Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
khm...khm..😊
...
Skor KTR
- többször végig lehet vinni mivel elég sok megoldás van egy-egy küldetésre
- grafikája is elég jó és sztem irányitás is könnyû
- nem annyira nehezek a küldetések de ha vmire nem jönél rá akkor NGW.com😊
Rosszat én nem tudnék irni nekem tetsztt a játék nem figyeltem mi benne a rossz sztem nincs benne olyan ami rossznak mondható...sztem elég jó game,fõleg azért amit mondtam h egyszer végigviszed aztán már tudod mit kelle csinálni és rájössz dolgokra akkor néhány küldetést ujra játszol ha eszedbe jut vmi jo kis ötlet😛 aztán megint rájössz sok dologra közbe és ezt sokszor sokáig el lehet játszani én legalábbis még jopárszor ujra csináltam a küldetéseket föleg a House of Cards-ot favorit<#nyes>#nyes>
...
Egyik barátomnak kölcsönadtam a játékot. Azt tapasztalta , hogy ha bármilyen akció vagy lövés történik, a játék kifagy. Úgyemlékszem ez a probléma valahogy megoldható, de a F.A.Q. nem mûkszik , én meg már elfelejtettem.
Segítetek megoldani a problémát?
http://flickr.com/photos/zolika90/
jó játék?
vki írjon egy rövid, ám de tömör tesztet
kiváncsi vagyok mit ír róla egy olyan ember aki nem etsztelõ és nem kötelessége dicsérni
mondjatok amik jók meg amik rosszak
THX<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Többieknek: warezzel kapcsolatos kérdéseket kerüljük! Aki warezol, oldja meg magának az elindítást, de leginkább vegye meg inkább a játékot eredetiben! A 2. 3. 4. rész pl. egy csomagban megvásárolható mindössze 5 ropiért...
Ha valaki tud segíteni ebben a témában nekem akkor azt örömmel látom <#wink>#wink> Elõre is thx.
acewill90: hát sztem próbáld meg, ha meg így se segít, akkor vedd le a telepítõjével... mert ahogy látom, lehet tök mindegy ha most nem dual core a procid...
AMD Pc games driver
Suzuki Swift GL 1.3
Ha tudnál küldeni egy linket azt nagyon megköszönném.
Mert pontosan nem is tudom, hogy melyik driver lehet a jó, mert ehhez annyira nem értek. Köszi
VISZONT: állandóan lefagy egy helyen, a havas pályán, a csirkés pálya utánin. De állandóan CSAk EGY HELYEN, és akkor mikor bevonulok egy kis helységben, és érmét akarok dobálni, és MIKOR PONT a G" gombot megnyomom, fogja magát és kilép. Remélem játék hiba.
Szerintetek?
Lenne egy kérdésem.
A Gépem: AMD Athlon 3000+, GeForce7600 GS(256mb), 1.5 Gb RAM
És még is szaggat rajta ez a játék és nincs is maxon
Valaki aki tudja, hogy mi lehet a baj pls. segítsen.
Köszi
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
?
mind1
Azon a pályán járok,ahol egy bulit szerveznek!Kinyírtam a hapit,de a mikrofilmet sehol sem találom!Merre van?
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3