezetheto (nfsu2hoz kepest)...

rajottem ez miert van: elfogultak vagyunk, eddig senki sem volt kepes elvonatkoztatni pl. az nfsutol, stb.

en a magam reszerol pl az nfsut meggyuloltem a masodik resz utan, ezert barmiben mas ez, az tetszik 😄

masnal ez mashogyan megy, ugy latom. de a vegeredmeny ua. - esetleg olyannak kellene ertekelni, aki nem jatszott ill. nem is hallott a konkurrenciarol 😄

legalabb az onlinet probaljatok mar ki paran, h megis, milyen a multi ... elvileg a sajat tuning verdankal allhatunk ki a masik ellen, ez eleg igeretesen hangzik ... mar csak a custom tuning/festes kellene, es tenyleg egyedi cuccok csaphatnanak ossze 😊

Forza.

Duddits
Fuuuu. Én használom azt. Amúgy én se tudom.

modellmaker
És azt hol kell az alcoholban?

báttyó02
jah ugyanaz mint a daemoonba