7642
-
Gaga91 #7274 Nekem is az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet megoldani hogy ne fagyon ki a játék? -
#7273 Ami jó benne:
- többször végig lehet vinni mivel elég sok megoldás van egy-egy küldetésre
- grafikája is elég jó és sztem irányitás is könnyű
- nem annyira nehezek a küldetések de ha vmire nem jönél rá akkor NGW.com:)
Rosszat én nem tudnék irni nekem tetsztt a játék nem figyeltem mi benne a rossz sztem nincs benne olyan ami rossznak mondható...sztem elég jó game,főleg azért amit mondtam h egyszer végigviszed aztán már tudod mit kelle csinálni és rájössz dolgokra akkor néhány küldetést ujra játszol ha eszedbe jut vmi jo kis ötlet:P aztán megint rájössz sok dologra közbe és ezt sokszor sokáig el lehet játszani én legalábbis még jopárszor ujra csináltam a küldetéseket föleg a House of Cards-ot favorit -
#7272 Hali
Egyik barátomnak kölcsönadtam a játékot. Azt tapasztalta , hogy ha bármilyen akció vagy lövés történik, a játék kifagy. Úgyemlékszem ez a probléma valahogy megoldható, de a F.A.Q. nem műkszik , én meg már elfelejtettem.
Segítetek megoldani a problémát? -
#7271 jáj de kéne ez a játék karácsonyra
jó játék?
vki írjon egy rövid, ám de tömör tesztet
kiváncsi vagyok mit ír róla egy olyan ember aki nem etsztelő és nem kötelessége dicsérni
mondjatok amik jók meg amik rosszak
THX -
#7270 Sehogy... Ha a pályán belül mentettél állást és kilépsz a játékból, akkor az elveszik. Elölről kell kezdened az adott küldetést. -
#7269 valaki segitsen mert lementem állást rá egy napja nem tudom hogyan lehet betölteni tegnapi mentésemet?elöre is köszi.csá
-
#7268 Pl: 576Kbyte, Galaxisnet -
91bmisi #7267 Valaki tudna egy hazai Online boltot ahonnan megrendelhatném a blood money-t -
#7266 Vedd meg eredetiben a játékot... -
ferdinand72 #7265 na figyeljetek letöltöttem a 1.2-es patch-t kibontottam és fel is instaláltam de még így se megy írjátok meg hogy mit csináljak. -
#7264 Ezerszer ki lett tárgyalva a téma már itt... A gyorsírást kell a bioszban engedélyezni, egyébként meg az 1.2-es patch megoldja a problémát.
Többieknek: warezzel kapcsolatos kérdéseket kerüljük! Aki warezol, oldja meg magának az elindítást, de leginkább vegye meg inkább a játékot eredetiben! A 2. 3. 4. rész pl. egy csomagban megvásárolható mindössze 5 ropiért... -
ferdinand72 #7263 csá mindenkinek. kérlek segítsetek na elmondom a bajt úgy volt hogy letöltöttük egy gépre aztán kiírtuk dvd-re és a gépről letöröltük aztán most fel akarom rakni egy másik gépre de amikor elindítom azt írja ki hogy az eredeti lemezt kérem kérlek segítsetek és ha a daemon tools-ba kell valamit csinálni akkor mondjátok el mit köszi szépen mindenkinek és jó éjt. -
#7262 Jó játék nekem nagyon tetszik! -
acewill90 #7261 Hát kipróbáltam 3 fajta driver-t is, de egyik sem segített
Ha valaki tud segíteni ebben a témában nekem akkor azt örömmel látom Előre is thx. -
tpM #7260 Nem szabad crackelni, ujratelepíted, patcheled aztán valami asr nevű progival kell elindítani... -
#7259 Kösz bepe79!
acewill90: hát sztem próbáld meg, ha meg így se segít, akkor vedd le a telepítőjével... mert ahogy látom, lehet tök mindegy ha most nem dual core a procid...
AMD Pc games driver -
#7258 Errol anno is rengeteget beszeltunk, amikor kijott, barmilyen targy eldobasa a G-vel azon a palyan, azonnali desktopra dobassal jar. Vagy a tort / warez verzio csinalja, vagy nem tom. Probald meg feltenni a legujabb patch-et, hatha segit, vagy ne dobj el semmit azon a palyan. (: -
acewill90 #7257 Keresgéltem, de nem találtam erre : AMD Athlon (tm) 64 3000+
Ha tudnál küldeni egy linket azt nagyon megköszönném.
