Hitman: Blood Money
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Contracts-hoz 1.74-re emlékszem, ami megoldja a fekete távcsõ problémát, de a gamecopyworld-ön max. krekkeket találhattál...
Megpróbálok egy olyat, hogy leszedem a peccseket máshonnan azt reinstall.
Egyébként ebben is ugy kéne megcsinálni az embereket mint a Sims-be, ez élethûbbé tenné a gamét.
Egyébként ebben is ugy kéne megcsinálni az embereket mint a Sims-be, ez élethûbbé tenné a gamét.
Contractsra asszem az 1.1, a Blood Moneyra meg 1.2.
Én ennyirõl tudok. (Gamecopyworld-rõl tudtam ezekrõl.)
Én ennyirõl tudok. (Gamecopyworld-rõl tudtam ezekrõl.)
Szerintem ne vesszetek össze, itt valami videokártya-összeférhetetlenség lesz, nekem a leggyanúsabb még mindig a videodriver, vagy a videobeállítások helytelensége.
Szerintem ja, mert nem én csináltam hanem a bátyámék.
De PC boltunk van ugyhogy ennyit értenek hozzá. :-D
De PC boltunk van ugyhogy ennyit értenek hozzá. :-D
Nem, szerintem ez nem kapcsolódik a témához. Video-driverbõl a legújabb van?
Szerinted az lehet ok hogy install után rögtön peccseltem, mert ez pl az OFp-nál csinált bugot.
Ilyet még nem láttam. Milyen videókártyád, illetve videó-illesztõprogramod van?
Fehér ködös a kép, ha elõveszek egy fecskendõt akkor meg tisztán fehér lesz.
De csak FPS-ben.
Ha nem értetted meg eléggé akkor küldök, csak szólj.
De csak FPS-ben.
Ha nem értetted meg eléggé akkor küldök, csak szólj.
Nem vettem észre, milyen Nálad? Egy képet tudnál róla küldeni?
oké már most jó lett már túl is vagyok a pályán. Kösz a segítséget mégegyszer!!
A Start menüben a Futtatás van, ami kiad egy kisablakot, amelybe be kell írnod, hogy "dxdiag".
Nem szerintem én is rá jöttem ez a "dxdiag" a start menüben van! ha mégse javíts ki!
Hár azt tudom hogy én nálam amikor el kezd énekelni az az operaénekes valaki akkor legyek bárhol kilép a játék!! És amugy az 1.2-es patch és a magyarosítás is fent van de az nem hiszem hogy zavarna szerintem legalább is. De amit írtál az a játékon belül van "dxdiag"? Köszi a további segítséget elõre is!!
Sziasztok. Lenne egy kérdésem a Hitman Blood Money-val kapcsolatban! Az operaházas pályánál kilép a játék és olvastam hogy valami hardveres gyorsítást kéne alapra állítani. Azt nem tudom hogy ezt hogy kell és hogy egyáltalán ezt kell-e csinálni? Elõre is köszi a segítséget,nagyon fontos lenne a válasz!!
köszi szépen
Az 1.0 verzió egy atomerõmûvön is szaggatna. Sajnos ez ilyen bugosra sikerült,de tedd fel az 1.1-et, azzal ezen a gépen vágtatnia kell.
szevasztok!az lenne a kérdésem h egy AMD 3000+ ,1gb ram, gf 6600 gt-vel szaggatnia kell?
mert ahol gépigényt írnak ez abba bõvel belefér.de nekem nagyon szaggat
mert ahol gépigényt írnak ez abba bõvel belefér.de nekem nagyon szaggat
Azt hiszem, ennél a videónál nem tudnám jobban elmondani.
bszrk!!! ezt végig kell nézni XD !!!
Az összes Easter Egg a játékban !!!
Az összes Easter Egg a játékban !!!
"babaarcú nõfaló 47-es ügynök"? Szerinted láttak már valaha Hitmant? 😊
A crack hibája. Nem crackelni kell, hanem miniimage segítségével futtatni.
(Eredetiben a Hitman II+III+IV 4990 Ft, MOST érdeemes beszerezni a teljes sorozatot. 😊 )
(Eredetiben a Hitman II+III+IV 4990 Ft, MOST érdeemes beszerezni a teljes sorozatot. 😊 )
sziasztok!
van egy kis gondom a játékal plz valaki segitsen. amikor azon a pályán vagyok ahol esig a hó egyszerüen nem dobhatok el cuckat (vagyis nem használhatom a g betüt) mert kiléptet. megnyomom a gonbot amikor tudok vele valamit csinálni és kilép a játékbol. fel patcheltem a játékot 1.2 ig de még ugyse jó plz valaki segitsen.
van egy kis gondom a játékal plz valaki segitsen. amikor azon a pályán vagyok ahol esig a hó egyszerüen nem dobhatok el cuckat (vagyis nem használhatom a g betüt) mert kiléptet. megnyomom a gonbot amikor tudok vele valamit csinálni és kilép a játékbol. fel patcheltem a játékot 1.2 ig de még ugyse jó plz valaki segitsen.
😄 átlátszó Napszemüveg vagy a lézeróra, esetleg a "leszúró" toll😄
Pl. hogy mindenki James Bondnak szólít? 😊
Minek ebbe cheat? M4-es dobtárral, azt' hadd hulljon a férgese. 😊
gondoltam, ha már végig vittem csítelve játszogatok, de valamiért nem mükszik.
Valaki nem tudna segiteni?
Valaki nem tudna segiteni?
Majd biztos keresnek egy skandináv tisztavérû ismeretlen jó színészt.
Nem jo a Jason Statham faxom ki van avval az ürgével! szar szállitó filmje is!pff. sztem olyan ürge kéne akinek alapból falfehér bõre van, és aki alapból mindig is csontkopasz volt😄. szemöldökrõl ,feketeszemrõl nem is beszélve!😄 sztempont õ kéne! csakhogy nem tudni létezik-e ilyen ember és ha igen akkor színész-e?
Végig vittem Normál-on, aztán a napokba el kezdtem Profin.
A hajós meg a fehérházas csak ProfiBérgyilkos-lett, de a többi Nesztelen, a Rekviem meg nem igazán megy.
Megpróbáltam ezt a Profis dolgot a Contracts-ban is, de elég érdekes, hogy szószerint nincs mentés.
A hajós meg a fehérházas csak ProfiBérgyilkos-lett, de a többi Nesztelen, a Rekviem meg nem igazán megy.
Megpróbáltam ezt a Profis dolgot a Contracts-ban is, de elég érdekes, hogy szószerint nincs mentés.
Hitman szerepére az lett volna a legmegfelelõbb, ha klónoztunk volna valakit. 😊