Street Racing Syndicate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na a meg egyébként is autóról akkor jót vagy rosszat ha személyesen próbáltad.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ennyi erõvel a Golf meg az a gané Toyota 100 éves xar mit keres benne??
1 M3 as BMW jó lenne bele!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Mitkeresne az utcai tuningautókközött?😊
Nfsu-ban is rendesen röhögtem rajta....
Bmw-rõl nem is beszélve...szted mikor tudna felállni egy bömös egy skyline vagy egy supra ellen?😊))
Hát....soha?😊
A bmw-k böszme nagy szemetek minél kisebbek annálgyengébbek és minél nagyobb hodályok annál keményebb motor van bennük....de mire megy mondjuk 400 pacival ha majdnem 2 tonnás a kasztni? hát ara hogy egy 800 kilós 150 lovas valami is megegye õket gyorsulásba...😊
Gumifüstre meg driftre viszont hibátlanok.....De másra?😊
IRC? remélem IRC kliensed csak van ... 😊 holnap csinalok egy csatti vhol, ideirom, feljösz, kiproba 😊
Forza.
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
Mennyi verda van ebben?Ahogy nézem volt pofályuk a Honda Civic et kihagyni!!<#gun>#gun><#gun>#gun><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog>
Forza.
Segítség kellene a "Street Racing Syndicate" elindításában....
Pontos leírás kellene,hogy használjam a StarFuck-ot.
Ha bemountolom az 1. cd-képet,azt írja ki,hogy tegyem be egy másik meghajtóba a cd-t.A probléma az,hogy elõtte már letiltattam minden lemezmeghajtómat(kivéve a floppy-t).
Elvileg a StarFuck is ezt csinálná,de nem teszi,így kénytelen voltam az eszközkezelõnél letiltani.Ennek ellenére szüntelen másik meghajtóba követeli a cd(image)-t.
Mit kell tenni?Hozzártõk segí[email protected] is írhattok
(csak úgy megy,ha lehúzom a lemezmeghajtókról az IDE-kábelt----ezért kellene másik megoldás)
ird be hogy daemon a regeditbe!
ott ahol a találatok vannak ott engedélyek és megtagadás!
Igaz valami xart kiir amikor a regedtibe vok de a játék megy legalább!
Arty én kipróbálnám de megy eredeti nélkül?
Ez nincs benne az infoban, es nekem sem megy..
Jól csináltam csak azt nem tudtam hogy a regeditben valamit csinálni kell!!
2 kérdésem van!
1 mindenkinek ilyen homályos a játék??
2 Csak annyi kocsi van a játékban amit kezdésnél látok??Amit megis lehet venni meg ami le van lakatolva?
Honda Civic, Integra, Prelude??
Peugeot 206?????
Honda s2000????
NA ÉS BMW?????????????
Modellmaker te 1 nagyon rendes ember vagy nogyon köszönöm hogy te segíteni akartál!
Duddits!TE megvetted eredetibe??
Fogadni mernék nekem több eredeti játékom van mint neked!!!
Viszont a GTR az nem müxik még mindig!!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Te segítenél?KÉRLEK!!!
DVD lehúz, install, Daemon 3.47 elindít, CD1 mount és ERROR!
Mit csináljak még??
Ujra rakom mpst segít valaki?
Nem több 5 percnél PLZ!!
szerintem
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Next PC upgrade: 2022
Nekem is gondom van starfuck-al: a gépemben van egy dvd olvasó ill. egy dvd író különbözõ IDE csatornán. Ezért starfuckot ugy lõttem be, hogy On Both > Superagressive. Letiltottam a meghajtókat és mikor ismét engedélyezni akarom õket megfagy a gépem bakke! <#rinya>#rinya> Egérmutató megáll, ctrl + alt + del-re semmi... a dvd olvasó ledje pedig egyfolytában világít. Újraindítást és kábelek lehuzásával majd visszadugásával sem jutottam elõrébb. Nem tudom mi a rákot csináljak valaki segítsen, ha tud! THX!