Mert pontosan nem is tudom, hogy melyik driver lehet a jó, mert ehhez annyira nem értek. Köszi -
#7256 Próbáld csak, csak mondom, h tudd, h milyen procid van, és tedd fel kiválasztva értelemszerűen. -
acewill90 #7255 Köszi, megpróbálom....de az én procim nem dual-core-os, nem baj? -
#7254 MÓDÓSÍTOK: CSAK azon a pályán lép ki, és bármely részén, pénzdobálok, a g-vel mindig kilép azon pályán. Nektek van ilyen, vagy egy peccs megoldaná a problemót? -
#7253 Tedd fel amd dual optimizer drivert az amd.comról, a megfelelő procitipusodra! ez általában minden lyen jellegű dolgot megold.
VISZONT: állandóan lefagy egy helyen, a havas pályán, a csirkés pálya utánin. De állandóan CSAk EGY HELYEN, és akkor mikor bevonulok egy kis helységben, és érmét akarok dobálni, és MIKOR PONT a G" gombot megnyomom, fogja magát és kilép. Remélem játék hiba.
Szerintetek? -
acewill90 #7252 Hellotok!
Lenne egy kérdésem.
A Gépem: AMD Athlon 3000+, GeForce7600 GS(256mb), 1.5 Gb RAM
És még is szaggat rajta ez a játék és nincs is maxon
Valaki aki tudja, hogy mi lehet a baj pls. segítsen.
Köszi -
#7251 Akkor viszont lehet, hogy otthon megy hamarabb. Nem neztem, hogy itt pontosan mikor debutal. -
#7250 He, már rég adják itthon is xD, múlt csütörtökön debütált. -
#7249 Par nap mulva megy a Hitman film a mozikban. Legalabbis most lattam valamelyik advert-ben a Five Live-on vagy az ITV1-en. Lehet, hogy csak itt az UK-ban, de akkor nemsokara otthon is adjak majd. -
krisz267 #7248 hol lehet beirni a codokat és hol van az az ini fájl? -
#7247 Helló. nekem a 3. pályán értetlenül kilépett a gamma, mikor lebuktam a testőröktől az erkélyen, azt fogta magát és kilépett... de egyszer.... eddig
?
mind1 -
#7246 Ha figyelmesen elolvasod az eligazítást, és az összes infót is megveszed -> biztosan tudni fogod, mert szinte a szádba rágják!!! -
#7245 elvileg egy ékszerben rejtették el,de az hol van? -
#7244 1. rakd fel a magyarítást
2. vásárolj infókat -
#7243 Hello
Azon a pályán járok,ahol egy bulit szerveznek!Kinyírtam a hapit,de a mikrofilmet sehol sem találom!Merre van? -
campy #7242 arra kiváncsi leszek! -
sz4bee #7241 Ne aggodj gyakran veszen használatba -
#7240 Hat egy biztos: ezidaig nem volt ilyen, ugyanis a Hitman 1, 2, 3 es a Blood Money is kijott PC-re. Es ahogyan olvastam, a nemreg beharangozott Hitman 5 is jon PC-re. -
Lazlo #7239 www.google.hu a barátod:) -
sz4bee #7238 Van olyan hitman amit csak konzolra adtak ki vagy esetleg lesz ilyen a jövöbe amit nem adnak ki pc-re csak konzolra? -
#7237 teljes mértékben egyetértek -
#7236 Csak tudod, van egy olyan sejtesem, hogy itt, a topikban ez utan erdeklodok, se nem fejleszto grafikusok, sem nem modderek, akik kieget fognak gyartani a Blood Money-hoz es azert erdeklodnek GOD mode utan. En pedig minden jatekban utalok cheatelni, mert az elvezetet es a jatek lenyeget veszi el. Termeszetesen nem szolok bele, hogy ki, hogyan jatszik, csak leirom az en velemenyemet. -
#7235 Nem is mondtam meg masnak, hogy hogyan jatszon, de meg csak nem is javasoltam... A grafikus, aki meg fejleszti, az a jatek kiadasa elott nezi meg, hogy a celponton hogy all a textura. A kesobb ugyanezt tevo MODDEREK meg eddig is meg tudtak oldani mas modszerekkel...