7642
-
campy #7356 na talán most lesz 2 éve hogy megjelent a Blood Money! Hitman sorozatok általában 2 évente jelentek meg 2000-től kezdve! tudtok valamit egy esetleges 5. részről? -
#7355 gondolom nem peccselted 1.2-re a game-t, ill jo krekk kell, és akkor jo lesz... -
Vlala #7354 Egy ilyet találtam. :) -
levi1989 #7353 hol lehet megvenni pc-re a hitman 4-et? -
campy #7352 áh jobb ha megvárod mert utána a pap odamegy hozzád és a fejéhez lehet fogni a pisztolyt nem is lőne rád utána szépen lövöldözhetsz könnyedén!!! aztán a többi mehet ahogy kell:) -
Rundstedt17 #7349 jah warez hiba a 7. ben nekem is ez volt -
#7348 mert warezolsz...az eredetivel nincs ez a hiba... -
levi1989 #7347 7.pálya:You better watch out......(Jobb,ha vigyázol...) ha ezen a pályán el akarok valamit dobni 'megnyomom a g billentyüt' kilép a játékból meg a többi pályán is fagyogat -
zord01 #7346 Úgy lesz!!
Mégegyszer köszi!! -
Vlala #7345 Na, megy ez :)
Most már kérjük, használd. ;) -
zord01 #7344 Sztem a srác a videon életébne nem volt SA. De a hentesbárdos rész mókás volt.:)
-
zord01 #7343 Műxik!
Thx -
zord01 #7342 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Próba -
zord01 #7341 Hát én csak az utolsó pálya LÉTÉT árultam el, amiről talán sokan nem is tudtak eddig. (Nekem spec 2 évembe telt rájönnöm, és azt is csak véletlenül. Én speciel nagyon örültem volna, ha valaki ezt elárulja, mert én sokáig abban a hitbne éltem, hogy a kövkező rész a feltámadásunkkal fog kezdődni. Így sztem éppen hogy ADTAM egy kis élményt, nem pedig elloptam. Ha valaki mégsem ért ezzel egyett, akkor bocsi. Nem állt szándékomban elrontani a "felfedezés örömét".
Ui: köszi a spoiler teg technikáját. -
mikiking #7340 fuu,eza video igen csak odabasz B.M -
Vlala #7339 Illegal tényleg nincs benne.
Viszont: Szögletes zárójelek közé beírni az elejére, hogy spoiler, a végére pedig, hogy /spoiler, semmiből sem tart. Azzal, hogy valaki végigolvasta a hozzászólásodat, elbukta a felfedezés örömét, tehát gyakorlatilag elloptad tőle a játék bvégigjátszásának örömét. Ez nem törvény kérdése, hanem emberi jóérzésé. :) -
zord01 #7338 Amúgy meg semmi illagal nincs benne. -
zord01 #7337 Ez csak azé lehet, mert gőzöm sincs hogy lehet azt megcsinálni. Nem vágom a html, sem a java scriptet, nem vagyok nagy forumozo. Majd ha adminnak nemtetszik letörli. Én csak segíteni akartam. -
#7336 kösz, h nem raktad spoiler tag-ek közé :(((((( -
zord01 #7335 Még egy dolog: 12+1 pálya van a játékban. 12 normál pálya, és a végén egy ráadás. Mikor drága kopasz barátunkat temetik, (asszem requiem a pálya neve) ne várjátok meg mig a koporsó elsűlyed a hamvasztóba, hanem nyomkodjátok a wasd (vagyis kinél mi az előre-hátra-jobra-balra)gombokat, és akkor tetszhalott Hitmanunk szíve ujraindul. Ezután már csak ki lell irtani mindenkit a pályán. Nem nagy dolog, csak h átráljuk ki az össztűz vonalábol. a koporsó mögött 5-6 méterrel van 2 paraván fal, az jól véd a golyók elől. Ha minenkit kinyírtunk akkor lesz vége a játéknak. (Szal csak akkor végezzük koporsóban, ha ezt nem tuttuk. Nekem 2 évembe telt rájönni. LOL) -
zord01 #7334 Erikn: Azok a cheatek még soha senkinek nem működtek akit ismerek, és nekem sem. Inkáb töltsél le TRAINERT. Ez egy olyan progi, amit a játék elindítása előtt kell indítani, és játék közben előre meghatározott gombok megnyomásával aktiválhatod a csalást (pl: örökélet, örök lőszer, teleport, láthatatlanság a securityosok számára, stb.)
