Street Racing Syndicate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
-Grafika: sztem ok
-Hang: sztem rettenetes, nem elég hogy kb. közepes hangminöség de még recseg is össze-vissza.(bár lehet hogy csak live 5.1 sz@r)
-Irányítás: ha NFSU2-ben sínautók voltak akkor itt nem tom minek kéne nevezni ezeket a kocsikat.Atomarcade írányítás mellett ami még sztem nagyon tré az a kamera mozgása.
Látszik rajta hogy japán kiscsávóknak csinálták. Gondolok itt ezekre a
risz-rossz rib@ncokra a full-gagyi videóikkal, meg a elbaltázott küldetésekre. Chekpoint race: 4 nyomi 40méteres utcán kell menni 5 kört. Szinte semmi beállítási lehetõség nincs. Lehet késöbb jobb lesz de nem jósolók neki hosszú pályafutást.
SG-s pálya futásom óta ez a leghosszabb hozzászólásom vmihez. <#banplz>#banplz>
Minden csak nézőpont kérdése.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
a hangok, a grafika...nekem nem teccik.
a hang az, ami igazán idegesít.
csít van hozzá? 😊
nincs kedvem végigtolni, de azért megnézném az autókat, mag a tuningokat 😄
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
acohol lal se (igaz hogy d-vel lett telepitve
"de én nem adom fel!"
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
1100mhz tualatin felhúzva 1500re
Abit R9600SE
384Ram
3Dmark2003 3421pont
Hogy fog menni?
multit kiprobalta mar valaki ?
Forza.
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan kell a védelmet leszedni.Van hozzá valami starfuck de ha elindítom bejön valami ablak ahl fogalmam sincs mit kell csinálni.Valaki tudna segíteni?Elõre is köszi
Hogy tudok szerezni respect pontot ha már csak egy crew meets verseny van,és azon belül már csak a 3. series van hátra.74000 pontom van,de 77000 kellene.Ha megyek más versenyen ott szerintem csak azt a különbözetet kapon meg amennyivel jobb voltam/vagy nem?/.100-200 pontnál többet nem kapok.Viszont nekem a races mellett 69/72 van tehát ez a három verseny hiányzik még,viszont csak 58%-nál járok???Mi jön még?Ja és hol lehet autót nyerni arcade módban?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Az irányítás is jobb....
Plusssz törnek a dögök...
a város és a városi forgalom rendesn jobban néz ki mint NFSU1-2ben...
Next PC upgrade: 2022
Majd a jövõhéten elviszem egy szervízbe, hogy nézzék meg.
lett leirva masik modszer, hogyan lehet megkerulni a vedelmet, olvass vissza.
Forza.
Örömmel látom elkészült a game amire csaknem 1 évet kellett várni az elsõ hírek óta, meg persze a megjelenés is késett..((
Next PC upgrade: 2022
Nekem nem müxik a starfuck!
Rányomok az info szerint a Starforce 3.4.63.2 blacklist patch-re és elõször kiugrik egy report ablak ezzel a dumával, hogy In database 2 drivers, from the patched 0 tehét nem patchelt semmit!
Pedig totál a leírás szerint csináltam!