1270
  • mCm
    Hm na ne....semmi krekk nem kell?Szerintem tuti crack...más játéknál is akkol írj azt míg nincs krekkelve...megha lehuuzom a cdromot akkor nem is lesz neki milyen cdröl bootolni...az meg kell a játékhoz szerintem, nekem win98 as crack kell ha a starfuck.exe meg még a könvytárban pár file azok.
  • Duddits
    Lekéne húzni a meghajtót, és megpróbálni elindítani a játékot... Menni fog.
  • mCm
    helló mindenki!Lehet olyat kérdezek amit már midnenki tud, akkor itt én avgyok az 1etlen okos...szóval leszedtem a játékot felment a 2cd installja, de ha elindítom a stratmenüből az exe fileal akkor azt írja
    error és tegyem be a rendes cdt...van 1 ilyen könyvtáram is hozzá amit játékkal 1ütt jött SRS.Starfuck-Carbon van benne starfuck exe stb...gondoltam ez a crack mert abba a könyvtárba ahova a játék ment semmi exe stb csak 4 könyvtár de nálam win98se van ez SRS.Starfuck-Carbon cucc nem akar azzal menni...Ilyenkor mit lehet tenni?
    Thx előre is.
  • joco6600
    Köszi de ennyit a fórum ról, nem idézek személyektől de ez a lelkes segitség de te arty megértő vagy legalább!!!
    Nem ugy mint más és nem ugy áll hozzá! amugy Warezról szedtem, és két mdf fájlban van de nincs kod benne kedves "" nah ennyit a gamről is!
  • arty
    joco legutobbi bénázását gyomláltam, pc/warez alapismeretekre nem itt kell szert tenni :) remélem joco is megérti ... pl. kérdezzen privátban :)

Ehez a játékhoz amugy nincsen serial tudtommal :) HA jol cisnálod az sf3 átverését, akkor mennie kell. Ha kódot kér, az csak egy vakvágány lehet :)
  • MikX
    nemlehet, hogy a cd-képben van, nézz mielőtt írsz!
  • Duddits
    Fúúúú te én megöllek! Amúgy nekem sincs serialom. Akkor nem tudom mi kell neki?! Mert ebben nem találtam. carbon.nfo
  • MikX
  • Duddits
    Ezt a szerencsétlent!!
  • MikX
    Mi az hogy nincs benne semmmi?
    Ottvan a kód is +az is hogy hohy kell megcsinálni
  • Solid Snake
    Olvasd el az 506-os üzit hátha segít
  • joco6600
    megvan az nfo fájl utolag leszedtem de az csak egy ilyen... abba nincs semmi :( Carbon nfo
  • joco6600
    nincs család tag aki lediktálná? :) plz meghálálom egy pohár sör
  • Solid Snake
    Beírnám szivesen de a game otthon van :( talán megszán valaki
  • joco6600
    te tudnál mondani vagy küldeni egy ilyet? :(
  • Solid Snake
    Elvileg ahonnan letöltötted ott kell lennie a könyvtárban
  • joco6600
    lehet hülye kérdés de hol van az a nfo
  • Solid Snake
    A kód bennevan az nfo-filében
  • Solid Snake
    Ez valahonnan ismerős
  • joco6600
    Bocs nem tudtam sietem :( bannoljatok örökre

De mi a kód nem is létezik hozzá
  • MikX
    De miért kell a topicot szétb.-ni egy ekkora képpel?
    Miért nem vágod ki azt amit akarsz????
  • joco6600
    Elnézést de muszajj volt
  • joco6600
  • joco6600
  • joco6600
    nah valami folytán addig eljütottam hogy kodot kér
  • arty
    !OFFTOPIK!

bocsánat, hogy magam OFF-olok, de csináltam egy .bat fájlt, amivel a regedit inditgatását, bogarászását, jogosultságok törlését/emgedélyezését lehet allitani...

LETOLTES - tapasztalatokat CSAK privatba irjatok! kosz!

!OFFTOPIK meg1x sry!
  • grebber
    Én pénzt sporolok meg mivel nem vettem észre hogy a "szanaszétt törött" kocsimmal lassabb lennék én nem javitom a kocsimat mondjuk lenne miből 100000$-om van.

Valaki elmondaná végre hogy a Cruise módba mit kell csinálni??
  • DummyBoy
    Ez nem igaz ... én egyre lámábbnak érzem magam ... :(

Nem tudok mit fejleszteni a kocsimon, de egyszerűen már kevés, az ellenfelek sokkal erősebbek ... ráadásul köcs..ök is, mire befejezek egy versenyt többet kell javítani az autón mint amit nyerek :(

Még ha én cseszném el akkor oké, de belémjönnek majdnem MINDEN! kanyarban, én meg szállok mint a győzelmi zászló ... ha meg én megyek beléjük, akkor is én szállok el ... WTF?

Ajánljatok egy kocsit az elejére ... és valami trükköt ... mikor fogok performance upgrade-eket kapni ?
  • grebber
    Ja elvileg 5.10-es mért?
  • arty
    nem tünnek el a cd meghajtok? 5.10es nforce drv. van fent ? (eszkozkezeloben nvidia pata controller 2.6?)
  • grebber
    Na előre látó vagyok én ki sem kelett volna probálnom a Starforce Nightmare-t.

Secondary-n van mind a két dvd romom erre vittem: Disable ch2" // alaplapi IDE vezerlo tiltasa (Secondary Channel), hatás fagy a gép mint minuszban a víz.

- "Sc.Master Off" // secondary master tiltasa
    - "Sc.Slave Off" // secondary slave tiltasa
    Ezekre a hatás lófasz nem történik semmi.
  • grebber
    én mindig veszek ujat.
  • DummyBoy
    Kezdem megunni azt a game-t :(

Szóval: Hogyan lehet Respect pontokat (Vagy NITRO-t) EGYSZERŰEN szerezni (feltölteni) ?

Azt ne mondja senki hogy trükközni kell, mert egy kiba... hosszú egyenesen nincs mit trükközni ... engem csak az idegesít, hogy mire sikerül feltöltenem a Nitrot a következő versenyre, kb 3-szor annyi idő, ráadásul javíthatom is a kocsit :) Help!
  • grebber
    Demoról nem tudok.

Itt van pár torrentes link
  • sada67
    Valai dobna egy linket, honnan tudom letölteni, vagy esetleg egy demo? Csak a teszt miatt, hogy megvegyem-e eredetibe Köszi
  • Duddits
    Hát akkor nem fogsz vele minden nap játszani!
  • joco6600
    asztalban van a gép :( nem fogom szétszedni minden nap!
  • Random_
    És? Húzd le a DVD-t mi ebben a nehéz?
  • joco6600
    áá ez nem megy :( százszor volt tepcsi és ...... nem megy :( én már lemondok róla ! de ha a többi is ilyen lesz!! ......
  • joco6600
    figyi de nekem egy ide kábelen van a vinyó és a DVD rom is!