Street Racing Syndicate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Nem tom milyen Toyota van a gaméban, de pl a 85-87-es kiadás ami volt az NFSU2-ben is mai napig lenyomja a vadi új verdákat driftben. 😊

Na a meg egyébként is autóról akkor jót vagy rosszat ha személyesen próbáltad.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sztem 1 BMW nagyon is kéne ebbe a játékba!!!
Ennyi erõvel a Golf meg az a gané Toyota 100 éves xar mit keres benne??
1 M3 as BMW jó lenne bele!

DJ RX7
mert gey kalap szar a géma

:3

Duddits
Nem tudjátok miért akadozik 640x480-as beállításba is??? Radeon 9600, 2400-es procival, 256 MB-vel?? Minden plusz szar csili vilit is levetttem róla.

karikusz
Raktam fel az autósjátékok.hu -ra egy 58%-os mentést Ger1 jóvoltából. Ha kell valakinek, szedje le

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Skynet
Pezsó206...na ne vicceljünk már....😊
Mitkeresne az utcai tuningautókközött?😊
Nfsu-ban is rendesen röhögtem rajta....
Bmw-rõl nem is beszélve...szted mikor tudna felállni egy bömös egy skyline vagy egy supra ellen?😊))
Hát....soha?😊
A bmw-k böszme nagy szemetek minél kisebbek annálgyengébbek és minél nagyobb hodályok annál keményebb motor van bennük....de mire megy mondjuk 400 pacival ha majdnem 2 tonnás a kasztni? hát ara hogy egy 800 kilós 150 lovas valami is megegye õket gyorsulásba...😊
Gumifüstre meg driftre viszont hibátlanok.....De másra?😊
hanyas az alcohol legújabb verziója? az enyém még 1.4.8-as, szerintem azért nem indul, mert a sztárfak az legújabbat kéri hozzá

Hááááát elkell hogy keserítselek nincs irc-m de valahogy megoldjuk!!

arty
nekem is azért nincs kedvem az egészhez 😞 a civic ... ahh.... 😊 egy golf mégsem ugyanaz az érzés 😉)

IRC? remélem IRC kliensed csak van ... 😊 holnap csinalok egy csatti vhol, ideirom, feljösz, kiproba 😊

Forza.

Nem3sis At Work
tiltsad le a biosban azt az ide csatit amin a cd-k vannak.

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Nincs se olyan IRQ se MSN em de valajogyangamlni kene!!!
Mennyi verda van ebben?Ahogy nézem volt pofályuk a Honda Civic et kihagyni!!<#gun><#gun><#boxer><#violent><#kocsog><#kocsog><#kocsog>

arty
akinek megy a másik megoldás, annak nem kell lehuznia. akinek nem megy, annak le kell huznia, ezt elfogadnia vagy megvennie az eredetit, nem pedig panaszkodi 😉

Forza.

Duddits
Nyugi! Nekem is csak úgy ment!

sziasztok!
Segítség kellene a "Street Racing Syndicate" elindításában....
Pontos leírás kellene,hogy használjam a StarFuck-ot.
Ha bemountolom az 1. cd-képet,azt írja ki,hogy tegyem be egy másik meghajtóba a cd-t.A probléma az,hogy elõtte már letiltattam minden lemezmeghajtómat(kivéve a floppy-t).
Elvileg a StarFuck is ezt csinálná,de nem teszi,így kénytelen voltam az eszközkezelõnél letiltani.Ennek ellenére szüntelen másik meghajtóba követeli a cd(image)-t.
Mit kell tenni?Hozzártõk segí[email protected] is írhattok
(csak úgy megy,ha lehúzom a lemezmeghajtókról az IDE-kábelt----ezért kellene másik megoldás)
Duddits
Te beszélsz!? <#nevetes2>Hahaha

ChevyG
dudissal ne foglalkozzatok, mindenbe beleugat, mert dumb peolpe ugye?😄DDDDDD
arty
probáljuk ki... msn? icq? forumon át nehéz lobby nélkül gamelni multit 😊

Forza.

Nem vagyok benne biztos hogy amiatt megy de megpróbálhatod!
ird be hogy daemon a regeditbe!
ott ahol a találatok vannak ott engedélyek és megtagadás!
Igaz valami xart kiir amikor a regedtibe vok de a játék megy legalább!
Arty én kipróbálnám de megy eredeti nélkül?

