1270
-
Máté008 #829 Elhiszed, hogy megpróbáltam mindent már? És semmi! Nha de azért mégegyszer utoljára! Hátha! :) -
DaWe #828 Máté:Próbáld csak a disable cd-t nyomni és kész!nekem működött!!!! -
Máté008 #827 Hát nekem az istenért sem akar menni! StarFuck-al sem meg a StarForce Nightmare progival sem. De mostmár leszarom! Megér ennyi szenvedést ez a játék?
-
Nem SE. Ja és a 2.4-es meg húzva 2.2-ről. De azt nem hinném, hogy baj lenne neki. -
Dawe: az Nvidia FX5xxx széria katasztrofális teljesitményadatokkal büszkélkedhet, ezért szaggat nálad. Hiába van ráirva, hogy duirectx9, meg 128 mega memoria. Lassu, de nagyon.
duddits: 2.4es? pontosan milyen celeron? 256mb ram is lehet ok, picit mamár kevés. A 9600 nem SE? -
DaWe #824 Pedig elméletileg az általános gépigényben 64+ mb-os vid kari kell,dx9-es képességekkel!!Akkor mi lehet neki a gond??A proci esetleg nem játszhat szerepet ebben??? -
Nekem 2.4-es procim van, 256 mb, Radeon 9600. Akkor miért szaggat be 640x480-ba is, minden csilivilivel kikapcsolva?????
-
először videokártyát cserélj, s meglátod kell e azonnal a gépbővités is :)
ha veszel egy jobb ATI/NVIDIA-t, akkor átugorhatod az nf7+athlon korszakot, s pár honap mulva fillérekért vehetsz athlon64et a videokártyád alá ... -
visszaolvasni -
mCm #820 Valaki hátha!Ha kiírtam cd re a játékot és win98se vana gépem és felteszem...akkor ha elindítom miért ír ki egy error ablakot?Mit kell vele csinálni h mennyen?
-
DaWe #819 Szal a közeljövőben tervezem fejleszteni a gépem!Gondoltam egy Abit nf7 es alaplapra,egy2 ghz körüli procira +512-ram!Nem volt tervben a vid.kártya!Azt hittem az még elég!!De ezekszerint nem!Na köszike! -
az fx5200 helyett javasolnék egy jobb kártyát, sajnos a jelen konfigodból az tünik a kakukktojásnak ... :)
persez, csak ha van rá lehetőséged/pénzed. mindenesetre a legnagyobb ugrást annak cseréjével tudnál elérni... -
DaWe #817 Sziasztok!Szerintetek ha egy P3,1.2 Ghz ,512 mb ram,Fx 5200 128 ddr, -en játszom a game mel az aegy normális dolog ha beszaggat 800x600-ban???És nincs annyira fölhúzva a cucc!!!Amugy nem rossz game!Sztem is zoralabb mint az nedd for fos!:D na sziasztok!
-
jaja. -
keresse meg magának -
Próbáld meg neki a magyart megkeresni. Szerintem.
Pár oldallal visszább szerintem megtalálod.
-
steweee #813 Installation and play ³Ù ³
³ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ³
³ ³
³ Install by mounting the discs with Alcohol 120% latest version ³
³ You will then be required to reboot as per normal with SF3 games ³
³ Load up Starfuck 0.83 (included) ³
³ Select Starforce 3.4.63.2 blacklist patch ³
³ Click Preferences (bottom right) and change language to you language ³
³ Change Method of Channels patch to SuperAggressive and save prefs ³
³ Click Disable CDROMS ³
³ Mount CD1 using Alcohol 120% latest ver ³
³ Play! ³
³ No mini image required ! -
Inkább itt kérdezősködsz, hogy kell-e hozzá crack?? Miért nem nézed meg?????!!!! -
Tomifan #811 Sztem fasza a játék legalábbis jobb mint az NFS:Underground1-2. -
snidike #810 
csak enyit tok hozzá füzni ha nem tom elinditani akkor ez a game egy szar a szemembe
-
snidike #809 nézd emg a 766 os üzit ott láthatod nekem meg ált a tudományom enél a képnél vagy kell hozá crack? -
nem kell serial -
snidike #807
-
snidike #806 csö srácok lenne egy nagy problémám amikor le töltöttem a gémet akkor nekem darabolva volt és össze tettem de az nfo fileban nem volt serial szoval ha lenne valaki olyan kedves és mondana egyet annnak nayon hálás lennék -
Bandy #805 hmm lehet elcsesztem valami na majd próbálom még késöbb. -
Bandy #804 tudja valaki a kodot amit az elején kér?:) nincs benne az nfo-ban. -
sada67 #803 754 hozzászólást olvasd el. -
DaWe #802 hy!Vki nem tudna egy linket dobni ahonnan leszedhetném a 2.cd-t????
Köszi -
Na jó. Én itt hagyom. Nem tudok mit kezdeni... -
mCm #800 FIgy fenn van vinyón is a játék...de uugysem megy.
amikor meg installáltam és vinyon volt, kérte a 2cdt cd romból akarta olvasni...kénytelen voltam kiírni. -
Hát bakker! Akkor várhatod, hogy menjen!? Nem fog menni. Megnyugtatlak!! -
mCm #798 ki van írva
-
mCm #797 ja -
A játék miről bootoljon... Mi van??? Kiírtad CD-re vagy nem a játékot?? -
mCm #795 a starfuck.exe meg nemmegy csak xpn vagy2003...
-
mCm #794 a starfuck.exe meg nemmegy csak cpn vagy2003... -
mCm #793 Vágom a gépeket, de nem a win bootol cdröl vagy nemértem.
BIOSba ha yool tudom azt tudom beállítani h miről bootoljon gép, azt nem h 1 szaros játék honnan...azt a játékba kéne vhol. -
Akkor a Starfuckkal kell megoldani, de azt meg nem mondom el! Csak visszakéne olvasni... Ennyir enem értesz a gépekezhez?? A BIOS-ban kell átállítani, hogy honnét bootoljon. -
mCm #791 Szal nem krekk...de hol állítsam át, hogy ne cdröl akarjon betölteni, mert ezekszerint nem kell hozzá.Nincs ahova installáltam setup vagy ilyesmi.Vmi más megoldás kéne...nem szeretném mindig lehuuzni a cdromokat. -
STARFUCK NEM CRACK! EGY PROGI! Kiírtad a játékot??? Ha a CD-ről boot-tol állítsd át vinyóra!! Vagy ha nem megy, akkor szerintem ELKÉNE olvasni az .nfo-ját.