Ilyen progit találsz a www.gamecopyworl.com-on. A gaem index-re kattintva kijön egy rakás játék ábc sorrendben. Keresd meg a hitmanbloodmoney-t és töltsd le a trénereket. Van az 1.0-s és az 1.2 verzióhoz is. Mindkettő működik, csak olvassátok el, hogyan kell használni.
Jó csalást!!!:) -
zord01 #7333 Hali!
Valószínűleg a progi nem tartalmaz valam dll-t, aminek alapból kéne lennie a gépeden.
MEGOLDÁS: http://www.dll-files.com/ oldalon beírod a keresőbe azt a dll-t amit a hibaüzenet kiírt. Ha a kereső megtalálja akkor le is tudod tölteni. (Kb 1 megabájtos zip csomag lesz) Kicsomagolás után megtalálod a mappában a kérdéses dll-t, és egy txt fájlt amiben leírják meik mappába kell tenni. (angol lesz, de az elérési utvonalat csak megérted).
Ha megvan a mappa a dll-t egyszerűen csak másold be a mappába és már menni is fog a játék. (Feltéve, hogy csak ez az egy baja van, mert néha ezek a dolgok csőstül jönnek.)
Nekem 99%-ban működik az eljárás. -
Vlala #7332 Milyen DirectX-ed van? -
Forcee #7331 Szasztok!
Van egy kis gondom. Amikor el akarom inditani a játékot akkor ki ir egy hibaüzenetet:
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert MSVCR71.dll nem található.
már ujraraktam egy párszor de nem akar jo lenni. nincs valakinek valami ötlete? -
erikn #7330 hello
nekem mért nem működnek a cheatek
beíroma a hitmanbloodmoney.ini fáljba hogy EnableConsole 1 és a játékban nem történik semmi
előre is kösz
-
#7329 uj vga driver, uj hangkartya driver, uj alaplapi chipset driver, uj directx, patch 1.2, nem krekkeled, stb stb stb ... :) -
Vlala #7328 Bosszuld meg. Dobd ki Te is. :)
Komolyra fordítva, szerintem a pálya végén lévő videót nem tudja lejátszani, ezért lép ki. Próbálj valami codecpacket telepíteni. -
#7327 MIT CSINÁLJAK AKKOR HA KIDOB A JÁTÉK MIKOR VÉGIGVISZEM AZ 1.-so PÁLYÁT???? -
#7326 Nekem 7300 gt, és sima ügy :D -
#7325 vegyél vissza a grafikábol ... :) vista ... gondolom -
gal 303 #7324 8600 GT + Vista és szaggat.
Mi lehet a hiba? (1.2 es patch van.) -
#7323 eredeti dvd vagy miniimage+eredeti exe -
#7322 reloadedos verzional [1.2patch+crack] van valami megoldas a mentesre? mert nem tarolja a menteseket -
#7321 Kb. a felénél járhatsz, ha jól emlékszem. -
#7320 azt én is észrevettem :D
helyenként gagyi volt, de összességében szorakoztato :) egynek elment, sok sokkal rosszabb filmet is láttam már ...
Hitman5 lesz, jön, csak még sokat kell rá várni!
Ez a 4. rész amugy hány pályás? Most a madárnak beöltözött párocskát, ill. gyémántos bőröndöt kell megszereznem, na, ez nehéz 'végre', nem nagyon tudok mit kezdeni magammal :D -
#7319 Én csak most láttam a filmet.
Hát szerintem nagyon jó lett. Amikor a gyerekek meg játszottak a Hitman -el, és beesik a 47-es. :)
De jó lenne, egy Hitman 5! -
#7318 Akkor az volt a gond. Azóta már van újabb telepítős verzió, de ha végül jó, akkor már mindegy.
Az újságcikkeket végül sikerült úgy összehozni szerencsére, hogy csak egy-két esetben generálódik kisebb magyartalanság. :) -
#7317 biztosan egy régebbi telepitő volt, mivel nem most szedtem le - de gondoltam minek ujra leszedni, az enyém is '25 mb' (26.654.396 bytes) meg a weblapon levő is
zseniális amugy a játék is és a magyaritás is. emlékszem anno irtad, h az ujságcikkek nem lesznek tökéletes magyarságuak(speciálisan generálja a program ugye), de szvsz teljesen rendben van!
opera jön most, kiváncsi vagyok elakadok-e végre :D a contractsban lépten nyomon megállt a tudomány, már az első pályákat is csak 'akciozva' sikerült lenyomnom :D -
#7316 Akkor ok. :) Ha valami hibát észlelsz, jelezd légyszi. -
#7315 Ez a hiba a magyarítás korábbi verziójánál jelentkezett, ha jól emlékszem. Újonnan szedted le a magyarítást? GH-ról vagy a Magyarítások Portálról?