Mit kell csinalni a regeditben??
Ez nincs benne az infoban, es nekem sem megy..

arty
szóljon, aki probálna egyet online 😊

adataimnál icq, msn ... végre van gépem 😄

Forza.

Mi ez a pangás?

Na sikerült!!!!
Jól csináltam csak azt nem tudtam hogy a regeditben valamit csinálni kell!!
2 kérdésem van!
1 mindenkinek ilyen homályos a játék??
2 Csak annyi kocsi van a játékban amit kezdésnél látok??Amit megis lehet venni meg ami le van lakatolva?
Honda Civic, Integra, Prelude??
Peugeot 206?????
Honda s2000????
NA ÉS BMW?????????????
Modellmaker te 1 nagyon rendes ember vagy nogyon köszönöm hogy te segíteni akartál!
Duddits!TE megvetted eredetibe??
Fogadni mernék nekem több eredeti játékom van mint neked!!!
Viszont a GTR az nem müxik még mindig!!

Duddits
Tudom. <#nyes> Én egy külön egyéniség vagyok.

modellmaker
Te más tészta vagy. 😊 jó oké elõször neki is olvasni kéne...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Duddits
Mondjuk engem is leugattak!

Duddits
segítsünk

modellmaker
OK genya. DE akkor se kéne mindenkit leugatni!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Duddits
Mit segítünk?? Valakinél megy, valakinél nem! Ennyi! Ha megvesze menni fog!

modellmaker
Nem tom nekem sikerült úgy ahogy az infoban le van írva. Nem is húzogattam le semmit.

modellmaker
segyteni->segíteni

modellmaker
Ez jellemzõ. Mindenki fikázza állandóan a másikat de segyteni baszna. HA meg neki kell valami ugyanúgy sír a szája.

ranGer2
jó5let

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Duddits
vedd meg!

ranGer2
Segitenék persze ha tudnám.. de nemtudom.. mert nekem nincs meg a game.. sry 😞

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Elhiszem!
Te segítenél?KÉRLEK!!!

ranGer2
A fejlesztõk meg azokat lõnék le akik lopott verzióval tolják.. elhiszed? 😄DD

Lelõném azt aki a starforcet kitalálta és azt is aki alkalmazza!!

Figyu!
DVD lehúz, install, Daemon 3.47 elindít, CD1 mount és ERROR!
Mit csináljak még??

Duddits
Bazdmeg! Azt hiszed magától elindul?! Mondjuk visszakéne olvasni, hogy hogy indul!

Fiuk 1 perce raktam fel nem müxik!
Ujra rakom mpst segít valaki?
Nem több 5 percnél PLZ!!

báttyó02
neszójjábe

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

EZ A Game sokal jobb a nfsu2-nél
szerintem

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Ombika
Akkor ez a game felejtos?

Duddits
Már rég kilehet jelenteni! Pl.: Colin McRae Rally 2005, Xpand Rally. Csak nem tom miért nem csinálják meg a többit is. <#nemtudom>

grebber
Hát én már örülnék hogyha ki lehetne jelenteni hogy az SF3-nak végérvényesen befellegzett.Crack-es módszer terén.

Next PC upgrade: 2022

Duddits
Miért ganyus?? A GTR se volt fönt és mégis egy csomóan nyomták!

ChevyG
amugy elég gyanus, hogy nforcon még nincs fent
ChevyG
hüjje focibuzi
ChevyG
ja játek. mi?!
Szisztok!
Nekem is gondom van starfuck-al: a gépemben van egy dvd olvasó ill. egy dvd író különbözõ IDE csatornán. Ezért starfuckot ugy lõttem be, hogy On Both > Superagressive. Letiltottam a meghajtókat és mikor ismét engedélyezni akarom õket megfagy a gépem bakke! <#rinya> Egérmutató megáll, ctrl + alt + del-re semmi... a dvd olvasó ledje pedig egyfolytában világít. Újraindítást és kábelek lehuzásával majd visszadugásával sem jutottam elõrébb. Nem tudom mi a rákot csináljak valaki segítsen, ha tud! THX!