7642
-
#7314 lefuttattam a nyelv választot, az 'megcsinálta', magyar minden és egyelőre fut okésan :)
thx a honositásért :) -
ez fogad magyaritás futtatásakor. friss install(+patch 1.2, eredeti), még elinditva sem volt (lehet ez a baj???), kidobja 50x legalább... -
Rundstedt17 #7312 töltsd le újra,simán crackeltem és jó volt.de próbálok segíteni.patcholtad?ne tedd mert akkor az a hiba. -
Szergej90 #7311 KÖSZI SZÉPEN ÉS VALAMI NORMALIS VÁLASZT KAPHATOK?
-
#7310 Meg kell venni a boltban eredetiben... -
Szergej90 #7309 van itt valaki aki tudna segíteni? -
Szergej90 #7308 Hello. Valaki tudna segíteni nekem a játék indításában?Valami emulatoros hibat ír ki. Hogy kellene ezt ki küszöbölni? Elöre is thx -
Vlala #7307 Kisadag painkillert vagy adrenalint vihetsz magaddal, ha veszel.
De inkább viselkedj úgy, hogy ne bántsanak :) -
#7306 Játssz eredeti játékkal, és nem lesz ilyen gond... -
krisz0305 #7305 hello
lenne egy problémám a játékkal...
nemtom mitől van, de csak most kezdett el jelentkezni, amikor a You Better Watch Out nevű pályán vagyok..
amikor megnyomom az "eldobás" gombot, akkor minden hibaüzenet, meg hasonló nélkül kilép(!) a játékból.. nem értem miért lehet, eddig nem volt semmi baja..:(
(és hát nem akarom szegény kutyát megölni, de ha nem tudom ledobni neki a kolbászt, akkor le kell lőnöm..XD) -
#7304 Sziasztok
Nekem az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet healt-et szerezni mert nem szeretnék idő előtt meghallni. Én csak most kezdtem el a játékot és nagyon teszik. Vannak helyek ahol van healt csomag vagy keresni kell?
Előre is köszi a segítséget. -
#7303 Hát pl nekem pont az előbb lépett fel ugyanez a hiba.
Újra lett telepítve az oprendszer, előtte semmi gond nem volt, futott a játék, most viszont indításnál ugyanezt írja ki nekem is.. -
bantuedu #7302 elvileg nekem tök jól müxik csak van egy kis bibi.ha több funkciót lehet választani mondjuk pl ha lelövök egy embert nyomok egy space-t és ha váltogatnám a lehetőségeket kettőt ugrik lefelé.bármely gombra állitom akkor is kettőt ugrik.namármost ez bajos egy liftes megmozdulásnál mert nem tudom választani a szintet :S . mi lehet a gond?? -
campy #7301 pedig hidd el van!:) -
#7300 ugy ahogy a többi hitman játékban:
amelyik fegyokat kiviszed a pálya végén, az ott lecc a rejtekhelyeden -
Alias91 #7299 Sziasztok!
A vidámparkos pálya után röktön bedob Hideout(rejtekhely)-re és itt van egy csomó fegyver "hely" de csak 4 fegyver látható is. Most megyek Murder of crows...(Varjak gyilkosa) pályára és még mindig nem nyilt meg új fegyver. Tudom hogy végig lehet vinni a pályákat akkár fegyver nélkül is de én azért kiváncsi vok...
Valaki tudja hogy ezek hogy lehet megszerezni? -
Balazs1182 #7298 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Amikor Telepítem a Blood moneyt a telepítés befejezése előtt kiírja hogy nem tudja telepíteni a következőt: M12_main.zip emiatt amikor el akarom indítani a 12. missziót töltés közben kidob az asztalra. Ha valaki el tudná nekem küldeni ezt az M12_main.Zip fájl nagyon megköszönném!!
e mail címem: [email protected]
Vagy ha valaki tud valami megoldást a problémára annak is nagyon örülnék!!
Előre is köszönöm a segítséget -
priluki #7297 valaki pls.. -
bulldozerecske #7296 nem gondoltam volna, hogy kulon soundtrack van hitman 4-hez :D -
bulldozerecske #7295 NAGYON THANKS! -
theodor #7294 http://www.mininova.org/tor/335331 -
bulldozerecske #7293 Sziasztok!
Az első ( tutorial ) vidámparkos mapból kellene az a kis rövidke, a magnóból hallatszó szám/zene, az a Check...check...check.. :D ( ez abban a szobában található, ahol számolják a pénzt a csávók. ) és ha nem nagy kérés, a main theme is kéne, mert nem tudom megnyitni, ill. a winamp kifagy, más programmal meg azt irja ki: file is corrupt.
Előre is thanks! -
priluki #7292 Hi,nem lehet valahogy beállitani ,hogy 1360*768 ban fusson a játék? -
campy #7291 erről van szó!:) -
ricsimaster #7290 Rögtön a sniperes rész után, onnan kijőve jobbra van egy kis lejáró(még az emeleten...) -
#7289 Nem kell rohangálni, csak kimenni a helyiségből a lépcsővel átellenben lévő saroknál, az EXIT feliratú ajtón... :) -
Savmacska #7288 Felvan rakva, és azt irja ki h Juss ki az épületből, összevissza rohangálok ki-be, de semmi nemtudom mi lehet a baj... -
#7287 Rekd fel a magyarítást, és olvasd figyelmesen a kiírásokat! -
Savmacska #7286 Sziasztok!!
Rögtön a training pályán elakadtam, emgcsináltam mindent és a köv küldetés az h Juss ki az épületből, kimentem a nagykapun amin bejöttem az elején, de nem történik semmi VALAKI HELP PLZ!! -
#7285 megoldva -
#7284 megint csak a contracts-al kapcsolatban kérdeznék, mert abba a fórumba elég rég írtak, nah szval nincs meg valakinek a contracts főmenüjében hallható zene?? vagy honnan tudnám letölteni?? -
#7283 ááá köszönöm sikerült :)))) -
#7282 Állítsd át a exe-t win95 kompatibilisre, az sok embernél megoldotta a problémát, illetve a játék saját könyvtárában futtasd a magyarítást telepítő progit. Amúgy, hogyha gánynak gondolod akkor csinálj jobbat... -
#7281 csak gondoltam lesz itt egy pár segítőkész ember és válaszol... egy ember minusz -
#7280 Ez a Hitman 4 topikja... -
#7279 tenném fel a Hitman 3 Magyarítást erre mindig ezt írja ki ez a gány...valami megoldást tudnátok mondani?? fentvan a patch és a krekk is ami ott volt a magyarítás mellett -
#7278 ezt mostm ndták el de akkor értheöbben EGY KÜLDETÉS KÖZBE HA MENTESSZ AZ CSAK ARRA JO H HA ELRONTOD AKKOR AZT AZ ÁLLÁST VISSZATÖLTHETED!MIUTÁN UJRA BELÉPSZ A JÁTKBA A MISSZIÓT UJRA KELLKEZDENED!
khm...khm..:) -
skorktr #7277 Sziasztok. Egy olyan problémám van h elmentem a játékot, de utána sehol se tudom betölteni. Hogy csináljam? -
KUBUka #7276 Hallottatok már a hitman könyvről??? Hitman: Enemy Whithin William C. Dietz írta, aki a HALOnak is írt ilyen könyveket. Aszem a Bloodmoney van benne csak mélyebben kitárgyalva. Jó lehet, kár h nincs magyarul..:((( -
Gaga91 #7275 Probálkoztam Patchel crackel fixed image-el!És egyik se jött be